کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پرریسک جان
صرفا از لحاظ دید تکنیکال این احتمال هست که شفن به استراحت نیاز داشته باشه ... Rsi=86 , ....
البته فقط از لحاظ تکنیکال .... مگه اینکه خبر خاصی در راه باشه ...
ممنون میشم نظر تکنیکالتو بدونم ...
با اندیکاتور نمیشه گفت رشد تموم شده ..بار چندم ..
ده ها تا سهم براتون بزارم که اندیکور ار اس ای بالای 90 هست وسهم بعد اون 100 درصد هم رفته بالا ..
بنده میگم شاراک با سود 300 بهتره وبا پی برای 5 میشه 1500 ..
شفن با سود 500 بهتره با پی برای 5 میشه 2500 یا زاگرس با سود 300 که تازه اونم پوشش بده یا نده رو 1850 صف خرید هست یا پارسان با سود 200 رو 1200 صف خرید میشه ..
همین فولاد 100 بسازه با پی برای 5 میشه 500 ..
دوست من چند تا سهم از بازار خیلی عقب هستن ..شاید کمی زمان ببره بالا برن ولی پایین هم نمیرن ..در ضمن اینها رو بازار میفروشه چی بخره ..
خودرو بانکی سیمانی چی میخواد بخره ..بقیه گروهها نوسان 10-20 درصد میدن واینها هنوز شاید 50 درصد هم جا داشته باشن ..
باز هم منتظر می ماینم ..شفن تازه مقاومت رد کرده ...تازه اول رالی هست ..صبر می کینم.
خرید شفن 17709. هر چند به نظر میاد سازمان زیاد از رشد یه کله ی شاخص راضی نیستو میخواد به هر نحوی شده جولوشو بگیره، فعلنم دست گزاشته رو پالایشو پترو، ولی قیمتش عالی بود یه کم ورداشتم.
شفن و منم امروز خریدم
اما زیاد راضی نیستم به نظرم برای ورود فردا مناسبت تر بود البته برای پله اول
یه جورایی هم با شما موافقم که می خوان ترمز پتروشیمیها رو بکشن و فعلا متعادل نگه دارن البته خدا کنه اشتباه باشه
به نظرم دو تا گزینه عالی برا بلند مدت که بگیری بذاری کنار دو سه سال دیگه بیای سر وقتش شپدیس و شیرانه حتی تو این قیمتها
200% افزایش سرمایه از انباشته دارن
تقسیم سودهای بالا تو مجامع
پیش بینی سود سازی خوب برای سالهای آتی
و...
مثلا شپدیس حداقل 1000 تو مجمع امسال میده
ای پی اس اولیه سال بعدش هم بالای 1000 هست
کوتاه مدت رشد زیادی کردن و شاید زیاد جایی نداشته باشن برا رشد کوتاه مدت اما برای بلند مدت فوق العادن جفتشون
امروز غمارگ در سبدم تکمیل شد.
شفن هم پله ای خریدم ولی یکم بالاتر از قیمت پایانی
به هر حال مارون هم چند روزی برعکس عمل می کرد ولی امروز با سود ازش خارج شدم.
بنظرم سهامی که پر ریسک خان پیشنهاد می کنه از کل بازار جلوتر می رود.
شفن امروز هم انشا ا... 2 گل به بازار آوانس دادن باشد.
غمارگ - غبشهر که راه خودشان را پیدا کردند و نوبت سایر سهام نظیر شلعاب و... هم می رسد.
باسلام خدمت جناب پرریسک
یه سوال دارم ممنون میشم پاسخ شما رو داشته باشم جهت کار با آمی بروکر به نظر شما میتوان از تبلت استفاده کرد یا لپ تاپ را پیشنهاد میدهید؟
شفن و منم امروز خریدم
اما زیاد راضی نیستم به نظرم برای ورود فردا مناسبت تر بود البته برای پله اول
یه جورایی هم با شما موافقم که می خوان ترمز پتروشیمیها رو بکشن و فعلا متعادل نگه دارن البته خدا کنه اشتباه باشه
اینها میخوان ترمز بازار رو بکشن ..
بازار هم رفت رو سهام بانکی ..
البته گفتم مجبوره دوباره برگرده رو گروه پترو ..چون گروههای دیگه اصلا قابل مقایسه با گروه پترو ودلبری نیستن ..
ولی خوب حجم بالای پول وارد شده نمی تونه منتظر بمونه رفت رو بانکی ها 10-20 درصد نوسان گرفت مجدد باید برگرده ر گروه مطمئن بازار ..همین الان پی برای گروه پترو بعد این همه رشد باز هم از پی برای گروه بانک کمتره وجالب اینکه ریسک کمتری هم داره وبازدهی وسوداوری بیشتر هم داره ..
در مورد شفن هم باید ببینم روزهای بعد تا چه قیمتی میفروشن ..
شپترو در 1100 صف خرید میشه شاراک در 960 فروشنده میاد ..خدایا کرمت رو شکر ..
قند اصفهان در بالای 3000 حجم رو نمیدن در غبشهر در زیر 1200 برا فروش سبقت میگیرن باز هم خدیاا کرمت رو شکر ..
در زاگرس صف خرید یک میل می نشنینن در بالای 1850 تومن اونم با 100 تومان پوشش در 6 ماهه برا شفن در 1770 تومان فروش می زنن با حدود 200 تومان پوشش ..باز هم خدایا کرمت رو شکر ..
این همه فروشنده وخریدار احساسی در بازار ایران از کجا میان باز هم نمی دانم وخداوندا کرمت رو شکر ..
منتظر می ماینم تا خریدارهای سهام رشد کرده وفروشنده های سهام رشد نکرده نقره داغ بشوند ..
در ضمن حال فروشند های غمارگ 310 تومنی چطوره ..حالتون خوبه ..برید بکوبید بر ملاجتان که حقتان هست با اون فروش مسخره تان ..
با سلام جناب پرريسك
خدا انشاا..ه به شما و خانوادتون سلامتي و ثروت بده
ما كه از راهنمايي هاي شما حسابي استفاده كرديم
البته آنجاهايي هم كه گوش نكرديم ضرر كرديم كه به لطف خدا جبران ميشه
بازم ممنون
تا چند روز قبل کسی مارون نمی خرید اونم در 1800 تومن ..همه خارک 2200 خرید می کردن ..
الان در 2700 حدودا بالای 10 میل خرید می کنن مارون رو ومیان شفن شاراک وخارک رو فروش می زنن ..
این بازار ما کی مخواد درت بشه من هم نمی دانم ..همیشه خدا عقبه وسهام مفت رو نمی خره ...هر چند هدف مارون رو بالای 3000 گفتم وهر قدر مارون بره بالا فرن بقیه پتروها فشرده تر میشه واهدافشون بالاتر میره ...
با سلام جناب پرريسك
خدا انشاا..ه به شما و خانوادتون سلامتي و ثروت بده
ما كه از راهنمايي هاي شما حسابي استفاده كرديم
البته آنجاهايي هم كه گوش نكرديم ضرر كرديم كه به لطف خدا جبران ميشه
بازم ممنون
با سلام..
لطف دارید ..
سهام رشد نکرده بخرید ویا سهامی که از رشد بازار دور مانده ..
غمارگ با سود 100 وزمین نفروخته ومجمع نرفته رو 310 می دادن ...سهم 700-800 تومنی رو مردم ول کرده بودن اونم با سود 100 فولاد میخرید با سود 100 اونم در 500 تومن ..حالا برید بببیند چه شد ..فعلا از 310 تا 360 اومده غمارگ وتازه هنو زاین رشد ها اصلا رقمی نیست تازه با رفتن به بالای 450 رالی این سهم اغاز میشه ...
همچنان صبر می کنیم وبازدهی رو با کل بازار مقایسه خواهیم کرد ...
دلایل پرسپولیسی شدن بازار:
1- عدم پایبندی دولت به مصوبه توقف اجرای هدف مندی یارانه ها که دیروز از زبان وزیر نیرو اعلام شد و نتیجتاً چند برابر شدن قیمت سوخت
2- افزایش ارز مرجع و نتیجتاً افزایش قیمت خوراک پتروشیمیها
3- بحث تغییر نگرش نسبت به بهره مالکانه معادن که به تازگی مطرح است
4- شدیدتر شدن تحریمها که دامنگیر سایر محصولات صادراتی علاوه بر نفت خام و واردات مواد اولیه بسیاری از شرکتها می شود
همچنان بازار را به دلایلی که گفتم برای مدتی پرسپولیسی پیش بینی میکنم
قپیرا گام اول رشد رو تنهایی برداشت گام دوم رو با گروه محکمتر برمیدارد کم ریسکترین گروه همین گروه است هیچ عاملی هم تهدید نمی کند به غیر از خشکسالی که اونهم امسال با این الطاف الهی نداریم
اما قپیرا و یارانش گام بزرگی را برای صعود برداشتند و در روزهای آتی از سهام سبز پوش بازار خواهند بود
تا چند روز قبل کسی مارون نمی خرید اونم در 1800 تومن ..همه خارک 2200 خرید می کردن ..
الان در 2700 حدودا بالای 10 میل خرید می کنن مارون رو ومیان شفن شاراک وخارک رو فروش می زنن ..
این بازار ما کی مخواد درت بشه من هم نمی دانم ..همیشه خدا عقبه وسهام مفت رو نمی خره ...هر چند هدف مارون رو بالای 3000 گفتم وهر قدر مارون بره بالا فرن بقیه پتروها فشرده تر میشه واهدافشون بالاتر میره ...
سید جان تو رو خدا بذار ما فردا یکم شفن و شخارک بخریم اینقدر سهام خوب معرفی کردی که ما 2 ذار نقد نیستیم فردا قراره یه پولی برسه
من میدونم من می دونم فردا این دو تا صف میلیونی می شن:((:((
نظر