چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
    سید جان سلام
    ممنون از زحماتت
    آقا ما تو خصوصی پرسیدیم ظاهرا فرصت مطالعه نداشتی :)
    رو شکلر نظری نداری ؟

یه سوالم اینکه شپدیس و شیران رو به دید حدود 5 ساله تو این قیمتها چطور میبینی ؟
    سلام..

تو این کشور به دید یک هفته هم نمیشه نظر داد 5 ساله ..

بنده همچنی سهامداری نمی کنم وهمیشه بالا سر بازار هستم وبازار رو رصد می کنم ودر روند صعود سهامداری می کنم در روند نزول نگاه می کنم ..

سهام خوبی هستن ...بستگی داره در 5 سال اینده چه بلایی یا بلاهایی ببیارن نمیشه نظر داد..

نظر

• masood5173
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 71

سید جان
      یه خواهش ازت دارم
      به نظرت اگه روند مثبت باشه قهکمت رو چند باز میشه ؟
      تکنیکالی
      باتشکر
      الملک ا...

نظر

• bashash
        كاربر فعال
        • Sep 2012
        • 580

جناب پرريسك باتشكر ازتمامي زحماتون معاملات وتوكا و رنجشو درامروز ديديد @};-
        .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• saeedte
          عضو فعال
          • May 2012
          • 478

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          سلام..

تو این کشور به دید یک هفته هم نمیشه نظر داد 5 ساله ..

بنده همچنی سهامداری نمی کنم وهمیشه بالا سر بازار هستم وبازار رو رصد می کنم ودر روند صعود سهامداری می کنم در روند نزول نگاه می کنم ..

سهام خوبی هستن ...بستگی داره در 5 سال اینده چه بلایی یا بلاهایی ببیارن نمیشه نظر داد..
          ممنون بابت جواب
          فک کنم جواب سوال اولم رو هم گرفتم ، منتظر صدور فرمان می مونیم ;)

نظر

• AVIN 8861
            عضو عادی
            • May 2012
            • 210

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
            همچنان بازار را به دلایلی که گفتم برای مدتی پرسپولیسی پیش بینی میکنم

اما قپیرا و یارانش گام بزرگی را برای صعود برداشتند و در روزهای آتی از سهام سبز پوش بازار خواهند بود
            پرريسك عزيز
            سلام و احترام

سوال تكراري چند روز گذشته....با معاملات امروز گروه قند و ديتاي جديد وضعيت اين گروه يا سهمهاي خاصي از اين گروه رو چطور مي بينيد؟
            سه روز اينها مثبت بودند و بايد ديد چه زماني وارد روند صعود ميشن....
            ضمنا پر ريسك جان سابقه معاملات رو ديدم دقيقا وسط اين روند نزولي اخير كه مثلا قزوين رو از 1400 تا 700 رسوند سابقه 4روز متوالي مثبت شدن هم داشتند اين گروه....هفتم تا دهم آبان...حالا تفسير اين داستان رو شما استاد هستي.....

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Post
              پرريسك عزيز
              سلام و احترام

سوال تكراري چند روز گذشته....با معاملات امروز گروه قند و ديتاي جديد وضعيت اين گروه يا سهمهاي خاصي از اين گروه رو چطور مي بينيد؟
              سه روز اينها مثبت بودند و بايد ديد چه زماني وارد روند صعود ميشن....
              ضمنا پر ريسك جان سابقه معاملات رو ديدم دقيقا وسط اين روند نزولي اخير كه مثلا قزوين رو از 1400 تا 700 رسوند سابقه 4روز متوالي مثبت شدن هم داشتند اين گروه....هفتم تا دهم آبان...حالا تفسير اين داستان رو شما استاد هستي.....
              با سلام..

روند همشون صعودی نشده ..

ولی چند تاشون دارن وارد روند صعود میشن مثل قشکر قشیر قشهد قثابت ..

بقیه فعلا وارد نشدن ..قپیرا هم گه گفتم کلا قضیه با کل گروه فرق می کنه ..

در ضمن با وجود غمارگ وغبشهر همچنان بنده هیچ سهم قندی غذایی دیگر فعلا خرید نمی کنم این رو از زمانی که غمارگ تا 310 رفت گفتم وغبشهر تا زیر 1100 ..باز هم می گم ..

ولی برا دوستانی که قندی دوست داشن بار ها گفتیم می تونن قشهد رو خرید کنن در کنار قزوین قمرو هگمتان ..

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                جناب پرريسك باتشكر ازتمامي زحماتون معاملات وتوكا و رنجشو درامروز ديديد @};-
                وتوکا بتونه بالای 230 دوام بیاره روند صعود همچنان پابرجا خواهد بود با هدف 300 ..

حتوکا هم بتونه بالای 560 دوام بیاره میتونه تا 700 وحتی 900 بره ..

توریل هم بتونه بالای 360 بمونه تا بالای 400 وحتی 450 توان رشد داره ..

در وتوکا حقوقی جدید .وارد شده.و.

نظر

• تکنیکالیست
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 1101

متاسفانه هیچ پیش بینی نمیکردم که سازمان این بازیه کثیف رو در بیاره

بازار برگشت و فولاد آخر وقت تا صف فروش هم پیش رفت

شاید فردا اول وقت زمان فروش خیلی سهم ها باشه.وقتی سازمان کلید کنه همینه دیگه.

بازی خطرناک شد
                  ......

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط masood5173 پست شده است View Post
                    سید جان
                    یه خواهش ازت دارم
                    به نظرت اگه روند مثبت باشه قهکمت رو چند باز میشه ؟
                    تکنیکالی
                    باتشکر

مقاومت سهم 2200 واصلی 2400 هست ..

حالا کجا باز بشه بستگی داره روند صعود گروه باقی بمونه واینکه گروه تا کجا بخوان بیان بالا ..یادتون نره قزوین از 1400 رسیده به زیر 900 ولی هگمتان اصلاح انچنانی نکرده..

اینکه این قیمتها برا همه گروه توجیه داره دوستان می تونن سود ها رو حساب کنن وبا پی بریا 5 می تونن ببین که این قیمتها باز هم جای رشد داره یا نه ..مثال قشهد تا 500 سود میسازه با پی بریا 5 قیمت سهم 2500 میشه ..

بقیه قیندها همینطور ..

نظر

• hamed1
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 75

با سلام..

روند همشون صعودی نشده ..

در ضمن با وجود غمارگ وغبشهر همچنان بنده هیچ سهم قندی غذایی دیگر فعلا خرید نمی کنم این رو از زمانی که غمارگ تا 310 رفت گفتم وغبشهر تا زیر 1100 ..باز هم می گم ..

ولی برا دوستانی که قندی دوست داشن بار ها گفتیم می تونن قشهد رو خرید کنن در کنار قزوین قمرو هگمتان ..
                      آقا سید اهداف قیمتی غبشهر رو هم می فرمائید ما هم امروز غبشهری شدیم

نظر

• AVIN 8861
                        عضو عادی
                        • May 2012
                        • 210

با سلام..

روند همشون صعودی نشده ..

پرريسك جان ببين اصلا به نظرم اينها در مقايسه با اين دو تا روغني ها هنوز افتي نكردن كه بازار قيمت اينارو جذاب ببينه....يعني مثلا مثل تابستان كه قشير شد 316 و قزوين 270 و اصفهان 1100...اون موقع اينا اكازيون بودن همين طور كه الان هم مارگارين و صنعتي بهشهر اكازيون هستند.... البته بعضي از سهمهاي اين گروه ارزنده هستند..خودتم بارها گفتي اما يعني ميشه بازار بره غمارگ و غبشهر رو با پي به اي 3 ول كنه بره قندي با پي به اي 12 و 14 و 26 بخره؟؟؟بازار اشتباه ميكنه ولي نه انقدر فكر كنم......

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Post
                          متاسفانه هیچ پیش بینی نمیکردم که سازمان این بازیه کثیف رو در بیاره

بازار برگشت و فولاد آخر وقت تا صف فروش هم پیش رفت

شاید فردا اول وقت زمان فروش خیلی سهم ها باشه.وقتی سازمان کلید کنه همینه دیگه.

بازی خطرناک شد

چه خطری چه کشکی چه دوغی ..

امروز صادرات بالای 30 میل صف خرید شد ..

سازمان هیچ غلطی نمی تونه بکنه ..از هر جا بگیره از جای دیگه لوله می ترکه ..

فولاد تا وقتی بالای 460 باشه هیچ نگرانی نداره روند هم صعودی هست ولی خوب از فولاد بهترهاش موجوده ..

امرزو شما شارک مارون زاگرش پارسان واین همه سهم مثبت رو ندیدید فقط فولاد رو دیدید...

بازار چاره ای جز رشد نداره ولی خوب دوستان برن رو رشد نکرده ها ...

شارک 1500 تومنی میخواد تا کجا افت کنه ...فردا میریم برا شکست 1000 تومن...

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Post
                            پرريسك جان ببين اصلا به نظرم اينها در مقايسه با اين دو تا روغني ها هنوز افتي نكردن كه بازار قيمت اينارو جذاب ببينه....يعني مثلا مثل تابستان كه قشير شد 316 و قزوين 270 و اصفهان 1100...اون موقع اينا اكازيون بودن همين طور كه الان هم مارگارين و صنعتي بهشهر اكازيون هستند.... البته بعضي از سهمهاي اين گروه ارزنده هستند..خودتم بارها گفتي اما يعني ميشه بازار بره غمارگ و غبشهر رو با پي به اي 3 ول كنه بره قندي با پي به اي 12 و 14 و 26 بخره؟؟؟بازار اشتباه ميكنه ولي نه انقدر فكر كنم......
                            اگر قیمت شکر در ب کارخانه بره بالای 1600 تومن نیازی به افت بیشتر نیست مشکل اینجاست شکر فعلا زیر 1400 هست ..

در ضمن روند صعودی این چیزها حالیش نیست ولی خوب ما هم با روند نمی جنیگم وبا روغنی ها همراهیم ..

بنده هم برا گروه قند بالای چندانی با این نرخ شکر نمی بینم فعلا ..

تا نه ماهه فعلا صبر باید ..

نظر

• shams50
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 48

پريسك جان سلام
                              به نظر شما خوبه معادن بافق رو با شاراك عوض كنم(خريدم 1500 بوده)
                              ممنون

نظر

• mehdipour2000
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 406

چه خطری چه کشکی چه دوغی ..

امروز صادرات بالای 30 میل صف خرید شد ..

سازمان هیچ غلطی نمی تونه بکنه ..از هر جا بگیره از جای دیگه لوله می ترکه ..

فولاد تا وقتی بالای 460 باشه هیچ نگرانی نداره روند هم صعودی هست ولی خوب از فولاد بهترهاش موجوده ..

امرزو شما شارک مارون زاگرش پارسان واین همه سهم مثبت رو ندیدید فقط فولاد رو دیدید...

بازار چاره ای جز رشد نداره ولی خوب دوستان برن رو رشد نکرده ها ...

شارک 1500 تومنی میخواد تا کجا افت کنه ...فردا میریم برا شکست 1000 تومن...
                                درود....

وپاسار کنترل شده وبملت کنترل شده امروز دیگه کنترل از دستشون دررفت هورت کشید بالا....

اینهمه نقدینگی داره دست به دست میشه روزی بالای 200 میلیارد.... واویلا واسه چیه؟
                                تحلیل رایگان
                                اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                                توییتر: m_mehdipour

نظر

در حال کار...
                                X