یک مقام مسئول در وزارت صنعت، معدن و تجارت ، ضمن تکذیب برخی اخبار مبنی بر تعطیلی معدن چادرملو، اظهارداشت: فعالیت این معدن چند روزی است که به دلیل کمبود آب با مشکلاتی روبه رو شده که با همکاری بخشهای مربوط این مشکل برطرف خواهد شد.وی گفت این معدن به هیچ عنوان تعطیل نشده است
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط kaman پست شده است View Postمنظور من دریافت دادههای جدیده من هر چی میزنم میگه خطا در بروز رسانی قبلا تو قسمت تنظیمات پیشرفته ip زده بودم حالا شرکت رفته رو isa میخواستم بدونم ممکنه از اون باشه خواهش میکنم اگه کسی اطلاع داره به من کمک کنه بد جوری اعصابمو به هم ریخته
نظر
-
-
در اصل توسط امير سينا پست شده است View Postیک مقام مسئول در وزارت صنعت، معدن و تجارت ، ضمن تکذیب برخی اخبار مبنی بر تعطیلی معدن چادرملو، اظهارداشت: فعالیت این معدن چند روزی است که به دلیل کمبود آب با مشکلاتی روبه رو شده که با همکاری بخشهای مربوط این مشکل برطرف خواهد شد.وی گفت این معدن به هیچ عنوان تعطیل نشده است
الان سه هفته است که آب ندارند . معدن کار میکند ولی سنگ استخراجی دپو شده و چون خطوط تولید به جهت قطع آب که علتی س-ی.ا.س_ی دارد ؛ متوقف شده ، تولید ندارند .
( علت آن را هم میتوانید ببینید : http://www.bahabadkhabar.ir/news/%D8...A8%DB%8C%D9%86
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postسلام
بازار به این خوبی کی دیده تا حالا؟
بالاس با p.e 38 و پوشش 6 ماهه 6 ریال 790 تومن صف خرید !!!!!!!!!!
وپست p.e 11 بدون هیچ مجمعی صف خرید 480 !!!!!!!!
کگاز p.e 90 ص.خ
کترام p.e 100 ص.خ !!!!
از همه سفته بازتر خود سازمان بورسه
فک کنم p.e زیر 4 حباب حساب میشه !!!!!!!!
چرا این آقایون ناظر نمیگن خوب سهم یقین در حال سفته بازیه و سقوطش کاذبه
ولی حالا دوست دارم همین ولساپا 4 روز مثبت بخوره ، یکی یکی سرو کله مفسرها و مفتشها پیدا میشه
و میگن حباب شده و سهم باید بسته بشه وشفاف سازی کنه ..
آخه یکی نیست به اینها بگه ............شده ها چرا نمیزارین سهم راه خودشو بره.؟؟؟؟؟
واقعا آدم حالش به هم میخوره تو این اوضاع میبینه بعد از کلی ضرر که تو تابستان خوردیم ،تا میخواد سهاممون رشد کنه یه بانبولی سرش در میارن.فلا.........
نظر
-
در اصل توسط rabbit پست شده است View Postسلام دوست من
الان سه هفته است که آب ندارند . معدن کار میکند ولی سنگ استخراجی دپو شده و چون خطوط تولید به جهت قطع آب که علتی س-ی.ا.س_ی دارد ؛ متوقف شده ، تولید ندارند .
( علت آن را هم میتوانید ببینید : http://www.bahabadkhabar.ir/news/%D8...A8%DB%8C%D9%86
http://www.bahabad.in
متاسفانه ضرر روزانه این مسئله میلیاردها تومان است و مسلما روی سهام چادرملو و ومعادن و امید تاثیر خواهد داشتآخرین ویرایش توسط rabbit؛ 2013/01/07, 10:47.
نظر
-
در غیاب سهامهای بزرگ بازار داره به سهام قندی روی خوش نشان می ده که البته لیدر شدن قپیرا در این گروه به چشم می خورد با توجه به اقبال بازار به گروه قند و شکر بعید نیست که گروه مواد غذایی با لیدر شدن غمارگ و غبشهر توجه بازار را به سرعت به خود جلب کنند البته این نظر منه و هیچ سفارشی به خرید ندارم
نظر
-
-
vaay be boursi ke ghebshahresh ba in sharayet o gheymat safe froshe.ta vaghti in jor bashe na omidi be hich namadi hast na hich tahlili bayad khone neshin shod o lab foro bast vaay be boursi ke ghebshahresh safe foroshe hameye bazar mirize.LEADER BAZAR GHEBSHAHRE O BASسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
نظر