چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bashash
    كاربر فعال
    • Sep 2012
    • 580

جناب پرريسك پس ما اين وتوكا رو بفروشيم بيايم اروميه زمين بخريم ظاهرا طبق گفته حضرتعالي پرسودتره ودبگه تو ليست خريدتون هم كه نيست پيرمون كرد ذليل مرده انشاالله خير ازجونيش نبينه :d
    اين حقوقي جديدم كه مثل زالو داره ميخره از 2200 تا 2300 پس كي سير ميشه
    آخرین ویرایش توسط bashash؛ 2013/01/07, 22:57.
    .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• سعید پور احمدی
      عضو فعال
      • Sep 2011
      • 1339

سلام بچه ها خوشحالم که خوشحالید منم خوشحالم البته خوب یه سری سهم های ما برعکس بازار که مثبت شد شل کرد و بعضی ادامه دارد و بعضی هم بدک نبود و یکی هم خوشحال شدیم که صفش جمع شد و.......

دوستان تکنیکالی کار کردن بسیار عالی و خوبه مخصوصا استفاده از اندیکاتورها که این روزها البته در خدمت جناب کهنه سوار هم معلوماتمون بالا رفته هم ایشون یه همراه خوب شده کنار من خصوصا این روزها که مشغله کاریم بالاست اینجا ازش تشکر میکنم و باید بگم سوای رفاقتی پر عمق که داریم ایشون انسانی باشرف هستش که تو بورس هم دنبال انسانیته.یادم غبشهر تو قیمت های بسی بالاتر یه بار صف فروش داشت تماس گرفتم گفتم داداش خالی کن یه چند روز بالا پایین مهمونیم بعد میره واسه اهداف بالا و بلند مدتی...اقا زیر بار نمیرفت مگفت من این همه غبشهر غبشهر تو این سایت راه انداختم بخوام بفروشم هم تو صف فروش نمیرم خوب نمیخوام واسه هم نوشابه باز کنیم ولی به نظر من بازار ما بر عکس سهامدارای این تاپیک آدم باشرف کم داره یکیش همین فروشنده بیشرم و بی خرد غبشهر
      حالا شما خودتون استادید و تجربه تون از من بالاتره ولی من یه مدت اومدم کار کردم روی این موضوع که اندیکاتورها و کلا مفاهیم چارتیستی چه طور این مسیله مثل این فروشنده غبشهر رو میاد و تعدیل میکنه!!!
      بعد از کلی رسم و محاسبه نتیجه گرفتم که اینجور معاملات و شرایط به حوبی در اندیکاتورها تعدیل نمیشه درسته مثلا شما تو میانگین متحرک در واقع دارید کاره تعدیلی میکنید و این معنی و وفهوم اندیکاتورهستش ولی خودتون برید بررسی کنید ببینید وقتی گپ ایجاد میشه چقدر خرید و فورشهاتون با محاسبت چارتیستی خطلا داشته و مقایسه کنید با وقتی نمودار قیمت خام سهم فلت در یک بازه زمانی مشخص پیشرفته خوب من اومدم گفتم حالا چه میشه کرد که نتایج اماری و خورجی حداکثر دقت رو داشته باشه و نهایتا به نتایج ذیل رسیدکه:
      1.باید تایم فریم های کوتاه زمان و بی خیال شد و بر روی تایم فریم های بزرگ متمرکز بود
      2.نباید به یک نمودار و اندیکاتور اکتفا کرد بلکه با دقت تمام اندیکاتورها رو بیامزیم و اگر اکثریت یک روند رو تایید کرد اون زمان تصمیم مقتضی رو بگیریم
      3.بنیاد سهم رو به عنوان بازه درصدی تعدیل کنیم
      4.نگاه همه جانبه و بلند مدت داشته باشیم و مبنا محاسبات و بلند مدت بگیریم حتی اگر قصد خروج نوسانی داریم
      سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1339

غبشهر:

همه چی خلاصه بخیر گذشت و تموم شد سهم نایاب شددیگه ،دوستان خوش به حال خریداران امروز از جمله خودم ما تو این سهم خطای محاسباتی نداشتیم بلکه خطای روانشناسی داشتیم و البته با اهداف و شرایط بنیادی سودسازی و نزدیکی مجمع و افزایش سرمایه و پالم گیری سال دیگه و ..........ریسک قشنگی کردیم ولی درصدی میانگین بالا اومد خوب اینم به درک و فدای سودهایی که از فردا نوش جونمون میشه و جبران و سود و سود.......این سهم واسه رسیدن به اهدافمون باید تو سبد باشه

نظر

• msrezayi
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 87

با سلام خدمت اساتید بزرگوار
          خصوصا جناب استاد پرریسک و آقای پور احمدی و کهنه سوار عزیز
          ضمن عرض تشکر از زحمات شما عزیزان یه مطلب رو میخواستم عنوان کنم اگه زحمتی نیست بررسی فرمایید
          من چند هفته هست که معاملات وخارزم - سرمايه گذاري خوارزمي رو دنبال میکنم در این مدت حقوقی یکروز هم نشده که خرید نکرده باشه و به هر صورتیکه شده قیمتش رو برای خرید خودش کنترل کرده . در این چهار روز اخیر معاملاتش اوج گرفته و امروز به حقیقی اجازه خرید هم نداد.به نظر من موضوع یه جورایی خیلی خیلی خیلی حیلی خیلی .... بوداره.لطفا نظرتون رو راجب این نماد به من و دوستان عزیز بدید. ممنون

نظر

• sourena
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 1080

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            همچنان گروه پترو در صدر لیست خرید ..

شاراک شفن خارک ..

گروه غذایی وقندی همچنان غبشهر وغمارگ در صدر لیست خرید ..

گروه روی فارور فامسنی در صدر لیست خرید ..

گروه شیمایی شدوص شفارس شلعاب..

گروه مس فملی در صدر ..

گروه فولاد خود فولاد فخوز فولای فسپا...

گروه معدنی ومعادن وامید کنور ..

گروه قندی قشهد ..

گروه لاستگی پکرمان ..

گروه پالایش شراز ..

گروه برقی بموتو..

و....همینطور برو بریم ..همچنان سهام خوب در صدر لیست هستن وجاشون عوض نشده ..فقط در بازدهی همچنان بورس در حال عقب ماندن هست ..حالا خواجه ومالیمر وسازمان هر حرفی میخوان بزنن ..بورس گند زد در این دو هفته با این عملکر مزخرفش وبا این بستن نمادهای کاملا بنیادی بازار ...هر قدر هم بخوان قابل توجیه نخواهد بود این رفتار واین لگه ننک در سوابق کاری اینها ثبت شد..

پرریسک عزیز با درود و ارادت
            از لحاظ تکنیکال کنور رو چطور ارزیابی میکنید؟
            اهداف ومقاومتهای پیش رو
            سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• ".احسان."
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2676

شركت آينده سازان فولاد البرز

اين شركت، از واحدهاي تجاري زير مجموعه شركت فولاد صبانور مي باشد. مالكيت 100% اين شركت به فولاد صبانور تعلق دارد.
              اين شركت دو طرح عمده كنستانتره سازي سنگ آهن را در دستور كار خود دارد.

1- طرح كنستانتره همدان
              به منظور استفاده از ذخاير كم عيار معادن باباعلي و گلالي (متعلق به فولاد صبانور) طرح احداث كارحانه كنستانتره به ظرفيت 600 هزار تن در آذر سال 89 به برنامه 20ماهه تا تير 91 در نظر گرفته شد، پس از تاخير در اجراي طرح برآوردهاي تغييراتي حاصل گرديد، و زمان بهره برداري به ابتداي سال 92 تغيير يافت. اين كارخانه توانايي توليد 600 هزار تن كنستانتره به مدت 10 سال را دارد. هر تن كنستانتره سنگ آهن با عيار 68% بالاي 130 دلار قيمت دارد.

2- كنستانتره كردستان
              به منظور استفاده از ذخاير كم عيار معادن شهرك كردستان (متعلق به فولاد صبانور) طرح توسعه يك كارخانه با ظرفيت توليد ساليانه يك ميليون تن مد نظر قرار گرفت. كه از طرف شركت فولاد صبانور به شركت آينده سازان فولاد البرز انتقال يافته است.
              اين طرح در دو فاز انجام ميشود:
              الف) فاز اول: كارخانه 325 هزار تني
              ب)فاز دوم: كارحانه 675 هزار تني

پيش بيني ها حاكي از آن است، كه فاز اول طرح تا اسفند سال جاري راه اندازي مي شود.

تاثير سودآوري بهره برداري با فرض اجراي طرح در زمان بندي مشخص و با فرض مقدار تناژ توليد يكسان با سال قيمت:
              قيمت دلار: 3000 تومان
              سنگ آهن با عيار 56-59 ميانگين 75$
              توليد : 600 هزار تن سنگ آهن عيار 68%
              توليد 325 هزار تن كنستانتره سنگ آهن
              توليد 300 هزار تن سنگ آهن با عيار 56-59

تاثير افزايش سودآوري هر سهم در سال 92: بالاي 950 تومان

با فرض تاخير!!! 6 ماهه در هر دو طرح:
              قيمت دلار:3000 تومان
              ميانگين قيمت هر تن سنگ آهن: 75$
              توليد سنگ آهن با عيار 56-58: 750 هزار تن
              توليد با عيار 68%: 300 هزار تن
              توليد كنستانتره: 150 هزار تن

تاثير سودآوري به ازاي هر سهم: 800 تومان

حال اگر ميانگين هر تن سنگ آهن را با افزايش 10% و قيمت هر دلار تا 3600 تومان برود (يعني حدود 20% ) سود شركت چيزي بين 1000 تا 1300 تومان فقط براي سال بعد (سال 92) خواهد شد.

با به ثمر رسيدن ذوب آهن غرب كشور در سال 93، سود شركت به 1500 تا 2000 تومان خواهد رسيد.

پرسود باشيد.
              آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
              کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• امیر303
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 279

جناب پرریسک وپترو را چگونه می بینید؟

نظر

• سعید پور احمدی
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1339

در اصل توسط msrezayi پست شده است View Post
                  با سلام خدمت اساتید بزرگوار
                  خصوصا جناب استاد پرریسک و آقای پور احمدی و کهنه سوار عزیز
                  ضمن عرض تشکر از زحمات شما عزیزان یه مطلب رو میخواستم عنوان کنم اگه زحمتی نیست بررسی فرمایید
                  من چند هفته هست که معاملات وخارزم - سرمايه گذاري خوارزمي رو دنبال میکنم در این مدت حقوقی یکروز هم نشده که خرید نکرده باشه و به هر صورتیکه شده قیمتش رو برای خرید خودش کنترل کرده . در این چهار روز اخیر معاملاتش اوج گرفته و امروز به حقیقی اجازه خرید هم نداد.به نظر من موضوع یه جورایی خیلی خیلی خیلی حیلی خیلی .... بوداره.لطفا نظرتون رو راجب این نماد به من و دوستان عزیز بدید. ممنون
                  خوب این سهم از فرابورس اومد بورس و بعدم جابجایی بزرگ حقوقی داشته بنابراین خرید حقوقی رو روش چندان ملاک برای ارزشی بودن مد نظر نداشته باشد چون تو این شرایط دیدگاه حقوقی میتونه متاثر از عوامل بیرونی و درونی بی شماری باشه که برای من شما پشیزی ارزش یرای سزمایه گذاری نباشه و البته دیدگاه زمانی سهم هم مهمه و...........
                  اما سهم خارزم سهم خوبی بنیادی و سودسازی بالایی پتانسیل کرده ناو سهم 174 طبق آخرین گزارشه که الن بالاترم هست ارزش ذاتی سهم هم 161 تونه بر اساس صورت مالی 3 ماهه و البته زیر مجموعه های خوبی سبدشو تشکیل میدن چه بورسی و چه غیر بورسی در کل تو این قیمت ها کم ریسکه ولی سهم شارپی هم از وقتی اومد تو بازار سرمایه نبود اگه سرمایه گذاری با ریسک پایین و دید مجمع میخواین والبته بازدهی متناسب با ریسکتون سهم خوبیه و آینده دار........
                  آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/01/07, 23:27.

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

مروری بر سهام با ارزش در استانه ورود و پیش واز رفتن به گزارشات 9 ماهه

فرصت اندک است هر چه سریعتر تصمیم بگیریدانتظار برای انفجار :

گروه فلزات : فولاد - فملی - فخوز - کنور
                    گروه روی : فاسمین - فرآور - کروی
                    پترو : 1- پارسان 2- شپدیس و شاراک - شفن
                    هلدینگ : 1- وغدیر 2- وصندوق و........................البته : وآتی
                    معادن : ومعادن
                    شیمایی : شیران - شدوص
                    پالایشگاه : انتظار برای بازگشائی شراز
                    تک سهم ها :
                    به نظر می رسه اخباری خوبی از بترانس به گوش می رسه فعلا"...................
                    شبهرن : آماده برای خروج بعد از یک رالی 50 % در حدود یک ماه

نظر

• سعید پور احمدی
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1339

در اصل توسط امیر303 پست شده است View Post
                      جناب پرریسک وپترو را چگونه می بینید؟
                      سرمایه گذاری پتروشیمی هم میتونه گزینه مناسبی باشه ولی این سهم یا یکی مثل خارزم که زیر مجوعه ها رشد و افزایش سود داشتن و چند تا سهم دیگه که خوب باید رشد داشته باشن وندارند رو بزارید روند صعودی گرفت بدون استرس و مطمین بخرید بهتره چون سرمایه تون رشد نمیکنه و امکان درجا زدن و اعصاب خوردی ولی اگه معامله گری نیستی و میخری میری سال دیگه میای بدک نیست.........اما بازهم سهم بهتر خیلی زیاده تو سرمایه گذاری ها الان خودم رفتم تو ونیکی و اون برتر میبینم.....

نظر

• sourena
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 1080

اینهم از یک نویسنده خوش ذوق
                        در اصل توسط ZAGROS59 پست شده است
                        درخواست پایان حصر سران فتنه!
                        با توجه به کمک شایانی که این عزیزان در کسب اعتبار و جلب اعتماد مردم در این شرایط سخت سیاسی و اقتصادی نمودند به جد و بدون هر پیش شرطی درخواست آزادی این عزیزان رو داریم. و توصیه میکنیم از ماجراجویی و محک بازخورد اینگونه دستگیری ها و ایجاد فضای امنیتی دست بردارید تا مردم از این بازار فرار نکردند شبندر و ذوب را آزاد نمایید!

سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• سعید پور احمدی
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 1339

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                          مروری بر سهام با ارزش در استانه ورود و پیش واز رفتن به گزارشات 9 ماهه

فرصت اندک است هر چه سریعتر تصمیم بگیریدانتظار برای انفجار :

گروه فلزات : فولاد - فملی - فخوز - کنور
                          گروه روی : فاسمین - فرآور - کروی
                          پترو : 1- پارسان 2- شپدیس و شاراک - شفن
                          هلدینگ : 1- وغدیر 2- وصندوق و........................البته : وآتی
                          معادن : ومعادن
                          شیمایی : شیران - شدوص
                          پالایشگاه : انتظار برای بازگشائی شراز
                          تک سهم ها :
                          به نظر می رسه اخباری خوبی از بترانس به گوش می رسه فعلا"...................
                          شبهرن : آماده برای خروج بعد از یک رالی 50 % در حدود یک ماه
                          سلام:
                          من اجمالی محاسبه کردم سوای بنیادی فسرب از فراور و فاسمین با قیمت جهانی کنونی بهتر تعدیل میشد این رو تایید میکنید؟چرا تو لیستتون نیست؟

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                            سلام:
                            من اجمالی محاسبه کردم سوای بنیادی فسرب از فراور و فاسمین با قیمت جهانی کنونی بهتر تعدیل میشد این رو تایید میکنید؟چرا تو لیستتون نیست؟

با سلام
                            شاید این سوال خیلی از دوستان هم باشه
                            به نظر بهای تمام شده فسرب به موازات افزایش مبلغ فروش افزایش می یابد
                            من هیچگاه افزایش سود آوری شرکت به علت افزایش نرخ شمش روی و شمش سرب ندیدم
                            برای تولید شمش سرب از سرب دسته دوم کارگاهی استفاده می نماید لذا با افزایش نرخ فروش نرخ خرید سرب دسته دوم نیز افزایش می یابد
                            برای تولید شمش روی مشکلات زیادی برای تامین خاک ( کنستانتره ) دارد.
                            برای بلند مدت می تواند گزینه خوبی باشه با توجه زمین های زیاد و با ارزشی که در زنجان داره
                            ولی از نظر عملیاتی قابل مقایسه با فاسمین - فرآور - کروی - باما نمی باشد تولیدات اغلب زیر ظرفیت اسمی می باشد برای سال های بعد باید ببنیم چه خواهد شد

نظر

• سعید پور احمدی
                              عضو فعال
                              • Sep 2011
                              • 1339

Golchini az jafar porisk be onvan e ahrome moamelat sharak.shafan.faravar.fasmin.ghemarg.ghebshahr.ken ouq
                              آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/01/08, 08:37.

نظر

• farhad_p
                                عضو فعال
                                • Jul 2011
                                • 1006

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                طبق پیش بینی بود ..

سود 80 تا 100 برا امسال برا سال بعد بالای 150 رو داره ..

این سهم بالای 700 هدفش هست ..در کنار شفارس شلعاب ..

شفارس البته در بین همه اینها یک چیز دیگر هست ..
                                با سلام و صبح بخیر به همگی و تشکر از سید جعفر ( پر ریسک ) عزیز . " شفارس " هامون هم رفت پیش " شدوص "

به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت صنايع شيميايي فارس به منظور تعديل پيش بيني درآمد هرسهم، متوقف شد. مديريت بازار
                                گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

در حال کار...
                                X