به یک کارگر ساده جهت ریاست سازمان بورس و ساماندهی آن نیازمندیم :d
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
-
درگفت وگوی فارس با مدیرعامل شرکت:
شایعه کاهش تولید چادرملو به دلیل کم آبی تکذیب شد
خبرگزاری فارس: مدیرعامل شرکت چادرملو شایعه کاهش تولید یا تعطیلی موقت خط تولید این معدن به دلیل کم آبی را تکذیب کرد.
خبرگزاری فارس: شایعه کاهش تولید چادرملو به دلیل کم آبی تکذیب شد
Tweet
محمود نوریان در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی فارس، در برابر این سئوال که آیا شایعه کاهش تولید و یا تعطیلی موقت خط تولید معدن چادرملو به دلیل بسته شدن آب صحت دارد؟توضیح داد: خیر. هر چند درگیری هایی با افراد محلی بابت استفاده از آب داشتیم اما از طریق ذخایر و دسترسی به مناطق دیگر آب مورد نیاز را تامین کرده و می کنیم.
وی با بیان اینکه با توجه به سابقه این موضوع، از قبل پیش بینی های لازم برای تامین آب مورد نیاز معدن چادرملو شده، تاکید کرد: بنابراین نه تنها کاهش تولید و یا تعطیلی موقت خط تولید نداشته ایم بلکه از پیش بینی ها هم جلوتر هستیم.
نوریان با اشاره به این نکته که نیازی به اعلام موضوع فوق به سازمان بورس نبود ، گفت: گزارش عملکرد 9 ماهه چادرملو که از وضعیت مطلوبی برخوردار است،درحال آماده سازی و نهایی شدن است تا در مهلت قانونی به سازمان بورس ارایه شود.
بر اساس اطلاعات دریافتی شرکت در 9 ماهه 85% سود را محقق کرده
نظر
-
-
-
در اصل توسط eli77 پست شده است View Postسلام پرریسک جان
چه سهمی رو پیشنهاد میکنید که تا عید یه بازدهی 40-50 درصدی داشته باشه؟
لیست من هیچ تغییری نکرده ..
شاراک در صدر شفن بعدش خارک بعدش .
گروه قند وغذایی غمارگ وغبشهر وقشهد ..
گروه شیمایی شفارس شدوص شلعاب...
گروه مس فملی ..
وبقیه سهام که گفته بودم ..
اگر به بازار گند نمی زدن همین یک ماهه به هدف ها می رسیدن ودوستان سود خوبی می کردن ولی وقتی گند می زنن کاریش نمیشه کرد ولی اینها سهام خوبی هستن ریسک کمی دارن وجای رشد بالایی دارن ..
میتونید در روند صعود سوار بشید اگر خیلی کوتاه مدت هستید ..
فعلا روند صعودی هست به جز غبشهر ..اونم وارد میشه کمی صبر میخواد..
نظر
-
فعالان بزرگ بازار منتظر باز شدن شبندر و ذوب و گزارشات نه ماهه هستند تا خريد كنند به همين خاطر امروز يه كمي آخر وقت قيمت ها بالا ميره و تا يكشنبه كه گزارشات بياد خريد و فروش يه امر تقريبا شانسي خواهد بود.دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام.
لیست من هیچ تغییری نکرده ..
شاراک در صدر شفن بعدش خارک بعدش .
گروه قند وغذایی غمارگ وغبشهر وقشهد ..
گروه شیمایی شفارس شدوص شلعاب...
گروه مس فملی ..
وبقیه سهام که گفته بودم ..
اگر به بازار گند نمی زدن همین یک ماهه به هدف ها می رسیدن ودوستان سود خوبی می کردن ولی وقتی گند می زنن کاریش نمیشه کرد ولی اینها سهام خوبی هستن ریسک کمی دارن وجای رشد بالایی دارن ..
میتونید در روند صعود سوار بشید اگر خیلی کوتاه مدت هستید ..
فعلا روند صعودی هست به جز غبشهر ..اونم وارد میشه کمی صبر میخواد..[B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]
نظر
-
یکی از دوستان چند وقت پیش یک لینک داد
رفتیم اون جا برای شراز شکایت زدیم
الان زنگیدن گفتند که شکایت شما پیگیری شد و گفتن که نماد برای 1-2 ماه دیگه باز می شود !!!
یعنی اخرین گزارش 9 ماهه بین شرکتها :(سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
نظر