چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • msa407
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 133

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
    بیشتر که فکر می کنم می بینم که ترس سازمان بورس منطقی هستش
    درسته که در هیچ جای دنیا این کار انجام نمی شه سهم رو بی دلیل نمادش رو نمی بندند
    ولی اینجا ایرانه ترس بورس از رشد بورس نیست
    ترس سازمان بورس از تشکیل صف های خرید سنگین برای سهام های طلائی مانند شپدیس - پارسان - وغدیر - شاراک-ومعادن - فاسمین - فرآور - وصندوق - فخوز- شیران - واتی - فملی - فولاد - کروی - شدوص - شفن - کنور نیست
    ترس سازمان بورس اینه که در کنار صف های خرید سنگین برای سهام های فوق عده ای جوگیر شده و برای تعداد زیادی سهام که ارزش چندانی ندارند تشکیل صف خرید می دهند و اون سهم نیز به موازات سهام طلائی بالا می آیند و این خطرناک هستش
    بنابراین تنها راه حل ممکن برای این قضیه بسته شدن نماد برای تعدیل 9 ماهه و بازگشائی مناسب می باشد
    مثلا" واتی تعدیل مناسب داد 100% بالاتر باز شد ولی سایر شرکت های سرمایه گذاری مثل وبوعلی - وصنعت - و بیمه و... را تحت تاثی قرار نداد
    شیران 100% مثبت خورد ولی کل بازار را تحت تاثیر قرار نداد
    لذا سهم هائی که برای تعدیل مثبت بسته می شوند در روز بازگشائی می توانند جبران کنند و جای نگرانی نیست و این خیلی بهتر از اینکه هر روز صف خرید باشه حجم مبنا پر بشه یا نشه تا اینکه قیمتش 20% بالا بره
    شیران یا واتی باید چند روز صف خرید می شد تا 100 % بازدهی بدند در عرض یک روز و کلید خوردن معامله در عرض یک ثانیه 100% مثبت و تمام
    درود
    دوست عزیز لطف میکنید هدف و حد ضرر سهام مورد نظرتون رو بفرمایید
    [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• farhad894
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 251

آیریلیق اولسادا , مین جمله جمالون سئورم...

سنه من دوس دمیشم آیری کسه دوست دئمرم...

قلب بیماریمه مینلرده طبیب اولسا اگـــــــــــــــــر...

زهر وئــــــرسن ایچرم، اوزگه دواسین یئمرم...

نظر

• arashsefid
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 205

در اصل توسط بابااتی پست شده است View Post
        سید جان با عرض تسلیت ایام شهادت نبی اکرم و با درود بر روح جد بزرگوارتان

لطفا تحلیل خود را از کاما بفرمایید ؟

تکنیکال نشان می دهد که اهداف بالایی در سر دارد ولی سهم خیلی ریپ می زنه نظر شما چیه ؟( لطفا باما را تحلیل کنید ) حد ضرر را چند می بینید ؟
        این سوال را من چند بار پر رسیدم، اما سید جان ما را تحویل نگرفت، شاید چون...؟:-/
        شما دوست عزیز (بابااتی) بپرسید شاید به شما جواب دهند. ضمنا منم این ایام شهادت را به نوبه خودم تسلیت عرض می کنم.

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

در اصل توسط msa407 پست شده است View Post
          درود
          دوست عزیز لطف میکنید هدف و حد ضرر سهام مورد نظرتون رو بفرمایید

با سلام
          دوست گرامی من به دنبال نوسان نیستم در نتیجه به دنبال حد ضرر هم نیستم اگر اینطوری بود تا بحال چند بار سهم هایم از دست داده بودم
          سهم خوب خوبه دیگه نیاز به حد ضرر نداره هدف براشون مهم نیست
          من دوستی دارم 100 هزارتا شپدیس زیر 2000 تومانی داره با سود امسال سهم براش مفته تعدادش هم می شه 300 هزارتا
          آیا حد ضرر و هدف برای همچین سهمی مهمه
          لذا در مواقعی که ایجاب کنه در این خصوص نیز از نظر سایر دوستان استفاده می سه

نظر

• bours
            عضو عادی
            • Jun 2011
            • 259

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
            سازمان بورس از انفجار این سهم ها می ترسدهر روز صف خرید هر روز + 4%
            بهترین اینه که تمام این سهام ها همراه با تعدیل عایدی و گزارشات 9 ماهه ببندند و دروز بازگشائی بستگی به میزان تعدیل هر کدام تا 50 % بالاتر باز بشند اینجوری هیچکس کاری به کارشون نداره
            شیران و وآتی 100 % در روز بازگشائی بالاتر باز شدند کی با هشون کاری داشت.
            بنابراین ابتدا" سهام طلائی مثل شپدیس - پارسان - وغدیر - شاراک-ومعادن - فاسمین - فرآور - وصندوق - فخوز توقف برای تعدیل و بازگشائی بالای 50 % مناسب ترند
            ودر وهله بعدی شیران - واتی - فملی - فولاد - کروی - شدوص - شفن و... توقف برای تعدیل و بازگشائی بالای 20 % مثبت مناسب ترند

چند ماهه که روی سهم ها کار می کنیم معرفی می کنیم و بارها گفتم خیلی از این سهم ها بعد از رشد 100% توسط اساتید بورس به عنوان سهم زیر خاکی کشف خواهند شد
            ومعادن زیر 300 تومانش هیچ در 400 تومان مظلوم واقع شده بود و هیچکس ازش یادی نمی کرد
            پارسان زیر 800 تومانش همینطور الان 1300 تومان کم کم داره کشف می شه
            وصندق زیر 200 تومان همینطور یواش یواش از 350 به بالا کشف خواهد شد
            شپدیس 3000 تومان همینطور بالای 6000 تومان در حال کشف شدنه
            وغدیر 400 تومانی قبل از افزایش سرمایه 33 درصدی رایگان پست زدیم و معرفی کردیم الان بدون احتساب افزایش سرمایه حدود 650 تومان
            فخوز و فولاد و شبهرن و بقیه همینطور
            تا این سهم های طلائی هستند چرا خودمون بی خود وبی جهت اسیر سهم های دیگر بکنیم
            گذشت زمان همه چی رو ثابت می کنه که تا الان هم ثابت کرد

بخدا پولم از سهامهای دیگه خلاص بشه نامردم اگه بغیر از "شپدیس" "فاسمین" "کرماشا" و 2-3 سهم دیگه چیزی بخرم

نظر

• جعفری
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 193

سایپا ورود ممنوع
              پیش بینی پایان سال 65- که شش ماهه96-ریال زیان کسب کرده
              این گزارش درمدت تاسس ان تا کنون بیسا بقه بوده
              من تصور میکنم اولین سال مالی این شرکت 91/12باشد که نه تنها سودی تقسیم نخواهد شد کمی زیان انباشته هم تولید خواهد کرد

نظر

• داود
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 378

این هم از خودروئیها

سایپا که برای تعدیل منفی متوقف شده بود در اصلاحیه ای سود هر سهم 12 ریالی خود را به زیان 65 ریالی تبدیل کرده است و در شش ماهه ابتدای سال 96 ریال زیان به ازای هر سهم محقق کرده است.

سود 12 ریالی شرکت با فرض افزایش 20 درصدی قیمت محصولات از اول دی ماه تهیه شده بود که محقق نشد حالا با فرض افزایش 20 درصدی قیمت فروش از اول بهمن شرکت به زیان نشسته است.

مقدار تولید و فروش شرکت در شش ماهه امسال نسبت به شش ماهه سال قبل با افت بیش از 50 درصدی روبرو شده است.در این دوره 83.9 میلیون دلار واردات شرکت با نرخ دلار 1226 تومانی و 105.2 میلیون دلار صادرات آن با نرخ دلار 1700 تومانی تسعیر شده است

پرشین تحلیل
                شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• bashash
                  كاربر فعال
                  • Sep 2012
                  • 580

رجب نژاد درهمين سايت نوشته اند
                  اخبار و زمزمه هایی که از سوی این شرکت در بازار سرمایه به گوش می رسد حاکی از آنست که شرکت مارگارین موفق به فروش برخی املاک خود شده و با احتمال تعدیل مثبت عایدی از این محل مواجه شده است برخی شنیده ها از تعدیل کمتر از 30% در این شرکت حکایت دارد
                  .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• masoudboursy
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 21

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                    بچه ها معاملات ددد مخفف چیه؟
                    معاملات گروهیه دیگه

نظر

• masoudboursy
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 21

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                      رجب نژاد درهمين سايت نوشته اند
                      اخبار و زمزمه هایی که از سوی این شرکت در بازار سرمایه به گوش می رسد حاکی از آنست که شرکت مارگارین موفق به فروش برخی املاک خود شده و با احتمال تعدیل مثبت عایدی از این محل مواجه شده است برخی شنیده ها از تعدیل کمتر از 30% در این شرکت حکایت دارد
                      بحث خرید و فروش ملک کردی ، امروز بورس وینکز اس داد که بوعلی بخرید یه تعدیل تپل از فروش ملکش داره که به سازمانم ارسال کرده ، گفتم که یه وقت جا نمونید

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط masoudboursy پست شده است View Post
                        بحث خرید و فروش ملک کردی ، امروز بورس وینکز اس داد که بوعلی بخرید یه تعدیل تپل از فروش ملکش داره که به سازمانم ارسال کرده ، گفتم که یه وقت جا نمونید
                        جا ماندن در بورس معنا نداره ...از هر چی جا بمانیم از سهام جا نمی میانم چون هنوز که هنوز هست سهام مفت که از چشم بازار دور هست ریخته تا دلت بخواد ..اصلا کسی ناشون هم نمی کنه..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                          پرریسک جان
                          درود و خدا قوت
                          در رابطه با کنور ، تکنیکالش رو چطور می بینید؟
                          مقاومتها و اهداف؟
                          از لحاظ بنیادی که ظاهراً توپ توپه
                          حد ضرر 3000..

هدف حوالی 4000

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط بابااتی پست شده است View Post
                            سید جان با عرض تسلیت ایام شهادت نبی اکرم و با درود بر روح جد بزرگوارتان

لطفا تحلیل خود را از کاما بفرمایید ؟

تکنیکال نشان می دهد که اهداف بالایی در سر دارد ولی سهم خیلی ریپ می زنه نظر شما چیه ؟( لطفا باما را تحلیل کنید ) حد ضرر را چند می بینید ؟
                            گروه روی در صدر فراور بعد فامسنی بعد کروی بعد کبافق بعد کاما ..

بالای 910 صف خرید بشه تا حوالی 1300 میتونه رشد کنه تکنیکالی

نظر

• hamid_farahy
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 463

گزارش 12 ماهه غمارگ و غبشهر کی میاد؟

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
                                گزارش 12 ماهه غمارگ و غبشهر کی میاد؟
                                دوست من به وقتش میاد .

این دو سهم بازدهی 100 درصد رو میدن ..از همین قیمتها حداقل وشاید 200 درصد ..

حالا در سهم دیگر دوستان می تونن بیشتر از این در بیارن برید اونها رو بخرید اصراری نیست ..

نظر

در حال کار...
                                X