چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • trade secret
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 75

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    با سلام..

ما خود پیش دوستان شاگردی می کنیم ..

بنده خود هم جزوه وکتاب خاصی نخواندم واعتقادی هم ندارم وتکنیکال وبنیادی رو علم خاصی هم نمی دونم ..

یک علم بسیار ساده که این رو بزرگ کردن تا خیلی ها رو بچاپن..

بنده اصل کاریم توجه به سوداوری گذشته شرکتها بعد زمان حال شرکتها وبعد هم پیش بینی اینده شرکتها با توجه به اوضاع کشور هست ..

در مورد تکنیکال هم فقط روند صعودی ..بالا بخرید روند صعود بخرید ..مثال فولاد از 200 تا250 رشد کرد ولی در 250 تازه روند صعودی شد بعدش تا 500 امد ..روش تشخیص هم تکنیکالی هست ..به وقتش خواهیم گفت ..

بعد گذاشتن حد ضرر رعایت درصد وبعد صبر..

روانشاسی بازار هم بسیار مهم هست مخصوصا در بورس ایران ..

مثال قندیها در استانه روند صعود هستن ...اینجا با حد ضرر 4 درصد زیر قیمت خرید میشه درصدی از سبد رو خرید ..ولی حد ضرر حتما رعایت بشه ..
    با توجه به عدم دسترسی به افراد خبره ایی مانند شما در محل سکونت، تجربیات مفید و نکات ارزنده شما در تحلیل برای افراد تازه واردی مثل من بسبار مفید و مغتنم است و امیدوارم همیشه بتوانیم از حضور شما بهره ببریم.
    به علت کمی سرمایه و جهت حفظ ارزش پول و گذران زندگی در این تورم مجبورم در بورس فعالیت کنم و توان ورود به بازار مسکن را ندارم.
    از راهنمایی ارزنده شما بسیار سپاسگزارم و امیدوارم همیشه از حضور شما بتوانم استفاده کنم.
    موفق و سربلند باشید.

نظر

• صداقت2
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 704

با سلام..

در بازار هستم فقط روند بازدهی بازار بسیار کند هست فعلا ...

در مورد شرکتها قندیها در استانه روند صعود قرار گرفتن بینم می تونن وارد بشن بالا بمونن یانه مثال قزوین بالای 870 تثبیت بشه با حد ضرر 870 دوستان یم تونن وارد بشن ..قشهد بالای 1640 وقمرو بالای 1530 ..

در مورد سلعاب بالای 436 باید بمونه تا روند صعود حفظ بشه..

از اینکه در بازار می مانید بسیار خوشحالم.

بدون اغراق میگم - شما بهترین تحلیل گر و بازار خان هستید.

تا خدا و شما را داریم با صلابت در بازار می مانیم و ادامه می دهیم.

برای قندی ها هم منتظر حکم جهاد(خرید) شما هستیم.

فعلا با شبندر - شراز - شیراز -شاراک - غمارگ - حرهشا هستیم و ....

فردا هم با نقدینگی جدید -شلعاب و قندی ها و شاراک را رصد می کنیم.

ممنون
      صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• bashash
        كاربر فعال
        • Sep 2012
        • 580

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
        بورس انرژی فرابورسی شد
        چهارمین بورس ایران با سرمایه 200 میلیارد ریال به عنوان یکصد و بیستمین شرکت در بازار پایه فرابورس درج شد.

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بازار سرمایه (سنا) و به نقل از فرابورس ایران، با استناد به تبصره "ب" ماده 99 قانون برنامه پنجم و موافقت کمیته عرضه فرابورس، شرکت بورس انرژی ایران به عنوان یکصد و بیستمین شرکت با نماد "انرژی" در بازارپایه فرابورس درج شد.
        سهام این شرکت در گروه فعالیتهای کمکی به نهادهای مالی واسط و زیر گروه فعالیت های مرتبط با اوراق بهادار معامله خواهد شد.

منبع : خبرگزاری سنا
        جناب پرريسك نظرتون راجب اين خبر وتاثير احتمالي آن روي سهم مپنا چيه ممنون ازوقتي كه صرف مي كنيد@};-
        .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• ایرانی
          ستاره دار(1)
          • Jun 2011
          • 2579

با این خبر عدم توافق هسته ای که امروز منتشر شد، شرکتهای مرتبط با تحریم نظیر، حتاید و حکشتی و بترانس که مستقیماً از تحریم آسیب میبینند و در فهرست تحریم اتحادیه اروپا و شورای امنیت است، آسیب فراوان خواهند داد و احتمالاً فردا صف فروش خواهند شد.

تاسف عمیق آمریکا از شکست گفتگوهای هسته ای

به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، دولت آمریکا امروز از شکست گفتگوهای هسته ای میان آژانس بين المللی انرژی اتمی با رژیم تهران عمیقا ابراز تاسف کرد.

گفتگوهای هسته ای آژانس بين المللی انرژی اتمی و رژیم تهران که طی روزهای گذشته در ایران انجام شد، بدون نتیجه پایان یافت.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با ابراز ناامیدی از رويکرد رژیم تهران در مذاکره با هيئت اعزامی آژانس بين المللی انرژی اتمی گفت، از شکست رژیم تهران و از دست دادن فرصتی دیگر برای دستيابی به توافقی با آژانس انرژی اتمی عمیقا متاسفیم.

این سخنگوی آمریکايی افزود، متاسفانه اين نمونه ديگری از خودداری رژیم تهران از اجرای تعهدات بين المللی آنها است.

نظر

• amir99ir
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 31

نظر شما وهمه دوستان محترم هست ..

بنده از خدامه قیمت ها سقوط ازاد کنه ولی بازار به میل ودلخواه من حر کت نمی کنه..

منتظر می ماینم تا این دهه 60 ها هم تموم بشن ..حتما بعدش نوبت بچه های این دهه 60 ها میشه ..هر کدوم 2 بچه سرجمع ببین چه میشه؟؟؟

با این همه همچنان صبر می کنیم هر چند هم برا بازار سرکه انتظار رشد دارم هم بازار ارز هم ملک ..البته سرعت ملک بسیار بیشتر هست ..فعلا ..

باید دید این نقدینگی مسیر بعدیش کجا خواهد بود ..نظر دوستان کجاست ..بورس وسهام با این همه ابهام وبگیر ببند سازمان وهدفمندی وتحریم و...سرکه ...دلبر ..اوراق..کجا؟؟؟
            اگه هر خانواده 2 بچه بیاره معنی اش اینه که نسل جدید می تونه نسل قبلی رو جایگزین کنه و افزایش جمعیتی در کار نخواهد بود.
            مسأله اینجاست که تعداد بچه به ازای هر خانواده از 2 کمتر شده یعنی با این روند در آینده نه تنها رشد جمعیت نداریم بلکه کاهش هم خواهیم داشت.

نظر

• Moradad
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 355

جناب پرریسک سلام
              میخواستم بدانم نظر شما روی فاسمین و شاراک تو کوتاه مدت چیست ؟ البته میان مدت و بلند مدت را که بارها گفتید.
              فاسمین به نظر میاد تا 780- 765 جای اصلاح دارد یا شاید هم ......
              با سپاس

نظر

• h00mi
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 504

با اجازه ی جعفر خان...
                دوستانی که در غبشهر در ضرر هستند من یک پیشنهاد دارم...
                با توجه به صورت های مالی پتروشیمی شاراک و تعدیل قطعی بالای 70% .. شاراک در بازه ی سه ماهه حدود 30% تا 60% بازدهی می دهد... کسانی که می خواهند از ضرر در بیایند شاید فردا آخرین مهلت خرید شاراک باشد (گزارش شرکت تا یکشنبه باید بیاد)
                به نظر من حدود 30% در شاراک سود کنید و اگر مایل بودید دوباره با اصل پول غبشهر جایگزین کنید فعلا غبشهر فرار نمی کنه ولی شاراک فرار میکنه...! تصمیم گیری با دوستان... خداحافظ همگی...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
                  با این خبر عدم توافق هسته ای که امروز منتشر شد، شرکتهای مرتبط با تحریم نظیر، حتاید و حکشتی و بترانس که مستقیماً از تحریم آسیب میبینند و در فهرست تحریم اتحادیه اروپا و شورای امنیت است، آسیب فراوان خواهند داد و احتمالاً فردا صف فروش خواهند شد.

تاسف عمیق آمریکا از شکست گفتگوهای هسته ای

به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، دولت آمریکا امروز از شکست گفتگوهای هسته ای میان آژانس بين المللی انرژی اتمی با رژیم تهران عمیقا ابراز تاسف کرد.

گفتگوهای هسته ای آژانس بين المللی انرژی اتمی و رژیم تهران که طی روزهای گذشته در ایران انجام شد، بدون نتیجه پایان یافت.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با ابراز ناامیدی از رويکرد رژیم تهران در مذاکره با هيئت اعزامی آژانس بين المللی انرژی اتمی گفت، از شکست رژیم تهران و از دست دادن فرصتی دیگر برای دستيابی به توافقی با آژانس انرژی اتمی عمیقا متاسفیم.

این سخنگوی آمریکايی افزود، متاسفانه اين نمونه ديگری از خودداری رژیم تهران از اجرای تعهدات بين المللی آنها است.
                  تاید واتر با بشتر شدن تحریم ها سودش دو برابر شده !
                  سود 115 امسال و 140 تومن سال بعد رو از من داشته باش

250 شرین بود
                  بعد از 370 دوباره وارد میشیم
                  320 هم شیرینه
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• hamid_farahy
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 463

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
                    با اجازه ی جعفر خان...
                    دوستانی که در غبشهر در ضرر هستند من یک پیشنهاد دارم...
                    با توجه به صورت های مالی پتروشیمی شاراک و تعدیل قطعی بالای 70% .. شاراک در بازه ی سه ماهه حدود 30% تا 60% بازدهی می دهد... کسانی که می خواهند از ضرر در بیایند شاید فردا آخرین مهلت خرید شاراک باشد (گزارش شرکت تا یکشنبه باید بیاد)
                    به نظر من حدود 30% در شاراک سود کنید و اگر مایل بودید دوباره با اصل پول غبشهر جایگزین کنید فعلا غبشهر فرار نمی کنه ولی شاراک فرار میکنه...! تصمیم گیری با دوستان... خداحافظ همگی...
                    دوست عزیز اگه فردا غبشهر فرار کنه چی؟

نظر

• h00mi
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 504

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
                      دوست عزیز اگه فردا غبشهر فرار کنه چی؟
                      سلام بر شما دوست گرامی... من که گفتم فقط یک پیشنهاد و تصمیم با خودتان است... بازدهی شاراک و غبشهر را تا 4ماه دیگه مقایسه کن... در ضمن با یک مثبت بهار نمیشه!!!!!!!!

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                      هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• dowpal
                        عضو عادی
                        • Dec 2011
                        • 78

در اصل توسط امیران پست شده است View Post
                        سید جان زبونم برای تشکر قاصره ولی خدا خیرت بده بی مزد و منت داری به همه خیر میدی

پ.ن فعلا تک سهم شاراکم تا 1500 بعد دوباره هرچی سید بگه

پ.ن قاصر درسته یا قاسر؟
                        -------------------
                        [6=SIZE]
                        این که گفتی درسته : قاصر === یعنی کوتاه !

حالا شما بگو پ.ن. یعنی چی ؟
                        [SIZE]

نظر

• mmis
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 235

در اصل توسط اسمان پست شده است View Post
                          درود
                          بايد ديد چه ميزان ديگر قابليت رشد دارند ايا در اينده بازار ملك هم به گفته شما مانند بورس به سبزه اراسته نخواهد شد ؟؟؟؟

ايا گردانندگان اصلي حال حاضر بازار ملك در حال خروج و ذخيره و سيو سود 300 و بعضا 400 درصدي خود نيستند؟؟

شك نكنيد بعد از خروج مافياي ملك با سود هاي چند صد درصدي . كه شايد هم در حال حاضر خارج شده باشند ملك و اپارتمان در اينده نه چندان از يك كالاي سرمايه اي به يك كالاي مصرفي تبديل خواهد شد

بايد ديد و به نظاره نشست اينده بهترين قاضي خواهد بود
                          هر چهار پنج سال یکبار همین برنامه رو پیاده می کنه تا اندک اندوخته مردم بیچاره را از چنگشان خارج کنند همانطور که سهام رشد کرده نباید خرید ملک و زمین رشد کرده نیز نباید خرید من در سال 82 زمینی در شهرستان به قیمت یک میلیون خریده ا م چهار پنج سال پیش به 30 میلیون رسید وبعد از آن تا پارسال ده تومان بود الان شده 20 تومان یعنی هنورز به قیمت چهار سال پیش نرسیده تو ایران همه چیز دلال بازیه و همیشه آنکسیکه آخر میرسه می بازه
                          خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• alizare1982
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 590

سلام دوستان. صبح همگيتون بخير. امروز فكر كنم خودروئي ها با خبر افزايش قيمت با دلار مركز مبادله اي مثبت و صف خريد بشن. با نظر سيد موافقم كه به ديد نوسان گيري فكر كنم گزينه خوبي باشه!
                            پر سود باشيد.
                            پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• مهران
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 442

توقف باما منتظر بلسته شدن ساير روييها هستيم=D>

نظر

• alizare1982
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 590

سيد يه خورده نقدينگي دارم غبشهر بخرم بهتره يا شاراك؟
                                پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

در حال کار...
                                X