فکر کنم این یه حقوقی دیگه هست که در غبشهر داره عرضه میکنه صبر کرد که مثبت بخوره بعد فروخت قیمت رو هم پایین نیاورد از قبلیه خیلی بهتره . حقوقی قبلی با سهم دشمنی داشت.
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط saeedte پست شده است View Postسید اگه قندیا روند گرفتن ، امروز که چیزی نمیشه خرید ، قشکر صلاح میدونی بخریم ؟
الکی نگید نمیشه خرید ..
دوست من بنده تا وقتی غمارگ وغبشهر هستن گفتم هیچ سهمی از گروه قند وغذایی رو نمیارم در صدر ..
از قندیها گفتیم دوستانی که علاقه دارن برن قشهد قزوین قمرو بخرن ...فکر کنم بالای 20 بار گفتم ..
در ضمن غمارگ وغبشهر رو راحت میشه خرید ..
نظر
-
بابا دم حقوقی ای که امروز لحظات آخر لطف کردند و سهم رو در مثبت فروختند گرم
مثل اینکه بعد از چندین روز فروش در منفی کامل کارشناسان حقوقی مذکور به یک نتیجه مهم رسیده اند و اونهم اینه که میشه سهم رو در مثبت هم فروخت!
ماشاا.. باریکلا ..آفرین
من جای مدیر حقوقی باشم به کارشناشی که امروز مسئولیت فروشها رو بعهده داشتند یک کارت هزارآفرین تقدیم میکنم!!
نظر
-
در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Postحقوقي نامرد غبشهر آخرين لحظات پيداش شد!!! :(
نمی خواد سهم این فروشنده های عوضی رو در خودش داشته باشه. این خقوقی از 1200 خریدار سهمه و باید بهش حق بدین تا عرضه کنه نزاره سهم صف خرید بشه تا هر کسی بخواد روند سهم رو خراب کنه در زیر 1000 از سهم بندازه بیرون...در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
بازار چقدر داره حال میده .و.
اون از شفارس اون از شدوص امروز هم کربن ..خدایی خیلی چسبید این سود 40 درصد ...ما خارج شدیم ..
ببینم شاراک شیراز شراز اینها چه می کنن ..غمارگ وغبشهر هم اگه ببندن اینطوری باز بشن خیلی حال میده نوسان گیرها فکشون میاد پایین..
تو شفارس که بد جا موندن..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postراحت میشد خرید ...قمرو حتی شناور هم شد ..
الکی نگید نمیشه خرید ..
دوست من بنده تا وقتی غمارگ وغبشهر هستن گفتم هیچ سهمی از گروه قند وغذایی رو نمیارم در صدر ..
از قندیها گفتیم دوستانی که علاقه دارن برن قشهد قزوین قمرو بخرن ...فکر کنم بالای 20 بار گفتم ..
در ضمن غمارگ وغبشهر رو راحت میشه خرید ..
میخواستیم این شندرغازی که ته حساب داریم هم یه چیزی بخریم
نظر
-
در اصل توسط saeedte پست شده است View Postاونا رو داریم جعفر جون ، اما امان از طمع ;)
میخواستیم این شندرغازی که ته حساب داریم هم یه چیزی بخریم
غمارگ بالای 350 بره تمومه روند صعود داره ..
فخوز بالای 2800 ..خوب تا وقتی نرفتن بالای این قیمتها تماشا کن ..در بورس باید در کمین نشست بعد شکار کرد وبعد حالشو برد به ریش فروشنده ها خندید...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبازار چقدر داره حال میده .و.
اون از شفارس اون از شدوص امروز هم کربن ..خدایی خیلی چسبید این سود 40 درصد ...ما خارج شدیم ..
ببینم شاراک شیراز شراز اینها چه می کنن ..غمارگ وغبشهر هم اگه ببندن اینطوری باز بشن خیلی حال میده نوسان گیرها فکشون میاد پایین..
بنظرتون شاراک چقدر تعدیل اعلام میکنه با توجه به این بحث خوراک؟
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبازار چقدر داره حال میده .و.
پرریسک جان خیلی باحالی- سهمایی که معرفی میکنی خیلی تاپن ولی بازار اصلا بهشون توجه نمیکنه- آخرشم بازدهیشو با یک بسته و باز شدن میده- خیلی خوبه:))
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postقصد این حقوقی جدید خیره
نمی خواد سهم این فروشنده های عوضی رو در خودش داشته باشه. این خقوقی از 1200 خریدار سهمه و باید بهش حق بدین تا عرضه کنه نزاره سهم صف خرید بشه تا هر کسی بخواد روند سهم رو خراب کنه در زیر 1000 از سهم بندازه بیرون...
لطفا یه مقدار توضیح درباره خراب شدن روندسهم برای ما تازه وارد ها بدین. اگر قیمت سهم بره بالا چه مشکلی پیش میاد؟ با تشکر فراوان.
نظر
-
در اصل توسط "mohsen" پست شده است View Postپرریسک جان خیلی باحالی- سهمایی که معرفی میکنی خیلی تاپن ولی بازار اصلا بهشون توجه نمیکنه- آخرشم بازدهیشو با یک بسته و باز شدن میده- خیلی خوبه:))
هی ما میگیم اینو بخرید بازار نمیخره صف فروش هم می کنه>:)
بعد همون سهم میبنده 20 درصد بالا باز میشه :D
ولی خیلی حال میده اینجوری...
بازار میره رو سهام رشد کرده واینها رو میفروشه ..بعد اینها 20 درصد بالا باز میشن ورشد کرد ه ها صف فروش میشن.و
خدایی من جای این معامله گرها بودم تا الان دیونه شده بودم از این همه ضرر دو سر...>:)
نظر
-
در اصل توسط دکتر یزدان پست شده است View Postبا خسته نباشید خدمت شما
بنظرتون شاراک چقدر تعدیل اعلام میکنه با توجه به این بحث خوراک؟
پارسان با 200 تومن سود داشتن 1400 میخریدن شاراک چند؟؟؟
- - - Updated - - -
در ضمن دوستان دقت کردید ...بموتو هم بست ..هی از برقیها دوستان گفتن بترانس ..ما هم گفتیم بالا برید پایین بیایید بموتو ...ببینم بموتو چه می کنه ..
نظر
-
نظر