کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امتحان سخت از سهامداران
دوستان آیا فقط زمانی که سهام سود آور هستند باید نگه داشت. آیا سهامداران برای پولی که بالای سهامشان داده اند عرق جبین نریخته اند؟ 100٪ چنین است.
عزیزان من تازه چهار ماه است وارد این بازار شده ام ولی خیلی مطالعه کردم این وضعیت بارها وبارها برای بورس پیش آمده است. به سهام خود مانند یک عزیزتان(مثلا فرزندتان) نگاه کنید. آیا همیشه سر حال و سالم است ؟ خیر. بچه سرما خوردگی واسهال واستفراغ و همه این چیزها را دارد . آیا اگر کسی فرزندش سرما بخورد ویا در بستر بیماری به مدت مدیدی باشد حاضر است او را از خانه بیرون کند. دوستان سرمایه ما حاصل چندین سال کار مداوم است و نباید آنرا به رایگان تقدیم چند روانی از خدا بی خبر کنیم. مسلما الان همه در معرض یک امتحان سخت هستیم و آنهم با صبر حل خواهد شد. ان شا ا... این مساله را در تاپیکهای قبلی هم عرض کردم تو رو خدا یه کم سهامداری کنید. تا هم به خودتان ضرر مالی نرسد وهم به دیگر سهامداران.
بازار روند طبیعی داشته باشه 500 درصد هم منفی بخوره اگر کسی گفت چرا ؟؟؟؟؟
ولی این منفی درست از زمانی شروع شد که سهام رو سه هفته قبل بستن وبازار از ترس بسته شدن وبلوکه شدن اقدام به فروش کرد وبعد گزارش های کذایی نه ماهه با پوشش های 100 در100 ولی بدون تعدیل.
در نار اینها بسته شدن سهام به مدت چندین ماه ونرفتن سهام به گره بعد چند هفته صف خرید یا صف فروش ...دوست عزیز اینها ست که باعث فرار سرمایه میشه وگرنه کسی از روند طبیعی بازار ناراحت نمیشه اگر دخالتی توش نباشه ..
پر ریسک عزیز وساپا که فملی فروخت و سایپا برداشت دوباره داره با زیر مجموعه هاش فملی می خره . نظر شما چیه ؟
فعلا اونقدر سایپا به این سهم گند زده که با این کارها درست نیمشه ..
تکنیکالی با حد ضرر 96 نگهداری کنید ..بنیادی تایید نمی کنم وهر شرکتی که درصد خودرویی توش زیاد باشه باید بره تو اشغالدونی ..حالا نمی دونم میگن ارزش جایزگنی بالا رفته وزمینهاش بالا رفته وغیره ..جدا ..برا من سهامدار جز اینها سود نمیشه برا بنده دی پی اس مهمه بقیه کشک هست..
با سلام
بنظر من همين روزا غبشهر براي افزايش سرمايه و تعديل مي بنده و بعد از افزايش سرمايه 75 الي 100 در صدي ، اگر قرار باشه مثلا سهم 600 يا 650 باز بشه ، سهم 750 باز ميشه و با توجه به نزديكي مجمع و P/E پايين ، سهم يه كله تا 1200 - 1300 مي رود .
كه همان هدف قيمتي جناب پرريسك مي باشد ( بدون افزايش سرمايه 2600 )
غبشهر با افزایش سرمایه 75 درصدی همین سود 160 تومنی رو اعلام میکنه ;)
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
فعلا اونقدر سایپا به این سهم گند زده که با این کارها درست نیمشه ..
تکنیکالی با حد ضرر 96 نگهداری کنید ..بنیادی تایید نمی کنم وهر شرکتی که درصد خودرویی توش زیاد باشه باید بره تو اشغالدونی ..حالا نمی دونم میگن ارزش جایزگنی بالا رفته وزمینهاش بالا رفته وغیره ..جدا ..برا من سهامدار جز اینها سود نمیشه برا بنده دی پی اس مهمه بقیه کشک هست..
ببخشید چه جوری بین این همه صفحه لیست پیشنهادی پرریسک عزیز رو می شه دید؟
این آخرین لیست سید بزرگواره. البته اگه جدیداً آپدیت نشده باشه:
فخوز بالای 2800 حد ضرر 2800 هدف حدود 4000..
غمارگ بالای 350 حد ضرر 350 هدف 450 بعد بالای 700...
کاذر حد ضرر 140 هدف 180 ..
شفن حد ضرر 1700 هدف 2500..
خارک حد ضرر 2400 هدف 3000..
فملی حد ضرر 775 بود که دوام نیاور د وشکست ولی خوب این سهم تا بالای 900 جای رشد داره ..
فراور بالای 733 هدف بالای 900..
فاسمین بالای 830 حد ضرر 830 هدف بالای 900..
نظر