در اصل توسط bours پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postگزارش کرمانشاه فراتر از تصور خودم وبازار بوده ..
واقعا کولاک کرده ..
در 6 ماهه اول سهم 70 تومن سود ساخته بود ..بعد در سه ماهه سوم تونسته 80 تومن سود بسازه به اندازه کل 6 ماهه اول ..وسرجمع 150 تومن سود ..یعنی برا سه ماهه اخر هم 80 بسازه میشه 230 تومن کف سود سهم ..
حالا نکته جالب تولید فروش که بالا رفته در کنار اینها با 75 درصد صادرات شرکت نرخ دلبر رو 1900 تومن حساب کرده واین سود 150 رو ساخته ..دلبر الان چند بالای 3500 هست ...
همچنان منتظر می ماینم در خواب هم نمیدیدم کرمانشاه زیر 1000 باز بشه ..منتظر 1200 بودم ...ببینم چی میشه..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postمن امروز هم یک سهم پاراسن نمی خریدم میخواد 100 میل صف خرید بشه ..
تا وقتی شیراز کرمانشاه هست اونم در این قیمتها پارسان کیلویی چنده ...در روزهای بعد بازدهی رو مقایسه خواهیم کرد از همین قیمتها ..
در ضمن پارسان بالای 25 میل عرضه شد شما نتونستی بخرید ...عجب کل شرکت باید عرضه میشد تا موفق به خرید بشید؟؟
منظورم رو منفی بود عزیز دل برادر :)
نظر
-
نماینده مجلس در گفتوگوی تفصیلی با فارس عنوان کرد
تذکر به رئیس سازمان بورس/ سهامداران نگران نباشند
خبرگزاری فارس: نماینده مجلس با اعلام اینکه مفاد نامه اعتراضی سهامداران پیگیری شده، گفت: یک ماه پیش به رئیس سازمان بورس در مورد برخی رویههای غلط تذکر داده بودم.
Tweet
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در پی وضعیت نامساعد روزهای گذشته بازار سهام که از 9 دی ماه با توقف نماد 6 شرکت جلودار و سپس ابلاغ دستورالعمل خرید اعتباری کارگزاران و در پی آن طرح احتمال اجرای مرحله دوم هدفمندسازی یارانهها، مسائل روز و افزایش ارز و مسکن، شاخص بورس طی چهار روز حدود 1700 واحد را از دست داد و به دو کانال منفی 37 و 36 واحدی نزول کرد.
همچنین روز گذشته شاخص بورس با سقوط 690 واحدی بیسابقهترین افت خود در تاریخ 46 ساله بازار سهام را هم تجربه کرد، تا نگرانیها از این روند افزایش یابد.
با این رویدادها و مسائل بود که برخی سهامداران حقیقی با ارسال نامه سرگشاده به نماینده مجلس، یعنی محمد حسننژاد (که خود سالها از فعالان بورس و مدیرعامل کارگزاری رضوی بود) خواهان بررسی اعتراضها و آنچه که از آن به عنوان دخالت آشکار مسئولان سازمان بورس نام بردند، شده و درخواست رسیدگی به این موضوع شدند.
محمد حسننژاد هم در گفتوگویی کوتاه دیروز با فارس از پیگیری این نامه اعتراضی به همراه دعوت از وزیر اقتصاد و رئیس سازمان بورس در صورت لزوم خبر داد، تا شاید التهاب سهامداران معترض مقداری به آرامش برسد.
وی در گفتوگویی تفصیلی با فارس از جزئیات تازهای در رابطه با اعتراض سهامداران و وظیفه سازمان بورس و همچنین تذکر یک ماه پیش به رئیس سازمان بورس خبر داد و تأکید کرد: برای حفظ منافع سهامداران و بازار سرمایه که بخش مهمی از اقتصاد کشور به شمار میرود، با هیچ کسی و هیچ سازمانی تعارف نداشته و به طور جدی پیگیر برخی رویههای غلط سازمان بورس خواهد بود.
این گفت وگو را در ادامه می خوانید:
*پیگیر درخواست سهامداران تا حصول نتیجه
وی در این گفتوگوی تفصیلی ضمن تشکر از اعتماد سهامداران به وی اظهار داشت: واقعیت این است که در کنار عرق حرفهای شدیدی که به بازار سرمایه دارم، به عنوان یک نماینده مجلس آگاه به همه ابعاد بازار سرمایه و جزئیات آن ،وظیفه قانونی خود میدانم که درخواستهای مطرح شده سهامداران تا حصول نتیجه روشن و مثبت را پیگیری کنم.
*تذکر یک ماه پیش به رئیس سازمان بورس/ مواضع غلط یک مدیر
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در این رابطه و قبل از نامه اعتراضی سهامداران، حدود یک ماه پیش جلسهای با رئیس سازمان بورس برگزار کردم و در آن تذکراتی در مورد برخی رویه های غلط سازمان و مواضع برخی مدیران آن تذکراتی دادم که وی هم به دنبال سند و مدرک بود.
حسننژاد ادامه داد: یکی از موارد بااهمیتی که در آن جلسه به صالحآبادی اعلام کردم، مربوط به مواضع مدیر اداره نظارت بر ناشران بورس در مورد شاخص بورس و حاشیههای آن بود. چون چنین فردی که دارای اطلاعات نهانی و پنهانی همه شرکتها است، حق اظهارنظر در مورد شاخص بورس و مسائل آن ندارد. بلکه وظیفه اصلی آن ارائه گزارشهای شفاف است. همچنین چنین فرد و مدیری باید به جای اینگونه اظهارنظرها به دنبال جلوگیری از انتشار اطلاعات فاحش و آشکار در گزارشهای ارائه شده شرکتها باشد.
وی ادامه داد: در این رابطه رئیس سازمان بورس اعلام کرد وظیفه این سازمان و مدیریت نظارت بر انتشار گزارشها بوده و همه اطلاعات توسط مدیران شرکتها منتشر میشود.
در پاسخ به این گفته صالحآبادی اعلام کردم در آن صورت دیگر چه لزومی به وجود مدیریت نظارت بر ناشران است؟ چرا که این مدیریت باید در جهت شفافسازی بیشتر بازار و جلوگیری از انتشار اطلاعات غلط شرکت ها فعالیت کند.
*دخالت مستقیم در عرضه و تقاضا موضوع تازه ایی نیست
نماینده مردم مرند در بخش دیگری از این گفتوگو به 10 مورد اعلامی سهامداران معترض درنامه سرگشاده اشاره کرد و گفت: در مورد بند اول یعنی اعلام دخالت مستقیم در فرایند عرضه و تقاضای سهام و دستکاری در قیمت، باید بگویم این موضوع تازگی ندارد.
حسن نژاد افزود: آن زمانی که به عنوان کارگزار بورس فعالیت میکردم، شاهد چنین دخالتهایی بودم که در آن به من هم میگفتند که چه تصمیمی در مورد عرضه و تقاضای برخی شرکتها بگیرم. در آن زمان این رویه را به حساب نظارت میگذاشتم نه دخالت، اما با فراگیر شدن این موضوع و افزایش تماسهای تلفنی با کارگزاران، مشخص شده، هم اکنون دخالت و نه نظارت وجود دارد.
*بررسی قضایی در مورد دستکاری آشکار در گزارشهای ادواری
حسننژاد در مورد بند سوم این نامه و اعلام دستکاری آشکار در گزارشهای ادواری شرکتهای مطرح بورس و به ویژه شرکتهای شاخصساز تأکید کرد: در این مورد هم به نوبه خودم شاهد بودم. چنین مسئلهای ربطی به سازمان بورس ندارد. وظیفه سازمان این است که اگر ایرادی در اطلاعات ارائه شده شرکتها وجود دارد، ضمن اعلام آن ایرادات در قالب بندهایی به سهامداران اعلام کنند تا خودشان تصمیمگیری کنند.بنابراین این موضوع تخلف بسیار بالایی بوده و باید از منظر قضایی بررسی شود.
وی در رابطه با اعلام خرید و فروش سهام توسط کارکنان و مدیران میانی بورس هم توضیح داد: چنین موردی باید توسط خود سازمان بورس بررسی شود، ولی اگر کسی خبری در این رابطه و مدرکی داشته باشد، حتما پیگیری میکنم. با این همه در صورتی فرض خرید و فروش سهام توسط کارمندان و مدیران میانی،تخلفی صورت نگرفته، بلکه تخلف آنجاست که معاملهای توسط این گروه براساس اطلاعات نهانی باشد.
*چرا فردی 7 سال مهمترین و حساسترین قسمت بورس را در اختیار دارد؟
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در رابطه با درز اطلاعاتی پیرامون معاملات افراد حقیقی و حقوقی از طریق حوزه نظارتی بورس گفت: این موضوع هم تازگی نداشته و از قدیم مطرح بوده است. چون ممکن است افراد دارای دسترسی به سیستمهای گزارشی به دوستان خود اطلاعات دهند.
حسننژاد تأکید کرد: واقعیت این است که آن اصطلاح معروف «اگر آب جایی بماند میگندد» در هر حوزه اقتصادی ممکن است، وجود داشته باشد.
*جلوگیری از نهایی شدن تحقیق و تفحص از بورس
وی در بخش دیگری از اظهارات خود به طرح تحقیق و تفحص مجلس از سازمان بورس اشاره کرد و گفت: در آن زمان که این موضوع مطرح بود، من به همراه آقایان پورابراهیمی و مصباحیمقدم در مجلس نگذاشتیم که تحقیق و تفحص از سازمان بورس رأی بیاورد. ولی به رئیس سازمان بورس تذکراتی دادیم، تا اصلاحاتی انجام دهد.
*لزوم تقویت قسمت ناشران بورس برای رسیدن به شفافیت
حسننژاد ادامه داد: واقعیت این است که بازار سرمایه و بورس باید نماد جلب اعتماد باشد و نه سلب اعتماد اما متأسفانه گاهی با تصمیمات خلقالساعه و توقف ناگهانی نمادها، اعتماد به بورس کاهش می یابد. در این رابطه باید گفت که قسمت ناشران بورس بسیار ضعیف بوده و باید تقویت شود تا به شفافیت برسد.
حسننژاد تأکید کرد: وضعیت نامساعد اداره ناشران بورس را به رئیس سازمان بورس اعلام و با اعداد و ارقامی در رابطه با چندین اشتباه آشکار و مهم ثابت کردم.
وی ادامه داد: با این حال با توجه به اهمیت اطلاعات نهانی در بازار حساسی چون سهام کسی که 7 سال مدام دارای چنین اطلاعاتی است، باید عوض شود.
همچنین چنین مقام مسئولی به درجهای رسیده که با وجود ارائه اطلاعات برخی شرکتها اقدام به توقف نماد کرده و از طرفی دیگر با وجود ارائه اطلاعات اقدام به بازگشایی نماد نمیکند. چنین رویهای در نهایت موجب میشود که رقابتپذیری بازار سرمایه زیر سئوال برود.
این نماینده مجلس در مورد خرید و فروش سهام شرکتها توسط مدیران میانی سازمان بورس از طریق کدهای اقوام و آشنایان نزدیک گفت: چنین موردی قابل اثبات نیست و باید از طریق نظارت مانع از چنین رویه غلطی در بازار سرمایه بود.
*چگونگی پیگیری درخواست سهامداران
حسننژاد در بخش دیگری از اظهارات خود در رابطه با تصمیمات اتخاذ شده در مورد نامه سهامداران حقیقی به فارس گفت: در این رابطه نامهای تنظیم و به وزیر اقتصاد به عنوان رئیس شورای عالی بورس و رئیس سازمان بورس تنظیم کرده که این دو مقام مسئول باید در کمیسیون اقتصادی مجلس پاسخگو باشند.
اگر قانع هم نشدیم، ممکن است طرح استیضاح وزیر را مطرح کنیم. چون من عنوان وکیل مردم و ملتم نه این که وکیل سازمان و یا نهادی خاص باشم.
*توصیه به سهامداران
حسننژاد با تأکید بر اینکه با هیچ کس و مقام مسئولی تعارفی ندارد، در بخش پایانی این گفتوگو توصیههایی به سهامداران کرد و گفت: با توجه به شرایط حاکم بر اقتصاد، سهامداران نترسند و سعی کنند، همواره با تصمیمات منطقی و با تکیه بر تحلیلها اقدام به خریدو فروش کنند.
در این چند روز هم نباید سهامشان را مفت از دست بدهند.چون بسیاری از شرکتهای حاضر در بازار سهام از ظرفیتهای بالایی برخوردار هستند.
وی در پایان گفت: یکی از عوامل مؤثر بر بازار سرمایه طرح اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانهها است که دراین رابطه قاطعانه میگویم، خیال همه راحت باشد که این طرح به آن صورت قبلی اتفاق نخواهد افتاد و اگر هم انجام شود به نفع اقتصاد و کشور خواهد بود.نوسان ارز هم کنترل خواهد شد.
وی گفت: واقعیت این است که دست هایی در کار است تا مجلس و دیوان محاسبات از مواضعشان عقبنشینی کنند که این هم خیالی باطل است.
درود بر هم ولایتی من و جعفر خان
نظر
-
دوستان يه سوال :
هلدينگ خليج فارس قراره بياد؟!!! آخه توي كدال گزارشش 6 ماهه اش اومده؟
خبريه؟!!!!!!!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
سلام سید جعفر عزیز
این سوالو چندباره از همتالاریها میپرسم جوابمو نمیدن
معرفت خودتو عشق است که سوال همه رو جواب میدی
.................
چرا قهکمت باز نمیشه ؟
باتشکرالملک ا...
نظر
-
در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Postدوستان يه سوال :
هلدينگ خليج فارس قراره بياد؟!!! آخه توي كدال گزارشش 6 ماهه اش اومده؟
خبريه؟!!!!!!!
البته گزارشات فوق مربوط به زیر مجموعه ها میباشد
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: هلدینگ خلیج فارس به عنوان بزرگ ترین واگذاری همسو با اصل 44 قانون اساسی تا پایان بهمن ماه واگذار خواهد شد.
كدخبر: ۸۷۰۸۰
تاريخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۱شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص
نظر
-
كاظم نادرعلي
۱۳۹۱-۱۱-۰۳ ۲۱:۱۴:۳۸
با سلام
يكي از اين سهامداران بنده بودم متاسفانه اقدامات و دخالتهاي نابجاي مسئولان سازمان بورس اين شايبه را بين سهامداران بورس ايجاد كرده كه خود مديران مياني سازمان بورس با كدهاي آشنايان خود اقدام به خريد و فروش سهام ميكنند وبعضا با مصاحبه ها سعي ميكنند به بازار خط دهند كه سراغ گروه قندي يا گروه پالايشگاهي يا گروه پتروشيمي برويد كه همه اين مطالب در مصاحبه هاي گذشته اين مديران موجود است
بعنوان مثال مصاحبه مدیر نظارت بر ناشران اوراق بهادار سازمان بورس آقاي مالمير درباره ارزندگي گروه قندي كه سال گذشته منجر به رشد حباب گونه سهام اين گروه و بعدا متضرر شدن يكعده از سهامداران شد
متن مصاحبه زير:
مالمیر خاطرنشان کرد: البته افزایش بارش باران در سال 90 مزید بر علت شده است تا امیدواریها برای افزایش کشت چغندر در کشور بالا برود. همچنین اگر نرخ برابری دلار و یورو نسبت به ریال در همین قیمتها باقی بماند و شرکت بازرگانی دولتی، واردات عمده شکر را همانند سالهای گذشته انجام ندهد، نرخ فعلی شکر و قند در کشور ثابت و یا با افزایش قیمت روبهرو خواهد شد که این عوامل میتواند نقش بسزایی در سودآوری شرکتهای قندی در بورس تهران داشته باشد.
ناظر سازمان بورس حق نداره بياد مطاحبه كنه و بگه نظر ما روي فلان صنايع مثبت است و روي فلان صنايع منفي است اين يعني جهت دهي به بازار
وقتي شركتها گزارشات پوشش سود دوره اي را به سازمان بورس ميفرستند متاسفانه مسئولان سازمان بورس اين گزارشات نگه ميدارند تا ازينها براي جو دادن به بازار استفاده كنند
بعنوان مثال وقتي شركتها گزارشات مثبت ميفرستند و مسئولان ميخواهند جلوي رشد بورس را بگيرند از انتشار اين گزارشها جلوگيري ميكنند چون قصد دارند از جو مثبت بازار ممانعت كنند
و اين گزارشات را نگه ميدارند برعكس شركتهايي كه گزارشات منفي ارايه ميدند بدون بررسي گزارش سريع منتشر ميكنند
يا برخورد هاي سليقه اي و فرا قانوني
مثال شركتي كه تعديل نداده نبايد با دامنه نوسان بازگشايي شود ولي مسئولان بصورت دلخواه يك سهم را كه تعديلي نداده و سودش فرقي نكرده چون خودشان دارند50%بالاتر بازگشايي ميكنند
برعكس يك شركتي كه سودش را افزايش داده وط بق قانون براي تعديل بالاي20%سود بايد قيمت بازگشايي بدون دامنه نوسان باشد چون از رشد قيمتي آن سهم ناخرسند هستند با كنترل قيمتي و با محدوديت قيمتي بازگشايي ميكنند
نمونه قند قزوين كه بدون تعديل سود امروز نماد سهم با جهش قيمتي بي سابقه بازگشايي شدشاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص
نظر
-
گزارش 6ماهه زاگرس حسابرسی شده 1897ریال ساخته
نرخ تسعیر ارزو20500 گرفته
شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص
نظر
-
خوب پتروشیمی زاگروس 6 ماهه 1898 ریال از 3193 ریال رو پوشش داده یعنی تونسته 50% +18%اضافه پوشش بده خوب 68% پوشش در 6ماهه عالیه.
منتظر شاراک هستم
نظر
-
-
خیلیها چشم به راه شاراک هستن. امیدوارم لجن مالش نکنن و زود بازش کنن. نه توی بازار منفی و درب و داغون
نظر
نظر