چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید پور احمدی
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 1339

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    هیچ بویی احساس نمیشه ..

توافق یعنی بار کردن همه چی وارسال به اونور ...باید ببینم اینکار رو می کنن ..

قبلا هم اشاره شد اونوری ها شمشیر از روبستن واینبار دیگه هیچ رقمه کوتاه نمیان چون اونوری ها چیزی برای از دست دادن ندار ..تحریمها رو زدن ونشتن دارن نتیجش رو نگاه می کنن...اصلا چه نیازی به توافق دارن .؟؟؟البته اونوری ها..

قیمت نفتم که بالا نرفت ..به همین راحتی به همین سادگی..
    به نظرم تحلیل درستی کردید جعفر خان بله ما باید بدونیم اونها چی میخوان و حرف اینور چیست و ممکن ها و ناممکنه ها رو در نظر بگیریم و شرایط دوام اقتصادی کشور زیر فشارها...
    ولی فکر کنم شما هم با من موافق باشید که بهتره بخریم اما در روند صعودی یا حتی به قول خودون نزولی ولی خیلی ارزنده و حد ضرر بزاریم و تماشاگر باشیم و به اخبار کاری نداشته باشیم و انرژی صرف پیش بینی آینده نکنیم یا اینکه منتظر باشیم نتیجه مشخص بشه و بعد بخریم که اینجوری احتمالا ریسک و بازدهی هر دو کمتر خواهدبود.........
    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
      به نظرم تحلیل درستی کردید جعفر خان بله ما باید بدونیم اونها چی میخوان و حرف اینور چیست و ممکن ها و ناممکنه ها رو در نظر بگیریم و شرایط دوام اقتصادی کشور زیر فشارها...
      ولی فکر کنم شما هم با من موافق باشید که بهتره بخریم اما در روند صعودی یا حتی به قول خودون نزولی ولی خیلی ارزنده و حد ضرر بزاریم و تماشاگر باشیم و به اخبار کاری نداشته باشیم و انرژی صرف پیش بینی آینده نکنیم یا اینکه منتظر باشیم نتیجه مشخص بشه و بعد بخریم که اینجوری احتمالا ریسک و بازدهی هر دو کمتر خواهدبود.........
      بازدهی سهام ما از همه سهام بیشتر بوده ...

با این همه وقتی در بیرون بدون هیچ اسرتش فشاری قیمت ها در حال صعود هست نیازی به تحمل این همه اسرتش نیست بحث سر این هست ..

بحث سر تورم زیمباوه ای هست ...در شرایط تورم شدید بورس خوب عمل نکرده تا به این لحظه ...در ادامه باید ببینم چی میشه ...

با این همه گفتم هستیم واگر دقت کنید بیشترین بازدهی از ان سبد سبز ولیست خرید هست ..ولی باز هم بنده ناراضی هستم ..شیراز باید دو هفته قبل 1000 رو میدید نه تازه پریروز..

نظر

• سعید پور احمدی
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1339

در اصل توسط eslami پست شده است View Post
        1- غبشهر
        2- شخارک
        3- شفن
        جناب اسلامی ممنون از شرکت در این نظرسنجی ساده-به امید خدا با پایان ساعت 12 شب یک نتیجه ساده خواهم داد و یک نتیجه لگاریتمی با توجه به ستاره افراد شرکت کننده مثلا در نتیجه لگاریتمی شما با 3 ستاره در واقع سه رای ساده به غبشهر و شخارک و شفن دادید و احتمالا باید این نتیجه لگاریتمی قابل اعتمادترباشه و اگر جناب پرریسک هم قابل دونستن وشرکت کردن به عنوان تحلیل گر برجسته براشون 7ستاره در نتیجه لگاریتمی منظور میکنیم........

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
          ستاره دار (2)
          • Jul 2012
          • 1281

بیشترین و کمترین P/E بازار در اختیار چه شرکتهایی است؟

میانگین نسبت قیمت به درآمد ( P/E) شرکتهای بورسی که متغیر مهمی برای تصمیم گیری فعالان بازار سرمایه بوده و نشان دهنده وجود یا عدم وجود حباب در بورس تهران است تا پایان دی ماه به 5.96 مرتبه رسید.
          به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، آخرین وضعیت نسبت قیمت به درآمد (P/E) شرکتهای بورسی نشان میدهد که این متغیر مهم بورسی نسبت به مدت مشابه سال گذشته 12،22 درصد کاهش یافته است که با این میزان وجود هرگونه حبابی در کلیت بازار رد می شود.
          به این ترتیب نسبت قیمت به درآمد شرکتهای بورسی در پایان دی ماه سال 90به میزان 6.79 مرتبه بوده است که هم اکنون این میزان با 12.22 درصد کاهش به 5.96 مرتبه رسیده است و نشان از کاهش این نسبت دارد؛اگرچه نسبت P/E در برخی شرکتهای بورسی بسیار بیشتر از حد معمول بوده و احتمال وجود حباب را تایید می کند اما نسبت این عدد نشان می دهد که به طور میانگین P/E شرکتهای بورسی معقول است.
          به این ترتیب در بین 35 صنعت حاضر در بورس اوراق بهادار تهران، 9 صنعت متوسط قیمت به درآمدی کمتر از 5 مرتبه داشته و نسبت قیمت به درآمد 5 صنعت بیش از 10 مرتبه است.
          در این میان صنعت سایر واسطه گری های مالی میانگین P/E معادل 3.58 مرتبه دارد که پایین ترین میزان P/E در میان 35 صنعت بورسی است اما در مقابل صنعت دباغی و ساخت چرم بالاترین میزان P/E را در اختیار داشته و با270 مرتبه در رتبه اول قرار دارد.
          پس از سایر واسطه گری های مالی، بانک ها با 3.97 مرتبه، منسوجات با 4.06 مرتبه، سیمان، آهک و گچ با 4.33 مرتبه، خدمات فنی و مهندسی با 4.56 مرتبه، دو صنعت انبوه سازی املاک و مستغلات و انتشار، چاپ و تکثیر با 4.66 مرتبه، خودرو و ساخت قطعات با 4.73 مرتبه و ماشین آلات و دستگاه های برقی با 4.94 مرتبه کمترین نسبت های P/E را میان سایر صنایع بورسی دارا هستند.
          در عین حال، علاوه بر صنعت دباغی، پرداخت چرم و ساخت انواع پاپوش، صنایع محصولات چوبی با 14.54 مرتبه، قندوشکر با 12.71 مرتبه، حمل و نقل، انبارداری و ارتباطات با 12.24 مرتبه و استخراج ذغال سنگ با 12.05 مرتبه به ترتیب دارای بیشترین نسبت P/E درمیان صنایع بورسی هستند
          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• eslami
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 789

جناب اسلامی ممنون از شرکت در این نظرسنجی ساده-به امید خدا با پایان ساعت 12 شب یک نتیجه ساده خواهم داد و یک نتیجه لگاریتمی با توجه به ستاره افراد شرکت کننده مثلا در نتیجه لگاریتمی شما با 3 ستاره در واقع سه رای ساده به غبشهر و شخارک و شفن دادید و احتمالا باید این نتیجه لگاریتمی قابل اعتمادترباشه و اگر جناب پرریسک هم قابل دونستن وشرکت کردن به عنوان تحلیل گر برجسته براشون 7ستاره در نتیجه لگاریتمی منظور میکنیم........
            سعید جان ما کوچکتر از این حرفهاییم...
            چراغ این تاپیک جعفر خان و دوستانی مثل شما روشن نگه میدارن..........ما هم در حد بزاعت خودمون در خدمت اهالی دوست داشتنی این تاپیک هستیم.

نظر

• aminian
              كاربر فعال
              • Oct 2012
              • 663

غمارگ
              غبشهر
              شاراک

نظر

• aur140
                عضو عادی
                • Jul 2025
                • 140

در اصل توسط اسطوره پست شده است View Post
                tseclient من اپديت نميشه دوستان ديگه هم همين مشكلو دارن يانه؟؟؟
                من امروز آپدیت کردم

یک فرضیه :
                معمولا بازار به گزارشهای تکراری هم عکس العمل نشون میده مثلا گزارش شفن که پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به1391/12/30 بر اساس عملکرد واقعی 9 ماهه (حسابرسی نشده) را دیروز ارائه کرد فردا خودشو نشون میده .
                [B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]

نظر

• aminian
                  كاربر فعال
                  • Oct 2012
                  • 663

راستی دوستان دارم صورتها مالی فلامی رو ریز میشم

بنظرم خیلی جا رشد داره

تیغ صورت تراشی رو سه ماهه 90 فروخته انوقت تو بودجه 56 گرفته

جالبه فروش 18 درصد داره اونوقت سود عملیاتی 30 درصد پوشش تو سه ماهه

دیروز حقوقیش ساعت 11.20 اینا شروع به عرضه کرد که همشو حتی بصورت خرید گروهی هم خریدن

حجم معاملات چهارشنبش بسیار کولاک بود
                  اگه شنبه بازار باهاش باشه فکر کنم تا 300 براحتی میره
                  پی به یی هم که 4

سید خودمونم که معرفش بودن

نظر

• h00mi
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 504

آقا رای من هم 2ستاره حساب کن... استقلال 2تا قهرمانی آسیا داره... در ضمن عدد 4 هم که معروفه !! پس حداقل 2ستاره حساب کن...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                    هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                      ستاره دار (2)
                      • Jul 2012
                      • 1281

پیش بینی از بهای سوخت در فاز دوم هدفمندی

عضو هیئت رئیسه اتاق تهران با محاسبه قیمت حامل های انرژی بر پایه فوب خلیج فارس گفت:اجرای فاز دوم هدفمندی در شرایط فعلی تولید را با مشکلات جدی مواجه کند.

سید حمید حسینی در گفتوگو با فارس اظهار داشت: مهمترین موضوع اقتصادی فعلی کشور بحث فاز دوم هدفمندی یارانهها است که دولت بطور جدی درصدد عملیاتی کردن آن است، ولی مجلس و فعالان اقتصادی با توجه به شرایط زمانی و نحوه اجرای هدفمندی مرحله اول اجرای آن را تورم زا و مخاطره آمیز میدانند.

وی افزود: میزان فعلی یارانه انرژی بر مبنای قیمت ارز مرجع 31 هزار میلیارد تومان است که با توجه به درآمد حدود 25 هزار میلیارد تومان سالانه دولت حاصل از فروش حاملها، جمع یارانه انرژی به رقم حدود 56000 میلیارد تومان خواهد رسید که با رقم 58 میلیارد دلاری یارانه انرژی ایران از نظر بانک جهانی مطابقت دارد.

عضو هئیت رئیس اتاق تهران گفت: از طرف دیگر در صورت رساندن قیمت حاملهای انرژی به قیمت فوب خلیج فارس و محاسبه دلار اتاق مبادلات، میزان یارانه انرژی کشور رقم 106 هزار میلیارد تومان خواهد بود و لازمه کسب این درآمد قیمت گذاری فرآوردهها به شرح زیر خواهد بود:

1-بنزین سوپر 1770 تومان

2- بنزین معمولی 1630 تومان

3- نفت سفید 2000 تومان

4- نفت گاز (گازوئیل) 1850 تومان

5-نفت کوره 670 تومان

6- گاز مایع 665 تومان

7- گاز شهری از 70 تومان به حداقل 140 تومان
                      در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
                        آقا رای من هم 2ستاره حساب کن... استقلال 2تا قهرمانی آسیا داره... در ضمن عدد 4 هم که معروفه !! پس حداقل 2ستاره حساب کن...
                        شما سرور مایی.....

نظر

• hamid_farahy
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 463

رای من دوست عزیز

غبشهر
                          غمارگ
                          شاراک

نظر

• h00mi
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 504

شما سرور مایی.....
                            کوچیکتم....

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                            هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• aur140
                              عضو عادی
                              • Jul 2025
                              • 140

شیران :
                              هيات مدیره شركت تصميم دارد سرمایه شركت را به مبلغ 514332 ميليون ریال (معادل 200 درصد) سرمایه فعلي از محل سود انباشته افزایش دهد كه تهيه گزارش توجيهي آن در دست اقدام مي باشد .
                              [B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]

نظر

• aminian
                                كاربر فعال
                                • Oct 2012
                                • 663

نمیدونم چرا از سعید جان پور احمد به عنوان یه انسان خیر خواه و ایرانی اصیل خوشم میاد
                                انشاا... هر جا باشی موفق و سربلند باشی<:-p

ارادت بهت دارم از راه دور

نظر

در حال کار...
                                X