در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
دوستان سوالی داشتم
این دو مورد یعنی:
1- اعلام نرخ رسمی ارز در بودجه 92
2- تحریم های جدید از 10 بهمن ماه
میتونه بازار رو منفی کنه؟
واینکه چهارشنبه حقوقیها در خیلی از نمادها فروشنده بودن، چه دلیلی داشته؟
متشکرموقتی تو قلب خدا این همه جا هست واسه تو.....چرخ گردون واسه تو چرخشو آغاز میکنه.
نظر
-
در اصل توسط amir1355 پست شده است View Postكرماشا **** شاراك
جزئیات برگزاری جشن خودکفایی بنزین/ بزرگترین مجتمع بنزین جهان راه افتاد
مجتمع بنزینسازی RFCC پالایشگاه نفت شازند با ظرفیت روزانه 8.5 میلیون لیتر بهعنوان بزرگترین واحد بنزین سازی جهان آماده افتتاح شده است و تا چند روز آینده با حضور رئیس جمهور جشن خودکفائی بنزین کشور برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با تنگتر شدن عرصه تحریمهای بینالمللی بر صنایع نفت و گاز کشور، پروژههای جدید افزایش تولید بنزین و گازوئیل و طرح توسعه پالایشگاه نفتی در بهمن ماه و اسفند ماه سالجاری یکی پس از دیگری در مدار بهره برداری قرار می گیرند.
بر این اساس، پیش بینی می شود تا پایان سالجاری طرح توسعه و بنزین سازی پالایشگاه لاوان، طرح توسعه پالایشگاه آبادان و فاز نهایی طرح توسعه پالایشگاه نفت شازند در مدار بهره برداری قرار بگیرند.
از این رو افزایش ظرفیت تولید بنزین و گازوئدیل با استاندارد یورو 4 و 5 اتحادیه اروپا به عنوان یکی از مهمترین اهداف اجرای این مگا پروژههای نفتی محقق میشود و ظرفیت تولید بنزین پاک از 12 میلیون لیتر فعلی به بیش از 25 میلیون لیتر در روز با استاندارد یورو 4 و 5 اروپا افزایش می یابد.
یکی از مهمترین پروژههای آماده افتتاح و راه اندازی صنعت نفت کشور بدون شک واحد RFCC پالایشگاه نفت امام خمینی شازند به عنوان بزرگترین مجتمع بنزین سازی جهان است که با افتتاح این پروژه در ایام دهه فجر با حضور رئیس جمهوری، جشن خودکفایی کامل بنزین برگزار خواهد شد.
از اواسط سالجاری با افزایش مصرف بنزین در کشور، بار دیگر به منظور ایجاد توازن در تولید و مصرف این فرآورده استراتژیک نفتی، تولید بنزین در مجتمعهای پتروشیمی از سر گرفته شد که با افتتاح رسمی مجتمع RFCC عملا دیگر نیاز به تولید بنزین پتروشیمیها نیست.
علاوه بر افزایش تولید بنزین و گازوئیل پاک، با راهاندازی مجتمع RFCC پالایشگاه نفت شازند، دستاوردهای جدیدی همچون طراحی، نصب و راه اندازی سازههای غول پیکر پالایشگاهی بدون حضور شرکت های خارجی نصیب صنعت نفت کشور خواهد شد.
بزرگترین مجتمع بنزین جهان راه افتاد
رشید سیدیان در گفتگو با مهر درباره آخرین وضعیت مراحل راه اندازی و بهره برداری از مجتمع بنزین سازی RFCC پالایشگاه نفت شازند، گفت: در حال حاضر واحد RCD به عنوان تامین کننده خوراک مجتمع RFCC به طور کامل راه اندازی شده و در مدار بهره برداری قرار گرفته است.
مجری طرح توسعه پالایشگاه شازند در شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت با اعلام اینکه با راه اندازی واحد RCD حدود 93 هزار بشکه ظرفیت جدید پالایشگاهی در کشور ایجاد شده است، تصریح کرد: هم اکنون خوراک مورد نیاز مجتمع RFCC توسط واحد RCD تولید و در مخازن ذخیره سازی شده است.
این مقام مسئول با یادآوری اینکه تا سه روز آینده هم مجتمع بنزین سازی RFCC به عنوان بزرگترین مجتمع بنزین ساز جهان به بهره برداری می رسد، بیان کرد: در حال حاضر مراحل پیش راه اندازی به اتمام رسیده است و آخرین مراحل تست و راه اندازی نهایی در حال انجام است.
وی با بیان اینکه با غیبت شرکت های خارجی تست و آزمایش تمامی واحدهای فرآیندی توسط متخصصان و دانشمندان داخلی انجام شده است، تبیین کرد: با بهره برداری از این مجتمع روزانه بیش از 8 تا 8.3 میلیون لیتر بنزین با استاندارد یورو 5 اتحادیه اروپائی به ظرفیت تولید کشور افزوده می شود.
سیدیان با تاکید بر اینکه با بهره برداری از این مجتمع عظیم امکان تولید پاک ترین بنزین جهان فراهم می وشد، یادآور شد: همچنین با اجرای فاز دوم طرح توسعه پالایشگاه شازند برای نخستین بار لیسانس ایزومریزاسیون توسط متخصصان ایرانی بومی سازی و انحصاری خارجی ها خارج شد.
نظر
-
نظر
-
شاراك
غمارگ
فولادشما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
نظر
-
دوستان با توجه به موقعیت حساس امروز بورس و اهمیت انتخاب نمادها و اینکه دوستان این تاپیک به مدیریت جعفرپرریسک از حرفه های بازار هستن از نتیجه این نظر سنجی ساده میشه به عنوان یک تحلیل همه جانبه استفاده کرد بنابراین خواهش دارم در صورت امکان در نظر سنجی شرکت کنید و تا شب با هم نتایج و رصد کنیم(12شب) و اما تا این لحظه:
1.شاراک= 27رای
2.غبشهر= 20رای
3.غمارگ=13رای
4.کرمانشا=12رای
5.شفن=5رای
6.شراز=5 رای
7.شپنا=4رای
8.شپدیس=3رای
9.شیراز=3رای
10.شخارک=2رای
11.فولاد2رای
12.کپشسر=2رای
13.فاسمین=1رای
14.کگل=1رای
تعداد شرکت کننده:39نفر نفر آخرین شرکت کننده جناب کاربر ماری
برای شرکت در نظر سنجی اینجا کلیلک کنید
آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/01/25, 18:55.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط حسینی پست شده است View Postبه نظر من اگر این هفته شراز باز شود با محدودیت50% حتی ارزش تک سهم شدن را دارد اما به غیر از این نظر من شاراک؛شیراز و شراز استدر اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Postهمه چیز دست ناظره اپن میتونه باز کنه
من مطمئن نیستم ولی یکی از دوستان اشاره میکرد
در بازگشایی چند روز قبل ذوب فرابورسی که تازه 3 ریال هم تعدیل منفی داشت
با دامنه 100 درصدی اجازه قیمت خوردن داشت
مسلمه با ارزندگی فوق العاده شراز وشناخت بازار
الان حتی روی دامنه صد درصدی که حدود 980 تومن میشه
برای این سهم تقاضا بسیار بالاتر از عرضه استسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط حسینی پست شده است View Postبه نظر من اگر این هفته شراز باز شود با محدودیت50% حتی ارزش تک سهم شدن را دارد اما به غیر از این نظر من شاراک؛شیراز و شراز استدر اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postسعید عزیز به نظر من:
غبشهر
غمارگ
شاراک
وای کاش کنور هم توی لیستتون بود!
شاید خیلیها نگاه به قیمت 3600 تومنی این سهم کنند و بنظرشان
قیمتش بالا و گران باشه خصوصا وقتی نگاه به سود اعلامی 380 تومنش هم کنند
اما...اما...اما
دوستان باید نگاه دقیقتر و موشکافانه تری به این جواهر بی بدیل بورس ما کنند
واقعا ارزش داره مطالعه و وقت گذاشتن برای شناخت بیشتر این سهم
و قابلیتها و استعدادهایی که شکفته خواهد شد
در همین سایت و تالارهای همسایه تحلیلگران برجسته و معتبری
به خوبی کنور را بررسی و تحلیل کرده اند
اگر کنور 3600 تومنی با 240 میلیون سهم را در مقام مقایسه با
برادران بزرگتر خودش کچاد و کگل قرار دهیم
که هرکدام 6 میلیارد سهم و حدود 1400 تومن قیمت دارند
به نتایج جالبی می رسیم
در واقع کنور نهال اصیل و ارزشمندیه که خیلی سریع رشد و به باردهی می رسه
مشفقانه توصیه میکنم حداقل به اندازه 5 درصد از سبد خود را به این سهم اختصاص بدید بلند مدت
و حتی در قیمت 10 هزار تومن هم نفروشید!
کسی می دونه کچاد و کگل در این 8 تا 10 سالی که در بورس هستند چند برابر شده اند؟
جواب این سوال خیلی چیزها را مشخص میکنهآخرین ویرایش توسط sourena؛ 2013/01/25, 18:54.سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postشاید خیلیها نگاه به قیمت 3600 تومنی این سهم کنند و بنظرشان
قیمتش بالا و گران باشه خصوصا وقتی نگاه به سود اعلامی 380 تومنش هم کنند
اما...اما...اما
دوستان باید نگاه دقیقتر و موشکافانه تری به این جواهر بی بدیل بورس ما کنند
واقعا ارزش داره مطالعه و وقت گذاشتن برای شناخت بیشتر این سهم
و قابلیتها و استعدادهایی که شکفته خواهد شد
در همین سایت و تالارهای همسایه تحلیلگران برجسته و معتبری
به خوبی کنور را بررسی و تحلیل کرده اند
اگر کنور 3600 تومنی با 240 میلیون سهم را در مقام مقایسه با
برادران بزرگتر خودش کچاد و کگل قرار دهیم
که هرکدام 6 میلیارد سهم و حدود 1400 تومن قیمت دارند
به نتایج جالبی می رسیم
در واقع کنور نهال اصیل و ارزشمندیه که خیلی سریع رشد و به باردهی می رسه
مشفقانه توصیه میکنم حداقل به اندازه 5 درصد از سبد خود را به این سهم اختصاص بدید بلند مدت
و حتی در قیمت 10 هزار تومن هم نفروشید!
کسی می دونه کچاد و کگل در این 8 تا 10 سالی که در بورس هستند چند برابر شده اند؟
جواب این سوال خیلی چیزها را مشخص میکنهبعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
دوستان این نظز سنجی در واقع استارت ایجاد مکانیزه سیستم رای گیری بود و به صورت دستی در این تاپیک به طور آزمایشی صورت گرفت و در واقع در آینده نزدیک با همکاری مدیریت محترم سایت قرار ایجاد سیستم مکانیزه و جالب نظرسنجی داریم و البته به کاستی های این اولین نظرسنجی هم باید اشاره داشت مثل عدم حضور نمادهایی مانند کنور و حتی شیران و.......که البته در کل موافقم این دو نماد هم میتونه از برترین ها باشه مخصوصا کنور که تو تاپیکش هست من از 1600 فریاد خرید سرداده بودم ولی کجا بود کوش شنوا و هیچ کس متاسفانه باورم نداشت....
باید معذرت بخوام که وقت تاپیک جعفرم گرفتیم البته ایشون اولین مطلب و بزنن فضا رو براشون خالی میکنیم و به فاصله زمانی بیشتر به نتایج میرسیم......
به نظر میاد نتایج این نظرسنجی امروز بسیار مهم و حساس و قابل اتکاستسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postمن هم به دلیل عدم حصور کنور در این نظر سنجی شرکت نکردم.
به کاستی کنور اشاره کردم که قبول دارم و به عنوان اولین نظرسنجی کمی و کاستی هایی مواجه هست دوست دارم ازم قبول کنی و شرکت کنی تا در نظرسنجی مکانیزه به امید خدا نواقص هم کمتر بشه....سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
نظر