خدایا نمیدونم ما الفبای بازی بورس رو فراموش کردیم یا آقایون قاعده بازی رو عوض کردن؟!
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postفروش شیراز اونم روز چهارشنبه به حقوقی ها خیلی حال داد ..از زیر 700 معرفی شده بود ...
کرماشناه شاراک به این مفتی رو کی ول می کنه بره رو شیراز ..هر چند حقوقی بخره ..حقوقی اگر خرید بلد بود که گفتم قیمت سهام سرمایه گذاری الان زیر 200 نبود ...تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط NEO پست شده است View Postغپینو صف شد غبشهر منفی ، هیچ سهمی مثل این غبشهر با اعصابم بازی نکرده..........
غبشهر بالای 1075 تومن ..بر اینکه اعصاب به هم نریزه در روند صعود بخرید بعد حد ضرر بزارید وصبر..
- - - Updated - - -
در اصل توسط Shivana44 پست شده است View Postاستاد فکر میکنین کرمانشاه تا کجا بیاد پایین
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postخداییش کرماشا و شاراک رو خیلی خیلی مفت باز کردن!!!!!!!
همچنان شاراک وکرمانشاه در صدر...خدایی کرمانشاه من یکی رو غافلگیر کرد با اون گزارش نه ماهه ...
بعد اینها شفن وخارک در صدر..
نظر
-
نقل قول نوشته اصلی توسط پرریسک نمایش ارسال ها
خوب بازار حقوقی هر سهمی بخره معنی درست بودن نیست ..
به نظر من فروش شیراز وخرید کرمانشاه بهتر هست .در حال حاضر کرمانشاه برترین سهم بازار هست ..
در ضمن پسهند با حد ضرر 375 وهدف بالای 700 هم خوبه ..تکنیکالی مثل کربن ..
در ضمن قنیدها روند صعود رو گفته شد که اغاز کردن ..بازار امروز وفردا مثبت بمونه وارد دور صعود میشه در سهام لیدر وگرنه بازم احتمال منفی شدن بازار هست..
با سلام
پرریسک خان
شفن 17200 را امروز رد کند - وارد روند صعودی می شود؟
خریدش را الآن جایز می دانید؟
راستی با بازگشایی زاگرس -خارگ و شفن پر تقاضاتر می شوند؟
ممنون
..........صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postتازه دارن مفت تر هم میشن ...بازار بره پارسان بخره بالای 1200 وکگل وکچاد رو 1400 بخره ..
همچنان شاراک وکرمانشاه در صدر...خدایی کرمانشاه من یکی رو غافلگیر کرد با اون گزارش نه ماهه ...
بعد اینها شفن وخارک در صدر..
البته فعلا فقط غبشهر و شاراک دارمکه خوب اینم اعمال سلیقه خودمه!:D
شایدم طمع کردم،نمیدونم!اما اهداف این دوتا برام جالب توجه تر بوده...
امروز هم دوباره شاراک اضافه شد...میانگین خرید اومد رو 901 تومن!:D
بابتِ بودنت ممنونم سید.تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط hasan85 پست شده است View Postاستاد جریان صف فروش فلامی چیه؟
بعد شفارس رو زیر 450 میفروشه میبنده 20 درصد بالاتر باز می کنه ..
این بازار هیچی حالیش نیست باید در گینس ثبت کنن ..
حد ضرر فلامی اشاره شد بره رو 215 ..به نظر پول بک به 215 میاد..
نظر
-
در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Postنقل قول نوشته اصلی توسط پرریسک نمایش ارسال ها
خوب بازار حقوقی هر سهمی بخره معنی درست بودن نیست ..
به نظر من فروش شیراز وخرید کرمانشاه بهتر هست .در حال حاضر کرمانشاه برترین سهم بازار هست ..
در ضمن پسهند با حد ضرر 375 وهدف بالای 700 هم خوبه ..تکنیکالی مثل کربن ..
در ضمن قنیدها روند صعود رو گفته شد که اغاز کردن ..بازار امروز وفردا مثبت بمونه وارد دور صعود میشه در سهام لیدر وگرنه بازم احتمال منفی شدن بازار هست..
با سلام
پرریسک خان
شفن 17200 را امروز رد کند - وارد روند صعودی می شود؟
خریدش را الآن جایز می دانید؟
راستی با بازگشایی زاگرس -خارگ و شفن پر تقاضاتر می شوند؟
ممنون
..........
حد ضرر شفن برا نوسانگیرن محترم بره رو 1720 وخارک بره رو 2350 تومن ..
باید ببینم دوام میارن یا این بازار شاهکار ایران زمین بازم خرید فروش ها عجیب غریب می کنه ..
امروز گفتن اولویت 9 دلبر مبادله میگیرن فرتی خیلی ها گفتن سرکه هم میگیره ..خدایی اینها دیگه کی هستن ...هر حرف مزخرفی میاد رو سایتها رو زود باور می کنن...
سهام دلبری همچنان دلبری خواهند کرد ..
نظر
نظر