از قديمهاي بورس شنيده ايم، كه هر وقت از سهمي يا گروهي عده زيادي خسته شدند، و از سهم خارج شده اند، بايد به سهم ورود كرد و منتظر جرقه هاي براي صعود باشيم. گروه روي در آستانه نااميدي كامل سهامداران و همچنين كف قيمتيشان هستند.
امروز به خريد كروي 285 اقدام كردم، به قيمتي كه حدود 3 ماه پيش خريده كرده بودم. به قيمتي كه هنوز تعديل مثبت خود را نداده بود. به قيمتي كه دلار بالاي 3000 تومان ارام نگرفته بود و در قيمتي كه هر تن روي بالاي 2000 دلار تثبيت نشده بود.
به نظرم در بازه ميان مدت دو ماهه تا بازده اي بين 20 تا 50 درصد امكان رشد وجود دارد.
در مجموع گروه روي حركتش شارپ و توقف زياد در همان بازه هاي بالاي رشد كرده قيمتي است. مثلا كروي در مدت دو هفته به قيمت 420 تومان خواهد رسيد و بعد دو الي سه ماه در آن قيمت ماندگار مي شود. به نظرم سود بالاي 70 الي 90 تومان و خبرهاي خوش مربوط به واگذاري معادن انگوران به گروه توسعه و معادن روي در دو ماهه آينده بعيد نيست.
حيفم آمد، كروي رو كه سه ماه پيش به همين قيمتها خريده بودم رو از دست بدم.
گروه روي حركاتش جهشي و توقف خسته كننده در آن قيمت است.
شكستن مرز 300 تومان هم عادي است، من به شكستن مرز 400 تومان فكر مي كنم.
موفق و پرسود باشيد.
امروز به خريد كروي 285 اقدام كردم، به قيمتي كه حدود 3 ماه پيش خريده كرده بودم. به قيمتي كه هنوز تعديل مثبت خود را نداده بود. به قيمتي كه دلار بالاي 3000 تومان ارام نگرفته بود و در قيمتي كه هر تن روي بالاي 2000 دلار تثبيت نشده بود.
به نظرم در بازه ميان مدت دو ماهه تا بازده اي بين 20 تا 50 درصد امكان رشد وجود دارد.
در مجموع گروه روي حركتش شارپ و توقف زياد در همان بازه هاي بالاي رشد كرده قيمتي است. مثلا كروي در مدت دو هفته به قيمت 420 تومان خواهد رسيد و بعد دو الي سه ماه در آن قيمت ماندگار مي شود. به نظرم سود بالاي 70 الي 90 تومان و خبرهاي خوش مربوط به واگذاري معادن انگوران به گروه توسعه و معادن روي در دو ماهه آينده بعيد نيست.
حيفم آمد، كروي رو كه سه ماه پيش به همين قيمتها خريده بودم رو از دست بدم.
گروه روي حركاتش جهشي و توقف خسته كننده در آن قيمت است.
شكستن مرز 300 تومان هم عادي است، من به شكستن مرز 400 تومان فكر مي كنم.
موفق و پرسود باشيد.
نظر