چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ائلشن
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 993

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
    دلیل بازگشایی با محدویت نوسان پتروشیمی شازند

خبرگزاری فارس: یک مقام مسئول سازمان بورس در مورد بازگشایی امروز نماد پتروشیمی شازند اراک و دلیل بازگشایی نماد این شرکت با اعمال محدودیت نوسان قیمت توضیح داد.

صفاری در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،با اشاره به بازگشایی امروز نماد پتروشیمی شازند اراک اظهار داشت: نماد این شرکت در حالی امروز توسط سازمان و شرکت بورس باز شد که این شرکت پیشبینی سود هرسهم سال مالی منتهی به اسفند 91 را از 125 به حدود 198 تومان افزایش داد و باید طبق قوانین بدون محدودیت نوسان مورد بازگشایی قرار میگرفت، اما نماد آن با محدودیت نوسان قیمت حداکثر 4 درصدی باز شد.

وی ادامه داد: این در حالی است که طبق قوانین موجود، هر شرکتی که بیش از 20 درصد تعدیل سود داشته باشد، باید در روز بازگشایی نماد بدون محدودیت نوسان باز شود، ولی چنین تصمیمی برای پتروشیمی شازند اراک که بیش از 50 درصد تعدیل سود داشت، رخ نداد تا برای کارگزاران و سهامداران سئوال و تعجب ایجاد شود.

وی گفت: بنابراین در حالی این روزها سئوالات و شائبههایی در مورد توقف و بازگشایی نمادها وجود دارد که از طرف جمعی از کارگزاران و سرمایهگذاران از مسئولان سازمان و شرکت بورس میخواهم در مورد نحوه بازگشایی نماد پتروشیمی شازند اراک توضیح دهند.

براساس این گزارش، در این رابطه خبرنگار فارس در تماس با یک مقام مسئول در سازمان بورس توضیحاتی دریافت کرد.

وی گفت: درحالی شرکت پتروشیمی شازند اراک طبق اطلاعات ارایه شده در 28 آبان سود هر سهم سال مالی جاری با دو سناریو به ترتیب 1499 و 1950 ریال پیشبینی کرده بود که سود 1950 ریالی افشا شده و مورد اتکا قرار گرفته است. بنابراین سود 1978 ریالی نسبت به سود 1950 ریال محاسبه شده که تغییر چندانی نکرده است. به همین دلیل نماد این شرکت با محدودیت نوسان باز شد.

وی ادامه داد: در این رابطه سهامداران و کارگزاران میتوانند، به صورتهای مالی و اطلاعات منتشره این شرکت مراجعه کنند که طی آن به دلیل افشای سود 1950 ریالی هر سهم و انتشار گزارش عملکرد 9 ماهه شرکت،فقط سود 1950 ریالی هر سهم قابل اتکا بود.
    در اصل توسط "mohsen" پست شده است View Post
    این مقام مسئول گاو نگفت اگه شرکت سود 195 رو اعلام کرده بود پس چرا تو eps شرکت تو tse لحاظ نشده بود؟ بهش نگفتن اگه لحاظ میشد و وقتی همه پتروها صف بودن p/e این شرکت باعث میشد که کسی سمتش نیاد وگرنه اگه اون موقع لحاظ کرده بودن این سهم هم همون موقع با بقیه رشد میکرد و قیمتش الان بالای 1300 بود؟ اینا رو بهش نگفتن؟
    همچنین .... نکرد که بگه چرا بعد از تعدیل 60 درصدی در گزارش شش ماهه ای که فقط خیانتکاران ودزدان و حرامخواران و دوستاش دیدن چرا سهم با 10 درصد منفی باز شد. ..... نکرد که بگه چرا اونموقعی که سهم 730 معامله میشد p/e سهم 3.5 بوده و بقیه نمادها با p/e بالای 6 صف خرید بودند؟

نظر

• مجیدشمسعلی
      كاربر فعال
      • Aug 2025
      • 643

نوشته شده توسط مجید شمسعلی
      این شماره هستش ناشران 84083000
      داخلی 4 را بزنید بعد داخلی 1 روابط عمومی
      بگید یا هفته قبل تعدیل با اهمیتتون دروغ بوده یا دامنه امروزتون!
      خودشونو خیس کردند تو رو خدا الان زنگ بزنید
      هر کی زنگ زد اعلام کنه تا ببینیم چند نفر مرد همکاری هستن

نظر

• Dr.boursi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 1348

دوستان به این زنیکه زنگ میزنم میگه که به 84084000 زنگ بزن به اون زنگ میزنم بعد از کلی حرف میگه به ما مربوط نمیشه! میگم این به نظرتون تخلف نیست؟ مگه نه !!! .....
        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Hamidkhann
          Banned
          • Dec 2012
          • 476

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
          مهم تیست صف خرید یا فروش مههم اینه که یه واحد تخلف میکنه. دوست من شما دیگه چرا؟؟؟؟؟
          در این وانفسا آنچه به گوش نمیرسد صدای فریاد من و توست.
          ای کاش تخلف فقط به یک واحد و یک مورد محدود میشد.
          این از شاراک
          اون از قزوین
          اون از شبندر که معلوم نیست به چه جرمی مدتهاست توقیفه
          اون از توقیفهای ناگهان و بدون اطلاع نمادها
          اون از تکذیب همه چیزشون
          و بدتر از همه اینکه اعتراضها رو به 5% نسبت دادن. به تعبیر دیگه بهمون گفتن خفه شین!
          ...

نظر

• hasan85
            عضو عادی
            • May 2012
            • 157

در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post
            تخلفات سهام ناشران

84083702
            دارن موضوع بازگشائی شاراک رو بررسی می کنن دوستان خواهشا با شماره 02184083702 تماس بگیرن و ازشون بخواهید که چرا: هفته قبل نماد را بدلیل تعدیل بستید و امروز با دامنه باز کردید فقط همین(تناقض اشکار). کاری با صورتهای مالی نداشته باشین که مبلغ چقدر بوده!همین جوری بر بر نگاه نکن یه تلفن همش 20 ثانیه طول میکشه یاالله

من زنگ زدم میگه موضوع تحت بررسی است ظرف همین هفته اطلاع رسانی می شود

نظر

• امیر2309
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 2127

مارون 4246 پيش بيني كرده نسبت به پارسال 66 درصد رشد
              www.mahak-charity.org

نظر

• ائلشن
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 993

در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post
                نوشته شده توسط مجید شمسعلی
                این شماره هستش ناشران 84083000
                داخلی 4 را بزنید بعد داخلی 1 روابط عمومی
                بگید یا هفته قبل تعدیل با اهمیتتون دروغ بوده یا دامنه امروزتون!
                خودشونو خیس کردند تو رو خدا الان زنگ بزنید
                هر کی زنگ زد اعلام کنه تا ببینیم چند نفر مرد همکاری هستن
                من زنگ می زنم دفتر رئیس روابط عمومی جواب نمیدن

نظر

• مجیدشمسعلی
                  كاربر فعال
                  • Aug 2025
                  • 643

دوستان حتما زنگبزنید وتخلفاترا اعلام کنید این همشماره سازمان بورس و بفرمائید درارتباط با شاراک ابهاماتی هست که باید بررسی کنند
                  84083702

نظر

• امیر2309
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 2127

تا وقتي كه كانون سهامداران حقيقي نباشه اتحاد نباشه و .... همين هست
                    اول اون بلا بر سر سهامداران صدرا
                    بعد بانك آريا و آرين
                    بعد بازي قندي ها و بيچاره كردن يه عده
                    حباب حباب كردن
                    عقب ماندن از بازارهاي موازي
                    اصرار ماها بر ماندن در چنين بازاري
                    www.mahak-charity.org

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                      ستاره دار (2)
                      • Jul 2012
                      • 1281

در اصل توسط hasan85 پست شده است View Post

من زنگ زدم میگه موضوع تحت بررسی است ظرف همین هفته اطلاع رسانی می شود
                      ...دوستان، بنده هم تماس گرفتم... مثل این که موضوع حسابی جدی شده و بی شک در همین هفته شاهد خبرهایی در این خصوص خواهیم بود...ان شا ا...
                      در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

دوستان به نظرم جو سازی اجرایی شدن یا نشدن یارانه ها و چه میدونم جلسه شبانه مجلس و دولت همه چرت و سیاسی کاری و از کنده جناح چپ و راسته و گوشتون به این چیزها نباشه به نظرم فعلا شرایط اجرا منتفی است حتی برای سال آینده جالبه که چرت و پرت های تابناک و بورس نیوز در این مورد میاد بالا بعد چند ساعت حذف میشه..........

به نظرم فعلا دولت ناله سر میده و مجلس میگه برو لیست کن پردرامدها رو حذف کن.........
                        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• Dr.boursi
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 1348

من دوباره به این خانومه زنگ زدم گفتم. به محضی که اس مشاراک رو شنید گفت: محدودیت نوسان( پ ن پ .......زنگ زدم از اقدامات مدبرانه شما در خفظ سرمایه در بورس تشکر کنم)! گفت اطلاعیه میزنیم. شانس اورد خانمم کنارم بود والا هر چی به دهنم میرسید بهش می گفتم!!!!X-(
                          بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• سعید پور احمدی
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 1339

دوستان من هم اعتراض خودم رو به شفاف نبودن قوانین و بدتر از اون عدم اجرای قوانین و سردرگمی ما که اومدیم چرخه اقتصاد ملی رو با سرمایه های به رنج بازو حاصل شده بارور کنیم و اشتغال و..........از معدود مزیت های سرمایه گذاری ماست ابراز میکنم.من هم تماس گرفتم.

نظر

• مجیدشمسعلی
                              كاربر فعال
                              • Aug 2025
                              • 643

بچه ها به دفتر مرکزی پتروشیمی شازند شماره : 02182120 داخلی 5 زنگ بزنید دررابطه با دلار 2450 تومنی بپرسید که ایا به ما هم که سهامدارش هستیم می دهند یا حق با دیگران و رانت خواران است!چرا مارون زاگرس و .... همه دلار رو بالای 3000 دیده اند و اینها 2450 ؟ ایا در قبال این تخفیف خاصی می گیرند یا نه؟
                              حتما زنگ بزنید اونا بیشتر ترسیدند بگوئیبد می خواهیم شکایت کنیم!

نظر

• سعید پور احمدی
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1339

نظرات و مرور میکردم به نظرم بهترین تصمیم که میشه گرفت تاسیس یه موسسه غیر انتفاعی با عنوان کانون حمایت از حقوق سهامداران هستش که در واقع سایت داشته باشیم و مشکلاتمون و رسیدگی کنیم.پیگیر بشیم ببینیم چطور میشه یه همچنین سازمانی تاسیس کرد........

نظر

در حال کار...
                                X