در اصل توسط کهنه سوار پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط metitondar پست شده است View Postبا سلام و تشکر بخاطر تحلیل خوبتون. بنظر میرسه استوک و آر اس آی میگن سهم این پایینا نخواهد موند. بولینگر به وضوح تغییر روند رو نشون میده و از طرفی نمودار شمعی به کف بولینگر خورده و بازگشت قیمتی رو تایید میکنه. هرچند در این مورد "زمان ورود را برای داشتن کمترین خواب سرمایه با moving average تعیین کنید" با نظر شما موافقم. ممنون از راهنماییتوندر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postدوست عزیز سلام...این خبر که خبر تازه ای نیست...دیروز وقتی صف شاراک جمع شد و دوباره صف فروش شد می شد حدس زد که در این سهم و سهم های شبیه آن خبری هست...
...خبر خبر تازه ای نیست اما جوروانی ناشی از آن، بازار رو بجز قندی ها به کما خواهد برد... به قول جناب پرریسک عزیز، پترو ها بالا نرن بازار بالا نخواهد رفت... با این اوصاف پیش بینی سال بعد این شرکت ها هم پایین اعلام خواهد شد...
حال این خبر رو تجزیه می کنیم.
سوتیتر خبر: حذف رانت کلان تسعیر ارز پتروشیمیها
تیتر خبر: پرداخت بهای خوراک محصولات صادراتی پتروشیمی دلاری شد
نتیجه روانی حاصل از سوتیتر: سود کلان ناشی از تسعیر ارز در سهام پتروشیمی کاهش خواهد یافت.
نتیجه ی روانی ناشی از تیتر خبر: قیمت مواد اولیه ی لازم برای تولید محصولات پتروشیمی افزایش خواهد یافت.
نتیجه کلی: بازار در واکنش به این خبر با عرضه در سهام پتروشیمی مواجه خواهد شد.
نظر
-
در اصل توسط metitondar پست شده است View Postشاراک رو نگه داریم یا ...؟
...به موقعش برمی گردیم و انتقاممونو می گیریم...
...البته این نظر بنده س...بهتره خودتون هم تحلیل کنین...آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2013/01/29, 14:28.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
با سلام
در رابطه با خبر مربوط به محاسبه نرخ خوراک پتروشیمی ها برای محصولات صادراتیشان بر حسب دلار :
1 - هیچکدام از مراجع و سایتهای خبری وزارت نفت فعلا چنین خبری را تایید نکرده اند و این خبر فعلا فقط توسط فارس نیوز منتشر شده
2 - حتی در صورت صحت خبر!!! محاسبه بر حسب دلار فقط برای محصولاتی خواهد بود که در بورس کالا عرضه نشده و صادر میشوند
3 - اجرای این طرح بر خلاف تصوری که بسیاری از دوستان دارند مزیت بزرگی خواهد داشت و آن برداشته شدن محدودیتهای صادراتی برخی
محصولات پتروشیمی است که در چند وقت اخیر موجب بلوکه شدن حجم بسیاری از آن در مرزها و گمرکات کشور شده
4 - مجتمع هایی مثل کرمانشاه و شاراک که نرخ تسعیر ارز را کمتر از 2500 تومان دیده اند با اجرای این طرح از این پس به راحتی می توانند
ارز خود را به نرخ بازار آزاد به فروش برسانند
در ضمن اجرای چنین طرحی با تحلیلی که فارس نیوز از خود ارائه کرده (قبلا نیز بر روی پتروشیمیها زیاد مانور داده و جوسازی نموده ) مستلزم
این خواهد بود که آیا اصلا چنین کاری با ضوابط بانک مرکزی همخوانی دارد یا آیا واحدهای پتروشیمی که محصولاتشان را صادر می کنند قادر
خواهند بود که ارز حاصله را به داخل کشور منتقل کنند؟؟؟؟در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
در اصل توسط hosein.ac پست شده است View Postجناب کهنه سوار نظرتون در مورد قندیها چیست ؟؟
عرضه های دیروز یا شاید بهتر باشد بگویم حجم معاملات دیروز چه معنایی داشت ؟؟ خالی کردن یا تقویت قوا برای صعود ؟؟
به نظرتون قنیشا رو چه کنم ؟؟در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط راهکار جدید پست شده است View Postسلام جعفر جون وقت بخیر و خدا قوت می خواستم نظرتو در خصوص این خبر بدونم، ممنونم.
پرداخت بهای خوراک محصولات صادراتی پتروشیمی دلاری شد
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13911108000806
یعنی با گزارش های دروغی که در مورد نرخ دلار داده اند
پس اندازی برای تغییر احتمالی نرخ خوراک ذخیره کرده اند تا سودهای اعلامی تغییر نکند.
هر چند سال، دیگه تموم شده است و باید قبول کنیم این سودهای اعلامی + نرخ راستین دلارها باعث لیدری پتروها خواهد شد.سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
دوستانی که فردا در صف فروش پتروشیمی ها هستید جا داره همین جا از همتون تشکر کنم... زیرا کرماشا و شاراک 900 تومانی هم نعمتیه... استفاده خواهیم کرد...
به زودی هم وقتی سهمتون را در صف فروش فروختید خبری مبنی بر تکذیب یا خبری خوب برا پترو ها میاد و بعد در صف خرید میشینید...
هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...
نظر
-
دوستان، با راست یا دروغ خبر کاری نداریم!
با جو روانی بد ناشی از خبر کار داریم!
مثل خبر هدفمندی!در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postدوستان، با راست یا دروغ خبر کاری نداریم!
با جو روانی بد ناشی از خبر کار داریم!
مثل خبر هدفمندی!
امروز این خبر آمد و همه فردا در صف فروش می روند... و می فروشند... چون قیمت هم جذاب شده قطعا خریدار بالقوه ای خواهند داشت...
همان طور که میدانیم حقوقی کرماشا نزدیک 10 میلیون سهم از 1000 تومان تا 940 خریده...
مطمعنا روزی در قیمتی بالاتر خواهد فروخت..
بعد از چهارشنبه... وقتی همه فروختند... دوباره 2 روز تعطیلی داریم... طبق معمول این خبر یا تکذیب می شود... و یا خبری بهتر از این برا پترو ها می آید که دوباره با اقبال بازار مواجه می شوند... یادم نرفته پارسان از 800 تومان به 500 تومان رسوندند...
ولی الان پی به ای اکثر پترو ها 4-5 هست و جای اصلاح زیادی ندارند...
هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...
نظر
-
در اصل توسط h00mi پست شده است View Postما هم فرصت را غنیمت میشماریم... اضافه می کنیم... معمولا در بین تعطیلی ها خبر هایی می آید...
امروز این خبر آمد و همه فردا در صف فروش می روند... و می فروشند... چون قیمت هم جذاب شده قطعا خریدار بالقوه ای خواهند داشت...
همان طور که میدانیم حقوقی کرماشا نزدیک 10 میلیون سهم از 1000 تومان تا 940 خریده...
بعد از چهارشنبه... وقتی همه فروختند... دوباره 2 روز تعطیلی داریم... طبق معمول این خبر یا تکذیب می شود... و یا خبری بهتر از این برا پترو ها می آید که دوباره با اقبال بازار مواجه می شوند... یادم نرفته پارسان از 800 تومان به 500 تومان رسوندند...
ولی الان پی به ای اکثر پترو ها 4-5 هست و جای اصلاح زیادی ندارند...در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط h00mi پست شده است View Postما هم فرصت را غنیمت میشماریم... اضافه می کنیم... معمولا در بین تعطیلی ها خبر هایی می آید...
ولی الان پی به ای اکثر پترو ها 4-5 هست و جای اصلاح زیادی ندارند...
البته من از فروشنده های چهارشنبه هستم و بودن خریدار واسه ما نعمت خواهد بود ولی هم تایپیکی ها هرچه باشند تاج سر خواهند بود تازه تعداد سهم های موجود هم در قیاس با سایر دوستان اصلا به چشم نمیاد 2000 تا شاراک و 1000 تا کرماشا
در شپدیس و وغدیر هم که اصلا دیدگاه کاملا متفاوت هست و به نظرم تحت هیچ شرایطی فروشنده نخواهم بود و وزن زیادی رو هم از قدیم الایام در سبد داشته اند[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
تازه همین ۸۵۰۰۰۰ تا که ارزون تر از نرخ واقعی میخریدن رو هم تصویب کردن بجای پول غذا ودارو بدن .اینجوری مجبوریم از اقتصاد متکی به نفت و تنبلی ورکود و رانتو ...فاصله بگیریم.این یعنی تولید ٫کار٫بهره وری و.... برا نسل بعدی خوب میشه.در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Postمتاسفانه نتونستیم دور بزنیم.
فروش نفتمون از 2.000.000 بشکه در روز به چیزی در حدود 850.000 بشکه تقلیل پیدا کرده و تهی شدن خزانه از دلار رو به دنبال داشته که نتیجش شده دلار 3XXX تومنی.آخرین ویرایش توسط BETA؛ 2013/01/29, 16:24.تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم
نظر
-
در اصل توسط h00mi پست شده است View Postدوستانی که فردا در صف فروش پتروشیمی ها هستید جا داره همین جا از همتون تشکر کنم... زیرا کرماشا و شاراک 900 تومانی هم نعمتیه... استفاده خواهیم کرد...
به زودی هم وقتی سهمتون را در صف فروش فروختید خبری مبنی بر تکذیب یا خبری خوب برا پترو ها میاد و بعد در صف خرید میشینید...
نظر
نظر