چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاظمی
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 331

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    بله تا پوله بیاد تو حساب 4 روز طول می کشه ..تو این 4 روز هم که قیمت ها هر روز بهتر از دیروز ..
    سلام و درود بر سید عزیز..
    امروز 70 درصد سبد رو نقد کردم.
    واسه 4 روز بعد چی پیشنهاد میکنی ؟!!
    نظرم روی سرکه است .بنظرت ربع یا نیم بهتر از تمام نیست؟ یا کلا بی خیال تجارت کردن شیم فعلا؟
    تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• آذرآبادگان
      کاربر فعال
      • Dec 2012
      • 1140

بیخیال دنیا خودتان رو عشق هست ..مراقب سلامتی باشید ...فوقش با این وضع برمی گردیم به دوران صدر اسلام ..چی از این بهتر ...

حصیر ونان وخرما ویک زنده ساده وبی الایش..
      می بخشید جناب پرریسک
      ولی در مورد نان و خرما فکر کنم باید کمی تجدید نظر کنید
      این دو تا خیلی وقته از سبد حذف شدند
      در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• HSC
        عضو فعال
        • Feb 2013
        • 316

من نمودارهاي دلار و سكه رو نگاه نكردم ولي به نظرم تو اين مدت رشد خوبي كردند و مستعد يه اصلاح يا لااقل در جازدن مقطعي شده اند!

وگرنه اگه قرار باشه اينجور پيش بره كه تا عيد دلار شده 10هزار تومن ، الان داره روزي 100-150 تومن ميره روش! اين طبيعي نيست و يه جايي واي ميسته و

اصلاح ميكنه و بعد دوباره ميره بالا.

بنظرم الان دلار و سكه خريدن خطرناكه....

مگه ملت ميخان شب به جاي نون دلار بخورن كه انقدر بالا بخرن؟!؟!!؟ الان هركي بخره يا لااقل اگه بالاي 4000 هركي بخره قطعا در كوتاه مدت ضرر ميكنه.

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط HSC پست شده است View Post
          من نمودارهاي دلار و سكه رو نگاه نكردم ولي به نظرم تو اين مدت رشد خوبي كردند و مستعد يه اصلاح يا لااقل در جازدن مقطعي شده اند!

وگرنه اگه قرار باشه اينجور پيش بره كه تا عيد دلار شده 10هزار تومن ، الان داره روزي 100-150 تومن ميره روش! اين طبيعي نيست و يه جايي واي ميسته و

مگه ملت ميخان شب به جاي نون دلار بخورن كه انقدر بالا بخرن؟!؟!!؟ الان هركي بخره يا لااقل اگه بالاي 4000 هركي بخره قطعا در كوتاه مدت ضرر ميكنه.
          والا با این قیمتهای که در کالهای ما داریم می بینم فعلا ارزانترین کالا سرکه هست ..

در ضمن فعلا اونهایی که نخردین بیشتر ضرر کردن ومی کنن ...با این همه درصد رو رعایت کنید ..سقف بهای قبلی شکسته بشه دیگه باید منتظر صعود سریعتر هم باشیم ..متاسفانه..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط kaz26733 پست شده است View Post
            سلام و درود بر سید عزیز..
            امروز 70 درصد سبد رو نقد کردم.
            واسه 4 روز بعد چی پیشنهاد میکنی ؟!!
            نظرم روی سرکه است .بنظرت ربع یا نیم بهتر از تمام نیست؟ یا کلا بی خیال تجارت کردن شیم فعلا؟
            سلام
            نیم وتمام هر درو بهتر هستن ..

در مورد خرید هم درصدی از بد رو بخرید وبیخالی افت وخیز بشید ..

در مورد بورس هم باید ببینم چه زمانی روند صعود شدیت میگیره ..فعلا فقط در جا میزنه واین در جازدن خود ضرر هست ..با این همه درصد سبد بورسی رو کم کنید ..

نظر

• تاران
              عضو فعال
              • Jan 2012
              • 959

پرریسک جان
              شاخص قندیها مقاومت خودشو شکوند؟
              آینده این گروه رو با توجه به اینکه احتمالا افزایش نرخ شکر بمونه برای سال بعد چطور میبینی؟

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                پرریسک جان
                شاخص قندیها مقاومت خودشو شکوند؟
                آینده این گروه رو با توجه به اینکه احتمالا افزایش نرخ شکر بمونه برای سال بعد چطور میبینی؟
                کانال مانال رو ول کنید ..

بالای قیمتهای که میگم اگر خواستن مثبت بشن با حد ضرر هر که دوست دشات وارد بشه ..مثبت نشدن نگاه کنید ..مجبور به خرید نیستید ..

قزوین بالای 1070 تومن ..قثابت بالای 580 تومن ..قشرین بالای 690 تومن ..قشکر بالای 725 تومن ..قشیر بالای 1100 تومن..قنیشا بالای 1370 تومن ..قند اصفهان بالای 3980 تومن..قمرو بالای 1720 تومن ..قشهد بالای 1820 تومن ..

حالا بالای این قیمتها با حد ضرر های گفته شده اگر خواستن صف خرید بشن وارد بشید ..نشدن هم نخرید ..

نظر

• سعید پور احمدی
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1339

[QUOTE=پرریسک;275085]سعید جان چه شده ؟؟؟

پست هات کمی مشکوک شده ..

بیخیال دنیا خودتان رو عشق هست ..مراقب سلامتی باشید ...فوقش با این وضع برمی گردیم به دوران صدر اسلام ..چی از این بهتر ...

حصیر ونان وخرما ویک زنده ساده وبی الایش..

- - - Updated - - -

جعفر جون من همون سعیدم با همون تفکرات من اعتقاد دارم رشد دلار یعنی حمایت از تولید داخلی و عدم ورود بی رویه محصولات خارجی ولی به بی درو پیکری اعتقاد ندارم....گفتن رشد دلار خوبه ولی حد و ورز تعیین کنن یه جا کنترلش کنن دیگه بکن 3500همه قبول کنن بره پی کارش تا بشه برنامه ریزی کرد....هر کی یه حرفی میزنه و هر کی یه کاری میکنه این که نمیشه اقتصاد!!!اصلا تمام مشکلات ما از بی ثباتیه و بی مدیریتی خوب معلومه یه خانواده وقتی بدونه ثبات نیست باید حمله ببره به برنج و.........کم یاب شه اون گناهی نداره بیماری بی ثباتی اونو اینجور کرده.....
                  گفتیم ما هم مقصریم نباید جنس گرون شد بخریم ولی دیگه نه انقدر خر تو خر که هیچ چیز سر و تش معلوم نیست آدم نیزه امیدوار باشه ولی حقیقت ها هم همین چیزهاست که داریم میبینیم به نظرم دیگه دارن شورش رو درمیارن و همه چی از حدودش داره خارج میشه و اینجور همون مزیت ها هم عیب میشه واونوقت کار تمومه.............
                  سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• HSC
                    عضو فعال
                    • Feb 2013
                    • 316

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    کانال مانال رو ول کنید ..

بالای قیمتهای که میگم اگر خواستن مثبت بشن با حد ضرر هر که دوست دشات وارد بشه ..مثبت نشدن نگاه کنید ..مجبور به خرید نیستید ..

قزوین بالای 1070 تومن ..قثابت بالای 580 تومن ..قشرین بالای 690 تومن ..قشکر بالای 725 تومن ..قشیر بالای 1100 تومن..قنیشا بالای 1370 تومن ..قند اصفهان بالای 3980 تومن..قمرو بالای 1720 تومن ..قشهد بالای 1820 تومن ..

حالا بالای این قیمتها با حد ضرر های گفته شده اگر خواستن صف خرید بشن وارد بشید ..نشدن هم نخرید ..

آفرين . اين شيوه اي كه جعفر ميگه از همه بهتره. بي خودي نريد خودتونو اسير نوسانات قندي ها كنيد.

البته به نظر من قنديها مثبت شدنشون تموم شد. از فردا منفي ميشن تا اول اسفند. اول اسفند بخاطر گزارشهاي 92 مثبت ميشن.

نظر

• mehdipour2000
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 406

سلام
                      جعفر جان روی باما نظرت چیه؟ میتونه بیشتر بسازه؟ یا پیش خور شده؟ قیمت و rsi در 940-950 یه مقاومت داره... که شکستنش خیلی جالب میشه
                      تحلیل رایگان
                      اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                      توییتر: m_mehdipour

نظر

• Jamshidyar
                        كاربر فعال
                        • Oct 2011
                        • 556

در اصل توسط Fundamental پست شده است View Post
                        حروم خوری تا کی ؟
                        ما که پولمون رو از سر راه نیاوردیم آخه چرا مسئولین با ما این کارها رو میکنند! بابا یکی نیست بگه این پول های که داره میره تو دلار و سکه داره به همه ضرر میرسونه جامعه رو فاسد میکنه ، کشت و کشتار داره میشه واسه 70 تومان پول طرف ادم میکشه ، اونوقت اقایون میان دستکاری تو گزارشات شرکتا میکنند !!! حتی اگر بورس هم حبابی بشه که هنوز به قیمت واقعی خودش نرسیده چه اشکالی داره !!!! به جای این که پول بره تو اقتصاد دلاری !!!!! تاسف داره بخدا ، اسممون رو گذاشتیم مسلمون.
                        تزویر رو شناختی دوست من ؟

....
                        ما را به رخت و چوب شبانی فریفته است
                        این گرگ سالهاست که با گله آشناست
                        موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                        www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• mmis
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 235

در اصل توسط HSC پست شده است View Post

به نظر من هم دلار و سکه تا انتخابات صعود آنچنانی نداره حتی بصورت دستوری هم شده پایینش می یارن با بازاریها هم صحبت می کنی با احتیاط در این دومورد عمل می کنند وقتی می تونن قیمت دلار چند سال ثابت نگه دارند چند ماه براشون کاری نداره حتی ممکنه این افزایش قیمت دلار هم برنامه ریزی شده باشه البته بعد از انتخابات بازهم شرایط تعیین کننده همه چیز خواهد بود فعلا دولت دهم در همینجا تعطیل همه رفتن سراغ انتخابات بازی خروج از بورس با این قیمتها ووارد شدن به بازار دلار وسکه خطرناک به نظر می رسد برای نمونه سکه گرمی در حال حاضر دوبرابر ارزش طلای که در آن بکاررفته معامله می شود
                          خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• مهران
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 442

روي 2155 حدودا 10 دلار تا شكست مقاومت

نظر

• داروساز
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 603

#:-Sورود سکه به 1500000 را به ملت نجیب تبریک و تسلیت عرض میکنم

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

دلار شد 3700 فدای سرت!!!
                                سکه شده یک و نیم میلیون به درک!!
                                نون نداریم بخوریم به اسفل و سافلین!

همه اینا رو ول کن....
                                بوی گل و سوسن و یاسمن آمـــــــد :|
                                The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

در حال کار...
                                X