در اصل توسط کيانوش پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post100 مرتبه از قشیر برتر هست ..ولی قشیر بالای 1300 صف وقزوین رو 1200 شنارو ..بازار ایران هست دیگه..
سید جان قزوین منو گیج کرده. یهو طرف رنج میزنه پائین. برا همین تا صعود گروه شارپ نشه، من سمتش نمیرم. یعنی جرات نمیکنم سمتش برم. چون اگه روند نزولی بگیره، رحم نمیکنه...<):)
نظر
-
پر ریسک جان 2 تا سوال.
. 1.سهم مگسال با توجه به اینکه نرخ مرجع کم کم دارند بر می دارند قیمت شیر با دلار 1226 حدود 600 تومن اگه بر دارند راحت سال دیگه 3 برابر میشه سودش نظرتون چیه؟؟؟
2.غبشهر خشک شده با 100 تومن میشه بهش روندم داد؟؟؟؟... صبر کنیم یعنی خودش بره:D
با تشکر فراوان>:D<
نظر
-
ذوب داره راه میفته[B][COLOR="#FF0000"]اگر در قدم اول موفقیت نصیب ما می شد، سعی و عمل دیگر معنایی نداشت.(موریس مترلینگ)[/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط saeedte پست شده است View Postدوستان قیمت بازگشایی شکربن رو ببینید متوجه میشید که اینم با یه فاز تاخیر خودشو به شدوص میرسونه
اوضاع دوده سازها از امسال دچار تحول شگرف شده
همین برگ آس هایی که امسال شدوص رو کرد رو شکربن سال دیگه رو میکنه
نظر منه البته و ممکنه اشتباه باشه
شدوص بنیادش فعلا بهتره از بقیه است. کربن بالای 300 خریدش خیلی خطرناکه. البته فکر نکنم بلند مدت مشکلی داشته باشه.<):)
نظر
-
در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post
سید جان قزوین منو گیج کرده. یهو طرف رنج میزنه پائین. برا همین تا صعود گروه شارپ نشه، من سمتش نمیرم. یعنی جرات نمیکنم سمتش برم. چون اگه روند نزولی بگیره، رحم نمیکنه...<):)
حساب همه جا شده ..در ضمن بنیادی هم برتر هست ..اتفاقا اول همه باید بریو طرف قزوین باز هم صلاح کار خویش خسروان دانند..
نظر
-
-
در اصل توسط mahdipourmehr پست شده است View Postذوب داره راه میفته
- - - Updated - - -
در اصل توسط hasan85 پست شده است View Postهفته پیش من سهام قندی خریدم همه دوستان گفتید خطرناکه حسن اما می بینم که این هفته همه دارید قندی میشید
نظر
-
با سلام خدمت سید دوست داشتنی که همیشه برای ما
استاد و راهنمای دلسوزی بوده .
آقا سید من اصول سرمایه گذاری رو در سبد سرمایمم رعایت نکردم و الان دیگه کاملا ایمان اوردم
که سبدم نیاز به یک جراحی داره ! به جهت اینکه چند وقته در حال درجا زدنم
سبد من 51% غبشهر 1400تومانی
14.7% غمارگ 330تومانی
31.4% شاراک 930 تومانی
و 3% وبملت هست.107.5تومانی ست
متاسفانه به علت احساسی معامله نمودن و نه اصولی !! درغبشهر میانگین را پایین نیاوردم بجهت عدم نقدینگی. و حد ضرر را نیز مراعات ننمودم
حالا از شما خواهش می کنم من را در اصولی نمودن این سبد راهنمایی کنید و هر مقدار ضرر لازم باشد جورش را می کشم تا زین پس سبدی اصولی داشته باشم
آقا سید جسارتا این پنجیمن باره که خواهشمو تکرار میکنم
ولی نوبت من نمیشه =((دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
با سلام خدمت سید دوست داشتنی که همیشه برای ما
استاد و راهنمای دلسوزی بوده .
آقا سید من اصول سرمایه گذاری رو در سبد سرمایمم رعایت نکردم و الان دیگه کاملا ایمان اوردم
که سبدم نیاز به یک جراحی داره ! به جهت اینکه چند وقته در حال درجا زدنم
سبد من 51% غبشهر 1400تومانی
14.7% غمارگ 330تومانی
31.4% شاراک 930 تومانی
و 3% وبملت هست.107.5تومانی ست
متاسفانه به علت احساسی معامله نمودن و نه اصولی !! درغبشهر میانگین را پایین نیاوردم بجهت عدم نقدینگی. و حد ضرر را نیز مراعات ننمودم
حالا از شما خواهش می کنم من را در اصولی نمودن این سبد راهنمایی کنید و هر مقدار ضرر لازم باشد جورش را می کشم تا زین پس سبدی اصولی داشته باشم
لطفا هم به دید میان مدت بفرمایید و هم کوتاه مدت
و باازدهی کدام بیشتر است؟
آقاسید جسارتا این پنجمین باره که خواهشمو تکرار میکنم
ولی نوبت به من نمیرسه=((دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
نظر