کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام خدمت سید دوست داشتنی که همیشه برای ما
استاد و راهنمای دلسوزی بوده .
آقا سید من اصول سرمایه گذاری رو در سبد سرمایمم رعایت نکردم و الان دیگه کاملا ایمان اوردم
که سبدم نیاز به یک جراحی داره ! به جهت اینکه چند وقته در حال درجا زدنم
سبد من 51% غبشهر 1400تومانی
14.7% غمارگ 330تومانی
31.4% شاراک 930 تومانی
و 3% وبملت هست.107.5تومانی ست
متاسفانه به علت احساسی معامله نمودن و نه اصولی !! درغبشهر میانگین را پایین نیاوردم بجهت عدم نقدینگی. و حد ضرر را نیز مراعات ننمودم
حالا از شما خواهش می کنم من را در اصولی نمودن این سبد راهنمایی کنید و هر مقدار ضرر لازم باشد جورش را می کشم تا زین پس سبدی اصولی داشته باشم
لطفا هم به دید میان مدت بفرمایید و هم کوتاه مدت
و باازدهی کدام بیشتر است؟
آقاسید جسارتا این پنجمین باره که خواهشمو تکرار میکنم
ولی نوبت به من نمیرسه=((
جواب شما داده شده .
5 بار باید جواب داد ..در صفحات قبل ججواب داده شده کامل..
با سلام خدمت سید دوست داشتنی که همیشه برای ما
استاد و راهنمای دلسوزی بوده .
آقا سید من اصول سرمایه گذاری رو در سبد سرمایمم رعایت نکردم و الان دیگه کاملا ایمان اوردم
که سبدم نیاز به یک جراحی داره ! به جهت اینکه چند وقته در حال درجا زدنم
سبد من 51% غبشهر 1400تومانی
14.7% غمارگ 330تومانی
31.4% شاراک 930 تومانی
و 3% وبملت هست.107.5تومانی ست
متاسفانه به علت احساسی معامله نمودن و نه اصولی !! درغبشهر میانگین را پایین نیاوردم بجهت عدم نقدینگی. و حد ضرر را نیز مراعات ننمودم
حالا از شما خواهش می کنم من را در اصولی نمودن این سبد راهنمایی کنید و هر مقدار ضرر لازم باشد جورش را می کشم تا زین پس سبدی اصولی داشته باشم
لطفا هم به دید میان مدت بفرمایید و هم کوتاه مدت
و باازدهی کدام بیشتر است؟
آقاسید جسارتا این پنجمین باره که خواهشمو تکرار میکنم
ولی نوبت به من نمیرسه=((
بابا دیروز جواب داد به خدا ، من دیدم ، خودت ندیدی ؟ :D
پر ریسک جان 2 تا سوال.
. 1.سهم مگسال با توجه به اینکه نرخ مرجع کم کم دارند بر می دارند قیمت شیر با دلار 1226 حدود 600 تومن اگه بر دارند راحت سال دیگه 3 برابر میشه سودش نظرتون چیه؟؟؟
2.غبشهر خشک شده با 100 تومن میشه بهش روندم داد؟؟؟؟... صبر کنیم یعنی خودش بره:D
نظر