چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آوای بورس
    عضو عادی
    • Sep 2011
    • 44

با این اوضاع امروز مجلس امیدوارم شاخص فردا سقوط آزاد نکنه.......(اگه تکراری شد ببخشید سرعت نت من یه مرتبه افتضاح شد)

نظر

• سعید پور احمدی
      عضو فعال
      • Sep 2011
      • 1339

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
      سلام
      بچه ها امروز رفتم دکتر بم گفت یه بیماری خطرناک گرفتم که اگه زود درمان نشه تبدیل میشه به سرطان و بعدش......:(
      خیلی دپرس شدم
      عجب دنیای نامردیه
      برام دعا کنید
      مصطفی جان ایران برترین دکترهای جهان رو داره نمیدونم میدونی یا نه؟بگرد بهترین متخصص در زمینه بیماریت رو پیدا کن که این مهمترین فاکتوره اگه موزد بیماریت رو هم بگی شاید بتونم بهترین متخصص رو بهت معرفی کنم به داستان خانوادگی خودم توجه کن:
      پدرم به علت بیماری قند مادرزادی که داشت رگ های قلبش نه تنها 99 درصد گرفته بود و قلب بزرگ شده بود تمام رگ ها به طرز وحشتناکی پوسیده بود حدود 5 فوق تخصص آنژیو و.........که میدیدن میگفتن هیچ کاری نمیشه کرد و اگه عمل کنه 1 درصد هم زنده نمیمونه ولش کنید عمر دست خداست و..........پرونده رو برای فامیل ها و.........به اروپا و امریکا فرستادیم اونها هم گفتن عمل باز که هرگز نمیشه کرد فوقش بیارن یه باطری بزاریم تو قلبش تا اینکه یه بابایی دکتر ماندگار رو معرفی کرد وقتی پرونده رو بردن یه نگاه کرد گفت یه آزمایش مینویسم بده بخوابه واسه عمل گفتیم دکتر آخه گفتن نمیشه و.........گفت اونها یه چیزایی هست که نمیدونن و..........پدرم عمل کرد 4 سال پیش امروز صبح هم با هم تو پارک داشتیم میدویدیم و.............پس یادت نره پزشکت رو خوب انتخاب کن
      سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• امیر303
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 279

جناب پر ریسک ما از تجربیات شما استفاده می کنیم و از این بابت سپاسگزاریم.یکی از هنر های هر شخص تو بورس که همانا مهمترین آن است این است که سهم رو تو کف بخره و تو سقف بفروشه . می خواستم بپرسم که چطوری باید فهمید که قیمت یه سهم پر شده و باید فروخت.

نظر

• shimab
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 422

در اصل توسط آوای بورس پست شده است View Post
          با این اوضاع امروز مجلس امیدوارم شاخص فردا سقوط آزاد نکنه.......(اگه تکراری شد ببخشید سرعت نت من یه مرتبه افتضاح شد)
          شک نکن فردا شاخص کله پا خواهد شد و سودهایی که در 2-3 ماهه گذشته کردیم به باد خواهد رفت ... اونوقته که معلوم می شه چرا پرریسک عزیز بازار بورس را در برابر بازارهای دلار، طلا و مسکن کم سودده توصیف کرد ...
          جعفرخان یه پیش بینی از بازار فردا داشته باش ... استراتزی شما برای خرید یا فروش فردا چیست؟؟؟؟؟؟

نظر

• آوای بورس
            عضو عادی
            • Sep 2011
            • 44

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
            سلام
            بچه ها امروز رفتم دکتر بم گفت یه بیماری خطرناک گرفتم که اگه زود درمان نشه تبدیل میشه به سرطان و بعدش......:(
            خیلی دپرس شدم
            عجب دنیای نامردیه
            برام دعا کنید
            دوست عزیز چرا جنبه مثبت قضیه رو در نظر نمیگیری ."اگه زود درمان نشه" یعنی باید توجه ویژه به درمانش بکنی و رهاش نکنی
            حداقل 3 نفر رو با همین تشخیص پزشکی میشناسم که آخرش معلوم شد موضوع خاصی نیست و فقط نیاز به توجه بیشتر داره
            پس به خودت مسلط باش و خودت رو اذیت نکن

نظر

• bakhtiari
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 109

سلام
              جعفرجان میشه واتی رو حد ضررش رو برام مشخص کنی؟
              و نظرت رو کلا درباره این سهم بدی
              ممنون

نظر

• اسمان
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 760

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
                شک نکن فردا شاخص کله پا خواهد شد و سودهایی که در 2-3 ماهه گذشته کردیم به باد خواهد رفت ... اونوقته که معلوم می شه چرا پرریسک عزیز بازار بورس را در برابر بازارهای دلار، طلا و مسکن کم سودده توصیف کرد ...
                جعفرخان یه پیش بینی از بازار فردا داشته باش ... استراتزی شما برای خرید یا فروش فردا چیست؟؟؟؟؟؟
                دوست عزيز ميشه بفرماييد چرا بازار فردا كله پا خواهد شد!!!!!!!!!!!

با احترام به نوشته هاي همه خوبان

لطفا دوستاني كه نقد هستند فاز منفي درباره بازار فردا ندن

نظر

• ron
                  عضو عادی
                  • Aug 2012
                  • 243

در اصل توسط اسمان پست شده است View Post
                  دوست عزيز ميشه بفرماييد چرا بازار فردا كله پا خواهد شد!!!!!!!!!!!

با احترام به نوشته هاي همه خوبان

لطفا دوستاني كه نقد هستند فاز منفي درباره بازار فردا ندن
                  عزیز دل مجلس و دولت دور از جون مادر ملت رو به عزا نشوندن بعد شما دنبال دلیل می گردی!!!!!!
                  [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

سلام دوستان شاوان با توجه به گزارش 9 ماهه به نظرتان چه قیمتی میخورد؟

نظر

• جعفری
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 193

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                      دلم برا احمدی سوخت ...

با این که بهش رای ندادم ولی ازش ممنونم برای تمام خدماتش ..خدمتی که محمود کرد هیچ کس نکرد ..این رو تاریخ وگذشت زمان ثابت خواهد کرد ..

ممکنه این خدماتی که مد نظر شماست افزون شود و مردم خیانتهای اقتصادیشو بخاطر همین خدمات ببخشند

نظر

• ron
                        عضو عادی
                        • Aug 2012
                        • 243

ایول خبر 20 اصلا خبری نبوده ماها جوگیر شدیم
                        آخرین ویرایش توسط ron؛ 2013/02/03, 20:41.
                        [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• محمد 66
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 2938

در اصل توسط آوای بورس پست شده است View Post
                          فردا هیچ اتفاقی برای بازار نمی افته شاید مثلا اگر قرار بود ذوب +5 بخوره بجاش +2 میخوره ، چون بحث امروز مجلس اتفاق خیلی مهمی نبود که بخواد باعث ریزش آنچنانی بورس شود . نمی دونم چرا بعضی ها که نقد هستند یا سهام قندی دارند دوست دارند فقط از ریزش بازار صحبت کنند .

نظر

• Jamshidyar
                            كاربر فعال
                            • Oct 2011
                            • 556

ما که امروز زدیم تو خط قندی. اما جدا امیدوارم گروه قند با اخبار افزایش قیمت شکر رشد کنه و نه سقوط شاخص
                            موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                            www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• Dr.boursi
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 1348

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                              فردا هیچ اتفاقی برای بازار نمی افته شاید مثلا اگر قرار بود ذوب +5 بخوره بجاش +2 میخوره ، چون بحث امروز مجلس اتفاق خیلی مهمی نبود که بخواد باعث ریزش آنچنانی بورس شود . نمی دونم چرا بعضی ها که نقد هستند یا سهام قندی دارند دوست دارند فقط از ریزش بازار صحبت کنند .

دوست من یکم اخبار بخونی برات بد نیست
                              بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• parham 82
                                Banned
                                • Sep 2011
                                • 259

آیا فردا روز قندیهاست ؟

نظر

در حال کار...
                                X