سید شفارس؟؟؟وارد روند کوتاه مدت شد؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
[FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT][COLOR="#0000CD"][B][FONT=Arial][FONT=Arial Black]گر زمین و زمان به هم دوزی ........... ندهندت اضافه بر روزی[/FONT][/FONT][/B][/COLOR];)
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postمنتظر ابلاغ واردات قند و شکر با ارز اتاق بازرگاني بجاي ارز مرجع هستم.
مثل خودرو و برنج و روغن و.........
.................................................. .........................
در نماد قند قزوين کل 12درصد سهم شناور دست حقيقيها يکبار بين 1100تومان تا 1300تومان دست بدست شده است.
در نماد قچار فرهنگيان فقط 4.5ميليون سهم ديگه داره که فقط روزي 1ميليون اون را ميفروشه.ظاهرا حقوقي ديگه اي فروشنده نيست.
شنيدم خريداران سهم تا 800تومان طالب قچارهستند.
شانس ما که بيشتر پولمون تو قزوين و قمرو هست.طوري نيست صبر مي کنيم و مزد ميگيريم.چون اعتقاد داريم هم به سهممون هم به خودمون هم به جناب پر ريسک عزيز.
قمرو و قزوين را نگه مي دارم.
چون فکر مي کنم بازار بزودي دوباره بر مي گردد تو قنديها.
براي فروشندگان قزوين متاسفم.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postشارک رو باید در 977 می فروختی یا در 920 .و..
بنده میگم شاراک نخرید ..اگر کسی میخواد بخره شیراز کرمانشاه بهتر هستن از نظر تکنیکالی ..
در ضمن تو غمارگ عجب رنجی میزنن ..نکنه از گزارش خبری بیرون اومده .؟؟؟
نظر
-
جناب پرریسک؛ نظرتون در مورد نحوه معاملات گروه قندی امروز چیه؟؟
ای کاش سازمان از این گروه فاصله میگرفت.
خون دلی که توی یکسال گذشته من از سازمان خوردم، بخدا از آمریکا و اسرائیل و مسعود رجوی نخوردم. اون از شصفها که مارو سرویس کرده. اون از بلایی که پارسال سر گروه قندی آورد. اینم از برخوردای سلیقه ای که با نمادها و گروهها میکنه<):)
نظر
نظر