کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من تازه ثبت نام کردم.
گفتن اقای پرریسک سیگنالای خوبی ارایه میکنن.
لطفا برای شنبه سهم بدون صف خرید بگین.
ضمنا شپنا اگر بیاد چه کنیم منتظر افت اول قیمت بخاطر عرضه از طرف "سهامدارای بی پول مونده و سودکرده"باشیم یا از همون اول وارد شیم ؟! واصولا چه بازه ای منطقیه برا ورود؟؟؟
سلام
سيد جان
اينقدر سهم خوب معرفي مي كني كه آدم گيج ميشه !!!
ميشه لطفاً با توجه به معاملات امروز منو راهنمائي كني كه از بين سهامهاي شكربن ، مارگارين ، پتاير ، كرمانشا ، شخارك شاراك كدوم رو براي شنبه پيشنهاد مي كنين/؟؟ . متاسفانه موجوديم كمه و فقط مي تونم يكي رو انتخاب كنم .
ممنون يا حق
كاري نداره 123 كن همشون خوبن سبد سيد حرف نداره
(عشق من اصفهانيهاي عزيز با لهجه شيرين اصفهاني بخونين )
ميگن يه روز يكي از هموطنان عزيز اصفهاني
مياد خونه شاكي به دخترش ميگه تو منو كشتي آخرش مشخص نكردي بين اين سه تا خواستگار حسن - علي - جعفر كدومشونو ميخايي دختره ميگه بابا جون روم نميشه ميگه يعني چه روم نميشه خوب نظرتو بگو ديگه دختره هم من من ميكنه ميگه حسن علي جعفر :D
هر سه تا رو مي خواست بزنه تو رگ :D
.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
آي نميدوني مياي مي بيني تمام سبدت صف خريده چه لذتي داره!!! آدم بال درمياره! :D
حالا مي بينم كه اون طوفان و قطع برق و نداشتن نت حكمتي داشت تا شاراك واسمون بمونه و امروز لذتي ببريم.
خداجون شكرت، گر چه بنده خطاكار ناسپاس هست هميشه. ;)
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
homework جان سلام دوتا پيشنهاد اگه جسارت نباشه
1- عكس آواتارتو رو عوض كن :D
2- امضاء نوشته هات رو هم عوض كن :D
آدم دپرس ميشه عكس وامضاء زير نوشته هات رو مي بينه اينجوري كه شما همش مياي ميگي دنيا همش عليه تو هستش :D
تغيير دكور بده عزيز يه دكور bashash بزار :D
هم روحيه خودت عوض ميشه هم روحيه ما :D
کاملا با بشاش عزیز موافقم. منم میخواستم همینو بگم .
من خیلی تازه کار تر ازتونم که بخوام راهکار بورسی ارئه بدم. اما نظرم اینه که فعالیتهای اقتصادی در هر زمینه ای نیاز به درصد بالای از امید، ریسک پذیری و جسارت داره و صد البته همه ی اینها باید در سایه ی یادگیری و استفاده از تجربیات اشخاص موفق و مورد اعتماد باشه که خداروشکر ازین دست افراد اینجا کم نداریم.
هیچکس نیست که همیشه رو شانس باشه. دنیا یه روز برای تو و یه روز بر علیه توست.
امیدوارم همیشه امیدوارباشی و امیدواریت رضایتمندنت کنه
[COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]
نظر