سید جان ممنوتیم خدا خیرت بده :(( به خدا اشک تو چشمام حلقه زده:)
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postمنظورم جو گروه غذاییه
قرار بر این نیست همه بازار باهم مثبت بشند
دیروز سهام قندی پیدا نمی شد امروز صف فروش
دیروز پتروها صف فروش بودند امروز صف خرید
قرار براین نیست کل بازار باهم حرکت کنند
حالا چه لحاظ تکنیکالی چه به لحاظ نوبتی بودن یا P/E پایین امروز نوبت گروه پترو و غذایی شد
من منظورم اینه این صف خرید غمارگ به خاطر گزارش نیست گزارش که بیاید نماد بسته می شه چون به نظر تعدیل بالای 20 % هستش بعدش یک مثبت 30 -40 -50 درصدی ناقابل
دوستان اینم فعلا" از 50% ناقابل تا بعد
نظر
-
-
در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Postای خدا آخه فرق شاراک با غمارگ تو چی بود.نامردااااااا. درسته غمارگم دارم ولی فکر کنید اگه شاراک هم تو این درصدها باز میشد
دوست من؛ اینا اصلا براشون سهامدار مهم نیست. همین امروز توی همین غمارگ؛ هنوز داشت قیمت رقابت میشد و اصلا ثابت نشده بود که یهو ناظر اجازه معامله داد. بعدش هم 2 میلیون صف خرید. اونوقت سه روز پیش توی هکمتان، خریدار و فروشنده 45 دقیقه توی 2600 تومان ثابت شده بودند و این عوضی اجازه معامله نداد. همش سلیقه ای و نامردیه. خدا ازشون نگذره...<):)
نظر
-
سید حد ضرر غمارگ بره کجا؟تعویضش با غالبر رو صلاح می دونی؟؟یا هنوز باهاش کار داریم؟
تعویض شاراک با زاگرس چی؟؟
بازم ممنونم بابت زحماتت[FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT][COLOR="#0000CD"][B][FONT=Arial][FONT=Arial Black]گر زمین و زمان به هم دوزی ........... ندهندت اضافه بر روزی[/FONT][/FONT][/B][/COLOR];)
نظر
-
غمارگ و غبشهر برای تعدیل عایدی بستند
به نظرم غمارگ بین 550 تا 600 بازگشائی خواهد شد و بعد از مدتی حرکت به سمت 900 و اونور سال اگر اتفاق خاصی نیافتد و در صورت فروش زمین تا 1200 - 1300 و 1400 رشد خواهد کرد
غبشهر هم چون تعدیل زیر 20 % بود همچنان صف خرید تا 1500 تومان رشد خواهد کردمگر اینکه خبر دیگری باشد مانند تعدیل بیش از 20 % سود سال 92 که اونم در روز بازگشائی می تونه تا 1500 تومان رشد کنه
دوستان برید فعلا" با غمارگ وغبشهر خوش باشید[/QUOTE]
اینم بازگشائی بین 550 تا 600 یعنی 580 تومان
منتظر می مانیم ببنیم بقیه داستان هم به واقعیت تبدیل می شه یانه ؟؟؟؟
واقعا" خیلی زود زود دیر می شه
نظر
-
-
در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Postهمیشه از تحلیلات خوشم اومده و از اینکه بدون تعصب سهم خوبو معرفی می کنی
ولی سید ما مثل گرگهای بازار نیست که اخبار رانتی دارن میدونن قیمت شکر چند می شه ، قیمت روغن چی می شه میدونن مالمیر کی و چه وقت کدوم سهمو می بنده، چرا شبهرن رو بعد از 60 درصد سود توی 3 هفته نمی بنده ؟ میدونن کی گزارش شفاف سازی فلان شرکت می اد کی نمی اد خلاصه تحلیل و نظر صحیح دادن تو این بازار از پس من یکی بر نمی آد
خسته نباشی سید ممنون برای تمام زحماتت و فهم و شعورت و عشق و علاقه ای که داری و بدون منت تحلیل هاتو در اختیار ما قرار می دی
کاش این مملکت قدر امثال تورو می دونست
نظر
-
سید جان وبوعلی هم در کانال صعودی خوبی قرار گرفته سهامدار عمده جدید هم خوب داره حمایت میکنه نظر شما چیه؟من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
نظر