کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام و عرض ادب و با تشکر از زحمات شبانه روزی جنابعالی و مدیریت محترم سایت
متاسفانه هر چند وقت یک بار این موضوع تکرار می شود و فردی می آید و یک سری سوالاتی را اینجا مطرح می کند و کلی انرژی استاد را گرفته و با اعصاب ایشان بازی کرده و می رود.نمی خواهم بگویم طرف مغرض است ، نه ، کم تجربه است و تا استاد بیاید چنین فردی را متقاعد کند(مثل این می ماند که یک استاد زبان انگلیسی دانشگاه بخواهد A B C d را تدریس نماید) هم تاپیک به بیراهه می رود و متاسفانه انگیزه هر که جای ایشان نیز باشد که با خلوص نیت این همه انرژی و وقت می گذارد ، خدشه دار می شود و این را می شود از تعداد پست ها و گلگی های بحق ایشان بعد از اینگونه موارد فهمید.
بنابراین پیشنهاد می کنم منبعد ناظر محترم بلافاصله وارد عمل شده ، در پیام خصوصی این فرد را راهنمائی فرمایند زیرا مابقی کاربران نیازی به شنیدن اینگونه سوالات مبتدیانه و پاسخ های مربوطه ندارند زیرا تازه به استاد نرسیده اند که طرح اینگونه سوال و جواب هابه قضاوتشان کمک نماید ، از استاد عزیز هم می خواهم خواهش کنم که متاسفانه و متاسفانه اینگونه موارد را طبیعی این گونه محیط ها قلمداد نموده و با کمرنگ کردن حضور خود جمع مشتاقانشان را از دانش خود محروم نفرمایند.
با تشکر
چه خوب بود زود تر اقدام می شد تا این همه انرزی گرفته نمی شد
طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند
غبشهر توسط پرریسک حدود 1000 تومان معرفی شد ، یه چند روزی معطل کرد ولی بعدش شارپ تا نزدیک 1700 رفت .انتقاد خوبه ولی با اطلاعات دقیق و درست !کاذر 100 تومنی ،دقیقا بعد از اعلان در سایت تا 160 رفت بالاو ده ها سهم دیگه که سودای خوبی دادند...بنده غبشهر رو بعد از شناسایی سود دوباره رو 1500 خریدم و ضرر کردم ، ولی اینقدر رو سهام دیگه ای که جناب پرریسک معرفی کردند سود داشتم که ضرر غبشهر به چشم نمیاد ،که اونم دقیقا تو کف میامگین اوردم پایین و ضرر جبران شد.یه مقدارمنصفانه نقد کنیم .عذر خواهی می کنم.
سلام لطفا دوستان نظرشون در رابطه با سفته بازی و جو دادن تو بورس بگن.
اصلا چطوری گروهی جو میدن و گروهی دنباله روی میکنن؟
از جناب پرریسک به خاطر معرفی سهام برتر و آموزش قدرتِ اختیارِ انتخاب به دیگران سپاسگزارم.
باور کنید یکی از دلایلم (علیرغم مشغله فراوان ) برای عضویت در این تالار قدردانی ازایشان بود.
سلام
من یه تازه واردم به دنیای بورس و میخوام خیلی درسها از این دنیا یاد بگیرم.
یه پول کمی الان گذاشتم کنار که باهاش شروع کنم
ممکنه بفرمایید مثلا فردا چی بخرم. نگران زیانش هم نیستم چون خیلی کمه فقط میخوام تحلیل کردن و این چیزها رو کم کم یاد بگیرم
سلام
من یه تازه واردم به دنیای بورس و میخوام خیلی درسها از این دنیا یاد بگیرم.
یه پول کمی الان گذاشتم کنار که باهاش شروع کنم
ممکنه بفرمایید مثلا فردا چی بخرم. نگران زیانش هم نیستم چون خیلی کمه فقط میخوام تحلیل کردن و این چیزها رو کم کم یاد بگیرم
ممنون
با سلام ابتدا چندین بار این تاپیک که توسط دوست عزیزم کهنه سوار از صحبت های جناب پرریسک جمع آوری شده است را بخوان ویادت باشه در بورس همیشه فرصت خرید هست درس هایی از تاپیک چی ....... چرا و اداف
سلام پرریسک جان
نمیخوای امشب ما رو با تحلیلات مستفیذ کنی؟!ناراحتی؟ما منتظریم تا امشبم تحلیلاتو ببینیم تا هم ما استفاده کنیم و هم بعضی ها به هدفشون که خراب کردن تایپیک بود نرسن!!!
بنده راضی به مسدودی نبودم ولی خوب دوست دیگری در مورد قپیرا پرسید بنده نظرم رو گفتم ودوست دیگری با لحن نامناسبی برگشتن حرفهایی زدن که اصلا نمیشد اسمش رو تحلیل گذاشت ..
نمی دونم اراد وبدبخت کردن دیگران واز این حرفها که ربطی به قپیرا نداشت وزدن به جاده خاکی ..
همه مختارن نظرشون رو بگن ولی حق ندارن کنایه وطعنه توهین وتهمت بزنن...
نگران نباشید پرریسک هیچ جا نمیره فعلا هستیم در خدمت دوستان ..:x
بحث رو هم تمام می کنیم که اصلا ارزش نداره ..تعطیلات به دوستان امیدوارم خوش گذشته باشه .:x
دوست گرامی جناب پرریسک امیدوارم آزرده خاطر نشده باشید و خدا نکرده با دوستان نامهربان نشوید. باور کنید این یک لطف وتفضل الهی است که خداوند به شما داده تا در نان و روزی افراد زیادی نقش داشته باشید. هزاران تشکری که از شما شده ستارگانی هستند در آسمان که نیکی و صفای شما را گواهی می دهند حال اگر تلخی و بد اخلاقی دیدید صبور باشید چرا که صبر بر ظلم و بی انصافی فضیلتی بزرگ است. و ام یک سوال جناب پر ریسک بنده تازه کار و شاگرد حرف گوش نکنی بوده ام به همین دلیل بر خلاف روش شما و عقل و منطق 80% سبدم فاسمین است که تا کنون 10% در زیانم به نظر شما خروج کنم و یا صبوری!!!! کنم . باسپاس.
سلام سید از هر دری سخن گفتی الا این فلامی بعد از افزایش سرمایه
راستی دوتان کسی هست که توی افزایش سرمایه شرکت کرده باشه و حق ها توی پرتفوش اضافه شده باشه؟
کسی می تونه اطلاعات دقیقی از لامیران بده؟
نظر