چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • masood5173
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 71

از دوستان خواهش میکنم نظرشونو در مورد شکربن بدن
    ...................
    باتشکر
    الملک ا...

نظر

• milad_b89
      عضو عادی
      • Nov 2012
      • 38

سید بزرگوار آنقدر اعصاب من (و مطمئنم تمامی اعضای این انجمن) به هم ریخته که اگه بخوام از ali2000 شکایت کنم و از خوبی شما بگم طومار میشه...

فقط میخوام بگم ما همه پشتیبانت هستیم و خواهیم ماند
      <:- <:-p <:-p <:-p <:-p <:-p <:-p <:-p <:-p <:-p <:-p <:-p <:-p <:-p <:-p <:-p
      در نگاه کسی که [B]پرواز[/B] را نمی فهمد،هرچه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد ...

نظر

• Brother
        عضو عادی
        • Dec 2010
        • 193

در اصل توسط Brother پست شده است View Post
        با سلام و عرض ادب و با تشکر از زحمات شبانه روزی جنابعالی و مدیریت محترم سایت
        متاسفانه هر چند وقت یک بار این موضوع تکرار می شود و فردی می آید و یک سری سوالاتی را اینجا مطرح می کند و کلی انرژی استاد را گرفته و با اعصاب ایشان بازی کرده و می رود.نمی خواهم بگویم طرف مغرض است ، نه ، کم تجربه است و تا استاد بیاید چنین فردی را متقاعد کند(مثل این می ماند که یک استاد زبان انگلیسی دانشگاه بخواهد A B C d را تدریس نماید) هم تاپیک به بیراهه می رود و متاسفانه انگیزه هر که جای ایشان نیز باشد که با خلوص نیت این همه انرژی و وقت می گذارد ، خدشه دار می شود و این را می شود از تعداد پست ها و گلگی های بحق ایشان بعد از اینگونه موارد فهمید.
        بنابراین پیشنهاد می کنم منبعد ناظر محترم بلافاصله وارد عمل شده ، در پیام خصوصی این فرد را راهنمائی فرمایند زیرا مابقی کاربران نیازی به شنیدن اینگونه سوالات مبتدیانه و پاسخ های مربوطه ندارند زیرا تازه به استاد نرسیده اند که طرح اینگونه سوال و جواب هابه قضاوتشان کمک نماید ، از استاد عزیز هم می خواهم خواهش کنم که متاسفانه و متاسفانه اینگونه موارد را طبیعی این گونه محیط ها قلمداد نموده و با کمرنگ کردن حضور خود جمع مشتاقانشان را از دانش خود محروم نفرمایند.
        با تشکر
        چه خوب بود زود تر اقدام می شد تا این همه انرزی گرفته نمی شد
        طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

• سنایی
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 364

در اصل توسط arash boursy پست شده است View Post
          غبشهر توسط پرریسک حدود 1000 تومان معرفی شد ، یه چند روزی معطل کرد ولی بعدش شارپ تا نزدیک 1700 رفت .انتقاد خوبه ولی با اطلاعات دقیق و درست !کاذر 100 تومنی ،دقیقا بعد از اعلان در سایت تا 160 رفت بالاو ده ها سهم دیگه که سودای خوبی دادند...بنده غبشهر رو بعد از شناسایی سود دوباره رو 1500 خریدم و ضرر کردم ، ولی اینقدر رو سهام دیگه ای که جناب پرریسک معرفی کردند سود داشتم که ضرر غبشهر به چشم نمیاد ،که اونم دقیقا تو کف میامگین اوردم پایین و ضرر جبران شد.یه مقدارمنصفانه نقد کنیم .عذر خواهی می کنم.
          در اصل توسط مدیر نظارت پست شده است View Post
          درود

با توجه به ادبیات نامناسب و متشنج کردن فضای تاپیک، حساب کاربری "ali2000" محدود شد.
          در اصل توسط امیر حسین1342 پست شده است View Post
          سلام لطفا دوستان نظرشون در رابطه با سفته بازی و جو دادن تو بورس بگن.
          اصلا چطوری گروهی جو میدن و گروهی دنباله روی میکنن؟
          از جناب پرریسک به خاطر معرفی سهام برتر و آموزش قدرتِ اختیارِ انتخاب به دیگران سپاسگزارم.
          باور کنید یکی از دلایلم (علیرغم مشغله فراوان ) برای عضویت در این تالار قدردانی ازایشان بود.

نظر

• رها
            عضو جدید
            • Feb 2013
            • 10

سلام
            من یه تازه واردم به دنیای بورس و میخوام خیلی درسها از این دنیا یاد بگیرم.
            یه پول کمی الان گذاشتم کنار که باهاش شروع کنم
            ممکنه بفرمایید مثلا فردا چی بخرم. نگران زیانش هم نیستم چون خیلی کمه فقط میخوام تحلیل کردن و این چیزها رو کم کم یاد بگیرم

ممنون

نظر

• مجیدشمسعلی
              كاربر فعال
              • Jul 2025
              • 643

در اصل توسط رها پست شده است View Post
              سلام
              من یه تازه واردم به دنیای بورس و میخوام خیلی درسها از این دنیا یاد بگیرم.
              یه پول کمی الان گذاشتم کنار که باهاش شروع کنم
              ممکنه بفرمایید مثلا فردا چی بخرم. نگران زیانش هم نیستم چون خیلی کمه فقط میخوام تحلیل کردن و این چیزها رو کم کم یاد بگیرم

ممنون
              با سلام ابتدا چندین بار این تاپیک که توسط دوست عزیزم کهنه سوار از صحبت های جناب پرریسک جمع آوری شده است را بخوان ویادت باشه در بورس همیشه فرصت خرید هست
              درس هایی از تاپیک چی ....... چرا و اداف
              آخرین ویرایش توسط مجیدشمسعلی؛ 2013/02/22, 21:40.

نظر

• hector
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 1764

سلام پرریسک جان
                نمیخوای امشب ما رو با تحلیلات مستفیذ کنی؟!ناراحتی؟ما منتظریم تا امشبم تحلیلاتو ببینیم تا هم ما استفاده کنیم و هم بعضی ها به هدفشون که خراب کردن تایپیک بود نرسن!!!

نظر

• salarnight
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 66

وای اگر پرریسک حکم جهادم دهد !

نظر

• Controller
                    عضو عادی
                    • Jul 2025
                    • 127

:))
                    در اصل توسط salarnight پست شده است View Post
                    وای اگر پرریسک حکم جهادم دهد !
                    تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

با سلام..

از لطف تمام دوستان تشکر ..

بنده راضی به مسدودی نبودم ولی خوب دوست دیگری در مورد قپیرا پرسید بنده نظرم رو گفتم ودوست دیگری با لحن نامناسبی برگشتن حرفهایی زدن که اصلا نمیشد اسمش رو تحلیل گذاشت ..

نمی دونم اراد وبدبخت کردن دیگران واز این حرفها که ربطی به قپیرا نداشت وزدن به جاده خاکی ..

همه مختارن نظرشون رو بگن ولی حق ندارن کنایه وطعنه توهین وتهمت بزنن...

نگران نباشید پرریسک هیچ جا نمیره فعلا هستیم در خدمت دوستان ..:x

بحث رو هم تمام می کنیم که اصلا ارزش نداره ..تعطیلات به دوستان امیدوارم خوش گذشته باشه .:x

نظر

• Controller
                        عضو عادی
                        • Jul 2025
                        • 127

سلام عمو
                        دلمون تنگ شده بود
                        تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی

نظر

• AIRAN
                          عضو عادی
                          • May 2012
                          • 81

با سلام
                          پر ریسک عزیز برای فردا چه پیشنهادی داری
                          نظرت نسبت به شپترو با پیش بینی 92 چیه

نظر

• arman10
                            عضو عادی
                            • Mar 2012
                            • 226

دوست گرامی جناب پرریسک امیدوارم آزرده خاطر نشده باشید و خدا نکرده با دوستان نامهربان نشوید. باور کنید این یک لطف وتفضل الهی است که خداوند به شما داده تا در نان و روزی افراد زیادی نقش داشته باشید. هزاران تشکری که از شما شده ستارگانی هستند در آسمان که نیکی و صفای شما را گواهی می دهند حال اگر تلخی و بد اخلاقی دیدید صبور باشید چرا که صبر بر ظلم و بی انصافی فضیلتی بزرگ است. و ام یک سوال جناب پر ریسک بنده تازه کار و شاگرد حرف گوش نکنی بوده ام به همین دلیل بر خلاف روش شما و عقل و منطق 80% سبدم فاسمین است که تا کنون 10% در زیانم به نظر شما خروج کنم و یا صبوری!!!! کنم . باسپاس.

نظر

• صداقت2
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 704

با سلام

پر ریسک خان

در صورت اعلام سود 350 تا400 تومانی شپنا برای سال 92 نظرتان نسبت به شپنا عوض می شود؟

جو بسیار خوب پالایشگاهی ها و اعلام نرخ ارز مرجع بالاتر و مطرح کردن طرح توسعه در مجمع چند روز آینده و p/e کمتر از گروه و....

تکنیکال شپنا چگونه است؟ برای خرید باید تا بالای 2000 تومان صبر کنیم یا .....

شلعاب با رشد اخیرش تا چه قیمتی برای خرید ارزنده است ؟ روندش نزولی شده؟

ممنون
                              صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• nirvana_00
                                عضو عادی
                                • Feb 2012
                                • 172

سلام سید از هر دری سخن گفتی الا این فلامی بعد از افزایش سرمایه
                                راستی دوتان کسی هست که توی افزایش سرمایه شرکت کرده باشه و حق ها توی پرتفوش اضافه شده باشه؟
                                کسی می تونه اطلاعات دقیقی از لامیران بده؟

نظر

در حال کار...
                                X