چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • samie
    عضو عادی
    • Sep 2012
    • 98

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
    آقا ما رو چه به گیر دادن
    خدایی فقط دلم می سوزه
    عشق است
    وغدیر
    پارسان
    شپدیس - کرماشا

و صد البته شیران
    سلام شفاف سازي عزيز شما تاپيك مستقلي نداري؟
    اگه جوابت منفيه ! به فكر يك تاپيك توپ باش؟ توانايشو داري . وآتي رو بنا به پيشنهاد شما خريدم مطمئن هستم ضرر نميكنم.
    [B][COLOR="#006400"][SIZE=3]بد اقبالی نشان میدهد چه کسانی واقعأ دوست نیستند ((ارسطو))[/SIZE][/COLOR][/B]

نظر

• salarnight
      عضو عادی
      • Nov 2012
      • 66

دوستان هرکس مسئول خرید خودش می باشد و بهتره به نظر همه احترام گذاشت و پیشنهاد های همدیگر رو بررسی کرد
      درسته این تاپیک از آن پرریسک عزیز می باشد اما بهتره همچون گذشته تبادل نظر ، پیشنهاد و بررسی بین سایرین هم صورت بگیره

نظر

• پارادوکس
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 80

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
        ای تو روح شخلیج .. اینا حسابی ما رو مسخره کردن فقط از بازار جا موندم ...پارسان عزیزم 40 میلیون صف خرید داشت :( مارون گلم :( کرماشاهم :( همه ی اینا رو داده بودم رفتن واس خاطر یه سری حرف آذما بی عرضه :((

منم امروز نقدینگیمو اوردم یک سوم ...... کمرجان منفی5 خریدم ...فروشندش فرشتگان بود که تموم کرد ...ببینم چ میشه ؟
        انگار ما تازه کارا وضعیتمون بهتره ها :)
        چون نه کرمانشاه رو رد کردیم نه شاراکو نه شرانل. غبشهر و غمارگم که عمرا از دست بدم حتی حد ضررم نمیتونم رووشن رعایت کنم ;;)
        [COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• profit
          عضو جدید
          • Jan 2013
          • 16

دوستان كسي فهميد تو فايرا چه خبره؟ چرا امروز دوباره بستن؟

نظر

• bashash
            كاربر فعال
            • Sep 2012
            • 580

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
            آقا ما رو چه به گیر دادن
            خدایی فقط دلم می سوزه
            عشق است
            وغدیر
            پارسان
            شپدیس - کرماشا

و صد البته شیران
            شفاف جان سلام يادمه شاركو فروخته بودي و غبشهر داشتي چي شد غبشهر و فروختي
            .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• bashash
              كاربر فعال
              • Sep 2012
              • 580

اي سلطان قلب ها جناب پرريسك امروز من خيلي مشغله كاري داشتم اومدم تاپيكو بالا پائين كردم تا يك نوشته از شما ببينم و راحت بخوابم ديدم تشريف نداريد
              امشب هم بدون مسكن وبا استخون درد خوابيديم شب شما بخير
              حضورت مستدام باد@};-
              .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• صداقت2
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 704

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                اي سلطان قلب ها جناب پرريسك امروز من خيلي مشغله كاري داشتم اومدم تاپيكو بالا پائين كردم تا يك نوشته از شما ببينم و راحت بخوابم ديدم تشريف نداريد
                امشب هم بدون مسكن وبا استخون درد خوابيديم شب شما بخير
                حضورت مستدام باد@};-

بشاش خان

آسوده بخواب که ما بیداریم!!!!

پرریسک خان

مداران گزارش 9 ماهه اش خوب بود.

تا چه قیمتی باز شد - بخریم؟؟؟؟؟

گروه نفتی و پالایشگاهی هم که جای خود را دارند.

شرانل - شپاس - شبندر - شپنا و..... هفته آینده با کنسل شدن وفارس اقبال بیشتری خواهند داشت.
                صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• bashash
                  كاربر فعال
                  • Sep 2012
                  • 580

اين عرضه وفارس هم شد مثل بگم بگم بعضي ها :D
                  عرضه كنم عرضه كنم ...
                  همه رو سركار گذاشتن تر زدن به بازار
                  هروقت كه شرايط سياسي آرومه (همه چي آرومه ) آقايون يه برگه آس واسه تر زدن به بازار رو مي كنن:D

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                    شفاف جان سلام يادمه شاركو فروخته بودي و غبشهر داشتي چي شد غبشهر و فروختي

بشاش جان
                    شاراک بله روی 930 فروختم غمارگ 325 و غبشهر 970 خریدم
                    مجدد 50% شاراک رو رو 770 جایگزین کردم با این از خدا بی خبرها همین کار رو باید کرد
                    من دنبال نوسان کوتاه مدت و روزانه نیستم
                    حداقل نوسان من 20-30 درصده
                    سهمی رو که می فروشم در بالاترین قیمت دیگه دنبالش نیستم مگر افت 20 - 30 درصدی
                    به فرض مثال وبانک رو روی 300 فروخته بودم دیگه باهاش کاری نداشتم تا اینکه دیروز روی 230 خریدم
                    هنوز با غبشهر و مارگارین فعلا"سهامداری می کنم
                    پارسان - شپدیس هم فعلا" فروشی نیست به نوسانات قیمتش هم توجه نمی کنم فرصت بده اضاف می کنم روز دوشنبه پارسان ح و شپدیس اضاف کردم

موفق باشید

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

در اصل توسط samie پست شده است View Post
                      اگه جوابت منفيه ! به فكر يك تاپيك توپ باش؟ توانايشو داري . وآتي رو بنا به پيشنهاد شما خريدم مطمئن هستم ضرر نميكنم.

با سلام
                      از لطفتون متشکرم
                      من تاپیک مستقل ندارم چون :
                      1- وقت زیاد می خواد من اصلا" وقت ندارم روزی با یک یا دو تا پست نمی شه
                      2- من اصلا" تکنیکال بلد نیستم و بیشتر روی تجریه و روانشناسی بازار کار می کنم
                      3- من خودم به تاپیک نیاز ندارم بیشتر از نوشته دوستان استفاده می کنم واگر در جایکه احساس می کنم تجربه من می تونه مفید واقع بشه پست می زنم از نوشته های پر بار جناب پرریسک - پوراحمدی - کهنه سوار - احسان وسایرین استفاده می کنم و از اونا کمال تشکر دارم

نظر

• شفاف سازی
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 2880

در اصل توسط samie پست شده است View Post

با سلام
                        شما لطف دارید
                        من به دنبال تاپیک مستقل نیستم چون :
                        1- اصلا" وقتشو ندارم روزی با یک دوتا پست که نمی شه
                        2- تاپیک مستقل بدرد من نمی خورد نیازی ندارم
                        3- من از نوشته دوستان مخصوصا" جناب پرریسک و همچنین تاپیک اداف استفاه می کنم واگر جایی نیاز شده در حد تجربه پست می زنم
                        4- من اصلا" تکنیکال بلد نیستم و بستر روی تجربه - روانشناسی بازار و بنیادی سهم کار می کنم

نظر

• گيسو
                          عضو عادی
                          • Mar 2013
                          • 23

با سلام خدمت همه كاربران محترم
                          مدتيه كه از جناب پر ريسك خبري نيست احساسم ميگه كمي از دست بعضي ا ز كاربران دلخورهستند0
                          به سهم خودم ضمن سپاس و قدر داني از ايشون به خاط مطالب شفاف و ارزشمندشون كه بي شك ناشي از فهم بالاي اقتصادي و مطالعه اي ايشون بوده و با خلوص نيت و بدون هيچ چشمداشتي در اختيار كاربران قرار ميدهند به خاط هرگونه دلخوري و رنجشي كه پيش اومده عذرخواهي ميكنم0

نظر

• صداقت2
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 704

در اصل توسط گيسو پست شده است View Post
                            مدتيه كه از جناب پر ريسك خبري نيست احساسم ميگه كمي از دست بعضي ا ز كاربران دلخورهستند0
                            به سهم خودم ضمن سپاس و قدر داني از ايشون به خاط مطالب شفاف و ارزشمندشون كه بي شك ناشي از فهم بالاي اقتصادي و مطالعه اي ايشون بوده و با خلوص نيت و بدون هيچ چشمداشتي در اختيار كاربران قرار ميدهند به خاط هرگونه دلخوري و رنجشي كه پيش اومده عذرخواهي ميكنم0

احتمالا رفتند گل بچینند یا گلاب بیارند!!!=P~

مبارکه

هر جا باشند- انشاا... شاد و پیروز و سر بلند باشند.
                            صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• علی بابا
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 972

در اصل توسط گيسو پست شده است View Post
                              سلام دوستان
                              نیمه پر لیوان را هم ببینیم
                              ایشان خیلی وقت ها هستند
                              اگر چند روز نباشند
                              مانند روزهایی که ما نیستیم!
                              خبر خاصی هم نیست که . . .
                              سالم باشید
                              سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2012
                                • 1281

فریاد باندهای بولینگر از دست معامله گرانی که دستکاری قیمتی را در دستور کار دارند

در اصل توسط قاسی پست شده است
                                اتفاق عجیبی که تو نمودار قشهد افتاده نشون میده که این بازگشایی چه وضعیتی داشته و دستهای پنهان چه کارها که نمیکنند.
                                خوبی تکنیکال به اینه که این جور مسایل را هم نشون میده.
                                نگاهی به نمودار سهم بکنید کل کندل روز چهارشنبه بیرون از باند بولینگره!! واین اتفاق غیر معمول است.فقط تو نمودار قشهد دیده میشه.یکبار هم در سال 86 این اتفاق افتاده وجالب اینکه در همین سهم وپس از بازگشایی بوده.
                                باندهای بولینگر براساس معیارهای خاصی طراحی شده اند بطوریکه قیمت ها را در برمیگیرند و زمانی که روند صعودی ویا نزولی قدرتمندی برسهم حاکم است قیمتهای بالایی از بالا یا پایین باندها اندکی بیرون میزنند.
                                اما اینکه تمام قیمتهای یک روز و کل کندل بیرون از باند باشد اتفاقی غیر معمول است که دستکاری در قیمت را نشان می دهد.
                                جان بولینگر تکنیک نوارهای بولینگر را برای توصیف نوسان های قیمتی طراحی و ارائه نموده است. در تفسیر این شاخص داریم که قیمت ها تمایل دارند که از یک نوار بولینگر به نوار بولینگر دیگر نوسان کنند. این وضعیت، فرصت پیش بینی سطوح آتی قیمت ها را فراهم می کند. اما وقتی قیمت ها زیر نوارهای بولینگر می افتد بنده ی خدا بولینگر هم از دستکاری قیمتی به ستوه آمده و فریاد می زند که دوستان معامله گر، قیمت ها در فاصله ی معادل دو برابر ریشه ی دوم انحراف از میانگین در بالا و پایین خط میانگین متحرک ساده حرکت می کنند نه هرجا که شما اراده کنید مثلاً با چه حسابی در قیمتی زیر خط پایین باند بولینگر سهم خود را فروختید؟ شیطون ها درسته که سهم بدون محدودیت نوسان قیمت باز شده اما قیمتی بگذارید که نمودار تعجب نکند...
                                در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

در حال کار...
                                X