تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس دوست
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 905

حمید جان از محل فروش مهمانسرای مشهد تعدیل بالای 20% دارد
    لطفا برای اینکه اعصابت بهتر بشه به این شماره تماسبگیر
    خبرش را هم اینجا بگذار
    به امید خدا درست است شک نکن

نقل قول نوشته شده توسط بورس دوست مشاهده گفتگو
    دوستان عزیز شموادی
    طی تماسی که با امور سهام شرکت گرفتم
    شرکت از محل فروش زائر سرای واقع در مشهد
    تعدیل مثبت دارد
    شماره تماس 03355528248 مسئول امورسهام خانم سجادی

تبریک و موافق باشید

نظر

• بورس دوست
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 905

حمید جان من هم اول با اون شماره را که درج کردی تماس گرفتم همین جواب را داد و روشن صحبت نمیکرد وقتی
      بیشتر باهاش صحبت کردم و بهم گفت بهتره برای دریافت جواب دقیقتر به شماره خانم سجادی تماس بگیرید
      و خانم سجادی به من در مورد فروش زائر سرای مشهد گفت ونقل قول من از ایشان است و دوستان سایت تالار گفتمان
      نیز تماس گرفتند و مطلب بنده را مجددا از قول ایشان تائید کردند
      بهر حال هر چه خدا بخواهد حتما خیر است و لاغیر
      سلامت وسودمند باشید

نظر

• بورس دوست
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 905

هادی جان برای بازگشایی شمواد عجله نکن

حتما در تاخیرش خیری است که موقع باز گشایی و روزهای بعد از آن به سرانحام میرسد

خبری که من دارم و از امور مالی شرکت خانم سجادی نقل قول کردم و شماره تلفن را هم گذاشتم

و بعضی از دوستانهم تماس گرفته و مطلب بنده را تائیدکردند

تعدیل از محل فروش مهمانسرای مشهد میباشد

تعدیلی که دوستان که قبل ازما شمواد را خریدند و در همین تاپیک

در صفحات خیلی قبل بحث بود و به سرانجام نرسید سهامدار خسته شد و فروخت

و اگر مطلب ایشان صحیح باشد شانس گروه خریداران جدید است

و طولانی شدن باز گشایی شمواد امیدوارم با خبرهای خوب همراه باشد

من خصلتم خرید به موقع و صبوری در سهام پر ارزش بنیادی و در موقعیت تکنیکال خوب و روند رو به بالا است

امیدوارم این دفعه هم با ارزشهای خوبی که شمواد دارد و بحثها کرده ایم

صبوریمان مجددا نیز به لطف و مرحمت خداوندی جواب دهد

پس برای قیمت و تاریخ بازگشایی و مقدار تعدیل و غیره عجله نکنید

اگر بازار رشد کرد شمواد نیز موقع بازگشایی جبران خواهد کرد

و اگر بازار منفی بود پتانسیل شمواد کشش مثبت را داشته و خواهد داشت

پس تا گزارشش نیاید جای هیچ بحث و مطلب در این باره نیست

سلامت و سودمند باشید

نظر

• roniza
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 29

در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Post
          هادی جان برای بازگشایی شمواد عجله نکن

حتما در تاخیرش خیری است که موقع باز گشایی و روزهای بعد از آن به سرانحام میرسد

خبری که من دارم و از امور مالی شرکت خانم سجادی نقل قول کردم و شماره تلفن را هم گذاشتم

و بعضی از دوستانهم تماس گرفته و مطلب بنده را تائیدکردند

تعدیل از محل فروش مهمانسرای مشهد میباشد

تعدیلی که دوستان که قبل ازما شمواد را خریدند و در همین تاپیک

در صفحات خیلی قبل بحث بود و به سرانجام نرسید سهامدار خسته شد و فروخت

و اگر مطلب ایشان صحیح باشد شانس گروه خریداران جدید است

و طولانی شدن باز گشایی شمواد امیدوارم با خبرهای خوب همراه باشد

من خصلتم خرید به موقع و صبوری در سهام پر ارزش بنیادی و در موقعیت تکنیکال خوب و روند رو به بالا است

امیدوارم این دفعه هم با ارزشهای خوبی که شمواد دارد و بحثها کرده ایم

صبوریمان مجددا نیز به لطف و مرحمت خداوندی جواب دهد

پس برای قیمت و تاریخ بازگشایی و مقدار تعدیل و غیره عجله نکنید

اگر بازار رشد کرد شمواد نیز موقع بازگشایی جبران خواهد کرد

و اگر بازار منفی بود پتانسیل شمواد کشش مثبت را داشته و خواهد داشت

پس تا گزارشش نیاید جای هیچ بحث و مطلب در این باره نیست

سلامت و سودمند باشید
          جناب بورس دوست عزیز و گرامی؛
          باسلام و ادب
          بنده هم به رشد سهم امیدوارم و اتفاقاً هیچ عجله ایهم برای باز شدنش ندارم
          خدا به شما خیر بده و همیشه موفق و پیروز باشی.

نظر

• بورس دوست
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 905

وارن بافت مي گويد: اگر حاضر نيستيد سهمي را براي 10 سال نگه داريد آن سهم را اصلا نخريد؟

نظر

• بورس دوست
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 905

دوست خوبم persiabgulf

شمواد از فروش کدام کاشی سازی 135 تومان سود ساخته است
              طبق گزارشات شکرت شرکت از محل سود عملیاتی 485 ریال است خود زیانهای انباشته خود را که برای هر سهم 247 ریال بوده پوشش داده و به سود 220 ریال با درصد پوشش مناسب رسیده است و این روند مثبت هنوز ادامه دار است و چشم انداز شرکت مناسب و امیدوار کننده است و به نظرم نمیتوان عجولانه به خروج را منطقی لحاظ نمود
              لطفا این لینکها را مطالعه فرمایید هر چند مربوط به گذشته است ولی جهت اطلاعات پایه ای سهم به نظرم لازم است

دوست خوبم مجید کام عزیز

همانطور که در مطالب قبلی مطرح شد شمواد جهت تعدیل از محل فروش مهمانسرای مشهد بسته است و امکان اینکه این بسته شدن تا گزارش 9 ماهه شرکت ادامه دار باشد نیز وجود دارد
              اجازه بدهید گزارش جدید و تعدیل ذکر شده بیاید بعد نظر بدهم هر چند نظر اصلی بنده بیشتر گزارش سال مالی جدید منتهی به 92/6/31 است که نهایتا تا آخر شهریور ماه خواهد آمد
              به نظر بنده قیمت بسته شده 130 تومان شمواد تا قیمت واقعی سهم خیلی فاصله دارد
              ولی باید صبور بود تا گزارشات بیاید و با اطلاع بیشتری بررسی و نظر داد
              سلامت و سودمند باشید

نظر

• roniza
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 29

در این لحظات پایانی روز جمعه؛ باهم بخوانیم!

برداشتی از کلام خداوند(قرآن کریم) بهزبان ساده و امروزی!!

مرا بهیاد می‏آوری؟! من همانم که بادها را می‏فرستم تا ابرها را در آسمان پهن کنند و ابرها را پارهپاره بههم فشرده می‏کنم تا قطرهای باران از خلال آن‏ها بیرون آید و بهخواست من، به تو اصابت کند تا تو فقط لبخند بزنی!! و این درحالی بود که پیش از فرو افتادن آن قطره باران، ناامیدی تو را پوشانده بود(روم 48)!!

من همانم که می‏دانم در روز روحت چه جراحت‏هایی برمی‏دارد، و در شب روحت را در خواب بهتمامی بازمی‏ستانم تا به آن آرامش دهم و روز بعد دوباره آن را به زندگی برمی‏انگیزانم و تا مرگت که بهسویم بازگردی، به این کار ادامه می‏دهم(انعام 60). من همانم که وقتی می‏ترسی، به تو امنیت می‏دهم(قریش 3).
                سوگند به روز وقتی نور می‏گیرد و به شب وقتی آرام می‏گیرد که من نه تو را رها کرده‏ام و نه با تو دشمنی کرده‏ام(ضحی 1-2). افسوس که هرکس را به تو فرستادم تا به تو بگویم دوستت دارم و راهی پیش پایت بگذارم، او را، که مرا!! بهسخره گرفتی(یس 30) و هیچ پیامی از پیام‏هایم به تو نرسید، مگر از آن روی گردانیدی(انعام 4). و با خشم رفتی! و فکر کردی هرگز بر تو قدرتی نداشته‏ام(انبیا 87). و مرا به مبارزه طلبیدی و چنان توهمزده شدی، که گمان بردی خودت بر همه چیز قدرت داری(یونس 24). و این، درحالی بود که حتی مگسی را نمی‏توانستی و نمی‏توانی بیافرینی و اگر مگسی از تو چیزی بگیرد، نمی‏توانی از او پس بگیری(حج 73)!!

پس چون مشکلات از بالا و پایین آمدند و چشمهایت از وحشت فرورفتند، و قلبت، توی گلویت آمد و تمام وجودت لرزید، چه لرزشی!! گفتم کمک‏هایم در راه است و چشم دوختم ببینم که باورم میکنی؟! اما به من گمان بد بردی! چه گمان‏هایی( احزاب 10)!! تا زمین با آن فراخی بر تو تنگ آمد پس حتی از خودت هم بهتنگ آمدی و یقین کردی که هیچ پناهی جز من نداری، پس من به سوی تو بازگشتم تا تو نیز به سوی من بازگردی، که من مهربانترینم در بازگشتن(توبه 118). وقتی در تاریکی‏ها مرا بهزاری خواندی که اگر تو را برهانم با من می‏مانی، تو را از اندوه رهانیدم اما باز مرا با دیگری در عشقت شریک کردی(انعام 63-64). این عادت دیرینهات بوده است، هرگاه که خوشحالت کردم، از من روی گردانیدی و رویت را آن طرفی کردی و هروقت سختی به تو رسید، از من ناامید شدهای(اسرا 83).

آیا باری که پشتت را می‏شکست، من از دوشت برنداشتم(سوره شرح 2-3)؟! غیر از من، که برایت خدایی کرده است(اعراف 59)؟! پس کجا می‏روی؟ (تکویر 26) پس از این سخن، دیگر به کدام سخن می‏خواهی ایمان بیاوری(مرسلات 50)؟! چه چیز جز بخشندگی‏ام باعث شد تا مرا که می‏بینی خودت را بگیری(انفطار 6)؟!

برگرد، مطمئن برگرد، تا یکبار دیگه با هم باشیم(فجر 28-29)!! تا یکبار دیگه، دوست داشتن همدیگر را تجربه کنیم(مائده 54)

نظر

• felfel
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 378

کسانی که قبلا شمواد 300 تومانی خریدن انشالله به سود میرسن ولی باید تحمل کنند
                  دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

نظر

• بورس دوست
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 905

باز این تایپک رفت صفحه بعد و من باید رفع دلتنگی کنم
                    تقدیم به همه دوستان خوبم

میدونم این مطلب را میزنم و به سلیقه خیلی از دوستان خوشایند نیست و
                    یا چون متضرر هستند منفی میدهند ولی دلم نی اید که مطرح نکنم

دوستان گلم مگر وقتی سهمی را گرفتید به امید مثبت بودن مذاکرات بغداد و استانبول وغیره خرید انجام دادید

اگر این کار را انجام دادید اشتباهی انجام دادید البته بخشودنی و به این امید هیچ وقت خرید نکرده و نکنید

چون کسی قولی نداده که مذاکرات به هر قیمتی به توافق و سازش میرسد که بعد ازش گله مند بشیم

قبل از مذاکرات بغداد استانبول عرض کردم و الآن هم عرض میکنم حل مسئله هسته ای که حق مسلم ملت و کشور ما بوده

و هست بهانه ای بیش نیست و حل همین بهانه نیز جلسات و مذاکرات و تقابلهای طولانی مدت را خواهد داشت تا اینکه

در این گفگتگوهای بازی گونه شطرنج مرور هر کدام از طرفین خسته شده و یک قدم برای دیگری جا وا کنند

و تا دست آخر در زمان موعود شان به سرانجام برسند و آن موقع تازه اول کاریم چون وارد خان بعدی شده ایم

دوستان خوبم خوشبختانه ویا متاسفانه سیاست عجین شده در اقتصاد و مخلوطی تاثیر گذار و مستقیم در بورس است

بنا بر این راه چاره به نظر بنده اینست
                    1 اگر حوصله اعصاب و ظرفیت لازم در فعالیت بورسی را به حد تعادل نداریم فعلا فقط تماشاگر باشیم

2 اگر سهامی خرید ایم و بسیارضرر میکنیم فعلا تماشاگر باشیم

3 اگر سهمی میخرید به امید اینکه فردا صف خرید شده ویا بذرش را ملخ بخورد نباشیم
                    با سهم صبر اندازه اش را بخرییم و نگهداری کنیم البته نه هر سهی

4 حدالامکان سهمی خرید نماییم که کمتر متاثر از جو زدگی سیاسی باشد

5 مگر در صورتی که مذاکرات منفی ویا طولانی باشد تمام شرکتها متضرر میشوند ویا سود نمیکنند ویا بازار حمایتی نمیشود دوستان عزیزم موقعیت الآن با رکود بورسی چندی سال قبل متفاوت است که آن موقع تمام پی بی ای ها بالا و قیمتهای اکثر سهام بواقع حبابی بود و اکثر کارشناسان توصیه به عدم خرید میکردند (سال83)

6 لازمه فعالیت یک بورس باز چشم انداز مثبتی است که به بازار سرمایه و فعالیت اقتصادی شرکتی که در آن سرمایه گذاری کرده است را دارد اگر بدبینانه بخواهیم سهمی را بخرییم به نظر واقعی خودمان اهمیت نداده ایم و به گونه ای به عقیده خودمان خیانت کرده ایم پس لطفا همانگونه که اعتقاد و نظر واقعیتان است اقدام کنید

7 دوستان خوب چشم انداز خریدتان حتما میان مدت باشد و اینکه با نق زدن و شکوه روزگار کردن نه تنها کار ها رو براه نخواهد شد بلکه کمکی است به تخریب جو و تخریب شخصیتی و اخلاقی و روحیه بورس باز از درون

امیدوارم مطالبم اگر دلگرم کننده و مثر ثمر نیست باعث ناراحتی خوبم نیر نباشد
                    و این سخن دلم است و امیدوارم چون از دل براید بر دل نشیند

سلامتی بزرگترین نعمت و هدیه خدوانداست است قدر خدوتان را بدانید
                    امیدوارم همیشه سلامت و بعد سودمند باشید

بورس دوست

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت توليد مواد اوليه الياف مصنوعي طی نامه شماره مورخ 1391/03/30 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1391/06/31 با سرمایه 143,488 میلیون ریال مبلغ 213 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

پيشبيني عملکرد سال مالي منتهي به 31/06/91 در مقايسه با عملکرد واقعي سال مالي قبل بهترتيب فروش 3.3 درصد افزايش، بهاي تمامشدة کالاي فروش رفته 5.7 درصد افزايش، سود عملياتي 29 درصد کاهش و سود خالص 19درصد کاهش نشان ميدهد.

درآمدهاي متفرقه سال مالي منتهي به 31/06/91 به مبلغ 303 ر22 ميليون ريال (به ازاء هر سهم مبلغ 155 ريال و حدود 73 درصد سود خالص دوره) عمدتا مربوط به فروش زمين و ساختمان واقع در مشهد مقدس است.

مزيد اطلاع، مطابق صورتهاي مالي حسابرسي شده منتهي به 31/06/90، زيان انباشته شرکت در تاريخ مذکور بالغ بر (563ر35) ميليون ريال (به ازاء هر سهم مبلغ 247 ريال) معادل 25 درصد سرمايه مي باشد.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• بورس دوست
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 905

هادی جان سلام
                        گزارش دارای نکات خوبیست و من خوشبینم درحال بررسی مجدد هستم در روزهای تعطیل پیش رو نظرم را خدمت دوستان ارائه خواهم داد
                        موفق باشید

نظر

• بورس دوست
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 905

دوست خوبم hr7502 عزیز خوشحالم که دوست دلسوز چون شما به دوستان عزیزم اضافه کردم
                          و از لطف ومرحمتتان سپاسگذارم
                          مطلب شما چند بند داشته که پاسخ میدهم
                          1 - ارزش واقعی سهم بیشتر از اینهاست که هر دو موافقیم
                          2 - افت قیمت نفت و تاثیر بر شمواد
                          بعرضتان برسانم افت قیمت نفت تاثیر منفی در سهم و سود شرکت نخواهد گذاشت چون با کمترشدن قیمت نفت هزینه تامین مواد اولیه شرکت نیز پایین آمده و حتی اگر در زمان فروش قیمتها بالاتر رود تاثیر مثبت نیز بر قیمت و سود خواهد گذاشت و گرنه قیمت تامین مواد اولیه و نرخ فروش با هم هماهنگ و به نرخ بازار متغییر خواهد بود
                          3 در مورد سهامدار عمده صحیح میفرمائید ولی تا زمانیکه معامله عمده انجام نشده بود و سهامدار عمده بدلیل انجام معامله درون گروهی و عم اجازه رشد در و معامله در قیمت دلخواه نه تنها از رشد سهم حمایتی انجام نمیداد بلکه ممناعت هم میکرد ولی بعد از انجام معامله عمده حمایت از سهم توسط سهامدار عمده انجام و میتوانستیم این حمایت مشهود را در خریدهای حقوقیها عمده نظاره گر باشیم
                          4 در مورد گزارش اخیر بنده به تفصیل تحلیل خواهم کرد و همانطور که عرض کردم به این گزارش خوشبین هستم

باز هم از لطف و عنایت شما دوست بزرگوارم تشکر میکنم
                          سلامت و سودمند باشید

نظر

• بورس دوست
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 905

پيش گزيده

و اما گزارش شمواد و گزارش مجدد ششماه اش
                            ------------------------------------------------------
                            محور اصلی گزارش ششماهه دونکته اصلی است
                            1 - فروش مهامانسرا و تعدیل مربوطه
                            2 - احتساب بروزهزینه بانشستگی کارکنان شرکت در نیمه دوم سال مالی

مورد و ایراد مهمی که در گزارش حسابرسی شده 90/10/7 شرکت در بند 3 بدان اشاره شده بود که با این احتساب بر طرف گردید

در آن گزارش آمده بود که

(طبق بررسی های انجام شده تمامی مشاغل شركت از طرف مراجع قانونی، سخت و زیان آور تشخیص داده شده است. در این خصوص تقاضای بازنشستگی بخشی از كاركنان به تصویب
                            هیات مدیره رسیده و اقدامات شركت در این ارتباط در جریان می باشد . با توجه به مراتب فوق، اگرچه ایجاد ذخیره از این بابت در حسابها ضروری است لیکن بدلیل عدم دسترسی به شواهد
                            و مدارک كافی تعیین آثار مالی ناشی از این امر بر صورتهای مالی مورد گزارش برای این مؤسسه میسر نمی باشد.)

و در گزارش فعلی آمده است که

)54%افزايش خالص سايردرآمدها(هزينه هاي )عملياتي پيش بيني فعلي نسبت به پيش بيني قبلي عمدتا مربوط به هزينه هاي جذب نشده مخارج مربوط به پرسنل بازنشسته شرکت در سال مورد گزارش مي باشد.

و در مورد فروش مهمانسرا در گزارش قید شده است
                            121 درصد افزايش خالص درآمدهاي متفرقه مربوط به درآمد حاصل از فروش ساختمان واقع در مشهد مقدس مي باشد.

نتیجه میران کم شدن سود عملیاتی به علت احتساب هزینه های بازنشستگی افراد که از قبل بوده و برطرف شده است و این نوع هزینه مدوام نخواهد بود
                            و اگر این هزینه نبود شرکت معادل 40 تا 50% تعدیل میداشت ولی رفع این اشکال را نیز متوان به فال نیک گرفت چون مانع ای بود که حتما باید رفع میشد و گرنه
                            در وقت نامناسب دیگری مزاحمت میداشت و به لطف خدا برطرف گردید

و بررسی موارد دیگر گزارش
                            وضعیت پرتفوی سهام شرکتهای خارج از بورس و سرمایه گذاری سپرد ه های بانکی فروش - داریی ثابت و سایر درآمدهای متفرقه مناسب می باشد

میزان پیش بینی
                            درآمد متفرقه سال مالی منتهی به 91/6/31 22303 میلیون ریال است که تا ششماهه منتهی به 90/12/29 20311 ریال آن پوشش داده شده است

و در صورتیکه سال مالی قبل منتهی به 90/6/31 پیش بینی و واقعی آن حدود 7500 میلیون ریال بوده است
                            و دلیل اصلی رشد آن فروش مهمانسرا بوده که بدلیل همان هزینه بازنشستگی قید شده حل گردیده است
                            و در گزارش نیز دقیق و روشن مطرح شده است
                            بدینگونه
                            سهم هزينه هاي جذب نشده توليد در ارتباط با بازنشستگي پرسنل با شرايط سخت و زيان آور بوده که اجراي آن در اسفند ماه سال 90 عملياتي گرديد و مخارج مربوط /12/ الف ( علت انحراف پيش بيني قبلي با اطلعات واقعي شش ماهه منتهي به 29
                            به اين موضوع در شش ماهه دوم کمتر از 50 % شش ماهه اول پيش بيني خواهد شد در نتيجه انحراف پوشش حدود 15 درصدي در ساير درآمدهاي عملياتي در شش ماهه دوم سال مالي مرتفع خواهد شد.ب (علت انحراف بودجه درآمد هاي متفرقه
                            مربوط به فروش زمين و ساختمان واقع در مشهد مقدس بوده است عليهذا فروش ساختمان ديگري واقع در پير بکران در شش ماهه دوم سال مالي پيش بيني ميشود که آن نيز در اصلح بودجه لحاظ گرديده است . لازم به ذکر است از آنجاييکه مورد
                            ديگري در شش ماهه دوم به پيش بيني قبلي اضافه نگرديده ؛عليهذا فروش ساختمان ديگري واقع در پير بکران در شش ماهه دوم سال مالي پيش بيني ميشود که آن نيز در اصلاح بودجه لحاظ گرديده است . لازم به ذکر است از آنجاييکه مورد ديگري در شش ماهه دوم به پيش بيني قبلي اضافه نگرديده ؛ در نتيجه در نتيجه انحراف 34 درصدي بودجه در شش ماهه دوم سال مالي مرتفع خواهد شد. ضمنا باستحضار ميرساند نرخ تسعير حسابهاي ارزي با نرخ رسمي بانک مرکزي مي باشد.
                            --------------------------------------------
                            منابع تامین مواد اولیه 100% داخلی و بازار فروش 90% داخلی و 10% خارجی با محاسبه نرخ دولتی قید شده است
                            -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                            مقدار تولید د ام تی مذاب و جامد کمتر شده و شرکت گرایش به تولید dotp داشته که تولید آن بیشتر شده و با این تفاسیر مبلغ فروش 14% بیشتر را نشان میدهد
                            -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                            جدول مقدار ریالی خرید و مصرف مواد اولیه
                            موجودی پارازلین و متانول خالص را نسبت به اول دوره بیشتر نشان میدهد
                            و مقدار خرید و مصرف نیز بیشتر شده است
                            بازار فروش و تامین مواد اولیه به نسبت 6 ماهه مناسب نشان میدهد
                            -----------------------------------------------------------------------------
                            سود ابرازی مالیاتی نسبت به مقایسه به سه سال گذشته با وضعیت فعلی حکایت از روند مثبت دارد

سال مالی سود ابرازی به میلیون ریال درآمد تشخیصی به میلیون ریال
                            87/6/31 ( _20979) زیان (_19440 ) زیان

88/6/31 (6040_) زیان 14316

89/6/31 2745 سود 17176 سود

90/6/31 37523 سود ؟؟؟؟؟؟

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر بنده

همانطور که بارها عرض کردم با این روند من منتظر پیش بینی شرکت برای سال مالی جدید هستم و قبل از بسته شدن هیچ برآوردی از فروش مهمانسرا نداشتیم

(بغیر از دوستان و سهامدارن دوره های قبل) ولی گزارش حسابرسی قبل شرکت مکتوب و مشخص بود که این ایرادو نقص بزرگ مالی بر شرکت وارد بوده که با لطف خداو
                            به کمک همین تعدیل برطرف گردیده است
                            و بقیه گزارش نیز بدی شرح میباشد که تماما برآورده و پیش بینی های دوستان در قبل برای شمواد تائید میکند
                            بنا براین نظر بنده بر این است که روند شرکت مانند قبل مثبت بوده و بدلیل چشم انداز تعدیلهای بعدی مانند قبل صعودی است و البته شاید بدلیل بعد ازخروج افراد عجول و پول لازم این روند سرعت بیشتری نیز بگیرد
                            ----------------------------------------------------------
                            شرکت با تعدیل منفی باز نشده است
                            ایراد قبلی برطرف شده است
                            تکنیکال و بنیادی شرکت در وضعیت مناسب میباشد
                            شرکت در جو بیدلیل منفی مذاکرات بسته شده و در موقعیت خنثی باز گشایی میشود
                            -----------------------------------------------------------------------------------------------
                            و در آخر جمله همیشه تکراری بنده اینکه
                            دوستان خوبم این نظر وتحلیل شخصی بنده است و اگر حقوقیهای شرکت مانند قبل از بسته شدن عمل کنند همانطور که اول عرض کردم بنده خوشبین هستم

حتی بدون فروش ملک ساختمان واقع در پیر بکران که در گزارش نیز آمده است و قرار است در ششماهه دوم انجام شود

لاجرم نظر و تحلیل بنده نمی تواند کامل و صحیح باشد و حتما دارای نواقص و اشتباهاتی که طبیعت تحلیلی است می باشد و هیچ توصیه ای به خرید و نگهداری و فروش ندارم
                            لطفا چون خودتان
                            متضرر و منتفع از عملکردتان میشوید بیشتر بررسی کنید تا نتیجه بهتری را بگیرید و مسئولیت عملکرد خودتان را متقبل باشید
                            -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                            سلامت و سودمند باشید
                            دوستارتان بورس دوست

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• بورس دوست
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 905

نقل قول نوشته شده توسط بورس دوست مشاهده گفتگو
                              دوست خوب sandman

از اطلاع رسانی ات ممنونم

ولی بهتر بود قبلا فرصت میکردی و صفحه 5 از بودجه 90 - 91 را بررسی و بعد نظر ت را اعلام میکردی
                              بهر حال
                              شرکت به سه طریق میتوانست درآمد جدید و هزینه قبلی را گزارش و اعلام نماید

1 قبلا هزینه بازنشستگی را مشخص و اعلام میکرد و در این گزارش سود و تعدیل از محل فروش مهمانسرا را اعلام میکرد
                              که در این حالت سود قبل کمتر بود و سود فعلی همرا ه با تعدیل همین 213 ریال اعلام میشد

2 مهمانسرا را فروخته است تعدیل مثبت بالای بین 40 تا 50% میداد سازمان هم ایراد نمیگرفت ولی بعدا بابت هزینه های احتساب نشده و حسابرسی شده قبل دچار مشکل میشد

3 - همین کاری که الآن انجام شده شرکت تعدیل مثبت داده و امور مالی شرکت نیز به همه سهامداران این تعدیل را اعلام نموده است ولی سازمان از شرکت خواسته
                              هزینه بازنشستگی مربوطه را نیز محاسبه کند و به نظرم این بهترین کار ممکن است چون اطلاع رسانی همراه با شفافیت لازم همراه بوده است و سهامدار فعلی و بعدی با خاطر جمعی بیشتر و دلهره کمتری از اینکه همه چی روشن ومشخص است اقدام به خرید و نگهداری سهم خواهد کرد
                              4 - در نظرداشته باشید با این احتساب سود عملیاتی شرکت 341 ریال بوده و طبق گزارشات قبلی شرکت معمولا گزارشات 9 ماهه و پایانی سال به نسبت مطلوبتر میباشد هر چند من از ابتدا و فعلا نیز عرض میکنم منتظر گزارش مالی سال آتی 91-92 بوده به همین دلیل از ابتدا عرض کردم خریدم را با هدف زمانی اواخر شهریور ماه
                              ویا هدف قیمتی با سود مشخص در قیمتی که ارزش واقعی شمواد باشد
                              5 - مجددا از اینکه کمک کرده و در بحث شمواد جهت هر چه روشنتر سازی سهم شرکت میکنی تشکر میکنم
                              سلامت و سودمند باشی

نظر

• بورس دوست
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 905

سلام حسام جان بنده نیز متقابلا اعیاد عزیز شعبانیه را پیشاپیش خدمت شما و خانواده محترم
                                و همچنین تمامی دیگر دوستان عزیز بورسی تبریک و تهنیت عرض میکنم

با توجه به اینکه تعدیل شمواد با احتساب هزینه بازنشستگی زیر 20% برآورد شده است

با محدوده نوسان قیمتی قبل از بسته شدن بازگشایی خواهد شد

از اینکه به تاپیک شموادیها لطف دارید مجددا سپاسگذارم

شب بخیر و ایام بکام

نظر

در حال کار...
                                X