گویند سنگ لعل شود در مقام صبر...........................................
تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )
Collapse
X
-
دوست خوبم اکملی عزیز و دوستان عزیز دیگر
مایل نیستم در مواقعی که لازم نیست مطلبی در مورد شمواد زده و زیادی وقت دوستانرا بگیرم
بدلیل
1- شمواد تا قیمتهای واقعی که سوژه شود خیلی راه دارد و بهتر است در این زمان در سکوت به کار خود ادامه دهد که به نفع سهم است در این زمان چراغ خاموش حرکت کند
2 -نه تنها بعد از بازگشایی عادلانه نبود شمواد منفی باز شود بلکه به علت تعدیل خوبی که از محل فروش مهمانسرا داشته و هرچند این تعدیل در هزینه قبل بازنشتگی خنثی شد ولی در عین حال مشکل و مانع بزرگی نیست برطرف گردید و منفی خوردن شمواد بدلیل جو منفی بازار و مابقی سهام و استفاده خوب حقوقی ها برای جمع کردن مابقی سهام حقیقی ها در بهترین زمان ممکن بود
3- مانع های اصلی سر راه مقاومت های بین 130 تا 150 تومان است که دوستان نوسان گیر و احساساتی وقانع شاید خارج شوند ولی
نظر من در فقط نگهداری سهم پر ارزش شمواد بدلیل مطالب قیدشده قبل و اضافه کردن در موقعیتهای مناسب است
تا اینکه شمواد به قیمتهای واقعی خودش که فعلا خیلی فاصله دارد نزدیک شده و به تعادل برسد و این قصدی است که سهامدار حقوقی نیز داشته تا به قیمتهای هم تراز ارزش سهم هدایت کنند
4 از فردا حمایت از بازار سرمایه رنگ و ظاهر جدی تری میگیرد وکم کم موقعیت سهم و بازار به طریقی میشود که لزومی کمتر باشد امثال من تحلیل و مطلبی در حمایت و یا معرفی سهم بزنند و حمایت فراگیر بازار کمکی بهتر و بیشتر است که سهم های پر پتانسیلی مانند شمواد که حتی در بازر منفی بدلیل پتانسیل و موقعیت خاص خود خودنمایی میکردند ابراز وجود بیشتری کنند و صفها میلیونی و عرضه به اندازه حجم مبنا سهم را بسوی قیمتهایی با حجم معاملات برده که خود معیار و سنجش نقدینگی سهم خواهد شد
بهر حال نظر من نگهداری و مراقبت و اضافه کردن شمواد در این قیمتها میباشد
ولی لطفا
شما فقط و فقط نظر خودتان را اعمال کنید که سود ضرر و مسئولیتش به عهده هر نفربوده که مجزا از دیگریست
سلامت و سودمند باشید
بورس دوست
نظر
-
پيش گزيده
شمواد
---------
جنگ عرضه و تقاضا در سهم دیدنی شده است
عده ای به سودشان قانع و خروج میکنند
و گروهی بهترین موقعیت خرید سهم را در این بازار مثبت میدانند
باید منتظر شد و دید کدام یک غالب میدان میشود عرضه یا تقاضا
نظر من در نهایت تقاضا عرضه را مغلوب کرده و قدم محکمی برای مرحله بعد رشد برداشته میشود
فعلا حدود 3 میلیون سهم معامله شده و این خود رشد نقدینگی سهم را میرساند
ولی ساعت 11و نیم به بعد احتمالا دیدنی تر خواهدشد ......شاید صف خرید
این نظر من است لاحرم نمیتواند حتما کامل و صحیح باشد
لطفا هر کسی با نظر خودش اقدام کند
پایدار باشید
بورس دوست
نظر
-
بورس دوست : ۱۳۹۱/۴/۱۲ - ۱۰:۱۰:۰۶
سلام بر دوست خوبمjonjo عزیز
بعرضت برسانم من نظرم همان است که بارها مطلب زدم و شمواد را برای شهریور ماه و گزارش سالی مالی آتی خریدم و به نظرم هم اعتقاد دارم و عمل کردم تعداد بالی 200000 سهم هم اوپن در قیمت 2608 ریال اللحساب برایفروش گذاشته ام که هم دوستانم از ارزش سهم واقف شوند هم از عملکرد وخودم و شفافیت در فروشم
ولی هیچوقت نمیتوان برای یکماه دیگرکه شما دوست خوب نیاز لازم دارید نسخهای پیچید شاید در آن روز سهم بسته باشد و شما پول لازم اگر شموادرا فروختید میخواهید این یک ماه را چکار کنید؟ تماشاگر میشوید یا ریسک کرده و سرمایه تان را درگیر میکنید؟ البته سئوالات شخصی دیگری نیز در گیر ماجرا میشود
ولی به نظر من شمواد بعد از چند روز رشد خوب کمی با تامل بیشتر قدم برداشته و بعد از تعویض سهامداران قدیم و جدید احتمال ادامه رشدش به جهت پتانسیل بالا و موقعیت مناسب
بنیادی و تکنیکال و بازار مثبت فعلی که حتی در بازار منفی نیز شمواد حمایت خوبی شد و همه شاهد بودیم
یهر حال بعد از استراحتی کوتاه دوباره نظر من اینست که روز از نو زوزی از نو ...به کار رشد مصبتش ادامه بدهد
ولی شما لطفا با توجه به موقعیت خاصی که فرمودید با تحلیل بیشتر وبررسی اقدام لازم و ضروری خودتان را انجام دهید
امیدوارم سلامت و سودمند باشید
ومانند گذشته از وجود شما دوست خوب همه اهل اتاق بهره مند شویم
بورس دوست
نظر
-
سلام بر دوست خوبم محمد خاتم عزیز
من چند وقتی است به کسی توصیه خرید و فروش نمیکنم
از من بپرسی چکار میکنی همه رو زود تند سریع بهت میگم
ولی بگی چکار کنم دست و دلم می لرزه
نظرم را قبلا بارها گفتم و هنوز نیز همان است
شما اگر میخواهی وارد شوی صبر و حوصله ات را نیز هماهنگ باشد
سلامت و سودمند باشی
دوستارت
بورس دوست
نظر
-
در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Postپيش گزيده
شمواد
---------
جنگ عرضه و تقاضا در سهم دیدنی شده است
عده ای به سودشان قانع و خروج میکنند
و گروهی بهترین موقعیت خرید سهم را در این بازار مثبت میدانند
باید منتظر شد و دید کدام یک غالب میدان میشود عرضه یا تقاضا
نظر من در نهایت تقاضا عرضه را مغلوب کرده و قدم محکمی برای مرحله بعد رشد برداشته میشود
فعلا حدود 3 میلیون سهم معامله شده و این خود رشد نقدینگی سهم را میرساند
ولی ساعت 11و نیم به بعد احتمالا دیدنی تر خواهدشد ......شاید صف خرید
این نظر من است لاحرم نمیتواند حتما کامل و صحیح باشد
لطفا هر کسی با نظر خودش اقدام کند
پایدار باشید
بورس دوست
همانطور ک فرمودید داره جالب میشه. <:-p[SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]
نظر
-
شمواد فردا به مقاومت 129 تومان میرسد. با موج شماری که من داشتم احتمال شکست و عبور از ان را کم میدانم و اگر من سهم داشتم در سقف فردا خارج میشدم چون گمان میکنم سهم مدتی در اصلاح خواهد بود.
نظر شخصی من صرفا جهت اطلاع دوستانما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
پيش گزيده
دوستان خوبم سلام وقت بخیر
به نظر حقیر
1 - سهامدار حقوقی بهترین نوع عملکرد را دارد بدلیل اینکه در بازار منفی سهم را بخوبی جمع کرده و در بازار مثبت نیز حمایت خوبی انجام داده است
و طبق دستورالعمهای سازمان شرکتهای زیربط باید به مرور 20% از سهام خود را بصورت شناور واگذار کرده تا در صد نقدنیگی شرکتها بالا رفته و از انحصار تمام خارج باشند و بواقع این دستور العمل را حقوقی به بهترین وجه ممکن و در بهترین زمان انجام داده و میدهد وامروز بجز معدودی از سهام مابقی در 1240 ریال یعنی 4% معامله شد و قصدتخریبی هم نبود چون تماما (غیر از معدودی بسیار کم ) در 4% مثبت عرضه و 1240 ریال معامله و بسته شد
و به عقیده بنده بعد از برطرف شدن مسئله بدهی های بازنشستگی از محل تعدیل فروش مهامانسرای مشهد این بهترین کاری است که در حال انجام بوده و هست
و شرکت بقول معروف هر چه بیشتر شسته و رفته میشود ولی این دلیل نمیشود و نخواهد بود سهامدار عمده بخواهد خدای نکرده سهم را خراب کند بلکه در زمان لازم حتما حمایتش رامشهود خواهد کرد
2 -چه در بازار منفی و چه در بازار مثبت حقوقی ثابت کرده که ارزش سهم را میداند و عمده حقیقی ها نیز تاره وارد گود شده و حقوقی این موقعیت را حتما ارج نهاده و قدر خواهد دانست البته چون سهم و شرکت پتانسیل لازم را دارد
3 - دوستان عزیز و برخی از سهامداران قبل از بسته شدن و بعد از بازگشایی (غیر روز اول) تقریلا عادت کرده اند سهم بصورت صف میلیونی بوده و باشد
عزیزان خوبم هر سهمی بعد از رشد 20% احتایج به کمی استراحت داشته که تعویض سهامدار قدیم و جدید شود . عده ای قانع شده و خارج میشوند و عده ای توجه پیدا کرده و خرید میکنند وسهامدار جدید میشوند
4 - به نظر بنده شمواد بالای پله اول شده خستگی در میکند و پله های بعدی بسیاری پیش رو خواهد داشت و هنوزم نظرم اینست که شمواد تازه اول راه است وبس
5 - عده ای از دوستان که روز بازگشایی خریدند و میدانند سهم ارزنده و به قیمت خوبیست از سهم بواقع با این نقدینگی و حجم خوب که در بازار منفی داشته چه برسد در بازار مثبت اخیر / امروز به خیال اصلاح قیمتی فروختند تا فردا یا روزهای آینده دوباره در قیمتهای بهتر سوار شوند / من خیلی امیدوارم نیستم که این دوستان موفقیت زیادی در این راه کسب کنند چون هزینه های معامله و اینکه سهامدار حقوقی به احتمال زیاد هر روز فقط در 4% مثبت راضی به فروش به مقدار مشخص و صرفا جهت بالا بردن در شناور سهم میباشد و در منفی فکر نمیکنم و احتمال خیلی کمی میدهم که عرض کند و حتی خریدار باشد حتی اگر منفی بالاتر از فروش روزهای قبل خودش در روزهای قبل باشد
6 - دوستان من بارها عرض کردم سهم را برای اواخر شهریود ویا اوایل مهر میخرم مگر به قیمت دلخواه خودم برسم و البته با ذکر مواردی که عرض کردم سهم برای رشددر حتی در کوتاه مدت نیز بهتری شرایط را دارد /لطفا خیلی عجول نباشیم / بعد اظهری به یکی از دوستانم عرض میکردم اگر شمواد را بخواهم بفروشم واقعا نیمدانم چه سهمی بخرم که اندازه شمواد ارزش داشته باشد یا حداقل در این موقعیت مناسب سهم برای من سهمی بالاتر از ارزش شمواد نیست
این نظر و ایده من است و قصد تحمیل به کسی را ندارم و حتما کامل نیست و بخوبی میدانم هر کسی از دوستان خوبم بهتر میتوانند تحلیل منطقی و بجا از سهم را داشته باشند
و من ا... توفیق
سلامت و سودمند باشید
بورس دوست
دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
نظر
-
مقاومت 129 درسته ولی یک چیز دیگر هم اینه گذر از این مقاومت این نقطه کف سهم میشه نمودار هفتگی حاکی ازاین هست فردا بالای 125 قرار گیرد احتمال شکست زیاده ومیتونه سهم را تا 165 ببره .قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
پيش گزيده
به لطف خدا امروز نیز شمواد خریدار هستم
ضمنا حسام جان
دوست شما خیلی جملات با ارزشی گفته است حتما پندش را بکار گیر
به نظر من نیز زندگی و بورس مانند رانندگی است حواست باید جمع باشد
و ادعا موجب غفلت است . من با این مطلب بخوبی موافق وواقفم
ولی دوستتان در مورد تخریب سهم دیگران و هر اچندگاهی ورود پیدا کردن و
هشدار و ترغیب به فروش دادن سهم غیره هم شاید مطلبی عنوان کرده باشد
توکل به خدا سرمنشا همه ثروتهاست
با چنگ زدن به درگاه خودش و بردباری لازم شمواد نیز از این مانع گذر خواهد کرد
و به امید خودش چنان نماند چنین نیز نخواهد ماند
با آرزوی موفقیت تمام سهماداران
بالاخص سهماداران صبور متین کاذر و خکار
امیدوارم از دعای این سهامداران شمواد نیز به جایگاه اصلی خود در قیمت واقعی اش برسد
آرزومند آرزوهایت
بورس دوست
دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
نظر
نظر