به اطلاع مي رساند ، نماد معاملاتي شركت توليد مواد اوليه الياف مصنوعي با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم،متوقف شد.مديريت بازار
تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )
Collapse
X
-
در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Postتوقف نماد معاملاتي شمواد
به اطلاع مي رساند ، نماد معاملاتي شركت توليد مواد اوليه الياف مصنوعي با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم،متوقف شد.مديريت بازاردر اصل توسط roniza پست شده است View Postبه اطلاع مي رساند ، نماد معاملاتي شركت توليد مواد اوليه الياف مصنوعي با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم،متوقف شد.مديريت بازاردر اصل توسط بورس دوست پست شده است View Postدوستان عزیز شموادی
طی تماسی که با امور سهام شرکت گرفتم
شرکت از محل فروش زائر سرای واقع در مشهد
تعدیل مثبت دارد
شماره تماس 03355528248 مسئول امورسهام خانم سجادی
تبریک و موافق باشید[SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]
نظر
-
من هر چی تو گزارشاتش گشتم فقط تونستم این مورد را در مورد زائرسرای مشهد بدست بیاورم
بند 10 صفحه 15 گزارش ولی نمیتونم انتقالش بدم و پیام میاد مقدار نوشته زیاد است
البته از قبل نیز در صفحات 7 و8 تاپیک شمواد درسایت تالار بورس در مورد فروش این زائر سرا شایعاتی منظور شدهبوده ولی هیچ بحث ارزشی و تاثیر بنیادی در قیمت سهم منظورنشده است
به نظر چون شرکت کوچک است و تعداد سهام نیز زیادنیست و اختلاف قیمت ارزش فروش زائر سرا نسبت به خرید باید خوب باشد
احتمال اینکه تعدیل بالی 30% یا 40% باشد زیاد است
با اینکه شایعه فروش زائرسرا از آبان پارسال بین دوستان بورسی مطرح بوده و من به شخصه بیشتر روی تعدیلهای سال مالی منتهی به 31/6/92 خساب میکردم ولی لطف الهی شامل حال سهامداران فعلی شد
البته وقتی مقدار تعدیل مشخص شد بهتر متوانیم قضاوت ویا شاید هم تبریک بگوییم
منتظر میمانیم
اگر دوستانی اطلاعات بیشتری دارند لطفا مطرح بفرمایند
سلامت وسودمند باشید
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postفردا اگه مشکلی پیش نیاد 100000تا رو 4%+++ میشینم
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postلا مصب چقدرم عرضه کننده داره :-wدر اصل توسط ata007 پست شده است View Postشمواد رو خوب تو قیمت 1030 کنترل میکنن،کف قیمتش رو من از امروز 1030 میزارمدر اصل توسط ata007 پست شده است View Postلامصب عرضه کننده زیاد داره ولی موافقم محکوم به صعود است دیر یا زود داره ولی سوخت و......در اصل توسط ata007 پست شده است View Postبورس دوست جان من 2 بار صف زدم روش تا حالا، اونقدر عرضه کردند که از اون زمان به بعد بیخیالش شدمدر اصل توسط ata007 پست شده است View Postایول ولی این سهم سود هم نداشته باشه ضرر هم به هیچ وجه نداره،من که به قول سید عزیز بلند مدت بهش نگاه میکنم،بالاخره بازار به ارزش ذاتی این سهم پی خواهد برد
یاد شمواد 90 تومانی هم بخیر................
نظر
-
سلام بر دوست خوب و صاحبخونه این تایپیک ata007
ضمن خوش آمد گویی و تشکر از همراهی مجددت بعرضت برسانم
خیلی دوست داشتم که هنوز در خدمتت تو این تاپیک باشم وقبلا هم یادت کرده و
مطلب میزدم صابخونه کجایی
امیدوارم سعادت داشته باشم بعد از باز گشایی بارهم همراه باشیم
نظرت در مورد مقدار تاثیر تعدیل ناشی از فروش مهمانسرای مشهد چیست و
چقدر محاسبه میکنی امیدوارم خیر باشد و فعلا تا مشخص شدن صبوریم
در مورد آینده سهم اگرنظری دارید بعنوان بانی و پیشکسوت این تایپیک بفرمائید
تا همه دوستان بهره مندشوند
ضمنا داشتم مطالب قبلی را جهت ارسال دسته بندی میکردم که به مطلب شما در روز دوم خریدم
در مورد صف شدنش شدم که متاسفانه قبل از تنظیم ناقص ارسال شد
امکان تصحیح مطلب ارسالی اشتباه را نیست . امیدوارم موجب سو تفاهم نشود
.ضمنا علت کمتر پیدا شدنت در تاپیکچیست خوشوقت بودم که مدتی توانستم با هم باشیم
امیدوارم این مطلب بهانه ای شود برای حضور پررنگ دوباره ات
از خدا میخواهم هرکجا هستی سلامت و سومند و سرفراز باشی
نظر
-
در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Postسلام بر دوست خوب و صاحبخونه این تایپیک ata007
ضمن خوش آمد گویی و تشکر از همراهی مجددت بعرضت برسانم
خیلی دوست داشتم که هنوز در خدمتت تو این تاپیک باشم وقبلا هم یادت کرده و
مطلب میزدم صابخونه کجایی
امیدوارم سعادت داشته باشم بعد از باز گشایی بارهم همراه باشیم
نظرت در مورد مقدار تاثیر تعدیل ناشی از فروش مهمانسرای مشهد چیست و
چقدر محاسبه میکنی امیدوارم خیر باشد و فعلا تا مشخص شدن صبوریم
در مورد آینده سهم اگرنظری دارید بعنوان بانی و پیشکسوت این تایپیک بفرمائید
تا همه دوستان بهره مندشوند
ضمنا داشتم مطالب قبلی را جهت ارسال دسته بندی میکردم که به مطلب شما در روز دوم خریدم
در مورد صف شدنش شدم که متاسفانه قبل از تنظیم ناقص ارسال شد
امکان تصحیح مطلب ارسالی اشتباه را نیست . امیدوارم موجب سو تفاهم نشود
.ضمنا علت کمتر پیدا شدنت در تاپیکچیست خوشوقت بودم که مدتی توانستم با هم باشیم
امیدوارم این مطلب بهانه ای شود برای حضور پررنگ دوباره ات
از خدا میخواهم هرکجا هستی سلامت و سومند و سرفراز باشی
شما سرور ما هستید من هم عضو کوچکی از شمواد داران
راستش من 1 ماه با خودم عهد بسته بودم که اصلا" به شمواد نگاه نکنم چون می دانستم اگر زیر نظرش داشته باشم زود خواهم فروخت ولی از بالا آمدن مکرر تاپیک می دانستم که شمواد گل کاشته تا اینکه روز متوقف شدن دیدم که چطور جهش قیمتی داشته در عرض همین 2 ماه
البته از سامان عزیز هم در تاپیک موشکافی هم که راجع به شمواد مفصل بحث شد باید سپاسگذار بود
دید من نسبت به شمواد امیدوار کننده شده و هدف 160 تومانی را براش متصورم البته این فقط نظر شخصیه و اساتید باید نظر کارشناسی دهند
سلامت و پر سود باشید
نظر
-
سلام صبح آدینه تان بخیر باد
--------------------------------------
انتقال تجربه و توصیه های بورس دوست به دوستان گلم جهت خرید سهام
============================
1 هنگام خرید سهم به فکر سود رویایی نبوده و وقوع ضررهای پیش بینی نشده را هم محتمل کنید (مثل معروف که چندین بار عرض کردم که قدیما قدما قرمودند که قبل از هر معامله فکر ضررش رو هم داشته باش ضرر ندارد)
2- تا حدممکن احساساتی نبوده و بر اساس منطق مورد قبول خرید کرده و از خود بپرسید این سهم را به چه دلیل می خواهیم بخرم و حتما جواب قانع کننده ای از خود را بپذیریم
3 و باز هم قدیما قدما فرمودند سود در خرید است یعنی اینکه تمام اصول بنیادی سهم را از قبیل| میزان سود پی بی ای - میزان پوشش مناسب دوره ای - نوع صنعت و جایگاه آن - نقد شوندگی سهم - کمتر متاثر بودن از مسایل حاشیه ای - تا حد امکان در موقعیت فعلی مواد اولیه و فروش شرکت و یا خدماتش داخلی باشد - چشم انداز روشن -وضعیت تکنیکال مناسب - سهامدار حقوقی حمایتگر - و بازیها و سیاست حقوقی جهتت خرید و فروش و سهم - توانایی رقابت شرکت در بازار وووو
4 خریدران معمولا از 4 نوع تحلیل جهت خرید مساعت میگیرند الف - تحلیل بنیادی ب - تحلیل فنی یا تکنیکال ج - ترکیب بنیادی و تکنیکال د- ترکیب بنیادی و تکنیکال
که انواع ذکر شده در موقعیتهای مناسب میتواند در خرید مناسب سهام یاری دهنده موثری برای بورسیان باشد
ولی روش دیگری که فعلا مرسوم شده روش جو گیرشدگان است و این نوع خریدی است که باید از آن پرهیز کرد خرید احساسی و تحریک شونده ای که متاثر از نوع بازار در یک برهه زمانی موقتی سیاسی است که اگر وضع موقتا هم ثابت نماند واویلا به دنبال دارد
5 خریدار سهام بورس باید به بازار و نوع سهمی که میخرد مطلع و حتما امیدوار و مسئول باشد چرا که کسانی که از عملکرد اقتصادی و سیاسی روز را قبول نداشته و همیشه معترض هستند با چه انگیزه ای خرید میکنند و چگونه امیدوارند تا موقعی که سهمشان را می فروشند اوضاع بر وفق مرادشان باشد و سهمشان رشد کند
6 هر کس در خرید و فروش سهمش مسئول است و این مسئولیت به خود اگر سود کردید بدون غرور و در صورت زیان بدون سرزنش به خود یاد آور شوید و عوامل سیاسی - اقتصادی - مشاوره ای و غیره حاشیه کارند باید من در نوع سنجشم بهتر عمل کنم و گر نه همه در بورس سومند هستند و هوشمندی و نوع کار کرد جایی ندارد و اگر این اصل را نپذیرم در اقدام به شروع و انجام به معامله بعدی نیز باید مردد باشیم
7 بجای نق زدن و غرغر کردن و خشم داشتن و زمین وزمان را مقصر زیان خود شمردن که هیچ و هیچ فایده ای ندارد نحوه معاملات خود را بارها بررسی کنم و ببینم کجای محاسباتم اشتباه بوده است که دوباره کمتر و کمتر تکرار کنم چون هیچکس غیبگو نخواهد بود و تجربه بهترین سرمایه است بشرط آنکه تجربه اشتباه دوباره تجربه نشود
8 - در موقع خرید توجه مان را تماما به سهام دهان پر کن و زبانزد همه نباشد شاید با بررسی بیشتر و بهتر سهمی را انتخاب کنیم که بهترین ها را بدنبال خود بیاورد و البته همانطور که ابتدا عرض کردم منطقی نه رویایی
9 حد سرمایه مان در بورس به اندازه مشخص بوده و در حد ظرفیت ریسک پذیرمان و حتما در حد توانمان باشد از منابع مالی ضروری و یا قرض و وام و یا شراکتهای نامشخص بی سرانجام پر استرس دوری کنیم
10 به امید خدا بعد از برآورد محاسبه و خریدن سهم خوب در صورت استفاده میزان سود (مازاد بر آن سرمایه مشخص ) را خارج کرده و جهت روز مبادا و زیانهای احتمالی و خرید سهام عرضه های اولیه و ضرروتهای دیگر پس انداز نقدی داشته باشیم
11 - بیشترین سرمایه ما را میانمدت بخریم از نوسانگیریهای کم سو د و پر استرس و وقت گیر دوری کرده و وقتی سهمی را میخریم و مطالعه و بررسی کردیم و احتمالات را در نظر گرفتیم و به آن اعتقاد داشتیم زمان خروج و حد سود احتمالی را محاسبه کردیم حتما صبوری و شکیبایی را چاشنی خوشمزه دست پختمان قرار دهیم و به یک آلو سردیمان و بایک مویز گرمیمان نکند
12 هیچوقت ما نمیتوانیم یک سهم را در پایین ترین قیمت خرید کرده چون مطمئن نبوده و همانطور که عرض کردم غیبگو نیز نیستیم و هیچ زمان نیتمان این نباشد که سهم را در بالاترین قیمت قروخته چون حتما نمیتوانیم راس قیمت را دقیقا مشخص کنیم و نیزخریداری که سهم را میخرد به امیدی و محاسبه ای وارد شده اگر نیتمان این باشد که دستمان خیر باشد و تنگ نظر نباشیم
خدا برکتش را بیشتر میرساند
13 - سهمی قیمتش خیلی کم شدن دلیل این نیست که می ارزد و اگر بالا رفت دلیل این نیست که گران میباشد هر چند بهتر است جهت کمتر شدن ریسک سهم مورد نظرمان با همه ارزشهایی که حتما دارد در حد قیمتهای اسمی باشد تا احتمال حمایت حقوقی را بیشتر میتوانیم احتساب کنیم
13 از خرید سهام حبابی و که بیجهت مورد توجه و داغ شده ویا پی بی ای بالا معقولانه دوری کنیم که اگر این شرکت تعدیل خوبی هم بدهد باز هم از بقیه عقبتر است
14 برای همه خیر خواسته و مهمتر از همه هر معامله به خدا توکل کرده و خیر و برکتش را بعد از تحقیق و مطالعه و بررسیهای لازم از ذات احدیتش بخواهیم و بس که خداوند فرموده از تو حرکت از من هم برکت
15 اطلاعات مفیدمان را صادقانه به دیگران منتقل کنیم و ناراحت اینکه منفی نظر بدهند ویا مخالف باشند نباشیم که ما سعی کرده ایم صحیح انجام وظیفه کنیم
16 امیدوارم مطالب بنده موجب رنجش و حمل بر ابراز وجود مثبت خودم نباشد که این جملات را شما بهتر میدانید والبته این نوع خرید من بوده و روشهای بهتری نیز حتما موجود است که دوستان خوب اتاق بکار برده و راهمایی میفرمایندو درج این مطالب فقط جهت یاد آوری خرید بهتر است و یاد آوری های فروش بهتر نیز در فرصت مقتضی به بحث خواهم گذاشت
سلامت و سودمند باشید
نظر
-
جناب بورس دوست عزیز؛
هرکس برای دیگران خیر بخواهد، خدا هم برای او خیر خواهد خواست و این نوشته جالب شما(که بنده آن را تا حد امکان ادیت کرده و فایل ورد و پی دی اف اش را به ایمیلتان فرستادم)، سمبل و نشانه خیرخواهی همراه با آگاهی از سوی شماست.
صمیمانه سپاسگذارم و بهترینها را برایتان آرزومندم
نظر
-
جناب بورس دوست و سایر عزیزان؛
موضوع زیر، میتونه به کاهش قیمت مواد اولیه شمواد، که یکی از چالشهای اونه، کمک کنه؟!
"به منظور حمایت از مجتمع های پتروشیمی میانی و واحدهای استفاده کننده از مواد پتروشیمی، معاون اول رییس جمهور آیین نامه اجرایی ماده 156 قانون برنامه پنجم توسعه در هیأت دولت را تصویب نمود.
به منظور حمایت از مجتمع های پتروشیمی میانی و واحدهای استفاده کننده از مواد پتروشیمی، معاون اول رییس جمهور آیین نامه اجرایی ماده 156 قانون برنامه پنجم توسعه در هیأت دولت را تصویب نمود.
بر اساس آیین نامه توسعه صنایع میانی پتروشیمی و گسترش زنجیره ارزش صادراتی، چنانچه تولیدکنندگان مواد پتروشیمی محصولات خود را بجای صادرات، به صورت قراردادهای بلند مدت تأمین خوراک به بنگاه های مصرف کننده داخلی تحویل دهند، مشمول معافیت های صادرات غیر نفتی از جمله معافیت های مالیاتی خواهند شد. این در حالیست که پیش از این، فروش داخلی این مواد مشمول مالیات 25 درصدی برای غیر بورسی ها، و مالیات 22.5 درصدی برای شرکتهای حاضر در بورس اعمال می شد.
این مصوبه همچنین شامل مجتمع های پتروشیمی که به منظور توسعه صنایع میانی پتروشیمی و گسترش زنجیره ارزش محصولاتی چون متانول، آمونیاک، استایرن و بوتادین در جوار یا مناطق نزدیک به مجتمع های صنایع بالادستی پتروشیمی تأسیس می شوند را، شامل می شود. به عنوان مثال، بوتادین پتروشیمی امیرکبیر صرف نظر از فروش خارجی، به عنوان ماده اولیه در برخی از مجتمع های پتروشیمی به کار می رفت. فروش بوتادین داخلی برای شکبیر مشمول مالیات بود ولی منبعد از مشمولیت مالیاتی خارج خواهد شد."
نظر
-
سلام حمید جان
هر وقت گزارش تعدیلش بیاد
من و دوستان که تماس گرفتیم گفتند شنبه گذشته که نشد
لطفا شما هم تماس بگیر ببینیم چی میگن
احتمال شرکت گزارش تعدیلشو فرستاده بورس
و تو نوبت اعلام اطلاعیه های کدال است و
شاید هم نخواستند با این تعدیل تو بازار منفی بازش کنند
هر چند شمواد با تعدیل که داده و حقوقی 90% به بالا و حمایت و نقدشوندگی قبل از
بسته شدن و غیره همه و همه نشانگر باز شدن به قیمت خوب و مناسب است
و نوع بازار برای این سهم خیلی موثر نخواهد بود
سلامت و سودمند باشی
نظر
-
در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Postسلام حمید جان
هر وقت گزارش تعدیلش بیاد
من و دوستان که تماس گرفتیم گفتند شنبه گذشته که نشد
لطفا شما هم تماس بگیر ببینیم چی میگن
احتمال شرکت گزارش تعدیلشو فرستاده بورس
و تو نوبت اعلام اطلاعیه های کدال است و
شاید هم نخواستند با این تعدیل تو بازار منفی بازش کنند
هر چند شمواد با تعدیل که داده و حقوقی 90% به بالا و حمایت و نقدشوندگی قبل از
بسته شدن و غیره همه و همه نشانگر باز شدن به قیمت خوب و مناسب است
و نوع بازار برای این سهم خیلی موثر نخواهد بود
سلامت و سودمند باشی
من با(امور سهامش تماس گرفتم( 5528242-0335).
منتها یه خورده رفت رو اعصاب. :-&
گفت که تعدیل در راه است ولی نه اون تعدیلی ک ما فکر میکنیم (به اون شدتی که ما فکر میکنیم نیست). :-<
گفت که:بیشتر هدفشون طبقه بندی بوده تا تعدیل.(حالا منظورش از طبقه بندیو نمیدونم ) همون شفاف سازیه؟!؟!
در مورد زمان باز شدنش:فرمودند که:اونش معلوم نیست. :-w[SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]
نظر
نظر