تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

من هم تبریک میگم واقعا ارزش نگهداری رو داشت...>:d<

من روی 140 فروختم آخرین بار اما صادقانه بگم منتظر ورود مجدد هستم. احتمالا چند روزی منفی بخوره و بعد حرکت مجدد
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• negar
      ستاره دار(2)
      • Aug 2025
      • 536

این روی 190 یک مقاومت محکم داشت حالا که روی 200 باز شد خیلی خوب شد از 190 پایینتر یعنی یک قیمت سازی

نظر

• بورس دوست
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 905

سید یاسر شریعت عزیز از لطف شما نیز ممنون بوده و هستم
        امیدوارم دوباره در در موقعیتهای مناسب بیایی و ببینمتان
        سلامت باشی

نظر

• بورس دوست
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 905

نقل قول از دوست خوبم مسلم عزیز
          نوشته شده توسط accmoslem مشاهده گفتگو
          آمار معاملات شمواد:
          حجم معاملات 3573014 سهم
          تعداد خریدار 189 کد
          تعداد فروشنده 101 کد
          خریداران حقیقی 3383000 سهم خریدند
          خریدهای گروهی (ددد) 190000 سهم
          فروشندگان حقیقی 3363000 سهم فروختند
          فروشندگان حقوقی 210000 سهم فروختند

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

بازگشايي شمواد را به همه دوستان تبريک مي گويم.
            سهمهاي دلاري را از دست ندهيم.
            سود تو سهامهاي دلاري هست.

نظر

• rajabnejad
              عضو فعال
              • Jan 2012
              • 4331

«شمواد» 508 ریال سود پیشبینی کرد

گروه بنگاهها- شرکت تولید مواد اولیه الیاف مصنوعی پیشبینی سود هر سهم سال مالی منتهی به 31 شهریورماه 92 را با سرمایه 143 میلیارد و 488 میلیون ریال به بازار اعلام کرد.
              بنابر اطلاعات منتشره از سوی سازمان بورس، این شرکت سود هر سهم سال مالی 92 را با افزایش 132 درصدی نسبت به سال مالی 91 مبلغ 508 ریال پیشبینی کرده است.

«شمواد» پیشبینی فروش سال مالی 92 را مبلغ یکهزار و 744 میلیارد ریال اعلام کرده که در مقایسه با سال مالی قبل از افزایش 97 درصدی برخوردار است.
              پیشبینی عملکرد این شرکت برای سال مالی منتهی به 31 شهریورماه 92 در مقایسه با پیشبینی عملکرد سال مالی قبل به ترتیب بهای تمام شده کالای فروش رفته 94 درصد افزایش، سود ناخالص 117 درصد افزایش و سود عملیاتی 273 درصد افزایش نشان میدهد. «شمواد» دلایل تغییر پیشبینی را به طور عمده ناشی از افزایش نرخهای فروش عنوان کرده است.
              همچنین براساس صورتهای مالی حسابرسی شده 6 ماهه منتهی به 29 اسفندماه 90 زیان انباشته شرکت در تاریخ مزبور بالغ بر 21 میلیارد و 112 میلیون ریال (به ازای هر سهم مبلغ 147 ریال) معادل 15 درصد سرمایه است. مطابق صورتهای مالی 12 ماهه منتهی به 31 شهریورماه 91 (حسابرسی نشده) زیان انباشته شرکت بالغ بر 4 میلیارد و 501 میلیون ریال به ازای هر سهم 31 ریال است.
              شرکت اعلام کرده است که در نظر دارد 10 درصد از سود خالص دوره (به ازای هر سهم 50 ریال) را جهت تقسیم به مجمع عمومی عادی سال مالی منتهی به 31 شهریورماه 92 پیشنهاد كند.
              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• بورس دوست
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 905

سید جان سلام
                سود عملیاتی شرکت شمواد 1473 ریاه ل بودکه حدود 93 تومان (نه 930 تومان) آنرا شرکت

اللحساب بابت بدهی ارزی شپلی بابت دریافت وام از بانکهای توسعه صادرات و تحارت و وام

شرکت عظیم از بانک پارسیان که همه اینها را شمواد ضامن بوده است و همچنین بابت مقوله

شکایت شمواد از شرکت بازرگانی که قبلا به شمواد مواد اولیه گران فروخته و در گیر تسویه و

کار حقوقی آن هستند به حساب ذخیره هزینه منظور گردیده است ؛ حسابی که بابت قبل و

تا کنون در شرکت سابقه نداشته است حال که شرکت با برآوردهای جدید و صحیح به سود

قابلی دست یافته است جهت این منظور این ذخیره احتساب گردیده (البته به نظر میرسد

به یکباره نمیتوانند سود شرکت از قیمت بسته شدن سهم بالاتر منظورکنند و بهمین جهت

راه کار پیدا میکنند ) بهر حال اگر هر کدام از این حسابهاو طلب شرکت از بدهکارانی چون

شپلی و یا عظیم بصورت نقدی ویا سهام (که علائم آن نسبتا مشهود شده) مفاصا و تسویه

گردد خبرهای خوب بیشتر از اینها خواهد بود

و اگر بر فرض محال طلب شرکت از این دو شرکت وصول نشود(فرض محال ؛محال نیست )

بهر حال با فرضیات همین گزارش اخیر نه بیشتر سود عملیاتی 150 تومان قیمت شرکت در

میان مدت و بلند مدت با پی بی ای حداقل 5 ویا 6 محاسبه کن ببینیم چقدر میشود

قیمت سهم در بلند مدت با استناد به همین گزارش و بدون محاسبات اضافه و کم

قیمتی بین 750 تا 900 تومان است شاید هضم این موضوع برای دوستان گلم مشکل

باشد مثل مرداد ماه همین امسال که قیمت سهم 114 تومان بود و بنده مطلب زدم که مرداد

سال آتی سود شرکت مساوی قیمت فعلی آنزمان 114 تومان خواهد بود و ودوستانی نظر دادند
                مگر شمواد معدن طلا پیدا کرده است

بهر حال اینها نظر و پاسخ بنده در جواب شما است خودتان تحقیق کنید تا بهتر و بیشتر بدانید

سلامت و سودمند باشید
                بورس دوست

نظر

• بورس دوست
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 905

هادی عزیز از لطف و مرحمتت ممنونم
                  و از اینکه مطالب بنده را در مورد شمواد موشکافی کرده و دقت لازم را داشته به بحث مفید میپردازی خشنودم
                  سود عملیاتی شرکت 1473 ریال است
                  سود شرکت بدون احتساب مالیات 601 ریال میشود
                  با احتساب برآورد احتساب مالیات 508 ریال میگردد
                  1473 _601 ریال =872 ریال به حساب ذخیره هزینه محسوب شده است
                  و اما در مورد طلب شرکت از شپلی که در این گزارش نیامده
                  1- درگزارشهای قبلی حسابرس بروشنی آمده که در خاتمه عین مطلب را نقل میکنم
                  2- چون در موارد قبلی شرکت بصراحت منظور نکرده بود و حساب ذخیره هزینه هم محسوب نشده بود وظیفه حسابرس آگاهی دادن به سهامدار بوده که همچین حسابی شرکت داشته و بابتش نیز این است ولی الآن که شرکت خودش حساب ذخیره را منظور کرده دلیلی ندارد
                  حسابرس دوباره به ریز اقلام بپردازد
                  حالا نقل قول
                  --------------------
                  و درگزارش حسابرس شرکت نیز بدین صورت آمده است

7. مزيد اطلاع بر اساس بند 3 گزارش حسابرس مستقل نسبت به صورتهاي مالي شش ماهه منتهي به 29/12/90، تسهيلات مالي ارزي دريافتي از بانک توسعه صادرات ايران و تسهيلات مالي دريافتي ريفاينانس از بابت گشايش اعتبار اسنادي ارزي به نفع شرکت پلي اکريل ايران (سهامي عام) نزد بانک تجارت در تاريخ ترازنامه تسعير نشده است. در صورت تسعير بدهي هاي مزبور با نرخ مرجع در تاريخ ترازنامه سود سال مالي مورد گزارش به مبلغ 676ر9 ميليون ريال کاهش، حسابهاي دريافتني از پلي اکريل و تسهيلات مالي دريافتي هر يک به ترتيب مبلغ 887ر4 ميليون ريال و 563ر14 ميليون ريال افزايش خواهند يافت.

و این گزارش خبرگزاری فارس

اول اینکه طبق بند 3 گزارش حسابرس مستقل نسبت به صورت های مالی 6 ماهه منتهی به اسفند سال گذشته، تسهیلات مالی دریافتی از بانک توسعه صادرات ایران و تسهیلات مالی دریافتی ریفاینانس از بابت گشایش اعتبار اسنادی ارزی به نفع پلی اکریل ایران، نزد بانک تجارت در تاریخ ترازنامه تسعیر نشده است.
                  در صورت تسعیر بدهی های مزبور با نرخ مرجع در تاریخ ترازنامه، سود سال مالی مورد گزارش به بیش از 967 میلیون تومان کاهش می یافت و حساب های دریافتی از پلی اکریل و تسهیلات مالی دریافتی به ترتیب به 488 و 700 میلیون تومان و بیش از 1.4 میلیارد تومان افزایش خواهند یافت.

8. 7.طلب از شرکت پخش عظيم در ارتباط با اصل و سود تضمين شده تسهيلات مالي دريافتي از بانک پارسيان در سال 1385 ايجاد (يادداشت 1-7 توضيحي صورتهاي مالي) و براساس توافقنامه فيمابين پرداخت اصل و فرع تسهيلات مالي دريافتي برعهده شرکت مزبور مي باشد. اقدامات شرکت جهت تسويه طلب مذکور و نيز بازپرداخت تسهيلات مالي دريافتي سررسيد گذشته مرتبط با آن تا تاريخ اين گزارش به نتيجه مشخصي منجر نگرديده است. همچنين تسهيلات مالي دريافتي شرکت شامل مبلغ 137ر69 ميليون ريال تسهيلات سررسيد گذشته بوده که هزينه مالي قابل ملاحظه اي به شرکت تحميل مي نمايد.

-------------امیدوارم مقبول افتد

سلامت و سودمند باشی
                  و

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

تبریک به جناب بورس دوست عزیز که واقعا" معنای واقعی سهامداری رو باید از ایشون یاد گرفت که چه با حوصله سهامداری میکنند
                    یادش بخیر اون زمون که شمواد 90 تومن بود فک کنم فقط سید یاسر این سهمو داشت + خودم
                    این سهم شنبه هر کی خرید که خرید نخرید از دستش در میره
                    خودم منتظر ورودم

نظر

• بورس دوست
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 905

اتا عزیز از لطف و مرحمتت ممنونم البته بنده اصلا قابل نیستم

همانطور که قبلا نیز عرض میکردم شما صاحبخونه این تاپیک هستید و بنده امانت نگهدار آن

خوشحالم که دوباره بیایی و سکان را در دست بگیری و بنده هم در رکاب باشم

یاد روزگاری که با هم و شریعت عزیز و مابقی دوستان گلم بیشتر اینجا دور هم بودیم

سلامت و سودمند باشید

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                      تبریک به جناب بورس دوست عزیز که واقعا" معنای واقعی سهامداری رو باید از ایشون یاد گرفت که چه با حوصله سهامداری میکنند
                      یادش بخیر اون زمون که شمواد 90 تومن بود فک کنم فقط سید یاسر این سهمو داشت + خودم
                      این سهم شنبه هر کی خرید که خرید نخرید از دستش در میره
                      خودم منتظر ورودم

نظر

• khademi1350
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 583

شمواد شبندری دیگر با توجه به حجم مبنای کم و معاملات زیاد بدرد نوسانگیرها میان مدتی ها و بلند مدتی ها وخلاصه همه میخوره و البته قابل مقایسه نبودن سود شمواد با شبندر را حساب کنید و قیمت های الان دو سهم را هم نگاه کنید و ببینید که شمواد چقدر جای رشد داره

نظر

• تکنیکالیست
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 1101

شمواد را همانند شسینا ببینید.

تا فردا رالی شمواد شروع خواهد شد
                          ......

نظر

• بورس دوست
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 905

با سلام خدمت تمام دوستان گل شموادی و شب بخیر

دوستان گلم توصیه میکنم
                            1- از هیجانات کاذب دوری کنید

2- شمواد ارزشمند است و بجای هیجان آرامش را میطلبد

3 - خواهش میکنم اینجا ویا هر سایت دیگری فقط نظر و تحلیل خود را بیان کنید و مطالبمان هرگز جنبه تبلیغ نداشته باشد

چون بحث و سوژه بیش از اندازه به ارزشمندی سهم کمک نخواهد کرد

4- هیچوقت دیگران را توصیه به خرید ویا نفروختن نکنید بهر حال ایجاد حساسیت دارد

5 - شمواد راه خودش را میرود و اگر ارزشمند باشد اصلا احتیاج به اینکه من یا شما تعریف کنیم ندارد

6 -برای رشد قیمت اصلا عجله نکینم عجله و کم حوصله ای که زمان بسته بودن سهم بود چه ها که نکرد

7 - نظر بنده سهم به قیمتهای بسیار خوبی خواهد رسید و اعتقاد من اینست و سهم پتانسیل لازم را از جهات ذکر شده دارد و صبرش را نیز دارم

8 - به احتمال قوی بنده در هفته خیلی بیشتر از موجودی فعلی خواهم خرید (اگر گیرم بیآید) حال اگر منفی هم بود و توانستم پائینتر هم بخرم چه بهتر

و شمواد را برای سهمامداری بخرید و میانمدت اصلا بفکر نوسان نباشید شمواد سهمی است که به گفته خیلی از دوستان کارشناس بورس

در قیمت 200 تومان بزودی بذرش را ملخ خواهد خورد

البته این دیدگاه من است و هیچ توصیه ای در اینموردبه دیگری ندارم

9- سیستم بنده اشکال پیدا کرده و بسختی میتوان کلمه تشکر را بفرستم حتی جواب بعضی از دوستان را در پیام خصوصی نیز با زحمت فرستادم

که پیشاپیش عذر خواهم

10 - دوستانی که از دیروز با بنده در مورد خرید سهم مشورت میکنند بعرضتان برسانم من مدتی است که توصیه به خرید و فروشن ندارم اگر کسی نظر و تحلیلم را

خواست ارائه میدهم و فقط دیدگاه خودم را عرض کرده و عملکردم را نیز شفاف مشخص میکنم تصمیم و مسئولیت مانند سود و زیان با خود شخص است

با آرزوی بهترین ها برای شما بهترین دوستان عزیز
                            بورس دوست

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

در گروه شیمیایی، روز چهارشنبه بازگشایی نماد تولید مواد اولیه الیاف مصنوعی با تعدیل مناسب این شرکت به رشد 52 درصدی قیمت آن منجر شد.

«شمواد» که در سال مالی 92 پیشبینی افزایش 97 درصدی فروش، 94 درصدی بهای تمام شده و 133 درصدی سود خالص را در صورتهای مالی خود منظور كرده، علت عمده این تغیرات را افزایش نرخ فروش دانسته است.

این شرکت در سال مورد بررسی پیشبینی مبلغ نزدیک به 5 میلیارد تومان زیان حاصل از تسعیر تسهیلات مالی ارزی دریافتی از بانک توسعه صادرات بر مبنای نرخ مبادلهای 2500 تومان به ازای هر دلار را در نظر گرفته که تحقق این زیان منوط به تسویه بدهی ارزی با نرخ پیشبینی شده است.

مطابق با صورتهای مالی حسابرسی شده دوره 6 ماهه منتهی به پایان سال 90 زیان انباشته شرکت به ازای هر سهم مبلغ 147 ریال بوده که مطابق صورتهای مالی حسابرسی نشده 6 ماهه منتهی به شهریور 91 این مبلغ به 31 ریال به ازای هر سهم کاهش یافته است.

منبع : دنیای اقتصاد
                              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بورس دوست
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 905

[size=4][/siآرش عزیز شما بزرگواری و تبریک متقابل

حقیقتا آنزمان از دید خیلی از عزیزان تارگت 200 تومان رویا پروری بود رویایی که به لطف خدا به حقیقت پیوست

امروز نیز هدف قیمتی رویای بزرگتری به نظر میرسد ؛ رویایی که به نظر حقیر به حقیقت نزدیکتر است

ولی اجازه میخواهم که فعلا هدف را مقطع به مقطع عرض کنم

به پله اول فعلا 260تومان است

بنده نقدینگی بدستم رسیده خریدارم ؛ اما فکر نمیکنم تا این مقطع به آسانی موفق به خرید شوم

باز هم تشکر ze]

نظر

در حال کار...
                                X