تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس دوست
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 905

دوستان عزیز
    -------------
    با شرکت تماس گرفتم
    مسئول امور مالی جناب اقای ودادی 03355528242
    و
    مسئول امور بورس خانم عباسیان 03355528257

هر دو بزرگوار اذعان داشتند هفته قبل گزارششان را به سازمان بورس اعلام کرده و تعدیل مثبت در پیش بینی سال مال آتی داشته اند

ولی مقدار آنرا اعلام نفرمودند و اینکه اوضاع شرکت رو براه و روند مثبت است

امیدواریم گزارش سازمان تائید کننده این ادعا باشد

سلامت باشید

نظر

• arash boursy
      عضو عادی
      • Aug 2012
      • 96

در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Post
      دوستان گلم جای شما خالی دو هفته ای بقول دوست عزیز جناب هادی با خانواده رفتیم ایرانگردی

باغ گلشن طبس - یزد و هتل مشیرالممالک و اتشکده و زندان اسکندر و غیره بعد شیراز و تخت جمشید و مقبره کوروش کبیر - شاه چراغ و حمام و بازار وکیل و غیره

اصفهان نصف جهان با نقش جهان و چهل ستون - کلیسای وانک - منار جمبان و غیره وبعد هم کاشان باغ فین ووو زیارت حضرت معصومه (ع) قم و مسجد جمکران

و تهران و کاخها و موزه هایش و شهرک سینمایی اش و بازار قشنگش و شمال با دریای زیبای بیکرانش و بازدیهای بازار و هتل زیبای مراورید خزر و نارنجستانش

و جاده های قشنگ ایران عزیزمان

همه و همه خوب بود و جای همه شمارا خالی کردم استفاده از موقعیت مناسب مسافرت این مکانهای زببا بعلاوه بسته بودن شمواد غیبت من را موجه میکرد
      و اما شمواد ...........................
      رسیدنت بخیر بورس دوست عزیز . یاد خانواده آقای هاشمی افتادم که از کازرون رفتن نیشابور و تو مسیر از اکثر شهر های ایران عبور کردن (درس تعلیمات اجتماعی)
      [B][COLOR=#0000ff]
      [/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
      [COLOR=#0000ff]
      [/COLOR][/B][/B][/B]

نظر

• arash boursy
        عضو عادی
        • Aug 2012
        • 96

جناب بورس دوست خوش خبر باشی .
        1-با توجه به پیشبینی که راجع به زمان خروج از شمواد گرفتی (اواخر شهریور )
        بعد از بازگشایی خارج شیم؟ ( خرید 114)
        2- می دونم که شما تک سهم کار میکنی ، بعد از شمواد نوبت کدوم سهام خوش بخته؟(اگه صلاح میدونی بگی)
        سپاسگزارم
        [B][COLOR=#0000ff]
        [/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
        [COLOR=#0000ff]
        [/COLOR][/B][/B][/B]

نظر

• بورس دوست
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 905

سلام بر آرش بورسی عزیز
          از لطفت ممنونم و البته من و همسفرانم که سابقه سفرهای اینچنین را داریم و در طول سفر نیز زیاد پیش میامد که به نقشه رچوع کنیم خودمان را رهرو مارکوپولو میپنداشتیم

ولی خارج از شوخی سفر بسیار دلچسب و لذت بخش و آموزنده ای بود امیدوارم سفر اصلیمان با عاقبت بخیری باشد

در مورد شمواد
          بنده از ابتدای خریدم شمواد را زیر قیمت واقعی اش بدلایل مختلف قید شده میدانستم و با مشورت با خیلی از دوستان و مطالعه گزارشات و تکنیکال و نحوه معاملات سهم تقریبا به یقین رسیدم
          و عرض کردم تا اواخر شهریور ماه و اعلام گزارش سال مالی جدید حداقل با سهم میمانم فعلا سهم بسته است و قیمت سهم با اینکه در بازارهای منفی نیز قرار داشتیم 30% رشد کرده
          ولی هنوز خیلی از قیمت واقعی اش دور میباشد و قعلا قصد فروش ندارم شاید گزارش واقعی 12 ماهه که آبانماه هم میاید بیشتر ارزشهای سهم را مشخص کند ولی باید منتظر بود و
          نحوه بازگشایی و معاملات سهم را مشاهده و بررسی بیشتری انجام دهیم

تک سهم بعدی در حال بررسی هستم یکی از کاندیدا ها شکربن است که روند پوشش زان انباشته و سبه سوددهی اش مثبت بوده و البته در 700 تومان نیز پیشنهاد دادم و مقدار کمی نیز خریدم و سهام دیگری نیز مد نظرم است که بعدا بموقع خدمتتان عرض خواهم کرد

سلامت وسودمند باشی دوست خوبم

نظر

• بورس دوست
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 905

ببخشید منظور از پیشنهاد شکربن در 700 ریال بوده است

نظر

• بورس دوست
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 905

دوستان شموادی

تو این آخر ماهی

شکربن 840 ریالی با روند مثبت گزارشات و معاملات قابل بررسی است

و از دید تکنیکال نیز مناسب تلقی میگردد

و در مسیر 100 تومان قرار گرفته است

بنده مقدار زیادی فعلا ندارم ولی شما

بیشتر مطالعه نمائید

نظر

• بورس دوست
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 905

به نظرم امروز شکربن دوباره صف خرید خواهد شد

نظر

• بورس دوست
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 905

حسنک کجایی

بازار مثبت است و سهامداران منتظر شمواد

امیدوارم حسنکما هم دوان دوان با تعدیلهای خوب در راه باشد

نظر

• بورس دوست
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 905

سلام
                    جهت دوستانی که سئوال میکنند اینروزها که شمواد بسته است چکار میکنی

به اطلاعشان میرسانم شکربن را که به سقف قیمتی موقت خود رسیده بود امروز فروخته و خارج شدم

و وپاسار را در 1400 ریال خرید کردم امیدوارم برای همه ما خیر باشد

نظر

• بورس دوست
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 905

مطلب ۳۷۳۷۷۴
                      توسط کیان : ۱۳۹۱/۷/۳ - ۱۱:۰۴:۵۲
                      کسی از این شمواد بی نوا خبری نداره
                      واقعا یه شفاف سازی اینقدر طول می کشه
                      نتیجه نظرات : ۱۰ - ۴ = ۶
                      بورس دوست : ۱۳۹۱/۷/۳ - ۱۲:۰۱:۴۶
                      کیان جان دیروز با مسئول امور مالی اش تماس گرفتم
                      خبر داشتم که گزارش قبلی ارسالی شرکت کاستی داشته و احتیاج به توضیحات اضافه

از ایشان در اینمورد سئوال کردم و اشان تائید کرد و گفت گزارش آماده است و تا آخر هفته ارسال و انشا..هفته دیگر سهم باز خواهد شد

و دز مورد تعدیل و اینکه در این باازار خوب شمواد عقب ماده است با ایشان صحبت داشتم
                      که ایشان تعدیل را تائید ولی مقدارش را بیان نکردند و اینکه شمواد در زمان بازگشایی و بعد از آن عقب ماندگی ها را جبران میکند
                      مطلب بنده نیز این بود که با همین گزارشهای قبلی شمواد بالای 200 تومان میارزد
                      و گفتم شما انگیزه تان رشد سهم است یا غیر از آن
                      ایشان گفتند بگذارید بعد از باز گشایی معلوم خواهد شد

البته با مسئول امور بورس خانم عباسیان نیز صحبت داشتم که ایشان نیز تعدیل را تائید و گفتند گزارش اصلاحیه در حال ارسال است
                      این بود اطلاعت و خبر بنده و شماره تلفنها نیز بشرح ذیل است خودتان نیز مبتوانید تماس گرفته و بهتر مطلع شوید
                      مسئول امور بورس خانم عباسیان 03355528257
                      مسئول امور مالی شرکت آقای ودادی 03355528242

نظر

• بورس دوست
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 905

با سلامی دوباره

جهت اطلاع دوستان

امروز یکشنبه ساعت 3 با شرکت تماس گرفتم

قبل از اینکه با آقای ودادی تماس بگیرم با کارمندی از شرکت که در این چند وقت اشنا شده بودم صحبت کردم و ایشان گفتند که گزارش تصحیح شده شرکت هفته قبل

به حسابرسی سازمان ارسال شده و انگار امروز نیز آقای ودادی با حسابرسی صحبت کردند اما از نتیجه اش بیخبر بودند

مجددا با اقای ودادی تماس گرفتم و از ایشان سئوالاتی داشتم که بخوبی پاسخگو بودند امیدوارم در عمل نیز چنین باشد

ایشان گفتند گزارش در حسابرسی بورس بوده و تا آخر هفته به قسمت درج گزارشها(کدال) ارسال میگردد

و سئوال کردم مشکلی پیش آمده و جواب دادند که هیچ مشکلی پیش نیامده و ایرادی که گرفته شده بود نیز رفع گردید

سئوال کردم از هفته پیش که شما گزارش را ارسال کردید و درج نگردید حتما تماس گرفته اید آیا گزارش تان تائید حسابرسی شده است

ایشان گفتند بله تائید شده و مطمئن باشید جای نگرانی نیست

از ایشان در مورد فروش صادراتی و محاسبه قیمت دلار و نرخ تسعیر آنرا پرسیدم که گفتند فعلا محاسبه دلار با همان نرخ ارز پایه دولتی مانند گذشته 1226 تومان است

گفتم کی به نرخ ازاد ویا اتاق ارزی محاسبه میشود . گفتند که بعد از اینکه عملیاتی شد و شرکت چندین ماه است دلارش را نفروخته و اندو خته کرده است

و در نهایت پرسیدم پس بعد از اینکه عملیاتی شد حتما دوباره تعدیل خواهید داشت که ایشان گفتند در اینصورت حتما

و امیدوارم بودند که هفته بعد سهم باز شود (ضمنا جهت اطلاع بر طبق گزارشات قبلی 10% فروش شرکت صادراتی است )

این بود خلاصه صحبت تلفنی بنده با جناب ودادی

امیدوارم خیر باشد
                        و خداوند مزد صبوری سهامداران را بیشتر از قبل عطا فرماید
                        سلامت وسودمند باشید
                        بورس دوست

نظر

• Captain Nemo
                          مدیر
                          • Dec 2010
                          • 2934

با تشکر از جناب بورس دوست و اطلاع رسانی خوبشان

متاسفانه توی این سهم گیر افتادم .
                          گر چه شرکت خوبی است ولی اصلا حرکت جالبی نکردند با این کارشان
                          سری قبل هم که با اون مدل شفاف سازی آبروریزی کردند...
                          کلا خوشم نمیاد پولم توی هیچ سهمی بلوکه بشه
                          در پیت ترین سهم ها هم تو این بازار 20- 30 درصد رشد نمودند .
                          امیدوارم که سهامدار عمده هوس نکنه همون قیمتی که بسته شده
                          دوباره بازش کنه و بازی دفعه قبل را تکرار کند .
                          بنده فروشنده ام .... وکالتی و هر جوری که خریدار میخواهد
                          ظاهرا البته خرید و فروش وکالتی ممنوع شده است .
                          این مدل سهم ها سهامدار بلند مدتی و صبر میخواهد .
                          امیدوارم دوستان سود خوبی ببرند .
                          شب خوش
                          یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                          دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                          مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• بورس دوست
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 905

مطلب ۳۸۲۸۱۳
                            توسط شاهین : ۱۳۹۱/۷/۱۸ - ۱۵:۰۵:۴۴
                            با سلام .
                            در خصوص شمواد خبر جدیدی ندارم اما هرچقدر که زمان بازگشایی آن به تاخیر میفتد طبق تجربه ی باز و بسته شدن نمادهای مختلف در دوران قبل ، بیشتر به تعدیل سنگین سهم امیدوار میشویم . معمولا سازمان در خصوص تغییرات اندک سود ، آنچنان حساس نیست اما تعدیلهای سنگین و غیر منتظره را معمولا با تاخیر زمانی و کشیدن مو از ماست اعلام میکنند بنابراین به نظرم میرسد که باید انتظار گزارشی غیر منتظره را از شمواد داشته باشیم . شاید هم گزارش حسابرسی نشده ی سال مالی منتهی به 90/6 و پیش بینی سال بعد ، همزمان روی کدال بیاید .
                            فقط امیدوارم شانس با سهامدارانش باشد و در روز منفی بورس بازگشایی نشود .

پیروز و پایدار باشید .
                            نتیجه نظرات : ۸ - ۸ = ۰

حسين 24 : ۱۳۹۱/۷/۱۸ - ۱۸:۲۴:۵۱
                            نکته صحیحی میفرمایید. معمولاً تاخیرهای بلندمدت در بازگشایی از اتفاقات عجیب و غریب در سهم خبر میدهند...

بورس دوست : ۱۳۹۱/۷/۱۸ - ۱۶:۵۶:۱۹
                            شاهین جان از نوع نگرشت در مورد سهم شمواد و شموادیها ممنونم
                            دید خوبی دارید و
                            اتفاقا یک ساعت پیش با آقای ودادی مسئول امور مالی شرکت صحبت میکردم
                            علت را جویا شدم و اینکه مشکل کجاست و ایشان اظهار داشت مشکلی نداریم و از این بابت مطمئن باشید
                            گفتم من تجربه سهامداری و تعدیل و بسته شدن را کم ندارم ولی چرا بسته شدن یکماه گذشته و بازگشایی نشده
                            گفت اتفاقا الآن با حسابرس شرکت صحبت میکردیم بعد هم با لهجه شیرین شیرازی گفت
                            ببین شرکت قبلا زیان انباشته داشته و حالا ندارد قبلا تعدیل داده حالا هم دوباره پیش بینی سال جدیدش رو تعدیل داده خوب بهش حساس شدن هی ازما توضیحات جدید میخوان
                            گفتم تعدیل همان 300 ریال است که گفتی یا بیشتر اول گفت دور بر همون مبلغ بعد که بیشتر صحبت کردیم گفت بذار گزارشش تائید کنند بهتره
                            و اینکه باز تا آخر هفته آینده احتمال زیاد گزارشش خواهد آمد و
                            امیدوارم هر چی خیر است برای همه همان شود و ولاغیر
                            سلامت باشی

Morteza93 : ۱۳۹۱/۷/۱۸ - ۱۶:۳۸:۵۴
                            امیدوارم همینطور باشه

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

شرکت پيشبيني سود (زيان) هر سهم سال مالي منتهي به 31/06/91 را در تاريخهاي 28/06/90 و 14/08/90 (حسابرسي شده) و 28/10/90 مبلغ 211 ريال و در تاريخ 30/03/91 مبلغ 213 ريال و در تاريخ 24/05/91 مبلغ 217 ريال اعلام نموده بود که مطابق صورتهاي مالي حسابرسي نشده مبلغ 218 ريال به ازاي هر سهم محقق شده است. شرکت دلائل تغييرات را مربوط به افزايش نرخ فروش داخلي، همچنين فروش صادراتي و افزايش بهاي تمام شده بدليل افزايش نرخ مواد اصلي (پارازايلين) عنوان نموده است.

درآمدهاي متفرقه سال مالي منتهي به 31/06/91 به مبلغ 290 ر11 ميليون ريال (به ازا، هر سهم مبلغ 79 ريال و حدود 36 درصد سود خالص دوره) عمدتاً ناشي از فروش دارايي ثابت و زيان تسعير ارز مي باشد.

مزيد اطلاع، شرکت اعلام نموده بدليل محدوديت هايي که دارد، فروش صادراتي خود را با
                              نرخ ارز مرجع تسعير مي نمايد.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• بورس دوست
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 905

ابوالفضل جان سلام
                                در اینمورد مقصر اصلی خود شرکت است و سازمان و حسابرس بورس تقصیر کار نیست

امروز بنده با شرکت تماس گرفتم

خانم عباسیان مسئول امور سهامداران و بورس که بنده خدا وارد نیست و تجربه کاری کمی دارد و بیخبر است 03355528257

آقای ودادی مسئول امور مالی و حسابرس صنعتی رفتند نماز و گوشی را نتوانستند بردارند 03355528242

آقای اسحاقی مدیر امور مالی مرخصی هستند منشی شان فرمود امروز نمیایند 03355528206

و همچنین حسابرس دیگر شرکت 03355528250 اقای عبدالیان - روابط عمومی 244 و حفاظت 686

همه و همه را آنها که خبر داشتند وبه آنها مربوط بود و نبود و اطلاع داشتند و نداشتند

فقط مانده اصل کاری آقای حقایق مدیر عامل که او را نیز پیدا میکنم

خلاصه توسط یکی از اینها مطلع شدم که
                                1- گزارش شرکت دوباره قبول نشده و عودت داده شده به شرکت جهت اصلاح

2 - ایراد کار همان برآورد و پیش بینی اشتباه از دلار است که شرکت 12260 ریال به هر دلیل محاسبه مینماید

3- شرکت اظهار میدارد نمیتواند دلار را بیشتر بفروشد که این جای سئوال و بحث بسیار داشت و بنده حدود 20 دقیقه این کار را انجام دادم

4 - ایشان اظهار میدارد که بانک از ما دلار را بیشتر قبول نمیکند و هر وقت فروختیم میتوانیم رویش حساب کنیم و تعدیل خوبی خواهیم داد

5 - بنده نیز عرض کردم شما چندین میلیون دلار دارید و دلارهای فروشی پارسال را نفروختید و نمبتوانید در گزارش واقعی آن حساب کنید ولی

در این زمان که تمام شرکتها ازمحل تسعیر ارز تند و تند بسیته و تعدیل و بالاتر باز میشوند چطور شما نمیتوانید اینکار را انجام دهید

6 - ایشان اظهار داشتند که شما میخواهید سهم را زود خرید و فروش کنید ولی این به نفع شرکت و سهامدارانش و کسانی که سهم را نگه میدارند است که شرکت

آینده ای بهتر را پیش رو دارد و من گفتم شما اشتباه میکنید چون بعد از دوماه سهم باز میشود و تعدیل اعلام نمیکند و سهامدار خسته با سود اندکی سهم را فروخته

و کسی که سود خوب را میبرد آنهایی هستند که میدانند و سهم را خیلی زیر قیمت ارزشهایی که دارد جمع میکنند آنوقت شما از محل فروش دلار تعدیلهای آنچنانی میدهید
                                و سود نصیب این افراد سود جو ویا غیر سودجو میشود ضمنا بنده سهم را 8 ماه است خریدم و اهل خرید و فروش سریع نیستم و به امید خدا روز اول نیز به استقبالش

خواهم رفت اما کار شما اصلاصحیح نیست

6- همچنین گفتم در این راه سهامدار عمده پلی اکریل نقش داشته و سرمایه گذاری عظیم به سایتها رجوع کنید همه سهماداران از واقعیتها آگاهند و خبرگزاریها نیز

پیگیر قضیه میخواهید با به اصفهان بیائیم و دلارهای شما را بفروشیم و ایشان از ماجراهیا پشت پرده اظهار بی اطلاعی کردند ولی امیدواربودند که سهامدار حقوقی

احمایت لازم را از سهم انجامدهد و ارزش سهم را نیز میدانند

اما گفتند که اختلافشان با بانک بهاین جهت است که بحثی بین بانک و شرکت است که این دلارها از محل فروش صادراتی بوده ویا خیر

و نظر من نیز این بود اگر به نرخ صادراتی است که قیمتش را مشخص است و فعلا از همین محل همه شرکتهای صادراتی در حال تعدیل هستند و

اگر نیست خوب به نرخ ازاد و بالاتر میتوان محاسبه کرد که ایشان از همان محدودیت قانونی دم زدند که در آینده به امید خدا حل خواهد شد

و گفتم با این حساب حسابرس باز هم قبول نخواهد کرد و اگر قبول هم بکند غیر واقعی خواهد بود

بیائید محاسبه دلار را مانند مابقی شرکتها درست حساب کرده (البته آنها نیز کمتر از واقعیت است ) و خودتان حسابرس و سهامدار را بیشتر از این خسته و اذیت نکنید

که ایشان گفتند ما که کاره ای نیستم و اصل مدیریت و هئیت مدیره شرکت است و آنها نظر اصلی را دارند

7 - قرار است دوباره گزارش و پیش بینی سال مالی جدید را ارسال دارند

و انگار شرکت حرف خودش را میزند و دلار را 12260 ریال(با کمال تعجب) محاسبه کرده و حسابرس نیز نمیتواند این مبلغ را قبول کند که حق هم با حسابرس است

8 - این خلاصه صحبتهای بنده با دوستانی در شرکت است که خدمت دوستان عرض کردم و حداقل معلوم شدکه اصل کشدار شدن قضیه و بسته بودن این مدت به جهت چیست

در نهایت و حالا از همه دوستان میخواهم قبل از اینکه این گزارش آخری ارسال گردد با تماس با شرکت با آقای ودادی مسئول امور مالی و حسابرس صنعتی شرکت -

آقای اسحاقی مدیر مالی شرکت -آقای حقایق مدیر عامل شرکت که شماره تلفنشان را نوشتم و هر کدام از مسئولین شرکت که میدانید و میتوانید وارد بحث شده

و بخواهید کار درست را و محاسبه و پیش بینی فروش دلار را حداقل به قیمت شرکتهای دیگر را در دستور قرار دهند

شاید تاثیر گزار باشد و دوستان اصفهانی نیز بیشتر میتوانند در این راه موثر بوده و حتی زحمت حضور در شرکت را نیز داشته باشند و واقعیتها را بیشتر به اطلاع سهامداران برسانند

امیدوارم هر چه خیر است همان شود ولاغیر

سلامت و سودمندباشید
                                بورس دوست

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

در حال کار...
                                X