کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به زودي شفاف سازي مبني بر برگشت فروش به حالت عادي و افزايش 50 درصدي صادرات را به سازمان بورس اعلام خواهيم كرد البته احتمال برگشت 1000 ريال سود عملياتي ذخيره شده به عنوان احتياط به درامد هر سهم وجود دارد تا كنون برگشت قسمتي از آن قطعي گرديده است فلذا به سهامداران بار ديگر اعلام ميكنيم سود عملياتي اين شركت 1410 ريال ميباشد نه 463 ريال پس سهام خود را مفت و ارزان نفروشند
[SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]
وقتی به گذشته نگاه میکنم البته نه خیلی دور بلکه همین چند ماه قبل بعد به نگاه خودم به بازار و استراتژی معاملاتی ام و درنهایت به تارگت مدنظرم
نکات زیادی را می بینم که امیدوارم بتوانم در آینده نزدیک از آنها بهره ببرم
نمی خواهم گزافه گویی کنم فقط میخواهم بگویم
بابا اگر در این بورس و این مملکت فقط وفقط همین سهام شمواد را در 80 تومان خریده بودیم ( که البته من خریدم ) و کنار گذاشته بودم و میرفتم دنبال کسب اطلاعات و افزایش معلومات و الان بازمیگشتیم حداقل سرمایه امان ( حالا هرچه قدر ) صد در صد رشد کرده بود . (کاری به ارزش پول و گرانی قیمت ها و ... ندارم )
استراتژی من انباشت سرمایه و حفظ قدرت آن و ایجاد یک کسب و کار آرام و البته حلال است
دوستان همین الان هم میتوان با انتخاب یک سهم با بنیاد قوی و انتخاب زمان ورود صحیح در نمودار و حداقل یک انتظار میان مدتی 6 یا 9 ماهه سرمایه را مجددا دوبرابر کرد . بدون اینکه بخواهیم خیلی از کارهایی که دیگران میکنند ( منظورم نان در خون زدن است ) انجام دهیم
اگر رشد شمواد 80 تومانی به 260 تومان هضمش برای یکسری سخت است اما باور کنید اینکار انجام شد و تکرار هم خواهد شد همانطور که شبند 140 تومانی 6 ماه پیش الان 480 تومان است و شبریز 190 تومانی الان بالای 1000 تومان است
من امیدوارم فردا هم منفی در 4 درصد باشد و صف فروش تا من بازهم اضافه کنم
چقدر زود دیر میشود
سلام
من دیشب امیدوار بودم که در 4 درصد منفی امروز بازهم بتوانم اضافه کنم
که البته در 1967 و منفی 4 درصد 50 هزار سهم دیگر اضافه کردم
اصلا هم عجله ندارم به زمین و آسمان هم فحش نمیدهم و در مقابل خالق مهربانم هم ناسپاسی نمیکنم
آهسته و پیوسته
بازهم خریدمیکنم
خداراشکر سالم هستم و میتوانم در این بازار بمانم
این سهم اگر به 80 تومان قیمت اولیه هم برگردد ( این هم یک سناریو است ) بازهم اضافه خواهم کرد
اگر هم به 400 تومان برسد اصلا مغرور نخواهم شد
زندگی باید کرد
و
چقدر زود دیر میشود
به خاطر فشار فروشی که تو بازار هست به دلیل عرضه سهام شخلیج و پایان سال مالی شرکتها و گزارشه شفاف سازی که داده بود که مشکل داره تو تامینه مواد اولیه بالایی نداره حداقل تا اخر سال
از فروردین ماه با توجه به جو مثبت هر ساله بازار میتونه هم گامه با بازار رشد کنه
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
سلام امروز هم در کف 1884 خرید شد
من یکبار در شبریز در 1900 ریال دودل شدم و خرید نکردم
الان هروقت قیمت شبریز را می بینم
به همراه بودن با شمواد امیدوارتر میشوم
سلام امروز هم در کف 1884 خرید شد
من یکبار در شبریز در 1900 ریال دودل شدم و خرید نکردم
الان هروقت قیمت شبریز را می بینم
به همراه بودن با شمواد امیدوارتر میشوم
انشاا... خوشقدم باشی و از فردا شاهد برگشت روند باشیم . ضمنا با توجه به جو بازار فروشنده انچنانی نداشت. امیدوارم.....
به تمام سهامداران صبور شمواد تبریک عرض مینمایم از معاملات دیروز مشخص بود که فروشنده انچنانی ندارد فقط کمی مانده تا نظر بازار را جلب کند انوقت دوباره مثل قبل گره و روند رو به مثبت را خواهیم دید
نظر