تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • s400
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 78

نقل قول ازسایت همسایه :
    شركت به ازای هر سهم مبلغ 264 ريال را به حساب ذخيره جهت ديركرد چك هاي بازرگاني پتروشيمي انتقال داده پس سود شش ماهه شركت بدون درنظر گرفتن این مورد بالاي 400 ريال می باشد (این نکته با مقایسه سود عملیاتی شش ماهه اول امسال با شش ماهه مشابه سال قبل نیز کاملا مشهوده) پس حتی اگه زیان شرکت از بابت رای دادگاه قطعی بشه (توجه کنید که بخاطر اینکه قطعی نشده ذخیره در نظر گرفتن وگرنه باید بابت آن زیان قطعی می گرفتن) باز شرکت امکان این رو داره که با ادامه روند تولید و فروش کنونی در شش ماهه دوم، سودش رو شدیدا افزایش بده
    دوستان توجه داشته باشند که سود 400 ریالی(264 ریال زیان دعوی حقوقی غیر عملیاتیه و تکرار شونده نیست) شش ماهه و مقایسه آن با سال قبل(که برای شش ماهه مشابه 95 ریال و برای کل سال 218 ریال سود داشته)، رشد شدید شرکت رو نشون میده!!!
    یادآوری می شه که در محاسبات همیشه باید سود عملیاتی رو برای محاسبه ارزش ذاتی لحاظ کرد و سود و زیان غیر عملیاتی رو فقط در آن سال خاص لحاظ می کنند چون فرض بر آن است که هرسال تکرار نشود!(سود هر سهم امسال بدون در نظر گرفتن 264 ریال زیان دعوی، و با فرض روند فروش پارسال حدود 900 ریال میشه 400/95 *218 حال خودتون p/e بدید و از عدد بدست آمده اون 264 ریال مربوط به دعوی رو کم کنید تا قیمت بدست بیاد!)
    در صورتی که شنبه صف خرید پابرجا باشه نشون میده که بازار تحلیلگرای خوبی داره و کاملا هواسش هست که گزارش داده شده به نوعی تعدیل مثبته نه منفی(این مورد بنظرم در پیش بینی سود کل سال هم نشون داده بشه!!

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      شمواد من نمیدونم چرا صف خریده با این پوشش........... (-:

http://codal.ir/Reports/Exports/Caow...G41A%3d%3d.pdf

ببینیم چه گزارشی تو راهه !!! بهش نمیخورد تعدیل مثبت باشه ولی صف بود و تعجب ما از صف نشینا.....شاید برای سال ایندش میخرن (-:
      ///

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        ببینیم چه گزارشی تو راهه !!! بهش نمیخورد تعدیل مثبت باشه ولی صف بود و تعجب ما از صف نشینا.....شاید برای سال ایندش میخرن (-:
        میثم جان
        نظر برخی دوستان،سود100-150تومان برای این سهم است

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

در اصل توسط hey پست شده است View Post
          میثم جان
          نظر برخی دوستان،سود100-150تومان برای این سهم است
          توانایشو داره ولی با این پوشش 6 ماهه بعید میدونم .......بستگی به هزینه های مالیش داره اگه هزینه های مالی درست در نظر گرفته باشن نظر دوستان میتونه درست باشه و سود 100 تومنی بسازه :Dولی اگه اشتباه گرفته باشن تعدیل منفی میده ...........;) ببینیم چی میشه ........به نظر من دوستان هزینه های مالیشو کم در نظر گرفتن ......
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/06/03, 17:45.
          ///

نظر

• persis
            عضو عادی
            • Apr 2013
            • 102

دوستان گل من زمانی از فنوال گفتیم دوستان خندیدن و گفتن چی میگی مگه میشه؟؟؟

باز میگویم فاندی نیستم

دوستان چیزهای دیگه بماند برای بعد سود حداقل 1000 ریالی برای شمواد دور از دسترس نیست

اما بررسی گزارشهای شرکت جالبه :::

زمان ارسال گزارشات 6 و 9 ماهه سهم و پیش بینی انها::

سال 1388 زمان گزارش 6 ماهه 5/6 پیش بینی (22)
            سال 1388 زمان گزارش 9 ماهه 7/9 پیش بینی (66)

سال 1389 زمان گزارش 6 ماهه 4/29 پیش بینی 29
            سال 1389 زمان گزارش 9 ماهه 6/6 پیش بینی 29

سال 1390 زمان گزارش 6 ماهه 5/6 پیش بینی 116
            سال 1390 زمان گزارش 9 ماهه 5/6 پیش بینی 253

سال 1391 زمان گزارش 6 ماهه 3/31 پیش بینی 213
            سال 1391 زمان گزارش 9 ماهه 5/25 پیش بینی 217

سال 1392 زمان گزارش 6 ماهه 2/3 پیش بینی 464
            سال 1392 زمان گزارش 9 ماهه ؟؟؟ پیش بینی ؟؟؟؟

خوب این از گزارشها نکته جالب دیگه روند اومدن گزارشها هست که دوسالی هست داره نسبت به سال قبل زودتر میاد؟

تا گزارشی روی سایت نیومده دوستان گوش به شایعات ندین

شاد باشید

نظر

• امير سينا
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 483

سهم جالبیه ، هر موقع این شرکت پلی اکریل سنگین میفروخته بعد چند وقت سهم تعدیل مثبت داده ، حالام فک کنم بسته شد واسه...>:D

نظر

• bashash
                كاربر فعال
                • Sep 2012
                • 580

بورس دوست عزيز كجايي يه خبري بده ازاين مواد ببخشيد ش جاموند
                .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

در اصل توسط کامل پست شده است View Post
                  6 ماهه حسابرسی شده , 146 ریال سود محقق ساخته است .
                  منبع کدال
                  http://www.codal.ir
                  اين گزارش ساعت 7.5 صبح روز 13خرداد بر کدال نشست.که روز 12 خرداد به سازمان داده شده بود و اکثرا خبر داشتند.
                  همون روز با علم به اين گزارش بازار 15ميليون خريد و 7ميليون صف خريد داشت.
                  روز 13خرداد فرداي ان روز باز شمواد 8ميليون صف خريد داشت و بعد از 350هزارتا معامله و 7ميليون صف خريد بسته براي تعديل.؟
                  بازار شمواد را براي گزارش 6ماهه نمي خريد لذا حتي اگر بخاطر سياسي کاري و جلوگيري از رشد سهم بخواهند تعديل منفي بدهندبازار همچنان خواهد خريد.چون بازار شمواد را براي اينده اش مي خريد.سود 120توماني92و سود 200توماني 93
                  بازار شپلي را هم بخاطر شمواد مي خرد.
                  به گزارش کدال و معاملات روزهاي 12و13خرداد شمواد و شپلي دقت فرماييد.
                  آخرین ویرایش توسط کيانوش؛ 2013/06/06, 09:26.

نظر

• bashash
                    كاربر فعال
                    • Sep 2012
                    • 580

ها كيانوش خيلي باحال بيد
                    دستت درد نكنه
                    ها
                    اين مواد زنده وشد ببخشد همش ش جا مي مونه
                    :D
                    .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• سرداربورسی
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 458

شمواد توی این جند وقته حجم معاملات بسیار سنگینی داشته
                      در کنار این مورد قیمت سهم هم از 250 به اینجا رسیده
                      سود شرکت هم که اصلا نیازی به توضیح نداره
                      صد در صد تعدیل خواهد شد
                      با نگاه بلند مدت به شمواد میشه گین خوبی از این سهم گرفت گرفت
                      تا یک سال آینده انتظار دارم قیمت بالای 600 و سود بالای 120 تومن باشه
                      ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
                      نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

نظر

• بورس دوست
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 905

دوستان از صف فروش 816 ریال شپلی خرید خواهیم کرد

لطفا خودتان بررسی بیشتر کنید
                        فعلا بالاتر از 3 میلیون صف فروش دارد

برقرار باشید
                        بورس دوست

نظر

• بورس دوست
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 905

دوستان سلام و شب بخیر
                          یک ساعت دیگه باید بریم فرودگاه و هنوز شام هم نخوردم و باید آماده بشم

فقط خواستم
                          1- تا هفته دیگه پنج شنبه از حضورتان خداحافظی کنم

2- با شرکت امروز تماس گرفتم و با جناب ودادی بعد از مطالب همیشگی و خداحافظی از ایشان در مورد شمواد صحبت کردیم گفت آیتم های جدیدی جهت محاسبه و پیش بینی در نظر خواهد گرفت و این درخواست حسابرس و سازمان است گفتم طلب پتروشیمی که در گزارش حسابرس آمده و طلب شرکت از شپلی با توجه به فروش شمواد توسط این شرکت و فروش شپلی توسط عظیم نیز حتما منظور میشود و در این برآورد جدید باید همه موارد در نظر گرفته شود تا گزارش شسته و رفته باشد و مسائل مبهم کمتر و یا اصلا نباشد و شفاف باشد و ایشان نیز گفت تلاش همین است و سازمان همین را خواسته و گفتم تعدیل منفی است یا مثبت در جواب ایشان گفت مشخص نیست که تعدیل مثبت یا منفی است ولی چیزی که مشخص است ابهامات خیلی کمتر شده و یا برطرف میگردد و محاسبه مبلغ وام ارزی و غیره و عرض کردم با این حساب میتوانیم خوشبین باشیم چون 1- شفاف بودن مطلبی است که به ارزش سهم می افزاید و سهامدار نیز چنین میخواهد که همه موارد مشخص شود و 2- طلب از شرکتهای مذبور نیز محاسبه میشود که این نیز مهم است و ایشان گفت تمام تلاشمان همین است و گفتم با این حساب باید سهم حداقل یکماهی بسته باشد و ایشان در جواب گفت سازمان فشار آورده که گزارش را زودتر بفرستیم و ما نیز به احتمال زیاد این هفته ارسال خواهیم کرد و من عرض کردم تا من آخر هفته دیگه نیام فکر نمیکنم که شمواد گزارشش آمده باشد و ایشان تاکید کرد که سازمان خواسته که زودتر گزار ش را بفرستیم و ایهفته به احتمال زیاد میفرستم

3- دوستان گزارش شپلی مانند شفاف سازی قبلی شمواد است که روشن را تاریک میکند شپلی شمواد را فروخته و از این محل سود خواهد داشت و این شفاف سازی ثابت خواهد شد بیدلیل است و مانند فروش شمواددرهفته قبل به خودیها و بعد از آن به دیگران شپلی نیز در حال همین کار است به نظر من و تحلیل بنده اینست که روند گزارشات شرکت از قبل بهتر و بهتر خواهد بود و شد

4- بارها عرض کردم دوستانی که شمواد میخرند باید صبرش را بخرند و شپلی نیز همین است و بنای بورس دوست نسخه واحد به همه دوستان نیست کسانی که روش کارشان و حوصله وصبرشان و تواناییهای فردیشان به اندازه است میتوانند مرد این سفر باشند وگرنه سهم بسیار و بازار از سهام با ارزش دیگر که شرایط خاص خود را دار پر ولی اگر وارد این سهام شدید حوصله تان را به اندازه نگاه دارید

توصیه میکنم در انتخابات به کاندیداهایی رای دهید که مطالبشان وبا عملشان یکی باشد

تا آخر هفته آینده خدا نگهدار

سلامت و سودمند باشید
                          بورس دوست

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسند
                          ی

نظر

• گردش سرمایه
                            عضو عادی
                            • Jun 2013
                            • 38

با سلام خدمت کاربران محترم
                            اطلاعی از زمان ارسال گزارش و یا بازگشایی نماد دارید؟

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

اين سهم اگر حتي 30درصد هم تعديل مثبت بدهد حداقل با 10درصد مثبت باز خواهد شد.
                              چراش را بعدا ميفهميم.
                              ...............................................
                              فعلا همين بس که بازار بايد پي به اي بگيرد.

نظر

• persis
                                عضو عادی
                                • Apr 2013
                                • 102

امروز دیگه نشد جلوی خودم رو بگیرم و با توجه به این که 65% سبدم شمواد هست 10% دیگر به این میزان امروز اضافه شد چون شپلی را نیز خریدم........

یکی نیست بگی عزیزان من میدونید شمواد چه اینده ای داره.......... چه فاندی داره....... این قیمت شپلی در اینده میشه خاطره ........ فقط دارم یادتون میارم وپترو روزی روی 70-80 بازی میکرد........ فباهنر>>>80 بود..........شکربن 80 بود ....... امروز این سهم ها در کجا هستند........

تارگت نمیدم ولی شپلی را بخرید در اینده نچندان دور ببینید چی میشه 6/31 مجمع شمواد هست ولی تا ان زمان شمواد یک گزارش دیگه به بازار بدهکاره

نظر

در حال کار...
                                X