تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اسماعیل
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 392

در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Post
    صرفا جهت اطلاع

بنده یکعدد سهم دیروز نفروختم و قصد فروش نیز فعلا ندارم

توی این هفته اطلاعیه دعوت به مجمع نیز میآید

به جلسه مجمع خوشبینم

احتمالا سهم با شرایط خوبی وارد مجمع میشود

و تا هیئت مدیره و مدیر عامل بهتر بتوانند جوابگوی سهامداران باشند

مثل همیشه هیچ توصیه ای به خرید و یا فروش ندارم و فقط نظرم را انتقال میدهم و بس

ضمنا بنده نیز امروز به تعداد قابل شبندری شدم و فردا نیز به امید خدا همچنین

و نقدینگی این موضوع ارتباطی به شمواد ندارد...............اینهم عملکرد بنده

--------
    سلامت و سودمند باشید
    بورس دوست
    این صرفا جهت اطلاع شما من کشته حالا اگر چند هفته بعد داشتی شبکه دو را میدیدی یک دفعه ای دیدی صرفا جهت اطلاع شما پخش شد تعجب نکنی.حالا از ما گفتن بود.

نظر

• khademi1350
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 583

دوستان از صف فروش فردا نهایت استفاده را ببرید روی2563 ریال بهترین خرید است خودشون احتمالا براش برنامه دارند این سهم این چند ماه هم اگر بسته نبود الان 300 بالا بود معلوم نیست چرا خواستند با شفاف سازی جلوی رشد سهم را بگیرند

نظر

• بورس دوست
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 905

نقل قول:
        ...
        ...
        اما بازی پلی اکریل و شمواد هم بازی جالبیه
        یکی سهامدار عمده و دیگری زیرمجموعه؛ قیمت محصولات زیرمجموعه را سهامدار عمده تعیین میکنه و خودش هم میخره
        یعنی بگه این قیمت، حرفی نیست کم و زیادش دست خودشه
        جالبه حالا پولی نداره بابت خرید بده که ندادنش مشکل حادتری ایجاد کنه

میگن قیمت محصولات شمواد بالا رفته و یک هفته ما خرید نکردیم
        یکی نیست بگه خوب خودتون قیمت را بالا گذاشتید، حالا کمش کنید و بخرید

همش بازی با کلمات بدون استدلال و منطق؛ کلا تو برخی سهمها حس مالکیت بر سهم، حرف اول را میزند.
        یعنی طرف حاضراست سهمی را خوار کند تا بگه من اینجا حاکمم، یا سهمی را عرش ببره، چون باز بگه من اینجوری میخوام
        اگر دوره نوسانات قیمتی یکساله اخیر سهمهایی چون: کطبس، قلرست، فنورد و همین شمواد را بررسی کنید، متوجه میشوید منظورم چیست

این شمواد را ترمز کشیدند
        ترمزی که فقط بخاطر حس مالکیت بود و لاغیر
        وقتی سهامدار عمده در سهم نه فروخته نه خریده
        یعنی........

الانم این سهم حداقل تا 255 افت میکنه تا کمی اثر شفاف سازی کذایی محو شود
        بعدش ببینیم خریدار پیروز است یا فروشنده
        اما نیمی از صف امروز فروشنده نبودند بلکه بیشتر سیاهی لشکرانی بودند که خواستند مقاصد بالادستی های خود را عملی کنند

با یک حجم 1 میلیونی، باور کنید خیلیها غیب میشوند

اینکه امروز حقوقی 70000تا میخره تا پایانی کمتر بشه هم
        نشان میده قصد کم کردن سریع قیمت را دارند تا به محدوده دلخواه خودشون برسه

نظر

• بورس دوست
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 905

دوستان از بحث گزارش جهت دار شمواد بگذریم

بنده همانطور که در موقع خرید سهام شمواد 100 تومان و بالاتر نیز هیچ وقت توصیه ای به خرید نداشتم و فقط و فقط

دیدگاه و عملکرد خودم را منتقل میکردم

الآن نیز همین کار را انجام میدهم

دوستان اکثر قریب به اتفاق کارشناسان بورس معتقدن این گزارش از نظر واقع بیمورد است و از دید جمع آوری سهم با مورد
          و اینکه اکثر معتقدند این صف فروش تعمدی و نا پایدار است

بنده نمیگویم سهمتان را نفروشید ویا در صف فروش نروید خودتان مختارید و صاحب رای نهایی ؛ اما به نظرم

صف شمواد را به هر انگیزه چاق کردندتا اطرافیانشان نوش جان کنند و بموقع نیز این انجام میشود

و به نظرم صف فردا اگر شرایط و یا صف فروش فردا و پس فردا و بعد بهتر از روز قبل نباشد جای سئوال است

بهتر یه این معنی که فروشندگان رغبتشان کمتر میشود این بود دیدگاه بنده

و اما عملکردم - به مقدسات قسم که یک سهم هم نفروختم امروز کمی و دیروز بیشتر خریدار بودم

و اینکه دیروز که گزارش آمد حقیقتا اول خواستم قصد نوسانگیری داشتم و بدین منظور قصد داشتم که در بالا فروشنده باشم
          اولین 50000 سهمی که برای فروش گذاشتم اشتباها خریدم گفتم حتما خیریتی در کار بوده لذا همانجا از فروش صرف نطر کرده
          و تعداد دیگری نیز در منفی خریدم و تا کنون بورس دوست یک دانه سهم نیز از روزی که خریده نفروخته البته نه اینکه

فروشنده نباشد بموقع اش چرا که نه ...اما همان ترشی انداختن شمواد باقیست همان صبر بورس دوست

خواستم فقط بهتر و بیشتر بدانید ولاغیر

بنده به شمواد خوشبینم به لطف خدا مانده قابلی نیز دارم و بموقع اگر خدا بخواهد و به قمیت دلخواه برسم

بیش از پیش شموادی میشوم

سلامت وسودمند باشید
          بورس دوست

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• اسماعیل
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 392

سلام بر جناب بورس دوست همین که زیر وبم این شرکت را شما اولین نفری بودی که در اوردی الان من وبقیه دوستان از نظرات کارشناسی و کامل شما استفاده مینمائیم و بقول ارش جان شما باعث روحیه برای ما هستید ومن مطالب شما را از زمانیکه فرمودید ف مساوی طلا پیگیر بودم و کمال تشکر وقدردانی از شما دارم.

نظر

• جعفرزاده
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 5833

خریداران فعلا دست نگه دارند.تا....

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال (دوره) مالی منتهی به 1391/06/31

الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
                از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 10:00 روز دوشنبه مورخ 1391/10/11 درمحل سالن اجتماعات دفتر شرکت پلي اکريل ايران واقع در اصفهان - چهار راه آبشار اول - خيابان سجاد برگزار میگردد حضور بهم رسانند.

ب– دستور جلسه :
                استماع گزارش هیئت مدیره و بازرس قانونی.
                تصویب صورتهای مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1391/06/31
                انتخاب حسابرس و بازرس قانونی
                انتخاب روزنامة کثیرالانتشار
                تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره
                سایر موارد
                توضیحات:
                وفق ماده لايحه اصلاحي قسمتي از قانون تجارت مصوب اسفندماه 1347جهت اخذ ورقه ورود به مجمع , سهامداران با در دست داشتن ورقه سهام يا گواهينامه موقت سهام و کارت شناسايي به آدرس کيلومتر 45 جاده اصفهان - مبارکه جنب شرکت پلي اکريل ايران امور سهام شرکت مراجعه نمايند.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• اسماعیل
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 392

سلام دوستانی که شمواد دارند اگر حوصله میکنند وارد سایت شرکت بشوید و با انواع محصولات و صادرات و وسعت شرکت اشنا شوید من خودم فکر نمیکردم که تا این اندازه شرکت قدری باشد.

نظر

• بورس دوست
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 905

توسط بورس دوست : ۱۳۹۱/۹/۲۷ - ۰۹:۴۳:۲۴
                    با سلام
                    ---------

دوستان عزیز از دیروز بارها از بنده در مورد شبندر سئوال کردند و علتش

دوستان اطلاعات بنده در مورد شبندر بقدر کافی نیست

شبندر ثابت کرده سهم قدر است و نقدینگی بالایی دارد

اما با احترام به همه دوستان شبندری عزیز هدف بنده از ورود به شبندر فقط کوتاه مدت و نوسان گیری است و بس

چون من بیشتر فعالیت و تمرکز بر روی سهام خاص و آنهایی است که مشرف دارم و لاغیر

البته شبندر سهم قوی است و مورد توجه بازار ولی من عملکردم را فقط گزارش ومیدهم و دوستان بدانند بخاطر مطلب بنده

نه شبندر بخرند نه بفروشند .ولی قصد من سود مانده ام در کوتاه ترین زمان است ولاغیر

امیدوارم همه سود کنند

سلامت و سودمند باشید

نظر

• بورس دوست
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 905

نقل قول نوشته شده توسط h-r-h مشاهده گفتگو
                      جناب بورس دوست و بقیه دوستان باتجربه، با توجه به حجم صفی که تشکیل شده همچنان امید به بازگشت سهم هست؟ و اینکه فکر می کنید روند تا کجا ادامه خواهد داشت؟

دوست خوبم امروز دوشنبه 91/9/27 است و شمواد بالای 4000000 (چهار میلیون ) صف فروش در قیمت 2560 ریال دارد

اینکه به چه منظور این صف تشکیل شده و شمواد ارزشمند است بارها مطلب زده شده و بنده نیز فعلا کاری به این موضوع ندارم

اما حتما تعمدی در کار است و اگر فقط 500 هزار سهم همین نفر تعمد کار بردارد و 500 هزار سهم بخرد فکر میکنید چه اتفاقی میافتد

بنده عرض میکنم اکثر دوستان هجوب به برداشتن سهم خود از فروش و امثال بنده نیز راغب خرید میگردیم

و کسی که سیاست و اجرای این سناریوی ضعیف را دارد بخوبی از این مطلب بنده آگاه است

بنا بر این حد اقل این هفته که آخر ماه و آخر هفته وآخر فصل و زمان تسویه است نباید مانند فروشنده ها عجله کند

و بنا بر قانون نانوشتهو قریب به اتفاق شرکتهای دیگر نیز سهم با صف فروش به مجمع نمیرود

میاند هفته دیگر که سهامدار حریص و فروشنده ای که خسته کرده است

آنجا است که ..... بدهن .......شیرین میشود حال هر چه خوراکش بیشتر باشد بهتر

نتیجه . به نظر بنده هفته دیگر روزهای بد این سهم نخواهد بود

البته الله و اعلم .ولی دیدگاه بنده همین است که عرض کردم

سلامت و سودمند باشی

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• بورس دوست
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 905

دوستان خواهشا به کسی توصیه نرفتن در صف فروش ویا نفروختن ویا بعدا پیشنهاد خرید ندهید

هر کسی خودش باید بهترین تصمیم را بگیرد و در این کار مستقل است

و اگر سهم ارزشمند و قابل باشد کار خودش را بموقع خواهد کرد

ببخشید

نظر

• بورس دوست
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 905

{ اغلب پیش از موفقیت های بزرگ شکست هایی عذاب می آید.}................نقل قولی زیبا از بورس 24

نظر

• Ar@sh
                            عضو جدید
                            • Dec 2012
                            • 6

به امید خدا زمان موفقیتهای سهامداران حقیقی عزیز شمواد هم به زودی می آید .

نظر

• بورس دوست
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 905

مطلب ۴۲۴۸۲۴
                              توسط شاهین : ۱۳۹۱/۹/۲۷ - ۲۲:۰۹:۳۵
                              با درود بر همه ی دوستان .
                              با توجه به محدودیتهای ایجاد شده برای واردات لوازم خانگی و افزایش نرخ ارز و نیز افزایش قابل توجه قیمت لوازم خانگی تولید داخل ( ماشین لباس شویی ، کولر و ... ) به نظر میرسد که آبسال توانایی افزایش عایدی خوبی را برای امسال و به خصوص سال آینده داشته باشد و به تبع آن قیمت سهم هم میتواند رشد خوبی را تجربه نماید .
                              دوستان تکنیکال هم اگر نظر خود را در خصوص نقطه ی مناسب ورود و سطوح حمایتی و مقاومتی بیان نمایند ممنون خواهم شد .

پیروز و پایدار باشید .

نظر

• اسماعیل
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 392

سلام جناب بورس دوست مجمع شمواد تشریف میبرید؟در ضمن دید شما بلند مدت حدودا چه مدت زمانی میباشد؟

نظر

در حال کار...
                                X