تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس دوست
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 905

مطلب ۴۸۴۶۷۹
    توسط مجید : ۱۳۹۲/۱/۲۰ - ۱۲:۳۵:۰۲
    شمواد درست مثل گذشته نچندان دورش معامله میشه یعنی خبرهایی است

نظر

• morteza93
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 516

شمواد روندش صعودیه
      حمایتها و مقاومتها مشخصن...
      امیدوارم بسلامتی از فیبوی 61.8 عبور کنه...
      البته استوکاستیک در محدوده حداکثر قرار داره... شاید نیاز داشته باشه یکمی اصلاح بشه...

یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• بورس دوست
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 905

امروز بعداظهر با جناب ودادی مسئول امور مالی و حسابرس صنعتی شرکت تماس داشتم

خبرها خوب و مناسب بود

بعد بازی استقلال و الهلال مشروحش را خواهم گذاشت

انتظاری را که داشتم همان بود و امیدوار تر از پیش

تا درودی دیگر

نظر

• بورس دوست
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 905

دوستان
          همانطور که عرض کردم امروز بعد اظهر با جناب ودادی مسئول امور مالی و حسابرس صنعتی شرکت تماس گرفتم

بعد از احوالپرسی های مرسوم و تبریکات عید سئوالات از ایشان کردم که ایشان نیز

تا حد مقدور جوابگو بودند ، حد مقدور برای این عرض میکنم چون اطلاعات شر کت را
          نمیتوان دقیق به سهامدار منتقل نمود اما کلیت آن را مشکلی ایجاد نمیکند و از این بابت
          و اینکه مرتبه قبل نیز دوستی در شرکت از کنترل عدم درز اطلاعات از شرکت تا انتشار
          اطلاعیه توسط کدال مطلب گفت
          اما سئوال جواب بنده وایشان
          س - اوضاع شرکت چطور است
          ج - الحمدا... همه چی روبراه
          س - یعنی تولید مثل سابق و قبل از اطلاعیه شفاف سازی بوده است
          ج - بله همه چی روبراهه
          س - پس اون گزارش شفاف سازی چه بود
          ج - اون گزارش مال اون زمان بود و الحمدا.. همه چی طبق برنامه و پیش بینی ها در حال انجام است
          س- یعنی تولید فروش و صادارت
          ج - همه چی
          س - تعدیل دارید
          ج گزارش ششماهه راحدود 10 روز دیگه میفرستیم سازمان و مشخص میشه
          س - طلب از شرکت های شپلی و عظیم واینکه سود عملیاتی 140 تومان پیش بینی شده و چرا 464 ریال برآورد میگردد علت چیست ؛ آیا بابت ضمانت بدهی ارزی این دو شرکت محاسبه گردیده واین دو شرکت طلب شمواد را تسویه میکنند هر چند اگر تسویه هم نکنند سال مالی بعد دیگر تسویه شده و بدهی نمیتوان متصور شد وبا محدوده 140 تومان سود حداقل اگر تعدیل نباشد باید ای پی اس برآوردشود
          ج - گزارش در دست تهیه است که به کدال ارسال و همه چی مشخص میشود

س- جناب ودادی سهامداران در حال خرید سهم هستند به سهم معتقد میباشند کسانی را میشناسم که قصد خرید تعداد میلیونی سهم را دارند و خودم نیز همچنین
          تماس گرفتم ببینم گزارش شفاف سازی کذایی در کار ندارید که بدانیم

ج گزارشی از این بابت در کار نیست و سهامدار خودش فهمید و قدر سهمش را میداند

س - پس شما میفرمائید گزارش ششماهه 10 روز دیگه میفرستید و شفاف سازی آنگونه ای در کار نیست
          ج - بله الحمدا..اوضاع شرکت روبراهه
          ( توضیح اینکه من کمتر دیدم که جناب ودادی با این صراحت از اوضاع روبراه مطلب بگوید و شخصیت ایشان را من اینگونه میشناسم که هر راستی نمیگوید و جز راست نمیگوید)
          س - جناب ودادی خودتان نیز سهامدارید
          ج - وا.. ما انقدر گرفتاری داریم و سرمان شلوغه که
          س - سهامدار هستید یا نه
          بله - مقداری سهم دارم

س- جناب ودادی ما از فردا با توجه به قابلیتای سهم میلونی شمواد میخریم (تعداد)
          ج - انشاا.. خیر است و مبارک از دید مشکلی درکار نیست

س - قبول دارید که اگر آن گزارش کذایی نبود سهم الآن بالای 500 تومان نیز قیمت میخورد شکربن را ببنید ارزشش شاید مثل این شمواد نباشد اما بالای 300 صف خرید میلیونی شاید شمواد آن مقطع مناسب رشد نبود
          ج حق باشماست همه چی درست میشه نگران نباشید ؛

س - اگر ما سهم را بخریم امکان زیاد دارد قبل از گزارش ششماهه شما قیمت سهم از مرز 300 تومان نیز رد کند شما یا حقوقی (شپلی) مشکلی ندارید یا سدی نخواهید بود
          ج - خیر ؛ سهم و کارکرد شرکت روند خوبی دارند
          -------------------------------------------------------------------------------------
          دوستان این چکیده ای بود از صحبتهای بنده و ایشان که یادداشت برداشته بودم
          1- مطالب بنده حمل بر توصیه نباشد هر چند خودم تکلیفم را فهمیدم
          2- لطفا هر دوست وسهامداری خودش بررسی بیشتر و بهتر انجام دهد
          3 - تلفن ایشان در شرکت 03355528242 و03355528250 میباشد کسانی که تمایل دارند خودشان تماس گرفته و سئوالتشان را مطرح و به مابقی دوستان منتقل نمایند

سلامت و سودمند باشید
          بورس دوست

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• بورس دوست
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 905

شب بخیر دوستان
            -----------------
            پارسال همین موقع ها زمان خرید شمواد زیر 100 تومانی و 100 تومانی بود ویکماه بعد عرض کردم شمواد بالای 200 ارزش دارد دوستان مخالف بسیار بودند به صفحات 20 به بعد رجوع شود بحث بنیادی سهم زیاد داشتیم و در آن بازار به لطف خدا شد آنچه حق شمواد بود بعدا آرشیو شمواد را ورق خواهیم زد
            امشب نیز عرض میکنم شمواد تا آخر سال با توجه به قابلیتهای سهم و سودعملیاتی 140 تومان بالای 600 و 700 خواهد بود و این واقعیت است دلایلش را در آخر هفته پیش رو باز به بحث خواهیم نشست
            شمواد در محدوده قیمتی فعلی 230 تومان و درکف قیمتی این هفته فرصت ورود میدهد
            دوستان خودشان بررسی لازم را داشته باشند
            بنده به هیچوجه قصد تبلیغ سهم را ندارم به هیچ وجه
            اما معتقدم قیمت سهم با همین گزارشات در جایگاه خیلی بیشتر از 230 تومان است
            سلامت و سودمند باشید
            بورس دوست

نظر

• بورس دوست
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 905

فروش نم نمک وتوشه با سود 20% و اضافه کردن شمواد برنامه بورس دوست در روز دوشنبه
              با امید به خودش

نظر

• بورس دوست
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 905

روزتان بخیر
                ------------
                دوستان دو مورد خدمتتان عرض میکنم

1- با افت طلا و احتمال افت دلار حجم نقدینگی به سمت بازارهای دیگر روانه میشود گزینه خودرو با این قیمتها که روند نزولی دارد
                انتخابشان نیست ؛ مسکن اگر مدعی نشویم نزولی است فعلا درجا میزند و اتشی در خرید مشهود نمیشود و بانک نیز از بورس جذابتر به نظر نمیرسد
                2- تجربه ثابت کرده است که قبل از انتخابات زمینه رشد سهم مهیی است ؛ تابلوی اقتصادی مملکت بورس است و یکی از فاکتورهای
                حضور میلیونی فراهم کردن مقدماتش میباشد و بورس فعال و روبه بالا و در هم شکننده مقاومتهای شاخص گزینه انتخاب مدیران مملکت و همه جناح های فعال در این عرصه است
                3- قیمتهای خیلی از سهام در ماههای قبل کنترل شده و موقعیت رشدشان فراهم بوده و نه تنها حبابی در کار نبوده بلکه جذاب و دلربا هستند و ابزار خوبی برای رشد شاخص محسوب میشوند
                4- دوستان فعالیت بورسی مانند بازی شطرنج محاسبات خود را دارد و حریف ما در مواقع خاص مدیریت کلان این بازار است و باید حرکتش را پیش بینی کرد و در کنار در ک این اصل همه موارد تکنیکال و بنیادی ابزارو مهره ما میباشد ؛ باید درست ببینم و موقعیت را خوب بسنجیم و با کمک این مهره ها صحیح عمل کنیم
                5- بعد از رشد اساسی شاخص چند ماهی بود که شاخص کنترل میشد و دوستان نیز شاکی و این کنترل به جهت موقعیت زمانی بود تا زمانش برسد که دارد میرسد

6 - مذاکرات اگر نگوئیم مثبت بوده ؛ منفی مطلق هم نبوده چون وارد مرحله ای شده اند که از حرف و شعار خارج شده و تصمیم به مطرح کردن موارد دقیق تر عملیاتی میشوند و این موردی است که هردو طرف چند سالیست دنبالش هستن و به انجام چگونگی آن و آماده کردن اذهان میپردازند و در این راستا قدمها یکی یکی عملا باید برداشته شود و یکی از کوچکترین آن این خبر است
                آمریکا اعلام کرد سه شرکت کشتیرانی بین المللی را که پیشتر به دلیل همکاری با ایران تحریم کرده بود، از لیست تحریم خارج می کند
                و البته اصل مطلب بعد از انتخابات است و مهمترین اتفاق سال 92 فعلا انتخابات ریاست جمهوری و حضور گسترده مردم شریف ایران عزیزمان میباشد

7 - همه موارد فوق را که کنار هم بگذاریم به این نتیجه میرسیم
                نتیجه - با توجه و عنایت به موارد ذکر شده فوق پیش بینی و تحلیل میشود که بهترین و شکوفاترین بازار بورس کشورمان طی سالهای گذشته را در طی دو ماه پیش خواهیم داشت به اعتقاد بنده همه دوستان قدر سهام پرپتانسیل و بنیادی خود را که در قیمتهای مناسبی هستند بدانند و از موقعیت بورسی بودنشان با نگهداری سهام با ارزشان استفاده ای که لیاقتش را دارند را ببرند ضمن اینکه این سه روز کاری پیش رو هفته بدلایل آخر ماهی و زمان تسویه مشتریان اعتباری و عرضه هلدینگ بازار و بعضی از سهام کمی به نظر درجا میزنند که بهترین موقعیت خرید را فراهم میکنند ؛ بنده با توجه به موارد ذکر شده این سه روز در حد توانم خرید خواهم کرد و حتی مقداری از سرمایه بانکی ام را نیز به بورس خواهم کشاند و خوشبینم

موارد فوق نقطه نظر شخصی است که به آن اعتقاد دارم هر چند نیاز به بررسی هر کدام از دوستان را جهت تصمیم گیری دارد و عملکرد هر کداممان مستقل از دیگری میباشد

ببخشید زیادی شد
                سلامت و سودمند باشید
                بورس دوست

نظر

• تکنیکالیست
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 1101

فردا انشالله در کنار جناب بورس دوست همگام با شمواد خواهیم شد البته انتظار دارم که فکر نوسانگیری کوتاه را نداشته باشند چون شمواد همین الان بالای 300 ارزش دارد پس دلیلی ندارد این سهم با ارزش را به فروش گذاشت. انشالله با کامل کردن خرید ها استارتی پر قدرت تر از قبل خواهد زد
                  ......

نظر

• بورس دوست
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 905

در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Post
                    فردا انشالله در کنار جناب بورس دوست همگام با شمواد خواهیم شد البته انتظار دارم که فکر نوسانگیری کوتاه را نداشته باشند چون شمواد همین الان بالای 300 ارزش دارد پس دلیلی ندارد این سهم با ارزش را به فروش گذاشت. انشالله با کامل کردن خرید ها استارتی پر قدرت تر از قبل خواهد زد
                    تکنیکالیست عزیز سلام و عرض ادب و تشکر

بورس دوست شمواد را هیچگاه برای نوسانگیری نخریده است و صبر 8 ماه سال قبل او گواهی این مطلب است

شمواد قیمتش بالای 600 و 700 تا آخر سال است هر کسی کم صبری کند و نوسانگیری سودمند نخواهد بود

این سه روز کاری این هفته را موقعیت مناسب کسب این سهم میدانم و هفته پیش رو را طریق دیگریست که آسان بدست نمیاید .. احتمالا

با امید حق

نظر

• بورس دوست
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 905

دوست عزیز کاربر 231370
                      اشاره به سود عملیاتی به علت واقعیت است که در سهم نهفته که خدمتت عرض خواهم کرد
                      1- در گزارش این جمله آمده
                      بهاي فروش و هزينه هاي جذب نشده توليد مشاهده مي گرددکه در گزارشات آينده انحراف هاي مذکور اپوشش داده خواهد شد.
                      2-روند گزارشات این دو سه ساله همیشه محتاطانه و رو به رشد بوده است

3-و اصل مطلب اینست که هزینه های شمواد تعهد بدهی ارزش شپلی و ریالی شرکت عظیم به بانک بوده که در مدتیست مسئله بدهی این دو شرکت به شمواد مطرح بوده و هر آن امکان طریق تسویه آن مطرح است ضمن اینکه در همین گزارش نیز چنین آمده
                      بند 7 گزارش حسابرس در خصوص طلب قابل ملاحظه از شرکت پلي اکريل ايران (سهامدار عمده) و همچنين طلب سنواتي از شرکت پخش عظيم (وابسته به سهامدار اصلي) و ساير بندهاي بااهميت گزارش حسابرس نسبت به صورت هاي مالي سالانه جلب مي نمائيم.
                      و اگر فرض را بر این بگذاریم تسویه حساب این دو شرکت با شمواد امسال نباشد ( که احتمال زیاد خواهد بود ) در سال مالی بعد شمواد این بدهی را از سود عملیاتی امسال محاسبه نموده است و
                      سود 140 تومان چون غیر عملیاتی نیست و عملیاتی هست سال بعد نیز محسوب و بدهی از این بابت
                      دوباره محاسبه نخواهد شد پس در نتیجه اگر شرکت تعدیل نیز نداشته باشد محاسبه کنید با پی بر یای متوسط 5 قیمت سهم را
                      4- و در آخر این گزارش آمده

10. مزيد اطلاع، شرکت اعلام نموده است که بدليل کمتر بودن توليد و فروش در سه ماهه اول نسبت به کل سال درصد پوشش بهاي تمام شده، بهاي فروش و هزينه هاي جذب نشده توليد پايين است که در گزارشات آينده انحراف هاي مذکور پوشش داده خواهد شد.

و در نهایت منتظر گزارش ششماهه شرکت هستیم که حدود 10 روز دیگه روی کدال باید بیاید طبق فرمایش جناب ودادی حسابرس صنعتی شرکت تا موارد شفاف تر از قبل باشد اما قرائن مشخص کننده ارزش واقعی سهم در قیمتی خیلی پیش از اینهاست و خریداران عمده سهم اینرا خوب میدانند و عمل میکنند
                      سلامت وسودمندباشید
                      بورس دوست

نظر

• بورس دوست
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 905

سلام دوستان عزیز و صبحتان بخیر

امروز و شنبه روزهای آخر ماهی و زمان تسویه حسابهای اعتباری این نوع مشتریان است و بازار تحت تاثیر این جو کمی منفی شده است
                        بحمدا... شمواد اگر صف خرید ندارد تا کنون مثبت معامله میشود

و در این تامل شمواد فرصت ورود فراهم است

بنده قدم به قدم خرید میکنم و هماهنگ هستم
                        و ارزش سهم را بیشتر از 2480 تومان فعلی میدانم

دوستان خودشان بررسی کنند تا نتیجه دلخواه و بهتری بگیرند

سلامت و سودمند باشید
                        بورس دوست

نظر

• بورس دوست
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 905

در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Post
                          سلام دوستان عزیز و صبحتان بخیر

امروز و شنبه روزهای آخر ماهی و زمان تسویه حسابهای اعتباری این نوع مشتریان است و بازار تحت تاثیر این جو کمی منفی شده است
                          بحمدا... شمواد اگر صف خرید ندارد تا کنون مثبت معامله میشود

و در این تامل شمواد فرصت ورود فراهم است

بنده قدم به قدم خرید میکنم و هماهنگ هستم
                          و ارزش سهم را بیشتر از 2480 تومان فعلی میدانم

دوستان خودشان بررسی کنند تا نتیجه دلخواه و بهتری بگیرند

سلامت و سودمند باشید
                          بورس دوست
                          ببخشید منظور 248 تومان بود که اشتباهی درج گردید
                          وبه لطف خدا در انتهای بازار همه عرضه ها جمع شد و صف خرید 2551 ریالی تشکیل گردید
                          تبریک به همه شموادیهای عزیز

نظر

• بورس دوست
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 905

نقل قول از سایت همسایه
                            ------------------------------------

پيش گزيده

سلام حدمت همه عزيزان، عصر آدينه بخير؛
                            مطلب زير را بصورت خصوصي از بورس دوست عزيز سئوال کرده بودم، شايد پاسخشون براي شما عزيزان هم خواندني باشه؛

باتوجه به رشد انجام شده، شمواد رو چطور ميبينين؟!

سلام بر دوست عزيز و گرامي ام جناب دکتر هادي
                            بحضورتان عارضم:
                            شمواد گاماس گاماس به طرف مقاومت285 تومان خود قدم برميدارد؛ مقاومتي که مرتبه قبل بعد ازگره معاملاتي و گزارش بيمورد وسط بازار خريدار و دارند سهم را آنقدر بيجهت نگران کرد که خريداران را به مقصود خود رساند و تفاوت اين مرتبه در پيش بودن گزارش ششماهه شمواد که به احتمال زياد دهم تا پانزدهم ارديبهشت روي کدال خواهد آمد.
                            با صحبتي که بنده با جناب ودادي انجام دادم و متن آنرا در تاپيک قرار دادم به احتمال زياد خيلي از موارد روشنتر از قبل خواهد شد مواردي از قبيل طلب شرکت از شرکتهاي عظيم و شپلي که باعث شده سود عملياتي 140 تومان را فعلا کمتر محاسبه کنند، به هرحال تارگت قيمتي که بنده در موردش در تمام سايتهايي که فعال هستم مطلب زدم، تا آخر سال بالاي 600 و 700تومان ميباشد و اين البته نميتواند رويا باشد و با اين سود عملياتي حداقل برآورد تا آنزمان محسوب ميشود انشاا...

ياد تارگت قيمتي بالاي 200 تومان سال پيش که سهم را 100 تومان تهيه ميکرديم افتادم و دوستان مخالفي که کم نبودند و شد آنچه حق شمواد بود.

سلامت و سودمند باشي
                            بورس دوست

نظر

• بورس دوست
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 905

سلام دوستان صبح تان بخیر
                              --------------------------------
                              جهت اطلاع دوستان حقوقی شمواد یک سهم نیز فروشنده نبوده

و باز هم عرض میکنم بنده فروشنده نیستم

منتظر میمانم که از مقاومت 285 تومان به امید خدا رد شود

سلامت و سودمند باشید
                              بورس دوست

نظر

• کارآمد
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 315

در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Post
                                سلام دوستان صبح تان بخیر
                                --------------------------------
                                جهت اطلاع دوستان حقوقی شمواد یک سهم نیز فروشنده نبوده

و باز هم عرض میکنم بنده فروشنده نیستم

منتظر میمانم که از مقاومت 285 تومان به امید خدا رد شود

سلامت و سودمند باشید
                                بورس دوست
                                توكل به خدا كلا بازار امروز حالش بده

نظر

در حال کار...
                                X