پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1
اینکه درسته ولی دلیل اصلی ورود کنگره و به عبارتی اسرائیل به مذاکرات بود. همونطور که قبلا هم گفتم ایران باجهای بیشتری باید بده که اکثرشون مرتبط میشه به مسئله اسرائیل. از این به بعد ایران بصورت غیر مستقیم وارد مذاکره با اسرائیل میشه. البته ایران در ابتدای کار شاید کمی مقاومت کنه و همین مسئله احتمالا باعث بشه توافق سر موعد مقرر صورت نپذیره. باید واقعیتو قبول کنیم که تا زمانی که مسئله ایران و اسرائیل بصورت کامل حل نشده باشه مشکل غرب و ایران حل نمیشه.
اما ورود غیر مستقیم کنگره به مذاکرات میتونه حسنی هم داشته باشه و اون اینکه دیگه ترس از جمهوری خواهان ریخته میشه یعنی حتی بعد از اوباما هم میشه با جمهوری خواهان مذاکره کرد. من این احتمالو میدم که شاید و البته تنها شاید، کنگره از ظریف بخواد که بیاد اونجا سخنرانی کنه.
پیش بینی من اینه که مذاکرات بیشتر از اون چیزی که ما انتظار داریم طول میکشه. احتمالا بحث مذاکرات با اسرائیل هم کم کم علنی بشه
در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است
View Post
اما ورود غیر مستقیم کنگره به مذاکرات میتونه حسنی هم داشته باشه و اون اینکه دیگه ترس از جمهوری خواهان ریخته میشه یعنی حتی بعد از اوباما هم میشه با جمهوری خواهان مذاکره کرد. من این احتمالو میدم که شاید و البته تنها شاید، کنگره از ظریف بخواد که بیاد اونجا سخنرانی کنه.
پیش بینی من اینه که مذاکرات بیشتر از اون چیزی که ما انتظار داریم طول میکشه. احتمالا بحث مذاکرات با اسرائیل هم کم کم علنی بشه
نظر