آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • B A R A N
    عضو فعال
    • Mar 2015
    • 677

    #15826
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    فرانسه: برای توافق نهایی با ایران خوش‌بین هستیم

    ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۴

    سفیر فرانسه در روسیه می‌گوید پاریس «معقولانه خوش‌بین» است ایران و گروه ۱+۵ بتوانند تا ضرب‌الاجل خود خوانده آخر ژوئیه به توافق هسته‌ای دست پیدا کنند.

    سفیر فرانسه در روسیه می‌گوید پاریس، برای رسیدن به توافق هسته‌ای با ایران تا ضرب‌الاجل نهای، «معقولانه خوش‌بین» است.

    «ژان دی گلینیاستی» همچنین به خبرگزاری «اینترفاکس» گفت که فرانسه به «عقلانیت» روسیه برای فروش سامانه دفاع موشکی اس ـ ۳۰۰ به ایران باور دارد.

    «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهوری روسیه روز دوشنبه ۲۴ فروردین‌ماه ممنوعیت فروش سامانه موشکی پیشرفته «اس ـ ۳۰۰» به ایران را لغو کرده بود.

    روسیه اعلام کرد اجرای قرارداد تحویل این سیستم موشکی به ایران را در سال ۱۳۸۹ تحت فشار غرب به ایران متوقف کرده بود اما ایران و قدرتهای جهانی اکنون به توافقی موقت دست یافته‌اند.

    هیأت‌های دیپلماتیک ایران و کشورهای موسوم به گروه 1+5 پنجشنبه (13 فروردین ماه) اعلام کردند به تفاهمی بر سر چارچوب توافق نهایی رسیده‌اند که قرار است زیربنای ادامه رایزنی‌ها تا ضرب‌الاجل خودخوانده 30 ژوئن (11 تیرماه) باشد.

    بیانیه مشترکی که آقای «محمدجواد ظریف»، وزیر خارجه ایران و خانم «فدریکا موگرینی»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در لوزان قرائت کردند به مشخص کردن رئوس چارچوبی می‌پردازد که طرفین برای توافق نهایی به آن رسیده‌اند.


    .

    نظر

    • samx
      عضو عادی
      • Mar 2015
      • 40

      #15827
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      کیا مستند شطرنج با گرگ ها رو در شبکه 1 دیدن

      به نظرم شکست مذاکرات در پیش است

      نظر

      • memr
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 771

        #15828
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        در اصل توسط samx پست شده است View Post
        کیا مستند شطرنج با گرگ ها رو در شبکه 1 دیدن

        به نظرم شکست مذاکرات در پیش است
        بابا ولمون کن یسری ادم میان طرز تفکرشونو و دیدشونو هرجوری ک میخوان ب ادم القا می کنن شما برو خبر نامه صدوپنجاه نماینده دموکراتو بخون ک به نفع توافق هسته ایه امیدوار بشو...


        Sent from my iPhone using Tapatalk

        نظر

        • MAGDAD2015
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 342

          #15829
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          صفحه نخست » انرژی هسته ای
          تعداد بازدید: ۴۱۱۴





          عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای در دولت اصلاحات تاکید کرد: نتانیاهو و لابی صهیونیست، اولین دلواپسان توافق هسته ای ایران و قدرت های جهانی هستند.
          کد خبر: ۴۹۸۳۳۱
          تاریخ انتشار:
          ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۹
          -
          08 May 2015

          عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای در دولت اصلاحات تاکید کرد: نتانیاهو و لابی صهیونیست، اولین دلواپسان توافق هسته ای ایران و قدرت های جهانی هستند.

          به گزارش ایلنا، سید حسین موسویان در نشست پنل بین المللی سوخت هسته‌ای جهان (international Panel for Fissile Material) در سازمان ملل گفت: اصل برای لابی صهیونیست جهانی این است که توافق هسته‌ای با ایران، هرچه هم خوب باشد، صورت نگیرد. حتی به فرض محال اگر توافقی صورت گیرد که ایران غنی‌سازی هم نداشته باشد، باز هم صهیونیست جهانی مخالف خواهد بود زیرا آن‌ها می‌خواهند به هر قیمتی تحریم‌ها علیه ایران را حفظ کنند و مانع بهبود روابط ایران و آمریکا شوند.

          در این نشست که در جریان کنفرانس بازنگری معاهده NPT در سازمان ملل برگزار شد، ده‌ها تن از متخصصان هسته‌ای و نمایندگان مختلف کشورهای جهان حضور داشتند.

          موسویان که هم اکنون عضو هیات رئیسه پنل بین المللی سوخت جهانی است، دومین گروه دلواپسان توافق هسته‌ای را اعراب متخاصم ایران به رهبری عربستان معرفی کرد و گفت: مسئله اصلی این گروه از دلواپسان هم برنامه هسته‌ای ایران نیست، این‌ها چند دهه در کنار ۴۰۰ بمب هسته‌ای رژیم اسرائیل زندگی کرده و حتی پاکستان را برای ساخت بمب هسته‌ای کمک کرده‌اند.

          وی ادامه داد: حتی آنها نگران اینکه ایران چند بمب هسته‌ای هم داشته باشد نیستند. نگرانی اصلی آن‌ها فروپاشی ساختار تحریم‌ها جهانی علیه ایران است. آنها نگرانند که سیاست امریکا از «تغییر رژیم» به «تعامل و همکاری با ایران» در حال تغییر است.

          این دیپلمات ارشد پیشین کشورمان ادامه داد: آمریکا و غرب دریافته‌اند که تروریسم کور وهابی‌ها که در قالب القاعده و داعش و جبهه النصره و بوکوحرام و امثالهم ظهور کرده، تهدید اصلی صلح و ثبات منطقه و جهان است و متحدان عرب آمریکا هم پشتوانه اصلی مالی و تسلیحاتی و ایدئولوژیک تروریست‌های تکفیری هستند، آمریکا و قدرت‌های جهانی خوب می‌فه‌مند که ایران متحد طبیعی ان‌ها در مبارزه با تروریسم تکفیری است.

          موسویان اظهار کرد: آمریکا درک می‌کند که با ایران در تأمین ثبات و امنیت عراق و افغانستان منافع مشترک دارد. قدرت‌های جهانی با اینکه از تجاوز عربستان به یمن حمایت می‌کنند اما نگرانند که در ‌‌نهایت القاعده جایگزین حوثی‌ها خواهد شد. آمریکا به این نتیجه رسیده که شعار «اسد باید برود»، شعار بی‌ربطی بود، اسد از داعش بهتر است و اسد بخشی از راه حل سوریه است.

          وی گقت: عرب‌های متخاصم ایران وقتی چنین روندی را در منطقه می‌بینند، دلواپس توافق هسته‌ای و امکان همکاری‌های منطقه‌ای آمریکا و ایران هستند.

          معاون پیشین سیاست خارجی شورای عالی امنیت ملی ایران، سومین گروه دلواپسان توافق هسته‌ای را جناح بازهای آمریکا معرفی کرد و گفت: جناح باز‌ها در کنگره امریکا نفوذ وسیع دارند و آن‌ها هم نگران فروپاشی سیاست «تغییر رژیم» آمریکا در مورد ایران هستند و معتقدند که توافق هسته‌ای بنیان سیاست «تغییر رژیم» آمریکا را متلاشی خواهد کرد.

          سخنگوی وقت تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران با اشاره به دلواپسان توافق هسته‌ای در ایران گفت: اما دلواپسان ایران، مخالف تعهدات ایران فرا‌تر از معاهده NPT هستند. البته هستند افرادی که دلواپس بهبود روابط ایران با آمریکا و غرب هستند، لکن عمده مخالفت‌ها بر این است که معاهده NPT مبنای توافق (ژنو) بوده و چرا در بیانیه لوزان سوییس ایران فرا‌تر از ان. پی. تی را پذیرفته است.

          موسویان که هم‌اکنون محقق و مدرس دانشگاه پرینستون آمریکاست گفت: مذاکرات هسته‌ای از ١٣٨٢ تا ١٣٩٢ به نتیجه نرسید چون ایران و آمریکا مذاکره مستقیم جدی هسته‌ای نداشتند. تنها شهریور ٩٣ مذاکرات تهران و واشنگتن آغاز شد، آمریکا اصل غنی‌سازی را پذیرفت و اوباما هم بلافاصله در سخنرانی خود در سازمان ملل تصریح کرد که اول، سیاست تغییر رژیم در ایران را ندارد، دوم به فتوای هسته‌ای رهبر معظم ایران احترام می‌گذارد، سوم برای مذاکره بدون پیش شرط جهت بهبود روابط بر أساس احترام متقابل آماده است و در ‌‌نهایت وزیر خارجه‌اش را مامور مذاکره کرد.

          موسویان گفت: با وجود اختلافات موجود در مورد کم و کیف رفع تحریم‌ها، بازرسی‌ها و تحقیق و توسعه، به توافق جامع نهائی خوشبین هستم و معتقدم شانس توافق نهایی تا تیر یا مرداد امسال بسیار بالاست چون هزینه‌های عقب‌گرد برای دو طرف خیلی سنگین است.

          وی با اشاره به اینکه ایران از دهه ۱۹۷۰ پیشنهاد خاورمیانه عاری از سلاح هسته‌ای را مطرح کرده، گفت: تا زمانی که رژیم اسراییل خلع سلاح هسته‌ای نشود، طرح خاورمیانه عاری از سلاح هسته‌ای به نتیجه نخواهد رسید، آمریکا و قدرت‌های غربی اراده و تصمیمی برای فشار به این رژیم جهت خلع سلاح هسته‌ای ندارند، همه فشار‌ها علیه ایرانی صورت گرفته که بمب هسته‌ای نداشته و ندارد و هیچ فشاری به اسراییل نیامد در حالیکه ۴۰۰ بمب هسته‌ای دارد، اگر یک دهم فشارهایی که آمریکا و غرب در طول یک دهه به ایران آوردند را به رژیم اسراییل می‌آوردند، طرح خاورمیانه عاری از سلاح هسته‌ای تاکنون تحقق یافته


          نظر

          • MAGDAD2015
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 342

            #15830
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1



            + A - جمعه 18 اردیبهشت 1394 - 11:36:59 چاپ

            امتیاز به مطلب 1 نفر


            جیم لوب: حمایت نمایندگان آمریکا احتمال موفقیت توافق هسته ای ایران را بیشترکرد

            بین الملل > دیپلماسی - ایرنا نوشت:

            'جیم لوب' روزنامه نگارآمریکایی نوشت: نامه ای که از جانب 150 نماینده دمکرات مجلس نمایندگان آمریکا در روز پنجشنبه منتشر شد،با تقویت موضع باراک اوباما درقبال توافق هسته ای با ایران،احتمال نجات توافق هسته ای مورد مذاکره بین گروه 1+5 و ایران را در چالش کنگره بیشتر کرد.
            لوب در مقاله ای در پایگاه اطلاع رسانی 'لوبلاگ' نوشت: اعضای دمکرات مجلس نمایندگان آمریکا در این نامه که به ابتکار 'جان شاکووسکی'، 'لوید داگت' و 'دیوید پرایس' نوشته شد، از تلاش های 'باراک اوباما' برای دستیابی به توافق با ایران به شدت حمایت کردند.
            150 تن از نمایندگان کنگره آمریکا پنجشنبه (دیروز) در نامه ای خطاب به باراک اوباما رییس جمهوری، از او برای اتخاذ گزینه سیاسی و انجام مذاکرات برای حل مساله برنامه اتمی ایران تشکر کرده و خواستار ادامه این روند شده اند.
            در این نامه خطاب به باراک اوباما آمده است 'در حالی که مذاکرات درباره برنامه اتمی ایران ادامه دارد، ما از شما می خواهیم که این روند را براساس چارچوب سیاسی که بتازگی اعلام شده ادامه دهید و به سوی دست یابی به توافقی محکم و قابل اثبات بین کشورهای گروه 1+5 و ایران که از دست یابی تهران به سلاح اتمی جلوگیری کند، پیش روید. ما به سبب پیشرفت بزرگی که تاکنون به دست آمده، از شما و از تیم مذاکره کنندگان شما و نیز از شریکان ما در این ائتلاف سپاس گزاریم.'
            در ادامه این نامه آمده است 'اگر ایالات متحده آمریکا این مذاکرات را رها کند یا سبب شکست آن شود، نه تنها در اتخاذ راهی صلح آمیز برای جلوگیری از ایرانی اتمی شکست خورده ایم، بلکه راه دست یابی ایران به چنان هدفی را هموار کرده ایم. در این حال احتمالا سیاست تحریم های چندجانبه با شکست روبرو می شود و در نتیجه ایران برنامه اتمی خود را بدون مانع و محدودیت تسریع می بخشد'.
            این نمایندگان با تاکید بر اینکه 'جنگ نمی تواند در نفس خود مایه امنیت باشد'، تصریح کردند ' حمله نظامی تنها شاید بتواند برنامه اتمی ایران را یک یا دو سال عقب بیندازد؛ ما باید ابزارهای دیپلماتیک را در همه ظرفیت خود به کار گیریم و بگذاریم مذاکرات مسیر خود را بپیماید.
            'ما باید وقت و امکان لازم را در اختیار هیات مذاکره کنندگان قرار دهیم تا به پیشرفت های خود در چارچوب سیاسی ادامه دهند و آن را به توافقی بلندمدت و اثبات پذیر تبدیل کنند؛ اگر در این راه توفیق نیافتیم آنگاه کنگره آماده اقدام است و گزینه های دیگری را که از دست یابی ایران به سلاح اتمی جلوگیری کند به شما ارائه خواهد داد.'
            این نامه از هفته ها پیش بطور مخفیانه در کاخ سفید منتشر شده بود و وقتی که 150 نماینده دمکرات مجلس نمایندگان آن را امضا کردند، به اطلاع عموم رسید. این تعداد بسیار بیشتر از رای مورد نیاز برای حمایت از وتوی قانون مخالف توافق با ایران از سوی باراک اوباما است. ابطال وتوی رئیس جمهوری مستلزم رای مثبت دو سوم اعضای مجلسین آمریکاست.
            لوب افزود: همانگونه که «جرج سارجنت» در واشنگتن پست نوشت، هدف این نامه فقط اعلام حمایت از وتو نیست، بلکه ارسال این پیام است که بیش از آنچه فکر می شد کنگره از مذاکرات حمایت می کند. این نامه احتمالا اطمینان بیشتری به مذاکره کنندگان ایرانی می دهد که توافق نهایی امضا شده از سوی آمریکا از سوی کنگره باطل نخواهد شد.
            نامه شاکووسکی به احتمال زیاد ابطال توافقنامه هسته ای با ایران از سوی کنگره را بسیار دشوار خواهد ساخت.
            به گفته «جمال عبدی» مدیر سیاسی گروه موسوم به شورای ملی ایرانیان آمریکا، اگر اوباما مجبور به استفاده از حق وتوی خود برای حفاظت از توافق هسته ای در تابستان امسال شود، اکنون به اندازه کافی نماینده برای حمایت از این توافقنامه وجود دارد.
            به نوشته لوب، 'حفاظت از یک توافق با استفاده از حق وتو یک گزینه آرمانی نیست زیرا می تواند برخی اعضای کنگره را به پیگیری سایر تلاش ها برای کارشکنی در این توافق متقاعد کند. با این حال، در صورت لزوم جلوگیری از نابودی توافق از سوی کنگره، رئیس جمهوری باید از حق وتوی خود استفاده کند و بسیاری از قانونگذاران نیز از وی حمایت خواهند کرد'.
            کمیته دوستان قانونگذاری ملی، یکی از موثرترین گروه های لابی کنگره، از این نامه به عنوان یک نقطه عطف تقدیر کرد.
            «کیت گولد» محقق قانونگذاری در سیاستگذاری خاور میانه این کمیته، از این نامه به عنوان قویترین پیامی یاد کرد که کنگره تا کنون در حمایت از حل مساله ایران بر مبنای گفت وگو ارسال کرد. مسلما، سیل درخواست ها، پیام ها و نامه های طرفدار دیپلماسی بر بحث ها و گفت وگوها درباره ایران در واشنگتن تاثیر دارد. حمایت از دیپلماسی در صدر اولویت های کنگره قرار دارد.

            نظر

            • MAGDAD2015
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 342

              #15831
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1



              + A - جمعه 18 اردیبهشت 1394 - 12:25:45 چاپ





              هافینگتون پست: چرا آمریکایی ها از توافق هسته ای با ایران حمایت می کنند؟

              بین الملل > دیپلماسی - واحدمرکزی خبر نوشت:

              هافینگتون پست نوشت : آمریکایی ها با تکیه بر برداشت های خود از طرز تفکر ایرانی ها بی توجه به عواقب آن از سناریوی توافق هسته ای با تهران حمایت می کنند.
              پایگاه اینترنتی این روزنامه آمریکایی در مطلبی به قلم ریک شنکمن نوشت، سه روز پیش از آغاز جنگ عراق در سال 2003 دیک چنی معاون رئیس جمهور وقت در پاسخ به سوال برنامه« میت دپرس» درباره پیش بینی روند جنگ پاسخ داد« معتقدم عراقی ها از ما به عنوان ناجی استقبال خواهند کرد».
              با نگاهی به گذشته، این استدلال یکی از خنده دارترین قضاوت های نادرست یک مقام عالی رتبه آمریکا بود که درس های بسیاری به ما آموخت. یکی از درس های آن این بود که دیگر هرگز نباید به دیک چنی اعتماد کرد. البته می بایست از این موضوع درس های دیگری گرفته می شد که آمریکایی ها آن ها را نادیده گرفتند. یکی این که مقامات آمریکایی نباید فرض کنند با طرز تفکر مردم کشوری آشنایی دارندکه تعامل مستقیم و چندانی با آن ندارند.
              نویسنده در ادامه به مواردی که اثبات می کند آمریکایی ها این موضوع را نادیده گرفته اند، اشاره می کند و می نویسد، با توجه به نتایج به دست آمده از نظرسنجی های انجام شده در یک ماه گذشته پس از امضای چارچوب توافق که نشان دهنده حمایت گسترده عموم آمریکا از توافق هسته ای است- پنجاه و نه درصد موافق و سی و یک درصد مخالف- این موضوع مهم که بسیاری از آمریکایی ها اصلا در این مورد هیچ نظری ندارند، توجهی نشده است. به عبارت دیگر آمریکایی ها گمان می کنند، می توانند بر اساس نوع تفکر خود، طرز تفکر دیگران را حدس بزنند و ارزیابی کنند.
              از آنجایی که جزئیات چارچوب توافق هنوز محرمانه است و همچنین اختلاف نظرهایی درباره موضوعات منتشر شده نیز وجود دارد( ایرانی ها و آمریکایی ها همچنان درباره آن چیزی که اعلام شده، توافق کرده اند، اختلاف دارند ) باید این موضوع را مدنظر داشت بخشی از انگیزه ها و خواسته های ایرانی ها همچنان مشخص نشده است. بنابراین صادقانه ترین پاسخ به سوال ها درباره انگیزه های ایرانی ها، اظهار بی اطلاعی کردن، است.
              اما متاسفانه این موضوع اصلا مدنظر گرفته نمی شود، زیرا براساس طرز تفکر خود، تلاش می کنیم نوع تفکر طرف مقابل را حدس بزنیم.
              مقامات آمریکایی با گروه محدودی از ایرانی ها تعامل داشته اند و با اقشار دیگر آنها از جمله تندروهای ان هیچ ارتباط مستقیمی نداشتند، اما تعصب آنها درباره هدف و برنامه ای که در پیش دارند، باعث شده است بر سناریوی خود درباره ایران پافشاری کنند.
              تاریخ چهل سال گذشته نشان می دهد که ما ایران را در سال 2015 درک نمی کنیم، همانطور که عراق را در سال 2003 و ویتنام را در سال 1965 درک نمی کردیم. شاید توافق هسته ای با ایران برای آمریکا خوب باشد، اما اوباما در مصاحبه اش با شبکه رادیویی ان پی آر به تنها دلیل پافشاری اش برای ادامه مذاکرات با ایران اشاره کرد. وی گفت توافق با ایران بسیار بهتر است حتی اگر ایران تغییر نکند. ما می توانیم امیدوار باشیم ایران در مسیر جدید گام بردارد البته نمی توان به این موضوع اطمینان داشت. این برداشت تنها به این علت است که لیبرال ها و محافظه کاران آمریکا به توانایی خود برای حدس زدن تفکر و نگرش ایرانی ها اعتماد بسیاری دارند.
              4949

              نظر

              • samx
                عضو عادی
                • Mar 2015
                • 40

                #15832
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                نکته جالب در این مستند این بود که با ریس اتمی ایران زمان شاه مصاحبه کردن و طرف هم میگفت ایران حقشه تا هرچقد دلش میخواد غنی سازی کنه
                ونکته جالب تر اون 2 تا اساتید دانشگاه بودن که توافق رو بدجوری کوبیدن
                یسری شعار یسری حرف های یک طرفه در مورد قضیه هسته ای ولی درست و نادرست رو طوری در هم امیختن که شاهکار بود

                نظر

                • نجاT...
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 2639

                  #15833
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  ۸ ایرباس ۳۴۰ دیشب وارد تهران شدند...

                  چند ماهی است که برخی رسانه های بین المللی و ایرانی، خبر از انتقال چند فروند هواپیمای ایرباس مدل A340 سری 600 که متعلق به ایرلاینی به نام "ویرجین آتلانیک" هستند، به شهرهای بصره و بغداد در عراق می دادند و گمانه زنی ها درباره اینکه این هواپیماها متعلق به یکی از ایرلاین های ایرانی باشد، مطرح بود. 
                   
                  A340-600 از نوع هواپیماهای مسافربری پهن ‌پیکر و چهار موتوره ساخته شرکت ایرباس است که کاربرد اصلی این هواپیما در جابجایی تعداد زیادی مسافر در مسافت‌ های طولانی است. این تایپ از ایرباس، بر اساس اطلاعات رسمی، تقریبا 14600 کیلومتر برد پروازی دارند و حدود 350 مسافر را در 3 کلاس اکونومی، بیزینس و فرست کلاس حمل می کنند. 
                   
                  اما این گمانه زنی ها زیاد ادامه پیدا نکرد و طی ساعات پایانی شب گذشته، آسمان تهران شاهد فرود دسته جمعی این ایرباس ها در فرودگاههای امام خمینی (ره) و مهرآباد بود تا بزرگترین انتقال دسته جمعی هواپیماهای مسافربری به داخل کشور در دوران پس از انقلاب و در شرایطی که هنوز تحریم ها علیه صنعت هواپیمایی کشورمان به شدت ادامه دارد، رخ دهد. 
                   
                  با این اقدام مهم این ایرلاین ایرانی که با همکاری بانک تات سابق عملی شده، ماهان بسیار قدرتمندتر از گذشته به کار خود ادامه خواهد داد و می تواند بخش زیادی از نیازهای صنعت هوایی کشورمان را تاین کند. بر اساس اطلاعات منتشر شده در سایت مرجع هوانوردی و هوافضای پارسی، اکثریت قریب به اتفاق این ایرباس ها، جوان و تازه نفس هستند و تولید آنها بین سال 2001 تا انتهای 2004 بوده است.

                    
                  البته در کنار این ایرباس های مدل 340، یک فروند هواپیمای ایرباس 321 هم خریداری شده بود که این پرنده نیز دیشب به ایران آمده است. کارشناسان صنعت هوایی به صبحانه گفتند که با توجه به تحریم های ظالمانه غرب علیه صنعت هوایی کشورمان و عدم ارائه سوخت به هواپیماهای ایرانی در اکثر فرودگاههای اروپا، این مدل از ایرباس ها  این امکان را دارند تا همه مسیرهای فعلی اروپایی و آسیایی ماهان را به صورت رفت و برگشت و بدون نیاز به سوختگیری مجدد پوشش بدهند و درآمد خوبی را از این صرفه جویی به ماهان منتقل کنند. 
                   
                  از سوی دیگر خانواده ایرباس ها در اکثر بخش ها از سیستم های یکسانی برخوردارند و هزینه تعمیر و نگهداری آنها به علت آشنایی متخصصان ایرانی به تعمیر و نگهداری ایرباس، پایین خواهد بود. 
                   
                  با توجه به این اقدام مهم و برنامه ریزی شده ماهان، باید منتظر ماند و دید آیا ایرلاین هایی چون ایران ایر هم می تواند تحولی را در خود شاهد باشد یا همچنان منتظر اما و اگر روی خوش نشان دادن غرب خواهد ماند...

                  Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
                  انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                  نظر

                  • نجاT...
                    عضو فعال
                    • Dec 2013
                    • 2639

                    #15834
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    پافشاری پژو برای حضور دربازار ایران...

                    به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران به نقل از رویترز،  مدیرعامل شرکت پژو اعلام کرد: درباره نحوه همکاری با شرکت خودروسازی ایران‌خودرو در صورت لغو تحریم‌ها هر هفته گفتگو می‌کنیم.
                    ماکسیم پیکا گفت: آغاز طرحی مشترک را با ایران خودرو بررسی می‌کنیم که به ما امکان می‌دهد زنجیره‌ای کامل از خریدها و واردات تا تولید و فروش لوازم یدکی را پوشش دهیم.
                    وی افزود: پژو قصد دارد برای تقویت وجهه خود در ایران ابتدا خودروهای گران‌قیمت را به ایران صادر کند و پس از آن تلاش خواهد کرد خودروهای ارزان‌تر را در ایران تولید کند...

                    Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
                    انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                    نظر

                    • alireza51
                      عضو فعال
                      • Feb 2013
                      • 1205

                      #15835
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      با این وضعی که داره پیش می ره، احتمالا اگر توافق بشه بجای اینکه بورس رشد کنه، بجاش کلی سقوط می کنه/:.wacsmiley.://:.rolleyessmileyani
                      عمر خیلی کوتاه است.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #15836
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        طرح ۳ فوریتی نمایندگان مجلس برای توقف مذاکرات تا قطع تهدیدات آمریکا

                        عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از طرح ۳ فوریتی نمایندگان مجلس برای توقف مذاکرات تا قطع تهدیدات آمریکا خبر داد.

                        به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، «جان کری وزیر خارجه آمریکا» و «جو بایدن معاون رئیس‌جمهور آمریکا» طی اظهارنظرهایی در روزهای اخیر ضمن تهدید کشورمان باز هم از «گزینه نظامی» سخن به میان آوردند.

                        هرچند انتظار می‌رفت با توجه به در جریان بودن مذاکرات هسته‌ای مقامات غربی سخنی از تحریم و فراتر از آن «گزینه نظامی» به میان نیاورند اما اظهارات 2 مقام آمریکایی نشان از عدم تغییر رویکرد ایالات متحده در قبال جمهوری اسلامی ایران دارد.

                        همین تهدیدهای ادامه‌دار آمریکایی‌ها باعث شد تا رهبر معظم انقلاب در دیدار وزیر و مسئولان آموزش و پرورش و جمع زیادی از معلمان سراسر کشور در هفته گذشته به «گزینه‌ روی میز» مقامات آمریکایی واکنش نشان دهند و تاکید کنند که « 2 مسئول رسمی آمریکا تهدید کردند حمله نظامی می‌کنیم، اولاً که غلط می‌کنید، ثانیاً دوران بزن و دررو تمام شده و ملت ایران کسی را که تعرضی بکند رها نمی‌کند.‎»

                        پس از اظهارات مقامات آمریکایی‌ در آخرین روزهای هفته گذشته خبر دیگری مبنی بر «طرح کنگره آمریکا برای نظارت بر توافق هسته‌ای» به گوش رسید. طرحی که انتقاد نمایندگان مجلس شورای اسلامی را در پی داشت و آنها عقیده داشتند که این اقدام کنگره در راستای اظهارات مقامات رسمی این کشور بوده و نوعی فشار بر جمهوری اسلامی ایران و تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان است.

                        در همین راستا، جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تهیه و تدوین طرحی 3 فوریتی خواستار توقف مذاکرات هسته‌ای تا پایان تهدیدات آمریکایی‌ها شدند.

                        جواد کریمی‌قدوسی نماینده مشهد و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت‌وگو با فارس، در توضیح جزئیات این طرح گفت که این طرح فردا به امضاء نمایندگان رسیده و تقدیم هیات رئیسه مجلس می‌‌شود.

                        وی با بیان اینکه این طرح دارای یک ماده واحده است، خاطرنشان کرد که طبق این طرح دولت موظف است مذاکرات را متوقف کند تا زمانی که آمریکایی‌ها طی بیانیه‌ای از جمهوری اسلامی ایران عذرخواهی کرده و به تهدیداتشان پایان دهند.

                        نماینده مردم مشهد همچنین با تاکید بر اینکه استقلال و آزادی ملت ایران برای وکلای ملت دارای اهمیت فراوان است، گفت: هیچگاه اجازه نمی‌دهیم حقوق ملت ایران توسط ابرقدرت‌ها تضییع شود.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #15837
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          بعیدی‌نژاد خبر داد:
                          دور بعدی گفت‌وگوهای هسته‌ای از سه‌شنبه تا جمعه در وین

                          عضو تیم مذاکره‌کننده کشورمان با ۱+۵ از برگزاری دور بعدی مذاکرات از سه‌شنبه تا جمعه هفته آینده در وین خبر داد.

                          به گزارش خبرنگار ایلنا، حمید بعیدی‌نژاد عضو تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان پیش از این از با اعلام پایان ۲۰۰ ساعت مذاکره در نیویورک خبر داده بود که کار دشوار مذاکره‌کنندگان در وین است و خواسته بود از ویژگی الزام‌آوری فصل هفتم برای لغو تحریم‌ها استفاده شود.

                          این مقام مذاکره کننده امروز نیز در پایان دور مذاکرات نیویورک در صفحه‌ ایستاگرام خود نوشت: در دور مذاکرات نیویورک علاوه بر مذاکرات مهم دکتر ظریف با آقای کری و سپس خانم موگرینی مجموعا ۹ روز در سطح معاونان و ۱۱ روز در سطح کار‌شناسان مذاکراتی پیوسته و به موازات هم انجام گرفت که با توجه به آنکه در هر جلسه روزانه ۱۰ ساعت مذاکره صورت گرفت می‌توان گفت در این مدت در مجموع حدود ۲۰۰ ساعت مذاکره انجام شد.

                          این عضو تیم مذاکره‌کننده کشورمان در ادامه این مطلب آورده است : در چارچوب این مذاکرات بسیاری از متون مختلف مورد بررسی قرار گرفت و بخشی مورد موافقت و بخش دیگری به علتی مبنی بر توافق در پرانتز قرار گرفتند.

                          بعیدی‌نژاد ادامه داده است: هدف بعدی مذاکرات آینده که از سه‌شنبه هفته جاری تا جمعه در سطح معاونان و کار‌شناسان در وین برگزار می‌شود، کم کردن پرانتز‌ها و توافق بر روی موارد اختلافی خواهد بود.

                          بعیدی‌نژاد توضیح داده است که مذاکرات نیویویورک خوب و مفید است و مذاکرات خوبی به ویژه در رابطه با تهیه پیش‌نویس تفاهم هسته‌ای صورت گرفته است اما هنوز موضوعات و مباحث اختلافی زیادی میان دو طرف وجود دارد که باید مورد توافق قرار گیرد.

                          این عضو ارشد مذاکره کننده کشورمان نوشته است: همکاران ما دوره‌ سختی را در رابطه با کار بر روی عبارت‌بندی مباحث سیاسی، فنی و حقوقی در تفاهم سیاسی پیش روی دارد که نیازمند کاری شبانه روزی است و تا روز و ساعت آخر مذاکرات به طور مستمر و بدون کمترین وقفه‌ای باید ادامه یابد.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #15838
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            خرم در گفتگو با مهر:
                            توافق در صورت تبدیل شدن به قطعنامه نیازی به تصویب مجالس ندارد
                            علی خرم
                            شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۳

                            یک کارشناس مسائل بین الملل گفت: زمانی که توافق در چارچوب فصل هفتم منشور ملل تبدیل به قطعنامه شود ، برای همه از جمله کنگره آمریکا الزام آور خواهد بود.
                            علی خرم، کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با خبرنگار مهر درباره تصویب طرح نظارت بر توافق هسته ای از سوی سنا گفت: از نظر حقوق بین الملل هر دولتی هماهنگ کننده کلیه ارگان های آن کشور است. در آمریکا دولت اوباما و جان کری به عنوان ویترین خارجی دولت مسئول هستند که کلیه ارگان های داخلی آمریکا ائم از کنگره، دیوان عالی یا هر جای دیگری را هماهنگ کنند.

                            وی با اشاره به اینکه ما به عنوان جمهوری اسلامی ایران از نظر حقوقی نباید نگرانی نسبت به هر تصمیمی از سوی کنگره آمریکا داشته باشیم، ادامه داد: البته از نظر سیاسی این نگرانی قابل پذیرش است که آنها ممکن است هر توافقی را که بین ظریف و جان کری حاصل شود، نقض یا تخریب کنند.

                            خرم با اشاره به اینکه از منظر حقوقی اوباما و جان کری مسئول هستند و ما در زمینه حقوقی مشکلی با توافق نخواهیم داشت، اظهار داشت: اینکه مجلس ایران در مقابل طرح کنگره، طرحی را برای تصویب توافق به تصویب برساند بحث دیگری است که به هر حال یک مسئله سیاسی است. در حقیقت اقدام حقوقی که صورت می گیرد همان توافقی است که میان دولت روحانی و اوباما خواهد بود و هر اقدام دیگری از سوی کنگره و مجلس ایران در راستای سیاسی است.

                            ابن کارشناس بین الملل گفت: به طور مثال در صورتی که ظریف در توافق نهایی امضا کند که ایران پروتکل الحاقی را داوطلبانه اجرا می کند اما نمایندگان مجلس اجرای پروتکل الحاقی را تصویب نکنند، این امضای وزیر امور خارجه است که زیر سئوال می رود و در این صورت طرف مقابل نیز می تواند به تعهدات خود عمل نکند. این مسئله حقوقی دو طرفه است و دولت ها در قبال تعهدات خود مسئول خواهند بود.

                            خرم در پاسخ به این سئوال که آیا توافق بر اساس آنچه تیم مذاکره کننده بر آن اذعان دارند به دلیل آنکه یک سند حقوقی نیست نیاز به تصویب مجلس ندارد، درست است، بیان کرد: اگر عنوانی که برای توافق انتخاب می کنیم در اصطلاح بین المللی تعهد آور باشد، مجلس باید آن را تصویب کند. در مورد پروتکل الحاقی چون تعیین می کند که ایران باید اقداماتی را انجام دهد، نیاز به تصویب مجلس دارد.

                            وی با اشاره به اینکه در بیانیه ژنو عنوان طرح اقدام مشترک برای تفاهم صورت گرفته انتخاب شد، گفت: طرح اقدام مشترک از نظر حقوقی می تواند بین دو قوه مجریه صورت گیرد و بر همین اساس نیز نیازی به تصویب مجلس ندارد.

                            خرم تصریح کرد: اگر توافق عنوان agrement یا عهدنامه داشته باشد مانند عهدنامه الجزایر و... نیازی به تصویب مجلس ندارد اما میثاق و کنوانسیون احتیاج به تصویب مجلس خواهد داشت. به هر حال طرح اقدام مشترک به این معنا نیست که این طرح الزام آور نخواهد بود.

                            وی در پاسخ به این سئوال که به هر حال آیا تصویب توافق از سوی نمایندگان در مجلس می تواند مفید باشد، اظهار داشت: این تصویب ممکن است از نظر حقوقی مشکل ساز شود اما اگر دقت شود می تواند از جبنبه سیاسی تأثیر مثبت داشته باشد.

                            خرم گفت: باید این موضوع را در نظر بگیریم که از نظر حقوقی هر گونه ورود ارگان های دیگر به جز قوه مجریه می تواند کار را مشکل تر کند. اما از نظر سیاسی در مقابل اقدام آمریکا ممکن است بتواند پاسخگو باشد.

                            این کارشناس بین الملل گفت: به هر حال اگر توافق نهایی در فصل هفتم منشور ملل تبدیل به یک قطعنامه شود از نظر حقوقی برای همه الزام آور خواهد بود و به تبع آن دولت ها نیز ملزم به اجرا می شوند.

                            وی در پاسخ به این سئوال که در صورت تبدیل توافق به قطعنامه باز هم نیازی به تصویب مجلس وجود نخواهد داشت، گفت: زمانی که توافق در چارچوب فصل هفتم منشور ملل تبدیل به قطعنامه شود، برای همه الزام آور است. در حقیقت فصل هفتم منشور ملل یک مقام بالادستی محسوب می شود و در این صورت کنگره آمریکا، مجلس شورای اسلامی و همه مجالس ملزم به اجرای آن هستند.

                            ارسال به
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • K.S
                              عضو عادی
                              • Jan 2014
                              • 113

                              #15839
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              تهران- ایرنا- عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی با اشاره به تهیه طرح های مختلف برخی نمایندگان برای توقف مذاکرات و حضور یکی از نمایندگان در تیم مذاکره کننده اظهار داشت: توقف مذاکرات باید با اذن رهبرمعظم انقلاب باشد و در عین حال ظریف هم احتیاجی به ساقدوش ندارد .

                              غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا درباره ارایه طرح های مختلف برای محدود کردن تیم مذاکره کننده هسته ای در مذاکرات هسته ای افزود: واقعیت این است که باید برای طرح هایی که در مجلس ارایه می شود بین نمایندگان اجماع وجود داشته باشد، ولی درباره این سه طرح چنین اجماعی نیست .

                              وی با بیان اینکه برای تمامی موضوعات در کشور قانون وجود دارد، ادامه داد: بر اساس طرحی که برای تهیه امضا به نمایندگان ارایه شده بود، برخی بر این اعتقادند که باید ظریف را ساقدوشی کنند، در حالی که وزیر امور خارجه به ساقدوش احتیاجی ندارد .

                              عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات اظهار داشت: من فکر می کنم که در سال همدلی و همزبانی و اینکه چندین بار هم رهبرمعظم انقلاب فرمودند که من به این تیم اعتماد دارم و این افراد فرزندان این نظام هستند، نشان می دهد قبل از اینکه ما به آمریکایی ها بگوییم که ما هستیم، می گوییم که مذاکره کنندگان هسته ای کشورمان قابل اعتماد نیستند که این کار نتیجه ای جز تضعیف تیم مذاکره کننده ندارد .

                              وی خاطر نشان کرد: ما در حال حاضر نیاز به وضع قانون جدید نداریم و از طرف دیگر هم تیم مذاکره کننده در حال مذاکره است .

                              جعفرزاده درباره ادامه یا توقف مذاکرات گفت: این کشور رهبری دارد و فکر می کنم این موضوع باید با اذن ایشان باشد و جزء اختیاراتشان است، پس مجلس حق ورود به آن را ندارد .

                              وی ادامه داد: بر اساس این دلایل، آقایان نماینده اجازه دهند تیم مذاکره کننده کار خود را انجام دهد و مجلس نیز در محدوده قانون نظارت می کند؛ در عین حال نظارت عالی کشور هم با رهبر معظم انقلاب است .

                              عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس خاطرنشان کرد: اعضای شورای عالی امنیت ملی اذن از رهبرمعظم انقلاب دارند و دخالت بیش از حد برخی نمایندگان در کار آنها امکان دارد که مغایر با منافع و مصالح ملی و دخالت در حدود اختیارات رهبری باشد .

                              وی با بیان اینکه اگر توافقنامه ای امضا شود باید به تایید مجلس نیز برسد، اظهار داشت: طبیعی است که مذاکره کنندگان هسته ای نیز باید با مقامات ارشد نظام درباره متن توافق نهایی هماهنگی داشته باشند تا آنچه که مورد توافق مقامات ارشد کشور است در مجلس به تصویب برسد .

                              عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس خاطر نشان کرد: چندین بار هم وزیر امورخارجه در جریان مذاکرات هسته ای محدوده اختیارات خود را برای غربی ها توضیح دادند، برای همین برخی فکر می کنند که دلسوزتر یا داییه مهربان تر از مادر هستند درحالی که اقداماتشان در مسیر تضعیف تیم مذاکره کننده هسته ای است.

                              نظر

                              • memr
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 771

                                #15840
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                یکی به این مجلسیا بگه بشینید سر جاتون بابا شر بپا نکنید داریم زندگیمونو میکنیما :/


                                Sent from my iPhone using Tapatalk

                                نظر

                                در حال کار...
                                X