آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tom cruise
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 4756

    #15781
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    جانشین فرمانده سپاه: در صورت تهدید آمریکا، سپاه با آن‌ها تعیین‌ تکلیف می‌کند

    حسین سلامی از تیم مذاکره‌کننده‌هسته‌ای ایران خواست تا در صورتی که آمریکا دست به "ارعاب" زد، میز مذاکره را ترک کنند تا سپاه با آمریکا "تعیین‌ تکلیف" کند. او تهدید کرد که درصورت تهدید، ایران آسمان را به "آتش" خواهد کشید.

    حسین سلامی، جانشین فرمانده‌ی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، از تیم مذاکره‌کننده‌ی هسته‌ای ایران خواست تا در صورت "ارعاب و تهدید" آمریکا میز مذاکره را ترک کنند تا سپاه پاسداران با آن‌ها "تعیین‌ تکلیف" کند.

    سلامی که در گفت‌وگویی خبری در شبکه‌ی یک صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران شرکت کرده بود، تاکید کرد که ایران بیشتر از آن‌که برای "صلح و سازش" با آمریکا آماده شده باشد، برای "جنگ‌های طولانی‌مدت" و "غلبه و پیروزی" بر آمریکا توان گذاشته و خود را قدرتمند کرده است.

    این فرمانده‌ی نظامی ایران همچنین آمریکا را تهدید کرد که نباید براساس پیروزی‌های نظامی گذشته‌ی خود بر "ارتش‌های پوسیده"، توان نظامی ایران را دست‌کم بگیرد.

    او گفت:«اگر هواپیماهای آن‌ها بخواهند در آسمان ایران پرواز کنند، تمام طبقات و سقف‌های آسمان را سراسر به آتش خواهیم کشید و به خلبان‌های آن‌ها هشدار می‌دهیم که اولین پرواز، پرواز آخر آن‌ها خواهد بود.»

    سلامی با اشاره به آخرین اظهارات آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، آمریکا را تهدید کرد که با "تهدید و ارعاب" نمی‌تواند به برتری سیاسی در منطقه برسد.

    آیت‌الله خامنه‌ای روز چهارشنبه(۱۶ اردیبهشت/ ۶ مه) در جمع معلمان سراسر کشور از مذاکره‌کنندگان هسته‌ای ایران خواست تا با رعایت خطوط قرمز مذاکره کنند و زیربار "تحمیل و تحقیر و تهدید" نروند.

    رهبر ایران در سخنان خود گفت "آمریکا غلط می‌کند به ما حمله نظامی کند." او آمریکا را متهم کرد که از "جنایت عظیم" سعودی‌ها در یمن حمایت می‌کند و تاکید کرد که ملت ایران "کسی را که تعرض کند"، رها نمی‌کند.

    حسین سلامی در بخش دیگری از اظهارات خود از تیم مذاکره‌کننده‌ی هسته‌ای خواست تا با "آرامش، وقار و اعتمادبه‌نفس" مذاکره کنند.

    جانشین فرمانده‌ی سپاه می‌گوید ایران اگر آمریکا را تهدید نمی‌کند، به این دلیل است که مقامات ایران معتقدند باید اجازه داد "تعاملات دیپلماتیک و سیاسی" مسیر خود را طی کنند.

    این اولین‌بار نیست که سلامی، آمریکا را به واکنش نظامی سهمگین تهدید می‌کند. او پیش از این در واکنش به درخواست آمریکا برای بازدید از مراکز نظامی ایران، تهدید کرد که جواب هرکس را که بخواهد از مراکز نظامی ایران بازدید کند، با "سرب داغ" خواهد داد.

    او تاکید کرده بود که "حریم پایگاه‌های نظامی ایران" باید در روند مذاکرات هسته‌ای حفظ و تضمین شود.
    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
    tom cruise in face book

    نظر

    • tom cruise
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 4756

      #15782
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      جالب است معلمانی که در این دیدار بودند ایا جزو انهمه معلمی معترض به حقوقشان نیست که زیاد نشده!!!!!در واقع با یک تحرمی دیگر و قطع نفت اینها همین حقوق را ندارند
      سخنان سلامی هم یاد سخنان سعید الصحاح وزیر اطلاع رسانی عراق ادم را می اندازد که هر روز از مقاومت بعثیها در جنگ با امریکا در ام القصر میگفت بعد یهو بغداد در35روز سقوط کرد....پیام های صدام و قبل جنگ یان بود که شنهای عربستان از خون امریکایی سیراب میشوند ...و مادر جنگها انجام میشود...
      در کل بیشتر این سخنان مصرف عوام دارد مثل گرفتن ان کشتی که بیشتر بخاطر اخطار ناوهای امرکیا در عدن و برگشتن ناوچه های ایران بود اینجا خواستند جبران کنند مردم نگویند فرار کردند
      ایران نه طاقت یک دهم تحریمهای عراق نه جنگ امرکیا عراق را ندارد ...کشوری که در تحریم700تا پورشه بخرد دیگر جوانش زیر تانک عمرا برود....تازه عده ای شدند دلال تحریم
      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
      tom cruise in face book

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #15783
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        در نشست بین المللی سوخت هسته‌ای در سازمان ملل؛
        موسویان وضعیت دلواپسان توافق هسته‌ای ایران را تشریح کرد


        پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۷

        سید حسین موسویان در نشست پانل بین المللی سوخت هسته ای جهان (international Panel for Fissile Material) در سازمان ملل گفت: نتانیاهو و لابی صهیونیست، اولین دلواپسان توافق هسته ای ایران و قدرت های جهانی هستند.

        نتانیاهو و لابی صهیونیست اولین دلواپسان
        به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) وی ادامه داد: اصل برای لابی صهیونست جهانی این است که توافق هسته‌ای با ایران، هرچه هم خوب باشد، صورت نگیرد. حتی به فرض محال اگر توافقی صورت گیرد که ایران غنی سازی هم نداشته باشد، باز هم صهیونیست جهانی مخالف خواهد بود زیرا آنها می‌خواهند به هر قیمتی تحریم‌ها علیه ایران را حفظ کنند و مانع بهبود روابط ایران و آمریکا شوند.

        در این نشست که در جریان کنفرانس بازنگری معاهده ان. پی. تی در سازمان ملل برگزار شد، دهها تن از متخصصان هسته ای و نمایندگان مختلف کشورهای جهان حضور داشتند.

        اعراب متخاصم با ایران دومین دلواپسان و نگران فروپاشی ساختار تحریم ها علیه ایران هستند
        موسویان که خود هم اکنون عضو هیات رئیسه پانل بین المللی سوخت جهانی است، دومین گروه دلواپسان توافق هسته‌ای را اعراب متخاصم ایران به رهبری عربستان معرفی کرد و گفت: مسئله اصلی این گروه از دلواپسان هم برنامه هسته ای ایران نیست، اینها چند دهه در کنار 400 بمب هسته ای رژیم اسرائیل زندگی کرده و حتی پاکستان را برای ساخت بمب هسته ای کمک کرده اند.

        حتی آنها نگران اینکه ایران چند بمب هسته ای هم داشته باشد نیستند. نگرانی اصلی آنها فروپاشی ساختار تحریم ها جهانی علیه ایران است. آنها نگرانند که سیاست امریکا از "تغییر رژیم" به "تعامل و همکاری با ایران " در حال تغییر است.

        وی ادامه داد: آمریکا و غرب دریافته‌اند که تروریسم کور وهابی ها که در قالب القاعده و داعش و جبهه النصره و بوکو حرام و امثالهم ظهور کرده، تهدید اصلی صلح و ثبات منطقه و جهان است و متحدان عرب آمریکا هم پشتوانه اصلی مالی و تسلیحاتی و ایدئولوژیک تروریست‌های تکفیری هستند، آمریکا و قدرت های جهانی خوب می فهمند که ایران متحد طبیعی انها در مبارزه با تروریسم تکفیری است.

        قدرت های جهانی نگران جایگزین شدن القاعده به جای حوثی ها هستند
        این دیپلمات با سابقه پیشین ایران اظهار کرد: آمریکا درک می‌کند که با ایران در تأمین ثبات و امنیت عراق و افغانستان منافع مشترک دارد. قدرت های جهانی با اینکه از تجاوز عربستان به یمن حمایت می کنند اما نگرانند که در نهایت القاعدة جایگزین حوثی ها خواهد شد. آمریکا به این نتیجه رسیده که شعار" اسد باید برود" ، شعار بی ربطی بود، اسد از داعش بهتر است و اسد بخشی از راه حل سوریه است.

        موسویان گقت: عرب های متخاصم ایران وقتی چنین روندی را در منطقه می بینند، دلواپس توافق هسته ای و امکان همکاری های منطقه ای آمریکا و ایران هستند.

        معاون پیشین سیاست خارجی شورای عالی امنیت ملی ایران، سومین گروه دلواپسان توافق هسته ای را جناح بازهای آمریکا معرفی کرد و گفت: جناح بازها در کنگره امریکا نفوذ وسیع دارند و انها هم نگران فروپاشی سیاست " تغییر رژیم" امریکا در مورد ایران هستند و معتقدند که توافق هسته ای بنیان سیاست "تغییر رژیم" آمریکا را متلاشی خواهد کرد.

        دلواپسان در ایران می گویند چرا در بیانیه لوزان، ما تعهداتی فراتر از ان پی تی پذیرفته ایم
        سخنگوی وقت تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران با اشاره به دلواپسان توافق هسته ای در ایران گفت: اما دلواپسان ایران، مخالف تعهدات ایران فراتر از معاهده ان پی تی هستند. البته هستند افرادی که دلواپس بهبود روابط ایران با آمریکا و غرب هستند، لکن عمده مخالفت‌ها بر این است که معاهده ان پی تی مبنای توافق (ژنو) بوده و چرا در بیانیه لوزان سوییس ایران فراتر از ان پی تی را پذیرفته است.

        موسویان که هم اکنون محقق و مدرس دانشگاه پرینستون آمریکاست گفت: مذاکرات هسته‌ای از ١٣٨٢ تا ١٣٩٢ به نتیجه نرسید چون ایران و آمریکا مذاکره مستقیم جدی هسته‌ای نداشتند. تنها شهریور ٩٣ مذاکرات تهران و واشینگتن آغاز شد، آمریکا اصل غنی سازی را پذیرفت و اوباما هم بلافاصله در سخنرانی خود در سازمان ملل تصریح کرد که اول، سیاست تغییر رژیم در ایران را ندارد، دوم به فتوای هسته ای رهبر معظم ایران احترام می گذارد، سوم برای مذاکره بدون پیش شرط جهت بهبود روابط بر أساس احترام متقابل اماده است و در نهایت وزیر خارجه اش را مامور مذاکره کرد.


        شانس توافق تا تیر یا مرداد امسال بالاست
        موسویان گفت: با وجود اختلافات موجود در مورد کم و کیف رفع تحریم ها ، بازرسی ها و تحقیق و توسعه، به توافق جامع نهائی خوشبین هستم و معتقدم شانس توافق نهایی تا تیر یا مرداد امسال بسیار بالاست چون هزینه های عقب‌گرد برای دو طرف خیلی سنگین است
        .

        وی با اشاره به اینکه ایران از دهه 1970 پیشنهاد خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای را مطرح کرده است گفت: تا زمانیکه رژیم اسراییل خلع سلاح هسته‌ای نشود، طرح خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای به نتیجه نخواهد رسید، آمریکا و قدرت های غربی اراده و تصمیمی برای فشار به این رژیم جهت خلع سلاح هسته ای ندارند، همه فشارها علیه ایرانی صورت گرفته که بمب هسته ای نداشته و ندارد و هیچ فشاری به اسراییل نیامد در حالیکه 400 بمب هسته ای دارد، اگر یک دهم فشارهایی که آمریکا و غرب در طول یک دهه به ایران آوردند را به رژیم اسراییل می آوردند، طرح خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای تاکنون تحقق یافته بود.
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • MAGDAD2015
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 342

          #15784
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          ظریف: کار برای سرزمین دلیران مایه افتخار من است



          » سرویس: سياسي - سياست خارجي
          کد خبر: 94021609094
          چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۷



          وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به مذاکرات هسته‌ای گفت: کار زیادی باقی مانده است، اما به کار برای سرزمین دلیران افتخار می‌کنم.
          به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان که به منظور شرکت در کنفرانس بازنگری معاهده ان‌پی‌تی به آمریکا سفر کرده بود پیش از بازگشت به ایران در صفحه توییتر خود نوشت : پس از یک هفته شلوغ در حال بازگشت به وطن هستیم.
          ظریف در ادامه با اشاره به مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 نوشت : کار زیادی باقی مانده است اما کار کردن برای این سرزمین زیبای دلیران همواره موجب افتخار و خرسندی من بوده است.
          به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه کشورمان در سفر خود به نیویورک با جان کری همتای آمریکایی‌اش دیدار و درخصوص مذاکرات هسته‌ای گفت‌وگو کرد.
          وی روز دوشنبه نیز در پیام دیگری در صفحه‌ توییتر خود با بیان اینکه مذاکرات ادامه دارد نوشته بود : هنوز پرانتزهای زیادی در متن توافق نهایی باقی‌مانده اما ما مصمم به پایان دادن به این بحران ساختگی هستیم.
          دور بعدی مذاکرات هسته‌ای قرار است سه شنبه هفته آینده 22 اردیبهشت ماه با حضور معاونان وزیر امور خارجه کشورمان در وین پایتخت اتریش از سر گرفته شود. همچنین قرار است مدیران سیاسی گروه 1+5 نیز به این مذاکرات بپیوندند.
          انتهای پیام


          نظر

          • MAGDAD2015
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 342

            #15785
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            تعداد کل اخبار: 289




            اتحادیه اروپا تایید کرد

            دور بعدی مذاکرات هسته‌ای 22 اردیبهشت در وین


            » سرویس: سياسي - سياست خارجي
            کد خبر: 94021609090
            چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۳




            اتحادیه اروپا تایید کرد: دور بعدی مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 هفته آینده در وین با حضور مدیران سیاسی تمام طرف‌های مذاکره کننده برگزار می‌شود.
            به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) همانگونه که سید عباس عراقچی، معاون وزیر امور خارجه کشورمان اعلام کرده بود اتحادیه اروپا با انتشار بیانیه‌ای تایید کرد دور بعدی این مذاکرات سه‌شنبه هفته آینده 12 مه (22 اردیبهشت ماه) در وین پایتخت اتریش از سر گرفته می‌شود.
            به گزارش پایگاه اینترنتی اتحادیه اروپا، این مذاکرات ابتدا با دیدار هلگا اشمیت، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان وزیر امور خارجه ایران آغاز می‌شود. همچنین قرار است مدیران سیاسی هر 6 کشور عضو گروه 3+3 روز 15 مه به این مذاکرات بپیوندند.
            در ادامه بیانیه اتحادیه اروپا آمده است : مدیران سیاسی اتحادیه اروپا و معاونان وزیر امور خارجه ایران قرار است به کار خود روی نگارش متن اصلی برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) بر اساس چارچوبی که در 2 آوریل در لوزان سوئیس به دست آمد و طی روزهای گذشته در نیویورک نگارش آن آغاز شده بود ادامه دهند.
            همچنین در این میان کارشناسان فنی به کار خود روی تهیه و نگارش ضمائم این توافق ادامه خواهند داد.
            انتهای پیام

            نظر

            • MAGDAD2015
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 342

              #15786
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


              آرشیو
              سرویس


              امکانات







              پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ / May 07 2015
              تعداد کل اخبار: 289




              با اشاره به مذاکرات هسته‌ای در نیویورک

              عراقچی: در حال پیشرفتیم/امتیاز خاصی‌ نمی‌دهیم


              » سرویس: سياسي - انرژي هسته‎‌اي
              کد خبر: 94021508432
              سه‌شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۳




              مذاکره‌کننده ارشد هسته‌ای کشورمان که در نیویورک به سر می‌برد، کار نگارش پیش نویس متن توافق جامع را آهسته و پیوسته خواند و گفت: در حال پیشرفت هستیم و امیدواریم بتوانیم این کار را در موعد مقرر به پایان رسانیم.
              به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،سید عباس عراقچی افزود: هنوز در خصوص بعضی‌ از موارد مثل ادبیات نگارش و برخی‌ از مسائل اختلاف نظر وجود دارد و هنوز مواردی که در کروشه یا پرانتز قرار دارند، تعدادشان زیاد است.
              معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزیر خارجه در واکنش به اظهارات اخیر وزیر امور خارجه آمریکا که از بازرسی‌های ابدی در ایران خبر داده بود، گفت: فکر نمی کنم خیلی‌چیز عجیب و غریبی باشد، این یکی‌از اصول اولیه ان پی‌تی‌است. کشورهایی که به ان پی‌تی‌ ملحق می‌شوند بر اساس آن، از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای برخوردار می‌شوند، فعالیت‌های هسته‌ای صلح آمیز خود را دنبال می کنند و در مقابل بازرسی‌های آژانس و اعتمادسازی به آژانس را می‌پذیرند.
              وی تاکید کرد: اینکه نظارت‌هایی وجود داشته باشد که از صلح آمیز بودن این برنامه‌ها اطمینان حاصل شود، یکی‌ از اصول اولیه ان‌پی‌تی‌ است و ما سال‌هاست که به ان‌پی‌تی‌پیوسته ایم و بر اساس آن، یک موفقتنامه پادمان میان ایران و آژانس امضا شده که دائمی است و این چیز عجیب و غریبی نیست.
              عراقچی افزود: در مذاکرات نیز بحث نظارت ها یکی‌از بخش‌های جدی برای ماست و آنچه جمهوری اسلامی ایران در این مذاکرات به طرف مقابلش عرضه می‌کند، اعتماد سازی است.
              وی تاکید کرد: ما هیچ امتیاز خاصی‌ نمی‌دهیم و در مقابل، آنها غنی سازی، آب سنگین و ادامه برنامه‌های ما را در خیلی‌ از حوزه‌ها می‌پذیرند، همکاری‌ها و رفع تحریم‌ها را می‌پذیرند و ما در مقابل، اعتمادسازی را مقداری بیشتر می‌کنیم.
              معاون وزیر امور خارجه که با خبرگزاری صداوسیما در نیویورک گفت‌وگو می‌کرد به لزوم تصویب پروتکل الحاقی از سوی قوه مقننه نیز اشاره کرد و گفت: یکی‌از مواردی که موضوع مذاکره است، پروتکل الحاقی است که اگر مجلس شورای اسلامی بپذیرد، پروتکل الحاقی هم اجرایی خواهد شد و آن هم هیچ چیز عجیب و غریبی نیست، چون بیش از یکصد کشور دنیا، پروتکل الحاقی را اجرا می کنند و یکی‌از اصول اولیه ان پی‌تی‌این است که کشورها برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را خواهند داشت و در مقابل، با یکسری نظارت‌ها و بازرسی‌ها توسط آژانس موافقت می کنند که اعتماد وجود داشته باشد.
              عراقچی در پاسخ به این سئوال که در مذاکرات نیویورک، چقدر درباره لغو تحریم‌ها صحبت شده است، گفت: همانطور که بارها گفته ایم، یکی‌از خواسته‌های اصلی‌ما، لغو فوری همه تحریم‌های اقتصادی و مالی است در مرحله‌ای که توافق اجرایی می‌شود.
              وی افزود: وقتی‌که نگارش این توافق پایان یابد و آن روزی که به توافق برسیم، تاریخی‌ را مقرر می‌کنیم که این توافق از چه زمان اجرایی شود.
              مذاکره‌کننده ارشد هسته‌ای کشورمان به نیاز طرف‌ها به دوره زمانی برای اجرائی شدن توافق اشاره کرد و گفت: آن روزی که اعلام می‌کنیم توافق اجرایی خواهد شد، در آن روز همه تحریم‌های اقتصادی و مالی باید حتما لغو شود و بر همین اساس، مذاکرات کنونی جریان دارد و توافقات کلی‌ در این زمینه به وجود آمده است و مسائل و جزئیات آن نیز اکنون در حال نگارش هست.

              نظر

              • MAGDAD2015
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 342

                #15787
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1







                مونیز: از چهاچوب فعلی توافق هسته‌ای راضی‌ام

                ارنست مونیز در یک برنامه تلویزیونی ظاهر شده و گفته که از چهارچوب فعلی توافق هسته ای با ایران رضایت دارد.


                به گزارش فرهنگ نیوز، «ارنست مونیز» وزیر انرژی آمریکا امروز پنج‌شنبه در یک برنامه تلویزیونی حاضر شد و در خصوص مذاکرات ایران و 1+5 سخن گفت.

                در ابتدا مجری از وی درخصوص مذاکرات لوزان و نتیجه آن پرسید که مونیز گفت: «بر اساس چهارچوب مورد توافق، هیچ پلوتونیوم، اورانیوم و یا فعالیت مخفیانه‌ای در ایران وجود نخواهد داشت و به همین خاطر، از این چهارچوب رضایت دارم.»

                مجری در ادامه پرسید که ایران با موجودی فعلی اورانیوم خود، چند بمب اتم می‌تواند بسازد که مونیز با اشاره به پارامترهای مختلف فنی بالاخره گفت که ایران می‌تواند 8 تا 10 بمب بسازد.

                وی افزود: «در حال حاضر ایرانیان حدوداً 2 ماه تا ساخت بمب فاصله دارند که پس از اجرایی شدن چهارچوب مورد توافق در لوزان، این زمان به بیش از یک سال می‌رسد و این امر، فرصت اقدام را برای ما ایجاد می‌کند.

                ارنست مونیز در ادامه به اعمال نظارت کامل بر چرخه تولید سوخت ایران پس از نهایی شدن توافق منطبق بر بیانیه لوزان اشاره کرد و گفت که باید هم معادن و هم تمامی خرید‌های مربوط به برنامه هسته‌ای ایران را تحت نظر بگیریم.

                مجری از وی پرسید که چگونه این کار را انجام می‌دهید که مونیز با خنده گفت: «با ابزاری که در داخل داریم.»

                مجری برنامه برای بار دوم از مونیز در خصوص دخالت‌های کنگره در روند توافق پرسید که این وزیر میانسال بدون ارائه پاسخی صریح، گفت که مذاکرات هسته‌ای امری «بین دولتی» است.

                نظر

                • MAGDAD2015
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 342

                  #15788
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  ؛
                  جواب تهدید «ادامه مذاکره» نیست، تهدید است! / بیانات رهبر انقلاب به‌جای وزیر خارجه بود

                  ازنظر امام خامنه ای «یک ملت اگر نتواند از عظمت خود دفاع کند قطعاً توسری خواهد خورد!» و مصداق این توسری خوردن نیز «تن دادن به مذاکره زیر شبحِ تهدید» است.


                  گروه سیاسی فرهنگ نیوز- محمدحسین امینی: «همین چندروزه دو نفر از مقامات رسمی آمریکا تهدید نظامی کردند... میگویند اگر چنین نشود، چنان نشود، ممکن است ما حمله‌ی نظامی به ایران بکنیم؛ اولاً که غلط می‌کنید؛ ثانیاً من در زمان رئیس‌جمهور قبلی آمریکا - آن‌وقت هم تهدید می‌کردند – هم گفتم که دوران بزن‌ودررو تمام‌ شده»[1] این جملات واکنش رهبر معظم انقلاب به اظهارات جو بايدن معاون اول رئیس‌جمهور آمريکا بود که دهم ارديبهشت در یک اندیشکده در واشنگتن گفته بود «تهاجم نظامی به ایران ريسکی است که هنوز امکان دارد انجام آن را بپذيريم و چنین اتفاقی اگر لازم باشد رخ می‌دهد»[2] و همچنین سخنان مارتین دمپسی رئیس ستاد مشترک ارتش این کشور که گفته بود «علیرغم تغییر موضع روسیه برای تحویل سامانه موشکی اس ۳۰۰ به ایران، گزینه نظامی علیه ایران به قوت خود باقی مانده است.»[3]مذاکره خوب یک چیز است، «توسری‌خور نبودن» چیزی دیگر!رهبر انقلاب با مؤثر دانستن تهدیدها بر جریان مذاکرات یادآور شدند که «با مذاکره زیر شبح تهدید موافق نیستند و مسئولین گرچه می‌روند و حرف می‌زنند و مذاکره می‌کنند تا با رعایت خطوط اصلی به توافق برسند، اما ضمناً نباید تحمیل، زور، تحقیر و تهدید را نیز قبول کنند.»[4] روشن است که ازنظر ایشان یک مذاکره‌ی موفق که با مراعات خطوط اصلی همراه است چیزی است غیر از یک مشی تهدید ناپذیر و تحقیر ناپذیر سیاسی. ایشان مشخص کردند که ممکن است «خوب مذاکره کنیم و بر خطوط قرمزمان نیز پافشاری کنیم» اما همزمان در برابر تهدید و تحقیر هم واکنش مناسب نشان ندهیم و این روش قطعاً نادرست و خسارت‌بار خواهد بود. ازنظر ایشان «یک ملت اگر نتواند از عظمت خود دفاع کند قطعاً توسری خواهد خورد!»[5] و مصداق این توسری خوردن نیز «تن دادن به مذاکره زیر شبح تهدید» است. از نظر ایشان کسی که درحالی‌که «شمشیری بالای سرش است» مذاکره می‌کند، حتی اگر به شکل اصولی مذاکره کند، «تحقیر و تهدید» را پذیرا شده است.وظیفه‌ای که فقط «وظیفه رهبری» نیست!مشخص است که رهبر انقلاب تنها مقام مسئولی نیستند که موظف به دادن پاسخ‌های محکم و شایسته به یاوه‌سرایی‌های جو بایدن و مارتین دمپسی بوده است. چه که این دو نفر نیز هیچ‌کدام رهبران ایالات‌متحده آمریکا محسوب نمی‌شوند. وقتی دستگاه سیاست خارجی یک دولت در انجام وظایف خود آن‌چنان‌که شایسته است ظاهر نشود و رهبر انقلاب در این زمینه احساس کمبود کنند، متاسفانه محکم‌ترین و شایسته‌ترین جواب‌ها را باید از ایشان بشنویم و بس! این رویه قطعاً رویه صحیح و خوش‌عاقبتی نیست. گویا بر زبان آوردن برخی حرف‌ها «هزینه‌هایی» دارد که بعضی ترجیح می‌دهند آن هزینه‌ها را رهبر انقلاب تقبل کنند!سیاست خارجی جمهوری اسلامی در همه ادوار پس از انقلاب «باافتخار و با سرِ بالا» سیاستی «تهاجمی» بوده است.[6] ما در این 37 سال کار نادرستی انجام نداده‌ایم که در برابر کسی کرنش یا سکوت کنیم. وقتی طرف مقابل ما که مرتکب بدترین جنایت‌ها و بی‌آبرویی‌ها شده و می‌شود همچنان با سرِ بالا و اعتمادبه‌نفس خود را شایسته‌ی یک گفتگوی محترمانه، یک مذاکره‌ی از موضع برابر و یک توافق برد-برد می‌بیند و می‌شناسد، ما چرا نباید خودمان را شایسته یک گفتگوی محترمانه و بدون تهدید و تحقیر بدانیم؟ و اگر خود را شایسته میدانیم، چرا این تنها رهبری هستند که باید نماد برابری موضع ملت ایران و آمریکایی‌ها در مذاکرات باشند؟ چرا همیشه رهبر انقلاب باید مؤثرترین واکنش و بلندترین صدای اعتراض نسبت به تحقیرها و تهدیدها را سامان دهند؟تهدیدِ ایران کجا تئوریزه می‌شود؟امروز مهم‌ترین عامل تهدیدکننده ایران در صحنه بین‌المللی «بی‌آبروترین دولت جهان»[7] یعنی دولت ایالات‌متحده آمریکاست. اما این تهدید در کجا و توسط چه کسانی تئوریزه و توجیه‌پذیر می‌شود؟خبرگزاری فرانسه 15 اردیبهشت خبر داد که پادشاه خون‌ریز سعودی در فراخوانی که در نشست کشورهای عرب حاشیه خلیج‌فارس در ریاض آن را قرائت کرد به کشورهای حاضر درباره «یک تهدید خارجی! که قصد دارد بر منطقه تسلط یابد» هشدار داده است! ملک سلمانِ خون‌ریز گرچه جسارت آوردن نام ایران را نداشته اما توضیح داده که نیرویی «تصمیم دارد با گسترش کنترل خود سلطه‌ای تحمیلی ایجاد کند، ثبات را به خطر بیندازد و فرقه‌ها را به جان یکدیگر!»
                  بگذریم از اینکه روشن نیست پاسخ یاوه‌گویی‌های این مرتکبِ جنایت علیه بشریت[8] را چه کسی باید بدهد. درحالی‌که همه خبرگزاری‌های مهم دنیا مرجع ضمیر او را ایران اعلام کرده‌اند و مفسرین پیرامون این موضوع قلم فرسوده‌اند! اما، از کنار تعبیر «تهدید» در سخنان او نمی‌شود ساده گذشت.چند روز پیش‌ازاین، همین فرد از فرانسوا اولاند رئیس‌جمهور فرانسه دعوت کرد تا در نشست شورای همکاری خلیج‌فارس[9] که در ریاض برگزار می‌شود شرکت کند![10] اما چیزی که ساعاتی قبل از برگزاری این نشست جلب‌توجه کرد بیانیه مشترکی بود که ملک سلمان و فرانسوا اولاند آن را امضاء و خبری کردند. بیانیه‌ای که به گزارش رویترز 1- توافق هسته‌ای با ایران را ضروری ارزیابی کرد! 2- هر توافقی را منوط دانست به شرایط ماندگاری، الزام‌آوری و امکان راستی آزمایی و 3- تأکید کرد که توافق با ایران نباید ثبات منطقه را درخطر قرار داده یا امنیت همسایگان ایران را تهدید کند!بدین ترتیب فرانسه و سعودی به‌مثابه دو نیروی همواره نگران[11] نسبت به حصول توافق میان ایران و 5+1 ، به‌صراحت اعلام می‌کنند که مایل‌اند توافق ایران و 5+1 موجب تهدید امنیت همسایگان ایران نشود. باز در اینجا به اینکه «چطور توافق هسته‌ای ممکن است همسایگان ایران را تهدید کند؟!» کاری نداریم. چیزی که جالب‌توجه است بیزاری سعودی‌ها و فرانسوی‌ها از تهدیدی است که آمریکا به‌وضوح آن را از ایران دریغ نمی‌کند!قصه این است که ایران و مسئله ایران به‌هیچ‌وجه نباید منافع، امنیت و ثبات هیچ کشور یا منطقه‌ای را تهدید کند، اما همین ایران را می‌شود به‌طور رسمی تهدید کرد! این منطق و این رفتار از سوی «طرفِ مقابل یک مذاکره» به‌هیچ‌وجه پذیرفتنی نیست. اگر قرار است ایران از سوی یکی از اعضای 5+1 رسماً تهدید شود آن‌ها طبق کدام منطق می‌توانند از تبدیل نشدن مسئله ایران به تهدیدی برای دیگر کشورها سخن به میان آورند؟ کسی که مرتکب تهدید می‌شود حتماً از تهدید بیزار نیست!منفعت چندجانبه آمریکا از «تهدید بودنِ» ایران؛ لزوم تهدید متقابلآمریکایی‌ها به مسئله «تهدید انگاشته شدن ایران» نیازی چندوجهی دارند. ازیک‌طرف هر مقدار ایران تهدید تلقی شود رفتارهای زیاده‌خواهانه آن‌ها در این سال‌ها توجیه بیشتری پیدا می‌کند. از طرف دیگر دست کسی که «تهدید تلقی شود» در مذاکرات خالی‌تر خواهد بود و می‌توانند فشار بیشتری به او وارد کنند. و از سوی دیگر هرچقدر ایران تهدیدکننده‌تر جلوه داده شود موجّه کردنِ «تهدید ایران به حمله نظامی» برای آمریکایی‌ها آسان‌تر می‌شود. ازاین‌رو همه رژیم‌هایی که به تهدید انگاری ایران کمک می‌کنند خادمان آمریکا هستند و زمینه‌ساز تهدید شدن و تحقیر شدن ما.اگر باور داریم که «حتی اگر تحریم‌ها برداشته نشود هم می‌توانیم کشور را اداره کنیم»[12]، اگر باور داریم که «کلید حل مشکلات اقتصادی در لوزان و ژنو و نیویورک نیست»[13]، اگر باور داریم که «طرف مقابل اگر بیشتر از ما محتاج توافق نباشد کمتر از ما نیست»[14]، اگر راستی «قیدی نداریم که چه زمان به توافق برسیم»[15]، اگر این‌ها باورهای واقعی مسئولین دولتی ماست پس هیچ دلیلی وجود ندارد که تهدید را - و حتی سایه تهدید را - در جریان مذاکرات بپذیریم.کافی نیست که در واکنش به تهدیدات آمریکایی‌ها بگوییم «حمله به ایران جهان اسلام را علیه آمریکا بسیج خواهد کرد.»[16] جواب تهدید مستقیم، «تهدید مستقیمِ متقابل» است. مسئولین نیز نباید پشت رهبر انقلاب پنهان شوند. وقتی کسی در جمهوری اسلامی قبول مسئولیت می‌کند همان‌قدر که آماده است حُسن نیت را با حُسن نیت پاسخ دهد، باید همان اندازه هم آمادگی داشته باشد که در برابر تهدید، تهدید کند و در برابر تصمیم خصمانه تصمیم متقابل بگیرد.مسئولیت‌های سیاسی نمی‌توانند صرفاً برای کنشگرانِ خود سودآور باشند. یکی از هزینه‌های مسئولیت سیاسی این است که گاهی حتی اگر به روحیات و وجهه و سابقه و تیپ و رسم و رسوممان نمی‌خورد و جور نیست، باز «طبق نیاز» رفتار کنیم. مثلاً اگر «پاسخ محکم به یک تهدید» از نیازهای روز است، تعلل نکنیم و منتظر واکنش رهبری و جبران کمبودها از این طریق نمانیم!پانوشت:

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #15789
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    94/02/17 - 23:27

                    استقبال رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از تصویب ظرح نظارت کنگره بر توافق هسته‌ای
                    رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از رأی مثبت سناتورها به طرح نظارت بر مذاکرات هسته‌ای استقبال کرده و گفته که منتظر است این طرح در مجلس نمایندگان هم رأی بیاورد.


                    به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «جان بینر» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از رأی مثبت سناتورها به طرح نظارت بر مذاکرات هسته‌ای استقبال کرده و گفته که منتظر است این طرح در مجلس نمایندگان هم رأی بیاورد.

                    این خبر در حال تکمیل است ...
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • MAGDAD2015
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 342

                      #15790
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      جلسه سنا در مورد ختم بررسی طرح نظارت بر توافق/ در حال به روزرسانی منندز ایران نباید در ابتدای اجرای توافق امتیازی بگیرد/مرکلی تصور راحت بودن حمله به ایران، ساده‌انگارانه است/روبیو ایران به دنبال صدور انقلاب خود است



                      پنجشنبه, 17 اردیبهشت 1394


                      0
                      برای اینکه دیگران ببیند داغ کنید

                      جلسه سنا در مورد ختم بررسی طرح نظارت بر توافق/ در حال به روزرسانی
                      منندز: ایران نباید در ابتدای اجرای توافق امتیازی بگیرد/مرکلی: تصور راحت بودن حمله به ایران، ساده‌انگارانه است/روبیو: ایران به دنبال صدور انقلاب خود است
                      سنای آمریکا بحث در مورد پیشنهاد «ختم بررسی» طرح نظارت بر توافق هسته‌ای و جلوگیری از افزودن متمم به این طرح را آغاز کرد.







                      به گزارش گروه مانیتورینگ بین‌الملل خبرگزاری فارس، جلسه سنای آمریکا با موضوع بررسی پیشنهاد «میچ مک‌کانل» رهبر اکثریت سنای آمریکا برای اعلام «ختم بررسی» طرح نظارت بر توافق هسته‌ای، از دقایقی قبل آغاز شده است.
                      قرار است رأی‌گیری در این رابطه تا ساعتی دیگر صورت گیرد. اختیار «ختم بررسی» (Cloture) زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که بررسی یک طرح یا لایحه بیش از حد طولانی می‌شود. بر اساس قوانین آمریکا زمانی که رئیس اکثریت سنا درخواست ختم بررسی را مطرح می‌کند، این درخواست در صحن اصلی به رأی گذاشته می‌شود.
                      در صورتی که سه پنجم، یعنی 60 سناتور (در صورت پر بودن تمام کرسی‌های سنای آن دوره) به درخواست ختم بررسی رأی مثبت دهند، بررسی طرح مختومه اعلام می‌شود. در این حالت کنگره نهایتا می‌تواند 30 ساعت دیگر برای بررسی طرح وقت بگذارد و ضمنا امکان افزودن متمم‌های تازه به طرح وجود نخواهد داشت.
                      با این حساب، در صورتی که نمایندگان با ختم بررسی طرح موافقت کنند، که با توجه به اینکه کنگره برای ماه جاری میلادی، می، چند طرح مهم دیگر نیز در دستور کار دارد، احتمال آن زیاد است، متمم‌های پیشنهادی «مارکو روبیو» و «تام کاتن» ناکام خواهند ماند. به رسمیت شناختن رژیم‌صهیونیستی از سوی ایران، از جمله متمم‌های پیشنهادی این سناتورهاست.
                      مطابق این طرح، دولت آمریکا تا 30 روز بعد از توافق مجاز به لغو یا تعلیق تحریم‌های ایران نخواهد بود. (جزئیات بیشتر)
                      منندز: تحریم‌ها نباید در ابتدای اجرای توافق کاهش یابند
                      در بخشی از نشست امشب، باب منندز سناتور دموکرات به انتقاد از توافق هسته‌ای با ایران پرداخت و گفت سوالات زیادی در خصوص این توافق وجود دارد.
                      وی با انتقاد از احتمال برداشته شدن سریع تحریم‌های ایران پس از اجرای توافق هسته‌ای، گفت: «ایران نباید به محض امضا، امتیازی دریافت کند.»
                      منندز که به دلیل فساد مالی از کمیته روابط خارجی سنا کناز گذاشته شد، همچنین گفت در مورد ابعاد برنامه تحقیقات و توسعه ایران سوال وجود دارد، چراکه برنامه تحقیقات و توسعه «به معنی سانتریفیوژهای بزرگ‌تر» است که می‌توانند به سرعت ذخایر اورانیوم ایران را افزایش دهند.
                      او به مبحث «بازگشت آنی» (snapback) تحریم‌ها هم اشاره کرد و گفت این مسئله آنطور که دولت باراک اوباما وانمود می‌کند، آنی نیست و وجود یک کمیته برای بررسی موارد ادعایی نقض توافق، موجب می‌شود تا بازگشت تحریم‌ها زمان بر باشد. وی افزود: «روشن است که در این حالت زمان به ضرر ماست.»
                      وی همچنین گفت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باید بتواند هر زمان به هر مکانی در ایران که خواست رفته و آنجا را مورد بازرسی قرار دهد. منندز تصریح کرد که تهران باید اجازه دسترسی به سایت‌های نظامی خود را به آژانس بدهد.
                      مرکلی: تصور راحت بودن اقدام نظامی علیه ایران، ساده‌انگارانه است
                      در ادامه سناتور «جف مرکلی» به دفاع از توافق هسته‌ای با ایران پرداخت و مفاد توافق احتمالی با تهران را تشریح کرد. وی با بیان اینکه این توافق مسیر رسیدن به بمب هسته‌ای را مسدود می‌کند، گفت در عین حال امکان بازرسی‌های گسترده از برنامه هسته‌ای ایران فراهم می‌شود.
                      وی سپس به اظهارات مطرح‌شده در خصوص ساده بودن اقدام نظامی علیه ایران و هدف قرار دادن تأسیسات هسته‌ای پرداخت و از چنین موضع‌گیری‌هایی انتقاد کرد.
                      مرکلی گفت کسانی که می‌گویند می‌توان به تأسیسات ایران حمله کرد و برنامه تهران را به عقب انداخت، «تحلیلی ساده‌انگارانه» دارند.
                      وی به کسانی که چنین تصوری دارند، توصیه کرد به گزارشی که در سال 2012 در مورد اقدام نظامی علیه ایران منتشر شد، رجوع کنند.
                      به گفته مرکلی در این گزارش «تصویری بسیار متفاوت» ارائه و در آن تصریح شده است که حمله به ایران می‌تواند با واکنش دفاعی و در عین حال تهاجمی ایران مواجه شود.
                      این سناتور آمریکایی هشدار داد که در صورت اقدام نظامی علیه ایران، تهران می‌تواند منافع آمریکا در منطقه و اسرائیل را هدف قرار دهد. همچنین این احتمال وجود دارد که «شاهد حملات نامتقارن ایران در سرتاسر جهان باشیم.»
                      وی هشدار داد که اقدام نظامی علیه ایران به هیچ وجه ساده نیست و می‌تواند «بسیار خسارت‌بار» باشد. مرکلی به عنوان مثال به اقدام نظامی آمریکا علیه افغانستان و عراق اشاره کرده و گفت آن اقدامات آمریکا را به مدت یک دهه وارد جنگ کرد.
                      روبیو: ایران به دنبال صدور انقلاب خود است/تهران باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد
                      در ادامه «مارکو روبیو» سناتور تندروی جمهوری‌خواه به سخنرانی پرداخت و بار دیگر گفت توافق هسته‌ای با ایران «وقوع جنگ را تضمین می‌کند.»
                      وی همچنین گفت تهران «به دنبال صدور انقلاب خود است و از سوی دیگر به دنبال آن است که در منطقه به هژمونی برسد.»
                      روبیو که یکی از کسانی است که متمم پیشنهادی او یعنی «لزوم به رسمیت شناختن اسرائیل» به «متمم زهرآگین» مشهور شده، در این سخنرانی باز هم گفت توافق هسته‌ای با ایران باید تهران را وادار کند تا «حق اسرائیل برای بقا را به رسمیت بشناسد.»
                      وی گفت توافق هسته‌ای تنها مربوط به مسئله هسته‌ای نیست، چراکه تحریم‌های ایران را برمی‌دارد و در آن صورت تهران می‌تواند حمایت‌های خود از حزب‌الله را افزایش دهد.
                      روبیو در ادامه گفت برای ساخت بمب هسته‌ای به سه المان نیاز است. طراحی بمب، موشک‌های دوربرد و توان غنی‌سازی سه موردی بود که روبیو به آن‌ها اشاره کرد و مدعی شد که تهران به دنبال آن‌هاست.
                      انتهای پیام/ق

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #15791
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        94/02/17 - 21:54

                        حمایت 150 نماینده مجلس آمریکا از توافق لوزان و ادامه مذاکرات ایران و 1+5
                        150 عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا همزمان با بررسی طرح نظارت بر توافق احتمالی ایران و 1+5 در کنگره، با انتشار بیانیه‌ای از مفاد توافق لوزان حمایت کردند.

                        خبرگزاری فارس: حمایت 150 نماینده مجلس آمریکا از توافق لوزان و ادامه مذاکرات ایران و 1+5

                        به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه جروزالم‌پست، 150 عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا همزمان با بررسی طرح نظارت بر توافق احتمالی ایران و 1+5 در کنگره، با انتشار بیانیه‌ای از مفاد توافق لوزان حمایت کردند.

                        امروز سنا در خصوص طرح نظارت بر نتیجه احتمالی مذاکرات ایران و 1+5 رأی خواهد داد؛ در صورت تصویب این طرح و ابلاغ آن از سوی رئیس‌جمهور ایالات متحده، توافقنامه احتمالی ایران و 1+5، پیش از امضاء توسط اوباما، در سنا بررسی خواهد شد و نمایندگان حق وتوی آن را خواهند داشت.

                        بر اساس گزارش واشنگتن‌پست، بزرگان دموکرات‌ها نظیر «نانسی پلوسی» و «کریس‌ ون‌هولن» هم در میان امضاکنندگان این بیانیه هستند. انتشار این بیانیه از آن جهت اهمیت دارد که در صورت رأی آورن طرح نظارت کنگره و وتوی توافق احتمالی ایران و 1+5 توسط این نهاد، با داشتن این اکثریت 150 نفری، اوباما قادر خواهد بود رأی منفی کنگره را وتو کند؛ وتویی نهایی و متضمن اجرایی شدن توافق هسته‌ای.

                        در این بیانیه که بصورت نامه‌ای سرگشاده خطاب به اوباما آمده است: «همگام با ادامه گفت‌وگوهای اتمی، از شما می‌خواهیم که بر پایه چارچوب سیاسی اعلام شده (در لوزان)، به کار خود برای رسیدن به توافقی قابل راستی‌آزمایی ادامه دهید؛ توافقی که ایران را از دستیابی به سلاح هسته‌ای بازدارد.»

                        نامه مزبور می‌افزاید: «اگر ایالات متحده میز مذاکرات را ترک کند و یا باعث شکست آن شود، نه تنها در بازداشتن ایران از تسلیح به بمب اتم ناکام مانده‌ایم بلکه احتمال وقوع چنین رخدادی را نیز تقویت کرده‌ایم.»

                        در بخش‌های انتهایی این نامه آمده است: «باید به تیم مذاکره‌کننده‌مان وقت و اختیار لازم را بدهیم تا بر اساس چارچوب به دست آمده، پیشرفت کاری خود را ادامه دهند و این چارچوب را به توافقی بلندمت تبدیل کنند.
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • MAGDAD2015
                          عضو فعال
                          • Feb 2015
                          • 342

                          #15792
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                          جف مرکلی :با تاکید بر تحریم ها در مذاکرات تضمنی برای بقای تحریم های بین المللی وجود ندارد

                          زمان دریافت خبر : پنجشنبه 17 اردیبهشت 1394 ساعت 22:55

                          تهران / خبرگزاری صدا و سیما / سیاسی 1394/02/17 سناتور دموکرات اورگان گفت:تضمینی وجود ندارد که با تاکید بر تحریم ها در هنگام مذاکرات ، دیگر تحریم های بین المللی باقی بماند و ائتلاف ما از بین خواهد رفت . به گزارش مونیتورینگ خبرگزاری صدا وسیما ،سناتور جف مرکلی سناتور دموکرات در اورگان در جلسه سنا ادعا کرد: اگر ایران به سلاح هسته ای دست یابد کشورهای دیگر در منطقه نظیر عربستان سعودی نیز به همین مسیر خواهند رفت.ایران خواستار نابودی اسرائیل شده است.ایران دارای تسلیحات هسته ای تهدیدی برای موجودیت اسرائیل ...
                          تهران / خبرگزاری صدا و سیما / سیاسی 1394/02/17
                          سناتور دموکرات اورگان گفت:تضمینی وجود ندارد که با تاکید بر تحریم ها در هنگام مذاکرات ، دیگر تحریم های بین المللی باقی بماند و ائتلاف ما از بین خواهد رفت .
                          به گزارش مونیتورینگ خبرگزاری صدا وسیما ،سناتور جف مرکلی سناتور دموکرات در اورگان در جلسه سنا ادعا کرد: اگر ایران به سلاح هسته ای دست یابد کشورهای دیگر در منطقه نظیر عربستان سعودی نیز به همین مسیر خواهند رفت.ایران خواستار نابودی اسرائیل شده است.ایران دارای تسلیحات هسته ای تهدیدی برای موجودیت اسرائیل است.سناتورهای ما متحد هستند تا ایران به تسلیحات هسته ای دست نیابد.
                          وی مدعی شد:آمریکا مدتهاست تحریم ها را علیه ایران اعمال کرده است.تحریم های چند جانبه و تحریم های کنگره تاثیر قابل توجه ای بر اقتصاد ایران گذاشته است.تولید نفت ایران کاهش یافته است.تجارت بین ایران و اروپا کاهش یافته است.اقتصاد ایران ضربه سنگینی خورده است.
                          سناتور جف مرکلی گفت:درباره بهترین راهبرد برای جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته ای اختلاف نظر وجود دارد.برخی از ادامه تحریم های بین المللی صحبت می کنند.تضمینی وجو ...

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #15793
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            سنای آمریکا اختیار بازبینی توافق هسته‌ای با ایران را به کنگره داد



                            25 دقیقه پیش


                            سنای آمریکا با اکثریت قاطع به کنگره این کشور این اختیار را داد که توافق هسته‌ای احتمالی ایران را بازبینی و یا حتی رد کند.
                            مصوبه سنا به مجلس نمایندگان خواهد رفت. کاخ سفید اعلام کرده که باراک اوباما، رئیس جمهور، در صورت تایید مصوبه سنا در مجلس نمایندگان آن را امضا می‌کند.
                            دولت آمریکا درباره چگونگی پیشبرد مذاکره با ایران اختلاف نظر شدیدی کنگره داشته است اما سرانجام طرفین درباره اختیار کنگره برای بررسی توافق هسته‌ای با ایران به توافق رسیدند.
                            این مصوبه، در صورت تایید در مجلس نمایندگان و تبدیل شدن به قانون با امضای رئیس جمهور، به کنگره ٣٠ روز فرصت می‌دهد که توافق را بررسی کرده و اگر بخواهند آن را رد کنند. به این ترتیب رئیس‌جمهور آمریکا نمی‌تواند بدون موافقت کنگره تحریم‌های مصوب کنگره علیه ایران را بردارد.
                            آن طور که دولت و کنگره آمریکا توافق کرده‌اند این مصوبه دیگر متمم و یا ضمیمه‌ای نخواهد داشت و به این ترتیب کنگره نمی‌تواند از این طریق اختیار بر توافق احتمالی با ایران اعمال نفوذ بیشتری بکند.
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • MAGDAD2015
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 342

                              #15794
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              کد خبر :1901714169350586488 تاریخ :شنبه 22 فروردین 1394 ساعت 15:59 بازدید :301
                              واشنگتن تایمز خبر داد:
                              جنگ لفظی سناتورهای آمریکایی درباره ایران

                              یک روزنامه آمریکایی با اشاره به آغاز بررسی پیش نویس طرح ارائه شده به کنگره در مورد محدود کردن اختیارات اوباما برای لغو تحریم های ایران، از بروز جنگ لفظی میان موافقان و مخالفان این طرح خبر داد.


                              به گزارش واشنگتن تایمز، کمیته روابط خارجی سنای آمریکا از روز پنجشنبه بررسی طرح ارائه شده توسط سناتور «رابرت منندز» و سناتور «باب کروکر» را آغاز کرده و قرار است روز سه شنبه هفته جاری در مورد آن رای گیری کند.

                              این وضعیت در حالی است که تا کنون ۵۰ مورد ضمیمه به این طرح اضافه شده است.

                              این طرح خواستار محدود شدن اختیارات رئیس جمهور برای لغو تحریم های ایران است و همچنین از دولت آمریکا می خواهد تا هر گونه توافقی با ایران را در کنگره به تصویب برساند.

                              در صورت تصویب این طرح در کنگره، اوباما در صورت حصول توافق جامع میان ایران و کشورهای ۱+۵ به مدت ۶۰ روز اجازه نخواهد داشت که تحریم های ایران را لغو و یا کاهش دهد و در این ۶۰ روز، کنگره به بررسی توافق بوجود آمده می پردازد.

                              به نوشته واشنگتن تایمز، این طرح موافقان و مخالفانی را در سنا دارد و در حالیکه دموکرات ها خواستار آن هستند که فرصت و آزادی عمل بیشتری به اوباما در این رابطه داده شود اما جمهوریخواهان می خواهند شروط رسیدن به توافق را چنان دشوار کنند که اصولا رسیدن به توافق غیر ممکن شود.

                              در همین رابطه قرار است در هفته جاری اوباما با نمایندگان کنگره در این رابطه به گفتگو بنشیند و علاوه بر آن «جان کری» و «ارنست مونیز» وزیران خارجه و انرژی آمریکا نیز به عنوان مطلعین تفاهم لوزان به کنگره خواهند رفت تا در این رابطه توضیحاتی را به نمایندگان آمریکا بدهند.(مهر)






                              نظر

                              • MAGDAD2015
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 342

                                #15795
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1










                                کد خبر: 81598615 (4639942) | تاریخ خبر: 17/02/1394 | ساعت: 4:25|
                                نسخه چاپی | ارسال به دوستان


                                بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی/ مواضع رهبری درباره یمن ، مذاکرات هسته ای و اظهارنظر مقامات آمریکا کانون توجه خبرگزاری ها

                                تهران- ایرنا- بیانات روز چهارشنبه رهبر معظم انقلاب بازتاب گسترده ای در رسانه های دنیا داشته و این رسانه ها با اشاره به بیانات معظم له درباره توافق در چارچوب خطوط قرمز، قابل قبول نبودن تهدید مقامات آمریکایی همزمان با مذاکرات و حمایت آمریکا از جنایات عظیم سعودی ها در یمن، در این باره تحلیل های متعددی ارائه داده اند.

                                به گزارش ایرنا، بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با مسوولان وزارت آموزش و پرورش و جمعی از معلمان درباره مذاکرات هسته ای، بازتاب گسترده ای در رسانه های خارجی داشته است و این رسانه ها با اشاره به بخشی از این بیانات، به تاکید رهبر معظم انقلاب بر رعایت خطوط قرمز در مذاکرات هسته ای و نیاز آمریکا و گروه 1+5 به توافق با ایران، حمایت آمریکا از جنایات سعودی ها و واکنش معظم له به تهدید دو مقام رسمی آمریکایی و تاثیر آن در مذاکرات هسته ای اشاره و در این باره تحلیل های متفاوتی ارائه کردند.



                                *بی بی سی فارسی

                                پایگاه اینترنتی بی.بی.سی فارسی نوشت: آیت الله خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی ایران در دیدار با مسئولان وزارت آموزش و پرورش و جمعی از معلمان گفت که مسئولان سیاست خارجی و مذاکره کنندگان باید خطوط قرمز و اصلی را به دقت رعایت کنند و زیر بار هیچ تحمیل، زور، تحقیر و تهدیدی نروند.

                                بی.بی.سی در گزارشی افزود: آقای (حضرت آیت الله) خامنه ای روز، چهارشنبه تاکید کرد که ما تمایل داریم مذاکرات به سرانجام برسد و تحریم ها برداشته شود اما این بدان معنا نیست که اگر تحریم ها برداشته نشوند، ما نمی توانیم کشور را اداره کنیم.

                                رهبر جمهوری اسلامی ایران با ذکر اینکه همین چند روز گذشته دو مسئول رسمی آمریکا تهدید کردند که حمله نظامی می کنیم، افزود: اولا که غلط می کنید. ثانیا من در زمان رییس جمهوری قبلی آمریکا که تهدید می کرد هم گفتم که دوران بزن و دررو تمام شده. ملت ایران کسی را که تعرضی بکند رها نمی کند.

                                بی.بی.سی افزود: به نظر می رسد اشاره رهبر ایران، به جو بایدن معاون رییس جمهوری و جان کری وزیر امور خارجه آمریکا باشد که در روزهای گذشته، در پاسخ به انتقادهای کسانی که دولت باراک اوباما را به نرمش بیش از حد در مقابل تهران متهم می کنند، گفتند که مذاکرات هسته ای به معنی حذف گزینه نظامی از گزینه های ایالات متحده در ارتباط با ایران نیست.

                                آیت الله خامنه ای با تاکید بر مخالفت خود با مذاکراتی که زیر شبح تهدید باشد، اظهار کرد: آمریکا اگر نیازش به مذاکره بیشتر از ایران نباشد، کمتر نیست.

                                رهبر ایران خطاب به تیم مذاکره کننده هسته ای توصیه کرد که به مذاکره با رعایت خطوط اصلی ادامه دهند و ادامه داد: اگر در این چارچوب به توافق هم رسیدید اشکالی ندارد.

                                آیت الله خامنه ای همچنین، با انتقاد از اقدامات نظامی عربستان سعودی در یمن گفت که آمریکا از این جنایت عظیم حمایت می کند.

                                وی با رد اتهام کمک نظامی ایران به گروه انصارالله و شیعیان حوثی در یمن افزود: یمنی ها به سلاح ما احتیاج ندارند، همه پادگان های یمن در اختیار گروه انصارالله است.



                                *رادیو فردا

                                پایگاه اینترنتی رادیو فردا نیز در گزارشی زیر عنوان 'با مذاکره زیر شبح تهدید موافق نیستم' نوشت: رهبر جمهوری اسلامی با تاکید بر اینکه با مذاکراتی که زیر شبح تهدید باشد موافق نیست، از تیم مذاکره کننده اتمی ایران خواست که از عظمت و هیبت ملت ایران دفاع کنند و زیر بار هیچ تحمیل، زور، تحقیر و تهدیدی نروند.

                                آیت الله علی خامنه ای در دیدار با گروهی از معلمان گفت: همین چند روز گذشته دو مسئول رسمی آمریکا تهدید کردند که حمله نظامی می کنیم؛ اولا که غلط می کنید. ثانیا من در زمان رییس جمهور قبلی آمریکا که تهدید می کرد هم گفتم که دوران بزن و دررو تمام شده.

                                جو بایدن معاون اول رییس جمهوری آمریکا، روز پنج شنبه(10 اردیبهشت) حمله به ایران را ریسکی خواند که هنوز امکان دارد آمریکا انجامش بپذیرد.

                                رهبر جمهوری اسلامی تاکید کرد: این قابل قبول نیست که همزمان با مذاکرات، طرف مقابل دائما تهدید کند.

                                پیش از آن نیز مارتین دمپسی رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا، ادعای گزینه نظامی را تکرار کرده بود.

                                پس از این سخنان، آقای خامنه ای روز یکشنبه 30 فروردین، با ذکر این که طرف مقابل با وقاحت مرتب ایران را تهدید نظامی می کند، پاسخ داد که این غلط اضافی را می کنند، بعد می گویند جمهوری اسلامی توان دفاعی نداشته باشد.

                                رهبر جمهوری اسلامی در سخنان خود همچنین از تیم مذاکره ایران خواست که در مذاکرات با گروه 1+5 خطوط قرمز و اصلی را به دقت رعایت کنند و افزود: ان شاءالله از این خطوط عبور نخواهند کرد.

                                آقای خامنه ای روز چهارشنبه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مداخله نظامی عربستان در یمن گفت که آمریکا از این جنایت عظیم حمایت می کند.

                                وی با تاکید بر اینکه آمریکا در میان ملت های منطقه هیچ آبرویی ندارد افزود: آمریکایی ها بدون آن که خجالت بکشند، از کشتار مردم یمن حمایت می کنند، اما ایران را که به دنبال کمک دارویی و مواد غذایی به مردم یمن است، متهم به دخالت در این کشور و ارسال سلاح می کنند.

                                آقای خامنه ای پیش از این نیز حمایت آمریکا از بمباران های عربستان در یمن را نمونه ای از رفتار ناامن کننده دنیا دانسته بود.



                                *دویچه وله

                                دویچه وله گزارش داد: رهبر جمهوری اسلامی، می گوید این قابل قبول نیست که مقام های رسمی آمریکا همزمان با مذاکرات هسته ای، ایران را دائما تهدید می کنند.

                                شبکه اینترنتی دویچه وله فارسی چهارشنبه شب در گزارشی به شرح زیر نوشت: آیت الله خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی در عین حال از تیم مذاکره کننده ایران خواسته است که به مذاکرات اتمی ادامه دهند.

                                رهبر جمهوری اسلامی، روز چهارشنبه 16 اردیبهشت (6 مه) در دیدار با وزیر و مسئولان وزارت آموزش و پرورش ایران از تهدیدهای اخیر مقام های رسمی آمریکا همزمان با برگزاری مذاکرات هسته ای ابراز ناخشنودی کرد.

                                دویچه وله فارسی توضیح داد: وزیر دفاع آمریکا نیز حدود یک ماه پیش در گفت وگو با شبکه ان بی سی تاکید کرده بود که چنانچه مذاکرات هسته ای با ایران به یک توافق خوب منجر نشود، قطعا گزینه نظامی روی میز باقی خواهد ماند.

                                آیت الله خامنه ای با غیرقابل قبول خواندن تهدید همزمان با مذاکرات گفته است که مذاکره کنندگان هسته ای همواره باید خطوط قرمز و اساسی مد نظرشان باشد و ان شاءالله از این خطوط عبور نخواهند کرد.

                                آیت الله خامنه ای همچنین با بیان این که نیاز آمریکایی ها به مذاکرات اگر بیشتر از ایران نباشد کمتر نیست، افزود: آنها نیاز دارند به جهانیان بگویند که ما ایران را سر میز مذاکره آوردیم و برخی موضوع ها را به او تحمیل کردیم. رهبر جمهوری اسلامی اضافه کرده که ما تمایل داریم که مذاکرات به سرانجام برسد و تحریم ها برداشته شوند، اما این بدان معنا نیست که اگر تحریم ها برداشته نشوند، ما نمی توانیم کشور را اداره کنیم.

                                آیت الله خامنه ای با بیان این که، شاید حل مشکلات اقتصادی با لغو تحریم ها راحت تر باشد، اعلام کرد در صورت ادامه تحریم ها نیز، حل مشکلات امکان پذیر است.

                                آیت الله خامنه ای خطاب به مذاکره کنندگان هسته ای ایران گفته که به مذاکره با رعایت خطوط اصلی ادامه دهید و اگر در این چارچوب به توافق هم رسیدید اشکالی ندارد، اما به هیچ وجه زیر بار تحمیل، زور، تحقیر و تهدید نروید.

                                آیت الله خامنه ای در این دیدار همچنین از مسئولان اقتصادی دولت خواسته که با وجود محدودیت ها، نگاه ویژه ای به آموزش و پرورش و معلمان داشته باشند و آن را در مسایل اولویت دار خود قرار دهند.



                                *وال استریت ژورنال

                                وال استریت ژورنال در مقاله ای تحت عنوان هشدارآیت الله خامنه ای درمورد مذاکرات هسته ای آورده است: رهبر عالی ایران گفت ایران زیر سایه تهدید مذاکره نخواهد کرد.

                                در این گزارش اشاره شده که رهبر عالی ایران با اشاره به تهدیدات مقامات رسمی آمریکایی اظهار کرد: ایران زیر سایه تهدیدات نظامی مجبور به مذاکرات برای حل مناقشات قدرت های جهانی با این کشور نخواهد بود.

                                وال استریت ژورنال در ادامه با نقل قول مستقیم بیانات دیگر رهبر معظم انقلاب از وب سایت رسمی ایشان که فرمودند: موافق مذاکرات زیر شبح تهدید نیستم، به تشریح نقش مهم ایشان در روند دستیابی به توافقات هسته ای پرداخت.

                                این خبرگزاری در ادامه به نقل از حضرت آیت الله خامنه ای خطاب به مذاکره کنندگان نوشت: بروید و مذاکره کنید ولی زیر بار هیچ تحمیل،زور،تحقیر و تهدیدی نروید.



                                *رویترز

                                خبرگزاری رویترز نیز در تیترخود نوشت: آیت الله خامنه ای می گوید تهدیدات نظامی آمریکا علیه ایران، مذاکرات هسته ای را به مخاطره می اندازد.

                                این خبرگزاری نوشت: رهبرعالی ایران آیت الله علی خامنه ای روز چهارشنبه گفت: تهدیدات چند روز اخیرمقامات آمریکایی همزمان با مذاکرات هسته ای ایران و شش قدرت دیگر جهانی، ممکن است به مخاطره افتادن مذاکرات هسته ای منجر شود.

                                این خبرگزاری در ادامه به گوشه ای دیگر از بیانات رهبر معظم انقلاب اشاره داشت که فرمودند: مذاکره در زیر شبح تهدید معنایی ندارد و ملت ایران مذاکره زیر سایه تهدید را بر نمی تابد... و تهدید به روند مذاکرات کمک نخواهد کرد.

                                رویترز در ادامه با اشاره به حمایت مجدد رهبر ایران نسبت به مذاکرات هسته ای و امیدواری ایشان از به ثمر رسیدن این مذاکرات، به نقل قول ایشان در خصوص عدم موافقت رهبر عالی ایران با مذاکرات زیرشبح تهدید وهمچنین رعایت خط قرمز های ایران توسط گروه مذاکره کننده و حفظ شأن و منزلت ایران پرداخت.

                                بیانات مقام معظم رهبری در دیگر رسانه ها همچون،سی ان بی سی، نیوزمکس،آی ویتنس نیوز و برخی دیگر از رسانه های خبری انعکاس داشت.











                                نظر

                                در حال کار...
                                X