آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حسینی
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 137

    #3841
    در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post
    وی گفت که"در موقعیت کنونی بیاعتمادی بین دو طرف (ایران و آمریکا) در حد بسیار بالایی است و هیچ کس نمیتواند مذاکرات دو جانبه با آمریکا را انتظار داشته باشد."
    سفیر ایران در فرانسه گفت، به شرط دسترسی ایران به میلههای سوخت جهت استفاده در مراکز تحقیقاتیاش و رفع تحریمها، آمادگی دارد غنیسازی خود را به زیر 5 درصد کاهش دهد.

    به گزارش ایسنا علی آهنی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در فرانسه در گفتوگو با Benoit Faucon گزارشگر ارشد "داوجونز" و "وال استریت ژورنال" آخرین مواضع جمهوری اسلامی ایران درباره موضوعهای مختفلف را تشریح کرد.

    سفیر ایران در فرانسه در این گفتوگو اعلام کرد:"ایران مذاکرات مستقیم با آمریکا را پیشبینی نمیکند، اما پایان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را فرصتی برای احیای مذاکرات بینالمللی میداند."

    وی گفت که"در موقعیت کنونی بیاعتمادی بین دو طرف (ایران و آمریکا) در حد بسیار بالایی است و هیچ کس نمیتواند مذاکرات دو جانبه با آمریکا را انتظار داشته باشد."

    آهنی ادامه داد که"ایران همچنان پیشنهادات خود مبنی بر تداوم برنامه هستهیی صلحآمیز را پابر جا میداند. ایران قبلا گفته است به شرط دسترسی به میلههای سوخت جهت استفاده در مراکز تحقیقاتیاش و رفع تحریمها، آمادگی دارد غنیسازی خود را به زیر 5 درصد کاهش دهد."

    این دیپلمات ایرانی اظهار کرد که"اوباما بعد از انتخاب در سال 2009 چنین القاء کرد که میتواند دیوار بیاعتمادی بین دو کشور را از میان بردارد، اما در عمل ما با تشدید خصومتها و تحریمها مواجه بودیم. اکنون که او برنده انتخابات شده است، باید منتظر ماند و دید آیا شجاعت ایجاد تغییر در وضعیت کنونی را دارد یا اینکه روند مو4جود را ادامه خواهد داد."

    او با اشاره به توقف گفتوگوهای ایران و 1+5 در خلال انتخابات آمریکا گفت که"اکنون گروه 1+5 میتواند با به رسمیت شناختن توانمندیهای هستهیی صلحآمیز کنونی ایران و آمادهسازی شرایط برای دستیابی به یک نقشه راه جهت رسیدن به یک تفاهم، گامی به جلو بردارد."
    با زبان بی زبانی دارد التماس می کند.....با این روالی که هیات حاکمه در برخورد با مسائل داشته دور نیست زمانی را شاهد باشیم که مانند صدام حاضر باشند کاخهایشان هم مورد بازرسی قرار گیرد ولی طرف مقابل دیگر راضی نمی شود.....راستی چرا عاقل کند کاری------که باز آرد پشیمانی

    نظر

    • ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

      #3842
      سلطانیه خبر داد:
      حمایت بیش از 100 کشور جنبش عدم تعهد از برنامه هستهیی ایران
      » سرویس: سياسي - انرژي هسته اي
      کد خبر: 91090401314
      شنبه ۴ آذر ۱۳۹۱ - ۰۹:۳۹

      نماینده دائم ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی اعلام کرد که بار دیگر بیش از صد کشور جنبش عدم تعهد از برنامه هستهیی کشورمان حمایت کردند.

      به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) علی اصغر سلطانیه سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی در گفتوگوی افزود: در جلسه روز جاری(جمعه) کشورهای عدم تعهد، بیانیهای در پنج صفحه در حمایت از برنامههای هستهیی جمهوری اسلامی ایران تصویب کردند و هفته آینده در جلسه شورای حکام قرائت خواهد شد.

      وی که با واحد مرکزی خبر در وین گفتوگو کرده است، گفت: از زمانی که در کتابی با عنوان «فصل طلایی تاریخ جنبش عدم تعهد» مشتمل بر 42بیانیه جنبش عدم تعهد در 10سال گذشته درحمایت از کشورمان در طول نشست سران عدم تعهد در تهران منتشر شد دو بیانیه دیگر تاکنون نیز در این زمینه صادر شده است که جمهوری اسلامی ایران از این حمایتهای ارزشمند قدردانی و بر همکاری نزدیک و وحدت کشورهای عضو جنبش عدم تعهد تاکید کرده است.
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #3843
        قطع همکاری موسسه رده بندی چین با ایران

        موسسه ردهبندی چین صدور جواز سلامتی فنی برای کشتیهای ایرانی را متوقف کرد. این موسسه یکی از ۱۳ موسسه بزرگ جهان است که جواز فنی و استانداردهای زیست محیطی میدهد.
        به گزارش سرویس بین الملل انتخاب به نقل از رویترز ، موسسه ردهبندی چین «سی سی اس»، (China Calssification Society) از این پس همکاری خود را با کشتیهای ایران قطع خواهد کرد.

        این موسسه آخرین شرکت از مجموع ۱۳ موسسه بزرگی است که به همکاری خود با ایران پایان میدهد.

        این ۱۳ موسسه اعضای (International Association of Calssification Societies) یا همان انجمن بینالمللی موسسات ردهبندی هستند که در مجموع ۵۰ عضو دارد.

        رویترز به نقل از یکی از کارشناسان صعنت کشتیرانی نوشته است که «شرکتهایی که عضو IACS نیستند، فاقد شبکههای بینالمللی هستند که بتواند کشتیها را در هر نقطه دنیا در صورت بروز حادثه حمایت کند.»

        اهمیت قطع این همکاری در این است که بدون گواهینامهای که این شرکتها برای سلامتی فنی کشتیها صادر میکنند، هیچ نفتکشی اجازه پهلو گرفتن در بنادر بینالمللی را ندارد. برای شرکتهای بیمه نیز بیمهکردن کشتیهایی که گواهینامه یاد شده را ندارند، ریسک بزرگی است که حاضر به پذیرفتن آن نیستند.

        با وجود قطع همکاری موسسات ردهبندی، کشورهای آسیای شرقی از جمله کره جنوبی و چین، هنوز به واردات نفت خود از ایران ادامه میدهند ولی نداشتن گواهینامه فنی، نگرانیهایی را در رابطه با بیمه کشتیهای ایرانی به وجود آورده است.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

          #3844
          تحلیل فارین پالیسی از الزامات اوباما در دوره دوم ریاست جمهوری
          زمان سازش آمریکا با ایران فرا رسیده است/ اوباما باید جلوی عربستان را بگیرد
          عامل مخرب در این مسیر، نفوذ اسرائیل بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران است. هر چند که محمود احمدینژاد رئیس جمهوری ایران، به بهبود این شرایط کمک نمیکند اما سیاستهای ریاکارانه اسرائیل در قبال پرونده هستهای ایران، بسیار گیج کننده است.
          منبع: فارین پالسی این فوکس
          نوشته: ادیل شامو ، استاد دانشگاه مریلند
          مترجم: مریم جعفری
          عصرایران - در دوره اول ریاست جمهوری "باراک اوباما" ایده های او برای خاورمیانه شکست خورد چرا که او نتوانست وعدههایش مبنی بر بازتعریف در روابط آمریکا و جهان اسلام را عملی کند .

          اوباما نخواست یا نتوانست که نخست وزیر راستگرای اسرائیل را وادار کند تا صلح بین اسرائیل و فلسطین را بپذیرد. تنها نقطه مثبت اوباما در خاورمیانه برای آمریکاییها خروج نیروهای این کشور از عراق بود.

          اکنون اگر اوباما بخواهد که به وعده هایش جامع عمل بپوشاند، باید تضمین کند که سیاستهای آمریکا در خاورمیانه دیگر توسط منابع انرژی، دوستان دیکتاتور و اسرائیل به او دیکته نمیشود.

          اعراب-فلسطین

          درگیری بین فلسطین و اسرائیل اکنون به هسته اصلی خشم اعراب و مسلمانان در قبال آمریکا تبدیل شده است؛ فلسطینیان بدون آنکه امیدی به بهبود شرایطشان داشته باشند، اکنون گرسنه هستند، زندانی و شکنجه میشوند و هزاران تن از آنان نیز قتل عام شدهاند.

          در چنین شرایطی برنامه و هدف اسرائیل آن است که از فلسطینیان چهره افراد تروریست را به تصویر بکشد؛ مسئلهای که در جهان به غیر از ایالات متحده کسی آن را باور ندارد.

          اما اکنون حتی آن دسته از کارشناسان آمریکایی و اسرائیلی که با قدرت از تل آویو حمایت میکنند نیز به خوبی میدانند که فرصت برقراری صلح بین این دو مخالف، بدون هیچ حرکتی از جانب اسرائیل برای رسیدن به معاهده صلح از دست رفته است.

          در حال حاضر خلاف چیزی که دولتمردان اسرائیلی به زبان میآورند، مقامهای تل آویو علاقهای به طرح تشکیل دو دولت ندارند و همانطور که از همان ابتدا آغاز کردهاند تنها خواهان تصاحب زمینهای بیشتری هستند.

          حتی ژنرال "دیوید پترائوس" زمانی که فرماندهی مرکزی ایالات متحده را در اختیار داشت، هشدار داد این درگیری به طور موثر بر منافع آمریکا در خاورمیانه تاثیر مستقیم میگذارد.
          اما بعد از وقوع بهار عربی در خاورمیانه، نادیده گرفتن تلخ کامیهای فلسطینیان عواقب جدی برای کاخ سفید به همراه دارد؛ چرا که بدون برقراری صلح مابین فلسطین و اسرائیل، خاورمیانه سرچشمه درگیری، جنگ و احساسات ضدآمریکایی خواهد بود.

          در حال حاضر قراردادی یا پیمانی وجود ندارد که تعهد آمریکا به بقای اسرائیل را کمرنگ کند اما سیاستهای اوباما برای حل و فصل این بحران نباید بیش از این از جانب اسرائیل دیکته شود. هر چند که از نگاه آمریکاییها تلاش برای برقراری صلح بدون تضمین امنیت اسرائیل امکانپذیر نیست.

          مسیر جدید برای رسیدن به دموکراسی

          در داخل خاورمیانه، اوباما باید حداقل بخشی از سخنانش در قاهره در سال ۲۰۰۹ میلادی را اجرایی کند. رئیس جمهوری آمریکا باید سیاستهای خود نظیر عدم دخالت، شفافیت و همکاری را عملی کند و به آن بخش از سخنانش مبنی بر درک عقاید مسلمانان و اینکه هر کشوری حق دارد درباره آینده خود تصمیم بگیرد، احترام بگذارد.

          در چنین شرایطی هر کشوری در منطقه نیز نیاز دارد تا سیاستی منحصر به فرد را با توجه به شرایط خود اتخاذ کند. مصر، ترکیه و ایران همچنان از کشورهای مهم منطقه هستند و در حقیقت روابط کاخ سفید با هریک از این کشورها، مشخص کننده شکل جدید خاورمیانه است.

          دولت اوباما باید برنامه کمکی اقتصادی به مصر را بر پایه یک رابطه طولانی مدت و سالم توسعه دهد. ایالات متحده باید به مصر در کشاورزی، علوم، تکنولوژی، دارو و البته ساختن کشوری دموکراتیک کمک کند.
          در همین حال، آمریکا نباید در فرآیند سیاسی انتخاباتی مصر دخالت کند اما میتواند برای جلوگیری از تصویب قوانینی که اقلیتها را هدف قرار میدهد، لابی کند. دولت آمریکا همچنین باید مصر را یاری دهد تا بتواند زیرساختهای صنعتی خود را بسازد.

          معاهده صلح بین مصر و اسرائیل در زمان دیکتاتوری فاسد قاهره و تحت فشار واشنگتن و تل آویو به امضا رسید. این معاهده همچنان باید زنده بماند و بار دیگر توسط نمایندگان قانونی مردم مصر امضا شود اما این بار باید شراکتی برابر در آن گنجانده شود.

          از طرفی دیگر، تلاش اوباما در قبال ایران در طول چهار سال اخیر تاکنون نتیجهای نداشته است. اما اکنون که اوباما برای بار دوم به کاخ سفید راه یافته است ، این احتمال وجود دارد که سازش جدیدی به وجود آید.
          عامل مخرب در این مسیر، نفوذ اسرائیل بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران است. هر چند که محمود احمدینژاد رئیس جمهوری ایران، به بهبود این شرایط کمک نمیکند اما سیاستهای ریاکارانه اسرائیل در قبال پرونده هستهای ایران، بسیار گیج کننده است.

          اما آنچه این مسئله را پیچیدهتر میکند آن است که سیاستهای دوپهلوی اسرائیل در کنگره آمریکا پذیرفته میشود. در هر صورت اکنون زمان آن برای اوباما فرارسیده است که به گفتوگوهای معنادار دوجانبه با ایرانیان ادامه دهد.

          در آن سوی میدان، مقابله اسرائیل و آمریکا با ایران، بر روابط واشنگتن و آنکارا نیز تاثیر مخربی گذشته است. اگر چه ترکیه در کنار متحدان آمریکا قرار میگیرد و یکی از اعضای ناتو است اما پس کشتار اسرائیل در سال ۲۰۰۹ میلادی، بیمیلی رهبران این کشور برای دنبال کردن سیاستهای آمریکا در این منطقه سیاسی شدیدتر شده است. حال اگر اوباما خواهان بازسازی روابط خود با آنکاراست، باید به ترکیه اجازه دهد تا رفتاری قابل انعطافتر در دپیلماسی منطقهای خود اتخاذ کند.

          در آخر، آمریکا نباید همچنان اجازه دهد که جنگ داخلی در سوریه تشدید شود و کمک کند تا راه حلی دیپلماتیک برای بحران سوریه پیدا شود؛ راه حلی که در آنان تمامی بازیگران منطقه از جمله ایران در نظر گرفته شوند.

          در این مسیر واشنگتن باید در مقابل برنامههای عربستان سعودی قرار بگیرد که درصدد است آتش خشونتها فرقهای را در منطقه را شعله ورتر کند؛ مبارزه خطرناکی که دولت اوباما تاکنون در قبال آن سکوت کرده است.

          مسائل خاورمیانه بسیار شدیدتر و خطرناکتر از آن است بتوان با برنامههای قدیمی با آن روبه رو شد. در طول دهه آینده، ایالات متحده آمریکا باید به طور موثر سیاستهای قدیمی خود از جمله حمایت از ظالمان و نظام پادشاهی را کنار بگذارد.

          سیاستهای جدید آمریکا در خاورمیانه باید بر منافع دوجانبه و احترام متقابل تاکید کند و به دولتهای فاسد بفهماند که چتری به نام آمریکا تا ابد از آنان حمایت نخواهد کرد.
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #3845
            بازرسان آژانس: ایران ممکن است به زودی برنامه غنی سازی خود را سرعت بخشد/ گاردین: خط قرمز اسرائیل به 4 ماه کاهش یافت

            سفرای کشورهای غربی در اژانس بر این باور هستند که ایران تنها چند روز تا شروع تزریق گازهگزا فلوراید اورانیوم به چهار ابشار جدید سانتزیفیوژهای تاسیسات فردو فاصله دارد.این ابشارها در حال حاضر در مرحله تست خلاء هستند که این تست معمولا اخرین مرحله قبل از تزریق گاز می باشد.


            پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
            بازرس ارشد این سازمان اخرین گزارش سه ماهه خود در مورد برنامه هسته ای یران را به هیت رئیسه اژانس تحویل داده است.

            به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب» به نقل از گاردین؛ دپارتمان تدابیر حفاظت هسته ای اژانس بین المللی انرژی اتمی نیز طی جلسه ای در روز چهارشنبه در وین توضیحات فنی مشابه و همچنین عکسهای درمورد برنامه اتمی ایران را به نمایندگان کشورهای عضو در اژانس ارئه داده است.

            سفرای کشورهای غربی در اژانس بر این باور هستند که ایران تنها چند روز تا شروع تزریق گازهگزا فلوراید اورانیوم به چهار ابشار جدید سانتزیفیوژهای تاسیسات فردو فاصله دارد.این ابشارها در حال حاضر در مرحله تست خلاء هستند که این تست معمولا اخرین مرحله قبل از تزریق گاز می باشد.

            بنا بر ادعای گاردین، در شش ماه گذشته ایران ماهانه 14 تا 15 کیلوگرم اورانیوم 20 درصد غنی شده تولید کرده است و در حال حاضر میزان ذخیره ایران 135 کیلوگرم است.

            این در حالیست که مقامات رژیم صیهونیستی مدعی هستند میزان 240 کیلوگرم ذخیره اورانیوم 20 درصد برای ساخت یک کلاهک اتمی کافی است و در واقع این میزان همان خط قرمزی است که توسط نتانیاهو اعلام شده و مقامات رژیم صیهونیستی مدعی هستند در صورت گذشتن ایران از این خط قرمز مجاز به انجام عملیات نظامی علیه ایران است.

            گاردین مدعی است اگر تست این ابشارها موفقیت امیز باشد آنگاه ایران می تواند ماهانه 25 کیلوگرم اورانیوم 20 درصد را غنی کند و در نتیجه براورد اسرایلیها از تاریخ سر رسید خط قرمزاز 7 ماه به 4 ماه کاهش میابد.

            این ادعاها در حالی تکرار شده که مقامات ایرانی همواره بر صلح امیز بودن فعایت های هسته ای ایران تاکید داشته اند.



            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #3846
              دیپلمات های غربی خبر دادند:


              حمل تودههای خاک به پارچین با هدف پاکسازی محیطی


              دیپلمات های غربی به تازگی بر اساس تصاویر ماهواره ای و اخباری مبنی بر پاکسازی سایت پارچین مطرح می کنند و اعلام کرده اند که ایران مقادیری خاک به سایت نظامی پارچین در جنوب شرق تهران وارد کرده است.

              این همان سایتی است که آژانس بین المللی انرژی اتمی از زمستان گذشته خواستار دسترسی به آن است و در ماه های اخیر نیز اخبار پاکسازی آن مطرح شده است. اما تهران ضمن تکذیب بازرسی از پارچین تا کنون با بازرسان بین المللی اجازه نداده به این سایت وارد شوند.


              به گزارش دیلی استار، دیپلمات ها می گویند تصاویر ماهواره ای که در جریان نشست پشت درهای بسته اعضای آژانس بین المللی انرژی اتمی ارائه شده، حاکی از آن است که ایران به پنهان کردن مدارک جرم در ارتباط با هر گونه فعالیت هسته ای غیر قانونی ادامه می دهد. این اتهامات تنها چند روز پس از انتشار گزارش آژانس مطرح می شود که اعلام کرده بود از زمستان گذشته فعالیت هایی در پارچین در حال انجام است که لزوم دسترسی بازرسان به آن را بیشتر می کند.


              به گزارش دیپلماسی ایرانی، آژانس عنوان می کند که ایران در این سایت فعالیت هایی در ارتباط با مواد منفجره انجام می دهد که برای توسعه سلاح هسته ای کارایی دارد. جدیدترین تصویری که تاریخ آن به ۷ نوامبر یک روز پس از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باز می گردد، حاکی از آن است که توده هایی از خاک به این سایت وارد شده است.

              یکی از دیپلمات های حاضر در نشست آژانس که به میزبانی هرمان نکائرتس، بازرس هسته ای برگزار شد، عنوان کرده است است در سایت پارچین فعالیت های حفاری زمین انجام شده و اکنون واضح است که ایرانیان می خواهند سطح جدیدی از زمین در این سایت ایجاد کنند. به گفته وی توده های خاک در پارچین قابل مشاهده است و حصارها نیز پایین کشیده شده است.


              گفتنی است دیلی استار اعلام کرده است که هیچ یک از مقامات هیات ایرانی در آژانس برای پاسخگویی در زمینه ادعاهای مطرح در دسترس نبوده اند.
              در گزارش اخیر آژانس بین المللی انرژی اتمی به عملیات حفاری و برداشت خاک در پارچین و همچنین ایجاد پوشش برای مساحتی ۲۵ هکتاری اشاره شده بود.


              یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در جریان سفر اخیر به پاریس اعلام کرد فعالیت های متعددی در پارچین انجام شده است و برخی از آنها بسیار مهم بوده اند. ایران و آژانس قصد دارند در ۲۳ آذر مذاکرات خود را در تهران از سر بگیرند اما دیپلمات های غربی در خصوص ثمربخش بودن این مذاکرات چندان امیدوار نیستند.


              دور آخر مذاکرات بین مقامات تهران و آژانس بین المللی انرژی اتمی در تابستان برگزار شد. اما طرفین نتوانستند به هیچ پیشرفتی دست پیدا کنند. در این نشست مقامات آژانس بار دیگر درخواست دسترسی به پارچین را مطرح کردند اما پاسخ تهران به این درخواست دست کم مثبت نبود.


              این در حالی است که به موازات اصرار آژانس بر ورود بازرسان به پارچین گروه ۱+۵ (آمریکا، انگلیس، فرانسه، چین، روسیه و آلمان) خواستار توقف برنامه های غنی سازی ۲۰ درصدی در ایران است.


              اما طبق برآورد های منتشر شده در گزارش آژانس، ایران نه تنها غنی سازی ۲۰ درصدی را متوقف نکرده بلکه ظرفیت آن را دو برابر کرده است. از سوی دیگر علاوه بر اینکه به بازرسان بین المللی اجازه داده نشده به پارچین وارد شوند، فعالیت های مختلفی نیز در آن در جریان بوده است.
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #3847
                صهیونیست ها خواستار استعفای نتانیاهو شدند


                العالم، قدس اشغالی - در پي شكست رژيم اشغالگر صهيونيستي در جنگ غزه، مخالفان دولت، بنيامين نتانياهو را به شدت مورد انتقاد قرار داده و خواستار استعفای نخست وزیر رژیم صهیونیستی شدند.
                به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، در پي شكست رژيم اشغالگر صهيونيستي در جنگ غزه، كابينه بنيامين نتانياهو با انتقادات شديدي مواجه شده است و مخالفان، وي را متهم می کنند که با ذلت از اين جنگ بيرون آمده و ارتش را به شكست كشانده است.


                نتايج يك نظرسنجي در داخل سرزمین های اشغالی، حاكي از نارضايتي اغلب اسراييلي ها از كابينه رژيم، عملكرد نتانياهو و ايهود باراك وزير جنگ در عمليات "ستون هاي ابر" است؛ معترضان معتقدند که عمليات مذکور هيچ يك از اهداف مورد نظر را محقق نكرده است.


                "راجح ابوعصب" تحليلگر سياسي فلسطيني در این باره به شبكه خبري العالم گفت: جامعه اسراييل به دنبال امنيت است و همواره به طرفي كه حامي امنیت باشد، راي مي دهند؛ چرا كه به نظر آنها اين حمايت منجر به ثبات اقتصادي و اجتماعي مي شود. اما پس از اين حمله ثابت شد كه هيچ ثبات امنيتي و سياسي و يا اجتماعي برای صهیونیست ها وجود ندارد.


                با پيروزي مقاومت فلسطين و شكست تجاوزگري تل آويو به غزه، "شائول موفاز" وزیر جنگ پیشین، رييس حزب كاديما و یکی از رهبران برجسته مخالفان اسرائیلی، بنيامين نتانياهو را به دليل موافقت با آتش بس و پايان دادن به عمليات نظامي مورد حمله و انتقاد قرار داد.


                اعضاي پارلمان رژیم صهیونیستی نیز خواستار تحقيق و سؤال از بنيامين نتانياهو و ایهود باراک به دليل شكست نظامی در غزه شده اند.


                "فضل طهبوب" كارشناس مسايل راهبردی رژیم صهیونیستی در گفت وگو با شبكه خبري العالم، تصريح كرد: نتانياهو و باراك به دو دليل وارد اين جنگ شدند؛ یکی سركوب غزه و دیگری تلاش براي بهره برداري از جنگ در انتخابات آتي؛ اما جنگ نتايج كاملا معكوس داشت، در حال حاضر ساکنان اراضی اشغالی مي گويند كه اين كابنيه و سران آن شكست خورده هستند.


                شهرک نشینان صهیونیست معتقدند نتانياهو ضعيف است، راستگو نیست و نمی تواند آنچه را كه وعده داده، عملي كند. آنان همچنان به توانایی سران سياسي و نظامي در برابر مقاومت اسلامي - در لبنان و يا فلسطين اشغالي- اعتمادي ندارند.


                نظرسنجي ها و گزارش هاي مراکز صهیونیستی از كاهش مقبولیت همۀ احزاب این رژیم - به ويژه حزب لیكود به رياست بنيامين نتانياهو- پس از شكست تجاوز اخير عليه نوار غزه خبر می دهند.
                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #3848
                  لس آنجلس تایمز: امکان ایجاد فرصت در مذاکرات آتی آمریکا و ایران وجود دارد


                  دیپلماسی - مهر نوشت:


                  یک روزنامه آمریکایی با اشاره به مذاکرات روز چهارشنبه اعضای 1+5 در بروکسل و همچنین تصمیم آمریکا برای به نتیجه رساندن موضوع هسته ای ایران، از امکان بالای ایجاد فرصت برای رسیدن به راه حلی در این خصوص در مذاکرات آتی گزارش داد.


                  لس آنجلس تایمز در گزارش خود می نویسد: چند ماهی بود تلاش​های چند جانبه برای متوقف کردن برنامه هسته ای ایران به واسطه انتخابات آمریکا، موضوع سوریه و حتی تنش​های میان غزه و اسرائیل کم رنگ شده بود.


                  اما اکنون باراک اوباما یک دوره چهارساله جدید را در مقام ریاست جمهوری آمریکا آغاز کرده و انتظار می رود که با توجه به تصمیمات اتخاذ شده در واشنگتن و نشست روز چهارشنبه در بروکسل، ایران به میز مذاکرات هسته ای بازگردد.


                  در همین رابطه برخی از کارشناسان معتقدند که با توجه به شرایط موجود مذاکرات آتی سازنده تر از مذاکرات قبلی خواهد بود.


                  این روزنامه در ادامه می نویسد: دولت آمریکا هم اکنون انگیزه بیشتری برای بررسی یکی از پیچیده ترین روابط خود دارد و اوباما صرف نظر از انتقاداتی که "میت رامنی" رقیب جمهوریخواهش در انتخابات درباره ایران به وی وارد می کرد، می تواند مقدمه ای را برای بازگرداندن ایران به میز مذاکرات آغاز کند که این مقدمه منجر به نتیجه شود.
                  این روزنامه نوشت: از سوی دیگر مقامات ایران نیز خواهان عبور از تحریمهای موجود هستند و همین امر می تواند فرصت به وجود آمده را به سمت نتیجه ای مشخص سوق دهد.


                  از ماه ژوئن تا کنون مذاکره ای میان ایران و 1+5 انجام نشده، اما در روز چهارشنبه "کاترین اشتون" مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بروکسل با نمایندگان کشورهای 1+5 دیدار و گفتگو کرد. این گفتگوها در حالی انجام شد که در هفته های گذشته رسانه ها از تصمیم آمریکا برای اتخاذ رویکردی جدید در قبال ایران خبر داده بودند.


                  برهمین اساس کارشناسان معتقدند که اگر اوباما خوهان آن است تا اقدامی تاثیرگذار و تاریخی را در این خصوص انجام دهد، فرصت آن را دارد که موضوع هسته ای ایران را حل کند.
                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #3849
                    دریچه زمانی مذاکرات هستهای تا «تابستان آینده» است


                    باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا میگوید برای حل مسئله هستهای ایران بار دیگر از دیپلماسی بهره خواهد گرفت. این گفته را روز چهارشنبه گذشته آقای اوباما در اولین کنفرانس خبری خود در واشینگتن در پی انتخاب شدن مجدد به ریاست جمهوری آمریکا بر زبان آورد.

                    باراک اوباما همچنین وعده داد تلاش او برای آغاز گفتوگوها با ایران ماه آینده آغاز خواهد شد. اما افزود گفتوگوها برای یافتن راه حل محدود به آمریکا نیست و جامعه جهانی را هم در بر میگیرد.

                    به گفته باراک اوباما به ایران اجازه داده نخواهد شد صاحب بمب اتم شود اما برای حل مسئله به صورت دیپلماتیک هنوز یک دریچه زمانی وجود دارد.


                    رئیس جمهور آمریکا در همین گفتهها افزود اعمال شدیدترین تحریمهای تاریخ دارد بر روی اقتصاد ایران اثر میگذارد و باید راهی باشد که ایران همزمان با بهرهمندی از کاربرد صلحآمیز انرژی هستهای به تعهدات بینالمللی خود وفادار باشد و به جامعه جهانی تضمینهای روشنی بدهد که در پی دستیابی به سلاح هستهای نیست.

                    برخی از ناظران میگویند آقای اوباما که خیالش از سرانجام رقابت انتخاباتی راحت شده با این گفتهها میکوشد از فضای جدید بهره ببرد برای دادن فرصتی تازه و دوباره به ایران به منظور رسیدن به توافق با کشورهای ۱+۵.


                    از سوی دیگر به تازگی روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارونوت بدون ذکر نام یک مقام بلندپایه اسرائیلی از او نقل کرد که ایران و آمریکا در بحرین گفتوگوهای پنهانی داشتند.

                    پیش از آن هم روزنامه نیویورک تایمز ماه پیش گزارش داد دولتهای تهران و واشینگتن در اصول در مورد وارد شدن در مذاکرات مستقیم به توافق رسیدهاند. گزارشی که ایران و آمریکا هر دو آن را تکذیب کردند.


                    با گفتههای تازه باراک اوباما پس از انتخاب شدن مجدد به ریاست جمهوری آمریکا مناسبات ایران و واشینگتن به کدام سو میرود؟
                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #3850
                      ایران: استقرار موشکهای ناتو در ترکیه، وضعیت سوریه را سختتر میکند

                      مهمانپرست: کشورهای منطقه نسبت به فتنه های حامیان اسرائیل هوشیار باشند

                      سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به احتمال استقرار تجهیزات دفاع ضدموشکی ناتو در مرز ترکیه با سوریه اعلام کرده است که چنین اقدامی نه تنها به حل مساله سوریه کمکی نمیکند، بلکه "موجب سختتر و پیچیدهتر شدن اوضاع" نیز میشود.

                      رسانه های ایران امروز (شنبه، چهارم آذر) به نقل از رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران گزارش دادند: "اصرار بر حل موضوع سوریه از طریق نظامی، از علل اصلی افزایش تشنج و تهدیدات در منطقه است."

                      هفته گذشته گزارش شد که ترکیه رسما خواستار استقرار موشکهای پاتریوت ناتو در محدوده مرزی خود با سوریه شده است.

                      سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به احتمال استقرار این موشکها در مرز ترکیه و سوریه گفت: مناسب است که همه کشورها به ویژه کشورهای موثر در تحولات سوریه، به دنبال یافتن راهحل سیاسی برای بحرانهای منطقه ای باشند.

                      آقای مهمانپرست گفت که امنیت اسرائیل برای کشورهای غربی در اولویت است و از کشورهای منطقه خواست تا نسبت به آنچه فتنه ها و اهداف حامیان غربی اسرائیل خواند، با دقت و هوشیاری برخورد کنند.

                      محافظت از مرز

                      ترکیه رسما خواستار استقرار سیستم دفاع ضدموشکی ناتو در مرزش با سوریه شده است

                      ماه گذشته، در چندین مورد، خمپارههای پرتابی از سوریه به خاک ترکیه اصابت کرد و دو طرف به تبادل آتش پرداختند.

                      پنج غیرنظامی ترکیه نیز در آتشباری که از سمت سوریه انجام شد، جان خود را از دست دادند.

                      ترکیه و سوریه نزدیک به ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک دارند و ترکیه از ناتو خواسته است تا برای محافظت از مرزهایش با سوریه، در این محدوده موشکهای پاتریوت نصب کند.

                      آنرس فو راسموسن، فرمانده نیروهای ناتو کلیک اعلام کرده است که این درخواست، "بدون تاخیر" بررسی خواهد شد.

                      او گفت که نصب این تجهیزات "ظرفیت دفاع هوایی ترکیه را تقویت میکند" و "در کاهش تنشهای مرتبط با بحران در مرز جنوب شرقی ناتو موثر است."
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #3851
                        کنفرانس جهانی "خاورمیانه بدون سلاح هسته ای" برگزار نمیشود

                        وزارت امور خارجهی آمریکا اعلام کرد که این کشور "از برگزاری کنفرانسی که در آن یک کشور منطقه تحت فشار قرار گیرد یا به انزوا رانده شود"، پشتیبانی نمیکند. این نشست قرار بود ۱۸ تا ۲۰ ماه دسامبر برگزار شود.

                        ایالات متحدهی آمریکا نشست بینالمللی دربارهی "خاورمیانه عاری از سلاحهای هسته ای، شیمیایی و بیولوژیکی" را لغو کرد. بنا به گزارش خبرگزاریها، ویکتوریا نولاند، سخنگوی وزارت خارجهی آمریکا، روز جمعه (۲۳ نوامبر) در کنفرانسی رسانه ای دلیل این امر را "شرایط کنونی موجود" در منطقه خواند. نولاند همچنین، "عدم پذیرش شرایط شرکت در این کنفرانس از سوی کشورهای منطقه" را نیز یکی دیگر از دلایل لغو این کنفرانس نامید.

                        ویکتوریا نولاند، علاوه بر آن ضمن اشاره به وضعیت بحرانی کنونی در منطقه تاکید کرد که اصولاً "اختلاف ساختاری عمیقی" در مورد راهکارهای چگونگی تبدیل خاورمیانه به منطقهای عاری از سلاحهای کشتار جمعی وجود دارد.

                        سخنگوی وزارت خارجهی آمریکا پس از تاکید بر تلاشهای آمریکا در جهت برقراری صلح در خاورمیانه افزود: «کشورهای خارجی نمیتوانند، این و آن راه حل را به کشورهای منطقه تحمیل و نتیجهی کار را به آنها دیکته کنند.»

                        سخنگوی وزارت خارجهی آمریکا، همچنین گفت که کشور متبوعش همواره در صدد برگزاری کنفرانسی بر اساس توافق همگانی برای تامین امنیت همهی کشورهای منطقه، از جمله اسراییل بوده است. او گفت: «ما از برگزاری کنفرانسی که در آن یک کشور منطقه تحت فشار قرار گیرد یا به انزوا رانده شود، پشتیبانی نمی کنیم.»

                        تا کنون تاریخ جدیدی برای برگزاری احتمالی این کنفرانس اعلام نشده است.

                        "اختلاف ساختاری عمیقی"

                        تصمیم به برپایی این اجلاس در کنفرانس ماه مه سال ۲۰۱۰ برای بازبینی قرارداد منع گسترش سلاحهای هستهای (ان پی تی) از سوی نمایندگان ۱۸۹ کشور اتخاذ شد. این کشورها خواستار پیادهکردن بیانیهی سازمان ملل متحد دربارهی تبدیل خاورمیانه به منطقهی بدون سلاح هستهای که در سال ۱۹۷۴ به تصویب رسیده است، شدند.

                        اسراییل از جمله کشورهای منطقه است که تاکنون از امضای معاهدهی منع گسترش سلاحهای هستهای (npt) خودداری کرده است.

                        از این رو، کشورهای خاورمیانه یکی از شرایط تبدیل این منطقه به محدودهای عاری از سلاحهای هستهای را، پیوستن اسراییل به این معاهده میدانند. این کشورها، همچنین خواستار آنند که نمایندگان آژانس بینالمللی انرژی از تاسیسات اتمی اسراییل بازدید کنند و برنامهی هستهای این کشور زیر نظارت نمایندگان آژانس به اجرا درآید. بر اساس گزارشهای غیررسمی، اسراییل حدود ۲۰۰ کلاهک اتمی در اختیار دارد.

                        اسراییل بر این باورست که دستیابی به هدف خاورمیانهی عاری از سلاح اتمی، بدون ایجاد شرایط برقراری صلحی پایدار در منطقه، امکانپذیر نیست. این کشور پیوستن به معاهدهی ان پی تی را منوط به پذیرفتن رسمی موجودیت خود در منطقه، امضای پیمان صلح با کشورهای عربی، حل درگیریهای خاورمیانه و متوقف ساختن برنامهی هستهای ایران میداند.

                        دلیل لغو از دید کارشناسان

                        کارشناسان معتقدند که لغو برپایی کنفرانس از سوی آمریکا، به دلیل شرایط وخیم کنونی در منطقه صورت گرفته است.

                        دور تازهی تنش میان اسرائیل و حماس پس از شلیک موشک از سوی نیروهای حماس به سوی یک کاروان نظامی اسرائیل در روز شنبه ۱۰ نوامبر آغاز شد. با حملهی جنگندههای اسرائیل به خودروی احمد الجعبری، یکی از فرماندهان ارشد نظامی حماس در روز چهارشنبه ۱۴ نوامبر، این درگیریها به اوج خود رسید.

                        سرانجام، با وساطت محمد مرسی، رییس جمهور مصر این درگیریها که ۸ روز به طول انجامید، با برقراری آتشبس به پایان رسید.
                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #3852
                          شکایت ایران به سازمان ملل: هواپیماهای نظامی آمریکا به طور مداوم حریم هوایی کشورمان را نقض می کنند

                          سفیر ایران در سازمان ملل متحد به 7 پرواز جاسوسی هواپیماهای آمریکایی به نزدیکی بوشهر (شهری که در آن نیروگاه هسته ای واقع شده) اشاره کرده است. وی در این پیام به دبیر کل سازمان ملل متحد می نویسد که هواپیماهای نظامی آمریکا به طور مداوم حریم هوایی کشور ایران نقض می کنند.


                          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

                          ایران به خاطر «نقض مکرر حریم هوایی توسط نیروی دریایی آمریکا در خلیج فارس و دریای عمان» از ایالات متحده آمریکا به شورای امنیت سازمان ملل متحد شکایت کرده است.

                          به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ محمد خزایی، سفیر ایران در سازمان ملل متحد در یک پیام ویژه به بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل متحد می نویسد که هواپیماهای نظامی آمریکا به طور مداوم حریم هوایی کشور ایران نقض می کنند.
                          در این نامه آمده است که هواپیماهای نیروی دریایی آمریکا طی ماه اکتبر «در هفت مورد» بر فراز مناطق ساحلی بوشهر پرواز کردهاند و اخیراً نیز در تاریخ یکم نوامبر یک پهپاد آمریکایی «تمامی هشدارهای رادیویی را نادیده گرفته» و وارد حریم هوایی ایران شده است.
                          ایران در این نامه از بان گیمون خواسته است تا به آمریکا در مورد «ادامه اعمالی که ناقض قانون بینالملل» است هشدار دهد و «پیامدهای نامطلوب هرگونه عمل تحریکآمیز و خطرناک که مسئولیت آن به پای ایالات متحده خواهد بود» را به آن کشور گوشزد کند.



                          وی گفت: "این یک فعالیت خطرناک بر خلاف استانداردهای بین المللی است. دولت ایالات متحده آمریکا باید مسئولیت آن را به عهده بگیرد."

                          آمریکا هنوز واکنشی به این نامه نشان نداده است.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • yousef
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 808

                            #3853
                            شاید شما هم هر بار که با شنیدن سرود «ای ایران، ای مرز پرگوهر»، احساس غرور و بزرگی کردهاید و نیرویی حماسی، سراپای وجودتان را در بر گرفته باشد؛ مشتاق شدهاید تا بدانید این سرود از سرودههای کیست و چگونه و در چه چهارچوب سیاسی و اجتماعی شکل گرفته است.

                            امروز دوم آذر ماه است؛ سالروز درگذشت حسین گل گلاب، سراینده سرود ای ایران؛ ای مرز پر گهر.

                            به گزارش «تابناک»، نقل شده است، در شهریور ۱۳۲۳ که نیروهای انگلیسی و دیگر متفقین، تهران را اشغال کرده بودند، حسین گل گلاب در خیابان هدایت میبیند که یک سرباز انگلیسی در حال کتک زدن و فحاشی به یک بقال ایرانی است. حتی به یک افسر نظامی هم که به قصد مداخله وارد ماجرا میشود، سیلی محکمی میزند. گل گلاب، پس از دیدن این صحنه، با چشمان اشکآلود به دیدن روح الله خالقی، موسیقیدان میرود و ماجرا را تعریف میکند و میگوید:

                            «کار ما به اینجا رسیده که سرباز اجنبی توی گوش نظامی ایرانی میزند؟» روح الله خالقی میگوید: ناراحتی تأثیری ندارد. بیا کاری کنیم و سرودی بسازیم. همان جا مرحوم گل گلاب شروع به زمزمه شعری میکند که با تکمیل آن خالقی موسیقی را مینویسد. بنان نیز آن را میخواند. ظرف یک هفته، تصنیف ای ایران با یک ارکستر بزرگ ساخته میشود. ای ایران بارها در زمان زندگی خالقی و شاعرش، گل گلاب، اجرا شد؛ آن هم در ارکستری که بیشتر توسط هنرجویان هنرستان موسیقی در دوره مدیریت خالقی تشکیل شده بود و چهرههای آشنایی چون ارفع اطرایی، هوشنگ ظریف، افلیا پرتو، گلنوش خالقی و انوشیروان روحانی در آن بودند و حتی پای این سرود به سینما هم کشیده شد.

                            این قطعه را روح الله خالقی آهنگساز نامدار روی شعری از حسین گل گلاب ساخت. ویژگی شعر ای ایران آن است که همه واژگان آن به زبان فارسی است و واژگان بیگانه در آن راه نیافته و در فضایی حماسی و در آواز دشتی ساخته شده است.

                            گفته میشود، ملودی اصلی و پایهای کار از برخی نغمههای موسیقی بختیاری ـ که از فضای حماسی برخوردار است، گرفته و با پرداخت و تنظیم حرفهای زنده یاد خالقی، این سرود در اجرای نخست به صورت کر خوانده شد، اما ساختار محکم شعر و موسیقی آن سبب شد تا در دهههای بعد، خوانندگان آن را تکخوانی اجرا کنند.





                            ای ایران ای مرز پر گهر
                            ای خاکت سرچشمه هنر
                            دور از تو اندیشه بدان
                            پاینده مانی و جاودان
                            ای … دشمن ار تو سنگ خارهای من آهنم
                            جان من فدای خاک پاک میهنم
                            مهر تو چون شد پیشهام
                            دور از تو نیست اندیشه ام
                            در راه تو ، کی ارزشی دارد این جان ما
                            پاینده باد خاک ایران ما


                            سنگ کوهت دُر و گوهر است
                            خاک دشتت بهتر از زر است
                            مهرت از دل کی برون کنم
                            برگو بی مهر تو چون کنم
                            تا … گردش جهان و دور آسمان بپاست
                            نور ایزدی همیشه رهنمای ماست
                            مهر تو چون شد پیشه ام
                            دور از تو نیست، اندیشه ام
                            در راه تو، کی ارزشی دارد این جان ما
                            پاینده باد خاک ایران ما


                            ایران ای خرم بهشت من
                            روشن از تو سرنوشت من
                            گر آتش بارد به پیکرم
                            جز مهرت بر دل نپرورم
                            از … آب و خاک و مهر تو سرشته شد دلم
                            مهرت ار برون رود چه می شود دلم
                            مهر تو چون شد پیشه ام
                            دور از تو نیست اندیشه ام
                            در راه تو، کی ارزشی دارد این جان ما
                            پاینده باد خاک ایران ما

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #3854
                              لس آنجلس تایمز:
                              امکان ایجاد فرصت در مذاکرات آتی آمریکا و ایران وجود دارد
                              یک روزنامه آمریکایی با اشاره به مذاکرات روز چهارشنبه اعضای 1+5 در بروکسل و همچنین تصمیم آمریکا برای به نتیجه رساندن موضوع هسته ای ایران، از امکان بالای ایجاد فرصت برای رسیدن به راه حلی در این خصوص در مذاکرات آتی گزارش داد.
                              به گزارش خبرگزاری مهر، لس آنجلس تایمز در گزارش خود می نویسد : چند ماهی بود تلاشهای چند جانبه برای متوقف کردن برنامه هسته ای ایران به واسطه انتخابات آمریکا، موضوع سوریه و حتی تنشهای میان غزه و اسرائیل کم رنگ شده بود.

                              اما اکنون باراک اوباما یک دوره چهارساله جدید را در مقام ریاست جمهوری آمریکا آغاز کرده و انتظار می رود که با توجه به تصمیمات اتخاذ شده در واشنگتن و نشست روز چهارشنبه در بروکسل، ایران به میز مذاکرات هسته ای بازگردد.

                              در همین رابطه برخی از کارشناسان معتقدند که با توجه به شرایط موجود مذاکرات آتی سازنده تر از مذاکرات قبلی خواهد بود.

                              این روزنامه در ادامه می نویسد : دولت آمریکا هم اکنون انگیزه بیشتری برای بررسی یکی از پیچیده ترین روابط خود دارد و اوباما صرف نظر از انتقاداتی که "میت رامنی" رقیب جمهوریخواهش در انتخابات درباره ایران به وی وارد می کرد، می تواند مقدمه ای را برای بازگرداندن ایران به میز مذاکرات آغاز کند که این مقدمه منجر به نتیجه شود.

                              این روزنامه نوشت از سوی دیگر مقامات ایران نیز خواهان عبور از تحریمهای موجود هستند و همین امر می تواند فرصت به وجود آمده را به سمت نتیجه ای مشخص سوق دهد.

                              از ماه ژوئن تا کنون مذاکره ای میان ایران و 1+5 انجام نشده، اما در روز چهارشنبه "کاترین اشتون" مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بروکسل با نمایندگان کشورهای 1+5 دیدار و گفتگو کرد.

                              این گفتگوها در حالی انجام شد که در هفته های گذشته رسانه ها از تصمیم آمریکا برای اتخاذ رویکردی جدید در قبال ایران خبر داده بودند.

                              برهمین اساس کارشناسان معتقدند که اگر اوباما خوهان آن است تا اقدامی تاثیرگذار و تاریخی را در این خصوص انجام دهد، فرصت آن را دارد که موضوع هسته ای ایران را حل کند.
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #3855
                                بان کی مون:
                                امیدواریم کنفرانس خاورمیانه عاری از تسلیحات هسته ای سال آتی برگزار شود
                                دبیرکل سازمان ملل متحد ضمن تایید لغو برگزاری کنفرانس "خاورمیانه عاری از سلاحهای کشتار جمعی و هسته ای" ابراز امیدواری کرد که سال آینده این کنفرانس برگزار شود.
                                به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه نیشن چاپ پاکستان، بان کی مون بار دیگر از برگزاری کنفرانس خاورمیانه عاری از تسلیحات هسته ای و کشتار جمعی که در آن تمام کشورهای منطقه مشارکت داشته باشند حمایت کرد.
                                برگزاری این نشست مورد حمایت روسیه، انگلیس و آمریکاست و قرار است سال آینده در فنلاند برگزار شود و جاکو لاجاوا معاون وزیر خارجه فنلاند مسئول برگزاری این نشست خواهد بود.


                                سخنگوی دبیر کل سازمان ملل در بیانیه ای در این رابطه به نقل از بان کی مون گفت: من از نزدیک با برگزار کنندگان این نشست همکاری می کنم و برای تسهیل برگزاری این نشست تلاش و از آن حمایت می کنم.


                                بان کی مون اعلام کرده که رایزنی های زیادی با کشورهای منطقه برای آمادگی به منظور برگزاری این کنفرانس در اوایل سال آتی انجام داده و شخصا بر نقش و اهمیت این کنفرانس به منظور ترویج صلح و ثبات پایدار منطقه ای و امنیت بر اساس برابری متعهد است.
                                بان کی مون می گوید: هدف من و هدف ما عاری سازی تمام جهان از تسلیحات هسته ای است و عاری سازی خاورمیانه مقدمه ای برای تقویت حرکت جهانی خلع سلاح است.


                                پیش از این سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا لغو این کنفرانس را اعلام کرده و گفته بود کشورهای منطقه نتوانستند بر سر شرایط مورد قبول برای برگزاری کنفرانس به توافق برسند.


                                سازمان ملل و فنلاند که میزبان این نشست بود، تلاش کردند کشورهای خاورمیانه را به شرکت در کنفرانس ترغیب کنند ولی با مخالفت چند کشور و نیز رژیم اشغالگر قدس روبرو شدند.


                                خبرگزاری فرانسه به نقل از دیپلماتها گزارش داده که اسرائیل به دلیل اوضاع امنیتی متشنج درخاورمیانه و همچنین نگرانی از حملات دیپلماتیک به آن رژیم، با برگزاری این کنفرانس در سال ۲۰۱۲ مخالفت کرده است.
                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X