آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مخبرالدوله
    عضو فعال
    • May 2012
    • 5228

    #3901
    در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
    مگر قرار همیشه این دولت از افزیش نفت سود ببرد کمی هم ضرر کند !! تا کشور با سازش و رشد اقتصادی امریکا و رشد فلزات سهام داران بورس سود ببرند !!و مردم هم رنگ ارزنی را ببیند با تشکر
    اکبری جان
    اگه قیمت نفت بیاد پایین وضع بدتر میشه.....
    فقط باید کشور را به مدیران کاربلد و لایق سپرد...

    مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

    نظر

    • ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

      #3902
      دیپلمات آمریکایی:
      ایران تا مارس فرصت همکاری با آژانس بینالمللی انرژی اتمی دارد
      خبرگزاری فارس: یک دیپلمات آمریکایی گفت که ایران تا ماه مارس فرصت دارد تا با آژانس بینالمللی انرژی اتمی همکاری کند.

      به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، «رابرت وود» دیپلمات آمریکایی روز پنجشنبه گفت: ایران تا ماه مارس فرصت دارد به شکل ملموس با تحقیقات آژانس بینالمللی انرژی اتمی همکاری کند.

      وی تهدید کرد در صورتی که این موضوع روی ندهد، آمریکا خواستار ارائه پرونده ایران به شورای امنیت خواهد شد.

      وی که در آژانس بینالمللی انرژی اتمی سخنرانی میکرد گفت: ناامیدی واشنگتن درباره رسیدن به نتیجهای درباره ابعاد نظامی احتمالی برنامه هستهای تهران در حال افزایش است.

      ایران بارها تاکید کرده است که برنامه هستهایش کاملا صلح آمیز است اما آمریکا و رژیم صهیونیستی مدعی هستند که ایران برنامه هستهای خود را با هدف تولید سلاح اتمی دنبال میکند.

      رابرت وود در ادامه بیانیه خود تاکید کرد: نمیتوان به ایران اجازه داد درباره تعهداتش تا زمان نامشخصی بی تفاوت باشد ایران باید هم اکنون و به شکل ملموسی تحرک کند.

      مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز امروز اظهار داشت که علیرغم تلاش آژانس، پیشرفتی در راستای برطرفکردن نگرانیهای مربوط به ابعاد نظامی برنامه هستهای ایران حاصل نشده است.

      یوکیا آمانو همچنین بار دیگر تقاضای خود را برای دسترسی فوری به سایت نظامی پارچین تکرار کرد. آژانس مدعی است که نسبت به انجام تستهای انفجاری مرتبط با تولید سلاح هستهای در پارچین مظنون است.

      این دیپلمات ژاپنی همچنین بار دیگر از آنچه پاکسازی پارچین خوانده میشود ابراز نگرانی کرد و مدعی شد این پاکسازیها توان آژانس را در بازرسی کاهش خواهد داد.

      وی با این حال بر تعهد آژانس به گفتوگو با ایران تاکید و تایید کرد که دور بعدی گفتوگوهای ایران و آژانس در تاریخ 13 دسامبر برگزار خواهد شد.

      آمانو تصریح کرد: «برای حل دیپلماتیک مساله هستهای ایران فرصت وجود دارد. اکنون وقت آن است که با شتاب کار کنیم و فرصت را برای بهدست آوردن راهحل دیپلماتیک غنیمت بشماریم.»

      انتهای پیام/ص
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

      نظر

      • felfel
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 378

        #3903
        ۲۳ آذرماه
        هیئتی از آژانس به تهران سفر میکند
        پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۲۳:۴۵


        مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی از سفر قریبالوقوع هیئتی از آژانس به ایران خبر داد.

        به گزارش جهان به نقل از خبرگزاری فرانسه، مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در نشست شورای حکام از سفر قریبالوقوع هیئتی از آژانس بینالمللی به ایران خبر داد.

        یوکیو آمانو در این نشست گفت که این هیأت روز 13 دسامبر، برابر با 23 آذرماه به تهران سفر میکند تا درباره تعیین چارچوبی برای پاسخ دادن به سؤالهای آژانس درباره جنبههای نظامی برنامه هستهای ایران گفتوگو کند.

        آمانو در سخنانی پیش از این، بار دیگر خواستار دسترسی فوری آژانس به سایت پارچین شد.

        درخواست مدیر کل آژانس برای بازرسی از سایت نظامی پارچین، بر پایه ادعاهایی قرار دارد که این سایت را در راستای تولید تسلیحات اتمی میدانند.

        ایران، ضمن رد ادعاهای کشورهای غربی درباره برنامه هستهای این کشور همواره گفته است بازرسان آژانس در صورت توافق بر چارچوبی مشخص که در آن انتظارات و تعهدات دو طرف لحاظ شده باشد، هر زمان که بخو
        دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #3904
          بانک بریتانیایی"استاندارد چارتر" با جریمه دیگری در ارتباط با ایران روبروست

          روزنامه آمریکایی وال استريت ژورنال، از قول منابع آگاه ازاحتمال جریمه شدن دوباره بانک بریتانیایی "استاندارد چارتر" به علت نقض تحریم های ایران، خبر داد.
          به نوشته این روزنامه، احتمال دارد استاندارد چارتر، پنجمين بانک بزرگ بريتانيا، ناچارشود ۳۰۰ ميليون دلار دیگر به دولت آمريکا بپردازد.
          استاندارد چارتر پيشتر ۳۴۰ ميليون دلار جريمه به مقام های ايالت نيويورک پرداخت کرده است.
          آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/11/30, 02:54.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #3905
            نماینده آمریکا: 3ماه فرصت برای همکاری ایران با آژانس

            رابرت وود، در شورای حکام گفته است: «اگر تا ماه مارس ایران همکاری جدی با آژانس بینالمللی انرژی اتمی را آغاز نکرد، ایالات متحده ... از شورای حکام خواهد خواست که گزارش به شورای امنیت سازمان ملل را بخاطر عدم پیشرفت (در مذاکرات با آژانس)، در نظر بگیرد.»

            ایالات متحده به ایران تا ماه مارس سال آینده میلادی، سه ماه دیگر، وقت داده است که با آژانس بینالمللی انرژی اتمی «همکاری جدی» آغاز کند.


            به گزارش رویترز، رابرت وود، نماینده آمریکا در آژانس اتمی، روز پنجشنبه ۹ آذر در نشست شورای حکام آژانس اتمی گفت که ایالات متحده تا آغاز ماه مارس سال میلادی آینده به ایران فرصت میدهد «همکاری جدی» با این نهاد زیرمجموعه سازمان ملل را آغاز کند. این دیپلمات آمریکایی گفت که در غیر این صورت، ایالات متحده خواستار ارجاع موضوع فقدان پیشرفت در این زمینه به شورای امنیت سازمان ملل میشود.

            پس از آنکه آژانس بینالمللی انرژی اتمی، به عنوان بازوی نظارتی سازمان ملل در امور منع گسترش سلاحهای هستهای، در سال ۲۰۰۵ اعلام کرد نمیتواند درمورد ماهیت برنامه هستهای ایران به نتیجه برسد، پرونده ایران را به شورای امنیت این سازمان فرستاد.



            این ارجاع در نهایت به صدور قطعنامههای تحریمی شورای امنیت در دسامبر ۲۰۰۶، مارس ۲۰۰۷، مارس ۲۰۰۸ و ژوئن ۲۰۱۰ منجر شد.

            رابرت وود، در شورای حکام گفته است: «اگر تا ماه مارس ایران همکاری جدی با آژانس بینالمللی انرژی اتمی را آغاز نکرد، ایالات متحده ... از شورای حکام خواهد خواست که گزارش به شورای امنیت سازمان ملل را بخاطر عدم پیشرفت (در مذاکرات با آژانس)، در نظر بگیرد.»

            وی افزود: «ایران نباید اجازه داشته باشد تا ابد تعهدات خود را نادیده بگیرد ... ایران باید همین حالا اقدام جدی کند.»

            پیشتر در همین نشست روز پنجشنبه ۹ آذر، یوکیو آمانو، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در سخنانی گفت که به رغم «تلاشهای فراوان» آژانس، راستیآزمایی جنبههای احتمالی نظامی برنامه هستهای ایران هیچ پیشرفتی نداشته است.

            آمانو که در نشست شورای حکام - متشکل از ۳۵ کشور عضو - سخن میگفت تصریح کرد که «دستاوردهای مشخصی در این زمینه به دست نیامده است.»

            به گزارش خبرگزاری رویترز، مدیرکل آژانس بار دیگر از ایران خواست تا امکانی فراهم کند که بازرسان آژانس به مجتمع نظامی پارچین در نزدیکی تهران دسترسی پیدا کنند.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • مخبرالدوله
              عضو فعال
              • May 2012
              • 5228

              #3906
              در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
              ظاهرا با اخباری که به گوش میرسه......
              اوباما قصد داره در دور دوم بیشتر به اقتصاد امریکا سروسامان دهد....
              برای این منظور....موضوع فلسطین....موضوع هسته ایی ایران ...موضوع کره و ....بسمت آرامش سیاسی میرن...تا قیمت نفت کاهش پیدا کنه......
              در این صورت ضمن تقویت اقتصاد امریکا....جلوی رشد اقتصاد روسیه و ایران و.....گرفته میشه!!!

              منتظر می مانیم......


              با 138رای موافق و فقط 9 رای مخالف
              فلسطین به عنوان «کشور ناظر غیر عضو» سازمان ملل برسمیت شناخته شد

              مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

              نظر

              • rajabnejad
                عضو فعال
                • Jan 2012
                • 4331

                #3907
                تعیین ضرب الاجلی 4 ماهه از سوی آمریکا برای برنامه هسته ای ایران


                به نقل از رویترز، ایالات متحده آمریکا در تعیین ضرب الاجلی 4 ماهه ( تا ماه مارس 2013) در روز پنجشنبه 29 نوامبر برای کشور ایران، خواستار همکاری مستحکم این کشور با آژانس بین المللی انرژی اتمی و رفع ابهامات موجود شده و هشدار داده است که در غیراینصورت موضوع را به شورای امنیت آژانس بین المللی ارجاع خواهد داد. این در حالی است که مدیرکل آژانس بین المللی ، آقای آمانو، درحالیکه به ادامه مذاکرات با ایران خوشبین است از پیشرفت مذاکرات هسته ای با ایران بویژه مسائل مرتبط با سایت نظامی پارچین ابراز نگرانی کرده است. گفتنی است قرار بر این شده دور بعدی مذاکرات گروه 5+1 با کشور ایران در نیمه نخست دسامبر امسال انجام شود.
                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #3908
                  رایزنیهای آخوندزاده در مسکو
                  ریابکوف: همه تلاش خود را برای حل مسالمتآمیز موضوع هستهای ایران به کار میگیریم
                  خبرگزاری فارس: معاون وزیر خارجه روسیه در دیدار معاون وزیر خارجه کشورمان مذاکره را تنها راهحل و فصل مسائل هستهای ایران خواند و گفت: مسکو تمام تلاش خود را برای حل مسالمتآمیز موضوع هستهای ایران به کار خواهد بست.

                  به گزارش خبرگزاری فارس، «محمدمهدی آخوندزاده» معاون حقوقی و امور بینالملل وزارت امور خارجه و نماینده ویژه جمهوری اسلامی ایران در امور دریای خزر، برای رایزنی با مقامات وزارت امور خارجه فدراسیون روسیه روز سهشنبه هفتم آذر ماه در رأس هیئتی وارد مسکو شد.

                  آخوندزاده در این سفر با «براتچیکوف» نماینده ویژه فدراسیون روسیه در امور دریای خزر، «ریابکوف» معاون بینالملل وزیر امور خارجه، «گاتیلوف» معاون وزیر خارجه در امور بشردوستانه و محیط زیست و «دالگوف» نماینده ویژه وزارت امور خارجه فدراسیون روسیه در امور حقوق بشر دیدار و گفتوگو کرد.

                  در این دیدارها، مسائل مرتبط با دریای خز، روند مذاکرات هستهای ایران با 1+5، موضوع برگزاری کنفرانس خاورمیانه عاری از سلاح هستهای در هلسینکی، امور بشردوستانه و حقوق بشر و دیگر مسائل منطقهای و بینالمللی مورد بحث و تبادلنظر قرار گرفت.

                  آخوندزاده در ملاقات با مقامات روس، ضمن تأکید بر حقوق مشروع ایران در استفاده صلحآمیز از انرژی هستهای خاطرنشان کرد که جمهوری اسلامی ایران همانند گذشته برای حل و فصل مسائل هستهای از طریق گفتوگو آمادگی کامل دارد.

                  وی همچنین با اشاره به مفاد معاهدات 1921 و 1940 به عنوان مبنای حقوق و تعهدات کشورهای ساحلی دریای خزر، بر لزوم تسریع در مذاکرات تدوین رژیم حقوقی دریای خزر تأکید کرد.

                  نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر توجه به منافع همه طرفها، در نظر داشتن مصالح بلندمدت منطقه، حفاظت از محیط زیست و منابع آبزیان دریای خزر را زمینه ساز تفاهم همه جانبه و بهرهمندی همه کشورهای ساحلی از مواهب خدادادی دریای خزر دانست و آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای تسریع در حل و فصل مسائل دریای خزر اعلام کرد.

                  ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه نیز مذاکره را تنها راهحل و فصل مسائل هستهای ایران خواند و عنوان کرد: روسیه به عنوان عضو گروه 1+5 تمام تلاش خود را برای حل مسالمتآمیز موضوع هستهای ایران به کار خواهد بست.

                  معاون وزیر خارجه روسیه همچنین خاورمیانه عاری از سلاح هستهای را عاملی برای برقراری صلح و ثبات در منطقه خواند و ضمن تشکر از اقدامات به عمل آمده توسط ایران، خواستار تلاش همه کشورها برای برگزاری کنفرانس خاورمیانه عاری از سلاح هستهای شد.

                  براتچیکوف نماینده ویژه فدراسیون روسیه در امور دریای خزر هم با اشاره به همسویی نظرات ایران و روسیه در خصوص دریای خزر خاطرنشان کرد: براساس توافقات ایران و شوروی که کلیه کشورهای ساحلی متعهد به آن هستند، مسائل دریای خزر صرفاً به کشورهای ساحلی آن مربوط است و دیگر طرفها حق مداخله در مسائل دریای خزر را ندارند.

                  وی همچنین بر لزوم ایجاد تحرک در روند مذاکرات مربوط به دریای خزر تأکید و خواستار اجرای هر چه سریعتر توافقات اجلاس سران کشورهای ساحلی خزر شد.

                  در این دیدارها همچنین مسائل امنیتی دریای خزر مورد بحث قرار گرفت و طرفین با تأکید بر لزوم تسریع توسعه همکاریهای کشورهای ساحلی در این زمینه، مخالفت خود را با مداخلات خارجی در دریای خزر اعلام کردند.
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #3909
                    پانتا: دیپلماسی همچنان گزینه مطلوب دولت اوباما درقبال ایران است
                    » سرویس: سياسي - انرژي هسته اي
                    کد خبر: 91091004637
                    جمعه ۱۰ آذر ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۶
                    وزیر دفاع آمریکا تاکید کرد که دیپلماسی همچنان گزینه مطلوب دولت اوباما در رابطه با ایران است.

                    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، پایگاه اینترنتی زینیوز، گزارش داد: لئون پانتا، وزیر دفاع آمریکا در کنفرانس خبری مشترکی با ایهود باراک همتای صهیونیستی خود به خبرنگاران گفت: من همچنان بر این باورم که زمان و فضا برای اقدام در جهت تلاش برای رسیدن به یک راهحل دیپلماتیک همچنان باقی است.

                    وی افزود که ایران چالشی مشترک برای امنیت بلندمدت آمریکا و رژیم صهیونیستی است.

                    پانتا در عین حال گفت: ایهود و من درباره نگرانیهایمان در خصوص فعالیتهای متزلزلکننده ایران و برنامه هستهیی مذاکره کردیم.

                    وزیر دفاع آمریکا ادامه داد: همانطور که رییسجمهور آمریکا به وضوح گفته است ما از دستیابی ایران به سلاح هستهیی پیشگیری خواهیم کرد و این همچنان سیاست ماست.

                    بنابراین گزارش وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز در پاسخ به سوالات گفت که گزینه فیزیکی نباید وقتی مساله ایران مطرح میشود از روی میز کنار گذاشته شود.

                    وی افزود: در رابطه با ایران گزینه حمله فیزیکی یک گزینه است این گزینه باید روی میز باشد و هرگز برداشته نشود.

                    وی مدعی شد که تحریمها علیه ایران کارایی دارد و افزود که در سالهای آینده ایران مجبور خواهد شد برنامه هستهیی خود را خاتمه دهد.

                    انتهای پیام
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #3910
                      ابراز امیدواری چین به برگزاری مذاکرات سازنده میان ایران و آژانس
                      » سرویس: سياسي - انرژي هسته اي
                      کد خبر: 91091004568
                      جمعه ۱۰ آذر ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۲

                      هیات چین در آژانس بینالمللی انرژی اتمی اعلام کرد پکن امیدوار است ایران به طور کامل به قطعنامههای شورای امنیت درباره مسالهای هستهای خود عمل کند.

                      به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پایگاه اینترنتی گلوبال تایمز، با اشاره به این خبر گزارش داد که هیات چین در نشست شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی در وین از گفتوگوهای قریب الوقوع میان ایران و آژانس که ماه آینده برگزار میشود استقبال و ابراز امیدواری کرد که دو طرف گفتوگوهای سازندهای داشته باشند.

                      هیات چین همچنین تاکید کرد که راهحل صلح آمیز موضوع هستهیی ایران از طریق گفتوگو و همکاری برای رژیم بینالمللی منع اشاره سودمند خواهد بود و به تضمین صلح و ثبات در خاورمیانه منجر خواهد شد.
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

                        #3911
                        جزئیات بسته جدید تحریمی :
                        طلای ایران هدف تازه تحریم های آمریکا
                        [طلای ایران هدف تازه تحریم های آمریکا] پولی مالی - سناتورهای آمریکایی قصد تصویب بسته جدید تحریمی علیه ایران را دارند که مستقیماً بخشهای انرژی، کشتی رانی، کشتی سازی و بنادر ایران را مورد هدف قرار میدهد. نکته مهمی که در این تحریمها وجود دارد تلاش آمریکا برای جلوگیری از خرید طلا توسط ایران است.

                        به گزارش پولی مالی ،طبق آخرین گزارشات رسانههای خارجی سناتورهای آمریکایی قصد بر تصویب بسته جدید تحریمی علیه ایران دارند که مستقیماً بخشهای انرژی، کشتی رانی، کشتی سازی و بنادر ایران را مورد هدف قرار میدهد. این تحریمها که قبل از شروع دور جدید مذاکرات هستهای با 5 + 1 است گویا بیش از همه در راستای فشار بیشتر بر ایران برای کوتاه آمدن از غنی سازی اورانیوم است. اما در این میان نکته مهمی که در این تحریمها وجود دارد تلاش آمریکا برای جلوگیری از خرید طلا توسط ایران است.
                        شب گذشته رسانههای خارجی خبر از تلاش سناتورهای آمریکایی برای تصویب بسته تحریمی جدید علیه کشور دادند. این بسته بیش از همه بخش انرژی و کشتی رانی را در بر میگیرد.اما نکته قابل توجه در آن این است که این بسته شامل مواردی است که از تجارت طلای ترکیه با ایران جلوگیری میکند.
                        سناتورهای آمریکایی این موارد را با این هدف طراحی کردهاند که از سرازیر شدن طلای ترکیه به ایران که طی ماههای گذشته منجر به آن شده است که تهران بتواند بخش مهمی از تحریمهای غرب علیه ایران را خنثی کند، جلوگیری به عمل آورند. از ابتدای سال جاری این برای سومین بار است که سنای آمریکا تلاش میکند از جریان سرمایه به داخل ایران به هر شکلی جلوگیری کند.
                        در این مورد مارک دوبویتز، رئیس بنیاد حمایت از دموکراسیها، تاکید کرده است که بسته جدید تحریمی مواردی برای جلوگیری از تجارت طلای ترکیه با ایران را در بر میگیرد.
                        تجارتی که دوبویتز تجارت طلا نامیده از این قرار است که ایران پول گاز صادراتی به ترکیه را به لیره دریافت میکند و از آنجا که انتقال وجه به داخل کشور با مشکلاتی همراه است، این لیره در بازار ترکیه تبدیل به طلا شده و از راه دبی به ایران منتقل میشود.
                        تانر ییلدیز، وزیر انرژی ترکیه روز سه شنبه هفته گذشته اعلام کرد بود که از تجارت با ایران جای نگرانی نیست و ترکیه در حال مذاکره با آمریکا بر سر این موضوع است.
                        تحریمهای جدید آمریکا بر اساس گزارش تابناک قرار است خرید گاز ایران توسط ترکیه را تنها با این شرط قانونی بداند که این خرید گاز تبدیل به خدمات و کالاهایی در داخل ترکیه شده که به لحاظ قانونی ممنوعیتی نداشته باشند. پیش نویس این بسته جدید تحریمی تجارت فلزات گرانبها از جمله طلا با ایران را منع کرده است.
                        دوبویتز که خود از سردمداران تحریمهای اقتصادی علیه ایران است گفته: با این اقدام دیگر سنای آمریکا نگرانی از بابت تجارت گاز با طلا از سوی ایران نخواهد داشت. پیش از این اوباما در اواخر جولای دستوری مبنی بر تحریم افرادی که به تجارت دلار یا طلا با ایران مشغولند را صادر کرده بود.
                        سناتور منندز در خصوص بسته جدید اینگونه اظهار نظر کرده است که: هرچند تحریمها اقتصاد ایران را با مشکلات فراوان مواجه کرده اما تغییری در برنامه هستهای این کشور به وجود نیاورده است. این سناتور دموکرات گفته: پیام ما کاملاً روشن است. پنجرهها یک به یک بسته میشود و زمان بازی گذشته.
                        این بسته جدید قرار است امروز جمعه از سوی سنا مورد تایید نهایی قرار بگیرد و در این صورت به عنوان بخشی از طرح سیاست دفاعی آمریکا در خواهد آمد که بعد از تایید نهایی از سوی کاخ سفید و سنا به امضای اوباما خواهد رسید.
                        این تحریمها در حالی مورد اشاره قرار میگیرند که اخیراً آژانس بینالمللی انرژی اشاره کرده است که پیش رفتی در تحقیقات خود برای درک نوع فعالیتهای هستهای ایران نداشته است. همچنین باید گفت طرح بسته جدید تحریمی در آستانه شروع دور جدید مذاکرات هستهای ایران با 5 + 1 نشان از تلاش غرب برای فشار بیش از حد بر ایران برای دریافت امتیاز در این مذاکرات است.

                        نظر

                        • arashvet
                          کاربر فعال
                          • Mar 2011
                          • 341

                          #3912
                          صادرات نفت ایران به شدت کاهش یافته است

                          به دلیل تحریم کشورهای غربی علیه جمهوری اسلامی، ژاپن و چند کشور دیگر واردات نفت خود از ایران را به شدت کاهش داده اند و کنگره آمریکا طرح دیگری را برای تشدید تحریم علیه جمهوری اسلامی در دست بررسی دارد.

                          براساس گزارش وزارت اقتصاد، تجارت و صنعت ژاپن که روز جمعه، ۱۰ آذر (۳۰ نوامبر) منتشر شد، واردات نفت آن کشور از ایران در ماه اکتبر سال جاری نسبت به ماه قبل از آن کاهش داشته و در مقایسه با اکتبر سال گذشته، چهل و دو دهم درصد (۴۰.۲ درصد) کمتر بوده است.

                          براساس این گزارش، میزان نفت وارداتی ژاپن از ایران در ماه اکتبر امسال به کمتر از یکصد و شصت هزار بشکه در روز رسید که کمتر از حدود یکصد و هشتاد و هفت هزار بشکه در ماه سپتامبر بود.

                          به گفته تحلیلگران ژاپنی، دلیل کاهش شدید واردات نفت از ایران وضع تحریم های بانکی و نفتی آمریکا و اتحادیه اروپا علیه برنامه های اتمی جمهوری اسلامی بوده است.

                          ایالات متحده از اوایل سال جاری، تحریم های شدیدتر اقتصادی و مالی را علیه جمهوری اسلامی به اجرا گذاشته و اتحادیه اروپا هم از ماه ژوئیه سال جاری، واردات نفت از ایران و همچنین بیمه محموله های نفت صادراتی این کشور توسط بیمه گران اروپایی را ممنوع کرده است.

                          ز آنجا که بخش عمده فعالیت های بیمه تجاری توسط شرکت های اروپایی صورت می گیرد و شرکت های حمل نفت هم بدون بیمه کشتی های نفتکش آماده حمل و نقل نفت خام نیستند، توقف بیمه نفت ایران باعث کاهشی فوری در تقاضا برای نفت صادراتی این کشور شد.

                          با اینهمه، اواخر ماه ژوئیه، پارلمان ژاپن لایحه دولت برای تضمین دولتی بیمه واردات نفت خام از ایران را تصویب کرد و در نتیجه، به شرکت های ژاپنی امکان داد همچنان به واردات نفت از ایران ادامه دهند.

                          برخی دیگر از کشورها، به خصوص چین و هند نیز که خریداران عمده نفت ایران هستند، به منظور بهره برداری از امکانات ویژه ای که جمهوری اسلامی برای خریداران نفت خود منظور کرده، تمهیدات دیگری را برای بیمه واردات نفتی به کار گرفته اند.

                          اگرچه تجارت بین المللی ایران مگر در مورد برخی اقلام خاص، مشمول تحریم های الزام آور بین المللی نیست، اما محدودیت های تجاری و مالی یکجانبه کشورهای غربی، به خصوص آمریکا، به کاهشی قابل توجه در مبادلات تجاری و ارتباط های مالی جمهوری اسلامی منجر شده است.
                          قوانین تحریم مصوب ایالات متحده شامل فعالیت تجاری و مالی شرکت ها و شهروندان غیرآمریکایی در سطح جهانی نمی شود اما بسیاری از شرکت های غیرآمریکایی، از بیم آنکه ارتباط با ایران باعث محرومیت از دسترسی به بازار و تسهیلات مالی در آمریکا شود، به طور داوطلبانه از این تحریم ها تبعیت می کنند.

                          چند ماه پیش، مقامات آمریکایی اعلام کردند که از میران کاهش مبادلات نفتی ژاپن با ایران رضایت دارند و به همین دلیل هم شرکت های ژاپنی فعال در این زمینه را مشمول تحریم های داخلی خود نمی کنند.

                          ظاهرا شرکت های نفتی و پالایشگاه های ژاپنی کوشیده اند با ادامه کاهش واردات نفت از ایران، همچنان رضایت آمریکاییان و در نتیجه، دسترسی به بازارهای آمریکا را حفظ کنند.

                          روز جمعه، خبرگزاری رویترز در خبری دیگر در مورد معاملات نفتی ایران، گفت که وارد کنندگان نفتی در کشورهای چین، کره جنوبی و هند هم در نظر دارند به منظور حفظ روابط با آمریکا، واردات نفتی خود از ایران را در نیمه دوم سال میلادی جاری کاهش بدهند.
                          همین خبرگزاری به نقل از وزیر انرژی ترکیه نوشته است که در ماه اکتبر، این کشور واردات نفت از ایران را نسبت به ماه قبل از آن سی درصد (30 درصد) کاهش داد تا از "معافیت" از تحریم آمریکا برخوردار شود.

                          تلاش کنگره آمریکا برای گسترش تحریم

                          همزمان، براساس گزارش های خبری، نمایندگان سنای آمریکا طرحی را برای تشدید تحریم های تجاری و مالی علیه جمهوری اسلامی و گسترش دامنه تحریم های فعلی مورد بررسی قرار می دهند.
                          براساس این گزارش ها، این طرح در صدد اعمال محدودیت بیشتری در مورد بخش های انرژی، بنادر و کشتیرانی ایران است و هدف از آن، وادار کردن جمهوری اسلامی به قبول خواست های مصوب شورای امنیت در توقف غنی سازی اورانیوم است.

                          این سومین بار در طول یک سال اخیر است که قانونگذاران آمریکایی در صدد کاهش درآمد خارجی ایران برآمده اند تا، به گفته آنان، منابع مالی مورد استفاده در برنامه های هسته ای جمهوری اسلامی را قطع کنند.

                          طرح تشدید تحریم ایران به عنوان اصلاحیه ای بر لایحه بودجه دفاعی دولت تهیه شده و چند تن از سناتورهای مبتکر تشدید تحریم های نفتی و مالی ایران در سال گذشته آن را تهیه کرده اند. برخی از این نمایندگان، از لزوم وضع "تحریم های فلج کننده" علیه جمهوری اسلامی طرفداری کرده اند.

                          انتظار می رود این طرح روز جمعه در جلسه سنای آمریکا مورد بررسی قرار گیرد.

                          از جمله موارد مورد توجه نمایندگان کنگره آمریکا، بهره برداری ایران از "جریان طلا از ترکیه" است که به گفته آنان، باعث شده است تا جمهوری اسلامی، هر چند با هزینه ای سنگین، بتواند تا حدودی با محدودیت ارتباط بانکی با خارج مقابله کند.
                          به گزارش رویترز، اگرچه دولت ترکیه بهای گاز طبیعی وارداتی از ایران را به جای ارزهای معتبرتر، به لیر می پردازد اما به دلیل تحریم بانکی جمهوری اسلامی، ایران در دریافت این پول نیز با دشواری مواجه است.

                          به همین دلیل، مقامات جمهوری اسلامی پول دریافتی از ترکیه را برای خرید طلا در آن کشور به کار می گیرند و برخی شرکت های حمل و نقل، پس از انتقال این طلا به دوبی، امکان حمل آن به ایران را فراهم می آورند.

                          روز پنجشنبه، وزیر انرژی ترکیه گفت که کشور او در این زمینه، "نگران تعارض با آمریکا" نیست و افزود که در این زمینه، مذاکراتی بین دولت های ترکیه و آمریکا در جریان است.

                          براساس طرح نمایندگان مجلس سنای آمریکا، خرید گاز طبیعی از ایران تنها به شرطی قابل قبول است که بهای آن در یک حساب ویژه نگهداری شود و جمهوری اسلامی تنها مجاز باشد از این حساب برای خرید کالاها و خدماتی استفاده کند که طرح مورد نظر نمایندگان مجاز می داند.
                          ظاهرا هدف کنگره آمریکا این است که ضمن جلوگیری از واردات اقلام کمورد استفاده در فعالیت های هسته ای و نظامی توسط جمهوری اسلامی، به ایرانیان امکان آن را بدهد تا به واردات مواد ضروری، مانند غذا و دارو ادامه دهند.

                          تشدید تحریم های تجاری علیه جمهوری اسلامی به خصوص تحریم نفتی و بانکی، باعث بروز کمبود و گرانی قابل توجه اجناس، از جمله برخی اقلام اساسی مانند دارو شده است. مقامات رسمی دولتی، تحریم کنندگان را مسئول این کمبود معرفی می کنند، هر چند کشورهای تحریم کننده تاکید داشته اند که به خصوص در مورد واردات دارو، محدودیتی وجود ندارد.

                          مشخص نیست که در صورت اجرایی شدن طرح سنای آمریکا، رهبران جمهوری اسلامی محدودیت دسترسی به عواید صادرات گاز را بپذیرند. طرح سنا بی شباهت به شرایطی نیست که رژیم سابق عراق در زمان تحریم بین المللی با آن مواجه بود و اجازه داشت عواید نفتی خود را تنها با نظارت بین المللی و جهت تامین نیازهای مردم به کار گیرد.

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #3913
                            از سوی سنای آمریکا مطرح شد
                            طرح تحریم صداوسیما همزمان باحمله تروریستی به العالم و پرستیوی
                            خبرگزاری فارس: همزمان با حمله تروریستی به دفتر شبکه های "العالم" و "پرس تی وی" در پایتخت سوریه، سنای آمریکا طرحی را برای تحریم صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و شرکتهای مرتبط با آن روی میز قرار داد.

                            به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، دفتر شبکههای العالم و پرس تی وی در دمشق، بامداد امروز هدف چند حمله تروریستی قرار گرفت.

                            در این حملات، بر اثر انفجار بمبی که زیر خودرو حامل تجهیزات پخش زنده (sng) قرار گرفت، خسارتهایی جدی به این خودرو و تجهیزات آن، و همچنین یکی دیگر از خودروهای دفتر، وارد شد.

                            "حسین مرتضی" مدیر دفتر شبکه در دمشق، تأکید کرد: پس از این انفجار، یکی دیگر از تروریستها، بمبی را درون کیسه پلاستیکی سیاه رنگی مقابل یکی از ورودی های دفتر شبکه قرار داد.

                            مرتضی ادامه داد: پس از شناسایی این بمب، نیروهای متخصص امنیتی در محل حاضر شده و آن را خنثی کردند.

                            وی تأکید کرد: درون این بمب تکه های بسیاری از فلزات کوچک و برنده جاسازی شده بود، تا پس از انفجار خسارتهای بیشتری وارد کند.

                            حسین مرتضی خاطرنشان کرد: چند روز قبل نیز این دفتر هدف حملات خمپاره ای قرار گرفت که این خمپاره ها نزدیک دفتر شبکه اصابت کرد، و خسارتی به دنبال نداشت.

                            همزمان با حمله تروریستی به دفتر شبکههای العالم و پرس تی وی در دمشق؛ نمایندگان سنای آمریکا پیشنهاد کردند که سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و ریاست این سازمان در لیست سیاه تحریم های آمریکا قرار گرفته، و دارایی های مربوط به آن بلوکه شود.

                            بر اساس این پیشنهاد، شرکتهایی که با صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران همکاری می کنند، در این لیست سیاه قرار می گیرند.

                            این پیشنهاد به سنای آمریکا تحویل داده شده و اکنون در مرحله بررسی قرار دارد و بعدا در سنا و مجلس نمایندگان به رأی گذاشته خواهد شد.

                            حمله به دفاتر العالم و پرس تی وی و اقدام همزمان نمایندگان سنا علیه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، دو ماه پس از ترور "مایا ناصر" خبرنگار شبکه پرس تی وی و ترور نافرجام "حسین مرتضی" صورت می گیرد.

                            انتهای پیام/ص
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • mobin
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 590

                              #3914
                              اگر این بار به توافق نرسند باید منتظر تحریم های سنگین و محاصره دریایی بود که نتیجش اینه که صادرات هیچ محصولی علی الخصوص مشتقات نفتی و پتروشیمی امکانپذیر نخواهد شد و کل اقتصاد ایران درهم خواهد شکست.

                              نظر

                              • ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

                                #3915
                                در بیانیهای خطاب به شورای حکام آژانس
                                سلطانیه: تحریمهای ضدایرانی هیچ اثری بر غنیسازی اورانیوم نداشتهاند
                                خبرگزاری فارس: نماینده ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی در بیانیهای خطاب به شورای حکام این آژانس تأکید کرد تحریمهای غرب هیچگونه تأثیری بر فعالیتهای غنیسازی اورانیوم نداشتهاند.

                                به گزارش فارس، خبرگزاری رویترز از قول علیاصغر سلطانیه، نماینده ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی، نوشت در صورتی که تأسیسات هستهای ایران مورد حمله قرار گیرد، این کشور از پیمان انپیتی (پیمان منع گسترش تسلیحات هستهای) خارج خواهد شد.

                                به گزارش رویترز، نماینده ایران در آژانس در بیانیهای خطاب به شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی تأکید کرده حمله به ایران این کشور را مجبور خواهد کرد تأسیسات غنیسازی اورانیوم خود را در «مناطق امنتر» دایر کند.

                                خبرگزاری رویترز نوشته است اظهارات سلطانیه باعث به وجود آمدن این نگرانی در میان کارشناسان غربی شده که هر گونه حمله نظامی علیه ایران برای ممانعت از دستیابی این کشور به تسلیحات هستهای ممکن است نتایج عکس بار آورده و برنامه هستهای ایران را زیرزمینی کند.

                                تنشهای ایران و کشورهای غربی بر سر برنامه هستهای ایران بر اساس این اتهام استوارند که ایران به دنبال اهداف نظامی در برنامه انرژی هستهای خود است.

                                ایران ضمن رد اتهامات میگوید به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاحهای اتمی (انپیتی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هستهای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.

                                سلطانیه در این بیانیه که به زبان انگلیسی منتشر شده گفته است: «[در صورت حمله] این امکان وجود دارد که مجلس (ایران)، دولت را مجبور کند تا بازرسیهای آژانس را متوقف کرده و یا حتّی ایران را از پیمان انپیتی خارج کند.»

                                بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی تاکنون بارها از تاسیسات هستهای ایران بازدید کردهاند اما هرگز مدرکی که نشان دهد برنامه صلح آمیز انرژی هستهای این کشور به سمت مقاصد نظامی انحراف داشته باشد، پیدا نکردهاند.

                                نماینده ایران افزوده است حمله نظامی، ایران را از غنیسازی اورانیوم بازنخواهد داشت.

                                در این بیانیه آمده است: «ایران به فناوریهای غنیسازی دست یافته است و میتواند به آسانی تأسیساتی که آسیب میبینند را بازسازی کند.»

                                سلطانیه در بیانیه طولانی خود خطاب به شورای حکام سازمان مینویسد: «ایران کاملاً آمادگی یافتن راه حلی آبرومندانه بر مبنای مذاکره را دارد.»

                                پیش از این نشست گروه 1+5 بین پنج کشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل به اضافه آلمان، از یک سو و ایران، از سوی دیگر صورت گرفت تا به راه حلی درباره مسئله هستهای ایران برسد.



                                در مذاکرات ایران با گروه 1+5، غرب خواستههای نامعقولی از جمله توقف فعالیتهای صلحآمیز هستهای را مطرح کرد؛ ایران به عنوان یکی از اعضای منع گسترش تسلیحات هستهای (npt) خواهان به رسمیت شناخته شدن حقوق هستهای خود از جمله غنی سازی اورانیوم است.

                                غربیها همچنان خواستار پیگیری رویکرد فشار و گفتوگو در برابر ایران هستند، در حالی که ایران بر رویکرد گفتگو ـ همکاری تأکید میکند.

                                سلطانیه در بیانیه امروز تأکید کرد: «تحریمهای غرب هیچگونه تأثیری بر فعالیتهای غنیسازی اورانیوم نداشتهاند.»

                                تحریمهای غرب علیه ایران به سرکردگی آمریکا و با ادعای نگرانی این کشورها از برنامه هستهای ایران صورت گرفتهاند.
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X