در اصل توسط پرریسک پست شده است
View Post
آثار توافق هسته اي ايران و 5+1
Collapse
X
-
قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
-
نظر رضایی درباره نتایج مذاکرات بغداد
کد خبر: ۲۴۷۴۴۷تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۵
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: به نظر بنده هنوز برای انتخابات ریاست جمهوری تصمیمگیری زود است و بنده نیز در زمان خود اظهار نظر خواهم کرد.
محسن رضایی دقایقی پیش در حاشیه یادواره شهدای مسجد امام سجاد(ع) منطقه قاسمآباد مشهد در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در مشهد با اشاره به نشست 1+5 در بغداد اظهار داشت: بنده نسبت به مذاکرات و روند آن خوشبین هستم و انشاءالله در آینده شاهد نتایج و دستاوردهای خوبی خواهیم بود.
وی افزود: همین که امروز ایران و 5 قدرت جهانی سر میز مذاکره نشسته و به تعامل و همکاری میپردازند پیشرفتی را در رابطهها و تعاملها نشان میدهد.
رضایی با بیان مطلب فوق خاطرنشان کرد: [COLOR="#0000FF"]این مذاکرات باعث میشود که فضای سرمایهگذاری در کشور مساعد شود و هم تضمینکننده سرمایهگذاری در ایران برای سرمایهگذاری خارجی بوده و به نوعی اطمینان خاطری را برای آنها به وجود میآورد.[/COLOR]دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با اشاره به سفر نماینده آمریکا در 1+5 پس از نشست به کشور اسرائیل گفت: اینکه نماینده آمریکا پس از نشست به اسرائیل سفر میکند در این راستا که بگوید ما هیچ امتیازی را به ایران ندادیم در صورتی که همه میدانند که مذاکرات دارای روندی مثبت بوده است و انشاءالله در آیندهای نزدیک میوههای بحث هستهای را خواهیم چید.
وی با اشاره به وضعیت فعلی سوریه گفت: سوریه در حال حاضر روز به روز به سمت ثبات بیشتری میرود. یکی از نکات مهم این است که دولتمردان سوریه باید همواره اصلاحات را به طور جدی ادامه دهند.
رضایی در خاتمه در ارتباط با کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: به نظر بنده هنوز برای انتخابات تصمیمگیری زود است و بنده نیز در زمان خود اظهار نظر خواهم کرد
نظر
-
بهتر است ایران در مذاكرات اتمی مسكو شركت نكند!!»
حسین شریعتمداری نماینده آیتالله خامنهای در روزنامه کیهان با نوشتن یادداشتی در شماره روز شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۱ این روزنامه، خواستار توقف مذاکرات ایران با کشورهای غربی درباره مناقشه اتمی این کشور شد.
در این یادداشت با عنوان "چاره كار، توقف مذاكرات" ادامه مذاکرات اتمی ایران با گروه ۱ + ۵ "بازی در زمين دشمن" خوانده شده و آمده است: «تاسفآور و نشانه پررویی آنكه ۱ + ۵ توقف توليد اورانيوم ۲۰ درصدی را گامی از سوی ايران در راستای اعتمادسازی میدانند كه نيازی به گام متقابل ندارد!»
مدیر مسئول روزنامه کیهان معتقد است "گروه ۱ + ۵ مذاكره را فقط برای مذاكره میخواهد" و در ادامه تحلیل خود نوشته است: «از هم اكنون میتوان حدس زد كه مذاكرات مسكو نیز، دستاوردی بهدنبال نخواهد داشت و اگر قرار باشد مذاكرات در اين بستر صورت پذيرد - كه شواهد اينگونه نشان میدهند - حضور ایران در مذاكرات مسكو، تامين نياز دشمن به مذاكره است و بهتر آن كه در مذاكرات بعدی، چه مسكو و چه هر نقطه ديگر، شركت نكند.»
قدرتهای جهانی در مذاکرات بغداد بر ضرورت توقف غنیسازی ۲۰ درصدی اورانیوم از سوی ایران متمرکز شدند و در مقابل٬ پیشنهاد مشوقهایی نظیر تامین ایزوتوپهای پزشکی مورد نیاز ایران و نیز لوازم یدکی و قطعات مورد نیاز هواپیماهای غیرنظامی ایران را مطرح کردند؛ لوازمی که سالها است بهخاطر تحریمها از کانالهای رسمی در اختیار ایران قرار نمیگیرد.
به نظر میرسد گروه ایرانی این پیشنهاد را نپذیرفته است٬ زیرا آنگونه که مهدی محمدی٬ سرمقاله نویس روزنامه کیهان و سخنگوی تیم مذاکرهکننده ایران پس از پایان نشست بغداد گفت: «آنطور که باید بر حق غنیسازی اورانیوم در خاک ایران تاکید نشده است».
گرچه جزییات مذاکرات اتمی اخیر در بغداد هنوز فاش نشده است، اما در اظهارات طرفهای مذاکرهکننده بارها به اختلاف بر سر متوقف کردن غنیسازی اورانیوم بطور کلی و غنیسازی ۲۰ درصدی بهطور ویژه اشاره شده است.
یک روز پیش از این، احمد خاتمی خطیب نماز جمعه تهران نیز "توقف غنی سازی ۲۰ درصدی اورانیوم" را حرف گروه مقابل در مذاکرات بغداد عنوان کرده و گفته بود: «ایران از این حق خود عقبنشینی نمی كند.»
احمد خاتمی در مطاسم نماز جمعه تهران ادامه داده بود: «غرب مدام می گوید اعتماد سازی كنید، ما میگوییم شما بارها آمدید مراكز هستهای ایران را بازدید كردید و نتوانستید كمترین نشانهای پیدا كنید، مقام معظم رهبری هم كه گفتند ما در پی ساختن بمب اتم نیستیم، دیگر چه می خواهید؟! این شمایید كه باید اعتمادسازی كنید».
نشانه های غنیسازی ۲۷ درصدی
همزمان با این تحلیل افرادی نزدیک به آیتالله خامنهای همچون حسین شریعتمداری و احمد خاتمی، آژانس بینالمللی انرژی اتمی یک روز پس از پایان نشست اتمی بغداد، روز جمعه ۵ خرداد ۱۳۹۱ در گزارشی تازه اعلام کرد بازرسان این آژانس در تاسیسات غنیسازی فردو نشانههایی از تولید اورانیوم غنیشده تا میزان ۲۷ درصد یافتهاند.
آژانس بینالمللی انرژی اتمی در گزارش اخیر خود، تصریح کرده است که ایران از سقف غنیسازی که خود آن را رسما اعلام کرده، گذشته است.
مقامات جمهوری اسلامی در توضیحی به آژانس اتمی گفتهاند که "دلایل فنی در روند تولید" میتواند سبب تولید ذراتی بیش از میزان ۲۰ درصد شده باشد. به گفته مسولان ایرانی نبود کنترل کامل بر روند غنیسازی میتواند دلیل این افزایش باشد.
آژانس اتمی در گزارش جدید خود بار دیگر خواستار بازید از تاسیسات پارچین شده است. به گفته سازمانهای اطلاعاتی غرب در مرکز پارچین "قطعاتی مربوط به کلاهک هستهای" مورد آزمایش قرار گرفتهاند.
با این حال علی اصغر سلطانیه نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی گزارش اخیر آژانس را "سند تاریخی دیگری برای اثبات حقانیت و صلحآمیز بودن فعالیتهای هسته ای ایران و بی اساس بودن ادعاها در خصوص ابعاد غیر صلح آمیز" خواند.
آقای سلطانیه ادامه داده بود: «برجستهسازی و سیاسی کردن یک موضوع فنی، نشان دهنده تلاش برخی برای مخدوش کردن فضای همکاری سازنده ایران و آژانس است.»
به نظر میرسد واکنش جناحهای داخل حکومت ایران نسبت به پایان مذاکرات بغداد و ادامه مذاکرات در مسکو متفاوت است.
پس از پایان مذاکرات اتمی بغداد در روز پنجشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۱، به نظر میرسید قدرتهای جهانی با پیشنهاد ایران مبنی بر «حذف گامبهگام تحریمها» موافقت نکردهاند.
پس از پایان نشست بغداد سعید جلیلی، سرپرست هیات ایرانی در مذاکرات اتمی، در کنفرانس خبری اعلام کرد که «نتیجه این دیدارها این بود که ما با دیدگاههای یکدیگر آشناتر شدیم».
دور بعدی گفتوگوهای ایران و گروه ۱ + ۵، ۱۸ و ۱۹ ژوئن (۲۹ و ۳۰ خرداد) در پایتخت روسیه برگزار خواهد شد.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
به نظرم اگر مذاكرات ميخواد مثل بغداد باشه ايران نبايد شركت كنه قبلا هم گفتم اوباما براي راي اوردن نياز داره كه نذاره اوضاع متشنج بشه تا زمان انتخاباتش براي همين هي مذاكراتو كش ميدن تا انتخابات امريكا بعد از انتخابات هم ميگن شكست خورد و تحريمات از سر گرفته ميشه پس ايران بايد اين بازي رو از قبلش خراب كنهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postبه نظرم اگر مذاكرات ميخواد مثل بغداد باشه ايران نبايد شركت كنه قبلا هم گفتم اوباما براي راي اوردن نياز داره كه نذاره اوضاع متشنج بشه تا زمان انتخاباتش براي همين هي مذاكراتو كش ميدن تا انتخابات امريكا بعد از انتخابات هم ميگن شكست خورد و تحريمات از سر گرفته ميشه پس ايران بايد اين بازي رو از قبلش خراب كنه
شرکت نکردن ایران در مذاکرات مطمینا شک بیشتر ملت های جهان دررابطه با نظامی بودن برنامه هسته ای برخواهد انگیخت. (مخصوصا با غنی سازی ۲۷ درصدی و اعلام عباسی مبنی بر اینکه سایت پارچین هسته ای نیست!)
ملاحظه فرمودین که بازار امروز و دلار چه شد که مطمین باش ۵+۱ هم تا مسکو اقتصاد ایران زیر ذره بین بیشتری خواهند گذاشت. و یقینا درصورت شکست مذاکرات اقتصاد ما بسیار شکننده تر است !
آمریکا نمیخواهد مذاکرات شکست بخورد تا با خرید نفت گرانتر به اقتصادش فشار وارد بشه اما ایران اگر مذاکرات شکست بخورد افتخار می کند و برایش اصلا اهمیت ندارد که چه بر سر ملتش خواهد آمد.
نظر
-
شکایت ایران از تهدیدهای اسرائیل به شورای امنیت سازمان ملل
نماینده ایران در سازمان ملل در نامه به شورای امنیت، تهدیدهای مقامهای اسرائیلی را خلاف مقررات بین المللی خواند. در سوی دیگر یک فرمانده سپاه هشدار داد که هیچ نقطهای در منطقه از تیررس موشکهای ایران خارج نیست.
در پی اظهارات ایهود باراک، وزیر دفاع اسرائیل درباره احتمال حمله نظامی این کشور به تاسیسات هستهای ایران در صورت به بنبست رسیدن تلاشهای دیپلماتیک، نماینده جمهوری اسلامی در سازمان ملل با ارسال نامهای به شورای امنیت این سخنان را محکوم کرد و آن را «تحریک آمیز، فتنهجویانه، غیرموجه و خلاف مقررات بین المللی» خواند.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمد خزاعی در نامه به رئیس دورهای شورای امنیت گفت سخنانی از این دست «نقض آشکار اصول اساسی منشور ملل متحد و اصول اساسی قوانین بینالمللی» است و اگرچه ایران هرگز آغازگر جنگ بر علیه هیچ ملتی نبوده، در صورت حمله نظامی اسرائیل «بر اساس حق ذاتی خود و بر اساس ماده ۵۱ منشور ملل متحد، در اتخاذ اقدامات دفاعی متناسب برای دفاع از خود و پاسخ به هرگونه حمله لحظهای تردید نخواهد کرد.»
نماینده ایران در سازمان ملل بار دیگر تاکید کرد که جمهوری اسلامی مخالف تولید و توسعه تسلیحات هستهای است و این تسلیحات «از نظر مذهبی و قانونی جایگاهی در دکترین دفاعی و نظامی ایران ندارد.» آقای خزاعی در این نامه با اشاره به تسلیحات هستهای اسرائیل گفت «توسعه مخفیانه» کلاهکهای اتمی در اسرائیل «مهمترین تهدید علیه صلح و امنیت منطقهای و بینالمللی محسوب میشود.»
ایهود باراک، پس از رنگ باختن امیدها نسبت به تغییر رویکرد ایران در جهت حلوفصل بحران هسته ای در مذاکرات بغداد، گفته بود اسرائیل همچنان همه گزینهها از جمله حمله نظامی به ایران را مد نظر دارد، چون توسعه تسلیحات هستهای در ایران را تهدیدی برای موجودیت خود میداند.
اعتراض رسمی ایران به «اظهارات جنگ طلبانه» مقامهای اسرائیلی در حالی صورت میگیرد که تهدیدهای مقامهای سیاسی و نظامی ایران علیه اسرائیل نیز در روزهای اخیر افزایش یافته است. سردار حسین سلامی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران، اعلام کرد که هیچ نقطهای در منطقه خاورمیانه نیست که خارج از تیررس موشکهای جمهوری اسلامی باشد؛ موشکهایی که به گفته او «الهام یافته از تفکر شهید تهرانی مقدم» است.
با تیره شدن چشمانداز سازش و معامله در مذاکرات هستهای میان ایران و قدرتهای جهانی، بار دیگر صدای طبل جنگ رساتر شده است. اسرائیل همچنان مصرانه گزینه نظامی را تنها راه حل کارآمد علیه برنامه بحث برانگیز هستهای ایران میداند.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: در باره بازدید آژانس از پارچین قانع نشدهایم
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران روز شنبه (۶ خرداد) در حاشیه مراسمی در دانشگاه تهران در مورد خواست آژانس برای بازدید از سایت نظامی پارچین گفت: «ما هنوز در این زمینه قانع نشدهایم.»
فریدون عباسی افزود: «بازديد از پارچين بنابر فشار كشورهايی كه از آژانس ميخواهند در اين زمينه تحقيق كند مورد علاقه آژانس است اما هنوز دلايل و مداركی به ما ارائه نشده است كه راجع به پارچين كه يك مجموعه نظامی است بازديدی ترتيب دهيم. ما در پارچين سايت هستهای نداريم كه بخواهيم فعلا وارد آن بحث شويم.»
عباسی تصریح کرد، ایران باید در ابتدا قانع شود که پارچین از مکانهایی است که باید آن را "در معرض بازدید آنها" قرار داد.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
ایران: آژانس در سال ۲۰۱۳ از نیروگاه اتمی بوشهر بازدید میکند
میروسلاو لیپاز، رئیس اداره ایمنی تولیدی آژانس بینالمللی انرژی اتمی روز شنبه (۶ خرداد/۲۶ مه) در مسکو اعلام کرد که کارشناسان این اداره در سال ۲۰۱۳ از نیروگاه هستهای بوشهر دیدن میکنند.
ایرنا که این خبر را اعلام کرده افزوده است که این مقام آژانس بین المللی انرژی اتمی روز شنبه در یك كنفرانس خبری در مسكو گفت: «از ایران برای بازدید از نیروگاه هستهای بوشهر دعوتنامه دریافت كردهایم و هیأت ما در سال آینده به این مركز تولید برق هستهای سفر خواهد كرد.»
ایرنا مینویسد، نیروگاه اتمی بوشهر که پاییز گذشته راهاندازی شد و در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد ظرفیت اسمی خود برق تولید میکند تحت "کنترل کامل آژانس" احداث شده و مقامهای روس که در ساخت این نیروگاه با ایران مشارکت کردهاند فعالیتهای آن را "مطابق معیارهای بینالمللی" میدانند.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
خزاعی: در صورت حمله اسرائیل اقدامات دفاعی در پیش میگیریممحمد خزاعی، نماینده ایران در سازمان ملل متحدبه دنبال اظهارات وزیر دفاع اسرائیل درباره مطرح بودن گزینه نظامی علیه ایران، نماینده جمهوری اسلامی در سازمان ملل در نامهای به شورای امنیت ضمن محکوم کردن این سخنان، هشدار داد که در صورت حمله، ایران نیز اقدامات دفاعی در پیش خواهد گرفت.
به گزارش روز شنبه، ۶ خرداد، خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، محمد خزاعی در نامهای به رئیس دورهای شورای امنیت سازمان ملل تهدید به حمله علیه تأسیسات هستهای ایران را «نقض آشکار اصول اساسی منشور ملل متحد و اصول اساسی قوانین بینالمللی» و اقدامی علیه «صلح و امنیت منطقهای و بینالمللی» دانست.
وی با تأکید بر این که «ایران هیچگاه آغازگر جنگ و حمله علیه هیچ ملتی نبوده و نخواهد بود» هشدار داد: «اما در عین حال ایران، بر اساس حق ذاتی خود و بر اساس ماده ۵۱ منشور ملل متحد، در اقدام برای دفاع از خود و پاسخ به هرگونه حمله علیه ملت ایران و اتخاذ اقدامات دفاعی متناسب برای دفاع از خود لحظهای تردید نخواهد کرد.»
اهود باراک، وزیر دفاع اسرائیل، حدود یک ماه پیش در گفتوگو با رادیوی ارتش اسرائیل گفته بود که توافق اولیه ایران مبنی بر گشودن تأسیسات هستهایاش برای بازرسیهای سازمان ملل، احتمال حمله نظامی اسرائیل علیه ایران را منتفی نمیکند.
وی با تأکید بر این که ایران از طریق مذاکرات برای خود زمان میخرد افزوده بود: «ایران هستهای غیرقابل تحمل است، بنابراین هیچ گزینهای نباید از روی میز برداشته شود.»
اسرائیل فعالیت هستهای ایران را تهدیدی برای تمامیت ارضی خود میداند و بارها تأکید کرده است که در صورت شکست دیپلماسی در حل این مناقشه به گزینه نظامی به عنوان یک راه حل خواهد اندیشید.
در حال حاضر مذاکرات هستهای با ایران در جریان است و ۵+۱ در تلاش است تا در ازای ارائه تسهیلاتی به ایران، تهران را مجاب کند تا غنیسازی ۲۰ درصدی اورانیوم را متوقف کند.
این در حالی است که اسرائیل که گفته میشود تنها کشور دارای زرادخانه هستهای در خاورمیانه است، خواستار توقف تمامی فعالیتهای غنیسازی جمهوری اسلامی، خروج تقریبا تمامی اورانیوم غنیسازی شده از ایران و موافقت تهران با نظارت بیشتر آژانس بر فعالیتهای هستهایاش است.
این در حالی است که جمهوری اسلامی میگوید فعالیتهای هستهایاش تماما صلحآمیز است و دستیابی به انرژی صلحآمیز هستهای را «حق مسلم» خود میداند.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط مشکات پست شده است View Postدر حالیکه نظرات همه افراد محترم است . اما دوست عزیز مطمین باش این طرز فکر افرادی مثل شما روز به روز مملکت فلج تر می کنه. (اصلا شریعتمداری ارزش نداره انسان ذهنشو درگیر مطالب اون بکنه).
شرکت نکردن ایران در مذاکرات مطمینا شک بیشتر ملت های جهان دررابطه با نظامی بودن برنامه هسته ای برخواهد انگیخت. (مخصوصا با غنی سازی ۲۷ درصدی و اعلام عباسی مبنی بر اینکه سایت پارچین هسته ای نیست!)
ملاحظه فرمودین که بازار امروز و دلار چه شد که مطمین باش ۵+۱ هم تا مسکو اقتصاد ایران زیر ذره بین بیشتری خواهند گذاشت. و یقینا درصورت شکست مذاکرات اقتصاد ما بسیار شکننده تر است !
آمریکا نمیخواهد مذاکرات شکست بخورد تا با خرید نفت گرانتر به اقتصادش فشار وارد بشه اما ایران اگر مذاکرات شکست بخورد افتخار می کند و برایش اصلا اهمیت ندارد که چه بر سر ملتش خواهد آمد.
قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postخزاعی: در صورت حمله اسرائیل اقدامات دفاعی در پیش میگیریم
محمد خزاعی، نماینده ایران در سازمان ملل متحدبه دنبال اظهارات وزیر دفاع اسرائیل درباره مطرح بودن گزینه نظامی علیه ایران، نماینده جمهوری اسلامی در سازمان ملل در نامهای به شورای امنیت ضمن محکوم کردن این سخنان، هشدار داد که در صورت حمله، ایران نیز اقدامات دفاعی در پیش خواهد گرفت.
به گزارش روز شنبه، ۶ خرداد، خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، محمد خزاعی در نامهای به رئیس دورهای شورای امنیت سازمان ملل تهدید به حمله علیه تأسیسات هستهای ایران را «نقض آشکار اصول اساسی منشور ملل متحد و اصول اساسی قوانین بینالمللی» و اقدامی علیه «صلح و امنیت منطقهای و بینالمللی» دانست.
وی با تأکید بر این که «ایران هیچگاه آغازگر جنگ و حمله علیه هیچ ملتی نبوده و نخواهد بود» هشدار داد: «اما در عین حال ایران، بر اساس حق ذاتی خود و بر اساس ماده ۵۱ منشور ملل متحد، در اقدام برای دفاع از خود و پاسخ به هرگونه حمله علیه ملت ایران و اتخاذ اقدامات دفاعی متناسب برای دفاع از خود لحظهای تردید نخواهد کرد.»
اهود باراک، وزیر دفاع اسرائیل، حدود یک ماه پیش در گفتوگو با رادیوی ارتش اسرائیل گفته بود که توافق اولیه ایران مبنی بر گشودن تأسیسات هستهایاش برای بازرسیهای سازمان ملل، احتمال حمله نظامی اسرائیل علیه ایران را منتفی نمیکند.
وی با تأکید بر این که ایران از طریق مذاکرات برای خود زمان میخرد افزوده بود: «ایران هستهای غیرقابل تحمل است، بنابراین هیچ گزینهای نباید از روی میز برداشته شود.»
اسرائیل فعالیت هستهای ایران را تهدیدی برای تمامیت ارضی خود میداند و بارها تأکید کرده است که در صورت شکست دیپلماسی در حل این مناقشه به گزینه نظامی به عنوان یک راه حل خواهد اندیشید.
در حال حاضر مذاکرات هستهای با ایران در جریان است و ۵+۱ در تلاش است تا در ازای ارائه تسهیلاتی به ایران، تهران را مجاب کند تا غنیسازی ۲۰ درصدی اورانیوم را متوقف کند.
این در حالی است که اسرائیل که گفته میشود تنها کشور دارای زرادخانه هستهای در خاورمیانه است، خواستار توقف تمامی فعالیتهای غنیسازی جمهوری اسلامی، خروج تقریبا تمامی اورانیوم غنیسازی شده از ایران و موافقت تهران با نظارت بیشتر آژانس بر فعالیتهای هستهایاش است.
این در حالی است که جمهوری اسلامی میگوید فعالیتهای هستهایاش تماما صلحآمیز است و دستیابی به انرژی صلحآمیز هستهای را «حق مسلم» خود میداند.
در ضمن یه یادگاری هم اینجا مینویسم:
مذاکرات مسکو زمانی مثبت خواهد شد که ایران درصد غنی سازیشو کم کنه اونم به شرط اینکه اروپا و امریکا تحریماشو کاهش بدن والا وضع از اینم بدتر خواهد شد.یعنی فشار تحریم داره کمر ملت ایرانو میشکنه.یعنی مذاکرات مسکو رو مثبت نمیبینم!برای همین 2-3 روز مونده از بازار خارج خواهم شد
توصیه می کنم این ویدئو رو حتما ببینید
http://www.manoto1.com/Videos/manotoplus486
نظر
-
افزایش فشار آمریکا بر ایران، به رغم ادامه مذاکراتبازتاب اظهارات فرماندهان سپاه و ارتش در مورد قابلیت های نظامی ایران، ادعای افزایش تحریم های آمریکا با وجود ادامه مذاکرات با ایران، نشانه های شکاف میان آمریکا و رژیم صهیونیستی در مورد برنامه هسته ای ایران و شکایت بحرین از پخش برنامه های ماهواره ای ایران، مهمترین عناوین امروز مطبوعات جهان در مورد ایران را تشکیل می دهند.
به گزارش «تابناک»، اظهارات روز گذشته سردار حسین سلامی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مورد قابلیت های موشکی ایران، در میان مطبوعات اسرائیلی بازتاب یافته است. سردار سلامی اعلام کرده بود هیچ پایگاهی در خاورمیانه از تیررس موشک های ایران خارج نیست. روزنامه های «جروزالم پست» و «تایمز اسرائیل» از جمله مطبوعاتی هستند که اظهارات سردار سلامی را منتشر کرده اند.
البته تایمز اسرائیل با دیدی انتقام جویانه، سعی کرده این اظهارات را در مقابل شکایت ایران به شورای امنیت در مورد سخنان جنگ طلبانه ایهود باراک، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی قرار دهد و این گونه وانمود کند که ایران تهدیدی علیه منطقه است.
از سوی دیگر، خبرگزاری «ترند» جمهوری آذربایجان نیز سخنان امیر دریادار حبیب الله سیاری، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در مورد قابلیت های جدید دریایی ایران را بازتاب داده است. امیر سیاری روز گذشته از آغاز تولید ناوشکن های پیشرفته تر از ناوشکن جماران خبر داده بود. این خبرگزاری در مورد ناوشکن جماران نیز توضیحاتی را منتشر کرده است.
روزنامه «جروزالم پست» اظهارات منسوب به یک مقام آمریکایی را منتشر کرده که مدعی شده با وجود ادامه مذاکرات ایران و 1+5 بر سر برنامه هسته ای، تحریم های بیشتر و شدیدتری علیه ایران اعمال خواهد شد. این روزنامه نام مقام مذکور را منتشر نکرده، اما مدعی شده وی فردی است که از مذاکرات بغداد آگاهی کامل داشته است. این مقام آمریکایی همچنین گفته آمریکا تا زمانی که ایران غنی سازی اورانیوم را متوقف نکند، به فشارهای خود ادامه خواهد داد.
روزنامه اسرائیلی «هاآرتص» نیز اظهارات یکی دیگر از این مقامات بی نام آمریکایی را منتشر کرده که گفته در مورد برنامه هسته ای ایران، هیچ شکاف و اختلاف نظری میان آمریکا و اسرائیل وجود ندارد. این مقام همچنین گفته آمریکا بدین جهت به ایران فشار وارد می کند که معتقد است این کشور تهدیدی علیه امنیت جهانی است و بحث فشار اسرائیل به آمریکا در این زمینه مطرح نیست.
با این حال، به نظر می رسد مسئله به این سادگی ها هم نیست. سایت شبکه خبری «راشا تودی» امروز خبری را در مورد سفر «وندی شرمن»، معاون وزارت خارجه آمریکا و مسئول تیم مذاکره کننده آمریکایی در مذاکرات هسته ای ایران منتشر کرده که تنها می تواند نشان دهنده شکاف میان آمریکا و رژیم صهیونیستی باشد. به نوشته راشاتودی، نخست وزیر و وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از پذیرفتن شرمن و شنیدن اخبارش خودداری کرده اند و وی ناچار شده گزارش خود را به مقامات سطح پایین تر این رژیم ارائه دهد.
این خبری است که روز گذشته در پایگاه خبری «دبکا»، وابسته به محافل اطلاعاتی رژیم صهیونیستی نیز منتشر شده بود.
در نهایت، روزنامه «گالف دیلی نیوز» از تصمیم دولت بحرین برای عدم استفاده از ماهواره «عرب ست» خبر داده است. اداره امور اطلاع رسانی بحرین مدعی شده دلیل این تصمیم، استفاده شبکه های ماهواره ای ایران از این ماهواره برای تبلیغات علیه بحرین و عربستان سعودی است. این روزنامه همچنین خبر داده دولت بحرین از ماه فوریه سال گذشته از عرب ست تقاضای عدم سرویس دهی به شبکه های ایرانی را کرده، اما پاسخی دریافت نکرده است.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
ایران: دلیلی برای توقف غنیسازی ۲۰ درصدی اورانیوم نمیبینیم
مقامهای ایران میگویند، دلیلی نمیبینند برنامه غنیسازی ۲۰ درصدی اورانیوم را متوقف کنند.
فریدون عباسی دوانی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، به خبرگزاری ایسنا گفته است که ایران دلیلی نمیبیند از غنیسازی ۲۰ درصدی انصراف جوید، زیرا به همان اندازهای که نیاز داریم تولید میکنیم. نه بیشتر و نه کمتر.»
آژانس بینالمللی انرژی اتمی چند روز پیش اعلام کرد که نشانههایی از اورانیوم غنیشده با غلظت بالای ۲۷ درصد در تأسیسات فردو یافته است. از سوی دیگر آژانس خواستار بازدید از تأسیسات پارچین در نزدیکی تهران است، زیرا ظن شدید دارد که در این تأسیسات فعالیتهایی در راستای برنامه اتمی نظامی انجام میگیرد.
عباسی دوانی در این زمینه به خبرگزاری مهر گفت: «ما هنوز در مورد این مسئله [علت بازدید آژانس] قانع نشدهایم، ما در پارچین سایت هستهای نداریم که بخواهیم در این مورد وارد بحث شویم.»
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
بازی ایران و غرب دو برنده دارد و یک بازنده
دکتر بهروز بهبودی
روزهای پیش از مذاکره و حتی حین آن اخبار ضد و نقیض درباره روند مذاکرات و نتایج آن بسیار متناقض بود. این همه نشان می داد در ایران نگرانی برای به ثمر نرسیدن مذاکرات فراوان بود، نگرانی هایی که می گویند دو طرف مذاکره به رغم تبلیغات فراوان موجود حاضر به پذیرش شرایط هم نبوده و نیستند. در روزهای پیش از مذاکرات هسته ای ایران و گروه پنج+یک در بغداد، یوکیا آمانو از ایران دیدار و با نمایندگان ایران مذاکراتی را انجام داد. آمانو سپس در گفتگویی خبری با اصحاب رسانه حاضر شد و به پرسش های گوناگون پاسخ داد. در میان پرسش ها یکی از پرسش ها، پرسشی بود که به گمان من آینده نشست بغداد را به رغم همه ژست های با چهره های خندان، نشان می داد. خبرنگاری از آمانو می پرسد« چرا آژانس دنبال مدالیته ای نیست که به صورت یکباره به حل مسئله هسته ای ایران بپردازد و هر بار موضوعی خاص مطرح نشود؟» و آمانو پاسخ می دهد« من وارد جزئیات نمی شوم اما آژانس دیدگاه هایی دارد و ایران هم دیدگاه هایی خاص خود.» اگر جای آژانس، غرب را قرار دهیم آنگاه می بینیم که دو طرف غرب و ایران هریک دیدگاه های متفاوتی دارند و این دیدگاه ها مانع به نتیجه رسیدن مذاکرات است به عبارت بهتر آمانو پیش از شروع مذاکرات گفته بود آب دو طرف در یک جو نمی رود و هیچ یک حاضر به پذیرش شروط آن دیگری نیست. این سخنان در کنفرانس خبری پس از مذاکرات نیز تکرار شد، خانم اشتون در این کنفرانس گفت: مشخص شد که هر دو طرف مایل به پیشرفت مذاکرات هستیم، هرچند تفاوتهایی بنیادی در نگرش داریم.»
اینها همه نشان می دهد دو طرف در پی حل مسئله و مناقشه نیستند بل در پی استفاده از آن به نفع خود و یا به عبارتی خرید زمانند. بی شک طرف غربی از حرکت ها و مهره چینی های ایران خبر داشته و دارد، هرچه باشد آنها سال هاست با ایران مذاکرات و نشست هایی داشته اند و حالا ماهیت جمهوری اسلامی را می شناسند، ایران که می اندیشید به اصطلاح با چپ پر به میدان آمده بیشتر به فتوای رهبر خود دلخوش بود و هست و تصور می کرده دنیا نیز باید دین و سیاست را با هم بیامیزد و فتوای رهبری را بپذیرد
نکته جالب خود بریدن و دوختن نمایندگان ایران در این ماجرا بود. سعید جلیلی رویکردهای ایران را در مخالفت با سلاح های هسته ای ـ البته بر مبنای همان فتوای برشمرده ـ یک ظرفیت مهم برای آژانس بین المللی انرژی هسته ای تلقی کرد و این یعنی از موضع بالا و قدرت به ماجرا نگریستن. ایران در عین ضعف و التماس برای لغو تحریم ها و فشارهای بین المللی، همچنان خواستار نشان دادن چهره ای مقتدر از خود است این نکته اگر نتواند غرب را بفریبد در داخل مایه سرکوب را فراهم می تواند آورد. نکته جالب تر در سخنان جلیلی فرافکنی او بود. او در میانه دعوا به اصطلاح نرخ تعیین کرد و موضوع هسته ای آمریکا را پیش کشید و ناگفته پیداست آمریکا نیز یکی از اعضای پنج + یک است . این نکته نشان می دهد ایران دشمنی را به کناری ننهاده بود تا با ذهنی سفید و خالی از پیش داوری به میدان مذاکره پا بگذارد. غرب همه اینها را می دانست و می داند و در عمل برای فتوا و استدلال ایران بر بنیاد آن فتوا تره ای هم خرد نکرده و نمی کند اما از سوی دیگر این روزها خود نیز گرفتار مسائل و مشکلات اقتصادی فراوان است و در مقابل ایران نیز این موضوع را می دانسته است، ایران می دانسته عشوه های آنچنانی به تغییرات آنچنانی در قیمت نفت و انرژی دنیا خواهد انجامید.
پیش از پایان مذاکرات بغداد برای من مسجل بود که این مذاکرات به نتیجه حتی بی ثبات دلخواه نخواهد رسید زیرا دو طرف مذاکره تنها برای طولانی کردن زمان مذاکرات برای جلوگیری از وارد شدن شوک به بازارهای دنیا به میدان آمده بودند.از همین رو بود که ادامه کار به مسکو موکول شد و از اکنون هم آشکار است که مذاکرات مسکو نیز به هیچ نتیجه کارآمدی نخواهد انجامید، بخصوص که روسیه از هواداران ایران به شمار می آید. بنابراین هر دو سو می کوشیده و کوشند تا امتیازاتی را از طرف مقابل بگیرند و در این میان مردم ایران بازندگان اصلی این شطرنج با حرکت های تکراری هستند .
متعاقب مشکلات اقتصادی غرب، ترکیب ساختار قدرت نیز در برخی از کشورها به گونه ای رقم خورده است که باز نتیجه معادلات موجود را به نفع جمهوری اسلامی رقم می زند. به روی کار آمدن طرف هایی که مذاکره اولویت آنان است، سیاست کج دار و مریز غرب را تا مدتی تداوم خواهد بخشید و جمهوری اسلامی نیز همین را می خواهد. جمهوری اسلامی خواهان لغو تحریم ها و فشارهای جهانی است . همراهی دو دولت روسیه و چین نیز با سیاست های ایران، کوتاه آمدن دولت های دیگر به سبب مشکلاتی که برشمردیم همه و همه باعث می آید تا در صورت اعتراض احتمالی مردم ایران به سبب هزینه های کمرشکن و زندگی بسیار دشوار اقتصادی، دست جمهوری اسلامی در سرکوب ها باز بماند و ندا و صدایی از کسی بلند نشود زیرا آنها خود نیز گرفتار معادلات پیچیده ای هستند که ذکرشان رفت.
غرب نمی تواند از تحریم ایران دست بردارد زیرا اساساً ایران از مواضع خود دست نمی کشد، اما از سویی دیگر به سبب مشکلات اقتصادی خود نیز گرفتار تبعات تحریم ها خواهد شد. در واقع غرب با امتیاز دادن های مکرر به جمهوری اسلامی خود را در بن بستی قرار داده است که تنها یک راه حل برای آن متصور است؛ یعنی ادامه مذاکرات.
دنیس راس، دیپلمات ارشد و مشاور سابق اوباما، بوش و بیل کلینتون در جایی می گوید: «ایرانی ها همیشه ما را سرکار می گذارند. آنها مانند یک مربی حرفه ای بسکتبال در دقایق پایانی زمان بازی را تمدید می کنند... تهران به مانند کره شمالی از مذاکرات دیپلماتیک به عنوان راهی برای به تاخیر انداختن اقدام نظامی و تحریم های سخت استفاده می کند....» اما واقعیت آن است که غرب نیز این روزها خود از همین تاکتیک استفاده می کند و در این میان مردم مظلوم ایران مثل توپ بستکبال دست به دست پاس داده می شوند.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
نظر