آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #466
    دیپلمات ناشناس ایرانی: شکست کامل مذاکرات بغداد

    سرانجام پس از دو روز مذاکرات فشرده که گاه حس و حال میدان نبرد را نیز به خود گرفت، ایران و شش کشور قدرتمند جهان حداقل پیشرفت حاصل را مغتنم شمردند و هر دو طرف از «زمینهای مشترک» سخن گفتند، از همه مهمتر ایران راضی شد درباره برنامه غنیسازی ۲۰ درصدی اورانیوم سر میز مذاکره بنشیند. این همه، پایه و اساس دور بعدی گفتوگوها در مسکو خواهد بود. اما دو طرف راجع به دستاوردهای بغداد چه میگویند؟

    به نوشته روزنامه «کریسشن ساینس مانیتور»، به رغم تلاش طرفین برای مثبت جلوه دادن روند مذاکرات در بیانیههای رسمیشان، گفتوگوهای بغداد تنها به عمیقتر شدن شکاف میان انتظارات طرفین انجامیده است.

    برنامه هستهای ایران: ۵ سایت کلیدی

    بنبست در مذاکرات میان گروه ۱+۵ و ایران میتواند به آغاز جنگی دیگر در خاورمیانه منجر شود: اسرائیل تهدید کرده که در صورت عدم حصول نتیجه و اثبات محدود ماندن برنامه هستهای ایران به مقاصد غیرنظامی، علیه تأسیسات هستهای ایران به اقدام نظامی متوسل خواهد شد.

    در این میان یک دیپلمات ایرانی که به شرط ناشناس ماندن حاضر به مصاحبه با روزنامه «کریسشن ساینس مانیتور» شده درباره دور اخیر گفتوگوهای بغداد میگوید: «فکر میکنم از جهت محتوا، این دور شکستی کامل بود.»

    این دیپلمات با اشاره به یکی از جلسات نهایی میافزاید: «هرچه بیشتر صحبت کنند، اوضاع بدتر میشود»، و تصریح میکند: «جو جلسات مثل آب و هوای بغداد بود»، کنایهای از توفان شنی که روز پیش پایتخت عراق را در بر گرفت و باعث بسته شدن فرودگاه این شهر شد.

    خواستههای غرب از خطوط قرمز ایران فراتر رفتهاند

    پشت صحنه، دیپلماتهای هر دو طرف میگویند که خواستههای اولیه گروه ۱+۵ آنچنان فراتر از خطوط قرمز ایران بوده، که ایران با علم به احتمال ضعیف پذیرفته شدن خواستههایش، تأکید زیادی بر اولویت نخست خود مبنی بر توقف تحریمهای فلجکننده نکرد.

    خواستههای مورد نظر کشورهای ۱+۵ توقف کامل غنیسازی اورانیوم (به تمامی درجات) و بستن سایت غنیسازی زیرزمینی ایران در فردو که تحت بازرسی سازمان ملل قرار دارد شامل میشود.

    تفاوتها آنچنان شدید بود که مذاکرهکنندگان بیشتر وقت خود را در روز دوم به نگارش متن بیانیهای پرداختند که مورد پسند طرف ایرانی باشد.

    کاترین اشتون، نماینده عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا، که رهبری گروه مذاکرهکننده ۱+۵، شامل ایالات متحده، روسیه، چین، بریتانیا، فرانسه و آلمان، را بر عهده داشت در بیانیه خود این دور گفتوگوها را «بسیار سخت» توصیف کرد و در عین حال اذعان داشت که «اختلافات چشمگیر کماکان پابرجاست».

    سعید جلیلی، رئیس گروه مذاکرهکننده و دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، نیز در کنفرانس مطبوعاتی خود اعلام کرد که «مذاکرات فشرده و طولانی بود» و در نهایت «ناتمام باقی ماند».

    پس از پایان جلسات، سعید جلیلی در مصاحبهای با روزنامه «کریسشن ساینس مانیتور» گفت که ایران در برابر فشار یا تحریم سر خم نخواهد کرد.

    در مقابل، یک مقام رسمی ارشد آمریکایی میگوید که تحریمها – شامل اقداماتی شدیدتر مانند تحریم نفتی ایران توسط اروپا که از اول ماه ژوئیه اجرایی میشود – در مذاکرات میان ایران و کشورهای ۱+۵ نقش کلیدی دارد چون باعث «تقویت توان» این گروه میشود. این مقام آمریکایی تصریح میکند که امکان تشدید بیشتر تحریمها وجود دارد، و این که «حداکثر فشار هنوز در ایران احساس نمیشود».

    ایرانیها: بسته پیشنهادی نامتوازن و تحت تأثیر اسرائیل است

    در همین حال گامهای طراحی شده برای افزایش فشار بر تهران در ایران به عنوان «سند عدم جدیت آمریکا» در انجام مذاکره ترسیم شد.

    مقامهای رسمی ایران و رسانههای این کشور بسته پیشنهادی گروه ۱+۵ را نامتوازن توصیف کردهاند و مهمترین خواستهای مطرح شده در چهارچوب این پیشنهادها را بازتابدهنده نظرات بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، دانستهاند.

    قطعنامههای سازمان ملل

    تاکنون چندین قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل خواستار تعلیق غنیسازی اورانیوم توسط ایران شدهاند، تا زمانی که تهران بتواند درباره پرسشهای مطرح درباره برنامه هستهای خود پاسخ روشنی به جهانیان ارائه دهد.

    اما از آن سو، وجود ۹ هزار سانتریفیوژ نصب شده در ایران و مقادیر فزاینده اورانیوم غنیسازی شده با درجه کم در این کشور برای بسیاری از ناظران نشاندهنده این مسئله است که توقف کامل برنامه هستهای ایران امکانپذیر نیست. آیتالله خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، که تصمیمگیرنده نهایی مذاکرات با ۱+۵ است میگوید تولید سلاحهای هستهای «گناه» و عملی غیراسلامی است. مقامهای ایران هم تأکید میکنند که برنامه هستهایشان با مقاصد غیرنظامی تولید انرژی و پژوهشهای پزشکی دنبال میشود.

    مذاکرهکننده ایران راهی زیارت و مذاکرهکننده آمریکایی راهی اسرائیل

    بیانیه نهایی بغداد بار دیگر کلمات جادویی ملاقات استانبول را تکرار کرده که مذاکرات بر مبنای «رویکردی گام به گام و اقداماتی دوجانبه» پیگیری خواهد شد. پیشنویس اولیه بیانیه اشارهای به حق غنیسازی ایران نکرده بود.

    به گفته دیپلمات ایرانی، «با این امید که [غنیسازی] فقط شامل ۲۰ درصد باشد، یک پیشنویس آماده کردند»، پس از مشاهده این پیشنویس «جلیلی به تندی پاسخ داد، [و گفت که] اگر این بیانیه را [در برابر عموم] بخوانند، ما خواهیم گفت که تمام این داستان یک شکست، یک صحنهسازی بوده، او بسیار عصبانی شده بود».

    بعد از تبادل نظر با گروه ۱+۵، یک جلسه دیگر با شرکت همه اعضا برگزار شد و در نهایت هم گفتوگوها پاسی از شب گذشته پایان یافت، خانم اشتون کمتر از هشت دقیقهای در برابر خبرنگارها حضور یافت و صحبت کرد و بعد از آن بیشتر نمایندگان گروه خارجی با عجله خود را به فرودگاه رساندند.

    روزنامه «کریسشن ساینس مانیتور» در نهایت گزارش خود را این گونه به پایان میبرد: «چند ساعت از پایان مذاکرات گذشته، جلیلی و گروه ایرانی از راه زمین به سمت جنوب و شهرهای کربلا و نجف راهی شدهاند. جلیلی این هفته دو بار دیگر هم به زیارت یک حرم در بغداد رفت. و امروز، وندی شرمن، مذاکرهکننده ارشد آمریکا و معاون امور سیاسی وزیر خارجه ایالات متحده، به اسرائیل سفر کرد تا به دولت این کشور اطمینان دهد که امنیتش اولویت اصلی آمریکاست.»

    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #467
      ایران یک نیروگاه اتمی جدید احداث می کند

      به گزارش رسانه های رسمی ایران، این کشور در صدد احداث دومین نیروگاه اتمی خود با ظرفیت تولید یک هزار مگاوات است.
      خبرگزاری مهر روز شنبه (۲۶ مه - ششم خرداد) به نقل از فریدون عباسی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران نوشت که این کشور در سال آینده (۱۳۹۲) عملیات احداث یک نیروگاه اتمی دیگر در استان بوشهر را آغاز خواهد کرد.
      رئیس سازمان انرژی اتمی ایران که عصر روز شنبه در دانشکده فیزیک دانشگاه تهران سخن می گفت، همچنین از خودکفایی در زمینه تولید سوخت هسته ای خبر داد و گفت: "در مورد چرخه سوخت به خودکفایی کامل رسیده ایم و از سنگ معدن شروع کرده و تا کیک زرد تولید می کنیم. تمام فرآورده های کیک زرد نیز در کارخانه اصفهان انجام می شود و از آنجا برای غنی شدن به نطنز و فوردو انتقال داده می شود."
      آقای عباسی در مورد نیروگاه بوشهر که نخستین منبع تولید برق از انرژی هسته ای در ایران است گفته: "نیروگاه بوشهر در شهریور ماه گذشته (۱۳۹۰) فعالیت های خود را به طور جدی آغاز کرد اما تولید برق در این نیروگاه هنوز آغاز نشده و فاز هسته ای باید شروع شود. در اردیبهشت ماه گذشته به ۹۴ درصد قدرت رآکتور رسیدیم و ۹۴۲ مگاوات برق در شبکه تولید شد."
      نیروگاه هسته ای بوشهر به منظور تولید برق تاسیس شده و رادیوایزوتوپهای دارویی در نیروگاه تحقیقاتی تهران، که در دوران محمدرضا شاه پهلوی تاسیس شد، تولید می شوند.
      'غنی سازی ۲۷ درصدی تخطی نیست'
      در همین حال، موضوع غنی سازی اورانیوم در سطح ۲۷ درصد که در گزارش جدید یوکیو آمانو، رئیس آژانس بین المللی انرژی اتمی به آن اشاره شده بود، در جلسه پرسش و پاسخ آقای عباسی مورد توجه قرار گرفته و او گفته که این موضوع در حال بررسی است.
      او در پاسخ به گزارش های منتشر شده در روزهای اخیر گفت: "ماشین های سانتریفیوژ باید در فضایی قرار بگیرند که گاز uf۶ وجود داشته باشد. ما دیگر این کار را در محفظه های خاص انجام نمی دهیم. ماشین را نصب و کارهای آماده سازی را روی سکوی نصب انجام می دهیم. در برخی موارد نیز ممکن است اپراتور سهل انگاری کند. ما معمولا غنی سازی را روی ۱۹.۵ درصد نگه می داریم که در صورت عدم توازن به ۲۰درصد برسد. هنوز ماشین ها مورد بازرسی قرار نگرفته و آنچه آمانو گفته نیز تخطی محسوب نمی شود و تنها یک موضوع مورد بحث بین ایران و آژانس است."
      همزمان علی اصغر سلطانیه، نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی گفته است رسانه های غربی تلاش می کنند که یک بحث فنی در گزارش جدید یوکیا آمانو، رییس آژانس بین المللی انرژی اتمی، را سیاسی کنند.
      آقای سلطانیه درباره گزارش مربوط به پیدا شدن نشانه هایی از تولید اورانیوم با غلظت ۲۷ درصد در تاسیسات اتمی ایران، به خبرگزاری رسمی دولت ایران گفت: "همانگونه که در گزارش آژانس آمده است، این امر یک بحث فنی عادی است" و توسط کارشناسان در حال بررسی است.
      'هنوز برای بازدید از پارچین قانع نشده ایم'
      رئیس سازمان انرژی اتمی ایران همچنین امروز در گفتگو با رادیو سراسری ایران گفت که با وجود درخواست آژانس بین المللی انرژی هسته ای برای بازدید از تاسیاسات پارچین، این آژانس هنوز مدارکی در این مورد ارایه نکرده و به همین دلیل هم طرف ایرانی "هنوز برای صدور مجوز بازدید از این سایت قانع نشده" است.
      چندی پیش آژانس بین المللی انرژی اتمی در گزارش های رسمی خود ظن انجام 'آزمایش های مرتبط با تسلیحات اتمی' در پارچین را مطرح کرده و از ایران خواسته بود که اجازه بازرسی از این تأسیسات را به آژانس بدهد.
      دولت ایران در حال حاضر مشغول گفتگو با آژانس بین المللی انرژی اتمی و همچنین مقامات سیاسی شش کشور قدرتمند جهان برای رسیدن به تفاهم بر سر آینده برنامه تحقیقات هسته ای خود است.
      تازهترین دور مذاکرات ایران با گروه ۱+۵ متشکل از پنج عضو دائم شورای امنیت (آمریکا، روسیه، فرانسه، بریتانیا و چین) به اضافه آلمان، این هفته در بغداد انجام شد و دور بعدی این مذاکرات قرار است که سه هفته دیگر در مسکو برگزار شود.
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

        #468
        خدایی وقتی ادم به این تاپیک سر می زنه حس می کنه همین الانه موشکا بخوره درست وسط فرق سرمون ...
        یا همین الانه که کل بورس دود بشه بره رو هوا....

        یا الانه دلار بشه 5000 تومن .....

        ولی تا میای از این تاپیک میری بیرون....تو پارک قدم میزنی ...اونوقته که حس می کنی نه هنوز زندگی زیباست وجای امدی هم هست...

        دوستان اخر سر یه طوری میشه ..یا اینوری میشه یا اونوری ....فقط خوش باشید و این لحظات زیبا رو با این اخبار واسترسی که این اخبار وارد می کنن خراب نکنید ...

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #469
          در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          خدایی وقتی ادم به این تاپیک سر می زنه حس می کنه همین الانه موشکا بخوره درست وسط فرق سرمون ...
          یا همین الانه که کل بورس دود بشه بره رو هوا....

          یا الانه دلار بشه 5000 تومن .....

          ولی تا میای از این تاپیک میری بیرون....تو پارک قدم میزنی ...اونوقته که حس می کنی نه هنوز زندگی زیباست وجای امدی هم هست...

          دوستان اخر سر یه طوری میشه ..یا اینوری میشه یا اونوری ....فقط خوش باشید و این لحظات زیبا رو با این اخبار واسترسی که این اخبار وارد می کنن خراب نکنید ...
          با سلام و احترام

          قصد من جمع آوری اخبار مختلف و نظرات افراد مختلف جهت رویت همه همکاران محترم می باشد

          خدا شاهده همه ماهایی که تو بورس سرمایه داریم یه جورایی نگرانیم و خب حق هم داریم

          و باید به نظر من واقعیت رو دید و نظرها و عقاید همه رو بررسی کرد و سپس تصمیم گرفت

          ولی اگر جناب پرریسک می خواهند چشم

          من دیگر هیچ خبری در خصوص مذاکرات نمی گذارم
          ;)
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • amir888
            Banned
            • May 2012
            • 132

            #470
            دیپلمات ناشناس ایرانی: شکست کامل مذاکرات بغداد

            سرانجام پس از دو روز مذاکرات فشرده که گاه حس و حال میدان نبرد را نیز به خود گرفت، ایران و شش کشور قدرتمند جهان حداقل پیشرفت حاصل را مغتنم شمردند و هر دو طرف از «زمینهای مشترک» سخن گفتند، از همه مهمتر ایران راضی شد درباره برنامه غنیسازی ۲۰ درصدی اورانیوم سر میز مذاکره بنشیند. این همه، پایه و اساس دور بعدی گفتوگوها در مسکو خواهد بود. اما دو طرف راجع به دستاوردهای بغداد چه میگویند؟

            به نوشته روزنامه «کریسشن ساینس مانیتور»، به رغم تلاش طرفین برای مثبت جلوه دادن روند مذاکرات در بیانیههای رسمیشان، گفتوگوهای بغداد تنها به عمیقتر شدن شکاف میان انتظارات طرفین انجامیده است.

            برنامه هستهای ایران: ۵ سایت کلیدی

            بنبست در مذاکرات میان گروه ۱+۵ و ایران میتواند به آغاز جنگی دیگر در خاورمیانه منجر شود: اسرائیل تهدید کرده که در صورت عدم حصول نتیجه و اثبات محدود ماندن برنامه هستهای ایران به مقاصد غیرنظامی، علیه تأسیسات هستهای ایران به اقدام نظامی متوسل خواهد شد.

            در این میان یک دیپلمات ایرانی که به شرط ناشناس ماندن حاضر به مصاحبه با روزنامه «کریسشن ساینس مانیتور» شده درباره دور اخیر گفتوگوهای بغداد میگوید: «فکر میکنم از جهت محتوا، این دور شکستی کامل بود.»

            این دیپلمات با اشاره به یکی از جلسات نهایی میافزاید: «هرچه بیشتر صحبت کنند، اوضاع بدتر میشود»، و تصریح میکند: «جو جلسات مثل آب و هوای بغداد بود»، کنایهای از توفان شنی که روز پیش پایتخت عراق را در بر گرفت و باعث بسته شدن فرودگاه این شهر شد.

            خواستههای غرب از خطوط قرمز ایران فراتر رفتهاند

            پشت صحنه، دیپلماتهای هر دو طرف میگویند که خواستههای اولیه گروه ۱+۵ آنچنان فراتر از خطوط قرمز ایران بوده، که ایران با علم به احتمال ضعیف پذیرفته شدن خواستههایش، تأکید زیادی بر اولویت نخست خود مبنی بر توقف تحریمهای فلجکننده نکرد.

            خواستههای مورد نظر کشورهای ۱+۵ توقف کامل غنیسازی اورانیوم (به تمامی درجات) و بستن سایت غنیسازی زیرزمینی ایران در فردو که تحت بازرسی سازمان ملل قرار دارد شامل میشود.

            تفاوتها آنچنان شدید بود که مذاکرهکنندگان بیشتر وقت خود را در روز دوم به نگارش متن بیانیهای پرداختند که مورد پسند طرف ایرانی باشد.

            کاترین اشتون، نماینده عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا، که رهبری گروه مذاکرهکننده ۱+۵، شامل ایالات متحده، روسیه، چین، بریتانیا، فرانسه و آلمان، را بر عهده داشت در بیانیه خود این دور گفتوگوها را «بسیار سخت» توصیف کرد و در عین حال اذعان داشت که «اختلافات چشمگیر کماکان پابرجاست».

            سعید جلیلی، رئیس گروه مذاکرهکننده و دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، نیز در کنفرانس مطبوعاتی خود اعلام کرد که «مذاکرات فشرده و طولانی بود» و در نهایت «ناتمام باقی ماند».

            پس از پایان جلسات، سعید جلیلی در مصاحبهای با روزنامه «کریسشن ساینس مانیتور» گفت که ایران در برابر فشار یا تحریم سر خم نخواهد کرد.

            در مقابل، یک مقام رسمی ارشد آمریکایی میگوید که تحریمها – شامل اقداماتی شدیدتر مانند تحریم نفتی ایران توسط اروپا که از اول ماه ژوئیه اجرایی میشود – در مذاکرات میان ایران و کشورهای ۱+۵ نقش کلیدی دارد چون باعث «تقویت توان» این گروه میشود. این مقام آمریکایی تصریح میکند که امکان تشدید بیشتر تحریمها وجود دارد، و این که «حداکثر فشار هنوز در ایران احساس نمیشود».

            ایرانیها: بسته پیشنهادی نامتوازن و تحت تأثیر اسرائیل است

            در همین حال گامهای طراحی شده برای افزایش فشار بر تهران در ایران به عنوان «سند عدم جدیت آمریکا» در انجام مذاکره ترسیم شد.

            مقامهای رسمی ایران و رسانههای این کشور بسته پیشنهادی گروه ۱+۵ را نامتوازن توصیف کردهاند و مهمترین خواستهای مطرح شده در چهارچوب این پیشنهادها را بازتابدهنده نظرات بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، دانستهاند.

            قطعنامههای سازمان ملل

            تاکنون چندین قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل خواستار تعلیق غنیسازی اورانیوم توسط ایران شدهاند، تا زمانی که تهران بتواند درباره پرسشهای مطرح درباره برنامه هستهای خود پاسخ روشنی به جهانیان ارائه دهد.

            اما از آن سو، وجود ۹ هزار سانتریفیوژ نصب شده در ایران و مقادیر فزاینده اورانیوم غنیسازی شده با درجه کم در این کشور برای بسیاری از ناظران نشاندهنده این مسئله است که توقف کامل برنامه هستهای ایران امکانپذیر نیست. آیتالله خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، که تصمیمگیرنده نهایی مذاکرات با ۱+۵ است میگوید تولید سلاحهای هستهای «گناه» و عملی غیراسلامی است. مقامهای ایران هم تأکید میکنند که برنامه هستهایشان با مقاصد غیرنظامی تولید انرژی و پژوهشهای پزشکی دنبال میشود.

            مذاکرهکننده ایران راهی زیارت و مذاکرهکننده آمریکایی راهی اسرائیل

            بیانیه نهایی بغداد بار دیگر کلمات جادویی ملاقات استانبول را تکرار کرده که مذاکرات بر مبنای «رویکردی گام به گام و اقداماتی دوجانبه» پیگیری خواهد شد. پیشنویس اولیه بیانیه اشارهای به حق غنیسازی ایران نکرده بود.

            به گفته دیپلمات ایرانی، «با این امید که [غنیسازی] فقط شامل ۲۰ درصد باشد، یک پیشنویس آماده کردند»، پس از مشاهده این پیشنویس «جلیلی به تندی پاسخ داد، [و گفت که] اگر این بیانیه را [در برابر عموم] بخوانند، ما خواهیم گفت که تمام این داستان یک شکست، یک صحنهسازی بوده، او بسیار عصبانی شده بود».

            بعد از تبادل نظر با گروه ۱+۵، یک جلسه دیگر با شرکت همه اعضا برگزار شد و در نهایت هم گفتوگوها پاسی از شب گذشته پایان یافت، خانم اشتون کمتر از هشت دقیقهای در برابر خبرنگارها حضور یافت و صحبت کرد و بعد از آن بیشتر نمایندگان گروه خارجی با عجله خود را به فرودگاه رساندند.

            روزنامه «کریسشن ساینس مانیتور» در نهایت گزارش خود را این گونه به پایان میبرد: «چند ساعت از پایان مذاکرات گذشته، جلیلی و گروه ایرانی از راه زمین به سمت جنوب و شهرهای کربلا و نجف راهی شدهاند. جلیلی این هفته دو بار دیگر هم به زیارت یک حرم در بغداد رفت. و امروز، وندی شرمن، مذاکرهکننده ارشد آمریکا و معاون امور سیاسی وزیر خارجه ایالات متحده، به اسرائیل سفر کرد تا به دولت این کشور اطمینان دهد که امنیتش اولویت اصلی آمریکاست.»

            نظر

            • mahyar1357
              عضو عادی
              • Jul 2011
              • 233

              #471
              بزرگترین ائتلاف جنگي در تاریخ رژیم اسرائيل
              رژیم صهیونیستی اقدام به تشکیل کابینه وحدت ملی با دستیابی به توافق و ائتلاف با "بینامین نتانیاهو" نخست وزیر و "شائول موفاز" رهبر جناح معارض و رهبر حزب کادیما و تعویق انتخابات پارلمانی این رژیم به اکتبر 2013 ميلادي زده است.
              مشرق: در نامهاي که خطاب به رئيس پارلمان مصر نگاشته شده است، فاش شد که رژیم صهیونیستی در راستای آمادگی برای ورود به جنگی دیگر در منطقه، درصدد تشکیل بزرگترین ائتلاف حکومتی در تاریخ اين رژیم است.

              "یاسر القاضی" نماینده مستعفی پارلمان مصر با ارسال نامهای برای "محمد سعد الکتاتنی" رئیس پارلمان این کشور درباره تشکیل کابینه "وحدت ملی" در اسرائیل هشدار داد.

              القاضی در این نامه گفته است که رژیم صهیونیستی اقدام به تشکیل کابینه وحدت ملی با دستیابی به توافق و ائتلاف با "بینامین نتانیاهو" نخست وزیر و "شائول موفاز" رهبر جناح معارض و رهبر حزب کادیما و تعویق انتخابات پارلمانی این رژیم به اکتبر 2013 ميلادي زده است.

              القاضی در ادامه نامه خود مینویسد: تجربه ثابت میکند که چنین ائتلاف و توافقی به نتانیاهو اجازه خواهد داد با حصول اطمینان از به دست آوردن حداقل 94 رأی مثبت نمانیدگان پارلمان این رژیم از مجموع 120 رأی هر قانونی را بخواهد تصویب کند و آن را به مورد اجرا بگذارد.

              القاضی تصريح میکند: با ورود موفاز به ائتلاف کابینه نتانیاهو و حضور وزرایی چون ایهود باراک و موشه یعلون، این احتمال بیش از پیش قوت مییابد که رژیم صهیونستی در اندیشه و تدارک جنگی در منطقه است.

              وی افزود: اسرائیل هرگاه در اندیشه تشکیل کابینه ائتلافی بوده پس از آن اقدام به جنگی در منطقه کرده است.

              سيد حسن نصرالله، دبيرکل حزب الله لبنان نيز روز جمعه در سخناني تأکيد کرده بود که ممکن است علت تشکيل دولت ائتلافي وحدت قومي در رژيم صهيونيستي، آمادگي براي حمله احتمالي به لبنان يا سوريه يا ايران و يا غزه باشد.
              [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

              نظر

              • مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

                #472
                شرط ایران برای مذاکره درباره سوخت 20 درصد سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه ما اکنون به دانش غنی سازی 20 درصدی به صورت کاملا بومی دست پیدا کرده ایم و اجازه نمی دهیم که هیچ کشوری حق ما را پایمال کند، شرط ایران برای مذاکره در مورد نحوه و محل تأمین سوخت هسته ای 20 درصد غنی شده را بیان کرد.

                به گزارش خبرنگار مهر ، رامین مهمانپرست سخنگوی وزارت امورخارجه کشورمان در نشستی با عنوان دیپلماسی رسانه ای در بیداری اسلامی که بعدازظهر امروز در دانشکده صدا و سیما برگزار شد در خصوص مذاکرات ایران و 1+5 گفت: بحث هسته ای بهانه فعلی کشورهای غربی برای اعمال فشار بر علیه ایران است.

                وی افزود: آنها تحت این بهانه که نگرانند فعالیت های هسته ای ما گرایش نظامی پیدا کند تحریم هایی را اعمال کرده و به شورای امنیت بردند اما واقعیت این است که فعالیت های هسته ای صلح آمیز ما تنها یک بهانه است.

                وی با اشاره به اینکه فعالیت های هسته ای در کشور ما چند سالی بیشتر نیست که آغاز شده است خاطرنشان کرد: اما تحریم ها بر علیه ایران 30 سال است که ادامه دارد و این تحریم ها به فعالیت های هسته ای ربطی ندارد.

                مهمانپرست با اشاره به اینکه آنها بهتر از همه می دانند که فعالیت های ما جنبه غیر صلح آمیز ندارد خاطرنشان کرد: در گزارش های دبیر کل آژانس نیز در هیچ جایی اشاره نشده که فعالیت نظامی داشته ایم. هر جایی که می خواهند به این موضوع اشاره کنند می گویند نگرانیم که در آینده به این سمت حرکت کنیم و این مسئله نیز مبنای حقوقی ندارد.

                وی با بیان این مطلب که مبنای مذاکرات خیلی مهم بود خاطرنشان کرد: آنها همیشه خواسته های نامعقولی را مطرح می کردند و با تعیین شرط متوقف کردن فعالیت ها مذاکره را ناممکن می کردند.

                سخنگوی وزارت امورخارجه تصریح کرد: اینکه در استانبول گفته شد فضا مثبت بود به این دلیل که پیش شرط را برداشتند و مبنای ان پی تی برای تعهدات و حقوق ایران مورد توافق قرار گرفت.

                مهمانپرست ادامه داد: ما عضو متعهد آژانس هستیم و از اولین کشورهای عضو که ان پی تی را امضا کرده ایم. در ان پی تی سه اصل وجود دارد با عنوان خلع سلاح، عدم اشاعه و حفظ حقوق کشوری که از انرژی صلح آمیز هسته ای برخوردار است. ما به این سه اصل پایبندیم در حالی که آنها خود در هر سه این موارد جزو متخلفین از ان پی تی هستند.

                به گفته سخنگوی وزارت امورخارجه سلاح های هسته ای را خود این قدرت ها در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده اند و در حال حاضر نیز به حقوق هسته ای صلح آمیز ما بر اساس ان پی تی احترام نمی گذارند.

                مهمانپرست در مورد غنی سازی 20 درصدی اورانیوم نیز گفت: ما قصد غنی سازی 20 درصدی را نداشتیم و آنها خودشان ما را مجبور به این کار کرده اند . زمانی که بحث رآکتور تحقیقاتی تهران مطرح شد ودر حالی که این رآکتور تنها جنبه تحقیقاتی داشت آنها حاضر به فروش اورانیوم غنی شده 20 درصدی به ما نشدند.

                وی خاطرنشان کرد: اگر این کار تحقیقاتی لازم نبود چرا 40 سال پیش آمریکایی ها این رآکتور را در تهران راه اندازی کردند و سوختش را نیز خودشان تامین می کردند. طبق ان پی تی آنها موظف بودند که هر گاه که ما نیاز به سوخت داشتیم بدون شرط سوخت را به ما بفروشند اما این کار را انجام ندادند و گفتند که درمقابل تحویل سوخت 5 درصد ، سوخت 20 درصد را مبادله می کنیم.

                سخنگوی وزارت امورخارجه با اشاره به اینکه آنها با این اقدام غنی سازی 5 درصدی ما را پذیرفتند تصریح کرد: تولید اورانیوم 20 درصد برای ما چرخه اقتصادی نداشته است. اینکه ما علاوه بر نیاز خود تولید کنیم هیچ صرفه ای ندارد . ما اکنون به دانش غنی سازی 20 درصدی به صورت کاملا بومی دست پیدا کرده ایم و اجازه نمی دهیم که هیچ کشوری حق ما را پایمال کند. در صورتی که این حق پذیرفته شود در مورد اینکه اورانیوم را از کجا تهیه کنیم بحث خواهیم کرد.

                مهمانپرست تصریح کرد: در مذاکرات بغداد نیز اینکه دو طرف به توافق رسیدند که مذاکرات ادامه پیدا کند مثبت است اما اینکه بخواهند تهدیدهایی بوجود آورند بارها دیده اند که به نتیجه نمی رسد. حقوق ما باید به رسمیت شناخته شود و در چارچوب هسته ای بحث کنیم.

                وی در پاسخ به سئوالی درباره جزایر سه گانه و حقانیت ایران گفت: ما معتقدیم که همه سیاست هایمان از یک منطق قوی برخوردار است و بر اساس مستندات بین المللی مباحث خود را دنبال می کنیم.

                سخنگوی وزارت امورخارجه با اشاره به اینکه جزایر را متعلق به خاک کشورمان می دانیم چرا که مستندات تاریخی در این زمینه وجود دارد بیان کرد: اگر طرفی حرف غیر منطقی زد و مردم ما عصبانی شدند در مقابل فکر نمی کنیم که ما هم باید شبیه آنها رفتار کنیم.

                به گفته مهمانپرست دنیای امروز مشکلات جدی تری دارد و مدیریت تبعیض آمیز از مباحث مهمی است که ما بر آن تاکید داریم. این مدیریت از سوی آمریکا و متحدانش صورت می گیرد و به همین دلیل مخاطب اصلی ما از کار عمومی دنیا است و طرحهای نویی را برای اداره جهان داریم و معتقدیم که عدالت باید حاکم شود.

                وی در پاسخ به سئوالی درباره روابط ایران با کشورهای همسایه بویژه ترکیه، افغانستان و آذربایجان نیز افزود: توسعه همکاری با کشورهای همسایه جزو مهمترین اصول سیاست خارجی ما است. فتنه هایی در منطقه دنبال می شود که بین کشورهای همسایه اختلاف و درگیری ایجاد کند. ما باید همه خودمان هوشیار باشیم و هم به کشورهای همسایه هشدار بدهیم که هوشیار باشند.

                سخنگوی وزارت امورخارجه تصریح کرد: ترکیه یک کشور مهم منطقه است و ما می توانیم به کمک یکدیگر تاثیرات مثبت در تحولات و ثبات و امنیت منطقه داشته باشیم . در خیلی از موضوعات نظرات نزدیک داریم و اختلافات را نیز می توانیم با ادله و بحث برطرف کنیم.

                مهمانپرست تاکید کرد : راه ایجاد ثبات و امنیت در منطقه همکاری های منطقه ای و کشورهای منطقه باید به سوی خواسته های مردم خود حرکت کنند.

                وی در پاسخ به سئوال دیگری درباره انتخابات مصر بیان کرد در مصر جریانات اسلامی بیشترین رای را دارند و بالاترین میزان رای مردم نیز به اسلامگراها بوده است.

                سخنگوی وزارت امورخارجه بیان کرد: این امر قابل پیش بینی بود که در انتخابات وقتی نمایندگان زیادی از جریان اسلامگرایی کاندید شوند رای در بین آنها تقسیم می شود بعضی از کشورهای دیگر نیز مایل نیستند که جریان اسلامی در مصر رای بیاورد و به همین دلیل تبلیغاتی انجام می دهند.

                وی تاکید کرد: به هر حال نکته مهم این است که در صورتی که انتخابات مصر با نظر مردم و سلامت برگزار شود حتما به نظر مردم احترام بگذاریم. طبیعی است که انتظار داشته باشیم همه جریاناتی که به اسلامگراها رای دادند در انتخابات دوم نیز به اسلامگراها رای بدهند و می توان حدس زد که احمد مرسی با رای بالایی در مرحله دوم انتخابات مصر پیروز شود.

                مهمانپرست همچنین در پاسخ به سئوالی درباره تصمیم گیری هایی که نماینده شورای عالی امنیت ملی در مذاکرات ایران و 1+5 انجام می دهد بیان کرد: در کشور ما برای تصمیم گیری های کلان تدبیری اندیشیده شده و مجموعه ای به اسم شورای عالی امنیت ملی وجود دارد که در آن همه نهادها و ارگانها حضور دارند و اختلاف سلیقه ها مطرح می شود و تصمیم نهایی به دست رهبری رسیده و با تایید رهبری قابل اجرا خواهد بود.

                وی تاکید کرد از این جهت قدرت مذاکره کننده ما در مذاکرات بالاست و به همین دلیل جلیلی می تواند محکم حرف آخر را بزند. طرف مقابل نیز اگر ضعیف است مشکل خودش است.

                سخنگوی وزارت امورخارجه تصریح کرد:یکی از نکات حاشیه ای در مذاکرات بغداد این بود که میزان جلسات کشورهای 1+5 با خودشان بیشتر از جلساتی بود که با ما داشتند و انگار مذاکرات بهانه ای بود برای اینکه دور هم جمع شوند و بحث کنند.

                مهمانپرست تاکید کرد: خوشبختانه در کشورما این طور نیست و همه بخش های نظام از نظر مذاکره کننده حمایت می کنند و همه تابع نظرات نهایی در چارچوب نظام هستیم.

                وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره نقش بیداری های اسلامی در سالهای اخیر در منطقه و چگونگی شکل گیری بیداری اسلامی و نقش انقلاب اسلامی در این بیداری ها توضیح داد.

                سخنگوی وزارت امورخارجه به برخی از فتنه های آمریکایی در منطقه اشاره کرد و گفت: بعد از ظهور بیداری اسلامی در منطقه ، سیاست خارجی آمریکا همان سیاست قبلی است و تنها ظاهر حضور آنها در منطقه تغییر کرده در آن زمان می خواستند از طریق دیکتاتورهای دست نشانده خود نفوذ پیدا کنند اما اکنون به دلیل نفرت مردم به این سمت رفته اند که یا بیداری اسلامی را متوقف کرده و یا اینکه آن را به انحراف بکشند.

                مهمانپرست با اشاره به اینکه آمریکایی در فتنه 88 نیز تلاش کردند این خط انحرافی را در ایران وارد کنند بیان کرد در سوریه نیز حرکتی که ایجاد شده برای انحراف در بیداری اسلامی منطقه است.

                وی گفت: خیلی از کشورهای منطقه به جای آنکه در اقتدار خود تکیه داشته باشند به قدرتها تکیه کرده و خواسته های آنها را پیگیری می کنند.
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                نظر

                • پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

                  #473
                  در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                  با سلام و احترام

                  قصد من جمع آوری اخبار مختلف و نظرات افراد مختلف جهت رویت همه همکاران محترم می باشد

                  خدا شاهده همه ماهایی که تو بورس سرمایه داریم یه جورایی نگرانیم و خب حق هم داریم

                  و باید به نظر من واقعیت رو دید و نظرها و عقاید همه رو بررسی کرد و سپس تصمیم گرفت

                  ولی اگر جناب پرریسک می خواهند چشم

                  من دیگر هیچ خبری در خصوص مذاکرات نمی گذارم
                  ;)
                  با سلام...
                  ما کی باشیم بگیم خبر بزنن دوستان یا نزنن..قصد جسارت نبود...

                  دوست من تشکر از اطلاع رسانی شما ودیگر عزیزان ...
                  منظورم چیز دیگری بود ..این که دوستان در همه حال ارامش خودشون رو حفظ کنن واسترس به خودشون راه ندن وبا استراتژی پیش برن...

                  دیروز اون عزیزانی که مپنا وخیلی سهام رو روی منفی فروختن بالای 5 درصد با کارمزد ضرر کردن..همین امروز همون سهام رو میتونستن 4 درصد بالاتر بفروشن وفردا 8 درصد در بعضی سهام..

                  یا اونایی که دیروز تو اتی تو صف خرید سکه خریدن امروز 3 درصد منفی خورد وشاید فردا بازم منفی بخوره واین خودش یعنی ضرر..

                  اگر ضرر به خاطر ورود سهم به روند اشتباه باشه مورد نیست ولی ضرری که به خاطر استرس واز روی ترس ادم به خودش میزنه یه چیز دیگه هست ...

                  از زحمات شما تشکر می کنم وهمواره خبرها رو دنبال می کنیم ..

                  نظر

                  • farhad_p
                    عضو فعال
                    • Jul 2011
                    • 1006

                    #474
                    مقام سابق رژیم صهیونیستی:
                    موفقیت مذاکرات 1+5 با ایران برای تل آویو "فاجعه آمیز" خواهد بود
                    خبرگزاری فارس: یکی از مقامات ارشد سابق رژیم صهیونیستی در ادامه رویکردهای ضد ایرانی تل آویو مدعی شد که هرگونه موفقیت در مذاکرات هسته ای با ایران و یا دادن امتیاز به تهران پیامدهای منفی و فاجعه باری برای یهودیان بدنبال خواهد داشت.

                    به گزارش فارس، "افرایم اسنه" معاون سابق وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در مصاحبه اختصاصی با سرویس داخلی و بین المللی رادیو اسرائیل، از جدیدترین مذاکرات میان ایران و 1+5 ابراز خشم و تاکید کرد که دادن هرگونه امتیازی به فعالیت های هسته ای تهران می تواند پیامدهای فاجعه باری برای موجودیت یهود داشته باشد.

                    اسنه در ادامه مصاحبه خود با این ادعا که رسیدن به هرگونه راه حل درباره مناقشه برنامه انژری هسته ای ایران، برای تل آویو اثرات منفی به دنبال خواهد داشت، اعلام کرد که اسرائیل مذاکرات میان ایران و گروه 1+5 که شامل کشورهای "آمریکا"، "انگلیس"، "فرانسه"، "روسیه"، "چین" و "آلمان" می شود را با دقت نظارت می کند.

                    این گونه اظهارات ضد ایرانی معاون سابق وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در شرایطی گزارش می شود که "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر اسرائیل نیز یک روز پیش از مذاکرات بغداد در جهت تعیین تکلیف برای کشورهای مذاکره کننده با ایران به آنها تاکید کرد که از خود اراده و نه ضعف نشان دهند و موضع سختگیرانه تری در قبال ایران اتخاذ کنند.

                    مذاکرات اخیر ایران با 1+5 در بغداد به دلیل موضع انعطاف ناپذیر دیپلماتیک واشنگتن در قبال تهران و تعهد پایدار واشنگتن به خواسته های ضد ایرانی تل آویو بی نتیجه به پایان رسید به طوریکه پایگاه تحلیلی "آنتی وار" در گزارشی متعاقب این مذاکرات، تعظیم "باراک اوباما" رئیس جمهوری آمریکا در قبال اسرائیل را عامل ناکامی مذاکرات بغداد توصیف کرد.

                    قدرت های غربی در جریان این مذاکرات از ایران خواستند تا فعالیت های غنی سازی اورانیوم 20 درصد را متوقف کند؛ این خواسته غربی ها در شرایطی مطرح شد که آنها به خواسته ایران مبنی بر کاهش تحریم های اقتصادی و اجرای اقدامات گام به گام پاسخ مثبت ندادند؛ ایران اعلام کرده است که تا زمانیکه حق مسلم ایران به عنوان یکی از کشورهای امضا کننده پیمان منع گسترس تسلیحات هسته ای "ان پی تی" برای انجام فعالیت های غنی سازی به رسمیت شناخته نشود، مذاکرات پیشرفتی نخواهند داشت.
                    گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #475
                      اسرائیل قولش به امریکا برای عدم حمله به ایران تا آبان ماه را پس گرفت/وزیر دفاع آمریکا: گزینه نظامی علیه ایران آماده است


                      لئون پانه تا، وزیر دفاع آمریکا گفت که این کشور اماده ی انجام هر اقدامی برای جلوگیری از تولید سلاح هسته ای توسط ایران است.

                      راشاتودی نوشت: لئون پانه تا، وزیر دفاع آمریکا گفت که این کشور اماده ی انجام هر اقدامی برای جلوگیری از تولید سلاح هسته ای توسط ایران است.

                      به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، سفیر امریکا در رژیم صهیونیستی چندی پیش گفت که گزینه نظامی علیه ایران کاملا آماده است و برنامه ریزی های لازم انجام شده است.

                      پانه تا، ضمن تایید گفته های دانیل شپیرو سفیر امریکا در اسرائیل گفت: در صورتی که مذاکرات دیپلماتیک موفقیت امیز نباشد، ما طرح های نظامی داریم.

                      وی در ادامه افزود: امریکا برنامه های ضروری برای دفاع از خود را دارد.

                      وزیر دفاع امریکا گفت: ما امیدواریم و ترجیح می دهیم که اختلافات بر سر برنامه هسته ای ایران از طریق دیپلماتیک حل شود اما این بدین معنا نیست که گزینه نظامی در دسترس نیست.

                      پانه تا اضافه کرد: گزینه نظامی نه تنها در دسترس بلکه آماده است.

                      راشاتودی در ادامه نوشت: اسرائیل تنها رژیمی است که بر استفاده از گزینه ی نظامی علیه ایران تاکید می ورزد. تل آویو روز 23 می و در اولین روز مذاکرات ایران و 1+5 در عراق مواضع خود را تکرار کرد. ایهود باراک، وزیر جنگ اسرائیل گفت: مذاکرات تنها به ایران اجازه می دهد که زمان بخرد.

                      راشاتودی مدعی شد: روز 24 می و حتی پیش از پایان رسمی مذاکرات، اسرائیل قول خود را مبنی بر عدم حمله به ایران، پیش از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا(آبان ماه) پس گرفت.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • hasa
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 724

                        #476
                        در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                        اسرائیل قولش به امریکا برای عدم حمله به ایران تا آبان ماه را پس گرفت/وزیر دفاع آمریکا: گزینه نظامی علیه ایران آماده است


                        لئون پانه تا، وزیر دفاع آمریکا گفت که این کشور اماده ی انجام هر اقدامی برای جلوگیری از تولید سلاح هسته ای توسط ایران است.

                        راشاتودی نوشت: لئون پانه تا، وزیر دفاع آمریکا گفت که این کشور اماده ی انجام هر اقدامی برای جلوگیری از تولید سلاح هسته ای توسط ایران است.

                        به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، سفیر امریکا در رژیم صهیونیستی چندی پیش گفت که گزینه نظامی علیه ایران کاملا آماده است و برنامه ریزی های لازم انجام شده است.

                        پانه تا، ضمن تایید گفته های دانیل شپیرو سفیر امریکا در اسرائیل گفت: در صورتی که مذاکرات دیپلماتیک موفقیت امیز نباشد، ما طرح های نظامی داریم.

                        وی در ادامه افزود: امریکا برنامه های ضروری برای دفاع از خود را دارد.

                        وزیر دفاع امریکا گفت: ما امیدواریم و ترجیح می دهیم که اختلافات بر سر برنامه هسته ای ایران از طریق دیپلماتیک حل شود اما این بدین معنا نیست که گزینه نظامی در دسترس نیست.

                        پانه تا اضافه کرد: گزینه نظامی نه تنها در دسترس بلکه آماده است.

                        راشاتودی در ادامه نوشت: اسرائیل تنها رژیمی است که بر استفاده از گزینه ی نظامی علیه ایران تاکید می ورزد. تل آویو روز 23 می و در اولین روز مذاکرات ایران و 1+5 در عراق مواضع خود را تکرار کرد. ایهود باراک، وزیر جنگ اسرائیل گفت: مذاکرات تنها به ایران اجازه می دهد که زمان بخرد.

                        راشاتودی مدعی شد: روز 24 می و حتی پیش از پایان رسمی مذاکرات، اسرائیل قول خود را مبنی بر عدم حمله به ایران، پیش از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا(آبان ماه) پس گرفت.
                        واون موقع درست پیش بینی نوسترآداموس خواهد بود که در سپتامبر سال 2012 جنگ بزرگی در خاورمیانه صورت خواهد گرفت.
                        قانون ماندن همیشگی در بورس:
                        1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
                        2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
                        3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
                        4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
                        5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
                        6- صبور بودن.

                        نظر

                        • مشکات
                          عضو عادی
                          • Mar 2012
                          • 68

                          #477
                          دوستان دقت کردین مسوولین محترم در گرفتن حق هسته ای خودشان چقدر سمج هستند! ولی در دادن حق ملت خودشان آیا به همان اندازه سماجت به خرج میدهند؟! (آیا زندگی بی دغدغه و بدون تورم حق ملت نیست و فقط انرژی هسته ای حق ملت است؟؟؟!!!!)

                          مطمین باشین با این روندی که در پیش گرفته اند تا مملکت و ملت را بیشتر از این فلج نکنند دست بردار نخواهند بود. اگر جنگ شود خون از دماغ یکی از این آقایان نخواهد ریخت و ما ملت بیچاره داغون تر خواهیم شد!

                          بازهم شعار بدین انرژی هسته ای حق مسلم ماست!

                          نظر

                          • hasa
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 724

                            #478
                            در اصل توسط مشکات پست شده است View Post
                            دوستان دقت کردین مسوولین محترم در گرفتن حق هسته ای خودشان چقدر سمج هستند! ولی در دادن حق ملت خودشان آیا به همان اندازه سماجت به خرج میدهند؟! (آیا زندگی بی دغدغه و بدون تورم حق ملت نیست و فقط انرژی هسته ای حق ملت است؟؟؟!!!!)

                            مطمین باشین با این روندی که در پیش گرفته اند تا مملکت و ملت را بیشتر از این فلج نکنند دست بردار نخواهند بود. اگر جنگ شود خون از دماغ یکی از این آقایان نخواهد ریخت و ما ملت بیچاره داغون تر خواهیم شد!

                            بازهم شعار بدین انرژی هسته ای حق مسلم ماست!
                            جالبه که نوسترآداموس پیشبینی کرده که برنده جنگ ایران خواهد بودتا الان بیشتر پیش بینی ایشون درست از آب دراومده http://ir-swastika.persianblog.ir/post/6
                            یک نگاه کنید بعد نیست .
                            مثل اینکه این جریان ایران و مذاکراتش منو خرافاتی کردهL-)
                            قانون ماندن همیشگی در بورس:
                            1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
                            2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
                            3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
                            4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
                            5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
                            6- صبور بودن.

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #479
                              روزنامه کرهای دانگ آایلبو:

                              عقبنشینی گام به گام آمریکا / احتمال معافیت کره جنوبی از تحریم ایران
                              خبرگزاری فارس: یک روزنامه کره جنوبی از احتمال معاف شدن این کشور از قانون تحریم نفتی آمریکا علیه ایران در هفته جاری خبر داد اما نوشت تحریم بیمه ای نفت ایران توسط اتحادیه اروپا نیز مانع دیگری در برابر واردات نفت این کشور از ایران است.

                              به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از روزنامه کره ای دانگ آایلبو، یک منبع آگاه در دولت کره جنوبی با اشاره به خودداری اتحادیه اروپا از ارائه پوشش بیمه ای برای محموله های وارداتی نفت این کشور از ایران گفت سئول با استفاده از منابع داخلی و یا همسایگانش می تواند جایگزینی برای پوشش بیمه ای اروپا بیابد.
                              وی افزود: «در صورتی که کره با استفاده از ظرفیت داخلی خود، بخشی از پوشش بیمه ای ضروری برای کشتی های حامل نفت را خود تامین کند و یا همانند ژاپن با کشورهای همسایه در این زمینه همکاری کند، روش های جایگزین برای واردات نفت از ایران پس از تحریم بیمه ای اتحادیه اروپا وجود خواهد داشت.وی در عین حال گفت هر کدام از وزارت خانه های دولتی به صورت مستقل اقداماتی را انجام می دهند و با گفتن اینکه نه این روش به کار می آید و نه آن روش، یکدیگر را سرزنش می کنند.بر اساس این گزارش احتمال می رود آمریکا، کره جنوبی را در فهرست کشورهای معاف از قانون تحریم ها علیه ایران و از جمله تحریم واردات نفت از ایران قرار دهد . تاکنون 11 کشور از جمله ژاپن و برخی کشورهای اروپایی از این قانون معاف شده اند. این فهرست قرار است این هفته اعلام شود.ناظران معتقدند، در حالی که کره عمده توجه خود را معطوف تحریم های آمریکا کرده بود، این کشور صدمه زیادی از تحریم بیمه ای اتحادیه اروپا علیه ایران خواهد دید.کشتی های حمل نفت قادر نیستند بدون برخورداری از پوشش بیمه ای به نقل و انتقال نفت بپردازند، زیرا ممکن است در صورت وقوع هر گونه حادثه ای، به میزان زیادی متضرر شوند. یک نفتکش بزرگ باید از پوشش بیمه ای به مبلغ یک تریلیون وون (860 میلیون دلار) برخوردار باشد تا بتوانند در مقابل خسارات عمده وارده به بدنه کشتی و همچنین صدمات انسانی و زیست محیطی از پوشش بیمه ای استفاده کنند. به همین دلیل اکثر کشورها از ورود کشتی های فاقد پوشش بیمه ای به بنادر خود جلوگیری می کنند.مشکل اینجاست که عمده شرکت های ارائه کننده پوشش بیمه ای برای تانکرهای حمل نفت، در کشورهای اروپایی قرار دارند.
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #480
                                «وندی شرمن»، معاون امور سیاسی وزیر امور خارجه آمریکا بلافاصله پس از پایان مذاکراتش در قالب ۱+۵، به سرزمینهای اشغال شده فلسطین مسافرت کرد تا مقامات تل آویو را در جریان محتوای مذاکرات گذارد؛ اما او درباره مذاکرات چه گفت و چه شنید؟!
                                کد خبر: ۲۴۷۸۳۲
                                تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۴


                                «وندی شرمن»، معاون امور سیاسی وزیر امور خارجه آمریکا، بلافاصله پس از پایان مذاکراتش در قالب ۱+۵، به سرزمینهای اشغال شده فلسطین مسافرت کرد تا مقامات صهیونیستی را در جریان محتوای مذاکرات گذارد.

                                به گزارش «تابناک»، وی در کنفرانسی مطبوعاتی که در تل آویو برگزار کرد، به خبرنگاران گفت: اختلافی میان مقامات واشنگتن و تل آویو در مواجهه با برنامه هستهای ایران نیست.

                                وی در عین حال اشاره کرد که برخی از جنبههای حساس گزارش خود به مقامات تل آویو را رسانهای نخواهد کرد.

                                بنا بر این گزارش، وندی شرمن، در این سفر با وزیر دفاع، مشاور امنیت ملی و شماری از کارشناسان امور ایران در سرزمینهای اشغالی دیدار و گفتوگو و احتمالا جنبههای حساس مذاکرات بغداد را به این افراد منتقل کرده است تا اطلاعات آنان از مواضع ایران به روز شود.

                                پس از پایان مذاکرات وندی شرمن با شخصیتهای صهیونیستی، یکی از مقامات بلندپایه این رژیم گفته است: ما تا پیش از مذاکرات بغداد، گمان میکردیم که ایران به بغداد آمده تا با قربانی کردن غنیسازی اورانیوم در سطح ۲۰ درصد، برنامه غنیسازی خود را مشروعیت قانونی و بینالمللی ببخشد، اما انتظارهای ایران فراتر از چنین چیزی بود.

                                این مقام صهیونیستی همچنین گفته است: تنها دستاورد این گفتوگوها برای ایران بوده که هفتههایی دیگر را برای ادامه غنیسازی خود خریده است.

                                احتمالا پیشفرض این مقام تل آویو این بوده که ایران در مذاکرات مسکو غنی سازی را متوقف خواهد کرد و تنها میخواسته تا آن زمان هم برنامه غنیسازی داشته باشد که با توجه به محتوای مذاکرات و سخنان نمایندگان ایران، چنین پیشفرضی بسیار نادرست به نظر میرسد!
                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X