آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بیل گیتس
    عضو عادی
    • Jan 2012
    • 167

    #496
    وای این خبر که گفته اگه حق ایران رو بپذیرن برای غنی سازی 20 درصدی ،انرا متوقف میکنیم فوق العاده است.
    امیدوارم اینقدر به ایران فشار وارد کنند تا مذاکرات نتیجه بدهد.
    شاید در نوع خودش تا به امروز مهمترین خبر هسته ای باشد.باید دید واکنش غربی ها چیست.

    نظر

    • مات
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 5650

      #497
      تمام اين اتيشا از گور اون اسراييل در مياد مشكل اسراييله تا زماني كه اقايون مشكلشونو با اون حل نكنند همين داستانه من بعيد ميدونم لابي صهيونيسم بذاره كه كشورهاي غربي بپذيرن حق ايرانو توي غني سازي 20 درصدي
      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

      نظر

      • مخبرالدوله
        عضو فعال
        • May 2012
        • 5228

        #498
        در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Post
        تمام اين اتيشا از گور اون اسراييل در مياد مشكل اسراييله تا زماني كه اقايون مشكلشونو با اون حل نكنند همين داستانه من بعيد ميدونم لابي صهيونيسم بذاره كه كشورهاي غربي بپذيرن حق ايرانو توي غني سازي 20 درصدي
        لابی صهیونیسم بعداز انقلاب دنبال فرصت بود تا بتونه به ایران ضربه بزنه.....
        در دولت نهم و دهم ...این فرصت به اسراییل داده شده.....
        کدهای فرصت هم ......هولوکاست و غنی سازی بود....

        مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #499
          مهمانپرست: رویکرد فشار-مذاکره اشتباه است و پاسخ نمیدهد


          رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت خارجه ایران، روز سهشنبه ۹ خرداد در نشست هفتگی خود در واکنش به اظهارات وزیر خارجه آمریکا مبنی بر اینکه تحریمها علیه ایران همچنان باقی است گفت که «رویکرد فشار و مذاکره رویکردی اشتباه است و پاسخ نمیدهد و تاکنون هم ندادهاست.»

          هیلاری کلینتون، وزیر خارجه ایالات متحده روز پنجم خرداد و به دنبال مذاکرات هستهای ایران و شش قدرت جهانی در بغداد، از تهران خواست تا شکافی را که به گفته وی میان ایران و ۱+۵ وجود دارد از میان بردارد، و با بیان اینکه «اختلافات مهم بر سر برنامه هستهای ایران باقی است» افزود که «تحریمها علیه ایران همچنان ادامه دارد.»

          رامین مهمانپرست روز سهشنبه در واکنش به این سخنان هیلاری کلینتون گفت: «همانطور که آقای جلیلی [مذاکره کننده ارشد هسته ای ایران] در کنفرانس مطبوعاتی خود در بغداد اعلام کرد رویکرد فشار-مذاکره رویکردی اشتباه است و پاسخ نمیدهد و تاکنون هم ندادهاست؛ اینکه بهتر است با تصورات اشتباه وارد مذاکرات نشوند.

          وی افزود: «ما همیشه سعی کردهایم از فشارها به عنوان فرصت استفاده کنیم. اگر باز هم اشتباه کنند دیرتر به نتیجه مطلوب خواهند رسید و با تصورات اشتباه و فرض غلط وارد موضوعات میشوند به همین دلیل به نتیجه نمیرسند.»

          ایران و گروه ۱+۵ روز چهارشنبه و پنجشنبه در بغداد مذاکرات هستهای خود را در سه جلسه دنبال کردند. هماینک قرار بر این است که مذاکرات هستهای با ایران در روزهای ۲۹ و ۳۰ خرداد (۱۸ تا ۱۹ ژوئن) در مسکو پیگیری شود.

          درخصوص این دورههای تازه از مذاکرات هستهای رامین مهمانپرست در نشست خبری سهشنبه خود افزود: «اینکه کشورهای پنج به علاوه یک پیششرطهای غیر منطقی خودشان را حذف کنند، یک قدم مثبت تلقی میشود و اینکه آنها هم به این نتیجه برسند که راه برخورد از موضع فشار و از موضع بالا برای مذاکره با کشور ما جواب نمیدهد، یک قدم مثبت تلقی میشود.»

          به نظر می رسد منظور سخنگوی وازرت خارجه ایران از «پیش شرط های غیر منطقی»، توقف غنی سازی اورانیوم باشد.

          شورای امنیت تاکنون با تصویب چهار قطعنامه تحریمی از تهران خواسته تا غنی سازی را متوقف کند ولی تهران همواره از این دستور سرپیچی کرده و غنی سازی را حق خود می داند.

          رامین مهمانپرست گفت: «ما امیدواریم حالا که این مسیر برای گفتوگوهای سازنده درحال پیگیری است، در اجلاسهای بعدی در مسکو و یا احتمالا مذاکرات بعدی بتوانیم دیدگاههای خودمان را به یکدیگر نزدیک کنیم.»

          کشورهای اتحادیه اروپا قرار است از ماه ژوئیه برنامه تحریم نفت خام ایران را به طور کامل به اجرا بگذارند و دیپلماتهای اروپایی میگویند تا زمانی که تهران «گامهای ملموسی» در راستای شفافسازی فعالیت هستهای خود برندارد این تحریمها ادامه خواهند داشت.

          مقررات تازهای که از سوی ایالات متحده علیه صنعت نفت ایران وضع شده نیز از روز ۲۸ ژوئن به اجرا گذاشته شد و این در ادامه تحریمهای متعددی است که پیش از این از سوی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران وضع شدهاست.

          غرب و اسرائیل تهران را متهم می کنند که قصد ساخت بمب اتمی را دارد. ایران همواره این اتهام را رد کرده و برنامه هسته ای خود را صلح آمیز می خواند.

          مشاور رهبر ایران: مذاکرهکنندگان غربی حداقل بین خود هماهنگی داشته باشند

          به گزارش خبرگزاری مهر، علیاکبر ولایتی مشاور رهبر جمهوری اسلامی، روز سهشنبه در حاشیه یک همایش در مورد مذاکرات هستهای در بغداد و مسکو نیز سخن گفته و اینگونه توصیه کرد که «۱+۵ تا پیش از مذاکرات مسکو با یکدیگر مشورت بیشتری انجام دهند تا اجلاس مسکو نتایج ملموستری را برای طرفین به همراه داشته باشد.»

          وی در مورد مذاکره انجامشده افزود: «در بغداد همانطور که انتظار میرفت طرف مقابل مایل به ادامه مذاکره بود اما طرح مشخص و جامعی نداشت.»

          به گفته علیاکبر ولایتی، گروه ۱+۵ در بغداد «بیش از اینکه با ایران برای رسیدن به نتیجه لازم مذاکره کنند بین خود ساعات متمادی وقت گذاشتند.»

          مشاور آیتالله خامنهای در ادامه گفت که: «امیدواریم که طرفهای ۱+۵ قبل از اینکه به اجلاس بیایند حداقل بین خود هماهنگی داشته باشند که بتوانند در مذاکره با انسجام و هدف مشخص شرکت کنند.»
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #500
            رئیسجمهور آلمان: به تلاش برای حل دیپلماتیک مناقشه اتمی ایران ادامه میدهیم

            رئيسجمهور آلمان در دیدار خود از اسرائیل با بیان اینکه "بمب اتمی در دست ایران خطری مشخص برای اسرائیل و تمامی منطقه" است گفت: «آلمان باز هم سعی میکند اختلافات هستهای با ایران از طریق دیپلماتیک حل و فصل شود.»


            یواخیم گاوک همچنین بر آمادگی کشورش برای حمایت از امنیت و حق موجودیت اسرائيل تأکید کرد و افزود: «در عین حال درخواستهای بهحق فلسطینیها هم باید در نظر گرفته شود.»


            شیمون پرز، رئیس جمهور اسرائيل نیز بر دوستی دوجانبه کشورش و آلمان تأکید کرد.
            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #501
              نگرانی رئیسجمهور آلمان از افزایش انتقادها از اسرائیل


              رئيس جمهور آلمان به اسرائيل سفر کرده است تا بر دوستی میان دو کشور آلمان و اسرائیل تاکید کند. او در سخنان خود در اورشیلم/بیتالمقدس نشان داد که نسبت به نگاه انتقادی بسیاری از شهروندان آلمانی نسبت به اسرائیل نگران است.
              به گزارش خبرگزاریها، یوآخیم گاوک، رئیس جمهوری آلمان، در سخنرانی کوتاه خود در روز سهشنبه (۲۹ مه/ ۹ خرداد) در اورشیلم/بیتالمقدس گفت: «آلمان و اسرائیل از هر زمان دیگری به یکدیگر نزدیکترند.» وی در پاسخ به خبرنگار روزنامه هاآرتص که درباره کاهش جایگاه اسرائیل در نزد آلمانیها پرسید، گفت: «بدون آن که به نظرسنجیها اهمیت زیاد از حد بدهم، به عنوان دوست اسرائیل نگران نتایج هستم.»

              اشاره گاوک به نتایج نظرسنجی است که اخیرا در آلمان انجام شد. بر اساس این نظرسنجی ۷۰ درصد آلمانیها دولت اسرائیل را متهم میکنند که منافع خود را بدون توجه به منافع سایر ملل دنبال میکند و ۵۹ درصد حتی سیاست دولت اسرائیل را "خشن" دانستهاند.

              رئیس جمهوری آلمان در سخنان خود تاکید کرد که آلمان به خاطر گذشتهاش مسئولیت ویژهای نسبت به اسرائیل دارد. گاوک گفت: «افزایش انتقادها از اسرائیل پدیدهای منحصر به آلمان نیست، ولی ما آلمانیها باید از خود سوال کنیم با کدام نگاه از سیاست اسرائیل انتقاد میکنیم؟ این انتقاد باید در چارچوب مناسبات دوستانه باشد. زیرا در چنین شرایطی است که جا برای انتقاد وجود دارد، ولی نه برای پیشدواری.»

              رعایت حقوق دوطرف، شرط تحقق صلح

              گاوک سخنان انتقادآمیز گونتر گراس، نویسنده آلمانی و برنده جایزه نوبل ادبی را که گفته است "سیاست اسرائیل صلح جهانی را تهدید میکند"، نظر شخصی وی خواند. وی گفت که این نظر بازتاب سیاست آلمان نیست و افزود که سیاست کشورش در قبال اسرائیل حفظ صلح در مرزهایی امن برای این کشور است. گاوک در عینحال افزود، برای تحقق این امر طرح دو کشور مستقل فلسطینی و اسرائيلی و توجه به "خواستههای بهحق مردم فلسطین" مهم است.

              یوآخیم گاوک تاکید کرد که آنچه اهمیت دارد، عملی شدن این راه حل و به رسمیت شناختن حق طرف متقابل از سوی طرفین درگیر است.

              مذاکرات صلح میان اسرائیل و فلسطینیها طی ماههای اخیر متوقف شده است. شهرکسازی بیوقفه اسرائیل در سرزمینهای فلسطینی یکی از موانع ادامهی گفتوگوهاست. در این میان تلاشهایی برای از سرگرفته شدن مذاکرات صورت گرفته که چندان نتیجهبخش نبود. از جمله دیدار اسحاق مولخو، فرستاده نخستوزیر اسرائیل، با محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، حدود دو هفته پیش که در آن فرستاده اسرائيل خواستار از سرگیری مذاکرات بدون هیچ پیششرطی از سوی فلسطینیها شده بود.

              در ماه آوریل سال جاری محمود عباس در نامهای مبنای ادامه مذاکرات را توقف کامل پروژههای شهرکسازی در مناطق فلسطینی و در شرق اورشلیم /بیتالمقدس و نیز بهرسمیت شناختن مرزهای پیش از جنگ ششروزهی سال ۱۹۶۷ دانسته بود.

              قرار است رئيس جمهوری آلمان در پایان سفر خود در روز پنجشنبه از مناطق فلسطینی نیز دیدن کند. این اولین سفر رسمی او پس از رسیدن به مقام ریاست جمهوری آلمان به کشوری غیر اروپایی است.
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

                #502
                در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                لابی صهیونیسم بعداز انقلاب دنبال فرصت بود تا بتونه به ایران ضربه بزنه.....
                در دولت نهم و دهم ...این فرصت به اسراییل داده شده.....
                کدهای فرصت هم ......هولوکاست و غنی سازی بود....
                اينكه بگيم لابي صهيونيسم از اول انقلاب دنبال فرصت بود تا بتونه به ما ضربه بزنه را من باهاش موافق نيستم تو زمان جنگ ايران با عراق همين اسراييل كلي اونجا به درد ما خورد بمب باران سايتاي هسته اي عراق كه اگر صدام به بمب اتم دست پيدا ميكرد خدا ميدونه چه اتفاقي ميافتاد يا قرار داد مارك فارلين كه كلي همين اسراييليها تجهيزات نظامي ميفرستادن براي ما
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                نظر

                • مخبرالدوله
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 5228

                  #503
                  در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Post
                  اينكه بگيم لابي صهيونيسم از اول انقلاب دنبال فرصت بود تا بتونه به ما ضربه بزنه را من باهاش موافق نيستم تو زمان جنگ ايران با عراق همين اسراييل كلي اونجا به درد ما خورد بمب باران سايتاي هسته اي عراق كه اگر صدام به بمب اتم دست پيدا ميكرد خدا ميدونه چه اتفاقي ميافتاد يا قرار داد مارك فارلين كه كلي همين اسراييليها تجهيزات نظامي ميفرستادن براي ما
                  همه دنیا این پروژه دروغ امریکا رو برای گرفتن عراق رو برملا کردن.....
                  شما هنوز باور داری که صدام میخواسته بمب اتم بسازه!!!

                  مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                  نظر

                  • مات
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 5650

                    #504
                    در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                    همه دنیا این پروژه دروغ امریکا رو برای گرفتن عراق رو برملا کردن.....
                    شما هنوز باور داری که صدام میخواسته بمب اتم بسازه!!!
                    سايت هسته اي عراق به نام تموز تو جنگ ايران و عراق توسط اسراييل بمب باران و نابود شد اينو كله دنيا قبول داره بحث حمله امريكا سر سلاحهاي كشتار جمعي بوده ولي نمي تونيم منكر حمله اسراييل به سايت هسته اي عراق شويم
                    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                    نظر

                    • Jamshidyar
                      كاربر فعال
                      • Oct 2011
                      • 556

                      #505
                      در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                      همه دنیا این پروژه دروغ امریکا رو برای گرفتن عراق رو برملا کردن.....
                      شما هنوز باور داری که صدام میخواسته بمب اتم بسازه!!!
                      جناب مخبر الدوله، اون دم کوتاه انواع سلاح های شیمیایی رو سر جوونای بی گناه ما آزمایش کرد، اصلا جای تعجب نداره که دنبال همچین سلاحی بوده باشه.

                      در مورد رژیم اسرائیل، این چند ساله ما اینها رو شدیدا بر علیه خودمون تحریک کردیم، و این اواخر هم کاملا کمک کردیم تا علیه ما به اجماع جهانی برسن، به خیال اینکه حمایت اعراب رو بدست بیاریم و اعراب هم کاملا برادرانه بر علیه ما به اتحاد و اجماع رسیدن. الآن دیگه همه باور دارن ایران غول بی شاخ و دمیه که می خواد اسرائیل طفل معصوم رو نابود کنه !!! یاد هشدارهای سه سال پیش یه عزیزی افتادم
                      موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                      www.mahak-charity.org/main/fa

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #506
                        ابراز تردید هاشمی رفسنجانی نسبت به موفقیت دور تازه مذاکرات اتمی

                        اکبر هاشمی رفسنجانی می گوید که اگر روابط ایران با دنیا "معمولی" بود، مشکلی برای استفاده صلح آمیز از انرژی اتمی به وجود نمیآمد


                        اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس جمهور پیشین ایران به صورت تلویحی نسبت به فرجام موفقیت آمیز دور تازه گفت و گوهای اتمی ایران و گروهی از قدرت های جهانی، ابراز ناامیدی کرده است.
                        آقای هاشمی رفسنجانی، در گفت و گو با روزنامه جمهوری اسلامی که روز سه شنبه نهم خرداد (۲۹ می ۲۰۱۲) منتشر شده، گفته است که بعد از مذاکرات استانبول "با صحبت هایی که ایرانی ها و غربی ها کردند، خوشبینی کاذبی درست شد."
                        آقای هاشمی رفسنجانی گفته است که "هم ما می خواستیم در داخل کشورمان امیدی داشته باشیم و هم غربی ها به خاطر مشکلات اقتصادی که دارند به آن صحبت ها نیاز داشتند. لذا هر دو تلاش داشتند که بگویند فضا، فضای مثبتی است، اما در بغداد معلوم شد که این طور نیست."
                        گفته های اکبر هاشمی رفسنجانی به فاصله ۵ روز پس از پایان نشست دو روزه بغداد میان ایران و گروه ۱+۵ شامل بریتانیا، آمریکا، فرانسه، چین، روسیه و آلمان منتشر شده است.
                        سعید جلیلی، مذاکره کننده ارشد اتمی ایران و کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به عنوان نماینده گروه ۱+۵، به مدت دو روز هدایت این گفت و گو ها را در بغداد پایتخت عراق بر عهده داشتند.
                        این گفت و گو ها پس از مذاکرات استانبول انجام شد که دو طرف نتیجه آن را "مثبت و سازنده" خوانده بودند.
                        در پی ابراز خوشبینی به نتایج مذاکرات استانبول، نرخ طلا و ارز که روندی افزایشی در ایران پیدا کرده بود، اندکی کاهش یافت. اما این وضعیت پس از مذاکرات بغداد ادامه پیدا نکرد.
                        آقای هاشمی رفسنجانی گفته است که از مذاکرات بغداد "هنوز اطلاعات دقیقی نداریم و ارزیابی کار آسانی نیست، اما آنچه فعلا معلوم است این که آنها با حربه تحریم پیش می آیند و می گویند ما توانستیم با تحرم ایران را به نرمش در مذاکرات بکشانیم البته ایران هم نشان داده که با این تحریم ها و تهدیدها از میدان به در نمی رود."
                        ایران و گروه ۱+۵ توافق کرده اند که گفت و گو های خود را در حدود سه هفته آینده در مسکو پایتخت روسیه از سر بگیرند. دو طرف توصیف دقیقی از شرایط حاکم بر مذاکرات ارائه نکرده اند و از وجود اختلافات جدی خبر داده اند.
                        قدرت های طرف مذاکره ایران، بسته پیشنهادی ایران را که در بغداد ارائه شده بود، رد کرده اند و آمریکا از آماده بودن برنامه حمله به ایران خبر داده است.
                        ایران بلافاصله بعد از مذاکرات اعلام کرد که حاضر به توقف غنی سازی اورانیوم نیست.
                        آقای هاشمی رفسنجانی با مرور توسعه برنامه اتمی ایران در دوره ریاست جمهوری خود گفته است که "اگر روابط معمولی با دنیا داشتیم و بیخودی هم ما و هم آنها هی بهانه گیری نمیکردیم، برای استفاده صلح آمیز از انرژی اتمی مشکلی نمی داشتیم."
                        قدرت های جهانی در حدود ده سال است که بر سر برنامه های اتمی ایران با حکومت این کشور اختلاف نظر دارند.
                        ایران استفاده از فناوری صلح آمیز اتمی را حق خود می داند، اما کشورهای غربی می گویند که به نیات ایران در توسعه برنامه اتمی این کشور شک دارند.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • bahary
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 2510

                          #507
                          در اصل توسط pasha پست شده است View Post
                          از مسئولین محترم سایت درخواست می کنم در همین تاپیک چراغ نظر سنجی را روشن نمایند.
                          احمد آقا شما نفست ازجای گرم بلند می شود .
                          اینکارتاوان دارد .[/quote]

                          نه برادر عزیز دیگه نفسی باقی نمونده چه برسه به اینکه از جای گرم باشه!

                          نظر

                          • مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

                            #508
                            محسن رضایی:
                            ایران با مقاومت در برابر تهدیدات و تحریم ها در حال میوه چینی است

                            دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به روند رو به رشد مذاکرات با 1+5 گفت: مطمئن باشید انشاءالله در مذاکرات مسکو با عزتمندی به نتیجه خواهیم رسید زیرا ایران حق خود را طلب میکند.


                            به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، محسن رضایی ظهر امروز در جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: ایران اسلامی به برکت ایستادگی در برابر هر نوع تهدید و تحریم در حال میوهچینی از این مقاومتها بوده و به طور قطع پیروز عرصه مذاکرات خواهد شد.

                            وی، مذاکرات 1+5 را سرآغاز روند جدید دیپلماسی دانست و تصریح کرد: اینکه گروه 1+5 پذیرفته است با ایران سرافراز مذاکره کند، روند رو به رشد مذاکرات را نشان میدهد و ایران هم در این بین چیزی جز حق مسلم و قانونی خود را طلب نمیکند.

                            رضایی در ادامه سخنان خود اظهار امیدواری کرد که در ادامه مذاکرات و در دور بعد آن در مسکو، پیشرفتهای خوبی حاصل شود که این امر به بسیاری از مشکلات و موانع پیش رو پایان دهد.

                            دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: امیدواریم با پیشرفت روند مذاکرات شاهد لغو بخش زیادی از تحریمها از جمله در خصوص تحریم بانک مرکزی و حوزه نفت باشیم که این امر به بهبود وضعیت اقتصادی و آرامش این بخش میانجامد.

                            اخبار تکمیلی متعاقبا ارسال میشود.

                            انتهای پیام/ر20


                            ©2012 Fars News Agency. All Rights Reserved
                            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #509
                              روسیه: تحریم یکجانبه آمریکا علیه ایران باجخواهی است

                              وزارت امور خارجه روسیه تحریمهای یکجانبه آمریکا علیه ایران را «باجخواهی» نامیده و نسبت به «پیامدهای شدید» این تحریمها علیه شرکتهای روسی فعال در ایران هشدار داده است.
                              الکساندر لوکاشوویچ، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، گفته است: مسکو انتظار دارد شرکتهای روسی که تابع قوانین کنترل صادرات روسیه و محدودیتهای اعمال شده ازسوی شورای امنیت سازمان ملل هستند تحت تأثیر قوانین تجارت آمریکا علیه ایران قرار نگیرند.

                              آقای لوکاشوویچ که کشورش پیمانکار نیروگاه اتمی بوشهر در جنوب ایران است، درعین حال تأکید کرده است که روسیه محدودیتهای اعمال شده ازسوی شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران ازجمله موارد ذکرشده در قطعنامه ۱۹۲۹ علیه این کشور را اجرا میکند.

                              براساس قطعنامه ۱۹۲۹ که ژوئن ۲۰۱۰ (خرداد ۱۳۸۹) علیه برنامه هستهای ایران در شورای امنیت سازمان ملل تصویب شد انتقال قطعات حساس مرتبط با تکثیر هستهای و موشکی به ایران ازسوی دیگر کشورها ممنوع است.

                              درپی صدور این قطعنامه دمیتری مدودف، رئیسجمهور وقت روسیه، تحویل موشکهای اس-۳۰۰ به ایران را ممنوع اعلام کرد. به گفته ایران ارزش این قرارداد موشکی ۸۰۰ میلیون دلار بود.

                              آقای لوکاشوویچ تصریح کرده است که مسکو تحریمهای یکجانبهای که آمریکا در بیش از ۲۰ سال گذشته به «بهانه نگرانی» از برنامه اتمی ایران علیه این کشور وضع کرده را «دارای ماهیت فرامرزی و در نتیجه مغایر با قانون بینالملل میداند».

                              سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفته است: اینکه واشنگتن تلاش میکند قوانین خود را درسراسر دنیا اجرا کند و شرکتهای خارجی دارای روابط تجاری با ایران را تهدید میکند که دسترسی آنها به سیستمهای مالی آمریکا و استفاده از دلار را قطع میکند، مغایر با «اصول برتون وودز» است.

                              سیستم برتون وودز، سیستم مدیریت پول براساس نظم نوین پولی درسراسر جهان بود که سال ۱۹۴۴ و درپی تضعیف قدرتهای اقتصادی جهان در «برتون وودز» ایالت «نیوهمپشر» آمریکا دایر شد و دلار آمریکا را مبنای ارز در اقتصاد جهانی قرار داد؛ هدف از دایرشدن این سیستم تلاش برای دورماندن از فجایع جهانی اقتصادی و ایجاد ثبات اقتصادی برای قدرتهای اقتصادی جهان بود؛ این سیستم در سال ۱۹۷۶ کاملاً برچیده شد و دیگر ارزهای جهانی در کنار دلار باردیگر مبنای مراودات بازرگانی قرار گرفت.

                              الکساندر لوکاشوویچ گفته است: آمریکا از دلار به عنوان ارز معتبر در تجارت جهانی، برای تحریم ایران و مجبور کردن کشورهای دیگر به رعایت تحریمها سوءاستفاده میکند؛ واشنگتن کشورها را مجبور میکند که تمام مراودات تجاری خود با ایران را به وزارت دارایی آمریکا اطلاع دهند و این باجخواهی است.


                              روسیه یکی از کشورهای گروه ۵+۱ است که طرف مقابل گفتوگوهای هستهای ایران هستند؛ این کشور همراه با چین دیگر عضو گروه مخالف تشدید تحریمها علیه ایران است اگرچه به قطعنامههای صادرشده ازسوی شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران رأی مثبت داده است.

                              آمریکا، متحدان غربی آن در گروه ۵+۱ و اسرائیل نسبت به اهداف برنامه هستهای ایران مشکوک هستند و خواستار توقف غنیسازی اورانیوم شده و گفتهاند که اگر ایران غنیسازی را ادامه دهد، تحریمها علیه این کشور تشدید خواهد شد.

                              غنیسازی اورانیوم کاربرد غیرنظامی و نظامی دارد اما ایران بر ادامه این فرآیند پافشاری کرده و اهداف برنامه هستهای خود را صلحآمیز اعلام کرده است.

                              تازهترین دور مذاکرات دوطرف هفته گذشته در بغداد برگزار شد و مسکو میزبان دور بعدی مذاکرات خواهد بود.

                              مایکل مکفال، سفیر واشنگتن در مسکو، گفته است که ایران یکی از موضوعات گفتوگوهای باراک اوباما و ولادیمیر پوتین، روسای جمهوری آمریکا و روسیه در نشست ماه آینده «گروه ۲۰» خواهد بود.

                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #510
                                گاوک: اسرائیل در حال حاضر قصد حمله به ایران را ندارد

                                رئیس جمهور آلمان در دومین روز سفر خود به اسرائیل نسبت به حمله به ایران هشدار داد. او در دیدار با رئیس جمهور اسرائیل از ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی پشتیبانی کرد. گاوک قرار است با محمود عباس نیز ملاقات کند.

                                روز سه شنبه (۲۹ مه / ۹ خرداد) دومین روز دیدار رئیس جمهور آلمان از اسرائیل با ضیافت شامی که توسط شیمون پرز، رئیس جمهور اسرائیل ترتیب داده شده بود به پایان رسید. به اعتقاد رسانههای آلمانی، یواخیم گاوک در این ضیافت با یک سخنرانی احساسی موفق شده است «خودش را در دل مردم و دولت اسرائیل جا کند».

                                رئیس جمهور آلمان در این سفر چند بار بر تعهد آلمان نسبت به دفاع از موجودیت اسرائیل تاکید ورزید. او در این رابطه به جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: «ایران مجهز به جنگافزار اتمی نه تنها برای اسرائیل بلکه برای اروپا هم خطری جدی بهشمار میرود».
                                رئیسجمهور آلمان در عین حال نسبت به حملهی نظامی به ایران هشدار داد و گفت: «آلمان باز هم تلاش میکند که مناقشهی هستهای با ایران از طریق دیپلماتیک حل و فصل شود». به گفتهی گاوک، اسرائیل در حال حاضر قصد "حملهی پیشگیرانه" به ایران را ندارد.
                                راه حل "ایجاد دو کشور"
                                یواخیم گاوک در رابطه با مسئلهی فلسطینیها نیز ابراز نظر کرد و از مقامات اسرائیلی خواست، برای برقراری صلح و آرامش در منطقه تلاش کنند. او در این رابطه به شهرکسازیدر مناطق فلسطینی اشاره کرد و ابراز امیدواری نمود که دولت اسرائیل این گونه اقدامات را متوقف کند. رئیس جمهور آلمان معتقد است که برقراری صلح در منطقه مستلزم ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی است؛ کشوری که حق موجودیت اسرائیل را به رسمیت بشناسد.
                                گاوک در پایان سفر خود در روز پنجشنبه با مقامات تشکیلات خودگردان فلسطین، از جمله محمود عباس، دیدار و گفتوگو خواهد کرد.
                                پاسخ نتانیاهو
                                روز سهشنبه (۲۹ مه)، ساعاتی پس از اظهارات رئیس جمهور آلمان در رابطه با صلح خاورمیانه و ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی، بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل در یک کنفرانس امنیتی در تل آویو اظهار داشت که اسرائیل در پی ایجاد صلح در منطقه است اما مسلمانان افراطی برای نابودی اسرائیل تلاش میکنند.

                                به گفتهی او اسرائیل بیش از هر کشور دیگری در جهان در معرض خطر حملهی موشکی قرار دارد. نخست وزیر اسرائیل در رابطه با مناقشهی اتمی با ایران خواستار آن شد که حق غنیسازی اورانیوم از ایران سلب شود و ذخایر اورانیوم غنیشدهی این کشور به خارج منتقل گردند.

                                نتانیاهو روز چهارشنبه (۳۰ مه) با رئیس جمهور آلمان دیدار و گفتوگو خواهد کرد.
                                نظر آلمانیها در باره اسرائیل
                                روز سهشنبه خبرنگار روزنامه هاآرتص نظر یوآخیم گاوک را در بارهی کاهش جایگاه اسرائیل در نزد آلمانیها جویا شد. او در پاسخ گفت: «بدون اینکه به نظرسنجیها اهمیت زیادی بدهم، به عنوان دوست اسرائیل باید بگویم که نتایج نظرسنجیها نگرانکننده هستند».
                                گاوک در پاسخ خود به یک نظرسنجی اشاره کرد که اخیرا از سوی هفتهنامهی آلمانی "اشترن" انجام شد. ۵۹ درصد کسانی که مورد پرسش قرار گرفتهاند، اسرائیل را کشوری "خشن" خواندهاند. دو سوم نیز بر این باور بودهاند که اسرائیل منافع خود را بدون توجه به منافع کشورها و ملتهای دیگر دنبال میکند. تنها ۳۶ درصد گفتهاند که اسرائیل کشوری دوستداشتنی است.
                                رئیس جمهور آلمان گفت: «افزایش انتقادها از اسرائیل پدیدهای منحصر به آلمان نیست، ولی ما آلمانیها باید از خود بپرسیم که از کدام جنبه به سیاست دولت اسرائیل انتقاد داریم؟ انتقاد باید در چارچوب مناسبات دوستانه باشد، نه بر مبنای پیشداوری.»
                                گاوک در همین رابطه به شعر انتقادی گونتر گراس، نویسنده و شاعر آلمانی نیز اشاره کرد و آن را نظر شخصی وی خواند. گراس در این شعر مدعی شده است که "سیاست اسرائیل صلح جهانی را تهدید میکند". گاوک گفت که این نظر بازتاب سیاست آلمان نیست و افزود که سیاست کشورش در قبال اسرائیل حفظ صلح در مرزهایی امن برای این کشور است.

                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X