آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tom cruise
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 4756

    #13981
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    کامرون: جایگزین‌های توافق هسته‌ای با ایران جذاب نیستند
    دیوید کامرون، نخست‌وزیر بریتانیا می‌گوید که جایگزین‌های توافق هسته‌ای با ایران جذاب نیستند. او هم‌زمان افزود که جامعه جهانی حاضر نیست "به هر قیمتی" با ایران به یک توافق هسته‌ای دست یابد.

    دیوید کامرون، نخست‌وزیر بریتانیا، روز دوشنبه ۲۳ مارس ‌(سوم فروردین) گفت که جایگزین‌هایی که در عوض انجام توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی ایران بر سر پرونده اتمی‌اش وجود دارند، جذاب نیستند.

    او که در پارلمان بریتانیا سخن می‌گفت در عین حال اضافه کرد که نباید "به هر قیمتی" در پی توافق با ایران بود.

    به گفته کامرون تحریم‌های صورت گرفته ایران را دچار مشکل کرده و رهبران ایران کشور را در شرایطی قرار داده که به انجام توافق علاقمند شده‌اند.

    در همین حال فیلیپ هاموند، وزیر امورخارجه بریتانیا که به ریاض سفر کرده است گفت که ایران باید در ازای توافق هسته‌ای امتیازهای بیشتری بدهد. او که برای دیدار با مقامات عربستان سعودی به این کشور سفر کرده افزود که مسایل دشوار زیاد همچنان حل نشده باقی‌ مانده‌اند.
    بیشتر بخوانید: صفحه ویژه پرونده هسته‌ای ایران

    هاموند در کنفرانس خبری مشترک با سعود الفیصل، همتای عربستانی خود گفت: «موردهای مهمی میان ما و ایران حل نشده باقی‌مانده و ما تلاش می‌کنیم در جهت محکم کردن توافق عمل کنیم.»

    توافقی شامل ''همه خواسته‌های'' جامعه جهانی

    مقامات کشورهای غربی طرف مذاکره با ایران تلاش می‌کنند نگرانی‌های کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و اسرائیل در رابطه با توافق احتمالی میان ایران و جامعه جهانی را کاهش دهند.

    فیلیپ هامون، وزیر امور خارجه بریتانیا
    فیلیپ هامون، وزیر امور خارجه بریتانیا
    در همین ارتباط فیلیپ هاموند، وزیر امور خارجه بریتانیا تصریح کرد: «بسیاری مسایل پیچیده و دشوار باقیمانده‌اند. رسیدن به یک توافق جامع، پایدار و قابل نظارت بسیار دشوار و چالش‌برانگیر خواهد بود. اما این توافق شامل همه‌ی خواسته‌های ما خواهد بود.»

    با این حال اسرائیل و برخی کشورهای عرب منطقه خلیج فارس نگرانند که توافق با ایران، شرایط سیاسی را به سود حکومت جمهوری اسلامی تغییر دهد و از انزوای بین‌المللی این کشور بکاهد. این کشورها در ماه‌های اخیر از آنچه که با عنوان ''توافق بد'' با ایران یاد می‌کنند، ابراز نگرانی کرده‌اند.

    ایالات متحده آمریکا، بریتانیا، چین، روسیه، فرانسه و آلمان در حال تلاش برای دستیابی به چهارچوب‌های یک توافق کلی تا پایان ماه مارس هستند که در پی آن صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران تضمین شود. ایران نیز خواهان رفع تحریم‌های بین‌المللی است؛ تحریم‌هایی که اقتصاد این کشور را به شدت تحت تأثیر قرار داده است.

    مذاکرات اتمی که میان شش قدرت بزرگ جهان و ایران در لوزان سوئیس جریان داشت به دلیل درگذشت مادر حسن روحانی‌، رئیس‌جمهور ایران متوقف ماند. این مذاکرات از روز چهارشنبه (۵ فروردین/ ۲۵ مارس) پی گرفته می‌شود.
    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
    tom cruise in face book

    نظر

    • asgha652
      عضو جدید
      • Feb 2015
      • 1

      #13982
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
      حرف شما متين

      اما سوال من از شما اينه قبول داريد خيلي از مواضع رسانه اي واقعيت مذاكرات نيست؟

      سوال بعدي من اينه...تو دور قبلي مذاكرات كه گفتن پيشرفت كرديم اين پيشرفت حاصله نتيجه عقب نشيني كدوم طرف مذاكره بوده؟يعني ما فقط داريم عقب نشيني ميكنيم؟

      سوال بعدي چرا ظريف دائم ميگه اگه اراده سياسي باشه توافق امكان پذيره؟

      سوال بعدي مگه ولايتي نگفت در وين همه چيز تموم شده بود اما چي شد كه يه دفه ورق برگشت؟

      ميخام بگم زياد نبايد به رسانه ها توجه كرد

      اين مذاكرات بر مبناي يكي بده يكي بگير هست و در اين شكل مذاكره شكست معنايي نخواهد داشت
      1-من وقتی این جمله رو میبینم بجای سیاسی میزارم رهبری و جور در میاید شما هم امتحان کنید
      2-یاد زمانی که ظریف رفت رای اعتماد بگیره میافتم که میگفت ما کار کارشناسی میکنیم ولی اگر رهبری مخالفت کرد انجام نمیدیم
      3-در این بازی مردم برنده هستند شاید استحقاق بهترین ها رو داشتیم البته شاید ولی در بلند مدت حتما به جایگاه خوبی میرسیم و ما در حال گذر از تونل دموکراسی هستیمو و باید این زمستان ها رو پشت سر بگذاریم تا بدانیم هر قشری نمشود اعتماد کرد

      نظر

      • *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

        #13983
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        كلا ديدتون جالبه و از زاويه خاصي به موضوع نگاه ميكنيد مخصوصا قسمت 4

        يه معامله داره انجام ميشه نه يك توافق...يكي اونا ميدن يكي اينا...شايدم دوتا ما ميديم يكي اونا...واسه همين اسم اين مذاكراتو نتانياهو گذاشت بزرگترين معامله قرن

        موفق باشيد




        در اصل توسط Nay پست شده است View Post
        1- هر که را اسرار حق آموختند، مهر کردند دهانش را دوختند! پس قرار هم نیست که مواضع رسانه ای، واقعیت مذاکرات باشه. سیاست یعنی همین که کسی دستت را نتواند بخواند!

        2- بنده چندین بار نتیجه گیری کرده ام که اصولاً ایران حرفی برای گفتن نداره جز اینکه بگه چشم، پس اصولاً ما تعیین کننده نیستیم که بخواهیم پیشرفت بکنیم یا پسرفت. به همون دلایل اولی، واقعیت مذاکرات اینه که دارند برای ایران فعلاً آبرو داری میکنند. وگرنه اضافه شدن 3 سرخر رسمی (برزیل و ترکیه تو دوره های قبلی رو کاری نداریم) دیگه به مذاکرات (تروئیکا شد 5+1)، یعنی ایران هیچ کاره است (نشست تهران رو اگر کسی خونده باشه تاریخچه اش را، بد نیست. از اهمیت شاه در اون دوران با خبر میشه که کجای کار بودیم!!!)

        3- چون گره مذکرات دست رهبری ایرانه و باید از مواضعش عدول کنه که نمیکنه (و نمیتونه عدول کنه! بماند)! به همون دلیل فردو، ایران قطعاً دنبال بمب هسته ای بوده و هست و با یک فتوی نمیشه ماست مالی کرد، دروغ به اون بزرگی رو.... ابر قدرتها همین دیشب بدنیا نیامده اند!!!!!

        4- باز به همون دلیل 3.... ما راهی رفته ایم بی بازگشت! غرب چیزی از ما میخواد که کمترین هزینه اش، رشته شدن پنبه های ایدئولوژیکی است که بابتش، هزینه های بسیار گزافی داده شده و یکی از بزرگترین هاش، کودتای 88 بوده و غرب هم میگه اگه میخواین ساکت باشیم و رازتون رو برملا نکنیم، خیلی خیلی باید بیشتر از قبل بِسُلفید.. to be or not to be

        و میخوام بگم که، منِ نوعی، غیر از رسانه ها، اندیکاتور دیگه ای نداره و خواندن تاریخ و یافتن تشابهات و نشانه های تکراری، مثل عهدنامه ترکمنچای یا ماجرای وثوق الدوله و ..... یا چرایی دست نیافتن به غرامت جنگ با عراق و خیلی چیزای دیگه، اگر اسمش شکست نیست، پس حتماً پیروزی است از نوع مغولی ( که گفت اگر پات رو از خط بذاری بیرون، سرت رو میبرم و طرف چندباری پاش رو از خط گذاشت بیرون و به خیال خودش، سر مغول رو کلاه گذاشته بود، در حالیکه ناموسش به تاراج رفت)

        حتی جلیلی هم میگفت، ما آب نبات میگیریم و اونها الماس و البته، خر چه داند قیمت نقل و نبات را

        نه اینکه نشه ملت باهوشی مثل ایران، حریف ابرقدرتهای همه چی تمام نشه ها، به هر حال کار نشد نداره، اما اون ملت کذایی، ایران حاضر نیست! اون هم بعد از این همه هزینه های ریز و درشت و افتادن پرده های حقیقت، از اختلاس های بی مثال در دنیا گرفته تا رسوایی های سیاسی و اقتصادی و اجتماعی و اخلاقی مفتضحانه!

        (Nay)
        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست


        نظر

        • majid664
          ستاره‌دار (۴)
          • Oct 2011
          • 1052

          #13984
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          در نشست اندیشکده بروکینگز
          آمانو: نگفته‌ایم ایران سلاح هسته‌ای دارد/تهران باید پروتکل الحاقی را اجرایی کند/پروتکل الحاقی امکان دسترسی به سایت‌های نظامی را می‌دهد

          مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز جمعه در نشستی در اندیشکده بروکینگز با موضوع روند گفت‌وگوها با تهران و همچنین نحوه راستی‌آزمایی پرونده هسته‌ای ایران، حضور یافت.
          خبرگزاری فارس: آمانو: نگفته‌ایم ایران سلاح هسته‌ای دارد/تهران باید پروتکل الحاقی را اجرایی کند/پروتکل الحاقی امکان دسترسی به سایت‌های نظامی را می‌دهد

          Tweet

          به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «یوکیا آمانو» مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز جمعه در نشستی در اندیشکده بروکینگز با موضوع روند گفت‌وگوها با تهران و همچنین نحوه راستی‌آزمایی پرونده هسته‌ای ایران، حضور یافت.

          نشست امروز با حضور «رابرت اینهورن» عضو سابق تیم مذاکره‌کننده آمریکا برگزار شد. آقای اینهورن در ابتدای این نشست، آژانس را المانی «غیرقابل صرف‌نظر» در فرآیند مبارزه با اشاعه هسته‌ای توصیف کرد و گفت دیده‌بان هسته‌ای سازمان ملل نقشی محوری در این زمینه ایفا می‌کند.
          آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
          وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

          نظر

          • علی بابا
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 972

            #13985
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            خواندن سر خط خبرگزاری ها مانند اون تحلیلگرای است که بر اساس پی بر ای خرید می کنند !
            بر اساس خواندن سرخط خبرگزاری ها از کجا می شد فهمید که اصل مذاکرات از سال اخر احمدی نزاد توسط صالحی کلید خورد ؟!

            در مورد فردو اشتباه نکنید .... پنهان کاری ای نبود ... چون نطنز تحدید نظامی شد ، ایران سایت جدید با ظرفیت های خیلی بیشتر از نطنز را در نقطه کور ایجاد کرد، منتها دلیلی برای جار زدن ان نبود و حالا گفته می شود مخفیانه بود و این در حد همون حرفهای رسانه ای است ....

            منطقه ای را می شناسم که در ان انبار موشک های سپاه است. البته دانستن من فقط به خاطر اهل ان جا بودن است و شاهد من نگهبان شرکتی در ان نزدیکی است که می گوید از ساعت 11 شب به بعد تریلی تریلی از این جاده وارد کوه می شود ! احتمالا نقل می برن !
            این نیازی به پنهان کاری ندارد و شاید در همین نزدیکی ها توسط منافقین به عنوان مرکزی هسته ای یا موشکی علم شود و بلوای رسانه ای رخ دهد ولی وقتی نگهبان شرکت این موضوع را می داند این که دیگه مخفی کاری نیست ..... در مورد فردو مخفی کاری ای نبود و از این دست موارد زیاده ....

            در مورد توافق هم صد در صد انجام خواهدشد.....
            زمانی که روحانی پیروز شد، رهبری بر حسب وظیفه ، مدیریت می کنند کل مملکت را. اگر جلیلی رای می اورد خوب سیاست های اینده بر اساس او چیده می شد ولی وقتی روحانی رای اورد بر اساس سیاست ها ان مملکت مدیریت خواهد شد. یعنی چی ؟ یعنی رهبر جامعه بر اساس شعور جمعی مردم می رود جلو. وقتی همه می گفتند جلیلی خوب سیاست های شاخ به شاخ شدن و مقاومت در برابر زور چیده می شد ولی وقتی مردم می گویند روحانی و توافق و ... خوب نشان از کشش مردم است ورهبری این جریان را کنترول می کند. یعنی طوری رهبری می کنند تا حداقل آسیب یا حداقل باج با تفکر سازش رقم بخورد. تمام خط و نشان هایی هم که رهبری و دلواپس ها می کشند فقط در جهت به حداقل رساندن باج و اسیب سازش با غرب است. ولی اصل موضوع با انتخابات مردم به وضوع رسیده است. . .
            سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

            نظر

            • majid664
              ستاره‌دار (۴)
              • Oct 2011
              • 1052

              #13986
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              وال استریت ژورنال:
              استراق سمع مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 توسط اسرائیل
              اسرائیل از مذاکرات هسته ای ایران با امریکا و دیگر قدرت های جهانی جاسوسی کرده است.

              پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
              وال استریت ژورنال نوشت: اسرائیل از مذاکرات هسته ای ایران با امریکا و دیگر قدرت های جهانی جاسوسی کرده است.

              به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، مقامات سابق و فعلی آمریکا می گویند که این عملیات در جهت نفوذ به مذاکرات و کمک به مقابله با مفاد توافق احتمالی با ایران بوده است.

              اسرائیل جدا از استراق سمع مذاکرات، اطلاعاتی را از نشست های اطلاعاتی محرمانه امریکا بدست آورده است.

              آنچه بیش از هر مسئله دیگری مورد رنجش کاخ سفید شده، این واقعیت است که اسرائیل این اطلاعات را با قانون گذاران امریکایی برای مقابله با توافق هسته ای در میان گذاشته است.

              جاسوسی سازمان های اطلاعاتی امریکا از اسرائیل و شنود مکالمات تلفنی مقامات اسرائیلی منجر به کشف عملیات این رژیم علیه مذاکرات هسته ای شده است.

              در همین حال، اویگدور لیبرمن وزیر خارجه اسرائیل این گزارش را رد کرد و گفت که اسرائیل منافع امنیتی دارد که باید از آن محافظت کند، اما این باعث نمی شود که از آمریکا جاسوسی شود.

              وی افزود: ما اطلاعات خودمان را از منابع دیگر دریافت می کنیم، نه از آمریکا.
              آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
              وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

              نظر

              • نجاT...
                عضو فعال
                • Dec 2013
                • 2639

                #13987
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                نشست سفیر رژیم صهیونیستی با دموکراتهای کنگره درباره مذاکرات ایران...

                سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا در نشستی با دموکراتهای کنگره مذاکرات هسته‌ای ایران را مورد بررسی قرار داد.


                به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «ران درمر»، سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا روز دوشنبه میزبان پنج قانونگذار دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا بود.

                به گزارش پایگاه خبری «پولیتیکو» این نشست که در دفتر «درمر» انجام شده بر موضوع مذاکرات هسته‌ای ایران متمرکز بوده است.

                این نشست به ابتکار «استیو ییزرائیل»، نماینده ایالت نیویورک برگزار شد. وی در بیانیه‌ای خاطرنشان کرد درمر این نشست بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواستار تقویت روابط با دموکراتهای کنگره است.

                این نماینده دموکرات آمریکایی تصریح کرده که محور گفت‌وگوهای دو طرف در روز دوشنبه را مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 تشکیل داده است.

                به گفته «ییزرائیل»، سفیر اسرائیل درباره احتمال توافق هسته‌ای با ایران دیدی «واقع‌بیانیه» داشته و گفته احتمال دارد توافق هسته‌ای حاصل شود.

                روزنامه وال‌استریت‌ژورنال روز دوشنبه گزارش داده رژیم صهیونیستی از مذاکرات هسته‌ای ایران جاسوسی کرده و اطلاعات مربوط به این گفت‌وگوها را در اختیار نمایندکان گنگره قرار داده است...

                Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
                انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                نظر

                • hamid888
                  عضو فعال
                  • Oct 2013
                  • 1207

                  #13988
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  احتمال توافق با ایران همچنان در بهترین حالت 50 - 50 است / تاکید کرده‌ایم ایران با بازرسی‌های سرزده موافقت
                  به گزارش صدخبر
                  ؛« جاش ارنست » سخنگوی کاخ سفید در کنفرانس خبری خود گفت احتمال توافق با ایران همچنان در بهترین حالت پنجاه پنجاه است و هنوز بسیاری از مسائل لاینحل باقیمانده است.




                  وی مدعی شد: «بهترین راه برای ما برای جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات اتمی نشستن پشت میز مذاکره و مجبور کردن این کشور به دادن تعهداتی ویژه است که از دستیابی آن ها به تسلیحات اتمی جلوگیری کند»


                  ارنست گفت: «ما شاهد حضور ایرانی ها پشت میز مذاکره هستیم و آن ها نشان داده اند خواهان گفتگوی سازنده هستند اما آنچه درست به نظر می رسد این است که ما در این مذاکرات بر این موضوع تاکید کرده ایم ایران با بازرسی های سرزده موافقت کند.»


                  وی ادامه داد: کنگره باید نقش خود را درباره جریان مذاکرات به خوبی بازی کند. دولت بار ها بر این نقش تاکید و آنرا تایید کرده است. ما بار ها آخرین اطلاعات را درباره روند مذاکرات در اختیار اعضای کنگره قرار داده ایم. رئیس کمیته روابط خارجی سنا در سخنانش اواخر هفته به این موضوع اشاره داشت. دولت خودرا متعهد به مشورت با کنگره درباره این موضوع می داند.


                  وی درباره نامه اخیر اعضای مجلس نمایندگان آمریکا به « باراک اوباما » رئیس جمهور آمریکا گفت: این نامه با نامه ۴۷ سناتور فرق می کند. هدف نامه ۴۷ سناتور تضعیف مذاکرات بود اما نامه اخیر درباره رسیدن به راه حلی به منظور جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات اتمی ابراز امیدواری می کند.

                  ارنست درباره اظهارات اخیر رئیس سازمان سیا درباره ایران گفت: رئیس سیا سوابق خوبی در خدمت به مردم آمریکا دارد. من به ارزیابی وی اعتماد دارم. او اعلام کرد که اطلاعات خوبی درباره برنامه اتمی ایران در اختیار دارد. این موضوع و این اطلاعات سبب شده است که رئیس جمهور راه حلی دیپلماتیک را برای حل و فصل موضوع اتمی ایران دنبال کند.


                  ارنست در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید به فاصله یک هفته به ضرب الاجل، آمریکا تا چه حد به توافق با ایران نزدیک شده است؟ گفت: به طور کلی ما پیشرفت مهمی در دو هفته اخیر داشته ایم. جان کری وزیر خارجه و مونیز وزیر انرژی و بسیاری از کار شناسان هسته ای آمریکا و جامعه بین المللی زمان زیادی را صرف مذاکره با همتایان ایرانی خود کرده اند. من می توانم بگویم پیشرفت های مهمی داشته ایم اما همانطور که رئیس جمهور در سخنان روز جمعه خود تایید کرد هنوز شکاف های مهمی باقیمانده است.


                  وی در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید شما احتمال توافق با ایران را چه میزان ارزیابی می کنید؟ گفت: «درباره احتمال توافق با ایران نمی توانم موضوع جدیدی را بیان کنم. من پیش تر گفته ام که این احتمال در بهترین حالت پنجاه پنجاه است.» کند

                  هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

                  نظر

                  • hamid888
                    عضو فعال
                    • Oct 2013
                    • 1207

                    #13989
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    کارشکنی قانونگذاران آمریکایی در مذاکرات هسته‌ای

                    به گزارش پارسینه ، بیش از سیصد تن از اعضای مجلس نمایندگان امریکا در نامه ای تازه به باراک اوباما ، رئیس جمهور این کشور تاکید کردند پیش از هر گونه اقدام کنگره جهت لغو تحریم ها ، زیرساخت هسته ای ایران باید در چارچوب توافق هسته ای احتمالی با تهران، برای «چندین دهه» محدود شود.
                    در این نامه که روز دوشنبه منتشر شد، قانونگذاران مجلس نمایندگان از هر دو حزب دموکرات ها و جمهوری خواه، بر مسائل « جدی و فوری» در مذاکرات میان ایران و گروه 1+5 متشکل از قدرت های جهان تاکید کردند.

                    در نامه نمایندگان امریکا به اوباما آمده است: « یک توافق نامه نهایی و جامع هسته ای باید زیرساخت هسته ای ایران را به قدری محدود کند که ایران هیچ راهی برای دستیابی به بمب [هسته ای] نداشته باشد.»
                    نمایندگان امریکا همچنین در حالی بر «درازمدت» بودن هرگونه توافق هسته ای میان ایران و گروه 1+5 شامل انگلیس، چین، فرانسه، روسیه ، امریکا و آلمان تاکید کردند که قرار است مذاکرات میان طرفین روز چهارشنبه در سوئیس از سر گرفته شود.
                    اعضای مجلس نمایندگان امریکا در نامه خود با مطرح کردن ادعای واهی «ده ها سال فریب کاری از سوی ایران» نوشتند: «مذاکره کنندگان باید به حداکثر میزان پایبندی در زمینه شفافیت ایران دست یابند.»
                    در این نامه تاکید شده است: « در قالب هرگونه نظام راستی آزمایی و بازرسی باید امکان دسترسی فوری به مکان های مشکوک فراهم شود و محدودیت های اثبات پذیر بر برنامه هسته ای ایران باید تا ده ها سال ادامه یابد.»
                    این نامه در حالی نوشته شده است که ماه هاست کنگره امریکا با دولت اوباما درباره توافق هسته ای با ایران اختلاف دارند. اکثریت جمهوری خواه کنگره از توافق با ایران حتی پیش از انعقاد آن انتقاد می کنند و بسیاری از دموکرات های کنگره نیز درباره این موضوع ابراز بدبینی کرده و گفته اند آماده اند با استفاده از ابزارهای قانونی جهت جلوگیری از هرگونه توافقی که به نظر آنان در نابودی زیرساخت هسته ای ایران ناکافی باشد، اقدام کنند.
                    دو هفته قبل 47 سناتور جمهوری خواه امریکا در نامه ای مشابه به رهبران ایران هشدار دادند هرگونه توافق هسته ای که با دولت اوباما امضا شود، بعد از پایان دوران ریاست جمهوری وی معتبر نیست و ادامه نخواهد داشت.
                    به گفته تحلیل گران و ناظران، هدف این نامه که امضای رهبر حزب جمهوری خواه سنا و «مارکو روبیو» از نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ امریکا را نیز به همراه داشت، منصرف کردن دولت ایران از امضای توافق هسته ای و همچنین اعمال فشار به کاخ سفید برای دادن اختیار به کنگره برای نظارت بر توافق هسته ای با ایران بوده است.
                    اعضای مجلس نمایندگان امریکا نیز در نامه دوشنبه خود به اوباما، هرگونه رفع دائمی تحریمهای ضد ایرانی را مستلزم تصویب قانونی جدید دانستند و نوشتند: «در بازبینی این گونه توافق، کنگره باید متقاعد شود که مفاد آن هر گونه مسیر دستیابی به بمب را می بندد و تنها آن موقع است که کنگره می تواند به بررسی کاهش دائمی تحریم ها بپردازد.»
                    در همین حال، کمیته امور خارجه سنا قرار است 14 آوریل نشستی را برای بررسی یک لایحه برگزار کند که بر مبنای آن دستیابی به هرگونه توافق مستلزم رایزنی با کنگره خواهد بود.
                    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

                    نظر

                    • علی بابا
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 972

                      #13990
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      بعضا دوستان نام گذاری امسال را منفی و در راستای شکست مذاکرات! و همدلی مردم با دولت شکست خورده می پندارن !
                      .
                      .
                      .
                      در جواب میشود این تحلیل را هم گفت. یعنی با حصول توافق و ایجاد توقعی که می شود ولی عملا اقتصاد ما حالا حالا ها خوب بشو نیست و چند سالی طول می کشد و این همدلی می خواهد ...
                      عبده تبریزی پیش بینی کرد
                      بازار مسکن امسال بازار مصرف است نه سرمایه گذاری/ مذاکرات به نتیجه هم برسد اقتصاد نمی‌تواند با سرعت حرکت کند
                      مشاور وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه امسال بازار مسکن بازار مصرف است و نه سرمایه گذاری گفت:‌ اگر مذاکرات به نتیجه هم برسد اقتصاد نمی تواند با سرعت حرکت کند و رشد اقتصادی ۶ درصدی بعید است.

                      ضمن این که صنعت نفت هم که جزیی از پول نفت را دریافت می‌کرده،‌ اکنون با کاهش رقم کل درآمد نفت، سهم کمتری را دریافت می‌کند و معلوم نیست بتواند حدود 20 میلیارد دلار هزینه جاری صنعت را بدهد تا بتواند در سطوح قبلی تولید کند، چه رسد به افزایش سقفی که آقای زنگنه در نظر دارد، این نشانه‌‌ها همه گواه سالی سخت برای کشور در سال 1394 است. در سال جدید، نیروی کار جدیدی هم وارد بازار کار می‌شود، در حالی که ما فرصت‌های کار برای همه را نداریم. پس امکان مثبت شدن تولید ناخالص داخلی ایران و افزایش سرانه تولید بسیار دشوار به نظر می رسد. دوم این که در بودجه 94 می‌بینیم دولت آمادگی چندانی برای پرداخت بدهی‌های خود ندارد. این موضوع نیز به یک معضل اعتباری برای دولت بدل شده است. اگر دولت نتواند به یک بدهکار معتبر بدل شود، اوراق دولتی هم آنقدر فروش نمی‌رود. از ارقام بودجه امسال ملاحظه می‌شود که دولت توان پرداخت بدهی‌های خود را ندارد. بنابراین از موارد ذکر شده نتیجه می‌گیریم وضعیت اقتصاد کلان کشور در سال 1394 مناسب نیست. نرخ رشد می‌تواند دوباره منفی شود و دستاورد دولت در کنترل تورم با دشواری حفظ خواهد شد.

                      چون الان منابع بانکی محدود است. می‌توان ادعا کرد بانک‌ها از ساختمان فراری‌اند. طی سال‌های 1389 تا 1392،‌هر شخص سرمایه‌گذار یا شرکتی در کنار فعالیت اصلی خود ساختمان سازی هم می‌کرده است، حال فرقی نداشته طرف جراح یا حتی شرکتی فعال در صنعت پتروشیمی بوده است. اکنون این ساختمان‌ها فروش نمی‌رود، و مالکان تجاری‌ها به دنبال اجاره رفته‌اند، چرا که امیدی به فروش نیست. در حالی که در گذشته خود را برای اجاره آماده نمی‌دیدند. به نظر من، در یکی دو سال آینده‌، واحدهای تجاری غیر قابل فروش خواهد بود. یعنی، همه آنها مخصوصاً در مجموعه‌های بزرگ باید تحت اجاره بلند مدت (Lease) قرار بگیرند. مالکان مجموعه‌هایی که بیش از 300 یا 400 واحد دارند،‌به زودی خواهند آموخت که چگونه اجاره‌داری کنند و از فکر فروش با قیمت‌هایی که در ذهن خود دارند بیرون می‌آیند.

                      در سال‌های 1390 تا 1392، حدود یک و نیم تا دو برابر سال‌های قبل در کلان‌ شهرها واحد مسکونی ساخته‌ایم. به عبارتی در بخش مسکونی شاهد ساخت و ساز مازاد (overbuilt) بوده‌ایم

                      بازار اجاره قابلیت رونق دارد، این بازار با قیمت‌های مسکن هم‌جهت نیست. اجاره می‌تواند بازار بسیار پررونقی باشد، ولی مسکن در رکود بماند. این دو لزوما با هم در یک جهت حرکت نمی کنند، و در وضعیت جاری همین است.
                      سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

                      نظر

                      • tom cruise
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 4756

                        #13991
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        دو کلام حرف حساب به این میگویند
                        در واقع کنترل تورم توسط دولت را کذب دانسته
                        در واقع بدون توافق هیچ کاری نمی شود کرد
                        تازه در این یک سال با کاهش قیمتهای جهانی کل کالا ها در دنیا کاهش یافته است اینجا به زور سوبسید 16درصد شده است
                        در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                        عسگراولادی: با تحریم، تورم کمتر از ۲۵ درصد نمی‌شود

                        یکی از باسابقه‌ترین بازرگانان ایران می‌گوید سیاست‌های دولت برای خروج از رکود و کاهش تورم ناکارآمد است. او به دولت توصیه کرده تئوری‌های اقتصادخوان‌ها را کنار بگذارد و اقتصاددان‌ها را به کار گیرد.
                        اسدالله عسگراولادی: ادعای دولت درباره به ۱۶ درصد رسیدن تورم درست نیست. با وجود تحریم‌ها تورم زیر ۲۵ درصد امکان ندارد

                        اسدالله عسگراولادی: ادعای دولت درباره به ۱۶ درصد رسیدن تورم درست نیست. با وجود تحریم‌ها تورم زیر ۲۵ درصد امکان ندارد

                        عضو هیئت نمایندگان اتاق تهران و رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین، رئیس دولت دهم، محمود احمدی‌نژاد را آدمی خودمحور و به لحاظ اقتصادی کم‌دانش معرفی می‌کند و می‌گوید او "اقتصادخوانده‌ها را روی کار آورد و اقتصاددان‌ها را کنار گذاشت".

                        اسدالله عسگراولادی که ۶۰ سال سابقه کار تجاری دارد، به دولت یازدهم توصیه می‌کند این اشتباه را تکرار نکند. او چهارم فروردین به "خبرآنلاین" گفت: «ما دو طیف در کشور داریم. یکی اقتصادخوان است که کتاب‌های اقتصادی را می‌خواند و یکی هم اقتصاددانان هستند که تجربیات اقتصادی دارند.»

                        بیشتر بخوانید: برنامه بانک مرکزی برای کاهش تورم و تک‌نرخی شدن ارز

                        وعده تورم تک‌رقمی

                        عسگراولادی ادعا می‌کند آمار ارائه شده از سوی دولت در زمینه کاهش تورم به ۱۶ درصد واقعیت ندارد، زیرا "تورم آن‌جایی است که دولت سوبسید نمی‌دهد".

                        مسئولان بانک مرکزی میزان تورم در اسفند ماه را ۱۶ درصد اعلام کرده‌اند. مرکز آمار ایران اول فروردین ماه میزان تورم دوازده ماه منتهی به اسفند سال گذشته را ۱۴ و ۸ دهم درصد برآورد کرد.

                        ولی‌الله سیف، رئیس کل بانک مرکزی اول فروردین از برنامه‌های دولت برای کاهش ۶ تا ۷ درصدی میزان تورم در سال جاری خبر داد و پیش‌بینی کرد که با ادامه این روند دست یافتن به هدف‌گذاری دولت برای تک‌رقمی شدن تورم تا پایان سال ۹۴ امکان‌پذیر شود.

                        رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین این ارزیابی را غیرواقع‌بینانه خوانده و معتقد است اگر مذاکرات هسته‌ای به نتیجه نرسد میزان تورم در سال جاری به کمتر از ۲۵ درصد نخواهد رسید.

                        نحوه محاسبه میزان تورم

                        میزان تورم در برآوردهای مرکز آمار ایران و بانک مرکزی اختلاف فاحشی ندارد، اما شماری از کارشناسان معتقدند نحوه محاسبه روند افزایش قیمت‌ها توسط این دو نهاد واقعیت را آشکار نمی‌کند.

                        بر این اساس برای سنجش میزان واقعی تورم نباید تغییر بهای کالاهایی در سبد هزینه را ملاک قرار داد که دولت با پرداخت یارانه قیمت آن‌ها را کنترل می‌کند.
                        احتکار کالاهای اساسی در دوران تورم اوج می‌گیرد

                        احتکار کالاهای اساسی در دوران تورم اوج می‌گیرد

                        عسگراولادی در مثال دیگری به اختلاف قیمت واقعی و اعلام شده برخی کالاها اشاره می‌کند و می‌گوید: «الان دولت نان را ۷۰۰ تومان اعلام کرده، اما آیا واقعا نان ۷۰۰ تومانی گیر می‌آید؟»

                        با این همه مسئولان دولتی در مورد نقش تحولات بین‌المللی در تحقق برنامه‌های دولت با عسگراولادی هم عقیده هستند. یکی از این برنامه‌ها وعده تک‌نرخی شدن بهای ارزهای خارجی است که برای فعالان بخش خصوصی از اهمیت زیادی برخوردار است.

                        رئیس کل بانک مرکزی در این باره گفته است: «بخشی از عوامل محقق شدن این موضوع به مسائل بین‌المللی که همان موضوع مذاکرات [هسته‌ای] است باز می‌گردد.»

                        بیشتر بخوانید: «در صادرات و مبادلات جهانی عددی نیستیم»

                        چک‌های برگشتی نشانه ادامه رکود

                        عسگراولادی با بیان این که برنامه‌های دولت در زمینه تک‌نرخی کردن ارز و جایگزین کردن درآمدهای نفتی با مالیات ناکام مانده هشدار داد، " در شرایط رکود و رکود تورمی، مالیات گرفتن از مردم خطرناک است". عضو اتاق بازرگانی تهران سخنان مسئولان دولتی درباره خروج از رکود را نادرست دانسته و می‌افزاید، نشانه خروج از رکود، رونق است که آغاز نشده است.

                        او کاهش معاملات در بازر مسکن و افزایش تعداد چک‌های برگشتی را نشانه کسادی بازار ارزیابی کرده و هشدار می‌دهد: «در سال ۹۴ تجارت مجاز کشور مشکل دارد، اما تجارت غیرمجاز و ناسالم فراوان خواهد بود.»

                        اگر آنگونه که عسگراولادی می‌گوید افزایش میزان چک‌های بازگشتی نشانه ادامه رکود باشد آمار رسمی در این زمینه بی‌اعتمادی او به سخن مسئولان را تائید می‌کند.

                        خیرگزاری ایسنا پنجم بهمن با استناد به آمار بانک مرکزی گزارش داد، ارزش چک‌های برگشتی در ۹ ماه نخست سال گذشته نزدیک به ۵۰ هزار میلیارد تومان بوده و نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۳۵ درصد افزایش داشته است.

                        بنابر این گزارش تعداد چک‌های برگشتی در دوره یاد شده هر ماه نسبت به ماه قبل افزایش یافته و تا پایان آذرماه به بیش از چهار و نیم میلیون برگ رسیده است
                        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                        tom cruise in face book

                        نظر

                        • ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

                          #13992
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          94/01/04 - 21:25

                          حضور همه وزرای خارجه 1+5 در دور جدید مذاکرات در لوزان
                          یک منبع آگاه در وزارت خارجه ایران به ریانووستی گفته که همه وزرای خارجه کشورهای عضو 1+5 در دور جدید مذاکرات در لوزان حضور خواهند داشت.
                          خبرگزاری فارس: حضور همه وزرای خارجه 1+5 در دور جدید مذاکرات در لوزان
                          Tweet


                          به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک منبع آگاه گفته که وزیر خارجه روسیه روز جمعه برای پیوستن به جمع مذاکره‌کنندگان 1+5، به لوزان سوئیس می‌رود.

                          این منبع به خبرگزاری ریانووستی گفته که «انتظار می‌رود وزیر (لاوروف) عصر روز 27 مارس به لوزان برسد.»

                          این خبرگزاری روسی در ادامه به نقل از یک منبع آکاه در وزارت امور خارجه ایران گفته که همه وزرای خارجه 1+5 در دور جدید مذاکرات که بناست از روز پنج‌شنبه آغاز شود، حضور می‌یابند.

                          این منبع به ریانووستی گفته: نباید انتظار امضای مدرکی (توافقنامه هسته‌ای) را داشته باشیم، احتمال قوی‌تر آن است که یک بیانیه مشترک امضاء شود.

                          وزرای خارجه 1+5 معمولاً در هنگام رسیدن کارشناسان به نقطه‌ای مشترک در محل مذاکرات حاضر می‌شوند و نتیجه حاصله را به صورت رسمی اعلام می‌کنند.

                          ایران و 1+5 تا 11 فروردین برای رسیدن به توافق مهلت دارند.

                          انتهای پیام/
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #13993
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            94/01/04 - 21:10
                            تایمز اسرائیل مدعی شد
                            اوباما از سناتورها خواسته به پیش‌نویس کاخ سفید از توافق با ایران رأی مثبت بدهند
                            رئیس ‌جمهور آمریکا طی تماس تلفنی با سناتورهای دموکرات از آنها خواسته به پیش‌نویس کاخ سفید از توافق هسته‌ای با ایران رأی مثبت بدهند
                            خبرگزاری فارس: اوباما از سناتورها خواسته به پیش‌نویس کاخ سفید از توافق با ایران رأی مثبت بدهند
                            Tweet
                            به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور آمریکا به «تک تک سناتورهای دموکرات تلفن کرده تا مطمئن شود آنها به پیش‌نویس کاخ سفید از توافق هسته‌ای با ایران رأی مثبت می‌دهند.»

                            روزنامه تایمز اسرائیل این خبر را از قول «یاکی دایان»، مشاور دیپلماتیک سابق سفیر اسرائیل در واشنگتن گزارش داده است.

                            بر اساس این گزارش، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هم برای متقاعد کردن سناتورها برای جلوگیری از «توافق بد با ایران» با آنها تماس تلفنی برقرار کرده است.
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • وارن بافت
                              عضو عادی
                              • Jul 2012
                              • 240

                              #13994
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1



                              گروه بین الملل / حوزه آمریکا، اروپا
                              94/01/04 - 21:25
                              شماره: 13940104000620
                              نسخه چاپيارسال به دوستان
                              حضور همه وزرای خارجه 1+5 در دور جدید مذاكرات در لوزان

                              یک منبع آگاه در وزارت خارجه ایران به ریانووستی گفته که همه وزرای خارجه کشورهای عضو 1+5 در دور جدید مذاكرات در لوزان حضور خواهند داشت.
                              خبرگزاری فارس: حضور همه وزرای خارجه 1+5 در دور جدید مذاكرات در لوزان

                              Tweet



                              به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک منبع آگاه گفته که وزیر خارجه روسیه روز جمعه برای پیوستن به جمع مذاكره‌کنندگان 1+5، به لوزان سوئیس می‌رود.

                              این منبع به خبرگزاری ریانووستی گفته که «انتظار می‌رود وزیر (لاوروف) عصر روز 27 مارس به لوزان برسد.»

                              این خبرگزاری روسی در ادامه به نقل از یک منبع آكاه در وزارت امور خارجه ایران گفته که همه وزرای خارجه 1+5 در دور جدید مذاكرات که بناست از روز پنج‌شنبه آغاز شود، حضور می‌یابند.

                              این منبع به ریانووستی گفته: نباید انتظار امضای مدرکی (توافقنامه هسته‌ای) را داشته باشیم، احتمال قوی‌تر آن است که یک بیانیه مشترک امضاء شود.

                              وزرای خارجه 1+5 معمولاً در هنگام رسیدن کارشناسان به نقطه‌ای مشترک در محل مذاكرات حاضر می‌شوند و نتیجه حاصله را به صورت رسمی اعلام می‌کنند.

                              ایران و 1+5 تا 11 فروردین برای رسیدن به توافق مهلت دارند.

                              نظر

                              • rio
                                عضو عادی
                                • Mar 2015
                                • 175

                                #13995
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                سلام( نظم نوین جهانی):
                                نقش آمریکا :

                                سلام :
                                این مطلب در ارتباط با نظم نوین جهانی ی در حال شکل گیری و تکوینی است که با آگاهی از آن می توا ن سایر مسائل را در فریم و قاب و چهاچوب این نظم نوین مورد تجزیه و تحلیل قرار داد ای بسا دیدی متناسب با آنچه در راه است ، کسب نمود .

                                نخست اینکه در تکوین و پیاده سازی و اجرا ی نظم نوین جهانی ؛ آمریکا همچنان نقشی اصلی و محوری خواهد داشت ( فارغ از هر اسمی که برای این نقش متصور باشیم : همچون کدخدا و امثالهم )
                                اجازه بدهید نخست به ابعاددو گانه ای که تا پیش از این منجر به حصول توانایی های ی آمریکا می شدند ((در نقش یک کنترل کننده ، جهت دهنده و نیرو و شتاب دهنده به تعاملات و فعل و انفعالات جهانی )) اشاره ای کوتاه و گذرا کنیم :
                                1/ نیروی ( بعد) اقتصادی ی امریکا : چنانکه می دانیم امریکا غول اقتصادی ی جهان بوده و هنوز هم هست ( علی رغم ظهور رقیبی جدید وقدرتمند چون چین و برخی اقتصاد های نوظهور ) و جدای از سایر عوامل شکل دهنده به قدرت اقتصادی ی آمریکا , یکی از مهم ترین موضوعاتی که منجر به توانایی های اقتصادی و مالی ی فوق العاده ی آمریکا شده است ، نقش دلار به عنوان یک پول جهان روا است که درک قدرتی که دلار به تنهایی به آمریکا می دهد ؛ برای کسانی که از آن اطلاعی ندارند حیرت انگیز است !!! و به همین جهت هم هست که چند سالی است که با درک همین موضوع کشورهایی در صدد کاهش میزان و عمق نفوذ و سیطره ی دلار آمریکایی بر بازار جهانی هستند :
                                بنا به برخی تخمین ها تا حدود 60 الی 70 درصد از معاملات بین المللی به تنهایی با دلار آمریکا صورت می پذیرد ! رقم بسیار بالا و حتی باید گفت وحشتناکی است ! در جایی که سایر ارزهای رایج بر روی هم حداکثر تا 40 درصد بازار معاملات بین المللی را در اختیار دارند .
                                اما اهمیت موضوع از کجا ناشی می شود ؟
                                قضیه پیچیده ای است اما اگر بخواهیم ماکت ساده و قابل فهمی از آن ارائه دهیم کافی است که تصور کنیم : از هر 100 معامله ی هم ارزش ؛ به طور متوسط 65 معامله با دلار آمریکا قیمت گذاری و انجام می شود ، پس نیاز به دلار آمریکا ؛ برای صورت پذیر شدن انجام این میزان معاملات کاملا ضروریو حیاتی است : و برای آنکه مشکلی در این راه ایجاد نشود بایددلار به قدر کافی در سطح دنیا موجود باشد . اما ایا میزان دلار های موجود ( در این لحظه ی فرضی) کفاف انجام تمام معاملات را می دهد ؟ خیر ! چرا که به تناسب میزان کل رشد اقتصاد جهان ( رشد اقتصادی ی تمام کشور ها را با هم جمع کنیم ) نیاز به چاپ پول تازه می باشد ؛ که چنانکه عرض شد دست کم 60 درصد از این مقدار ( یعنی معادل 60-70 درصد از کل ارزش مجموع رشد اقتصاد جهانی ) باید دلار نو در هر سال چاپ و در سطح داخلی و بین المللی توزیع شود .
                                برخی تخمین ها رقم این حجم دلار منتشره در هر سال(( فقط برای این منظور ))را تا 1000 میلیارد دلار بر آورد می کنند !!!!
                                ! (مبلغ دقیق این رقم را دولت آمریکا می داند.اما تقریبا سالیانه چیزی معادل کل تجارت هیدروکربنی ی روسیه ( یک تریلیون دلار) در سال ، به تنهایی از طریق همین نظام تجاری ی فعلی ی مبتنی بر دلار آمریکا ، به آمریکا سود می رسد.
                                !
                                پس دولت آمریکا با کمال میل و اشتیاق ! ناچار به چاپ دلار به شکلی دائمی است و تصور کنید از محل حکومت بلا منازع دلار آمریکا در سطح بین المللی ؛ چه قدرت و پتانسل سود عظیمی در اختیار دولت آمریکا برای هر منظوری قرار می گیرد ، آن هم بدون دردسر و فقط از محل تسلط بی رقیب دلار بر بازار معاملات جهانی .

                                بیخود نیست که دولت هایی چند در اندیشه تشکیل ائتلاف های بزرگ اقتصادی با هدف تغییر زیر ساخت های اقتصاد جهانی افتاده اند ( گروه بریکس متشکل از روسیه و چین و برزیل و ......از نمونه های بارز تلاش برای کم رنگ کردن قدرت دلار و پیدا کرد جایگزین هایی برای دلار در سیستم مبادلات بین خودشان هستند ( نظیر آنچه چین و روسیه در قرارداد 400 میلیاردی ی فی مابین کردند برای انجام پرداخت ها به روبل روسیه به جای نظام پترو دلاری ی سابق و یا همچنین حتی تلاش اعضاء یورو در جهت تقویت جایگاه پول خودشان )

                                بد نیست به این نکته هم اشاره ای گذرا کنیم که گویا برای حفظ قدرت دلار ، دولت آمریکا با انس نیز می جنگد! چرا که پشتوانه ی چاپ دلار باید طلا باشد و چه بهتر که این پشتوانه را ارزان تر در اختیار بگیرد !به عبارتی هرچه شاخص دلار بالاتر و انس طلا پایین تر باشد برای دولت آمریکا به صرفه تر و به معنای اعمال قدرت بیشتر خواهد قدرت مانوری که سیستم پولی ی فعلی ( مبتنی بر دلار ) به آمریکا در مجادلات مختلف بین المللی ی می دهد را نیز در نظر داشته باشیم ( نظیر همین به کرسی نشاندن حرف آمریکا در تحریم های ایران یا روسیه که به دلیل در اختیار داشتن اهرم دلار در کنار موسسات بزرگ مالی ی کنترل کننده ی سیستم پولی جهانیهمچون فدرال رزور/بانک های وال استریت ....) دولت آمریکا قادر به این همه می گردد.)

                                2/ نیروی ( بعد) نظامی ی امریکا :از قدیم الایام مثلی هست که می گوید : پول داشته باش ؛ کوفت داشته باش ! که اشاره به این موضوع درست دارد که داشتن قدرت اقتصادی ؛ سایر قدرت ها در سایر زمینه ها را نیز به شما هدیه می دهد ( چون که 100 آمد 90 هم پیش ماست ) .
                                بر همین پایه داشتن قدرت شگرف اقتصادی ی آمریکا ؛ ( چنانکه در بالا شرح آن رفت ) به این کشور ردر سایر زمینه ها و فی المثل در بعد نظامی نیز قدرت فراوانی می بخشد چرا که به مدد همان موهبت 1000 میلیاردی که در بالا شرحش رفت ؛ موجبات ابرقدرت نظامی بودن هم فراهم است . کافی است در مورد قدرت نظامی ی آمریکا ( بی آنکه قصد تعریف و تمجید در بین باشد و تنها ذکر واقع می کنیم) همین قدر بدانیم که این کشور تنها کشور دارای ناو های هواپیما بر در ابعاد عجیب و غریب و با قدرت فراوان است ( گویا برخی از ناو ها توانایی ی هدف قرار دادن تا بیش از 350 موشکی را که به شکل همزمان و از راه دور به سمت ناو شلیک می شود دارا هستند و نزدیک شدن نامحسوس به ناو هم گویا ممکن نیست ) !
                                ---------------------------------------------------------------
                                این مطلب را هم بدانیم که دموکرات ها در زمان تسلط شان بر کاخ سفید با اتخاذ رویکرد اقتصادی ؛ موجبات تقویت و نمایش بعد اقتصادی ی ابرقدرتی ی آمریکا را فراهم می آورند و جمهوری خواهان در زمان تسلط بر کاخ سفید با اتخاذ رویکرد تهاجمی ؛ ضمن هزینه کردن آنچه دموکرات ها انباشته اند ! به ابراز و نمایش وجهه ی آمریکا در بعد نظامی می پردازند و زمینه های لازم برای در آمد زایی بین المللی را نیز برای دوره ی بعد دموکرات ها فراهم می اورند (ظاهرا که تقسیم کار دقیقی صورت گرفته)
                                --------------------------------------------------------------
                                حال که شرح ابعاد دو گانه ی ابرقدرتی ی آمریکا را به اختصار گفتیم ؛ می توان توجیه کرد که تا چند سال پیش آمریکا با تکیه بر همین ابعاد دو گانه ی قدرت ؛(و البته با همکاری ی سایر شرکاء بین المللی) در صدد و اقدام به پیاده و حاکم کردن نظمی تحت عنوان (نظم سابق) در جهان کرده بود که موضوع بحث ما نیست .
                                اما نظم نوینی که در حال تکوین و پیاده سازی و شکل گیری است چگونه نظمی است ؟
                                :
                                در سیستم یا نظم جدید ضمن آنکه باز هم نقطه اتکا و تکیه آمریکا بر همان دو بعد قدرت اقتصادی ( مالی) و قدرت نظامی است اما بعدی تازه نیز به این ابعاد دوگانه افزوده شده و ارکان ابرقدرتی ی آمریکایی ها از حالت دو بعدی ( در نظم سابق و قدیمی) به سه بعدی ( در نظم جدید !) تغییر و تکوین یافته است

                                ادامه دارد
                                [COLOR=#ff8c00][SIZE=3][B]تا بدانم همی که نادانم . . .[/B][/SIZE][/COLOR]

                                نظر

                                در حال کار...
                                X