آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #751
    جواد جهانگیرزاده گفت: جلسه فردای نمایندگان مجلس شورای اسلامی با دکتر سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی به صورت علنی برگزار خواهد شد.
    عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که جلسه دبیر شورای عالی امنیت ملی با نمایندگان در صحن علنی مجلس برگزار خواهد شد.

    به گزارش مهر، جواد جهانگیرزاده با اشاره به جلسه علنی فردای مجلس شورای اسلامی گفت: جلسه فردای نمایندگان مجلس شورای اسلامی با دکتر سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی به صورت علنی برگزار خواهد شد.

    عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جلیلی در جلسه علنی فردا در خصوص مذاکرات آینده ایران و گروه 1+5 به بحث و گفتگو خواهد نشست، گفت: نمایندگان بعد از سخنرانی جلیلی به دیدار رهبر معظم انقلاب خواهند رفت.

    جهانگیرزاده با بیان اینکه جلسات کمیسیونهای تخصص مجلس نیز در بعد از ظهر فردا تشکیل نخواهد شد، گفت: تمامی جلسات مجلس بعد از تعطیلات یک هفته ای برگزار خواهد شد.

    وی اظهار داشت که بررسی اعتبارنامه سه تن از منتخبان مجلس نهم نیز به اولین جلسه علنی بعد از تعطیلات یک هفته ای مجلس موکول شود.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #752
      آمریکا سنگاپور را هم از تحریم علیه ایران معاف میکند

      خبرگزاری فارس: پس از اینکه آمریکا به اجبار هفت کشور هند، کره جنوبی، ترکیه، آفریقای جنوبی، تایوان، مالزی و سریلانکا را از تحریمها علیه ایران معاف کرد، سنگاپور هم از معاف شدن از تحریمها در آینده نزدیک خبر داد.



      به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از رویترز دولت سنگاپور افزود این کشور طی ماه گذشته مذاکرات زیادی را با آمریکا داشته تا از اعمال تحریمهای جدید این کشور بر ضد ایران معاف شود.
      بر اساس این گزارش سنگاپور مشتری بزرگ نفت ایران به شمار نمی رود ولی یک مشتری بزرگ نفت کوره ایران محسوب می شود . اگر بانکهای فعال در سنگاپور مورد تحریمهای آمریکا قرار گیرند این کشور به عنوان مرکز مالی مهمی در آسیا تحت تاثیر منفی قرار خواهد گرفت .

      وزارت خارجه سنگاپور طی بیانیه ای اعلام کرد ، آمریکا و سنگاپور طی هفته های گذشته مذاکرات سازنده ای را در خصوص معاف شدن این کشور از تحریمهای جدید واشنگتن بر ضد ایران داشته اند.
      واشنگتن فشار زیادی را بر مشتریان بزرگ نفت ایران در آسیا وارد می کند تا واردات نفت از این کشور را کاهش دهند . آمریکا در تازه ترین اقدام خود هفت کشور دیگر را از اعمال تحریمهای جدید بر ضد ایران معاف کرده است که علت اصلی آن کاهش چشمگیر واردات نفت این کشورها از ایران اعلام شده است .
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • farhad_p
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 1006

        #753
        جلسه مجلس برای بررسی مسائل هسته ای ایران با حضور جلیلی آغاز شد
        جلسه علنی مجلس شورای اسلامی جهت ارائه گزارش دبیر شورای عالی امنیت ملی از برنامه هسته ای ایران و مذاکرات با 1+5 با حضور دبیر شورای عالی امنیت ملی کشور آغاز شد.
        به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی و علی باقری معاون وی برای ارائه گزارش از وضعیت امنیت داخلی و خارجی کشور و ارائه گزارش در خصوص مسائل هسته ای و مذاکرات ایران و 1+5 در صحن علنی مجلس حاضر شدند.

        مذاکرات ایران و 1+5 در بغداد چندی پیش پایان یافت و مذاکرات آینده اواخر خرداد در مسکو برگزار می شود.
        گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

        نظر

        • farhad_p
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 1006

          #754
          اشتباه محاسباتی گفتگو را بی نتیجه خواهد کرد/ بحرین از محورهای مذاکرات
          نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه سه مولفه اقتدار، منطق و ابتکار عمل باید حاکم بر گفتگوهای ما باشد گفت: ما بر همین اساس در گفتگوها شرکت میکنیم.
          به گزارش خبرنگار مهر، سعید جلیلی که ارایه گزارشی در رابطه با مذاکرات ایران با 1+5 در صحن علنی مجلس حاضر شده بود با اشاره به اینکه صحبتهایی مطرح میشود که زمان برای گفتگو رو به اتمام است، گفت:اتفاقاً آنچه به پایان رسیده راهبرد فشار است و زمان برای گفتگو تازه شروع شده است.

          وی افزود: اگر میخواهند گفتگوهای موفق را دنبال کنند باید در راهبرد گفتگو- همکاری حرکت کنند و ادبیات تهدید، گفتگوی بیفایده و راهبرد فشار برای آنان راهگشا نخواهد بود.

          دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد که سه مولفه اقتدار، منطق و ابتکار عمل در گفتگوهای جمهوری اسلامی ایران حاکم است.

          وی با اشاره به مذاکرات قبلی ایران با 1+5 تاکید کرد: غربیها نباید دچار اشتباهات محاسباتی شوند، خاطرنشان کرد: گمان نکنند اگر گفتگو آغاز شده میتوانند به مسیر اشتباه گذشته برگردند که اگر دچار اشتباه محاسبه شوند گفتگوها بینتیجه خواهد بود.

          رئیس تیم مذاکره کنده ایران با 1+5 با بیان اینکه ایران 5 پیشنهاد مشخص به طرف مقابل ارایه کرده است،گفت: بحرین یکی از بحثهایی است که میتواند موضوع همکاری ایران باشد.

          وی به رسمیت شناختن غنی سازی ایران از سوی 1+5 را از دیگر مطالبات ایران عنوان کرد و گفت: همچنین چارچوب گفتگوها باید مشخص و حقوق تکالیف ایران نیز احصا شود و ایران نمیپذیرد که به عنوان یک استثنا تلقی شود.
          گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #755
            وی ادامه داد: ایران در جایی که درجه غنی سازی مطرح است به دلخواه خود و بسته به نیاز خود می تواند این درجه را تنظیم کند و این نمی تواند سدی برای فن آوری هسته ای ایران شود .

            رئیس مجلس شورای اسلامی درجلسه علنی مجلس که با حضور دبیر شورای عالی امنیت ملی برگزار شد به نمایندگی از مجلس به تیم مذاکره کننده هسته ای ایران هشدار داد: ایران در جایی که درجه غنی سازی مطرح است فقط به دلخواه خود و با توجه به نیاز خود می تواند این درجه را تنظیم و تعیین کند و طرف ایرانی در این زمینه حق تساهل ندارد.

            به گزارش مهر، علی لاریجانی در جلسه امروز چهارشنبه مجلس که با حضور سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی و معاون وی برگزار شد، با بیان اینکه گروه 1+ 5 در مذاکرات با ایران دچار سوء تفاهم نسبت به خودشان شده اند، گفت: تاکید مجلس به مذاکره کنندگان ایرانی این است که در پای حقوق ملت ایران در جارچوب ان پی تی حق تساهل ندارند.

            وی ادامه داد: ایران در جایی که درجه غنی سازی مطرح است به دلخواه خود و بسته به نیاز خود می تواند این درجه را تنظیم کند و این نمی تواند سدی برای فن آوری هسته ای ایران شود .

            رئیس مجلس ادامه داد: مرز کار باید مقررات بین المللی باشد آنچه در مسیر مذاکرات به عنوان مصالح در نظر گرفته می شود باید به اختیار ملت ایران باشد و متناسب با نیازی که ملت دارد .

            وی تاکید کرد: در این چارچوب مجلس از مذاکره کنندگان ایرانی هم حمایت می کند و هم مطالبه جدی دارد .
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #756
              "اولاند" موضع فرانسه و کشورهای 1+5 را درباره برنامه هسته ای ایران به ویژه پس از مذاکرات بغداد و قبل از مذاکرات آینده در مسکو، مبنی بر تعامل جدی و گفتگو را بیان کرد. ایران باید به تعهدات بین المللی اش عمل و با آژانس بین المللی انرژی اتمی به صورت کامل همکاری کند.
              کاخ الیزه با صدور بیانیه ای اعلام کرد تحلیل ها و مواضع فرانسه و عربستان سعودی درباره مسئله هسته ای ایران، تطابق کامل دارند.

              به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، این بیانیه پس از مذاکرات "فرانسوا اولاند" رئیس جمهور فرانسه و شاهزاده متعب بن عبدالله آل سعود فرمانده گارد ملی عربستان و فرستاده پادشاه این کشور صادر شد.

              شاهزاده متعب، فرزند ملک عبدالله ، پادشاه عربستان و به دلیل فرماندهی نیروی گارد ملی، یکی از قدرتمند ترین شخصیت های این کشور به شمار می رود.

              گارد ملی عربستان با وجود اینکه یک نیروی نظامی است اما زیر مجموعه وزارت دفاع فعالیت نمی کند و زیر نظر مستقیم پادشاه قرار دارد.
              این نخستین ملاقات رسمی یک مقام ارشد سعودی با "فرانسوا اولاند" رئیس جمهور جدید فرانسه است.

              در بیانیه ریاست جمهوری فرانسه آمده است: از جمله مسائل مورد بحث در این ملاقات، احیای روند صلح خاورمیانه (مسئله فلسطین)، بحران در سوریه و برنامه هسته ای ایران بود.

              این بیانیه اضافه می کند: "اولاند" موضع فرانسه و کشورهای 1+5 را درباره برنامه هسته ای ایران به ویژه پس از مذاکرات بغداد و قبل از مذاکرات آینده در مسکو، مبنی بر تعامل جدی و گفتگو را بیان کرد. ایران باید به تعهدات بین المللی اش عمل و با آژانس بین المللی انرژی اتمی به صورت کامل همکاری کند.



              در این بیانیه آمده است که رئیس جمهور فرانسه مدعی شد هنوز ثابت نشده برنامه هسته ای ایران دارای اهداف صلح آمیز است.

              اولاند در این دیدار، سرکوب خونین اعتراضات در سوریه را محکوم و بر حمایت از ماموریت کوفی عنان نماینده دبیرکل سازمان ملل متحد در مسئله سوریه و اجرای طرح پیشنهادی وی برای حل این مسئله تاکید کرد.

              وی افزود: فرانسه برای اجرای طرح عنان و افزایش فشارهای جامعه بین الملل بر حکومت سوریه اقدام می کند. دولت فرانسه تماس های خود را با شرکای بین المللی برای میزبانی نشست دوستان سوریه در ششم ژوئیه آینده در پاریس افزایش می دهد.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #757
                بانک هلندی آی ان جی چهارمین بانکی است که تا کنون در دادگاه های آمریکا به دلیل نقض تحریم های مالی آمریکا علیه ایران یا برخی کشورهای دیگر مجبور به پرداخت جریمه می شود.
                یک بانک هلندی در بزرگ ترین جریمه تاریخ بانکی قبول کرد تا مبلغ 619 میلیون دلار به دلیل آنچه که نقض تحریم های مالی آمریکا علیه ایران و کوبا و چند کشور دیگر خوانده شده ، بپردازد.

                به گزارش عصر ایران نماینده بانک هلندی " آی ان جی " International Netherlands Group روز سه شنبه در دادگاهی در نیویورک ضمن پذیرش این اتهام که این بانک از سال 1990 تا 2007 در مجموع 1 میلیارد و 600 میلیون دلار به کشورهایی که تحت تحریم آمریکا بوده اند پول منتقل کرده است.

                جان هامن، مدیر عامل این بانک با پذیرش اتهامات دادگاه اعلام کرده است که بانک تحت مدیریت او تحریم های مالی آمریکا را به طور جدی و غیر قابل قبول نقض کرده است .

                بانک هلندی آی ان جی چهارمین بانکی است که تا کنون در دادگاه های آمریکا به دلیل نقض تحریم های مالی آمریکا علیه ایران یا برخی کشورهای دیگر مجبور به پرداخت جریمه می شود و 3 سال پیش یک موسسه مالی سوییسی به دلیل نقض تحریم های مالی ایران ، کوبا و لیبی به پرداخت 536 میلیون دلار جریمه محکوم شده بود.

                در سال 2009 هم بانک بریتانیایی لویدز به همین اتهام به پرداخت جریمه ای معادل 350 میلیون دلار محکوم شده بود و در سال 2010 بانک بارکلیز بریتانیا به همین اتهام به پرداخت 298 میلیون دلار جریمه محکوم شد.

                جریمه بانک آی ان جی هلند بیشترین جریمه بانکی در تاریخ محسوب می شود.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • هادی129
                  عضو عادی
                  • Apr 2012
                  • 296

                  #758
                  مپنا داره صف خرید میشه چه خبره ؟؟؟

                  نظر

                  • behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

                    #759
                    در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
                    مپنا داره صف خرید میشه چه خبره ؟؟؟
                    دوست عزیز مپنا برای خودش تاپیک مجزا داره و شما می تونید مطلب خودتون رو اونجا بنویسید

                    http://forums.boursy.com/showthread....%A7-%29/page41

                    لطفا به عنوان تاپیک توجه فرمایید
                    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                    (کوروش بزرگ)

                    نظر

                    • rajabnejad
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 4331

                      #760
                      جليلي و اشتون در يك گفتوگوي تلفني توافق كردند
                      دستور كار مذاكرات مسكو

                      دنیای اقتصاد - در آستانه برگزاری دور تازه مذاکرات ایران و گروه 1+5 در مسکو، با تماس تلفنی یک ساعته جلیلی و اشتون و توافق آنها بر سر محتوای این مذاکرات، خوشبینیها درباره موفقیت مذاکرات دوشنبه آینده افزایش یافت؛ كاترين اشتون، مسوول سياست خارجي اتحاديه اروپا دوشنبه شب در پایان دیدار نمایندگان گروه 1+5 در استراسبورگ فرانسه، در یک تماس تلفني با سعيد جليلي، به گمانهزنیهای یک هفته اخیر درباره احتمال شکست یا تعویق مذاکرات مسکو پایان داد. دبيرخانه شوراي عالي امنيت ملي گزارش داده است که در اين گفتوگوي تلفني، اشتون با تاكيد بر اینکه «ما آمادهايم در مسكو درباره پيشنهادهاي پنجگانه ايران در بغداد اعم از موضوعات هستهاي و غيرهستهاي گفتوگو كنيم»، ابراز اميدواري كرده است که بتوان براساس پنج پيشنهاد ايران و پيشنهاد 1+5 به نقاط مشترك دست يافت. البته خبرگزاری رویترز گزارش داده است که مقامات رسمی اتحادیه اروپا تايید کردند که ایران مذاکره بر سر طرح گروه 1+5 را -که بر اساس آن ایران تولید اورانیوم با غنای بالا را متوقف میکند- پذیرفته است. همزمان با این تحولات، آمریکا 7 کشور دیگر از جمله هند و کره جنوبی را از تحریم نفت ایران معاف کرد.


                      در پایان گفتوگوی تلفنی یک ساعته جلیلی و اشتون اعلام شد
                      توافق بر سر محتوای مذاکرات مسکو
                      دنیایاقتصاد- مجید اعزازی: در آستانه برگزاری دور تازه مذاکرات ایران و غرب، با تماس تلفنی یکساعته جلیلی و اشتون و توافق آنها برای بررسی بستههای پیشنهادی تهران و 1+5 از یک سو و همچنین افزایش احتمال دیدار باقری و اشمیت پیش از برگزاری این مذاکرات از سوی دیگر، خوشبینی برای موفقیت مذاکرات دوشنبه آینده مسکو افزایش یافت.
                      كاترين اشتون، مسوول سياست خارجي اتحاديه اروپا و نماينده كشورهاي 1+5 دوشنبه در یک تماس تلفني با سعيد جليلي، نماينده مقام معظم رهبري و دبير شورايعالي امنيت ملي گفتوگو كرد. تماسی که در پایان دیدار نمایندگان گروه 1+5 در استراسبورگ فرانسه انجام شد.
                      به گزارش خبرگزاریهای داخلی به نقل از دبيرخانه شوراي عالي امنيت ملي، در اين گفتوگوي تلفني اشتون اظهار کرد: ما آمادهايم تا در مسكو درباره پيشنهادهاي پنجگانه جمهوري اسلامي ايران در بغداد اعم از موضوعات هستهاي و غيرهستهاي گفتوگو كنيم.
                      وي با تاكيد بر لزوم موفقيتآميز بودن نشست مسكو، ابراز اميدواري كرد که بتوان براساس پنج پيشنهاد ايران و پيشنهاد 1+5 به نقاط مشترك دست يافت. رييس گروه مذاكرهكننده جمهوري اسلامي ايران نيز در اين تماس تلفني اظهارکرد: عدم آمادگي طرف مقابل در 20 روز گذشته براي گفتوگوهاي كارشناسي و معاونان، موجب ايجاد وقفه در پيشرفت گفتوگوهايي سازنده و رو به جلو شده است. جليلي در اين گفتوگو لزوم احترام به توافقهاي استانبول و بغداد را مورد تاكيد قرار داد. نماينده مقام معظم رهبري و دبير شورايعالي امنيت ملي ضمن تاكيد بر اينكه در مسكو محورهاي پنجگانه پيشنهاد ايران را به روشني بيان خواهيم كرد، اظهار کرد: پاسخ مناسب به اين محورها ميتواند موجب پيشرفت گفتوگوها شود.
                      موافقت با مذاکره درباره پیشنهادهای 1+5
                      درهمین حال، خبرگزاری رویترز گزارش داده است: مقامات رسمی اتحادیه اروپا تايید کردند که ایران مذاکره بر سر طرح گروه 1+5 را که بر اساس آن ایران تولید اورانیوم با غنای بالا را متوقف میکند، پذیرفته است.
                      به گزارش خبرگزاری فارس، رویترز این توافق را یک پیشرفت دانسته که پس از دو هفته مجادله میان دیپلماتهای ایرانی و مذاکرهکنندگان غربی بر سر نحوه آمادهسازی برای حضور در مذاکرات مسکو، به دست آمده است.
                      یکی از سخنگوهای اشتون در اینباره گفت: ایرانیها با ضرورت تعامل بر سر پیشنهادهای ارائه شده از سوی 1+5 موافقت کردند. پیشنهادهایی که برخی نگرانیهاي موجود در رابطه با طبیعت صلحآمیز برنامه هستهای ایرانیها را بیان میکند.
                      بنا به گزارش رویترز، 1+5 خواستار توقف فوری غنیسازی 20 درصد با خلوص شکافپذیر از سوی ایران شده است. در مقابل، آنها سوخت 20 درصد را برای رآکتور تهران که نیازمند این سوخت است، تامین کرده و همچنین تحریم فروش قطعات هواپیماهای تجاری به ایران را کاهش میدهند.
                      رویترز همچنین به نقل از یک دیپلمات آگاه مدعی شده است که ایران دیگر خواهان برگزاری نشست کارشناسان نیست.
                      آمادگی پکن برای پیشبرد مذاکرات
                      در همین حال، وزارت خارجه چین ضمن دعوت از طرفین مذاکرات هستهای ایران به انعطافپذیری عملی، آمادگی خود را برای حل جامعه موضوع هستهای ایران اعلام کرد.
                      به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شینهوا، لیو ویمین، سخنگوی وزارت خارجه چین از همه طرفهای درگیر در مذاکرات 1+5 و ایران در مورد برنامه هستهای ایران خواست که انعطافپذیری و عملگرایی بیشتری در مذاکرات آتی در مسکو داشته باشند.
                      سخنگوی وزارت خارجه چین در کنفرانس خبر خود در پاسخ به سوالی درباره مذاکرات آتی میان ایران و گروه 1+5 در مسکو گفت: همه طرفهای مذاکره باید به نگرانیهای یکدیگر احترام بگذارند و به دنبال راهی مسالمتآمیز برای حل این موضوع باشند.
                      وی تصریح کرد: چین فعالانه به تلاش برای ارتقای صلح و پیشبرد مذاکرات متعهد است و آماده است در زمینه حل جامع و مناسب مساله هستهای ایران همکاری گستردهای داشته باشد.
                      شرط موفقیت مذاکرات هستهای
                      رامین مهمانپرست سخنگوی وزارت خارجه کشورمان نیز دیروز در کنفرانس مطبوعاتی خود درباره نشست ایران و 1+5 گفت: زمینههای موفقیت این نشست به نحوه همکاری و رویکرد مثبت و سازنده 1+5 بستگی دارد و هر میزان که آنها آمادگی جدیتری برای ورود به مذاکرات داشته باشند و حقوق مسلم ما را به رسمیت بشناسند، زمینههای توفیق این اجلاس بیشتر خواهد بود. وی با بیان اینکه برای مذاکرات کاملا جدی و آماده هستیم و دو طرف پیشنهادهایی را ارائه دادهاند، اظهار کرد: امیدواریم تاخیری در نشست معاونان اشتون و جلیلی برای بررسی دستور کار پیش نیاید و گفتوگوها سریعتر در مورد دستور کار و محتوای این جلسه صورت گیرد.
                      سخنگوی وزارت خارجه درباره سفر امروز سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه به تهران، اظهار کرد: این سفر دوجانبه است و مباحث مختلفی از جمله موضوع سوریه و نشست 1+5 مورد گفتوگو قرار خواهد گرفت. وی افزود: همه تلاش این است که اجلاس مسکو موفق باشد و این توفیق به رویکرد 1+5 بستگی دارد.
                      میتوان در مسکو به توافق دست یافت
                      مهمانپرست در این کنفرانس مطبوعاتی همچنین با تاکید بر اینکه ایران برای حضور در نشست مسکو و ادامه مذاکرات قبلی استانبول و بغداد جدی است، گفت: به اعتقاد ما با روحیه همکاری میتوان به توافقات دست یافت. به باور وی این کار مشروط به روحیه مثبت و همکاری 1+5 است.
                      سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران ادامه داد: اگر چارچوب توافقات ما و ادامه مذاکرات بر مبنای معاهده ان.پی.تی صورت گیرد، در این معاهده تعهدات و حقوق کشورها مشخص شده است.
                      بررسی پیشنهادها در نشست باقری- اشمیت
                      وی با بیان اینکه پیشنهادهاي مختلفی در نشست بغداد از سوی جلیلی و کاترین اشتون مطرح شد، گفت: این پیشنهادات میتواند در دستور کار قرار گیرد و طبق توافق بغداد مقرر شد معاونان دو طرف در مورد دستور کار نشست مسکو جلسهای را برگزار کنند و این اعلام آمادگی مجددا از سوی آقای باقری صورت گرفت.
                      مهمانپرست اضافه کرد: امیدواریم این نشست هر چه سریعتر برگزار و درباره چارچوب مذاکرات و محتوای آن به توافقاتی دست یابیم که زمینه مثبت و نتیجه بخش بودن مذاکرات مسکو فراهم شود. مهمانپرست همچنین گفت: ظاهرا توافقی صورت میگیرد تا نشست باقری و اشمیت برگزار شود. امیدواریم در این نشست که قبل از نشست مسکو خواهد بود، پیشنهادات طرفین بررسی و با چارچوب مورد توافق وارد اجلاس مسکو شویم.
                      واکنش به معافیت تحریمی 7 کشور
                      در بخشی دیگر از این کنفرانس مطبوعاتی، مهمانپرست در پاسخ به سوالی درباره معافیت 7 کشور از تحریمهای یک جانبه آمریکا در آستانه مذاکرات ایران و 1+5 در مسکو گفت: تحریمها روشی ناکارآمد است که به حل مسائل موجود برخی کشورهای غربی و جمهوری اسلامی کمک نخواهد کرد. وی ریشههای چنین تصمیماتی را منطقی و مستند ندانست و گفت: آنها تاکنون رویه اشتباهی را دنبال کردند.
                      سخنگوی دستگاه دیپلماسی با بیان اینکه کشورهای غربی مشکلات جدی اقتصادی و اجتماعی دارند، افزود: هر روز شاهد وضعیت نگرانکننده یکی از کشورهای اروپایی به خاطر این مشکلات هستیم و در این شرایط اعمال تحریمها، بیشترین خسارات را متوجه مردم در این کشورها میکند. وی ادامه داد: اگر از تحریمها به عنوان عامل فشار برای گفتوگوها استفاده شود تجربه نشان داده که این روش کارآمد نیست و تاثیر منفی میگذارد.
                      به گفته وی غربیها باید به تدریج راه اصلاح سیاستهای غلط گذشته را دنبال کرده و منافع ملی خود را در نظر گرفته و به خاطر اهداف سیاسی یک کشور، منافع خود را به خطر نیندازند.
                      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                      نظر

                      • مجيد رادمنش
                        مدیر (6)
                        • Oct 2010
                        • 4902

                        #761
                        در پی تقویت گمانه زنی ها دایر بر توافق ایران و گروه 1+5 در مذاکرات پیش روی مسکو، اخباری مبنی بر توقف غنی سازی 20 درصدی از سوی ایران در قبال عدم وضع تحریمهای جدید در حوزه صادرات و فروش نفت ایران،کاهش تحریمهای قبلی و لغو تحریم ها در خصوص تأمین قطعات هواپیماهای ایران - محور گفتگوها و مذاکرات هفته آینده طرفین خواهد بود.


                        در صورتیکه نتایج حاصل از مذاکرات در برگیرنده موضوعات و توافقات مورد اشاره باشد، هر چند هنوز با لغو یکباره تمامی تحریمها علیه ایران فاصله زیادی خواهد بود، ولی نشانه هایی از بهبود اوضاع و آرامش سیاسی فضای مه آلود منطقه و کشور را فرا خواهد گرفت. بدون شک دستاورد هر توافقی در اجلاس مسکو، به بهبود و تقویت بازارهای مالی جهان و ایران منجر خواهد شد که خروج از رکود مزمن بازار سرمایه ایران در این راستا ارزیابی می شود. .... نمابورس
                        یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

                        نظر

                        • azad1
                          عضو فعال
                          • Jan 2012
                          • 310

                          #762
                          ادعای مسکو تایمز درباره توقف غنی سازی 20 درصدی
                          یک رسانه روسی مدعی شد که ایران پذیرفته است درباره پیشنهاد غرب در خصوص توقف غنی سازی اورانیوم با درصد بالا مذاکره کند.
                          به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه "مسکو تایمز" به نقل از مقامات اتحادیه اروپا ادعا کرده است که ایران مذاکره درخصوص پیشنهاد غرب جهت توقف غنی سازی اورانیوم با درصد بالا در اجلاس مسکو را پذیرفته است.

                          به نوشته این روزنامه این اقدام ایران سبب کاهش تنش دو هفته ای بین طرفهای مذاکره کننده پیش از مذاکرات مسکو می شود.

                          این روزنامه مدعی شد در گفتگوی تلفنی یک ساعته "سعید جلیلی" مذاکره کننده ارشد هسته ای ایران و "کاترین اشتون" مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در روز دوشنبه، طرفین توافق کرده اند که مذاکره کنندگان مسکو در خصوص پیشنهادهای گروه 5+1 به ایران مذاکره کنند.

                          به نوشته این روزنامه روسی، طبق پیشنهاد گروه 5+1در اجلاس بغداد که مورد توافق قرار نگرفت، طرفین باید درباره چگونگی شیوه توقف غنی سازی 20 درصدی اورانیوم از سوی ایران به توافق برسند و ایران باید تاسیسات مربوطه را تعطیل کرده و اورانیوم های غنی شده موجود را به خارج از ایران منتقل کند و در عوض طرف 5+1 هم متعهد شود اورانیوم 20 درصد غنی شده برای سوخت راکتور تهران را تامین کند و همچنین تحریم صادرات قطعات تحریمی هواپیماهای تجاری ایران را لغو کند.

                          همچنین "مسکو تایمز " به نقل از دیپلماتی که نامش را فاش نکرد مدعی شد ایران دیگر درخواست تشکیل جلسات کارشناسی پیش از مذاکرات مسکو را ندارد.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #763
                            پیشنهاد جدید اما دوپهلوی آمریکا به ایران / کلینتون: فشار روسیه و چین به ایران

                            هیلاری کلینتون، وزیر خارجهی آمریکا روز سهشنبه گفت اگر ایران به راهحلی دیپلماتیک علاقهمند باشد، گروه ۵+۱ در نشست آتی «مسیری روشن» پیشنهاد خواهد کرد.

                            به گزارش سرویس بین الملل "انتخاب"؛ کلینتون که در مؤسسهی بروکینگز، در واشنگتن، سخن میگفت افزود که این مسیر «قابل راستیآزمایی ست و میتواند با اقدام در برابر اقدام مرتبط باشد».

                            هیلاری کلینتون همچنین گفت که اطمینان دارد ایران از سوی روسیه و چین تحت فشار است تا با آمادگی برای پاسخگویی به نشست مسکو بیاید.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #764
                              ادعای ایران در مورد آغاز طراحی زیردریایی اتمی

                              معاون فنی نیروی دریایی ارتش ادعا کرد ایران نخستین گامها را برای ساخت سامانه رانش اتمی زیردریایی برداشته است. سامانه رانش اتمی در شناورهای سنگین کاربرد دارد که ایران هنوز قادر به ساخت آنها نیست.
                              خبرگزاری فارس که به نیروهای امنیتی و نظامی جمهوری اسلامی منسوب است عصر سه شنبه، ۲۳ خرداد از قول معاون فنی نیروی دریایی ارتش، دریادار عباس زمینی نوشت «الان در مراحل اولیه ساخت زیردریاییهای اتمی قرار داریم.» این خبر که به سرعت در بسیاری از رسانههای داخلی و خارجی انعکاس یافت، ظاهرا پس از ساعتی از روی خروجی خبرگزاری فارس حذف شده است.
                              علت واقعی انتشار و حذف احتمالی این خبر هر چه باشد، ادعای معاون فنی نیروی دریایی تناسبی با توان فنی و ظرفیتهای صنایع نظامی جمهوری اسلامی ندارد.
                              از تعمیر تا ساخت زیردریایی فوق سنگین
                              دریادار عباس زمینی میگوید، زمانی که ما صاحب فناوریهای صلح آمیز هستهای هستیم پس میتوانیم ساخت سامانه رانش زیردریایی اتمی را هم در دستور کار قرار بدهیم. به گزارش خبرگزاری فارس او با اشاره به توان نیرو دریایی در طراحی و ساخت زیردریاییهای سبک و نیمه سنگین و نیز تعمیر و نگهداری زیردریاییهای سنگین میگوید برنامه ریزی این نیرو برای دستیابی به زیردریاییهای فوق سنگین اتمی آغاز شده است.
                              معاون فنی نیروی دریایی با بیان این که زیردریاییها از لحاظ سیستم رانش به دو نوع دیزلی و اتمی تقسیم میشوند اظهار داشت «زمانی که ما صاحب فناوریهای صلحآمیز هستهای هستیم پس میتوانیم ساخت سامانه رانش زیردریایی اتمی را هم در دستور کار قرار بدهیم.» او میافزاید برای ساخت زیردریاییهای سنگین اتمی با وزن حدودا ۱۸ هزار و ۷۵۰ تن، ۱۲ میلیون نفر- ساعت و یک میلیون قطعه به کار رفته میشود.

                              از رویا تا واقعیت
                              زیردریاییهای "CSS kilo"ی ساخت روسیه از قدرتمندترین شناورهای ناوگان دریایی ایران محسوب میشوند. مقایسه مشخصات فنی این زیردریاییها که بیش از سی سال عمر دارند با تازهترین "دستاوردهای" صنایع نظامی ایران میتوان به میزان جدی بودن ادعای برداشتن گامهای اولیه در ساخت زیردریایی اتمی را سنجید. زیردریایی کلاس "کیلو" در سن پترزبورگ ساخته شده و ۳ فروند آن سال ۱۹۸۰ به ایران تحویل داده شد.
                              قوهی محرکهی این زیردریاییها شامل دو ژنراتور دیزلی هر یک به قدرت ۱۰۰۰ کیلووات و یک موتور دیزلی به قدرت دستکن پنج هزار و پانصد اسب بخار میشود. قدرت این موتور در برخی مدلها تا ۶۸۰۰ اسب بخار میرسد.
                              نظامیان ایران تابستان سال گذشته نخستین موتور دیزلی شناور ساخت داخل را آزمایش کردند که قدرتش ۸۵۰ اسب بخار گزارش شده است.

                              آرزوی حضور در آبهای جهانی
                              خبرگزاری فارس اول شهریور ۱۳۹۰ از قول احمد وحیدی وزیر دفاع نوشت «با مجاهدت و تلاش كارشناسان و متخصصان بخش دریایی دفاعی توانستهایم ... با ساخت نخستین موتور دریایی گام مهمی در زنجیره خوداتكایی برداریم.» او در ادامه گفت «موتور بنیان یك در آزمایشهای مربوطه در توان ۸۵۰ اسب بخار، كلیه مراحل را با موفقیت طی كرده و انشاءالله در آیندهای نزدیك در شناورهای نظامی و غیرنظامی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.»

                              به گزارش خبرگزاری فارس معاون فنی نیروی دریایی در توجیه آرزوی کشورش برای دست یافتن به زیردریایی با سوخت هستهای به این سخن رهبر جمهوری اسلامی، علی خامنهای استناد کرده که گفته است «ما اهل حضور در تمام آبهای آزاد دنیا هستیم.» دریادار عباس زمینی میگوید «برای تداوم این حضور در نقاط مختلف جهان، ما نیازمند یک سامانه رانش و شناوری با پایداری بسیار بالا و شعاع عملیاتی گسترده هستیم و برای همین منظور این سامانه رانش(اتمی) میتواند خیلی به ما کمک کند.»
                              به رغم تناقض تواناییهای فنی ایران با برنامه ساخت زیردریایی سنگین با سوخت هستهای، نیروی دریایی این کشور از دوران پادشاهی محمد رضا پهلوی یکی از قدرتمندترین ناوگان دریایی منطقه محسوب میشود. کارشناسان معتقدند توان نیروی دریایی ایران با استفاده از تجهیزات روسی افزایش یافته است. به گزارش خبرگزاری آلمان در سال ۲۰۰۸ میلادی نیز خبرهایی در مورد برنامهی ایران برای ساخت زیردریایی با سوخت هستهای منتشر شده بود. درستی یا نادرستی این خبرها تا کنون روشن نشده است.
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • azad1
                                عضو فعال
                                • Jan 2012
                                • 310

                                #765
                                لاوروف در تهران به دنبال چیست؟ دشواری همراهی ایران با روسیه دکتر داوود هرمیداس باوند، استاد دانشگاه و تحلیلگر مسائل بین المللی در گفتگو با دیپلماسی ایرانی با اشاره به سفر لاوروف به ایران معتقد است اگر روسیه به دنبال اجرای مدل یمنی در سوریه باشد،با توجه به مواضعی که ایران تاکنون در مورد سوریه اتخاذ کرده است همراهی ایران با روسیه کمی دشوار به نظر می رسد.
                                دیپلماسی ایرانی: روزهای آینده روزهای حساسی در عرصه دیپلماتیک ایران محسوب می شود. سفر سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه به ایران و به دنبال آن برگزاری مذاکرات ایران و 1+5 در مسکو و همچنین تعاملات دیپلماتیک در مورد سوریه همگی نشان از این دارند که دیپلمات های ایرانی روزهای پرکاری را در پیش خواهند داشت.پیش از نشست بغداد یوکیا آمانو دبیر کل آژانس بین المللی انرژی هسته ای با حضور در تهران موجی از اما و اگرها و شایدها را در رسانه ها به راه انداخت. اکنون سفر میزبان روسی به تهران هم این سوال را به ذهن متبادر می کند که آیا آقای وزیر حامل پیام خاصی است و یا برای اتفاق نظر در خصوص پرونده سوریه است که به ایران می آید؟ در مورد این تحولات با دکتر داوود هرمیداس باوند، استاد دانشگاه و تحلیلگر مسائل بین المللی گفتگو داشتیم که در زیر می خوانید:



                                چشم انداز مذاکرات مسکو را چگونه ارزیابی می کنید؟

                                مذاکرات ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی که روز جمعه در وین برگزار شد می توانست زمینه ساز توافقی بین ایران و گروه 1+5 در مسکو باشد و این مذاکرات امیدوار کننده تلقی شود. اما مذاکرات با آژانس آن طور که انتظار می رفت پیش نرفت و به نظر می رسد در این که زمینه ساز مذاکرت مسکو باشد و مذاکرات پیش رو موفقیت آمیز باشد تردید ایجاد کرده است.



                                سرگئی لاووروف، وزیر خارجه روسیه قرار است به ایران سفر کند. این سفر را تا چه اندازه به این موضوع مرتبط می دانید؟

                                به نظر می رسد که مذاکرات سرگئی لاووروف، وزیر خارجه روسیه بر سر دو موضوع خواهد بود. یکی موضوع سوریه و دیگری موضوع مذاکرات هسته ای ایران در مسکو.

                                در رابطه با بحران سوریه روسیه به دنبال این است که کنفرانسی در ارتباط با سوریه برگزار کند تا به راه حلی برای حل بحران کنونی در سوریه بیابند. واقعیت این است که اگر قرار است این کنفرانس در وضعیت سوریه موثر باشد حضور ایران به دلیل رابطه تنگاتنگ ایران و سوریه در سی سال اخیر ضروری است. هرچند آمریکا و انگلیس با این مسئله موافق نبوده اند و این که روسیه و چین تا چه اندازه می توانند حضور ایران در این کنفرانس را میسر کنند ولی حضور ایران می تواند در زمینه یافتن راه حلی برای بحران سوریه مناسب باشد.

                                مسئله دیگر در دستور کار سفر لاوروف مذاکرات هسته ای ایران و نمایندگان گروه 1+5 در مسکو است که قرار است هفته آینده صورت گیرد. اگر توافق و تفاهمی بین ایران و 1+5 در مسکو شکل گیرد برای روسیه هم دستاورد دیپلماتیک مهمی خواهد بود. لذا روسیه این خط مشی را دنبال می کند که این کنفرانس باشکست مواجه نشود. البته این احتمال وجود دارد که غربی ها به هر دلیل بخواهند مذکرات را به تعویق بیندازند اما اگر به تعویق نیفتد برای روسیه مهم است که بتواند پیش از مذاکرات ایران را به تعدیل موضع خود ترغیب کند.



                                این تعدیل به چه معناست؟

                                درواقع روسیه به دنبال جلب توافق دو طرف برای طرح گام به گام است که مدتی پیش از سوی این کشور مطرح شد. به طور مشخص بحث غنی سازی اورانیوم 20 درصد احتمالا مهم ترین بحثی خواهد بود که لاوروف در مذاکرات خود با مقامات ایرانی دنبال می کند. غرب از ایران می خواهد که غنی سازی در حد 20 درصد را متوقف کند و مقادیری که تاکنون تولید کرده است را از ایران خارج کند تا در مقابل آن از شدت تحریم ها کاسته شود. تعویق اجرای تحریم های نفتی اروپا که قرار است ماه جولای (تیرماه) انجام شود گام اولی است که احتمالا به عنوان امتیاز تلقی خواهد کرد.



                                در مورد سوریه چه مسائلی می تواند مورد مذاکره لاوروف با مقامات ایران باشد؟

                                روسیه علاقه مند است که ایران را در کنفرانسی که در ارتباط با سوریه قصد دارد برگزار کند با خود همراه کند. آنطور که از گفته های مقامات روسی بر می آید روسیه با اجرای مدلی مثل یمن در سوریه موافقت کرده است. یعنی از شخص بشار اسد چشم پوشی شود و شخصیت دیگری روی کار آید که بتواند تحولات در این کشور را مدیریت کند.



                                آیا ممکن است که ایران با موضع روسیه در مورد سوریه همراه شود؟

                                سخت است که ایران با روسیه در مسئله سوریه همراه شود. چرا که چندان مشخص نیست با رفتن بشار اسد نظام سیاسی در این کشور فرو نپاشد. فراموش نکنید که نظام سیاسی در سوریه یک نظام بسته و اقتدارگرا بوده و به شدت به خاندان اسد وابسته است. لذا برکناری بشار اسد و جایگزینی شخص دیگری امکان این که این نظام را به طور کلی از بین ببرد افزایش می دهد. با توجه به مواضعی که ایران تاکنون در مورد سوریه اتخاذ کرده است چنین وضعیتی کمی دشوار به نظر می رسد.



                                شما اشاره کردید که روسیه در پی برگزاری کنفرانسی برای حل مسئله سوریه با حضور ایران است. تا چه اندازه فکر می کنید که حضور ایران در این کنفرانس محتمل است و به سود ایران؟

                                اگر قرار شود که ایران تعدیلی در موضع خود نسبت به روند امور در روسیه صورت دهد و با مواضع روسیه و چین همراه شود این حضور می تواند مثمر ثمر باشد. اما اگر ایران همچنان بر نظر سابق خود مبنی بر حمایت کامل از سوریه پایفشاری کند قطعا در صورت شرکت در کنفرانس در اقلیت محض قرار خواهد گرفت و نمی تواند کشورهایی را با خود همراه کند و در نتیجه با شکست دیپلماتک مواجه می شود. چرا که موضع اروپایی ها و کشورهای عربی که مشخص است و آنها به دنبال تحولات سیاسی جدی در سوریه هستند.



                                چرا آمریکا و انگلیس با حضور ایران در این کنفرانس مخالف هستند؟

                                غربی ها می گویند ایران شریک وضع موجود در سوریه است و لذا شرکت ایران در این کنفرانس کمکی به حل بحران موجود نمی کند. از سوی دیگر در روزهای گذشته شاهد اظهارات تند مقامات اسرائیلی در این ارتباط بودیم که ایران را عامل وضعیت کنونی در سوریه معرفی کردند. به نظر می رسد که آنها تلاش می کنند که با پیوند زدن بحران سوریه به ایران فشاری نیز از این ناحیه به ایران وارد کنند. اسرائیل به خوبی می داند که سوریه محور ارتباطی ایران با حزب الله است و معتقد است که قطع این ارتباط می تواند به کاهش نفوذ ایران کمک کند. این مسئله ای است که کشورهای عربی خصوصا عربستان سعودی نیز با آن موافق است و معتقد است با تغییر بشار اسد محور ارتباطی هلال شیعی قطع خواهد شد. همچنین اگر بشار اسد نپذیرد که از قدرت کناره گیری کند محتمل است که پرونده ای برای او به استناد به کشتارهای اخیر در سوریه به عنوان ارتکاب جنایت علیه بشریت در دیوان بین المللی کیفری ایجاد کنند. همانطور که در ماههای گذشته این اتفاق افتاده آنها تلاش می کنند که ایران را نیز به این مسئله پیوند بزنند.



                                شما به لغو تحریم های نفتی اروپا به عنوان امتیازی اشاره کردید. آیا مسئله ای که وزارت خارجه آمریکا امروز طرح کرد مبنی بر استثنای برخی از کشورها از تحریم نفتی ایران می تواند نشانه ای از این موضوع محسوب شود؟

                                موضعی که آمریکا در قبال برخی از کشورها اتخاذ کرده به مشکلات اقتصادی این کشورها و زیان هایی که در اثر تحریم نفتی ایران متحمل می شوند مربوط می شود. آمریکا دو مسئله را در این ارتباط در نظر می گیرد اولا این که تحریم نفتی ایران موجب کاهش عرضه جدی نفت و در نتیجه افزایش چشمگیر قیمت نفت نشود و در نتیجه در وضعیت اقتصادی جهان تاثیر منفی نگذارد. از سوی دیگر آمریکا از برخی از شرکای اقتصادی خود که خریداران نفت ایران هستند خواسته که به کاهش وارادات از ایران اقدام کنند. بیشتر این کشورها نیز خرید نفت خود را از ایران کاهش داده اند و آمریکا برای جلوگیری از ضربه اقتصادی به این کشورها آنها را از تحریم های اعمال شده علیه ایران استثنا کرده است. بنابراین به نظر نمی رسد که این رویکرد امتیازی به ایران محسوب شود بلکه رویکردی است که آمریکا در قبال متحدان خود و برای پیشبرد تحریم ها در نظر دارد.

                                تهیه کننده: تحریریه دیپلماسی ایرانی/ 16

                                نظر

                                در حال کار...
                                X