آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #781
    رئیس مجلس: تیم مذاکرهکننده ایران حق کوتاه آمدن ندارد

    رئیس مجلس تاکید کرد که تیم مذاکره کننده هستهای ایران حق کوتاه آمدن در برابر غرب را ندارد و ایران درجه غنیسازی را با خواست خود تعیین میکند.

    علی لاریجانی، رئیس مجلس روز چهارشنبه، ۲۴ خرداد و در آستانه مذاکرات مسکو یادآور شد که مرز مذاکرات ایران با طرف غربی، مقررات بینالمللی است.

    او این سخنان را در جلسه بررسی مسائل امنیتی و ارایه گزارش مذاکرات هستهای از سوی سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی در مجلس بیان کرد.

    رئیس مجلس طرفهای مذاکره کننده با ایران را متهم کرد که در برخورد با ایران «مزورانه» عمل میکنند و در حالی که با ایران پای میز مذاکره مینشینند از سوی دیگر رفتارهای دوگانه را در پیش میگیرند.

    به زعم آقای لاریجانی طرفهای مذاکره با ایران نسبت به خودشان هم سوء تفاهم دارند.

    علی لاریجانی با استناد به این موضوعات از تیم مذاکره کننده هستهای ایران خواست که در مذاکرات روی آنچه «ملت ایران پس از سالها بهدست آورده است» مستحکم بمانند.

    رئیس مجلس ایران تصریح کرد که بحث هستهای در ایران سابقهای ۴۰ ساله دارد و پیش از این آمریکا با ایران همکاری میکرد اما بعد از انقلاب سال ۵۷، مشکلات غربیها با ایران بر سر موضوع هستهای آغاز شد.

    او البته یادآور شد که بعد از چند سال تحریم و درگیری ایران توانسته است دانش هستهای خود را بومی کند.

    این اظهارات در حالی بیان شده که وزیر خارجه روسیه برای گفتوگو با مقامهای جمهوری اسلامی درباره مذاکرات اتمی در مسکو و همچنین پیرامون بحران سوریه، ظهر امروز وارد تهران میشود.

    «آژانس نتوانسته یک ایراد هم به فعالیتهای هستهای ایران بگیرد»

    در این ارتباط سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران هم به نمایندگان گفت
    تاکنون آژانس بین المللیانرژی اتمی نتوانسته یک ایراد به فعالیتهای صلحآمیز ایران بگیرد.

    آقای جلیلی تاکید کرد که تمام فعالیتهای غنیسازی ایران از جمله در فردو و نطنز زیر نظر آژانس و طبق مقرارت ان.پی.تی است.

    دبیر شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد به نظر ایران طرف غربی برای دستیابی به موفقیت در چارچوب گفتوگوهای پیش رو باید به همکاری باور داشته باشد.

    این مقام ایرانی در جریان بررسی مسائل امنیتی و همچنین ارائه گزارش مذاکرات هستهای در مجلس توضیح داد که غرب نمیتواند از یک طرف درخواست گفتوگو با ایران را مطرح کند و از سوی دیگر با ایران در قالب «دشمنی» برخورد کند.

    به زعم دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، مشکل غرب با ایران نه فعالیت هستهای که نوعی تقابل با اندیشه حاکم بر نظام اسلامی و مردمسالاری دینی است.

    این مقام ایرانی غرب را متهم کرد که در سالهای اخیر از روشهای مختلف از جمله «فعالیتهای سختافزاری در بدترین شکل تا فعالیتهای نرمافزاری، تحمیل تعلیق دو و نیم ساله به غنیسازی، تحریم برای عدم پیشرفت در فناوری هستهای، ترور دانشمندان هستهای و ایجاد اختلال در فعالیتها با استفاده از بدافزارهایی مثل استاکسنت» با هدف توقف فعالیتهای ایران استفاده کرده است.

    دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران مدعی شد که یکی از طرفهای مذاکره در جریان گفتوگوی ایران با غرب صریحا به جمهوری اسلامی گفته که «ما میخواهیم شما دانش هستهای نداشته باشید.»

    سعید جلیلی در عین حال تحریم و فشار بر ایران را بیاهمیت دانست و گفت بعد از این فشارها و تحریمها بود که ایران با دانش بومی سانتریفیوژهای خود را به ۱۰ هزار و غنیسازی را به ۲۰ درصد رساند.

    دبیر شورای عالی امنیت ملی در این جلسه به شرحی از چگونگی مذاکرات از سال ۸۹ تا تعویقهای گاه و بیگاه پرداخت و گفت در حالی که غرب به اشتباه مذاکره با ایران را متوقف کرده بود بعد از تحولات منطقه و اعتراضات مردم بعضی از کشورها، شرایط را به ضرر اسرائیل دید و ناچار شد باردیگر با ایران پای میز مذاکره بنشیند.

    به گفته آقای جلیلی خواسته ایران در آغاز گفتوگوها به رسمیت شناختن حقوق ایران مطابق مقررات ان.پی.تی بود و انجام گفت و گوها بر پایه اعتماد و گامهای متقابل بود.

    بر اساس اظهارات این مقام ایرانی در دور دوم مذاکرات در بغداد هم به جز مسایل هستهای به مسایل منطقه مانند بحرین، مواد مخدر و دزدان دریایی هم پرداخته شد.

    رئیس شورای عالی امنیت ملی ایران توضیح داد که در فاصله یک ماهه بین مذاکرات بغداد تا مسکو هم قرار بود که روی پنج محور پیشنهادی ایران بحث شود. که بعد از تعیین طرف ایرانی بهنام آقای علی باقری با معاون خانم اشتون آنها از این موضوع طفره رفتند و گفتند که ما حاضریم راجع به موضوع خودمان صحبت کنیم.

    او به نامه خود به کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اشاره کرد و گفت در این نامه گفته شد که باقی ماندن این مسائل گفتوگوهای مسکو را به ابهام و تردید خواهد برد.

    معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران هم ۲۱ خردادماه تذکر داد که عدم آمادگی تیم مذاکرهکننده غربی، موجب کندشدن روند مذاکرات اتمی میشود و معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز همچنان بر خواسته غرب مبنی بر توقف غنیسازی تاکید دارد.

    تاکنون دو دوره مذاکرات اتمی گروه ۱+۵ و ایران برای حل مناقشه اتمی برگزار و «مثبت» ارزیابی شده، هرچند نتیجهای در پی نداشته و روزهای ۲۹ و ۳۰ خرداد نیز سومین دوره آن در مسکو برگزار خواهد شد.

    این مذاکرات در حالی قرار است برگزار شود که اختلافهای دو طرف درباره آمادگی برای مذاکرات در سطح معاونان و کارشناسان پیش از مذاکرات مسکو، در قالب نامهنگاریها میان علی باقری و هلگا اشمید ادامه دارد.

    در تازهترین خبرها، رئیس بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی هم گفته است که مذاکرات با ایران برای رسیدن به توافق درخصوص بازرسی از «فعالیتهای مشکوک هستهای» این کشور «بینتیجه» و «ناامیدکننده» بود.

    غرب و اسرائیل معتقدند که ایران در پوشش برنامه هستهای قصد دارد سلاح اتمی بسازد اما تهران اهداف برنامه هستهای خود را «صرفا صلحآمیز» اعلام کرده است.


    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • مخبرالدوله
      عضو فعال
      • May 2012
      • 5228

      #782
      فارین پالیسی در این باره می نویسد: تصمیم برای دعوت از ایران برای حضور در نشست های گروه تماس با سوریه براساس این نکته دیپلماتیک قدیمی پایه ریزی شده است که " تو نیازمند ایجاد صلح با دشمن هستی و نه با دوست".

      مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

      نظر

      • نیکا
        ستاره‌دار (۲)
        • Nov 2011
        • 2117

        #783
        بنظرمن مسکو مثبت خواهدبود 1- وضع بد اقتصادی 2- عدم کنترل قیمت ها در سایه حرکت بالا وپایین دلار 3- عدم اجرای مرحله هدفمند ی 4- کاهش شدیدتولید و افزایش واردات و عدم تداوم ان بدلیل کاهش قیمت نفت 5- ازدیاد بیکاری واحد تولیدی و افراد بدلیل عدم صرفه اقتصادی (کارخانه . مسکن . صنایع کوچک ) و.....
        تانظر صاحب نظران چه باشد

        نظر

        • امید
          عضو عادی
          • May 2011
          • 123

          #784
          این لاریجانی اگه حرف نزنه میگن لاله! خودش که نتونست کاری بکنه حالا هم دو طرف دارند به توافق میرسند این بابا دوباره داره فاز منفی میده هرچند که هیچکاره است و برای خالی نبودن عریضه و گرفتن ژست سخگتیرانه داره این خرفها را میزنه. سیاست های اصلی هسته ای توسط رهبری دیکته میشه و همه اینها هم فرمانبردار محض.

          نظر

          • مخبرالدوله
            عضو فعال
            • May 2012
            • 5228

            #785
            در اصل توسط امید پست شده است View Post
            این لاریجانی اگه حرف نزنه میگن لاله! خودش که نتونست کاری بکنه حالا هم دو طرف دارند به توافق میرسند این بابا دوباره داره فاز منفی میده هرچند که هیچکاره است و برای خالی نبودن عریضه و گرفتن ژست سخگتیرانه داره این خرفها را میزنه. سیاست های اصلی هسته ای توسط رهبری دیکته میشه و همه اینها هم فرمانبردار محض.
            جالبترین نکته اینه که ...حرف ا.ن و لاریجانی ایندفعه یکی شده.....
            معلومه از یجا خط میگیرن!!!!

            مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

            نظر

            • پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

              #786
              در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
              بنظرمن مسکو مثبت خواهدبود 1- وضع بد اقتصادی 2- عدم کنترل قیمت ها در سایه حرکت بالا وپایین دلار 3- عدم اجرای مرحله هدفمند ی 4- کاهش شدیدتولید و افزایش واردات و عدم تداوم ان بدلیل کاهش قیمت نفت 5- ازدیاد بیکاری واحد تولیدی و افراد بدلیل عدم صرفه اقتصادی (کارخانه . مسکن . صنایع کوچک ) و.....
              تانظر صاحب نظران چه باشد
              مشکل اینه که الان اصل کاری اونوری ها هستن ...

              اینوری ها که همه جوره کوتاه اومدن ودارن میان ...

              مشکل اینه الان اونوری ها کوتاه نمیان ....اینهمه زور نزدن که حالا یه شبه بخوان تحریم وهمه چی رو لغو کنن....

              حالا که با نداشتن سیاست نادرست کار رو به اینجا کشوندیم که همه علیه ما شدن تا همه چی رو متوقف نکنن دست بردار نخواهند بود .....

              نظر

              • پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

                #787
                هيلاري كلينتون:چين و روسيه به ايران فشار وارد ميكنند تا به خواستههاي 1+5 درمسكو پاسخ دهد

                » سرویس: سياسي - انرژي هسته اي کد خبر: 91032514700
                پنجشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۱۵
                وزير امورخارجه آمريكا مدعي شد كه چين و روسيه براي اعمال فشار به ايران براي اينكه در مسكو به درخواستهاي آنها (1+5) پاسخ دهد، تلاش ميكنند.

                به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) به نقل از وزارت خارجه آمريكا، هيلاري كلينتون وزير امور خارجه آمريكا روز سهشنبه هفته جاري در موسسه "بروكينگز" در واشنگتن به همراه شيمون پرز، رييس رژيم صهيونيستي سخنراني كرد.


                وي در اظهاراتي درباره مذاكرات ايران و 1+5 اظهار كرد:" همانطور كه ميدانيد ديدار مسكو اواخر هفته آينده (ميلادي) خواهد بود و موضع واحدي در قبال ايران از سوي گروه 1+5 ارائه خواهد شد، اگر (آنها) خواستار ديپلماسي باشند، يك "مسير كاملا روشن" قابل بررسي است و مختص عمل كردن وجود دارد كه ما اين رويكرد را اتخاذ كرده و بر سر آن توافق كردهايم."





                هيلاري كلينتون: يك "مسير كاملا روشن" قابل بررسي و مختص عمل كردن وجود دارد كه ما اين رويكرد را اتخاذ كرده و بر سر آن توافق كردهايم."

                به گزارش ايسنا، ايران همواره از گفتوگو و مذاكره براي حل و فصل مسايل پيرامون موضوع هستهيياش استقبال كرده است، ايران همچنين براي گفتوگو درباره موضوع هستهيي اش در مذاكرات استانبول كه 26 ارديبهشتماه سال جاري برگزار شد، اعلام آمادگي كرد و تاكيد كرد كه همكاري و گفتوگو در چارچوب "گام متقابل" را ميپذيرد، اما 1+5 به ويژه آمريكا در بغداد (3 و 4 خرداد) رويكردي ديگر اتخاذ كرده و يكبار ديگر بر موضوع "چماق و هويج" (مذاكرات بر مبناي ان پي تي و قطعنامههاي شوراي امنيت و شوراي حكام) تاكيد كرد.


                كلينتون در ادامه سخنانش مدعي شد: "من امروز نمي توانم اينجا بنشينم و به شما بگويم كه ايرانيها چه ميكنند يا چه نميكنند، اما كاملا اطمينان دارم كه تحت فشار شديدي از سوي روسيه و چين قرار دارند كه براي "پاسخ دادن" به مسكو بيايند، حال چه اين پاسخ مناسب باشد چه نباشد، ما بايد درباره آن قضاوت كنيم؛ آنها براي حدود 10 روز گذشته خواستار به اصطلاح نشستهاي كارشناسي بودهاند، سعي كردهاند كه حتي نشست مسكو را به خاطر انجام نشدن چنين نشستهايي به تعويق اندازند و هيچ يك از مذاكرهكنندگان حتي پلك هم نزدند. و بعد همانطور كه در اخبار ديديد بيانيهاي صادر شد مبني بر اين كه بله، ايرانيها (بر سر ميز) حاضر خواهند شد."





                5+1 به ويژه آمريكا در بغداد (3 و 4 خرداد) رويكردي ديگر اتخاذ كرده و يكبار ديگر بر موضوع "چماق و هويج" (مذاكرات بر مبناي ان پي تي و قطعنامههاي شوراي امنيت و شوراي حكام) تاكيد كرد .

                كلينتون در حالي نشستهاي كارشناسي را بياهميت جلوه ميدهد كه بر اساس توافق بغداد قرار بود در اين نشستها دو طرف درباره نقطه نظرات دوطرف در نشست مسكو با توجه به تشديد اختلافات در بغداد گفتوگو شود.


                سعید جلیلی 17 خرداد در نامه به کاترین اشتون نوشت: تعلل طرف مقابل در برگزاری جلسه معاونان و کارشناسان، اراده آنان را برای گفتوگوهای موفق در مسکو در ابهام و تردید قرار میدهد.


                وزير خارجه آمريكا با اشاره به سفر همتاي روسياش به ايران گفت: "روسها كاملا تصريح كردهاند كه انتظار دارند ايرانيها در مسكو پيش آيند، نه اين كه صرفا بيايند و گوش كنند و بروند، ميدانيم كه زماني اين اتفاق افتاد. "


                كلينتون در ادامه ادعاهايش ايران را به استفاده از ترور متهم كرد و گفت: " فكر ميكنم كه اتحاد و تصميمي كه تاكنون نشان داده شده است اهميت واقعي دارد؛ چرا كه آشكارا تهديدي كه (شيمون پرز، رييس رژيم صهيونيستي) در اينجا بيان كرد واقعي است، تلاش پيوسته ايرانيان براي گسترش نفوذ خود و استفاده از ترور به عنوان ابزاري براي چنين كاري به ما و همه آسياي شرقي گسترش مييابد، بنابراين تهديد واقعي است، ما با رژيمي روبرو هستيم كه خواستههاي سلطهطلبانه دارد، آنهايي كه در نزديكي آن به سر ميبرند كاملا از اين موضوع آگاه هستند و سعي بر مديريت آن دارند و از توانايي ايران براي به دست آوردن امتياز و ايجاد جزاير بيشتر نفوذ مطلعاند و اين يكي از چالشهاي بزرگي است كه سعي بر توفق بر آن داريم."


                وزير امور خارجه آمريكا در حالي اين ادعاها و اتهامها را عليه ايران مطرح ميكند كه ردپاي كشورش در ترور دانشمندان و متخصصان هستهيي ايران به سادگي ديده ميشود.


                همچنين آمريكا براي بيش از يك دهه است به اشغال افغانستان به بهانه مبارزه با تروريسم ادامه ميدهد و قرار است اين اشغال با دائمي شدن پايگاههايشان در اين كشور در سالهاي آينده نيز ادامه يابد.


                آمريكا در سالهاي گذشته به بهانه مبارزه با ترورسيم در قالب طالبان و القاعده به كشتار غيرنظاميان در افغانستان پرداخته است و هيچ پيشرفتي در هدفش براي اشغال افغانستان نيز به دست نيامده است و تهديد تروريسم همچنان براي افغانستان وكشورهاي همسايه آن و منطقه و جهان ادامه دارد. این اتفاق درباره عراق نیز رخ داد. آمریکا به بهانه وجود سلاحهای هستهيی به این کشور حمله کرد، اما این سلاحها هیچ گاه در این کشور یافت نشدند و کاخ سفید هیچ گاه پس از تجاوز به این کشور عربی سخنی از این سلاحها به میان نیاورد.

                آنها همچنين به طور يكجانبه اقدام به مذاكره با طالبان نه در افغانستان كه در قطر و كشورهاي ديگر در منطقه كردند و به هيچ پاسخي به افكار عمومي منطقه و جهان درباره مذاكره با آنچه كه به خاطرش به افغانستان لشكركشي كردند و خارج كردن نام تروريستها از فهرستهاي تروريستها، به اين روند ادامه ميدهند.


                به گزارش ايسنا، در حالي كه سايت وزارت خارجه آمريكا به نقل از هيلاري كلينتون گزارش داد: "مسيري كاملا روشن" در مذاكرات مسكو به ايران پيشنهاد خواهد شد كه براي عمل كردن است، خبرگزاري نووستي به نقل از هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا كه در موسسه "بروکینگز" در واشنگتن سخنرانی ميكرد، گزارش داد: راهحل سازشکارانهای که توسط گروه "1+5" پیشنهاد شده است كه عبارت از صرف نظر از همه برنامههای هستهيی توسط ایران و تدوین "نقشه راه" دقیق برای انجام بازرسیها در این کشور است.


                هیلاری کلینتون اعلام کرد كه گروه 1+5 درصدد است مدالیته جدید همکاری با تهران را پیشنهاد کند که بر صرف نظر از همه برنامههای هستهيی توسط این کشور و ایجاد شرایطی برای کنترل رعایت این مدالیته مبتنی خواهد بود.


                وزیر خارجه آمریکا در سخنراني خود افزود: تنها شرط لازم برای تدوین این مدالیته، علاقمندی ایران به حل دیپلماتیک مساله هستهيی است.


                به گزارش ايسنا، نشست ایران و گروه "1+5" قرار است هفته آينده (29 و 30 خرداد) در مسکو برگزار شود. در این مذاکرات کاترین اشتون، رييس سياست خارجي اتحادیه اروپا و سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ايران به ترتيب رياست هياتهاي1+5 و ايران را به عهده خواهند داشت.

                این در حالی است که انتظار میرود روسیه که تاکنون چهار قطعنامه تحریم علیه ایران در شورای امنیت سازمان ملل تصویب کرده است از این مذاکرات به عنوان فرصتی برای جبران گذشته خود استفاده کند. همچنين 1+5 در حالي به طور يكجانبه توقع دارد كه ايران گام نخست همكاري را بردارد که تاکنون هیچ گامی در راستای جلب اعتماد مردم ایران انجام نداده است و به خواستههاي ايران در برابر همكاريشاش پاسخ نميدهد در اين صورت اگر آنها همچنان بخواهند به رویکرد گذشته خود ادامه دهد به نتیجه نخواهند رسید.

                برخی کارشناسان اعتقاد دارند که در صورتی که دولت باراک اوباما، رییس جمهور آمریکا از فرصتهایی که ایران در اختیارش میگذارد، استفاده نکند و صرفا دست به فرصت سوزی بزند به سرنوشت جیمی کارتر، رییس جمهور پیشین آمریکا در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری این کشور دچار خواهد شد

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #788
                  وزیر خارجه آلمان :
                  شرایط موجود فرصت مناسبی برای حل و فصل موضوع هسته ای ایران است

                  تهران- 'گیدو وستروله'وزیر امور خارجه آلمان روز پنج شنبه در دیدار با 'علی اكبر صالحی' وزیر امور خارجه ایران، شرایط موجود را فرصت مناسبی برای حل و فصل موضوع هسته ای ایران دانست و ابراز امیدواری كرد كه گفت و گوهای مسكو با موفقیت برگزار شود.

                  به گزارش ایرنا به نقل از اداره اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، 'علی اكبر صالحی' وزیر امور خارجه كشورمان در حاشیه نشست همسایگان نزدیك و دور افغانستان با 'گیدو وستروله' وزیر امور خارجه آلمان دیدار و گفت و گو كرد.
                  وزیر امور خارجه كشورمان در این دیدار با اشاره به روابط ایران و آلمان، دیدگاه كشورمان در زمینه حل موضوع انرژی صلح آمیز هسته ای ایران بر اساس راه حل مورد توافق طرفین را مورد توجه قرار داد و با توجه به اجلاس آتی جمهوری اسلامی ایران و 1+5 در مسكو بر استمرار این رویكرد در اجلاس مسكو تاكید كرد.
                  صالحی در حاشیه نشست همسایگان نزدیك و دور افغانستان با رییس جمهوری و وزیر امور خارجه افغانستان و وزرای امور خارجه كشورهایی همچون انگلیس، تركیه ، تاجیكستان و معاون وزیر امورخارجه چین دیدار و گفت وگو كرد .
                  دقایقی پیش وزیر امور خارجه كشورمان كابل را به مقصد تهران ترك كرد.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #789
                    وزیران خارجه ایران و بریتانیا ملاقات کردند


                    علی اکبر صالحی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، و ویلیام هیگ، وزیر خارجه بریتانیا، روز پنجشنبه (۲۵ خرداد / ۱۴ ژوئن) در حاشیه نشست همسایگان نزدیك و دور افغانستان در کابل، با یکدیگر دیدار و گفتوگو کردند.

                    بهگزارش خبرگزاری ایرنا وزرای خارجه دو كشور در این دیدار در باره موضوعهای مختلف دوجانبه، منطقهای و جهانی تبادل نطر کردند.

                    این نخستین دیدار در سطح مقامات ارشد دو کشور از زمان حمله گروهی از تظاهرکنندگان بهاماکن دیپلماتیک بریتانیا در تهران در آذرماه سال گذشته است که بهبسته شدن نمایندگیهای سیاسی دو کشور در پایتختها منجر شد.

                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #790
                      نیویورک تایمز: ایرانیان، آمریکا دوستترین ملت خاورمیانهاند



                      روزنامه "نیویورک تایمز" برای اولینبار ستونی به زبان فارسی گشوده است. در این ستون، نیکلاس کریستف، خبرنگار این روزنامه و برنده دو جایزه معتبر پولیتزر، مشاهدات خود از سفر به ایران را مینویسد.
                      "نیویورک تایمز" در ستون ویژهای که به زبان فارسی راهانداخته است، مشاهدات نیکلاس کریستف از سفرش به ایران را برای مخاطبان فارسی زبان ترجمه میکند. نیکولاس کریستف به همراهی دختر و پسر خود عازم این سفر شده و از مشهد در شرق کشور تا تبریز در غرب کشور را میبیند.

                      مقامات جمهوری اسلامی علیرغم وضع محدودیتهای بسیار در سالهای اخیر برای خبرنگاران خارجی و خودداری از صدور ویزا برای آنها، با سفر کریستف و دادن ویزای ویژه خبرنگاری به او موافقت کردهاند.

                      نیکلاس کریستف در صفحهی توئیتر خود نوشت:« باورم نمیشود که مقامات جمهوری اسلامی ایران به من ویزا دادند و هیجانزده عازم سفری دیگر به ایران هستم.»
                      کریستف در سفر خود چند روز را هم در تهران به سر میبرد و دولت ایران به او اجازه داده است تا با مردمی که خود انتخاب میکند نیز گفتوگو کند.
                      نیکلاس کریستف برای پوشش خبری از فاجعه کشتار دانشجویان معترض چینی در میدان "تیانآنمن" به طور مشترک با همسر خود برندهی جایزهی پولیتزر "بهترین گزارشگری بینالمللی" شد.
                      او در سال ۲۰۰۶ به دلیل ستونی که دربارهی مشاهدات شخصی خود از فاجعهی جنگ سودان و کشتار مردم دارفور مینوشت، برنده یک جایزهی پولیتزر دیگر شد.
                      نارضایتی ایرانیها از رهبران خود
                      اولین یادداشت کریستف با عنوان " سلامی گرم از ایران" است. او مینویسد که سفر به ایران با ابراز علاقه و هیجان یک ایرانی نسبت به آمریکا شروع شد: « این فرد که سابقا تکاور بوده و حالا در شهر مشهد لباسفروشی دارد، با شوق و ذوق به من گفت که آمریکا را دوست دارد و آنچنان از خود بیخود شده بود که فکر کردم ممکن است بغلم کند.»
                      خبرنگار روزنامهی "نیویورک تایمز" مینویسد در سفر خود برخی ایرانیان را دیده که در اثر تحریمهای اقتصادی آمریکا و اروپا علیه ایران به شدت آسیب دیدهاند، با اینحال از دست رهبران خود ناراضی هستند و آمریکا را مقصر نمیدانند.
                      نیکلاس کریستف معتقد است که ایرانیان "آمریکا دوستترین" ملت خاورمیانه هستند و تصریح میکند که آنها با او و همراهانش با مهماننوازی برخورد کرده، آنها را به خانههایشان دعوت کرده و به او هدیه دادهاند.


                      خبرنگار "نیویورک تایمز" اما تاکید میکند که بسیاری از ایرانیان نیز هوادار دولت هستند. او در اولین یادداشت خود نوشت:« من با ایرانیان زیادی – به خصوص در روستاها- آشنا شدم که به شدت هوادار مسئولان دولتی بودند و خوششان نمیامد که آمریکا قلدری میکند.»
                      کریستف اما یادآور شده همه مردمی که در سفرش به ایران دیده است، وقتی میفهمیدند او آمریکایی است، نسبت به او صمیمی و مهربان بودهاند.
                      کریستف: ایرانیهای بیشتری وحشتزدهاند
                      این اولین سفر نیکلاس کریستف به ایران نیست. او بعد از انقلاب اسلامی چندبار به ایران سفر کرده که آخرین آن در سال ۱۳۸۵ بوده است.
                      کریستف با مقایسهی سفر فعلی خود با سال ۱۳۸۵ نوشته است:« ایرانیان راحت از رهبران خود گلایه میکنند. اما از سرکوب سال ۱۳۸۸ به اینسو یک خط قرمز به وجود آمده است؛ هرچیزی که به فعالیت سیاسی ختم شود، حتا انتقاد در میان عموم حالا خط قرمز شده است.»
                      این برندهی جایزه "پولیتزر" مینویسد که مردم ایران از دوربین وحشت دارند و اضافه میکند:« یک کاسب در گفتوگوی خودمانی ما از دولت گلایه میکرد، میگفت اقتصاد افتضاحی داریم و همهاش تقصیر رئیسجمهور است. وقتی دوربین و دفترچهمان را درآوردیم، شروع کرد به تعریف از دولت. وقتی از او پرسیدم چرا موضعاش را ۱۸۰ درجه تغییر داد، گفت در ایران نمیشود حرف راست زد.»

                      نیکلاس کریستف با تاکید بر اینکه سنجش افکار عمومی در کشورهای استبدادی دشوار است، در یادداشت خود نوشت:«به عقیده من در حقیقت یکی از دلایل ابراز علاقه مردم ایران به آمریکا آن است که آنها تمایل دارند هرچه را رسانههای دولتی محکوم میکنند، با آغوش باز بپذیرند.»
                      این خبرنگار "نیویورک تایمز" در پایان اولین یادداشت خود از سفرش به ایران، تحلیل کرده که به نظرش سقوط نظام فعلی ایران، مثل دیگر کشورهای استبدادی که او دیده، حتمی است.
                      او تاکید میکند به نظرش تنها چیزی که مانع این سقوط میشود، "آغاز جنگی بین ایران و غرب" یا حمله نظامی اسرائیل به ایران است. او تاکید میکند:« چنین اقدام نظامیای، عکسالعمل ملیگرایانه ایرانیان را به دنبال داشته و باعت نجات آیتاللهها میشود.»
                      قرار است ستون فارسی مشاهدات کریستف از ایران، هر ۲۴ ساعت به روز شود. کریستف در روزنامهنگاری انگلیسی زبان، شهرت ویژهای به دلیل مهارت خود در ستوننویسی دارد و به دلیل ستوننویسیهای خود در "واشنگتن پست" و "نیویورک تایمز" برندهی جوایز بینالمللی متعددی از جمله جایزهی "پرس کلاب" و جایزهی ادبی "دایتون" شده است.
                      در سال ۲۰۰۷ مجلهی تخصصی رسانهای- تحلیلی "یو اس نیوز اند ورلد ریپورت" نیکلاس کریستف را به عنوان یکی از "رهبران رسانهای" جهان انتخاب کرد.
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

                        #791
                        در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                        نیویورک تایمز: ایرانیان، آمریکا دوستترین ملت خاورمیانهاند



                        روزنامه "نیویورک تایمز" برای اولینبار ستونی به زبان فارسی گشوده است. در این ستون، نیکلاس کریستف، خبرنگار این روزنامه و برنده دو جایزه معتبر پولیتزر، مشاهدات خود از سفر به ایران را مینویسد.
                        "نیویورک تایمز" در ستون ویژهای که به زبان فارسی راهانداخته است، مشاهدات نیکلاس کریستف از سفرش به ایران را برای مخاطبان فارسی زبان ترجمه میکند. نیکولاس کریستف به همراهی دختر و پسر خود عازم این سفر شده و از مشهد در شرق کشور تا تبریز در غرب کشور را میبیند.

                        مقامات جمهوری اسلامی علیرغم وضع محدودیتهای بسیار در سالهای اخیر برای خبرنگاران خارجی و خودداری از صدور ویزا برای آنها، با سفر کریستف و دادن ویزای ویژه خبرنگاری به او موافقت کردهاند.

                        نیکلاس کریستف در صفحهی توئیتر خود نوشت:« باورم نمیشود که مقامات جمهوری اسلامی ایران به من ویزا دادند و هیجانزده عازم سفری دیگر به ایران هستم.»
                        کریستف در سفر خود چند روز را هم در تهران به سر میبرد و دولت ایران به او اجازه داده است تا با مردمی که خود انتخاب میکند نیز گفتوگو کند.
                        نیکلاس کریستف برای پوشش خبری از فاجعه کشتار دانشجویان معترض چینی در میدان "تیانآنمن" به طور مشترک با همسر خود برندهی جایزهی پولیتزر "بهترین گزارشگری بینالمللی" شد.
                        او در سال ۲۰۰۶ به دلیل ستونی که دربارهی مشاهدات شخصی خود از فاجعهی جنگ سودان و کشتار مردم دارفور مینوشت، برنده یک جایزهی پولیتزر دیگر شد.
                        نارضایتی ایرانیها از رهبران خود
                        اولین یادداشت کریستف با عنوان " سلامی گرم از ایران" است. او مینویسد که سفر به ایران با ابراز علاقه و هیجان یک ایرانی نسبت به آمریکا شروع شد: « این فرد که سابقا تکاور بوده و حالا در شهر مشهد لباسفروشی دارد، با شوق و ذوق به من گفت که آمریکا را دوست دارد و آنچنان از خود بیخود شده بود که فکر کردم ممکن است بغلم کند.»
                        خبرنگار روزنامهی "نیویورک تایمز" مینویسد در سفر خود برخی ایرانیان را دیده که در اثر تحریمهای اقتصادی آمریکا و اروپا علیه ایران به شدت آسیب دیدهاند، با اینحال از دست رهبران خود ناراضی هستند و آمریکا را مقصر نمیدانند.
                        نیکلاس کریستف معتقد است که ایرانیان "آمریکا دوستترین" ملت خاورمیانه هستند و تصریح میکند که آنها با او و همراهانش با مهماننوازی برخورد کرده، آنها را به خانههایشان دعوت کرده و به او هدیه دادهاند.


                        خبرنگار "نیویورک تایمز" اما تاکید میکند که بسیاری از ایرانیان نیز هوادار دولت هستند. او در اولین یادداشت خود نوشت:« من با ایرانیان زیادی – به خصوص در روستاها- آشنا شدم که به شدت هوادار مسئولان دولتی بودند و خوششان نمیامد که آمریکا قلدری میکند.»
                        کریستف اما یادآور شده همه مردمی که در سفرش به ایران دیده است، وقتی میفهمیدند او آمریکایی است، نسبت به او صمیمی و مهربان بودهاند.
                        کریستف: ایرانیهای بیشتری وحشتزدهاند
                        این اولین سفر نیکلاس کریستف به ایران نیست. او بعد از انقلاب اسلامی چندبار به ایران سفر کرده که آخرین آن در سال ۱۳۸۵ بوده است.
                        کریستف با مقایسهی سفر فعلی خود با سال ۱۳۸۵ نوشته است:« ایرانیان راحت از رهبران خود گلایه میکنند. اما از سرکوب سال ۱۳۸۸ به اینسو یک خط قرمز به وجود آمده است؛ هرچیزی که به فعالیت سیاسی ختم شود، حتا انتقاد در میان عموم حالا خط قرمز شده است.»
                        این برندهی جایزه "پولیتزر" مینویسد که مردم ایران از دوربین وحشت دارند و اضافه میکند:« یک کاسب در گفتوگوی خودمانی ما از دولت گلایه میکرد، میگفت اقتصاد افتضاحی داریم و همهاش تقصیر رئیسجمهور است. وقتی دوربین و دفترچهمان را درآوردیم، شروع کرد به تعریف از دولت. وقتی از او پرسیدم چرا موضعاش را ۱۸۰ درجه تغییر داد، گفت در ایران نمیشود حرف راست زد.»

                        نیکلاس کریستف با تاکید بر اینکه سنجش افکار عمومی در کشورهای استبدادی دشوار است، در یادداشت خود نوشت:«به عقیده من در حقیقت یکی از دلایل ابراز علاقه مردم ایران به آمریکا آن است که آنها تمایل دارند هرچه را رسانههای دولتی محکوم میکنند، با آغوش باز بپذیرند.»
                        این خبرنگار "نیویورک تایمز" در پایان اولین یادداشت خود از سفرش به ایران، تحلیل کرده که به نظرش سقوط نظام فعلی ایران، مثل دیگر کشورهای استبدادی که او دیده، حتمی است.
                        او تاکید میکند به نظرش تنها چیزی که مانع این سقوط میشود، "آغاز جنگی بین ایران و غرب" یا حمله نظامی اسرائیل به ایران است. او تاکید میکند:« چنین اقدام نظامیای، عکسالعمل ملیگرایانه ایرانیان را به دنبال داشته و باعت نجات آیتاللهها میشود.»
                        قرار است ستون فارسی مشاهدات کریستف از ایران، هر ۲۴ ساعت به روز شود. کریستف در روزنامهنگاری انگلیسی زبان، شهرت ویژهای به دلیل مهارت خود در ستوننویسی دارد و به دلیل ستوننویسیهای خود در "واشنگتن پست" و "نیویورک تایمز" برندهی جوایز بینالمللی متعددی از جمله جایزهی "پرس کلاب" و جایزهی ادبی "دایتون" شده است.
                        در سال ۲۰۰۷ مجلهی تخصصی رسانهای- تحلیلی "یو اس نیوز اند ورلد ریپورت" نیکلاس کریستف را به عنوان یکی از "رهبران رسانهای" جهان انتخاب کرد.

                        با این حساب آیت الله های ایران ترجیح می دهند جنگ(مقدس!) رخ دهد تا آنها از خطر سقوط و فروپاشی نجات پیدا کنند!
                        :-b
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #792
                          نهادهاي بينالمللي نشان دادند كه تحت تاثير صهيونيستها، فراماسونرها و استكبار جهاني قرار دارند و نهادهاي آزاد براي تصميمگيري نيستند و اختياري از خود ندارند كه بتوان اميدوار بود كه با گفتوگو قانع شوند.
                          رييس سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به مذاكرات پيش روي ايران و 1+5 در مسكو گفت: تصميمات خارج از جلسات گفتوگو اتخاذ ميشود و حضور ما در اين مذاكرات تنها براي روشن كردن افكار عمومي مردم دنياست كه براي ما ارزشمند هستند.
                          سردار نقدي در گفتوگو با ايسنا، درباره مذاكرات مسكو با بيان اينكه «ارادهاي در طرف مقابل (1+5) براي پيشبرد معقول و منطقي مذاكرات نميبينم» افزود: نهادهاي بينالمللي نشان دادند كه تحت تاثير صهيونيستها، فراماسونرها و استكبار جهاني قرار دارند و نهادهاي آزاد براي تصميمگيري نيستند و اختياري از خود ندارند كه بتوان اميدوار بود كه با گفتوگو قانع شوند.
                          وي در مورد تاثير مذاكرات در اقتصاد كشورمان نيز گفت: مذاكرات و نتايج آن تاثير تعيينكنندهاي در اقتصاد ما ندارد، اين مذاكرات به هر نتيجه منجر شود، تاثير اقتصادي مهمي نخواهد داشت و تنها جنبه عمليات رواني دارد، اما قاعدتا اين عمليات رواني نميتواند تاثيرگذار بوده و تداوم يابد.
                          برخي تحليلها حاكي از آن است كه 1+5 تلاش دارد تا در كنار تحريمهاي اعمال شده عليه ايران، با دنبال كردن سناريو مذاكره براي مذاكره اينگونه القاء كند كه روند مذاكرات بر اقتصاد ايران تاثير گذار است و پافشاري اين كشور بر استفاده از انرژي هستهيي تبعات اقتصادي منفي براي آن در پي خواهد داشت.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • حامد24
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2532

                            #793
                            در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                            نهادهاي بينالمللي نشان دادند كه تحت تاثير صهيونيستها، فراماسونرها و استكبار جهاني قرار دارند و نهادهاي آزاد براي تصميمگيري نيستند و اختياري از خود ندارند كه بتوان اميدوار بود كه با گفتوگو قانع شوند.
                            رييس سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به مذاكرات پيش روي ايران و 1+5 در مسكو گفت: تصميمات خارج از جلسات گفتوگو اتخاذ ميشود و حضور ما در اين مذاكرات تنها براي روشن كردن افكار عمومي مردم دنياست كه براي ما ارزشمند هستند.
                            سردار نقدي در گفتوگو با ايسنا، درباره مذاكرات مسكو با بيان اينكه «ارادهاي در طرف مقابل (1+5) براي پيشبرد معقول و منطقي مذاكرات نميبينم» افزود: نهادهاي بينالمللي نشان دادند كه تحت تاثير صهيونيستها، فراماسونرها و استكبار جهاني قرار دارند و نهادهاي آزاد براي تصميمگيري نيستند و اختياري از خود ندارند كه بتوان اميدوار بود كه با گفتوگو قانع شوند.
                            وي در مورد تاثير مذاكرات در اقتصاد كشورمان نيز گفت: مذاكرات و نتايج آن تاثير تعيينكنندهاي در اقتصاد ما ندارد، اين مذاكرات به هر نتيجه منجر شود، تاثير اقتصادي مهمي نخواهد داشت و تنها جنبه عمليات رواني دارد، اما قاعدتا اين عمليات رواني نميتواند تاثيرگذار بوده و تداوم يابد.
                            برخي تحليلها حاكي از آن است كه 1+5 تلاش دارد تا در كنار تحريمهاي اعمال شده عليه ايران، با دنبال كردن سناريو مذاكره براي مذاكره اينگونه القاء كند كه روند مذاكرات بر اقتصاد ايران تاثير گذار است و پافشاري اين كشور بر استفاده از انرژي هستهيي تبعات اقتصادي منفي براي آن در پي خواهد داشت.
                            واقعا آدم از بعضی حرفها و مصاحبه ها حالش بهم میخوره

                            چرا تاثیر ندارد خیلی هم تاثیر دارد

                            بالافاصله بعد از منفی شدن مذاکرات دلار بالا میرود سکه بالا میرود و به موازات اینها اجناس هم به شکل تصاعدی بالا میروند و برعکس دیگه از این ساده تر !!
                            البته اینها نفسشان از جای گرم بلند میشود و این چیزها را نمیفهمند
                            یل یاتار ، طوفان یاتار
                            یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

                            نظر

                            • مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

                              #794
                              كارت مهم ايران در مذاكرات هسته اي نيويورك تايمز نوشت كه معاهده منع اشاعه تسليحات هستهيي سقفي براي غني سازي تعيين نميكند و به نقل از كارشناسان تاكيد كرد كه غني سازي در ايران غيرقانوني نيست .

                              به گزارش ايسنا، روزنامه "نيويورك تايمز" در گزارشي با عنوان "كارت مهم ايران در مذاكرات هستهيي" غني سازي را باعث "غرور ايرانيها " و "كارت مهمي" براي ايران خواند.

                              اين گزارش با اشاره به تلاشها براي متوقف كردن غنيسازي در ايران نوشت: اما همان طور كه هر ديپلمات ايراني به شما خواهد گفت پيمان منع اشاعه تسليحات هستهيي هيچ محدوديتي براي درصد غنيسازي تعيين نميكند.

                              اين معاهده كشورها را از تغيير تلاشهاي غيرنظامي به سمت اهداف نظامي منع ميكند و ايران اصرار دارد كه اورانيوم را به عنوان سوخت راكتورها آماده كند نه براي توليد بمب.

                              براساس اين گزارش كارشناسان غربي كه با موضع حقوقي ايران همدردي ميكنند ميگويند كه اين مشكل پيمان ان.پي.تي و مفرهاي آن و نه مشكل ايرانيهاي جسور است.

                              يك فيزيكدان هستهيي عضو فدراسيون دانشمندان آمريكايي گفت: اين پيمان به كشورها اجازه ميدهد به خط قرمز تسليحاتي شدن برسند.

                              وي افزود كه كاري كه ايران انجام مي دهد "باعث نگراني و نه غيرقانوني" است.

                              اين روزنامه با اشاره به غني سازي 20 درصدي و اينكه برخي كارشناسان گفتهاند كه اقدامات ايران در فردو ميتواند نشان دهد كه اين كشور برنامههايي براي غنيسازي بيش از 20 درصدي دارد نوشت: اما توجيه ايران ميتواند همان توجيهي باشد كه بلژيك ، فرانسه و هلند دارند. اين كشورها همگي عضو پيمان ان.پي.تي و تحت نظر بازرسان هستهيي هستند و از اورانيوم با غناي بالا براي ساخت ايزوتوپ موليبدنوم -99 استفاده ميكند كه بيشترين كاربرد آن در پزشكي براي اسكن و براي درمان سرطان است.
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                              نظر

                              • مخبرالدوله
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 5228

                                #795
                                غنی سازی اگه منجر به تولید بمب اتم نشه......دوزار نمی ارزه.....
                                یا باید بمب اتم تولید کنند....یا تعلیق .........................................
                                در غیر اینصورت غنی سازی بازی بیش نیست و دودش بچشم مردم رفته و میرود....
                                البته مسولین باید در پیشگاه خداوند بدلیل فرصتهای از دست رفته...جوابگو باشند.ویقینا خواهند بود....

                                مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                                نظر

                                در حال کار...
                                X