آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #676
    افزایش تردیدها نسبت به نتیجهبخش بودن مذاکرات مسکو


    مذاکرات ایران و آژانس در روز جمعه نتایج مورد انتظار را به بار نیاورد. شکست این مذاکرات ممکن است نشست مسکو را تحت تاثیر قرار دهد. البرادعی گفته است که تا پیش از انتخابات امریکا نتیجه ای از مذاکرات حاصل نخواهد شد.
    یک روز پس از پایان مذاکرات "بدون نتیجه" نمایندگان ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی در وین که روز جمعه (۸ ژوئن / ۱۹ خرداد) برگزار شد، رابرت وود، نماینده آمریکا در آژانس، عدم پیشرفت در این مذاکرات را ناامیدکننده خوانده است. رابرت وود گفته است که شکست مذاکرات روز جمعه نشاندهنده ادامهی "عدم پایبندی تهران به تعهدات خود" در برابر آژانس بینالمللی انرژی اتمی است.
    آژانس در مذاکرات روز جمعه خواستار اجازه بازرسی فوری کارشناسان این سازمان از مراکز "مشکوک" ایران، به ویژه منطقه پارچین در شرق تهران بود. آژانس گمان میبرد در این مکانها فعالیتهای مرتبط با ساخت سلاح اتمی صورت میگیرد.
    آژانس پس از پایان مذاکرات اعلام کرد که مذاکرات روز جمعه هیچگونه پیشرفتی در جهت توافق با ایران برای بازرسی از مکانهای مورد نظر در پی نداشت.
    به گزارش رویترز بینتیجه بودن مذاکرات روز جمعه چشمانداز موفقیت مذاکرات در سطح بالاتر میان نمایندگان ایران و گروه ۵+۱ در مسکو را تیره کرده است. این مذاکرات روزهای ۱۸ و ۱۹ ژوئن (۲۹ و ۳۰ خرداد) در مسکو برگزار میشود.
    باید منتظر انتخابات آمریکا بود

    مارک هیبز میگوید: «اگر غرب پیشنهادی جدی به ایران ارائه دهد، آنگاه ما شاهد پیشرفت واقعی خواهیم بود؛ اما اگر در مسکو پیشرفتی حاصل نشود، با مشکلات بزرگی مواجه خواهیم شد.»در عین حال مارک هیبز، یکی از کارشناسان موسسه تحقیقاتی کارنگی برای صلح بین المللی، به خبرگزاری رویترز گفته است که ایران و آژانس درباره بازرسی از برخی مکانها و تاسیسات ایران اختلاف نظر دارند، اما سیگنالهای "منفی" مذاکرات وین لزوما بهمعنی بینتیجه بودن مذاکرات مسکو نیست.

    اما محمد البرداعی، مدیرکل پیشین آژانس بینالمللی انرژی اتمی، شانس چندانی برای "دیپلماسی" و نتیجه بخش بودن مذاکرات گروه ۵+۱ و ایران تا پیش از انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا نمیبیند.
    مدیرکل پیشین آژانس به هفتهنامه اتریشی "پروفیل" گفته است که دیپلماسی تنها راهحل برای مناقشهی اتمی با ایران است، اما به دلیل درگیر بودن دولت اوباما با انتخابات ریاست جمهوری، کار مهمی در این راستا صورت نخواهد گرفت.
    به گفته البرادعی در حال حاضر کاری از دست اوباما ساخته نیست، چون در غیر این صورت اینطور تلقی خواهد شد که او در سیاستهای خارجی و امنیتی از قاطعیت لازم برخوردار نیست.
    البرادعی در عینحال در مورد قصد احتمالی مقامهای جمهوری اسلامی ایران برای ساخت سلاحهای هسته ای بر این نظر است که آنان در حال حاضر در پی ساخت بمب اتمی نیست، اما «از آنجایی که شرایط امنیتی تغییر کرده، ایرانیان بیشتر سعی دارند توانایی ساخت تسلیحات هستهای را داشته باشند تا در صورت لزوم بتوانند با سرعت آن را آماده کنند».
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #677
      وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ابراز امیدواری کرد: در راستای فضای اعتماد متقابل و حسن نیت و با عقلانیت و سیاست حکیمانه شاهد پیشرفت در روند رو به جلوی مذاکرات بین ایران و گروه 1+5 در نشست آتی در مسکو باشیم.

      به گزارش مهر، وینر فاسلابند معاون سابق پارلمان اتریش امروز با علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و در خصوص مسائل مورد علاقه گفتگو و تبادل نظر کرد.

      وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار با اشاره به روابط خوب و تاریخی فیمابین دو کشور و اهتمام جمهوری اسلامی ایران برای توسعه و گسترش روابط با همه کشورها بر اساس احترام متقابل، خاطرنشان کرد : ایران و کشورهای اروپایی از جمله اتریش منافع بسیاری برای توسعه روابط با یکدیگر دارند و ایران شریک مطمئنی برای اتحادیه اروپا است.

      صالحی در این دیدار با تشریح رویکرد اصولی ، روشن و شفاف جمهوری اسلامی ایران در خصوص پیگیری حق مسلم خود در بهره مندی صلح آمیز از انرژی هسته ای با پایبندی به تعهدات و مقررات بین المللی و تحت نظارات آژانس بین المللی انرژی اتمی، بر اهمیت فتوای مقام معظم رهبری مبنی بر حرمت ساخت، انباشت و بکارگیری هرگونه سلاح کشتار جمعی و ضرورت تعامل با موضوع هسته ای ایران بر اساس حسن نیت و اعتماد دوجانبه، برای یافتن راه حلی مورد رضایت طرفین با حفظ حقوق مسلم دولت و مردم ایران تاکید کرد.

      وزیر امور خارجه کشورمان ابراز امیدواری کرد در راستای این فضای اعتماد متقابل و حسن نیت و با عقلانیت و سیاست حکیمانه شاهد پیشرفت در روند رو به جلوی مذاکرات بین ایران و گروه 1+5 در نشست آتی در مسکو باشیم.

      وینر فاسلابند معاون سابق پارلمان اتریش نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از سفرش به ایران و ملاقات با صالحی، عدم تغییر در مواضع کشورش در قبال موضوع هسته ای ایران را یادآور شد و بر ضرورت حل مشکل ایران از راه دیپلماسی و گفتگو تأکید کرد.

      وی ابراز امیدواری کرد: با ایجاد فضای اعتماد متقابل شاهد حل و فصل مسائل موجود در راستای مصالح و منافع طرفین و تقویت صلح و ثبات و پیشرفت در منطقه و جهان باشیم.


      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #678
        معاون نخستوزیر اسرائیل خواستار حمله نظامی به سوریه شد

        درگیریهای خونین در سوریه همچنان قربانی میگیرند. معاون نخستوزیر اسرائیل از وقوع «جنایت علیه بشریت» سخن راند و با انتقاد از «سکوت جهان غرب» در برابر بحران سوریه، خواستار حملهی نظامی خارجی به این کشور شد.
        با توجه به ادامه خشونتها در سوریه هر روز صداها برای حملهی نظامی خارجی به این کشور بلندتر میشوند. شائول موفاز، معاون نخستوزیر اسرائیل، با اشاره به ادمهی خشونت در سوریه از «نسلکشی» در کشور همسایه سخن راند.


        او روز یکشنبه (۱۰ ژوئن/ ۲۱ خرداد) در گفتوگو با رادیو ارتش اسرائیل گفت: «در سوریه در حال حاضر جنایت علیه بشریت صورت میگیرد». او خواستار آن شد که جامعهی جهانی مانند حملهی سال ۲۰۱۱ به لیبی، به سوریه هم حمله و رژیم بشار اسد را سرنگون کند.
        معاون نخستوزیر اسرائیل همچنین «سکوت قدرتهای بزرگ» در برابر وقایع سوریه را مخالف موازین حقوق بشری دانست: «دنیای غرب باید از خود بپرسد، چه اتفاق دیگری باید در سوریه بیافتد، چه تصاویر وحشتناک دیگری باید در تلویزیون به نمایش درآید، تا غرب تصمیم به حمله بگیرد؟»
        به اعتقاد شائول موفاز، روسیه هم باید با اتهام "مشارکت در کشتار سوریه" کنار بیاید، زیرا مسکو سلاح در اختیار رژیم بشار اسد قرار میدهد.
        از سوی دیگر ویلیام هیگ، وزیر امور خارجهی بریتانیا، احتمال حملهی نظامی به سوریه را کاملا منتفی ندانست. او روز یکشنبه به خبرگزاری بیبیسی گفت: «فکر نمیکنم بتوان گزینهای را منتفی دانست. اما شرایط کاملا شبیه به شرایط لیبی در سال گذشته نیست که حملهای موفقیتآمیز صورت گرفت و جان مردم را نجات داد. وضعیت [در حال حاضر در سوریه] بیشتر شبیه به وضعیت بوسنی در دههی ۱۹۹۰ است».
        شیمون پرز، رئیس جمهوری اسرائیل، نیز معتقد است که جامعهی جهانی به اندازهی لازم به خونریزیها در سوریه واکنش نشان نمیدهد. پرز به رادیو سراسری اسرائیل گفت: «قتل و کشتار روز به روز بدتر میشود و این فاجعهای باورناپذیر است».
        او که جایزهی صلح نوبل را هم دریافت کرده، برای «مخالفانی که هر روز رو در روی آتش تظاهرات میکنند» آرزوی پیروزی کرده است.
        بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، هم جمهوری اسلامی ایران و حزب الله لبنان را به کمکرسانی به بشار اسد متهم کرده است. به گفتهی نتانیاهو، اینجا یک «محور شرارت» با «کراهت تمام» خودنمایی میکند.
        پافشاری روسیه بر راهحلی غیرنظامی


        روسیه که قطعنامههای تند شورای امنیت سازمان ملل علیه رژیم بشار اسد را وتو میکند، همچنان بر یافتن راهحلی مبتنی بر مذاکره اصرار میورزد. سرگی لاوروف، وزیر این کشور، روز شنبه (۹ ژوئن/ ۲۰ خرداد) در مسکو برای چندمین بار تأکید کرد که «به اعتقاد ما گزینهی دیگری وجود ندارد».
        روسیه خواستار تشکیل کنفرانس صلح بینالمللی با شرکت ایران بهعنوان یکی از متحدان اصلی رژیم بشار اسد شده است؛ کنفرانسی که هدف آن بایست اجرای طرح صلح ۶ مادهای کوفی عنان، فرستادهی ویژهی سازمان ملل و اتحادیهی عرب برای حل بحران سوریه باشد.
        گیدو وستروله، وزیر خارجهی آلمان، نیز نسبت به پیآمدهای منفی یک حملهی نظامی به سوریه هشدار داده است. او به روزنامهی آلمانی "ولت آم زونتاگ" گفت: «گزینهای بهعنوان بهترین راه حل وجود ندارد. ما در حال انتخاب از میان گزینههای مختلف برای حل بحرانی هستیم که میتواند برای تمام منطقه خطرآفرین باشد؛ گزینههایی که در میان آنها راهحل سیاسی، بر اساس برآورد تمام متحدان ما، به مراتب بهتر از دیگر گزینههاست».
        ادامهی خونریزیها
        همزمان با طرح گزینههای مختلف برای حل بحران سوریه، ناآرامیها در این کشور هر روز قربانی میگیرند. مخالفان مسلح رژیم اسد در سوریه روز یکشنبه ظاهرا برای نخستین بار موفق به تصرف یک مرکز پدافند هوایی ارتش این کشور شدند. این خبر را دیدهبان حقوق بشر سوریه در لندن منتشر کرده است. شماری از سربازان حاضر در این مرکز در استان حمص نیز از قرار به مخالفان پیوستهاند.
        روز یکشنبه همچنین مواضع مخالفان در حمص بار دیگر هدف حملهی ارتش قرار گفته است. در این حملات، به گفتهی مخالفان، ۱۹ تن جان خود را از دست دادهاند. حدود ۲۰ نفر نیز روز شنبه در درعا، یکی از زادگاههای ناآرامیها در سوریه، قربانی حملات نیروهای دولتی سوریه شدند. این اطلاعات به دلیل محدودیت فعالیت رسانههای مستقل در سوریه قابل راستیآزمایی نیستند.


        انتخاب رهبری جدید برای "شورای ملی مخالفان سوریه" از دیگر اخبار مرتبط با مخالفان در روزهای اخیر است. این شورا که از سوی غرب بهعنوان نهادی متشکل از اپوزیسیون سوریه به رسمیت شناخته میشود، یک کُرد در تبعید را به رهبری خود برگزید. عبدالباسط سیدا که در سوئد زندگی میکند، شامگاه شنبه جای برهان غلیون نشست که در پاریس به سر میبرد.
        غلیون به ناتوانی در متحدکردن جریانهای مختلف در داخل "شورای ملی مخالفان" و همچنین ناتوانی در پیوند مخالفان خارجنشین با اپوزیسیون داخل سوریه متهم شد. اسلامگرایان، ملیگرایان، جریانهای مستقل و لیبرالها عضو این شورا هستند.
        گفته میشود عبدالباسط سیدا به این دلیل به رهبری شورای یادشده برگزیده شده، که «ضعیفترین نامزد موجود» بوده است. بر این اساس، در صورت سرنگونی رژیم بشار اسد، سیدا بهعنوان یک کُرد از اقلیتی نهچندان قدرتمند در سوریه، نمیتواند نقش رهبری را بر عهده بگیرد.
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #679
          متن کامل نامه باقری به اشمیت

          شما در 2 دور گفتوگوی معاونین در ژنو هیچ طرحی ارائه ندادید


          خبرگزاری فارس: باقری در نامه خود به اشمیت با اشاره به 2 دور گفتوگوی بین آنها در ژنو آورده است که شما در آن مذاکرات با تعابیری چون "برای مذاکره به ژنو نیامدهام"نه طرحی را ارائه کردید و نه پاسخ مشخصی برای پیشنهادهای ایران داشتید.




          به گزارش خبرگزاری فارس، علی باقری معاون سیاست خارجی و امنیت بینالملل دبیر شورای عالی امنیت ملی در پاسخ به نامه اخیر " هلگا اشمیت" معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، عدم آمادگی طرف مقابل برای عمل به توافقات انجام شده در مذاکرات بغداد را موجب کند شدن روند و وقفه در مسیر پیشرفت گفتوگوها دانست.
          متن کامل این نامه که رونوشت آن برای اعضای 1+5 نیز ارسال شد از نظر خوانندگان میگذرد.
          بسم الله الرحمن الرحیم
          سرکار خانم هلگا اشمیت
          معاون محترم دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپایی
          سرکار خانم،
          نامه 18 خردادماه شما را دریافت کردم. سرکار عالی در این نامه مواردی را مطرح کردید که با توافقها و روند گفتوگوهای ایران و 1+5 در بغداد و نیز توافقها و دو دور گفتوگوهای تفصیلی معاونان در ژنو فاصله بسیاری داشت و موجب تعجب اینجانب شد.
          پس از گفتوگوهای استانبول، در دو دور گفتوگوهای معاونان در ژنو، جمهوری اسلامی ایران پیشنهادهای مشخصی را هم برای چارچوب گفتوگوها و هم برای موضوعاتی که میتوان در این گفتوگوها مورد بحث و تبادل نظر قرار داد، ارائه کرد، اما شما با تعابیری چون "برای مذاکره به ژنو نیامدهام" و … نه طرحی را ارائه کردید و نه پاسخ مشخصی برای پیشنهادهای جمهوری اسلامی ایران داشتید.
          جناب آقای دکتر جلیلی در دیدار دوجانبه با سرکار خانم اشتون در حاشیه گفتوگوهای بغداد این امر را متذکر شده و خاطر نشان کردند که عدم آمادگی شما موجب کندشدن روند و وقفه در مسیر پیشرفت گفتگوها شده است. بر همین مبنا در جلسه نهایی گفتوگوهای بغداد تأکید شد دور آتی گفتوگوها در مسکو در صورتی موفق خواهد بود که معاونان و کارشناسان بتوانند برای محورهای پیشنهادی ایران و نیز پیشنهاد 1+5 دستور کار مشخصی را آماده کنند.
          علیرغم پیگیریها و نامههای متعدد جمهوری اسلامی ایران، شما تاکنون نتوانستهاید چنین آمادگی را فراهم کنید. این یک سؤال مهم برای افکار عمومی است که چرا برخلاف توافق بغداد از برگزاری نشست معاونان و کارشناسان برای تهیه دستور کار گفتوگوهای آتی اجتناب میکنید؟ آیا گفتوگوهای آتی با داشتن دستورکاری که ابعاد آن مشخص باشد، موفق خواهد بود یا بدون برنامه و گفتوگو صرفاً برای گفتوگو؟
          اگر توافقهای هر دور گفتوگو نتواند بطور شایسته در سطح معاونان و کارشناسان پیگیری شود، چه تضمینی برای موفقیت گفتوگوهای آتی خواهد بود. به هر حال جمهوری اسلامی ایران با منطقی روشن و پیشنهادهایی مشخص برای شکلگیری گفتوگوهایی موفق، آمادگی دارد. امیدوارم شما نیز بتوانید هر چه سریعتر این آمادگی را پیدا کنید.
          با تقدیم احترام
          علی باقری
          معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی
          جمهوری اسلامی ایران
          رونوشت:
          نمایندگان محترم گروه 1+5
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #680
            رئیس سابق موساد: ایرانی ها از کره شمالی یاد گرفته اند/ داریم خیلی نرم با ایران برخورد می کنیم


            مئیر داگان رئیس سابق موساد در واکنش به اظهارات بنی گانتز رئیس ستاد متشرک اسرائیل گفت: من هرگز در خصوص جنبه ی عملیاتی حمله ی احتمالی به ایران سخن نگفته ام.

            پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مئیر داگان رئیس سابق موساد در واکنش به اظهارات بنی گانتز رئیس ستاد متشرک اسرائیل گفت: من هرگز در خصوص جنبه ی عملیاتی حمله ی احتمالی به ایران سخن نگفته ام.

            به گزارش سرویس بین الملل انتخاب به نقل از یدیعوت احارونت، وی که در کنفرانسی در دانشگاه تل آویو در خصوص وضعیت فعلی خاورمیانه سخنرانی می کرد، افزود: من با نتایناهو موافقم، جامعه ی جهانی خیلی با ایران نرم برخورد می کند.

            داگان اضافه کرد: نفوذ ایران در منطقه در سال های آتی کاهش می یابد.

            رئیس سابق موساد گفت: حمله نظامی باید اخرین گزینه باشد نه اولین. از نگاه ایرانی ها، توانایی جدید آنها با هدف جلوگیری از مداخله ی خارجی در انچه در ایران رخ می دهد، است.

            وی افزود: انها این درس را از کره شمالی یاد گرفته اند که در آنجا به دلیل توانایی هسته ای این کشور هیچ گونه دخالتی در امور داخلی اش نمی شود.

            داگان اضافه کرد: برنامه هسته ای ایران را می توان از طریق فشار اقتصادی، دامن زدن به ناآرامی های داخلی و به چالش کشیدن تدوام حکومت این کشور متوقف کرد.

            وی گفت: معتقدم که این راهکارها باعث می شود که ایران بین توقف برنامه ی هسته ای خود و پرداختن هزینه ی آن یکی را انتخاب کند.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #681
              دفاع وزیر دفاع آلمان از ارسال زیردریایی به اسرائیل


              توماس دمیزیر، وزیر دفاع آلمان، از ارسال زیردریاییهای آلمان به اسرائیل دفاع کرد.

              او در مصاحبه با خبرنگار روزنامه آلمانی "تاگس تسایتونگ" گفت اقدام آلمان در تداوم با برنامههایی بود که دولتهای قبلی در آلمان تصویب کرده بودند.

              وزیر دفاع آلمان تاکید کرد که زیردریاییهایی که آلمان به اسرائیل داده مسلح نبودهاند و مسلحسازی آنها بهمسئولیت اسرائیل است.

              دمیزیر همچنین اعلام کرد که تقبل بخشی از بودجه ساخت زیردریاییها از طرف آلمان کمکی بود که این کشور برای تامین امنیت اسرائیل کرده است.
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

                #682
                موافقت ایران برای بازدید بازرسان از مجتمع نظامی پارچین
                علی اصغر سلطانیه نماینده دائم ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی گفت که بزودی توافقی بین ایران و آژانس برای برگزاری دور جدیدی از مذاکرات بین دوطرف اعلام خواهد شد.
                نماينده دائم ایران در آژانس تأکید کرد که تهران مانع از بازدید بازرسان آژانس از مرکز نظامی پارچین نمیشود، به شرط آنکه این امر در چارچوب سندی اساسی و یک برنامه کاری مورد توافق دو طرف باشد.

                به گزارش «تابناک » علی اصغر سلطانیه نماینده دائم ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی در گفتوگو با شبکه خبری العالم، گفت که "بزودی توافقی بین ایران و آژانس برای برگزاری دور جدیدی از مذاکرات بین دوطرف اعلام خواهد شد."

                وی در این باره افزود: تهران مانع از بازدید بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی از مرکز نظامی پارچین نمیشود، به شرط آنکه این امر در چارچوب سندی اساسی و یک برنامه کاری مورد توافق دو طرف باشد.

                نماینده دائم ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی در ادامه خاطرنشان کرد که ایران به همه سوالات آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره برنامه صلح آمیز هستهای خود پاسخ داده است.

                سلطانیه همچنین از مانع تراشی آمریکا و همپیمانانش برای حل مشکل انتقاد کرد.
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #683
                  پافشاری ایران بر ضرورت تبادل نظر پیش از مذاکرات مسکو

                  در آستانه مذاکرات مسکو معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در نامهی به معاون نماینده سیاست خارجی اروپا از "عدم تمایل" او برای گفتگو انتقاد کرده است. همزمان وزیر خارجه ایران خواستار اعتمادسازی شده است.
                  خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، یکشنبه (۲۱ خرداد/ ۱۰ ژوئن) متن نامه علی باقری، معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی به هلگا اشمیت، معاون نماینده سیاست خارجی اتحادیه اروپا را منتشر کرد. این نامه دو روز پس از پاسخ هلگا اشمیت به نامه پیشین علی باقری منتشر شده است.
                  هلگا اشمیت، جمعه (۱۹ خرداد/ ۸ ژوئن) در نامهای خطاب به علی باقری بر ضرورت گفتوگوی دو طرف بر سر مسائل مربوط به فعالیتهای هستهای ایران تاکید کرده و در این مورد افزوده بود:«تا توافق دوجانبهای بر سر گامهای سازنده، مشخص و اطمینانبخشی که فورا قابل اجرا باشند به دست آید.»
                  به نظر میرسد دو طرف برداشت یکسانی از گفتوگو بر سر "گامهای مشخص" ندارند. علی باقری در نامه روز یکشنبه خود خاطر نشان شده است: «سرکار عالی در این نامه مواردی را مطرح كردید که با توافقها و روند گفتوگوهای ایران و ۵+۱ در بغداد و نیز توافقها و دو دور گفتوگوهای تفصیلی معاونان در ژنو فاصله بسیاری داشت و موجب تعجب اینجانب شد.»
                  وی در ادامه ‎ضمن تأکید بر این نکته که هلگا اشمیت در نشست ژنو پس از نشست بغداد، "پاسخ روشنی" برای پیشنهادات جمهوری اسلامی نداشته افزوده است: «آماده نبودن شما موجب کندشدن روند و وقفه در مسیر پیشرفت گفتوگوها شده است.»
                  علی باقری با متهم کردن هلگا اشمیت به عدم آمادگی برای انجام مذاکرات، افزوده است: «اگر توافقهای هر دور گفتوگو نتواند بهطور شایسته در سطح معاونان و کارشناسان پیگیری شود، چه تضمینی برای موفقیت گفتوگوهای آتی خواهد بود.»

                  نگرانی جمهوری اسلامی از شکست مذاکرات مسکو
                  به نظر میرسد مقامات جمهوری اسلامی نگران عدم موفقیت مذاکرات گروه ۵+۱ در مسکو هستند. همزمان با انتشار نامه معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی به معاون نماینده سیاست خارجی اتحادیه اروپا علیاکبر صالحی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی نیز در دیدار با وینر فاسلابند، معاون سابق پارلمان اتریش در مورد اعتماد سازی متقابل ابراز امیدواری كرد.
                  صالحی در این دیدار تأکید کرد: « در راستای فضای اعتماد متقابل، حسن نیت، عقلانیت و سیاست حكیمانه، شاهد پیشرفت در روند مذاكرات ایران و گروه۵+۱ در مسكو باشیم.» علیاکبر صالحی همچنین رویكرد جمهوری اسلامی درباره پیگیری "حق مسلم خود" در بهرهمندی صلح آمیز از انرژی هسته ای با پایبندی به تعهدات و مقررات بین المللی و تحت نظارات آژانس بین المللی انرژی اتمی را "روشن و شفاف" دانست.
                  وزیرخارجه جمهوی اسلامی در ادامه باردیگر با اشاره به "فتوای رهبر جمهوری اسلامی در مورد ساخت سلاح كشتار جمعی"، خواستار "تعامل بر اساس حسن نیت" برای یافتن راه حلی مورد رضایت طرفین شد.


                  عدم تأثیر "فتوای آیتالله خامنهی" بر کارشناسان غربی
                  علیرغم تأکید مقامات جمهور اسلامی برای پراهمیت جلو دادن "فتوای آیتالله خامنهای در مورد حرام بودن ساخت سلاحهای کشتارجمعی"، به نظر میرسد این فتوا مذاکرهکنندگان غربی را چندان تحت تأثیر قرار نداده است.
                  آژانس بینالمللی انرژی اتمی و نمایندگان گروه ۵+۱ همچنان خواستار بازدید کارشناسان آژانس از تمامی سایتهای هستهای ایران، به ویژه سایت نظامی پارچین هستند. آژانس گمان میبرد در این مکانها فعالیتهای مرتبط با ساخت سلاح اتمی صورت گرفته است.
                  آخرین دور مذاکرات آژانس بینالمللی انرژی اتمی و جمهوری اسلامی در وین که روز جمعه (۸ ژوئن / ۱۹ خرداد) برگزار شد، موفقیتچندانی در برنداشته است. رابرت وود، نماینده آمریکا در آژانس، شکست این مذاکرات را نشاندهنده ادامهی "عدم پایبندی تهران به تعهدات خود" در برابر آژانس بینالمللی انرژی اتمی دانسته است.
                  محمد البرداعی، مدیرکل پیشین آژانس بینالمللی انرژی اتمی پس از این نشست احتمال نتیجهبخش بودن مذاکرات گروه ۵+۱ و ایران در مسکو را اندک ارزیابی کرد. البرادعی نیز بر این باور است که جمهوری اسلامی تلاش میکند به دانش ساخت سلاحهستهای دست یابد.
                  مدیر کل پیشین آژانس در گفتگو با هفتهنامه اتریشی "پروفیل" در این مورد افزود: «از آنجایی که شرایط امنیتی تغییر کرده، ایرانیان بیشتر سعی دارند توانایی ساخت تسلیحات هستهای را داشته باشند تا در صورت لزوم بتوانند با سرعت آن را آماده کنند.» ایران همواره بر صلحآمیز بودن برنامههای هستهای خود تأکید کرده است.
                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • طيب
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 3038

                    #684
                    در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Post
                    موافقت ایران برای بازدید بازرسان از مجتمع نظامی پارچین
                    علی اصغر سلطانیه نماینده دائم ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی گفت که بزودی توافقی بین ایران و آژانس برای برگزاری دور جدیدی از مذاکرات بین دوطرف اعلام خواهد شد.
                    نماينده دائم ایران در آژانس تأکید کرد که تهران مانع از بازدید بازرسان آژانس از مرکز نظامی پارچین نمیشود، به شرط آنکه این امر در چارچوب سندی اساسی و یک برنامه کاری مورد توافق دو طرف باشد.

                    به گزارش «تابناک » علی اصغر سلطانیه نماینده دائم ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی در گفتوگو با شبکه خبری العالم، گفت که "بزودی توافقی بین ایران و آژانس برای برگزاری دور جدیدی از مذاکرات بین دوطرف اعلام خواهد شد."

                    وی در این باره افزود: تهران مانع از بازدید بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی از مرکز نظامی پارچین نمیشود، به شرط آنکه این امر در چارچوب سندی اساسی و یک برنامه کاری مورد توافق دو طرف باشد.

                    نماینده دائم ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی در ادامه خاطرنشان کرد که ایران به همه سوالات آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره برنامه صلح آمیز هستهای خود پاسخ داده است.

                    سلطانیه همچنین از مانع تراشی آمریکا و همپیمانانش برای حل مشکل انتقاد کرد.


                    باسلام وعرض ادب

                    با خبر فوق الذکر منتظر کاهش قیمتی دلار و نفت و ......................باشید

                    با خبر فوق الذکر نتایج مثبت مذاکرات حتمیست

                    نظر

                    • بیل گیتس
                      عضو عادی
                      • Jan 2012
                      • 167

                      #685
                      در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Post
                      موافقت ایران برای بازدید بازرسان از مجتمع نظامی پارچین
                      علی اصغر سلطانیه نماینده دائم ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی گفت که بزودی توافقی بین ایران و آژانس برای برگزاری دور جدیدی از مذاکرات بین دوطرف اعلام خواهد شد.
                      نماينده دائم ایران در آژانس تأکید کرد که تهران مانع از بازدید بازرسان آژانس از مرکز نظامی پارچین نمیشود، به شرط آنکه این امر در چارچوب سندی اساسی و یک برنامه کاری مورد توافق دو طرف باشد.

                      به گزارش «تابناک » علی اصغر سلطانیه نماینده دائم ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی در گفتوگو با شبکه خبری العالم، گفت که "بزودی توافقی بین ایران و آژانس برای برگزاری دور جدیدی از مذاکرات بین دوطرف اعلام خواهد شد."

                      وی در این باره افزود: تهران مانع از بازدید بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی از مرکز نظامی پارچین نمیشود، به شرط آنکه این امر در چارچوب سندی اساسی و یک برنامه کاری مورد توافق دو طرف باشد.

                      نماینده دائم ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی در ادامه خاطرنشان کرد که ایران به همه سوالات آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره برنامه صلح آمیز هستهای خود پاسخ داده است.

                      سلطانیه همچنین از مانع تراشی آمریکا و همپیمانانش برای حل مشکل انتقاد کرد.
                      این تیتر موافقت محسوب نمیشود.چراکه همون روز هم گفت که در چارچوب سندی اساسی باید باشه.ولی غرب به دنبال همین بود که اینا بگن نه.
                      چپ و راست هم به اینا نامه میزنن که بابا بیایید در سطح معاونین مذاکره کنیم.
                      به نظرم باید اینقدر به این ها سخت بگرین تا سر عقل بیان.

                      نظر

                      • مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

                        #686
                        ...متاسفانه مطلبی که هست فقط فشار وتهدیدهای بیرونی برای به زانو در اوردن اراده ملتی برای پیشرفت و اگاهی در حوزه های کلان فن اوری نیست.....بلکه روشنفکر نماها و خود باخته هایی هستند که با غرض ورزی و کینه توزی پیاده نظام بیگانه ها تو ااین آبو خاک هستند که برای پیشبرد منافعشون حاضر به زانو درامدن ملتی و گذشتن از حقوق مسلم چندین نسل که به قیمتی گزاف و هدر رفتن خونهای عزیزانمون بدست امده. میباشند...اف بر این بی شرمان ....x-(
                        آخرین ویرایش توسط مهربان؛ 2012/06/11, 09:59.
                        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

                        نظر

                        • طيب
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 3038

                          #687
                          در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                          ...متاسفانه مطلبی که هست فقط فشار وتهدیدهای بیرونی برای به زانو در اوردن اراده ملتی برای پیشرفت و اگاهی در حوزه های کلان فن اوری نیست.....بلکه روشنفکر نماها و خود باخته هایی هستند که با غرض ورزی و کینه توزی پیاده نظام بیگانه ها تو ااین آبو خاک هستند که برای پیشبرد منافعشون حاضر به زانو درامدن ملتی و گذشتن از حقوق مسلم چندین نسل به قیمتی گزاف و هدر رفتن خونهای عزیزانمون بدست امده....اف بر این بی شرمان ....x-(


                          با سلام وعرض ادب وبا احترام وافر

                          ایول به این مرامت

                          حقا که گل گفتی

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #688
                            در آستانه نشست مسكو

                            نمايندگان 1+5 در فرانسه براي مذاكره با ايران آماده ميشوند

                            نمايندگان 1+5 در آستانه برگزاري نشست مسكو با ايران، در فرانسه با يكديگر ديدار ميكنند.

                            به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، وزارت امور خارجه آمريكا اعلام كرد كه نمايندگان آمريكا، روسيه، چين، انگليس، فرانسه و آلمان به منظور آماده شدن براي حضور در دور بعدي مذاكرات با ايران، روزهاي 11 و 12 ژوئن (22 و 23 خرداد) در استراسبورگ ـ فرانسه با يكديگر مشورت ميكنند.

                            نمايندگان 1+5 قرار است روزهاي 18 و 19 ژوئن نشستي دو روزه با نمايندگان ايران در مسكو داشته باشند.

                            بنا بر گزارش خبرگزاري رويترز، وزارت امور خارجه آمريكا با نسبت دادن تسليحات هستهيي به ايران مدعي شد كه سياست مسير دو سويه كه آمريكا با مذاكره و تحريم دنبال ميكند ميتواند از توليد تسليحات هستهيي در ايران پيشگيري كند.

                            دو دور پيشين مذاكرات ايران و 1+5 در ماههاي آوريل و مه در استانبول و بغداد برگزار شد. ايران پيشنهاداتي را در مقابل نظرات شش كشور ارايه كرده است. اين كشورها مذاكرات را سازنده و سودمند خوانده بودند.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • برزیل
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 415

                              #689
                              غربیهاتشنه این صحبت هاهستن وچه بهانه ای بهترازین
                              احمدينژاد: نبايد اجازه داد كه رژيم صهيونيستي حتي در يك وجب از خاك فلسطين باقي بماند
                              وي در ادامه با اشاره به اينكه "امروز ملتهاي آزاده و عدالتطلب بايد تمام توان خود را براي نابودي رژيم صهيونيستي به كار گيرند"، خطاب به دبيركل جبهه خلق براي آزادي فلسطين گفت: مطمئن باشيد جمهوري اسلامي ايران در كنار شما و ملت فلسطين و آرمانهاي آن و همچنين گروههاي مقاومت، خواهد ماند.

                              رييسجمهور با تاكيد بر اينكه "نابودي رژيم صهيونيستي تنها با حفظ و ادامه راه مقاومت امكانپذير است"، گفت: امروز بايد گروههاي مقاومت و آزادي، براي رهايي و نجات كل فلسطين بيش از گذشته فعال باشند و اگر بخواهيم نقشههاي دشمن را بر هم بزنيم، تنها راه آن حفظ خط مقاومت است.

                              به گزارش ايسنا، محمود احمدينژاد عصر ديروز (يكشنبه) در ديدار احمد جبرئيل ـ دبيركل جبهه خلق براي آزادي فلسطين ـ با بيان اينكه "رژيم صهيونيستي مهمترين و خطرناكترين دشمن كشورهاي منطقه است"، اظهار كرد: اين رژيم جعلي در واقع نماد دولتهاي غربي و آمريكا و به عبارتي ديگر، راه ورود آنها به منطقه است.


                              وي رژيم صهيونيستي را مهمترين پايگاه دولتهاي غربي و بويژه آمريكا در منطقه دانست و افزود: غربيها به سركردگي آمريكا تلاش ميكنند تا اين رژيم جعلي را حفظ كنند و اين موضوع را مهمترين وظيفه خود ميدانند.

                              احمدينژاد با اشاره به اينكه "وجود رژيم صهيونيستي در منطقه نقطه اصلي وحدت كشورهاي استكباري است"، به افول اين رژيم اشاره كرد و گفت: طي سالهاي اخير موقعيت رژيم جعلي صهيونيستي در منطقه به خطر افتاده است و آنها نيز از اين موضوع مطلع بوده و بهدنبال حفظ خود در منطقه هستند.

                              رييسجمهور با تاكيد بر اينكه "امروز مبارزه با رژيم صهيونيستي از هر كار ديگري ضروريتر است"، اظهار كرد: نبايد اجازه داد كه رژيم صهيونيستي حتي در يك وجب از خاك فلسطين باقي بماند، زيرا اين رژيم همچون غدهاي سرطاني است كه بايد از ريشه نابود شود.

                              وي در ادامه با اشاره به اينكه "امروز ملتهاي آزاده و عدالتطلب بايد تمام توان خود را براي نابودي رژيم صهيونيستي به كار گيرند"، خطاب به دبيركل جبهه خلق براي آزادي فلسطين گفت: مطمئن باشيد جمهوري اسلامي ايران در كنار شما و ملت فلسطين و آرمانهاي آن و همچنين گروههاي مقاومت، خواهد ماند.

                              احمدينژاد تاكيد كرد: امروز هركس مقاومت بيشتري از خود نشان دهد و در برابر فشارها صبر داشته باشد، قطعاً پيروز ميدان است و شرايط به لطف خدا به نفع كشورهاي عدالتطلب و آزاديخواه رقم خواهد خورد.

                              در اين ديدار همچنين، دبيركل جبهه خلق براي آزادي فلسطين گزارشي از شرايط منطقه و تحركات غربيها در خاورميانه به احمدينژاد ارائه كرد.

                              وي با بيان اينكه "درك ما از كشمكشهاي موجود در منطقه با جمهوري اسلامي ايران واحد است"، اظهار كرد: امروز انقلاب اسلامي ايران تاثير بسيار زيادي بر ملت هاي منطقه و امت اسلامي دارد و ما شاهد آن هستيم كه ايران در تمامي زمينهها به پيشرفتهاي شگرفي دست پيدا كرده است كه اين امر اتفاق بزرگي براي امت اسلامي محسوب ميشود.

                              دبيركل جبهه خلق براي آزادي فلسطين با بيان اينكه "موضعگيري غرب عليه ايران آن هم بخاطر مساله هستهيي دروغي بيش نيست"، خاطرنشان كرد: در حال حاضر بسياري از كشورها داراي فعاليت هستهيي هستند اما غرب و بويژه آمريكا هيچ موضعي از خود در قبال آنها نشان نميدهد.
                              آخرین ویرایش توسط برزیل؛ 2012/06/11, 11:02.

                              نظر

                              • amin68
                                عضو عادی
                                • Oct 2011
                                • 134

                                #690
                                ای خدا ای خدا تازه داشت حرف قبلیش از یاد اونا میرفت ای خدا عقل در سر این مسئول نیست جان مردم در عذابست خدا خدا خودت برس به دادمون ما جز تو کسی رو نداریم این نابود گر نتنها ایران رو به هم ریخته بلکه به دنیا هم نوک میزنه خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایا

                                نظر

                                در حال کار...
                                X