در اصل توسط برزیل پست شده است
View Post
آثار توافق هسته اي ايران و 5+1
Collapse
X
-
قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
-
در ۵ ماهه نخست ۲۰۱۲
صادرات نفت ایران به کره جنوبی ۱۶ درصد کاهش یافت
رویترز اعلام کرد کره جنوبی در پنج ماهه ابتدایی 2012 مجموعا 29.22 میلیون بشکه نفت از ایران خریداری کرده که این رقم 16 درصد کمتر از مدت مشابه سال گذشته است.
به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از رویترز، واردات نفت کره جنوبی از ایران در ماه می نسبت به مدت مشابه سال گذشته 40 درصد کاهش داشته است.
چهارمین مشتری بزرگ نفت ایران در ماه می حدود 3.96 میلیون بشکه، یعنی روزانه 127 هزار و 880 بشکه نفت از ایران خریداری کرده است، در حالی که بر اساس قراردادهای منعقده امسال می بایست روزانه 200 هزار بشکه نفت از ایران وارد می کرد.
اطلاعات منتشره از سوی شرکت ملی نفت کره نشان می دهد، کره جنوبی در طی پنج ماهه ابتدایی امسال مجموعا 29.22 میلیون بشکه نفت از ایران خریداری کرده که حدود 16 درصد کمتر از میزان واردات نفت این کشور از ایران نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.
آمریکا اوایل ماه جاری میلادی، کره جنوبی را به همراه شش کشور دیگر در لیست کشورهای معاف از تحریم های این کشور علیه ایران قرار داد.
از بین چهار شرکت پالایشگاهی عمده کره جنوبی، شرکت های اس کی انرژی و هیوندای اویل بانک از ایران نفت وارد می کنند. منابع مطلع می گویند، هر دوی این شرکت ها پس از اجرای تحریم بیمه ای اتحادیه اروپا واردات نفت از ایران را متوقف خواهند کرد مگر این که راهی برای بیمه محموله های نفتی ایران پیدا شود.
کره جنوبی در ماه آوریل حدود 60 درصد بیش از ماه می و همچنین 42 درصد بیش از مدت مشابه سال گذشته از ایران نفت خریداری کرد، که بالاترین میزان خرید نفت این کشور در طی سال جاری محسوب می شد.
برخی تحلیلگران معتقدند، سئول مشغول ذخیره ساختن نفت ایران پیش از آغاز تحریم های بیمه ای اتحادیه اروپا بوده است، که احتمالا حمل و نقل نفت ایران از طریق دریا را بسیار مشکل خواهد ساخت.
بر اساس این گزارش، واردات نفت کره جنوبی از ایران در ماه می نسبت به ماه آوریل نیز 47.3درصد کاهش یافته است.
نظر
-
سلام. ادم به بازار که نگاه میکنه انگار قراره جنگ بشه که ملت دارن سهم هاشون تو قیمت های فوق رویایی حراج میکنند. از نظر من اگه جنگی در کار باشه به دو دلیل زیر تا یکسال اینده منتفی هست. تا پیش از این همیشه ایران تمایل به طولانی شدن روند مذاکرات داشت تا زمان بیشتری بخرد اما در این مذاکرات احساس میشه امریکا و غرب بر خلاف گذشته تمایل به این امر دارند، علتش میتونه این باشه که با توجه به تغییر دولت ایران تا یکسال اینده صبر کنه تا سیاست های دولت بعدی رو هم ببینه و بخاطر همین موضوع بخاطر چند ماه، ریسک جنگ رو نمی پذیره و در عوض با سنگین کردن تحریم ها فعلا سیاست خودش رو پیش میبره و شاید از همین طریق تونست به هدفش برسه و از طرفی بخاطر ریاست جمهوری امریکا هیچ دولت عاقلی با قبول و تحمیل هزینه سنگین جنگ و فشار اقتصادی مضاعف بر مردم کشور خودش شانس انتخاب شدن مجدد رو از خودش نمیگیره. پس از نظر من تا یکسال اینده از جنگ خبری نیست. اما هر موقع در رسانه های خارجی خبری از گفتمان جنگ و تهدید نبود اون وقت باید احساس خطر کرد.
نظر
-
اولين نشانه ها از انعطاف ايران
زیباکلام به اشاره به اینکه نشست استانبول، آغازی برای از سرگیری گفتگوهای ایران و 1+5 پس از توقفی 15 ماهه بود، اظهار داشت: در بغداد، غربیها به این درک رسیدند که طرف ایرانی در مذاکرات جدیت دارد. البته مشکل اساسی میان دو طرف فضای بی اعتمادی است که همچنان وجود دارد.
وی در بخش دیگری از تحلیل خود درباره مذاکرات اخیر و تحریمهای احتمالی گفت : طرف غربی احساس می کند که تحریمها در حال تاثیر گذاشتن است و از اعمال این تحریمها دست نمی کشد. البته نگاه مسئولان ایرانی نیز به موضوع هسته ای از یک نگاه ایدئولوژیک به نگاه منافع ملی و واقع بینانه تغییر پیدا کرده است.
زیبا کلام افزود: از طرفی تحریمها علیه ایران در نهایت به نفع کشورهای غربی تمام نخواهد شد که با در نظرگرفتن این مسائل می توان به نتایج و آینده مذاکرات خوشبین بود.
ولیزاده نیز درباره کلیت مذاکرات هسته ای و نتایج آن اظهار داشت: معضل ما این است که با وجود تعریف دیپلماسی هسته ای، یک دیپلماسی عمومی نداریم که در راستای آن تعاملات رسانه ای تعریف شده باشد.
وی سه اشکال به مذاکرات مسکو وارد کرد و افزود: مسئله نخست، دامنه متنوع مسائل مطرح شده در مذاکرات مسکو، مسئله دوم یکپارچه نبودن طرف غربی در اتخاذ موضع مناسب و سوم ادامه فضای بی اعتمادی میان دو طرف بود.
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران تاکید کرد: دستاورد مذاکرات مسکو در این بود که دامنه متنوع موضوعی مذاکرات مسکو به برگزاری نشستهای کارشناسی در استانبول منجر شده که مسئله ای مثبت ارزیابی می شود.
وی افزود: بزرگترین شانس برای ادامه مذاکرات، ترس از تبعات شکست آن است که شرایط به دو طرف اجازه نمی دهد ریسک آن را بپذیرند.
نظر
-
اتحاديه اروپا: تحريم نفتی ايران از ۱۱ تيرماه اجرا می شود
وزيران امور خارجه اتحاديه اروپا روز دوشنبه اعلام کردند، اين اتحاديه تحريم نفتی ايران را بر اساس موعد اعلام شده در روز اول ژوئيه سال جاری- ۱۱ تيرماه - اجرا خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، وزيران امور خارجه اتحاديه اروپا در بيانيه ای اعلام کردند: «آخرین بسته تحریم های اتحادیه اروپا علیه ایران همانگونه که قبلا تصمیم گرفته شده بود، به اجرا در خواهد آمد.»
۲۷ عضو اتحاديه اروپا در ۲۳ ژانويه به رغم بحران مالی برخی از اعضا ازجمله يونان تصميم گرفتند تا واردات نفت ايران را از اول ژوئيه تحريم کنند.
در اين بيانيه همچنين تصريح شده است:«از همان روز (اجرای تحریم ها)، بيمه های اتحاديه اروپا ممکن است بيمه های شخص ثالث و زيست محيطی برای حمل و نقل نفت ايران را ارائه نکنند.»
وزيران امورخارجه اتحاديه اروپا تصريح کرده اند که اهداف اروپا از اين اقدامات تا دستيابی به توافقی «دراز مدت و جامع» از طريق مذاکرات «معنی دار» بين گروه ۱+۵ و ايران پابرجا خواهند ماند.
خبر اجرای تحريم نفتی ايران توسط اتحاديه اروپا بر اساس برنامه قبلی در حالی منتشر شده است که مذاکرات هفته پیش ايران و گروه ۱+۵ در مسکو در راستای دستيابی به راه حلی برای مناقشه هسته ای ايران بدون نتیجه به پایان رسید.
نمايندگان گروه ۱+۵ يعنی آمريکا، فرانسه، بريتانيا، چين و روسيه، اعضای دائم شورای امنيت، به همراه آلمان در مذاکرات خود با ايران در هفته گذشته در مسکو موافقت کردند اين مذاکرات در سطح کارشناسان در سوم ژوئيه در استانبول برگزار شود.
در گفت و گوهای ماه گذشته ايران و گروه پنج به علاوه يک که در بغداد، پايتخت عراق، انجام شد شش قدرت جهانی پيشنهادی را مطرح کردند که بر اساس آن، ايران غنی سازی اورانيوم در مقياس ۲۰ درصد را متوقف کند؛ بخشی از توليد اورانيوم با غنای ۲۰ درصدی خود را به خارج منتقل نمايد و فعاليت غنی سازی در تاسیسات زيرزمينی نظير فردو را به حال تعليق در آورد.
اين قدرت ها در مقابل متعهد می شدند که صفحات سوخت اتمی را برای استفاده در راکتور تحقيقاتی تهران در اختيار ايران قرار دهند، در زمينه امنيت هسته ای همکاری کنند و قطعات لازم برای هواپيماهای تجاری را به ايران بفروشند.
اين در حالی است که مايکل مان، سخنگوی کاترين اشتون مسئول سياست حارجی اتحاديه اروپا، پيشر گفته بود،پيشنهادهای مطرح شده از سوی قدرت های بزرگ تغييری نکرده و شامل همان مواردی می شود که در مذاکرات بغداد به ايران داده شد.
وی اظهار داشت که اتحاديه اروپا به دنبال آن نيست تا پيشنهاد تعليق تحريم نفتی ايران را مطرح کند چرا که «اين يک تصميم قانونی است که در جريان نشست نمايندگان ۲۷ کشور عضو اتحاديه اروپا اتخاذ شده است.»
جمهوری اسلامی ايران می گويد که اعضای گروه پنج به علاوه يک بايد حق تهران را در زمينه غنی سازی اورانيوم به رسميت بشناسند.
نظر
-
در حال حاضر بازار بيشتر از جانب سوريه ترس داره كه مبادا جنگ بشه اونور فردا ناتو جلسه داره بايد ديد از تو اين نشست چي بيرون ميادش الان كه تركيه ادعا كرده سوريه دومين هواپيما مون رو زده و ميخواسته بندازهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postدر حال حاضر بازار بيشتر از جانب سوريه ترس داره كه مبادا جنگ بشه اونور فردا ناتو جلسه داره بايد ديد از تو اين نشست چي بيرون ميادش الان كه تركيه ادعا كرده سوريه دومين هواپيما مون رو زده و ميخواسته بندازه
نظر
-
اشتون: تلاش ميكنيم سوم ژوئيه با ايران به توافق دست يابيم
مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا گفت: ما تلاش مي کنيم موانع موجود در مقابل دستيابي به توافق با ايران را پشت سر بگذاريم...
به گزارشسرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه زمان، کاترين اشتون امروز پيش از آغاز نشست وزيران امور خارجه اتحاديه اروپا در لوکزامبورگ در گفتگو با خبرنگاران با بيان اين مطلب گفت: روز سوم ژوئيه با ايران درباره جزئيات پيشنهادات متقابل گفتگو خواهيم کرد. گفتگوها با ايران قطع شده بود اما از سر گيري اين مذاکرات بسيار مهم است.
نظر
-
آیا اسرائیلی ها پوتین را در مورد ایران متقاعد کردند؟
پوتین انکار هولوکاست را محکوم کرد/شیمون پرز: مطمئنم که روسیه تهدید ایران را تحمل نمی کند
شیمون پرز، رییس جمهور رژیم صهیونیستی در مراسم افتتاح بنای یادبود برای ادای احترام به سربازان روسی کشته شده در جنگ جهانی دوم گفت: روسیه در شرایط کنونی می تواند سهم تعیین کننده برای ایجاد صلح در خاورمیانه داشته باشد.
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب به نقل از تایمز اسرائیل، این مراسم نیز با حضور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه برگزار شد.
رهبر اسرائیل گفت که این بنای یادبود نه فقط یادبود قهرمانی بلکه یک چراغ امید خواهد شد. پرز همچنین از مردم روسیه برای پیروزی در جنگ جهانی دوم ابراز سپاسگذاری کرد.
وی افزود: روسیه تهدیدات را می شناسد و ثابت کرده است که با رژیم های شرور می جنگد. من مطمئن هستم که روسیه تهدید ایران را تحمل نمی کند.
در ادامه پوتین رئیس جمهور روسیه ضمن محکوم کردن انکار هولوکاست، گفت: تغییر تاریخ جفا در حق نسل آینده است و ما باید از حقایق و واقعیت های تاریخی حفاظت کنیم.
وی افزود: هولوکاست رویدادی تراژدیک بود و ما باید از هر گونه تلاش افراد برای توجیه ایدئولوژی نازی ها جلوگیری کنیم.
همچنین، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با پوتین گفت: اسرائیل و روسیه توافق دارند که گسترش سلاح هسته ای توسط ایران خطری بزرگ برای ما و جهان محسوب می شود.
به نوشته ی هاارتص، مقامات اسرائیلی امیدوارند که پوتین را متقاعد به پیوستن به تلاش ها علیه ایران هسته ای کنند.
نظر
-
نشست اضطراری ناتو در مورد سرنگونی جنگنده ترکیه/ آماده باش انگليس براي حمله به سوريه
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ناتو در مورد سرنگونی جنگنده ترکیه نشست اضطراری برگزار میکند.
به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب» به نقل از بی بی سی ؛ سخنگوی ناتو اعلام کرد نمایندگان کشورهای عضو این پیمان روز سه شنبه برای بررسی مساله سقوط هواپیمای ترکیه توسط سوریه تشکیل جلسه خواهند داد.
این جلسه به درخواست ترکیه و بر اساس بند ۴ اساسنامه ناتو تشکیل خواهد شد.
بر اساس بند ۴، هر یک از کشورهای عضو پیمان آتلانیک شمالی، ناتو، در صورتی که احساس کنند تمامیت ارضی، استقلال سیاسی و امنیت کشورشان به خطر افتاده است، میتوانند درخواست برگزاری چنین نشستی را مطرح کنند.
ترکیه: احمد داوود اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه اعلام کرده که جت جنگنده اف ۴ این کشور که روز جمعه سرنگون شد، در فضای بینالمللی هدف دفاع هوایی سوریه قرار گرفته است.
ویلیام هیگ، وزیر امور خارجه انگلیس نیز در گفت و گو با همتای ترکیهای خود، در مورد شرایط موجود ابراز نگرانی کرد و گفت که از ترکیه حمایت خواهد کرد.
هیگ گفت که اقدام ارتش سوریه "تکاندهنده" بوده و مشخص کرده است که "رژیم سوریه تا چه حد از رفتارهای قابل قبول فاصله گرفته است."
او گفت که سوریه را باید درباره این اقدامش پاسخگو باشد و انگلیس آماده است که در شورای امنیت خواستار اقدام قاطعی در این مورد شود.
داوود اوغلو در یک مصاحبه تلویزیونی گفت که این هواپیما غیر مسلح بوده و در حال انجام مأموریت سری در مورد سوریه نبوده است، اما قبل از اینکه مورد هدف قرار بگیرد به طور اشتباهی وارد حریم هوایی سوریه شده بود.
مقامات نظامی سوریه اعلام کردهاند که این جنگنده وارد حریم هوایی سوریه شده بود و "مطابق مقرراتی که در چنین موقعیتهایی اعمال میشود"، با آن برخورد شده است.
داوود اوغلو به تلویزیون "تیآرتی" گفت که جت اف ۴ روز جمعه صبح اشتباهی وارد حریم هوایی سوریه شد، اما بلافاصله از آن خارج شده و "۱۵ دقیقه بعد از خارج شدن از حریم هوایی سوریه" هدف دفاع هوایی قرار گرفته است.
او گفت: "بر اساس محاسبات ما، هواپیمای ما در یک فضای بینالمللی، در فاصله ۱۳ مایل دریایی (۲۴ کیلومتری) سوریه مورد هدف قرار گفته است".
به گفته داوود اوغلو این هواپیما هیچ حرکتی که "حاکی از اقدام خصمانه باشد" انجام نداده است.
داوود اوغلو همچنین ادعای ارتش سوریه مبنی بر اینکه مشخص نبوده که هواپیما متعلق به چه کشوری است را رد کرد و گفت که کاملا مشخص بوده که هواپیما متعلق به ترکیه بوده است.
پیش از این، خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، به نقل از یک سخنگوی ارتش این کشور گزارش داد که نیروهای دفاع هوایی این کشور روز جمعه "هدفی ناشناس را که وارد حریم هوایی سوریه شده بود" سرنگون کردهاند.
نیروی دریایی سوریه و ترکیه همچنان در جستجوی دو خدمه این هواپیما هستند.
داوود اوغلو تاکید کرد که این جنگنده در حال اجرای پرواز تمرینی برای امتحان کارایی سیستم رادار هوایی ترکیه بوده است.
روز گذشته عبدالله گل، رئیسجمهور ترکیه گفت که جت جنگندهای که روز جمعه هدف نیروهای سوریه قرار گرفت، احتمالا حریم هوایی سوریه را نقض کرده است.
مقامات ارتش سوریه گفتهاند که این هواپیما در ارتفاع کم و با سرعت زیاد "در حریم هوایی آبهای ساحلی سوریه در حال پرواز بود."
شامگاه روز جمعه و به دنبال برگزاری نشستی اضطراری به ریاست رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه، این کشور اعلام کرد که بعد از مشخص شدن تمام جزئیات، در مورد چگونگی واکنش نشان دادن به این واقعه تصمیمگیری خواهد کرد.
آماده باش انگليس براي حمله به سوريه
روزنامه ديلي استار ساندي از آماده باش انگليس براي حمله به سوريه در پي تيره شدن روابط سوريه و تركيه پرده برداشت.
به گزارش انتخاب به نقل از ایسنا، اين روزنامه انگليسي زبان در تازهترين خبر خود نوشت: در پي تيره شدن روابط سوريه و تركيه پس از سقوط هواپيماهاي تركيهاي در حريم هوايي سوريه انگليس شماري از جنگندههاي خود را به حالت آماده باش درآورده است تا در صورت هرگونه حمله احتمالي به سوريه از سوي تركيه حملات خود را به دمشق آغاز كند.
اين اقدام انگليس پس از آن بود كه دولت تركيه متعهد شد كه انتقام اين اقدام دولت سوريه را خواهد گرفت.
روزنامه ديلي استار ساندي هم چنين نوشت كه عبدالله گل، رئيس جمهوري تركيه پيشتر متعهد شده بود كه كشورش اقدامات ضروري و لازم را براي پاسخگويي به اين اقدام اتخاذ خواهد كرد.
بنا به نوشته روزنامه مذكور، هرگونه حمله انتقام جويانه تركيه به سوريه به معناي مشاركت جنگندههاي انگليسي در حمايت از همپيمانانشان در سازمان پيمان آتلانتيك شمالي (ناتو) در حمله هوايي به سوريه است.
روزنامه ديلي استار ساندي در پايان همچنين اشاره كرد كه به محض اينكه تركيه تصميم بگيرد از نيروهاي خود براي پاسخ به اين اقدام سوريه استفاده كند كشورهاي ديگر عضو ناتو از جمله انگليس و آمريكا از اين اقدام حمايت كرده و در حمله به سوريه مشاركت خواهند كرد.
از سوي ديگر، ايگور مارگولف، معاون وزير امور خارجه روسيه نيز طي اظهاراتي عنوان داشت: تلاش براي تغيير نظام كنوني سوريه و حمايت يك جانبه از مخالفان اين كشور در حقيقت منجر به جنگهاي داخلي در اين كشور خواهد شد.
وي افزود: ما شكي نداريم كه تلاشهاي كشورهاي بيگانه براي اجراي طرحهاي خود جهت تغيير نظام حاكم در سوريه و كمك يكجانبه آنها به مخالفان سوري در حقيقت راه مستقيم كشيده شدن سوريه به جنگ داخلي است كه در نهايت نتايج و پيامدهاي ناگواري را به همراه خواهد داشت كه اين نتايج نه فقط شامل حال ملت سوريه ميشود بلكه همه منطقه را فرا خواهد گرفت.
نظر
-
جانشین فرمانده سپاه: به آخرین فراز برخورد، نزدیک میشویم
سرتیپ حسین سلامی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران ایران با اشاره به رویارویی حکومت اسلامی این کشور با غرب گفت: "در حال نزدیک شدن به آخرین فراز برخورد هستیم که البته عبور از آن بسیار سخت است، اما به نصرت خداوند ایمان داریم".
به گزارش انتخاب ؛ ایرنا گزارش داد: سلامی گفت که ایران بر "منافع حیاتی دشمن" در تمام جهان تسلط دارد و در حال کاستن از فاصله خود از "قدرت های مدعی" در دنیا است
سرتیپ سلامی با اشاره به مذاکرات هستهای ایران و نمایندگان گروه ۱+۵ گفت: "امروز آنهایی که داعیه نظام نوین جهانی را دارند، حتی قادر به پاسخگویی به سوالات کشورمان در خصوص معادلات سیاسی جهان نیستند."
او تحریمهای اقتصادی علیه ایران را زمینهساز "شکوفایی" این کشور خواند و توضیح داد: "امروز موشکهای بالستیک مافوق صوت ایران میتوانند ناوهای جنگی در حال حرکت دشمن را با دقت صد در صد مورد اصابت قرار دهند."
نظر
-
در اصل توسط کارآموز پست شده است View Postجانشین فرمانده سپاه: به آخرین فراز برخورد، نزدیک میشویم
سرتیپ حسین سلامی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران ایران با اشاره به رویارویی حکومت اسلامی این کشور با غرب گفت: "در حال نزدیک شدن به آخرین فراز برخورد هستیم که البته عبور از آن بسیار سخت است، اما به نصرت خداوند ایمان داریم".
به گزارش انتخاب ؛ ایرنا گزارش داد: سلامی گفت که ایران بر "منافع حیاتی دشمن" در تمام جهان تسلط دارد و در حال کاستن از فاصله خود از "قدرت های مدعی" در دنیا است
سرتیپ سلامی با اشاره به مذاکرات هستهای ایران و نمایندگان گروه ۱+۵ گفت: "امروز آنهایی که داعیه نظام نوین جهانی را دارند، حتی قادر به پاسخگویی به سوالات کشورمان در خصوص معادلات سیاسی جهان نیستند."
او تحریمهای اقتصادی علیه ایران را زمینهساز "شکوفایی" این کشور خواند و توضیح داد: "امروز موشکهای بالستیک مافوق صوت ایران میتوانند ناوهای جنگی در حال حرکت دشمن را با دقت صد در صد مورد اصابت قرار دهند."
نظر
-
اشتون: مذاکرات هسته ای با ایران معلق نیست
کاترین اشتون مسئول عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا که برای برگزاری نشست وزیران خارجه این اتحادیه به لوگزامبورگ رفته است گفت: مذاکرات با ایران، در حالت تعلیق نیست.
به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، اشتون درباره مذاکرات ایران و 1+5 در مسکو مدعی شد: شکافی میان شرط های جامعه بین الملل و موضع ایران وجود دارد.
اشتون با مهم دانستن نشست آینده کارشناسان ایران و 1+5 در استانبول گفت: این نشست باعث می شود میان مشکلات فنی و سیاسی در مذاکرات درباره برنامه هسته ای ایران، جداسازی شود.
ولیام هیگ وزیر امور خارجه بریتانیا هم گفت: در شرایط نبود پیشرفت واضح و صریح درباره پرونده هسته ای ایران، اتحادیه اروپا آمادگی دارد برای تقویت تحریم ها علیه ایران در ماه های آینده اقدام کند.
هیگ که قبل از برگزاری نشست وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا با خبرنگاران صحبت می کرد گفت: اگر مذاکرات در ماه های آینده پیشرفت نداشته باشد، تحریم های علیه تهران را افزایش می دهیم. به رغم تلاش های ما در بغداد و مسکو شاهد هیچ گونه پیشرفتی در مذاکرات نبودیم. زمان برای پاسخگویی ایران به پیشنهاد گروه 1+5 هنوز به پایان نرسیده است.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
نظر