آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

    #1306
    در اصل توسط alijon پست شده است View Post
    من نمی گویم که دیوار دور خودمون بکشیم و باید حقمون را از کل دنیا بگیریم
    من طرفدار هیچ کدام از این غرب و شرق نیستم و طرفدار قطع رابطه هم نیستم
    بله رابطه باید دوطرفه باشد
    بر پایه منافع دو کشور
    این در حالی است که منافع ایران اسلامی با امریکا با هم جمع نمی شود. برای همین ما رابطه نداریم
    مثلا ترکیه برای اون همه منافع ، الان باید تن به حمله به سوریه بدهد ولی ذاتا این را نمی خواهد ولی چون با هم دست دادن، پس باید تا تهش باشد
    اگر ما جای ترکیه بودیم نمی تونستیم به یک کشور دیگر
    ولو اون کشور مردمش به حق قیام کرده باشند
    حمله کنیم
    چون ایران اسلامی می گوید خود مردمش تصمیم بگیرند
    و دخالت ما می تواند به صورت ایجاد ارامش برای برگزاری اصلاحات و انتخابات باشد
    حالا چرا روسیه؟
    نمی دونم!
    شاید روسیه مجبوره با ما بسازه و ما هم همین طور وبر پایه این اجباره ، خط قرمزه ها رعایت می شود
    مثلا روسیه اون خواسته های تضاد با منطق ما را از ما نمی خواهد و ما هم هسته ای نمی شویم و....
    (این را هم بگویم که این حرف ها کامل درون و بیرون اجرا نمی شود و .... نگویید خودمون چرا ازاد نیستیم و ... که بحث به درازا می رود)

    جمله بسیار زیبایی بکار بردید
    احسنت
    دیوار کشیدن دور خودمون ؛

    امریکا و غرب
    خروجیشون اسرائیل است
    نگوید نه
    چون به قول خیلی ها حرفهای اسرائیلی ها از تو دهن 5+1 در می اید

    حالا این غرب به قول شما پیشرفته
    که محصولش شده اسرائیل
    اینقدر بدبخت است
    که برای حفاظت از خود
    جلوی یه مشت فلسطینی داغون
    دور خودش
    دیوار می کشند
      

    به امید سربلندی ایران

    باشد منافع شما با روسیه وچین کره شمالی و.....اینها جمع شود اصراری نداریم..

    در مورد ترکیه هم خوب باهم پیمان بستن ...این پیشمان فقط برا روز های خوش خوشان نیست ..در ضمن با حکومت ترکیه انگاری خیلی نزدیک هستید..

    پس خدا رو شکر جای ترکیه نیستید .. می نشستید نگاه می کردید حکومت جنایتکار بزنه بابای مردم رو در بیاره ..مردم هم تاحدی توان دارن می تونن مقابل جنایتکار بایستن ..همه مردم که صلاح ومهمات ندارن..ناتو وارد لیبی نمیشد ..الان قذافی گوش تا گوش مردم رو بریده بود والان یک کره شمالی دیگه تو جهان ایجاد میشد...اگر چین پشت کره شمالی در نمی ومد الان مردم کره شمالی مثل مردم کره جنوبی در ارمش بودن..

    حتما مردم کره شمالی خودشون این بدبختی رو انتخاب کردن ..زورشون به حکومت نرسید..

    الان تو سوریه اگر کسی پشت مردم در نیاد همین بشار گوش تا گوش مردم رو میبره وچنان ترسی تو مردم بندازه مثل موش برن تو سوراخ موش....مردم در کشوری معنا داره که ازادی باشه .نه دیکتاتوری اونم از نوع وحشیانه...اگر دنیا پشت مردم سوریه در نیاد این رو مطمئن باشید داین برا دنیا لکه ننگی خواهد بود در تاریخ بشریت....

    در مورد بقیه حرفاتون هم باز همون حرف قبلی از ترس قطع رابطه کنید ارزش نداره همون دیوار بکشید بهتره...

    نظر

    • roohe-khashen
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 2270

      #1307
      حساب 2*2 تا 4تاست چون روسیه با ما به نحوی همسایه هست باید باهاش رابطه داشته باشیم؟؟؟پرریسک عزیر حرف جالبی زد باید بریم جلو و تا اونجا که به کشور خودمون مربوط میشه تعامل کنیم صحبت کنیم و حقمون رو بگیریم اینکه امریکا با انگلیس با اسپانیا فرانسه المان یه طرف و ما با ونزوئلا زیمبابوه نیجریه سیرالئون و اون کشور 2متریه گامبیا یه طرف باشیم رو تو هیچ کتابی نمیشه پیدا کرد باید با تمام کشورهای دنیا صحبت کرد و از طرفی این رابطه که ما الان با امریکا داریم هیچ کشوری با هیچ کشور دیگه ای نداره!!!!ما الان باید این رابطه رو با عربستان کثافت و کثیف داشته باشیم و با اونا حرف و رابطه نداشته باشیم که هموطنان ما رو هرچند گناهکار بدون اطلاع قبلی اعدام میکنه اره برادر اینه که جیگر ادم میسوزه!!!!
      دستم بگرفت و پا به پا برد...

      نظر

      • zafar3000
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 1243

        #1308
        همين طوري :
        مي گويند طرف دزدي كرده بود هي مي دويد مي گفت آي دزد را بگيريد ،آي دزد را بگيريد
        هر چي گشتم استعمار گر تر و خائن تر از ايراني در حق ايراني در هيچ برهه اي از تاريخ نيافتم والان ............
        بگذريم ،شقشقيه اي بيش نبود
        شاد باشيد

        نظر

        • zafar3000
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 1243

          #1309
          نكته بعد گويند كشور هاي دنيا دو گروهند يا متمدن يا وحشي كه گروه وحشي بايد حق توحش خود را پرداخت كنند
          حالا اگر مستقيم پرداخت نكنند متمدنين برده دار به طرق غير مستقيم مي گيرند
          اين را در حاشيه خبر سركار گذاشتن شركت چيني در پارس جنوبي ايران و ضررغير مستقيم 1.1 ميليارد دلاري به اين ملت بخوانيد
          البته مستقيم آنرا هم در غالب خريد اجناس بنجل از ماشين ،خوراكي ها و.....به چندين برابر قيمت واقعي (به عنوان حق استثمار پرداختي به برادران ايراني استعمار گر)مي توانيد تفسير كنيد
          بازهم شاد باشيد

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #1310
            آخرین واکنش ایران در آستانه تحریم نفتی توسط اتحادیه اروپا

            روز یکشنبه (۱ ژوئيه/۱۱ تیر) تحریم نفتی ایران توسط اتحادیه اروپا به اجرا گذاشته میشود. سعید جلیلی در نامهای به کاترین اشتون به طور ضمنی هشدار داده است که این تحریمها "به روند سازنده" مذاکرات اتمی لطمه خواهد زد.
            در آستانه اجرای تحریم نفتی اتحادیه اروپا علیه ایران، سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی و سرپرست هیاتی که ایران را در مذاکرات اتمی نمایندگی میکند، در نامهای به کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و سرپرست گروه ۱ + ۵ در مذاکرات اتمی، نسبت به پیامدهای تحریم نفتی هشدار داده است.

            در بخشهایی از این نامه که توسط سایتهای خبری ایران منتشر شدهاند آمده است که: «جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته آمادگی دارد به سهم خود در ابتکارعملهایی که بتواند گفتوگوهایی موفق و رو به جلو را رقم بزند کماکان مشارکت نماید».

            دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در این نامه همچنین تأکید کرده است که: «استمرار گفتوگوهای موفق و رو به جلو صرفاً در شرایطی ممکن است که در چارچوب راهبرد همکاری و در پی ایجاد اعتماد ملت ایران باشد».

            او در عین حال هشدار داده است که «مسئولیت هر گونه لطمه به روند سازنده گفتوگوها متوجه طرفی است که ابزارهای غیرمشروع را جایگزین منطق در گفتوگوها میکند».

            دو روز پیش از ارسال این نامه، در روز سهشنبه (۶ تیر) رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز در جمع خبرنگاران گفت: «این اقدام در روابط ایران با کشورهای اروپایی و همچنین در مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ تاثیر مثبت و سازندهای ندارد».

            او ضمن «غیرمنطقی و غیرقانونی» خواندن تحریمها، به کشورهای عضو اوپک که قصد دارند، تولید نفت خود را بالا ببرند و از این طریق کبمود نفت در بازارهای جهانی را جبران کنند نیز هشدار داد. او گفت: «اینکه کشوری با اقدامات غلط تحریم همراهی کند، ندیده گرفته نمیشود و تصویر این کشورها نزد مردم ما تصویر مثبتی نخواهد بود. آنها باید بدانند که دامی که کشورهای غربی برای آنها پهن کردهاند دامی است که روزی دامن آنها را نیز خواهد گرفت».

            در روز ۶ تیر نیز علی اکبر صالحی، وزیر امور خارجهی ایران با تأکید بر لزوم "گفتوگو و همکاری"، اظهار داشت: «منافع هر دو طرف با همکاری و گفتوگوهای سازنده تامین خواهد شد، اتحادیه اروپا در راه اشتباهی گام گذاشته است.»

            صالحی ابراز امیدواری کرد که قبرس که از اول ژوئیه ریاست دورهای اتحادیه اروپا را برعهده میگیرد، بتواند به حل این بحران کمک کند. او تصریح کرد:«امیدواریم قبرس با میانجیگری موانع موجود در راه همکاری سازندهی ایران و اتحادیه را کاهش دهد.»

            جلیلی و اشتون در آخرین دور مذاکرات در مسکو


            فشار طاقت فرسا بر ایران

            علاوه بر تحریم نفتی از جانب اتحادیه اروپا، دور جدید تحریمهای ایالات متحده علیه ایران هم آغاز شده است. بر اساس تحریمهای یکجانبه آمریکا بانکها یا موسسات مالیای که با بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مبادلات پولی داشته باشند، امکان فعالیت در بازار بزرگ ایالات متحده را از دست خواهند داد. این تحریمها همچنین شامل معاملات نفتی با ایران و برخورد با شرکتهایی است که به نفتکشهای حامل نفت ایران خدمات بیمهای میدهند.

            به غیر از آمریکا و اتحادیه اروپا، کشورهای زیادی، از جمله ژاپن،کره جنوبی و هندوستان که از خریداران عمده نفت ایران به شمار میروند، واردات نفتی خود از ایران را یا کاملا قطع میکنند یا به شدت کاهش دادهاند.

            به گفته هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه ایالات متحده، چین و سنگاپور نیز واردات نفتی خود از ایران را کمتر کردهاند. کلینتون روز پنجشنبه (۸ تیر، ۲۸ ژوئن) در حاشیه سفر خود به لتونی گفت: «چین و سنگاپور با اقدامات جامعه جهانی برای تحریم ایران همگاماند و هر دو کشور میدانند که این اقدامات در راستای تامین منافع ملی آنهاست».

            اشاره وزیر امور خارجه آمریکا به قانون جدیدی است که بر اساس آن، دولت آمریکا میتواند کشورهایی را که با ایران معاملات نفتی دارند، از فعالیت در بازار بزرگ ایالات متحده منع کند. این قانون در آینده نزدیک به اجرا گذاشته میشود.

            کاهش چشمگیر صادرات نفت

            آژانس بینالمللی انرژی در آخرین گزارش ماهانه خود نوشت که در آستانهی تحریم نفت ایران از سوی اتحادیه اروپا، نزدیک به ۴۲ میلیون بشکه نفت ایران به فروش نرفته و در تانکرهای نفتی باقی مانده است. این در حالی است که مقامات جمهوری اسلامی پیوسته هرگونه تاثیر منفی تحریم ها را انکار میکنند.

            خبرگزاری فرانسه به نقل از برخی متخصصان نفتی غیرایرانی در صنعت نفت ایران گزارش داد که علیرغم کاهش تقاضا برای نفت ایران، دولت ایران از کاهش میزان استخراج روزانه خودداری میکند و تانکرهای نفتی ایران به مرز اشباع رسیدهاند.
            در آخرین گزارش آژانس بینالمللی انرژی همچنین آمده است که مقامات ایران «دستگاههای آمارگیری را خاموش کردهاند» و آمار تولید و فروش را "به عمد" دستکاری میکنند.

            صادرات نفت ایران در اواخر سال ۲۰۱۱ نزدیک به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه در روز بود. به گفته کارشناسان آمریکایی این رقم اکنون به ۲ میلیون و یکصد هزار تا یک میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه در روز رسیده است.


            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #1311
              ایران با تغییر نام و اطلاعات نفتکشهای خود تحریمها را دور میزند

              گزارشها حاکی است که جمهوری اسلامی که در چند وقت گذشته هدف تحریمهای شدید نفتی قرار گرفته است، با تغییر نام و اطلاعات شماری از نفتکشهای خود، این تحریمها را دور میزند.

              روزنامه بریتانیایی فایننشال تایمز، روز پنجشنبه هشتم تیرماه در گزارشی در این زمینه نوشت که در یک ماه گذشته، نام و هویت ۲۴ کشتی متعلق به «شرکت ملی نفتکش ایران» تغییر کرده است و این شرکت همچنین پرچم کشتیهای خود را از پرچم ایران، مالتا و قبرس، به پرچمهای تانزانیا و جزیره توالو در اقیانوس آرام تغییر داده است.

              این روزنامه میگوید که به عنوان نمونه کشتیهای «هدا»، «هنر» و «نسا» در این مدت اسامی خود را به «پرِشِس»، «ویکتوری» و «تروث» تغییر دادهاند.

              «شرکت ملی نفتکش ایران» با در اختیار داشتن ۴۴ نفتکش، هشتمین شرکت بزرگ نفتی جهان است.

              این شرکت دوازده سال پیش خصوصی شد، هرچند تجار بینالمللی نفت معتقدند که این شرکت با دولت ایران رابطه تنگاتنگی دارد.

              از آغاز سال جاری میلادی که کشورهای غربی صادرات نفت و انرژی ایران را هدف گرفتهاند، جمهوری اسلامی تمهیداتی از این دست را برای دور زدن تحریمها دنبال کردهاند.

              به عنوان مثال در این مدت ایران کوشیده است تا مقصد نهایی صادرات انرژی خود را پنهان کند و اینبار نیز قصد دارد در سایه تغییر نام و هویت نفتکشهایش به فعالیتهای خود ادامه دهد.

              فایننشال تایمز تأکید کرده است اگرچه این اقدام ایران دستاندکاران امور نفتی را با حیرت و سرگردانی رو به رو کرده است، در نهایت این پنهانکاریهای ایران قابل شناسایی است.

              اد مورس، از مقامهای سابق نفتی در وزارت امور خارجه آمریکا در این خصوص گفته است که دولت ایران نمیتواند با این اقدامها کسی را فریب دهد.

              جمهوری اسلامی در سالهای اخیر تحت تحریمهای شدید اقتصادی قرار گرفته است. در ادامه این فشارها اتحادیه اروپا اعلام کرده است که از یازدهم تیرماه تحریمهای نفتی را علیه ایران اجرایی خواهد کرد.

              تحریمهای بینالمللی در چند وقت گذشته صادرات نفت و انرژی جمهوری اسلامی را با مشکلات عدیده روبهرو کرده و موجب کاهش صادرات نفت جمهوری اسلامی در ماههای گذشته شده است.

              غرب معتقد است که برنامه هستهای ایران دارای بعد نظامی است و قصد دارد با تحریمهای گسترده ایران را به شفافسازی در این زمینه وادارد.

              ایران اما همواره بر صلحآمیز بودن فعالیتهای هستهای خود تأکید کرده است و دستیابی به انرژی صلحآمیز هستهای را حق خود میداند.


              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #1312
                قرارداد پسرعموی چاوز با ایران, تهران در نزدیکترین نقطه ونزوئلا به آمریکا پایگاه موشکی احداث می کند

                روزنامه اسپانیایی زبان النوئو هرالد ادعا کرد: "اسدروبال چاوز" پسرعموی رئیس جمهور ونزوئلا از طرف نیروی دریایی این کشور در سال 2010 بین با با شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی برای گسترش تاسیسات کشتی سازی آستیناو در ایالت فالکن قرداد بسته است.
                به گزارش سرویس بین الملل انتخاب Entekhab.ir ، دولت ونزوئلا به ایران اجازه استفاده از تاسیسات کشتی سازی در ایالت فالکن را داده است و ایران هم از آن به عنوان بندری اختصاصی برای وارد کردن تجهییزات خود استفاده می کند.ایران همچنین موشک های میان برد به آستیناو منتقل کرده است.
                آستیناو نزدیکترین نقطه ونزوئلا به امریکا و کانال پاناما است.
                منابع ادعا می کنند، در حالی که کارمندان ونزوئلایی این تاسیسات به خانه فرستاده شدند و هرگز اجازه بازگشت به محل کار را پیدا نکردند اما حقوق خود را دریافت می کنند. از طرفی پرسنل ایرانی هرگز انجا را ترک نکرده اند.
                یک منبع در گفت و گو با این روزنامه اسپانیایی، مدعی شد: این قرارداد پوشش است و تنها اقدامی برای توجیه حضور پرسنل ایرانی است. از لحظه ای که این قرداد در سال 2010 امضا شده، ایران کنترل کامل بندری مستقل در ونزوئلا را در دست گرفته است.
                وی اضافه کرد: آنجا تاسیسات کشتی سازی است اما همه نوع تجهییزاتی وجود دارد، بنابراین دیگر به اسلکه نیازی نیست.
                منبع دیگری در نیروی دریایی ونزوئلا مدعی شد: تعداد زیادی از کانتینرهای ایران در آستیناو تخلیه شده است.
                ایران در ونزوئلا چندین عملیات نظامی مخفیانه از جمله ساخت و توسعه هواپیمای بدون سرنشین را هدایت می کند.
                بنابر ادعای این روزنامه اسپانیایی زبان، ایران و ونزوئلا قراردادی محرمانه برای ساخت پایگاه موشکی در آستیناو امضا کرده اند.
                براساس این قرارداد، تاسیسات کشتی سازی توسط پرسنل نظامی ایران مدیریت می شود و ایران می تواند از موشک هایش علیه امریکا استفاده کند.
                این پایگاه دارای موشک های میان برد است . براساس گزارش یک روزنامه المانی، گروهی از مهندسان قرارگاه خاتم الانبیا چندین بار از تاسیسات بازدید کرده اند.
                به گزارش سرویس بین الملل انتخاب Entekhab.ir ، یکی از این بازدیدها در ماه فوریه بود انجام گرفت. در این سفر فرمانده نیروی هوایی سپاه پاسداران هم حضور داشت. وی با همتای ونزوئلایی خود طرح ها را تایید کرد.
                ایران قصد ساخت تجهییزات ضدهوایی و مرکز کنترل و فرماندهی در این تاسیسات را دارد.

                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • zafar3000
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 1243

                  #1313
                  مي گويند تحريم شديم اين به حال من ايراني چه فرقي دارد
                  سال قبل كه 110 ميليارد دلار درآمد نفت داشتيم قدرت خريد من چقدر كاهش داشت ؟؟؟؟؟؟سرمايه من چقدر در بورس آب شد !!!!!!!!
                  يا سال قبل ترش يا دو وچند سال قبل ترش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  واقعيت اين است كه اگر تحريم هم نمي شديم وتمام دنيا را هم به ما ايراني ها مي دادند بازهم اوضاع ما همين گونه اي بود كه الان در اثر تحريم است متاسفانه ما توسط ايرانيان استثمار گر در هر سطح (از رفته گر و كشاورز و راننده و رييس بور...تا سطوح بالا و.....)در حال استعمار و پرداخت هزينه هاي آن هستيم واين ربطي به تحريم ندارد
                  در زمان جنگ اوضاع هزاران برابر بدتر بود اما در ايران جوانان استعمار ستيز و مردم استعمار ستيز وجود داشت وآمار استعمار گران و دزدان در ايران كم بود اما با احترام به همه ، با شهيد شدن آن بزرگواران متاسفانه كم كم جامعه به سمت و سويي حركت كرده كه با هر دليل وتوجيهي در حال استثمار همديگر هستند از دولت گرفته تا آحاد مردم توانمند در استثمار كردن ديگران همه به نوعي در حال اجراي نقش با هر بهانه اي هستند

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #1314
                    تکاپوی ایران در آستانه اجرای تحریمهای بینالمللی


                    رسانههای ایران از برگزاری جلسات مختلف وزرای اقتصادی دولت برای مقابله با تحریمهای اتحادیه اروپا که به زودی به اجرا در خواهد آمدخبر میدهند. در همین حال بازارهای مالی ایران همچنان ملتهب است.
                    خبرگزاری نیمهدولتی مهر روز جمعه نهم تیرماه (۲۹ ژوئن) گزارش داد که چهار وزیر اقتصادی دولت "برای تمام سناریوهای تحریمی جدید غرب علیه ایران، برنامه تدوین کردند و آنها را در اختیار محمود احمدینژاد قرار دادهاند.»
                    در این جلسه که روز چهارشنبه در بانک مرکزی برگزار شد، سید شمسالدین حسینی وزیر امور اقتصادی و دارایی، محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی، مهدی غضنفری وزیر صنعت، معدن و تجارت و رستم قاسمی وزیر نفت حضور داشتهاند.
                    بیشتر بخوانید: آخرین واکنش ایران در آستانه تحریم نفتی توسط اتحادیه اروپا
                    وزرای خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا در نشست لوکزامبورگ اعلام کردند، تحریم نفتی ایران از ۱۱ تیر(اول ژوئیه) به اجرا در خواهد آمد. شرکتهای اروپائی نیز از این تاریخ مجاز به بیمه تانکرهای نفتی ایران نخواهند بود.
                    علاوه بر تحریم نفتی از جانب اتحادیه اروپا، دور جدید تحریمهای ایالات متحده علیه ایران هم آغاز شده است. بر اساس تحریمهای یکجانبه آمریکا بانکها یا موسسات مالیای که با بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مبادلات پولی داشته باشند، امکان فعالیت در بازار بزرگ ایالات متحده را از دست خواهند داد.

                    این تحریمها همچنین شامل معاملات نفتی با ایران و برخورد با شرکتهایی است که به نفتکشهای حامل نفت ایران خدمات بیمهای میدهند.
                    رابطه تحریمها و رشد اقتصادی ایران
                    روز جمعه نهم تیرماه، امام جمعه موقت تهران ادعا کرد "ایران در تحریم رشد كرده است". وی افزود: هر چه تحریمها علیه كشور ما بیشتر شود، اتحاد، انسجام و شكوفایی كشور ما بیشتر میشود.
                    امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از سخناناش با اشاره به سخنان آیتالله خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی گفت: کشورهای تحریم كننده بدانند آنها خودشان را تحریم كردهاند و بیشتر از آنچه كه ما را در فشار قرار دهند مردم خودشان را در فشار قرار دادهاند.
                    بیشتر بخوانید: افزایش انتقاد از گرانی و سیاستهای اقتصادی دولت
                    صدیقی درباره مذاکرات هستهای ایران و کشورهای ۵+۱ افزود: غربیها در حین مذاكره فشار و تهدید را همراه میکنند كه این موضوع نشان میدهد آنها اهل مذاكره نیستند.
                    برغم این اظهارات، مشکلات اقتصادی در ایران در حال دامن زدن به نارضایتی عمومی است. حتی بسیاری از روحانیون بلند پایه و مقامات حکومتی نیز از افزایش لجام گسیختهی قیمتها ابراز نگرانی میکنند.
                    التهاب در بازار ارز تهران
                    بازار طلا و ارز ایران نیز روزهای خوبی را پشت سر نمیگذارد. دلار در چند روز اخیر با رشد چشمگیری روبرو بود و در آخرین ساعات فعالیت بازار ارز تهران به بالاتر از ۲۰۰۰ تومان رسید.
                    تنها در روز پنجشنبه بهای دلار آمریکا نزدیک به ۷۰ تومان افزایش یافت. به گزارش خبرگزاری مهر، بهای دلار در تهران پیش از ظهر روز پنجشنبه ۱۹۹۰ تومان بود که در بعداز ظهر به ۲۰۶۰ تومان رسید.
                    بیشتر بخوانید: کاهش چشمگیر واردات نفتخام ایران از سوی چین و سنگاپور
                    دیگر ارزهای خارجی نیز با افزایش همراه بود. در پایان معاملات روز پنجشنبه یورو ۲۵۵۰ تومان، پوند ۳ هزارو ۵۰ تومان و درهم ۵۴۵ تومان خرید و فروش شد. بر همین اساس قیمت هر قطعه سکه طلای طرح قدیم ۷۹۰ هزار تومان، طرح جدید ۷۸۰ هزار تومان، نیم سکه ۳۹۰ هزار تومان و ربع سکه ۱۹۵ هزار تومان اعلام شده است.
                    در این شرایط تحریمهای ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپا موجب شده است که ایران نتواند برای بخشی از نفت خام تولیدی خود خریداری بیاید. نفت مهمترین منبع درآمد دولت ایران است.

                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #1315
                      محسن رضایی:
                      ایران از حق هسته ای خود کوتاه نمیآیند
                      تبریز –خبرگزاری مهر: دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن اشاره به حضور پرصلابت ایران در مذاکرات 1+5 در مسکو گفت : دولت های مذاکره کننده در پشت صحنه کارشکنی های مختلفی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می کنند ولی ایران از حق خود دست برنخواهد داشت .
                      به گزارش خبرنگار مهر، محسن رضایی ظهر امروز در جمع مردم شهر تبریز در مصلی اعظم امام خمینی (ره) افزود : ماه شعبان ماه یاد آوری رسالتی است که می گوید دفاع از اسلام و مقدسات اسلامی تمام شدنی نیست و هرکس که دلش به حال اسلام و قرآن بسوزد از این دین و اهداف آن پاسداری خواهد کرد.
                      دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: پاسداری از اسلام و انقلاب لباس خاصی نمی شناسد و تا آمدن امام زمان (عج) ادامه خواهد داشت و هر کسی در حد توان خود این پاسداری را انجام می دهد.
                      وی در ادامه سخنان خود گفت که خلیج فارس یکی از سرزمین هایی است که در تاریخ نیز به نام خلیج العجمی ثبت شده است پس امارات متحده عربی نمی تواند پایش را بیشتر از گلیم خود درازتر کند.
                      وی ابراز داشت : سهم ایران در دریای خزر هم اکنون بیش از 18 درصد است ولی تاریخ نشان می دهد که در گذشته همه دریای خزر متعلق به کشور ایران بوده است که در اثر نالایقی برخی حکام مفلوک به دیگر کشورها واگذار شده است.
                      رضایی افزود: اگر بخواهیم در صحنه بین المللی قد علم کنیم ابتدا باید در زمینه اقتصادی پیشرفت کنیم و بتوانیم کنترل اقتصادی کشور را در دست بگیریم.
                      وی در بخش دیگر از سخنان خود گفت: مهم ترین ویژگی، تاثیر ولایت در جامعه این است که باعث افزایش انسجام ملی در مقوله های مختلف میشود.
                      دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان سخنان خود ضمن اشاره به حضور پرصلابت ایران در مذاکرات 1+5در مسکو گفت : دولت های مذاکره کننده در پشت صحنه کارشکنی های مختلفی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می کنند ولی ایران از حق خود دست برنخواهد داشت و به همه جهانیان می گوید که ما به دنبال استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای هستیم ولی به دنبال ماجراجویی نیستیم.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • نادری
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 519

                        #1316
                        من نمی دونم این شوت ها برای چی می خواهند به انرژی هسته ای دست رسی پیدا کنند؟؟آیا جان مردم برایشان مهم است؟؟آیا تولید برق برایشان مهم است؟؟اگر جان مردم برایشان مهم است با این همه هزینه ای که مردم دارند بابت این قضیه میپردازند که فعلا کمر ملت زیر فشار گرانی شکسته است چرا به این قضیه اهمیت نمی دهند و برای جان مردم اینها کسانی ننیستند که هزینه کنند و فقط سوء استفاده میکنند و میگویند دارو های فلان و چنان تهیه کنیم.اینها به تنها چیزی که فکر نمی کنند جان و مال مردم ست اینها فقط انرژی هسته ای را برای قدرت خودشان میخواهند حالا هرچی می خواهند و هر کس هرچی می خواهد بگویید بگویید.فقط برای قدرت .برای قدرت هر کاری میکنند b-)=;>:)>:)>:)>:)

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #1317
                          تغییر موضع اوباما نسب به استفاده از زور و احتمال حمله ی آمریکا به ایران در نیمه ی اول اکتبر/عربستان هم وارد جنگ می شود؟


                          در ده روز گذشته شاهد تغییری در نگاه و موضع منفی باراک اوباما نسبت به حمله ی نظامی علیه برنامه هسته ای ایران بوده ایم.ملک عبدالله پادشاه عربستان، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل مطلع شده اند که اوباما در پروسه تجدید نظر در این خصوص است.

                          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


                          دبکا مدعی شد: در ده روز گذشته شاهد تغییری در نگاه و موضع منفی باراک اوباما نسبت به حمله ی نظامی علیه برنامه هسته ای ایران بوده ایم.

                          به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، ملک عبدالله پادشاه عربستان، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل مطلع شده اند که اوباما در پروسه تجدید نظر در این خصوص است.

                          دستیاران اوباما گفتند: اگر وضعیت دیپلماسی هسته ای بین شش قدرت جهانی و ایران بی تغییر باقی بماند و اگر بحران سوریه حل نشده باقی بماند، رئیس جمهور امریکا تصمیمی نهایی در مورد استفاده از روز علیه ایران در نیمه ی اول اکتبر می گیرد.

                          در گفتگوهایی محرمانه، شاهزاده های سعودی هفته گذشته به مقامات غربی و عرب( که به ریاض سفر کرده بودند) گفتند که در پایان، امریکا و شاید اسرائیل بزودی به اقدام نظامی علیه ایران متوسل می شوند.

                          دبکا در ادامه نوشت: یک شاهزاده سعودی به یکی از مقامات اروپایی گفته است: در مورد حمله به ایران در حال حاضر تصمیم گیری شده است. اما اگر اوباما تصمیمش را تغییر داد تکلیف چیست؟ هر چیزی امکان پذیر است.

                          وی افزود: اما این بار ما مطمئن هستیم که تصمیم امریکا به حمله نهایی است و ما هم در حال آماده کردن خود و تدارک مقدماتی در این خصوص هستیم.

                          وی افزود: سئوال این نیست که امریکا حمله می کند یا خیر، بلکه سئوال این است که چه زمانی حمله رخ می دهد.

                          به نوشته ی دبکا، عربستان سعودی از چند جهت در حال آماده کردن خود است:

                          1. دفاع از اهداف نفتی: عربستان در پی حفاظت از دو پایانه ی نفتی خود در "راس تاتورا" در خلیج فارس و "ابغیغ" در دریای سرخ در مقابل حمله ی تلافی جویانه ایران پس از حملات امریکا است.

                          2. حمله به اهداف ایرانی: واحدهای عملیاتی ویژه، دریایی و هوایی سعودی برای حمله به اهداف اسراتژیک در صورت حمله ایران به این کشور در خالت اماده باش قرار خواهد گرفت.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

                            #1318
                            مصمم به مذاکراتی جدی و سازندهایم/درباره حقوق مسلم خود سازش نمیکنیم سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نیویورک با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی مصمم به مذاکراتی جدی و سازنده است، تصریح کرد: هیچگاه بر سر حقوق مسلم خود سازش نمیکنیم.


                            به گزارش خبرگزاری فارس، محمد خزاعی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک در یک نشست خبری با حضور خبرنگاران رسانههای آمریکایی و بینالمللی مستقر در سازمان ملل تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره آماده ادامه مذاکرات شفاف، سازنده و جدی با گروه 1+5 بوده، اما هیچگاه بر سر حقوق مسلم خود دست به سازش نمیزند و در مقابل فشارها ایستادگی خواهد کرد.

                            سفیر و نماینده دائم کشورمان اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد با هدف اعتمادسازی، مشروط بر اقدام گروه 1+5 در تامین سوخت مورد نیاز رآکتور تحقیقاتی تهران، لغو تحریمها و خارج کردن پرونده ایران از شورای امنیت، در چارچوبی منطقی و عملگرا، درباره مسائل پیرامونی غنی سازی 20 درصدی اورانیوم وارد بحث و مذاکره شود.

                            خزاعی با اشاره به اقدامات تاخیری برخی از اعضای 1+5 تصریح کرد: این کشورها به دلایل خاص سیاسی تاکنون برای یافتن راهحلی مناسب، جدیت کافی نشان ندادهاند.

                            وی هشدار داد: اکنون نیز اگر مذاکرات پیش نرود، بن بست دیگری را در روند مذاکرات شاهد خواهیم بود و اکنون در نقطه حیاتی مذاکرات هستیم.

                            محمد خزاعی با بیان اینکه آمریکا و برخی کشورهای اروپایی تشدید تحریم و فشارها بر ضد ایران را خواستارند، افزود: خود این امر بیانگر آن است که آنها گفتوگوهای هدفمند و نتیجه بخش را دنبال نمیکنند.

                            سفیر و نماینده دائم کشورمان در تشریح جزییات مذاکرات هستهای کشورمان به حق غنی سازی طبق موازین npt اشاره و تأکید کرد: حق غنی سازی اورانیوم، یکی از موضوعات اصلی مذاکرات مسکو و مذاکرات قبلی در بغداد و استانبول بوده و این حقی است که قوانین بینالمللی و مفاد npt بر آن تصریح دارند.

                            خزاعی افزود: طبق این قوانین و npt، کشورهای امضاء کننده، حقوق مسلمی در توسعه، تحقیق، تولید و استفاده از انرژی صلح آمیز هستهای و نیز چرخه سوخت و غنی سازی اورانیوم برای استفادههای صلحآمیز دارند و این موارد از حقوق مسلم هر کشور مستقل است.

                            سفیر و نماینده دائم کشورمان تصریح کرد: در بند چهار npt نه تنها هیچ محدودیتی برای فناوری هستهای کشورها و استفاده مسالمتآمیز از آن وجود ندارد، بلکه حتی تاکید شده که هیچ بند معاهده نمیتواند طوری تعبیر شود که مانع از دستیابی به این حقوق مسلم مانند تحقیق، تولید و استفاده از انرژی مسالمتآمیز شود.

                            وی افزود: در همه اسناد، سوابق و مدارک موجود از مذاکرات سیاسی که همواره بر مبانی، اصول و موازین npt تأکید شده، هیچ صحبتی از این نشده است که بتوان محدودیتی در بخش فناوری مسالمتآمیز هستهای ایجاد کرد.

                            محمد خزاعی همکاری در امور فناوری و هستهای برای استفاده از انرژی صلحآمیز را نیز از حقوق مصرح و مشروع npt خواند و گفت: به ویژه آنکه این قبیل تبادلات در بخشهای غیر نظامی، در مسیر توسعه صنعتی هر کشور بسیار تاثیرگذار است.

                            سفیر و نماینده دائم کشورمان افزود: در مفاد npt و مقررات آژانس بینالمللی انرژی اتمی و دیگر ارگانهای مشابه، غنی سازی اورانیوم و ذخیره آن برای استفاده مسالمت آمیز، هیچ ممنوعیتی وجود ندارد.

                            محمد خزاعی افزود: 120 عضو جنبش عدم تعهد نیز تاکید دارند که کشورهای امضاء کننده npt در استفاده از انرژی مسالمتآمیز هستهای و چرخه سوخت دارای حقوق مسلمی هستند.

                            سفیر و نماینده دائم کشورمان گفتمان هدفمند و جامع را چارچوب مذاکره ایران با گروه 1+5 عنوان کرد و افزود: قویا بر این باوریم نباید فقط برای مذاکره، مذاکره کرد بلکه مذاکرات باید مبتنی بر حسن نیت، احترام متقابل و در فضایی توام با همکاری صورت گیرد که بتوان به واسطه آن به راهحلی ملموس دست یافت.

                            وی افزود: همچنین نباید به اقدامات و تحرکاتی دست زد که مغایر با حسن نیت بوده و با حس همکاری و احترام متقابل در تناقض باشد.

                            محمد خزاعی با تأکید مجدد بر تعهد طرف مقابل به حقوق و تعهدات مشخص در npt گفت: جمهوری اسلامی ایران با هرگونه پیش شرطی آن هم خارج از چارچوب npt به شدت مخالف است.

                            وی دستیابی به پیشرفت جدی در مذاکرات جامع، سازنده و پایدار را در چنین فضایی دست یافتی خواند و گفت: آمادهایم به توافقی درازمدت دست یابیم که رویکرد گام به گام و اقدام متقابل، راهکار رسیدن به این مرحله است.

                            سفیر و نماینده دائم کشورمان تلاش ایران در مذاکرات و نیز همکاری با آژانس بینالمللی انرژی اتمی را نشانههایی از شفافیت و قانونی بودن همه فعالیتهای مسالمتآمیز هستهای خود دانست و گفت: فتوای مقام معظم رهبری نیز تقویت کننده و استحکام بخش این واقعیتها است.

                            وی ایجاد فضای اعتماد را مانند خیابان دو طرفهای خواند که دو طرف مذاکره باید در ایجاد این مسیر بکوشند.

                            محمد خزاعی هدف دیگر کشورمان از این تلاشها را از میان برداشتن تحریمهای شورای امنیت و دیگر تحریمهای یکجانبه و چند جانبه بر ضد ملت ایران دانست.

                            وی افزود: همچنین انتظار داریم بتوانیم به همکاری هستهای پایدار و درازمدت و تبادل فناوریهای پیشرفته در این زمینه دست یابیم.

                            محمد خزاعی گفت: امیدواریم بتوان به موافقتهای جامع و تعهدات دسته جمعی در همه زمینهها از جمله زمینههای اقتصادی، سیاسی امنیتی و همکاری بینالمللی دست یافت.

                            وی برداشتن گام های عملی در راستای عمل متقابل را راهکار تحقق این اهداف برشمرد و گفت: این گام ها باید در فضایی برداشته شوند که تشدید کننده فضای اعتماد طرفین، ادامه دار، متعادل و موزون باشند.

                            سفیر و نماینده دائم کشورمان تصریح کرد: وجود تعهد برای نتیجه بخشیدن بودن روند، امری حیاتی است.

                            خزاعی درباره توقعات ایران از 1+5 نیز گفت: گام نخست آن است که حقوق مسلم جمهوری اسلامی ایران و به ویژه حق غنی سازی را با توجه به مفاد npt به رسمیت بشناسند.

                            وی افزود: در گام بعدی، ما نیز آماده همکاری با آژانس بینالمللی انرژی اتمی درباره بررسی ابعاد احتمالی نظامی بودن برنامه هستهای ایران موسوم به pmd هستیم، تا نشان دهیم که کلیه فعالیتهای هستهای ایران صلحآمیز و غیر نظامی است. این اقدام از سر حسن نیت بوده و در حالی است که ایران طبق npt تعهدی به انجام ان ندارد.

                            سفیر و نماینده دائم کشورمان تصریح کرد: البته این گام در صورتی محقق می شود که گروه 1+5 در مقابل ان همه تحریمهای یکجانبه و چندجانبه را که فراتر از قطعنامههای شورای امنیت وضع شده را لغو کند.

                            محمد خزاعی همکاری با 1+5 در زمینه طراحی و ساخت نیروگاه های هستهای و رآکتورهای تحقیقاتی را گام چهارم ایران خواند و گفت: متقابلاً توقع داریم گروه 1+5 با ما درباره رآکتور تحقیقاتی آب سبک و نیز امنیت و سلامت رآکتورها و ترکیبات فرآوردهای هستهای با ایران نهایت همکاری را به عمل آورد.

                            وی درباره همکاریهای غیر هستهای کشورمان با 1+5 نیز گفت: همانطور که در مسکو اعلام کردهایم، آمادهایم نهایت همکاری را در زمینههای غیر هستهای بکار بندیم.

                            سفیر و نماینده دائم کشورمان افزود: پیشنهاد کردهایم مسائل منطقهای مورد بحث قرار گیرند که طرف مقابل ابراز علاقه کرده است در زمینه مبارزه با مواد مخدر و دزدان دریایی همکاری شود.

                            وی تصریح کرد: در مذاکرات مسکو نیز اعلام کردیم که آمادهایم پلی بین پیشنهادهای خود و پیشنهادهای گروه 1+5 ایجاد کنیم تا بتوان زمینههای مشترکی یافت و مدنظر قرار داد.

                            محمد خزاعی تاکید کرد: در صورتی که طرف مقابل بخواهد با پیشنهادهای کلی و غیر ملموس و مشوقهای فاقد ارزش از مذاکرات بهره برداریهای کلان انجام دهد (میوه چینی کند) باید بگویم که مذاکرات نتیجهای نخواهد داشت .

                            وی تصریح کرد: درباره ادامه مذاکرات نیز بسیار جدی و در پی راهحلی هستیم که به نتیجه برد- برد منجر شود.

                            سفیر و نماینده کشورمان تأکید کرد: ملت ایران هرگز تسلیم فشارها نخواهد شد و از تهدیدات نظامی مرعوب نمیشود.

                            وی با تأکید بر اینکه ملت ایران با تمام توان و با استفاده از همه امکانات از منافع و حقوق خود دفاع خواهد کرد و توصیه کرد تا طرف مقابل دچار اشتباه محاسباتی نشود.

                            سفیر و نماینده دائم کشورمان در این جلسه در پاسخ به سؤالی در خصوص تحریمهای اتحادیه اروپا گفت: ملت ایران در بیش از سه دهه اخیر با انواع تهدیدها و تحریم های غرب مواجه بوده و دیگر یاد گرفته است که چگونه با اینگونه موارد مقابله کند.

                            خزاعی با یادآوری اینکه هدف از اعمال فشار و تحریمها، لطمه به ملت ایران است، تصریح کرد: نمیگوییم لطمهای وارده نشده، بلکه میگوییم ایرانی ها با تحت فشار قرار گرفتن، عقب نشینی نخواهند کرد و هیچگاه بر سر حقوق مسلم خود دست به سازش نخواهند زد.

                            سفیر و نماینده دائم کشورمان در پاسخ به سؤال دیگری با بیان اینکه تمامی گزارشهای آژانس بینالمللی انرژی اتمی بر عدم انحراف در برنامههای هستهای ایران تأکید میکند، گفت: تمام مراکز هستهای ایران اعم از فردو، نطنز و اصفهان زیر نظر آژانس بینالمللی انرژی اتمی فعالیت میکند.

                            محمد خزاعی با تأکید بر اینکه تهران آماده همکاری برای رفع شبهات احتمالی است، خاطرنشان کرد: اما هرگونه فشار بر ایران بر اساس موضوع هستهای و تبدیل آن به یک مسئله سیاسی غیر قابل پذیرش خواهد بود.

                            وی با انتقاد از تلاش برخی از اعضا گروه 1+5 برای سیاسی کردن موضوع، اظهارداشت: این گونه اقدامات نشان میدهد که اگر فردا موضوع هسته ای به طور کامل خاتمه یابد، آنها به دنبال مطرح کردن مسایل جدیدی خواهند بود.

                            وی به تبلیغات سوء و جریان سازیهای خبری بر اساس عکسهای ماهوارهای که اخیر توسط آژانس بینالمللی انرژی اتمی مطرح شد، اشاره و خاطرنشان کرد: این نخستین باری نیست که این گونه مسایل را مطرح میکنند در گذشته هم دوبار مسئله عکسهای ماهوارهای طرح شد، اما بعدها ثابت شد که کاملا بی پایه بوده است.

                            سفیر و نماینده دائم کشورمان در پاسخ به سؤالی در خصوص عدم دعوت از ایران برای مشارکت در نشست ژنو گفت : تهران همواره به دنبال یافتن راهحلی برای خاتمه فوری خشونتها در سوریه بوده و دولتهایی را که سلاح و پول به آن کشور میفرستند، محکوم میکند.

                            محمد خزاعی با اشاره به حمایت تهران از طرح شش مادهای کوفی عنان برای بازگشت صلح و امنیت به سوریه افزود: تهران بارها حمایت خود را از طرح کوفی عنان اعلام کرده و من به نمایندگی از مسئولان کشورم در چندین ملاقات با وی، به این مسئله تاکید کردم.

                            وی با بیان اینکه عدم دعوت از تهران برای مشارکت در نشست ژنو ، نفوذ، قدرت و نقش ایران را کم رنگ نخواهد کرد، گفت: کسی نمی تواند این مسئله را منکر شود ، به همین دلیل بان کی مون دبیرکل سازمان ملل و کوفی عنان خواستار مشارکت هیئت ایرانی در نشست ژنو بودند.
                            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #1319
                              معاون اول رئیس جمهور:

                              به تحریمهای نفتی سلام میکنیم
                              خبرگزاری فارس: معاون اول رئیس جمهور در آستانه اول جولای و موعد اعمال تحریمهای غرب علیه صادرات نفت ایران گفت:باید به تحریمهای نفتی سلام کنیم مشروط بر اینکه با هم باشیم.


                              به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمدرضا رحیمی در مراسم روز ملی صنعت و معدن با اشاره به سهم 40 درصدی بخش صنعت و تجارت در تولید ناخالص ملی اظهار داشت: ارزش صادرات غیرنفتی در سال 83 حدود 7.5 میلیارد دلار بود که در سال 90 به 53 میلیارد دلار رسید. وی با بیان اینکه ایران هفدهمین اقتصاد جهان و در رده 20 کشور برتر اقتصادی دنیا است،تصریح کرد: در بسیاری از موارد در رتبههای برتر قرار داریم،در صنعت نفت بیش از 70 درصد از قطعات را داخلیسازی کردهایم و علاوه بر این در تولید شیشه نیز از شیشه ساعت تا شیشه هواپیما تولید و صادرات داریم. وی با تاکید بر لزوم استفاده از تولیدات داخلی اظهار داشت: تحریمهای شدید نشان دهنده بزرگی ایران است. وی با اشاره به وقتی که دولت برای حل مشکلات تولید اختصاص داده است، اظهار داشت: من در واقع به عنوان یکی از معاونین وزیر صنعت عمل میکنم و اکثر اوقات اداری را بابت امور بخشهای صنعتی صرف میکنیم. رحیمی تصریح کرد: ما باید به تحریمهای نفتی سلام کنیم مشروط بر اینکه با هم باشیم. وی افزود: روزی را به عنوان روز آسایش نداریم و حتی جمعهها و روزهای تعطیل نیز مشغول کاریم،به طوری که اکثر کارهای اداری در روز جمعه انجام میشود و بقیه روزها نیز جلساتی بابت پیشبرد کارها و گاهی اوقات بابت کارهای کوچک برگزار میشود. وی با اشاره به برنامهریزی انجام شده برای اختصاص 37 درصد از منابع بانکی به تولید گفت: تا به حال این بانکها را در راههای مصالح کشور به ثبت کنیم میبینیم بسیاری از ساختمانهای مرغوب را برای شعب خود گرفتهاند که منابع لازم برای این ساختمانها از محل افزایش سود تسهیلات صورت میگیرد که باید جلوی آن گرفته شود. (این گفته رحیمی با تشویق حاضرین همراه شد). وی با تاکید بر اینکه بانکها باید مصالح کشور را در نظر داشته باشند، اظهار داشت: اجرای طرح میزان به منظور فروش محصولات ایرانی از طریق کارتهای اعتباری باید انجام شود تا به این ترتیب شاهد رونق و خرید تولیدات ایرانی باشیم. وی ادامه داد: برای تامین صنایع و حل مشکل تولیدکنندگان باید اقدام شود تا بتوانیم بر تحریمهای ناجوانمرانه غلبه کنیم.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • برزیل
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 415

                                #1320
                                در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                                معاون اول رئیس جمهور:

                                به تحریمهای نفتی سلام میکنیم
                                خبرگزاری فارس: معاون اول رئیس جمهور در آستانه اول جولای و موعد اعمال تحریمهای غرب علیه صادرات نفت ایران گفت:باید به تحریمهای نفتی سلام کنیم مشروط بر اینکه با هم باشیم.


                                به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمدرضا رحیمی در مراسم روز ملی صنعت و معدن با اشاره به سهم 40 درصدی بخش صنعت و تجارت در تولید ناخالص ملی اظهار داشت: ارزش صادرات غیرنفتی در سال 83 حدود 7.5 میلیارد دلار بود که در سال 90 به 53 میلیارد دلار رسید. وی با بیان اینکه ایران هفدهمین اقتصاد جهان و در رده 20 کشور برتر اقتصادی دنیا است،تصریح کرد: در بسیاری از موارد در رتبههای برتر قرار داریم،در صنعت نفت بیش از 70 درصد از قطعات را داخلیسازی کردهایم و علاوه بر این در تولید شیشه نیز از شیشه ساعت تا شیشه هواپیما تولید و صادرات داریم. وی با تاکید بر لزوم استفاده از تولیدات داخلی اظهار داشت: تحریمهای شدید نشان دهنده بزرگی ایران است. وی با اشاره به وقتی که دولت برای حل مشکلات تولید اختصاص داده است، اظهار داشت: من در واقع به عنوان یکی از معاونین وزیر صنعت عمل میکنم و اکثر اوقات اداری را بابت امور بخشهای صنعتی صرف میکنیم. رحیمی تصریح کرد: ما باید به تحریمهای نفتی سلام کنیم مشروط بر اینکه با هم باشیم. وی افزود: روزی را به عنوان روز آسایش نداریم و حتی جمعهها و روزهای تعطیل نیز مشغول کاریم،به طوری که اکثر کارهای اداری در روز جمعه انجام میشود و بقیه روزها نیز جلساتی بابت پیشبرد کارها و گاهی اوقات بابت کارهای کوچک برگزار میشود. وی با اشاره به برنامهریزی انجام شده برای اختصاص 37 درصد از منابع بانکی به تولید گفت: تا به حال این بانکها را در راههای مصالح کشور به ثبت کنیم میبینیم بسیاری از ساختمانهای مرغوب را برای شعب خود گرفتهاند که منابع لازم برای این ساختمانها از محل افزایش سود تسهیلات صورت میگیرد که باید جلوی آن گرفته شود. (این گفته رحیمی با تشویق حاضرین همراه شد). وی با تاکید بر اینکه بانکها باید مصالح کشور را در نظر داشته باشند، اظهار داشت: اجرای طرح میزان به منظور فروش محصولات ایرانی از طریق کارتهای اعتباری باید انجام شود تا به این ترتیب شاهد رونق و خرید تولیدات ایرانی باشیم. وی ادامه داد: برای تامین صنایع و حل مشکل تولیدکنندگان باید اقدام شود تا بتوانیم بر تحریمهای ناجوانمرانه غلبه کنیم.
                                این بااین همه ثروتش چه اهمیتی براش داره گوشت کیلویی 25000تومان باشه یا100000تومان فقط مردم بدبخت میشن

                                نظر

                                در حال کار...
                                X