آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

    #1366
    استانبول میزان مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 / اشتون : تهران از این فرصت استفاده کند
    براساس بیانیه صادر شده از سوی شورای وزیران اتحادیه اروپا، هدف از نشست کارشناسی امروز سه شنبه در استانبول ارائه توضیحات درباره پیشنهادات گذشته گروه 1+5 ، ادامه فهم بین المللی از جواب های ارائه شده ایران در نشست مسکو و برررسی بسته پیشنهادی ایران است.
    "کاترین اشتون" مسئول عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا در آستانه برگزاری نشست کارشناسی میان ایران و 1+5 در استانبول گفت: امیدوارم ایران از فرصت نشست کارشناسی استفاده کند و به نگرانی ها درباره فعالیت های هسته ای اش پاسخ دهد.

    به گزارش عصر ایران به نقل ازروزنام اماراتی الخلیج، اشتون این سخنان را در بروکسل مقر اتحادیه اروپا مطرح کرد. امروز سه شنبه استانبول میزبان نشست کارشناسی میان نمایندگان ایران و1+5 است.
    وی همچنین از طرف ایرانی خواست تا به اعتمادسازی روی بیاورد.

    ایران بارها ضمن تاکید بر صلح آمیز بودن برنامه هسته ای اش ، بر تلاش برای خودکفایی و استفاده از انرژی اتمی برای مصارف غیرنظامی پافشاری کرده است.

    مسئول ارشد سیاست خارجی اتحادیه اروپا اظهار امیدواری کرد ایرانی ها به انجام اقدامات مشخص و معین دست بزنند که اعتماد را به کیفیت صلح آمیز برنامه هسته ای ایران بازگرداند. وی ماهیت این اقدامات را اعلام نکرد.

    اشتون مدعی شد: ایرانی ها باید به التزامات بین المللی خود پایبند باشند. ما همچنان از ایرانی ها انتظار داریم انجام اقداماتی را اعلام کنند که برای تحقق اهداف، ضروری هستند.

    براساس بیانیه صادر شده از سوی شورای وزیران اتحادیه اروپا، هدف از نشست کارشناسی امروز سه شنبه در استانبول ارائه توضیحات درباره پیشنهادات گذشته گروه 1+5 ، ادامه فهم بین المللی از جواب های ارائه شده ایران در نشست مسکو و برررسی بسته پیشنهادی ایران است.

    مایا کوسیانیتچ سخنگوی اشتون هم قبل از این گفته بود: اعضای گروه 1+5 که به اشتون اختیار دادند تا به نام آنها سخن بگوید سیاست اعتمال تحریم ها علیه ایران و حمایت از گفتگو را با تهران در پیش گرفته اند. هدف از این اقدام دست یابی به راه حلی از طریق مذاکرات برای مسئله هسته ای ایران است که منجر به آرام شدن نگرانی ها از فعالیت های هسته ای ایران شود.

    این سخنگو همچنین نشست کارشناسی در استانبول را " بسیار مهم" توصیف کرده و گفته بود در این نشست ادامه برگزاری جلسات گفتگو میان دو طرف، مشخص می شود.

    هیئت های نمایندگی ایران و 1+5 به ریاست سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران و کاترین اشتون مسئول عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا، قبل از این در مذاکرات هسته ای در مسکو تنها درباره برگزاری نشست آتی در سطح کارشناسی به توافق رسیده بودند.

    ایران و 1+5 قبلا در این مرحله از مذاکرات هسته ای میان دو طرف، سلسه نشست هایی را در استانبول و بغداد برگزار کرده بودند.
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

    نظر

    • naruto
      عضو فعال
      • May 2011
      • 1879

      #1367
      در اصل توسط hasa پست شده است View Post
      کاملا نظر شما درسته همه کشورها هم همین کار را میکنن مثلا اسرائیل هی بلوف میزنه تا دوماه دیگر کار ایران تمامه الان 10سال اینو میگه و ایران هم همینو میگه در این شرایط منطقه بستن تنگه هرمز کاری برای ایران ندارد هرچند ایران میتواند از راه قانونی فقط راه خروج تنگه را ببندد و تقاضای چیزی داشته باشد اما این اتفاق نمی افتد مگر تمام صادرات نفت ایران قطع شود که هیچ وقت غرب این کار را نمیکند و همین کار را هم انجام داده است بعضی کشورها را معاف کرده است.
      واقعا فکر میکنین بستن تنگه به همین سادگیه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
      در ضمن کدوم قانون؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
      اگه به قانون بود که باید تا حالا غنی سازی ایرانو هم قبول میکردن!
      قانون هم خود اونا هستن!
      عراق قبل از جنگ اول خلیج فارس ،طبق گفته اکثر کارشناسان نظامی جهان، ششمین ارتش برتر دنیا رو داشت. ولی به خاط حماقت و توهم زدگی سیاستمداراش کشورشو به فنا داد و هم ارتشش نابود شد.
      بستن احتمالی تنگه حتی در صورت قطع کامل صادرات نفت(که 100 درصد مطمئنم اینا ...ش رو ندارن!) مساویه با اجماع کامل جهانی برا شخم زدن ایران!حتی همین برادران کافر چینی هم قبل غرب میان سراغمون!چون بیشتر نیازش از این منطقه تامین میشه.
      ایران هم جز چند صد تا موشک دوربرد چیز بدرد بخور دیگه ای نداره!
      نیروی هوایی که کلا تعطیله!بخصوص با مشتی هواپیمای از رده خارجی که از 40 سال قبل مونده و یه مقدار هواپیمای میگ تاریخ مصرف گذشته
      نیروی دریایی هم که در صورت درگیری ظرف چند روز کلا نابود میشه
      میمونه نیروی زمینی که اونا هم شک نداشته باشین که در صورت درگیری زمینی،کاملا مخلصانه در میرن:d
      (نحوه آموزش نظامی سربازان در حال حاضر بیشتر شبیه پیک نیکه تا آموزش!)
      الان کمی تحریم شدیم وضع ملت اینه (البته بحث شکم سیران و جیره خواران رژیم بکنار!که در هر حالی طرفدارشن!)
      وای به حال زمانی که جنگ بشه!
      امیدوارم مسئولین محترم!به جای شاخ و شونه کشیدن و در بوق جنگ نواختن،از خواب کهفی بیدار بشن و فقط کمی(نه زیاد!)هم به فکر ملت و اقتصاد کشور خودشون باشن8-|

      نظر

      • ehsan3144
        عضو عادی
        • Jun 2012
        • 62

        #1368
        سلام به همهء دوستان
        تصميم نداشتم اينجا پستي بزنم اما ديدم بحث جالب شد...
        قبلا هم گفتم متاسفانه تو كشور ما، سواستفاده ها، بي لياقتيها، سوء مديريتها و... بسيار زياده، هممون به اين مسائل انتقاد داريم؛ اما اين يه دعواي داخليه، به كسي كه خارج از خانوادهء مردم ايرانه، ربطي نداره.
        وقتي تو چارچوب خونه اختلاف نظر هست، بايد هشيار باشيم و فرصت سوءاستفاده به افراد خارج از خونه (يا به قول بعضيا دشمن خارجي) نديم.
        نفتكشهاي بزرگ فقط از يك آبراهه توي تنگهء هرمز ميتونن عبور كنن. اون آبراهه هم بين دو جزيرهء ايراني واقع شده. اين يعني اينكه كشتيهاي بزرگ فقط از تو خاك كشورمون ميتونن عبور كنن.
        تا حالا ايران حسن نيت نشون ميداده و اجازه ميداده هر كشتي اي از تو خاكش عبور كنه. حالا هم اگه بخواد اين روالو متوقف كنه؛ هيچ قانون يا قراردادي وجود نداره كه از بستن تنگه ممانعت كنه. واسه همينم تا بحث بستن تنگه مطرح ميشه اونا تهديد ميكنن، ناو جنگيشونو ميفرستن و.... اگه راه قانوني وجود داشت كه گردن كلفتي نميكردن!!!
        دوستان عزيز، بحث و دعوا تو چارچوب خونه يه مساله است، رد شدن غريبه از تو حياط خونه يه مسالهء ديگست. بيايد هوشيار باشيم، مسائلو باهم قاطي نكنيم.
        براستي كه خدا با صابرين است...

        نظر

        • مات
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 5650

          #1369
          خانم اشتون! ایران دیگر چه گامی بردارد؟!در ادامه مذاکرات ایران و 1+5 بر سر پرونده هسته ای ایران و در روزی که مذاکرات فنی میان کارشناسان هسته ای دو طرف در استانبول برگزار می شود، کاترین اشتون بار دیگر از لزوم برداشتن گام های مشخص از سوی ایران سخن گفته؛ اما باز هم مشخص نکرده منظورش از این گام ها چیست!
          کد خبر: ۲۵۵۴۴۳تاریخ: ۱۳ تير ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۳در ادامه مذاکرات ایران و 1+5 بر سر پرونده هسته ای ایران و در روزی که مذاکرات فنی میان کارشناسان هسته ای دو طرف در استانبول برگزار می شود، کاترین اشتون بار دیگر از لزوم برداشتن گام های مشخص از سوی ایران سخن گفته؛ اما باز هم مشخص نکرده منظورش از این گام ها چیست!

          به گزارش «تابناک»، کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، پیش از برگزاری مذاکرات فنی استانبول گفت جامعه بین المللی از ایران انتظار دارد این کشور در مذاکرات پیش رو، «گام های مشخصی» بردارد.

          وی در این رابطه گفت: «امیدوارم ایران از این فرصت استفاده کند و تمایل خود را برای برداشتن گام های مشخص در جهت رفع نگرانی های جامعه بین المللی نشان داده، در مورد صلح آمیز بودن ماهیت برنامه اتمی این کشور اعتمادسازی کرده و تعهدات بین المللی خود را در نظر داشته باشد».

          به این ترتیب، اشتون بار دیگر در حالی بر تعهدات ایران و لزوم برداشتن گام های مشخص از سوی ایران تأکید کرده که نه نوع این تعهدات را به طور دقیق تشریح نموده و نه به طور متقابل، از برداشته شدن گام هایی از سوی غرب سخن به میان آورده است.

          در حقیقت، اظهارات اشتون تکرار مجدد همان مواردی است که از آغاز مذاکرات ایران و 1+5 تاکنون، به کرات از سوی طرف غربی بیان شده و از طرف دیگر، عدم تحقق این به اصطلاح «گام های مشخص» نیز به عنوان بهانه ای برای افزایش فشار بر ایران عمل کرده است.

          آنچه تاکنون به عنوان خواسته های غرب از ایران مطرح شده – که به طور خاص در مذاکرات مسکو نمود بیشتری پیدا کرد – شامل درخواست توقف غنی سازی در سطح 20 درصد، انتقال همه اورانیوم 20 درصدی به خارج از کشور و تعطیلی تأسیسات «فردو» بوده است. در مقابل، غرب تنها پذیرفته در تأمین قطعات هواپیما با ایران همکاری کرده و تحریم های جدیدی علیه ایران تصویب نکند.

          حال اگر منظور اشتون از گام های مشخص، همین موارد باشد باید گفت که اولاً در صورتی که ایران چنین مواردی را می پذیرفت، در همان مذاکرات مسکو کار تمام شده بود و نیاز به مذاکرات دیگری نبود. در حقیقت، آنچه موجب شد در مذاکرات مسکو توافقی عینی حاصل نشده و کار به دورهای بعدی بکشد، این بود که ایران خواست های غرب را غیرمشروع دانسته و در مقابل این درخواست ها، بسته پیشنهادی خود را ارائه کرده بود که برخلاف غرب، به طور تفصیلی و دقیق، تعهدات و اقدامات دوجانبه را مطرح کرده بود.

          ثانیاً، باید توجه داشت که پذیرش چنین درخواست هایی اصولاً در صلاحیت کارشناسان حاضر در نشست فنی استانبول نیست و تنها می تواند در سطح مقامات عالیرتبه پیگیری شود. به عبارت دیگر، قرار است در نشست استانبول تنها جنبه های فنی پیشنهادهای دو طرف مورد بررسی قرار گیرد و سخنی از لزوم پذیرش درخواست یک طرف از طرف دیگر، در این نشست به میان نیامده است.

          اما از سوی دیگر، اگر منظور اشتون از گام های مشخص، مواردی جز این است نیز باید آن ها را به طور روشن و دقیق بیان کند تا در صورت لزوم مورد بحث و تبادل نظر طرفین قرار گیرد. در غیر این صورت، تنها می توان چنین برداشت کرد که منظور اشتون از تکرار این گونه اظهارات، تنها ایجاد فضای ابهام بیشتر به منظور افزایش فشار بر ایران است.
          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

          نظر

          • پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

            #1370
            در اصل توسط ehsan3144 پست شده است View Post
            سلام به همهء دوستان
            تصميم نداشتم اينجا پستي بزنم اما ديدم بحث جالب شد...
            قبلا هم گفتم متاسفانه تو كشور ما، سواستفاده ها، بي لياقتيها، سوء مديريتها و... بسيار زياده، هممون به اين مسائل انتقاد داريم؛ اما اين يه دعواي داخليه، به كسي كه خارج از خانوادهء مردم ايرانه، ربطي نداره.
            وقتي تو چارچوب خونه اختلاف نظر هست، بايد هشيار باشيم و فرصت سوءاستفاده به افراد خارج از خونه (يا به قول بعضيا دشمن خارجي) نديم.
            نفتكشهاي بزرگ فقط از يك آبراهه توي تنگهء هرمز ميتونن عبور كنن. اون آبراهه هم بين دو جزيرهء ايراني واقع شده. اين يعني اينكه كشتيهاي بزرگ فقط از تو خاك كشورمون ميتونن عبور كنن.
            تا حالا ايران حسن نيت نشون ميداده و اجازه ميداده هر كشتي اي از تو خاكش عبور كنه. حالا هم اگه بخواد اين روالو متوقف كنه؛ هيچ قانون يا قراردادي وجود نداره كه از بستن تنگه ممانعت كنه. واسه همينم تا بحث بستن تنگه مطرح ميشه اونا تهديد ميكنن، ناو جنگيشونو ميفرستن و.... اگه راه قانوني وجود داشت كه گردن كلفتي نميكردن!!!
            دوستان عزيز، بحث و دعوا تو چارچوب خونه يه مساله است، رد شدن غريبه از تو حياط خونه يه مسالهء ديگست. بيايد هوشيار باشيم، مسائلو باهم قاطي نكنيم.
            براستي كه خدا با صابرين است...
            نامگذاری

            نام هرمز بنا بر منابع تاریخی در قدیم «هورموغ» بوده که در گویش بومی لارستانی به معنای نخل است.[۱][۲] و همچنین در گویش بندری موغ به معنای نخل است. از سویی این واژه میتواند از ترکیب هور+موغ (موغستان) به معنی آبراهه موغستان (ایالت قدیم جنوب ایران یا میناب کنونی) ساخته شده باشد.

            شباهت ظاهری تلفظ امروزی یعنی هرمز با نام اهورامزدا باعث شده در میان عوام ارتباطی میان این دو نام تصور شود که این تصور مبنایی در شواهد تاریخی ندارد.
            مشخصات جغرافیایی
            نقشه جغرافیایی تنگهٔ هرمز

            طول این آبراه ۱۵۸ کیلومتر، عرض بین ۵۶ تا ۱۸۰ کیلومتر میباشد. ژرفای تنگه هرمز به دلیل شیب تند کف آن از قسمت شمال به جنوب متغیر است، به طوری که نزدیکی جزیره لارک، در حدود ۳۶ متر و در ساحل جنوبی و در نزدیکی شبه جزیره مسندم ۱۸۰ متر است. قوس آن رو به شمال و بهطرف درون فلات ایران قرار دارد و در نتیجه بیشترین خط ساحلی آن در راستای کرانههای ایران قرار گرفتهاست.
            اهمیت ژئوپولتیک

            همچنین ببینید: جنگ نفتکشها

            نقشه خطوط کشتیرانی تنگهٔ هرمز

            این تنگه در طول تاریخ شاهد منازعات بینالمللی بسیار میان پادشاهان ایران همچون نادرشاه و شاه عباس و محمدرضا پهلوی و حکومت جمهوری اسلامی ایران با بیگانگان همچون اسپانیائیها، پرتغالیها و اخیراً آمریکاییها بوده است.

            تنگه هرمز دومین تنگه بینالمللی پرتردد دنیاست. هر روز حدود ۱۶٫۵ تا ۱۷ میلیون بشکه نفت خام (برآورد ۲۰۰۶) که معادل ۴۰ درصد کل نفت حمل شده توسط نفتکشها و نزدیک به ۲۵ درصد کل عرضه جهانی نفت است از این آبراه عبور میکند. حدود ۶۸ درصد ذخایر شناختهشده نفت و گاز دنیا در خلیج فارس قرار دارد و امنیت تنگه هرمز نقش کلیدی در تأمین بیوقفه انرژی دنیا دارد. بیشتر این نفت به بازارهای آسیا، ایالات متحده و اروپای غربی میرود و ۷۵ درصد نفت خام ژاپن از این مسیر وارد میشود. بیشتر صادرات نفت خام در مسیرهای بسیار طولانی از طریق نفتکشهای بسیار بزرگ انجام میشود که توانایی حمل بیش از دو میلیون بشکه در هر سفر دارند.

            حکومت ایران در موارد متعددی تهدید به بستن تنگه هرمز کردهاست. بر اساس یک سناریو این کار از طریق مینگذاری سطح دریا و سپس استفاده از موشکهای ضدکشتی کروز و زیردریاییهای کوچک برای اختلال در عملیات مینروبی انجام میشود. به گفته جامعه اطلاعاتی آمریکا، ایران توانایی بستن تنگه هرمز را برای مدت کوتاهی دارد. با این حال برخی چنین عملی را غیرمنطقی میدانند چرا که تقریبا تمام نفت ایران از طریق این تنگه صادر میشود و دولت آمریکا نیز انتظار عملی شدن چنین تهدیدی را ندارد چراکه بیشترین آسیب را به خود ایران وارد خواهد کرد

            نظر

            • azad1
              عضو فعال
              • Jan 2012
              • 310

              #1371
              آمریکا در حال تقویت نیروهای خود در "خلیج فارس" است

              روزنامه نیویورک تایمز از اقدام آمریکا برای تقویت نیروهای نظامی این کشور در خلیج فارس خبر داد.
              به گزارش خبرگزاری مهر، نیویورک تایمز در مطلبی نوشت: آمریکا به آرامی به سوی تقویت نیروهای نظامی خود در خلیج فارس حرکت می کند تا بتواند مانع از بسته شدن احتمالی تنگه هرمز از سوی ایران شود.

              نیویورک تایمز اقدام آمریکا را در پاسخ به اقدام نمایندگان مجلس ایران برای طرح بستن تنگه هرمز ارزیابی می کند.

              این روزنامه نوشت: آمریکا برای این کار تعداد جت های جنگی خود را که قادر به حمله به عمق ایران هستند افزایش داده تا بتواند مانع از تنش های بیشتر در صورت به بن بست رسیدن مذاکرات هسته ای باشد.

              نیویورک تایمز در ادامه آورده است: این تحولات بخشی از تلاش های بلند مدت در راستای تقویت حضور نظامی آمریکا در منطقه خلیج فارس بمنظور اطمینان بخشی به اسرائیل برای مقابله با ایران است.

              نیویورک تایمز همچنین افزایش تعداد کشتی های جنگی آمریکا در منطقه را از دیگر اقدامات آمریکا برای ممانعت از بسته شدن تنگه هرمز عنوان کرده و می نویسد: آمریکا با این اقدام بر آن است تا درصورت بسته شدن این آبراه بین المللی و مین گذاری در آن، آن را بازگشایی کنند.

              یک مقام ارشد پنتاگون که نامی از وی برده نشده درباره تقویت قوای آمریکا به این روزنامه می گوید: این اقدام پیامی را برای ایران دارد و آن این است که به هیچ وجه حتی فکر بستن این آبراه نباشد. ما مین ها را پاکسازی خواهیم کرد و حتی به فکر فرستادن قایق های تندرو خود برای ایجاد ترس برای کشتی های جنگی و بازرگانی ما هم نباشد؛ ما آنها را به ته آبها خواهیم فرستاد.

              نظر

              • مهرداد
                عضو عادی
                • Jan 2011
                • 178

                #1372
                باتقدیم ارادت خدمت ناظر سایت ودوست نادیده ام f moradi .

                روز دوشنبه 12 تیر ماه 91 دربخش اخبار مطلبی نگاشتم که ظاهرا بر مذاق ناظر محترم ودوست عزیزم fmiradi خوش نیامد .
                عریانی کلام با معیارهای داخل کشورمان به حدی بود که تذکار کاربر محترم f moradi را از بابت بستن سایت بورسی به مانند سایت بورکس را منطقی جلوه می داد ونهایت ناظر محترم دست به اسلحه ی سانسور بردند . باری خوشحالم که عورت اسلام اینبار نیز از عریانی بر حذر ماند .

                باری از آنجا که حقیر عادت به نگهداشت کلام در گلو نداشته ومعتقد به رهش کلام می باشم فرمایش دوستم f moradi را که به «کوچه علی چپ بزن » را به دیده منت قبول ومجبور به سیاه سازی سطور پایین شدم . پیشاپیش از همه ی دوستان اگر وقتی گذاشته ومطلب پائین را مطالعه فرموده پوزش طلبیده وروی ماه ناظر محترم وهمچنین دوست نادیده ام f moradi را به رسم ادب می بوسم .

                شیخ عطار درکتاب «الهی نامه » اش حکایتی دارد به نام «زن پارسا» این داستان بیش از سیصد بیت است بنده خلاصه اش را اینجا می آورم :
                زنی بوده ست با حسن وجمالی / شب وروز از رخ و زلفش مثالی / خوشی وخوبی بسیار بودش / صلاح وزهد باآن یار بودش .

                شوهر زنی جوان وزیبا رو به زیارت حج می رود وزن زیبایش را به برادر کوچکتر می سپارد برادر کوچکتر عاشق زن می شود چون نمی تواند زن را مجاب به عشق با خود کند واز یک طرف می ترسد این راز پیش برادر بزرگتر فاش شود چهارتن را به زر خریده وقاضی رابه سنگسار زن راضی می کند . زن در صحرا نیمه جان می افتد عربی در صحرا اورا به خانه می برد وچون بهبود می یابد قصد زن میکند زن می گوید شوهر دارد ومرد عرب اورا خواهر می خواند ودر خانه اش نگه می دارد . غلام سیاهی در خانه دل برزن می بندد وزن حقیقت را برای غلام بازگو می کند . غلام نادان کودک صاحبخانه را می کشد وبستر زن را به خون کودک آلوده می کند . زن اعرابی وغلام آن بیچاره را تا حد مرگ می زنند . مرد عرب می آید وسیصد درهم به زن داده واورا از خانه بیرون می کند . زن درراه می بیند جوانی را به خاطر سیصد درهم مالیات به دار می آویزند . پول را داده وجوان را آزاد می کند . جوان رها شده دل دراو می بندد . زن حقیقت باز می گوید وجوان اورا به عنوان کنیز خود به تاجری می فروشد . تاجر به خاطر دست یافتن به زن سفر دریا درپسش می گیرد واهل کشتی دردریا به قصد آن زن از جای برمی خیزند . زن بیچاره روی به سوی خدا می کند تا اورا از شر این شومان نگه دارد . ودراین لحظه است که عطار می نویسد :
                درآمد آتشی زان آب سوزان / که دریا گشت از آن آتش فروزان / به یک دم اهل کشتی را به یکبار / بگردانید در آتش نگونسار /
                همه خاکستری گشتند درحال / ولیکن ماند باقی جمله را مال / یکی بادی درآمد از کرانه /به شهری کرد کشتی را روانه /
                زن آن خاکستر از کشتی بینداخت / چومردان خویشتن را جامه ای ساخت / که تا برهد زدست عشقبازی کند بر شکل مردان سرفرازی .
                مال وزن در کشتی به شهری می رسند . شهریار شهر را خبر می کنند وزن اموال را به او می دهد واز وی می خواهد معبدی کنار دریا برای وی بسازد زن درآنجا به طبابت می پردازد وپس از مدتی طبیبی مسیح دم می گردد . شوهر از سفر حج برمی گردد وزن را نمی بیند . برادر کوچکتر به دروغ می گوید زنت فساد کردو سنگسار شدو....
                آوازه ی زن مسیح دم به آن شهر می رسد و چهار بیمار بر کاروان بیماران راهی معبد ساحلی می شوند . مرد مسافر حج ( شوهر زن) برادرش که فلج ونابینا شده . غلام سیاه که اونیز فلج وکور شده وجوانی که آن زن پارسا را به تاجری فروخته بود . زن پارسا هر چهار تن را میان کاروانیان می شناسد واز هرسه تن اعتراف می گیرد آنها توبه می کنند وبهبود می یابند . مرد سفر کرده زن خود را باز می شناسد .

                بله دوستان شیخ عطار دراین داستان می گوید : اینجا
                ایران است . اینجا را جمال وکمال در حد نهایت است وهر کس وناکس برآن چشم دوخته اند . صاحب این مملکت به سفر رفته وروزی بر می گردد . اینجا کشور وشهر پارسایان است وحکومت پادشاهان ومهاجمان خودکامه برای همیشه دراینجا دوام نمی یابد .....

                از اینکه سخن به درازا رفت وسر دوستان به درد آمد واحیانا کارناظر را برای بررسی گذاشتن یا نگذاشتن این مطلب درسایت مشکل نمودم پوزش می خواهم .

                ارادتمند تک تک دوستان
                مهرداد
                خنده بدمستیست در ایام ما هوشیار باش / محتسب بو میکند اینجا دهان بسته را

                نظر

                • hasa
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 724

                  #1373
                  در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                  نامگذاری

                  نام هرمز بنا بر منابع تاریخی در قدیم «هورموغ» بوده که در گویش بومی لارستانی به معنای نخل است.[۱][۲] و همچنین در گویش بندری موغ به معنای نخل است. از سویی این واژه میتواند از ترکیب هور+موغ (موغستان) به معنی آبراهه موغستان (ایالت قدیم جنوب ایران یا میناب کنونی) ساخته شده باشد.

                  شباهت ظاهری تلفظ امروزی یعنی هرمز با نام اهورامزدا باعث شده در میان عوام ارتباطی میان این دو نام تصور شود که این تصور مبنایی در شواهد تاریخی ندارد.
                  مشخصات جغرافیایی
                  نقشه جغرافیایی تنگهٔ هرمز

                  طول این آبراه ۱۵۸ کیلومتر، عرض بین ۵۶ تا ۱۸۰ کیلومتر میباشد. ژرفای تنگه هرمز به دلیل شیب تند کف آن از قسمت شمال به جنوب متغیر است، به طوری که نزدیکی جزیره لارک، در حدود ۳۶ متر و در ساحل جنوبی و در نزدیکی شبه جزیره مسندم ۱۸۰ متر است. قوس آن رو به شمال و بهطرف درون فلات ایران قرار دارد و در نتیجه بیشترین خط ساحلی آن در راستای کرانههای ایران قرار گرفتهاست.
                  اهمیت ژئوپولتیک

                  همچنین ببینید: جنگ نفتکشها

                  نقشه خطوط کشتیرانی تنگهٔ هرمز

                  این تنگه در طول تاریخ شاهد منازعات بینالمللی بسیار میان پادشاهان ایران همچون نادرشاه و شاه عباس و محمدرضا پهلوی و حکومت جمهوری اسلامی ایران با بیگانگان همچون اسپانیائیها، پرتغالیها و اخیراً آمریکاییها بوده است.

                  تنگه هرمز دومین تنگه بینالمللی پرتردد دنیاست. هر روز حدود ۱۶٫۵ تا ۱۷ میلیون بشکه نفت خام (برآورد ۲۰۰۶) که معادل ۴۰ درصد کل نفت حمل شده توسط نفتکشها و نزدیک به ۲۵ درصد کل عرضه جهانی نفت است از این آبراه عبور میکند. حدود ۶۸ درصد ذخایر شناختهشده نفت و گاز دنیا در خلیج فارس قرار دارد و امنیت تنگه هرمز نقش کلیدی در تأمین بیوقفه انرژی دنیا دارد. بیشتر این نفت به بازارهای آسیا، ایالات متحده و اروپای غربی میرود و ۷۵ درصد نفت خام ژاپن از این مسیر وارد میشود. بیشتر صادرات نفت خام در مسیرهای بسیار طولانی از طریق نفتکشهای بسیار بزرگ انجام میشود که توانایی حمل بیش از دو میلیون بشکه در هر سفر دارند.

                  حکومت ایران در موارد متعددی تهدید به بستن تنگه هرمز کردهاست. بر اساس یک سناریو این کار از طریق مینگذاری سطح دریا و سپس استفاده از موشکهای ضدکشتی کروز و زیردریاییهای کوچک برای اختلال در عملیات مینروبی انجام میشود. به گفته جامعه اطلاعاتی آمریکا، ایران توانایی بستن تنگه هرمز را برای مدت کوتاهی دارد. با این حال برخی چنین عملی را غیرمنطقی میدانند چرا که تقریبا تمام نفت ایران از طریق این تنگه صادر میشود و دولت آمریکا نیز انتظار عملی شدن چنین تهدیدی را ندارد چراکه بیشترین آسیب را به خود ایران وارد خواهد کرد
                  http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%...B1%D9%85%D8%B2
                  خوب همینه وقتی نفت ایران بط.ر کلی قطع بشود و خریدار نداشته باشه حتما این کار را میکنه لزومی نداره ناو جنگی ببره کافیه مین گزاری کنه دوهفته طول میکشه پاک سازی کنن. تازه اگر دوباره انجام نشه چرا با شلیک موشک از خشکی به تما م ناوها کسی نمیتونه اون طرف افتابی شود تازه سایت موشکی ایران را هم نمیتونن با هواپیما بزنن. چرا که ایران صدها سیلوی پرتاب موشک مخفی زیر زمینی اماده برای شلیک فقط با یک دکمه را دارد. نکته دیگر ایران موقعیت همه ناوهای جنگی در منطقه را در کنترل داره و موشکهایش را مرتبا در آن موقعیت تنظیم میکنه و در یک لحظه میتونه همه را غافل گیر کنه اونها خودشون هم میدونن چرا که این فشارها را میارن و نفت را بطور کامل قطع نمیکنن تا نکنه چنین اتفاقی بیافتد.
                  آخرین ویرایش توسط hasa؛ 2012/07/03, 14:22.
                  قانون ماندن همیشگی در بورس:
                  1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
                  2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
                  3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
                  4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
                  5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
                  6- صبور بودن.

                  نظر

                  • felfel
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 378

                    #1374
                    واشینگتن پست: باراک آماده پذیرش غنی سازی در ایران است/ نتانیاهو مقاومت می کند
                    دوشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۵۶ مدیر
                    نامه الکترونیک چاپ PDF
                    barak3

                    ایران هسته ای- روزنامه واشینگتن پشت در گزارشی از قدس اشغالی از شکسته شدن موضع وزیر جنگ رژیم صهیونیستی درباره عدم پذیرش غنی سازی در ایران خبر داد.

                    دیوید ایگناتیوس خبرنگار این روزنامه که در امور مربوط به ایران متخصص است و ظاهرا اکنون در اسراییل به سر می برد روز یکشنبه 11 تیر 1391 (اول جولای 2012) در مقاله ای تاکید کرد که بنیامین نتانیاهو وزیر جنگ اسراییل همچنان خوهان توقف غنی سازی در ایران است ولی ایهود باراک وزیر دفاع این رژیم جعلی تلویحا آمادگی خود را برای پذیرش غنی سازی در ایران در ازای کم شدن ذخیره مواد هسته ای اعلام کرده است.

                    واشینگتن پست در این باره می نویسد: «مقامات آمریکایی معتقدند باراک ممکن است بیش از نتانیاهو آماده پذیرفتن توافقی باشد که در آن ایران تا حدودی توانایی غنی سازی را حفظ کند- و بتواند آبرومندانه اعلام کند که از حقوق خود به عنوان امضا کننده پیمان منع گسترش هسته ای کوتاه نیامده است- و در عین حال نتواند به اندازه کافی ماده مورد نیاز برای تولید بمب را ذخیره کند».

                    این برای نخستین بار است که یک منبع نزدیک به دولت امریکا از احتمال پذیرش غنی سازی ایران از سوی اسراییل خبر می دهد.

                    تا پیش از این صهیونیست ها توانسته بودند 3 گزینه توقف غنی سازی 20 درصد، تعطیلی فردو و انتقال مواد هسته ای به بیرون از ایران را به دستور کار مذاکراتی 1+5 با ایران تبدیل کنند.

                    ایگناتیوس در عین حال بر این نکته تاکید می کند که همچنان اختلاف نظر جدی میان امریکا و اسراییل در این باره که چه خط قرمزی باید در مقابل برنامه هسته ای ایران ترسیم کرد، وجود دارد.

                    وی می نویسد: «برای اوباما ماشه اقدام نظامی زمانی کشیده خواهد شد که رهبر عالی ایران تصمیم نهایی را برای «فرار» و دستیابی به بمب اتمی بگیرد اما او هنوز این تصمیم را نگرفته است. اما خطر قرمز نتانیاهو ، جلوگیری از رسیدن ایران به ظرفیت «آستانه» است که تهران در آن می تواند به «فرار» بیندیشد».

                    تحلیلگران در تهران عقیده دارند باید این شکاف را جدی فرض کرد چرا که نتانیاهو از موضعی سیاسی به مسئله غنی سازی در ایران نگاه می کند و در نتیجه تعدیل خط قرمزی را که ترسیم کرده یک شکست سیاسی برای خود می داند اما باراک از موضعی اطلاعاتی و نظامی به مسئله می نگرد و بر مبنای ارزیابی های اطلاعاتی و همچنین اطلاع از توان اسراییل برای اقدام یک جانبه عیله ایران به این جمع بندی رسیده است که اولا نمی توان غنی سازی در ایران را متوقف کرد و ثانیا غنی سازی در ایران بخشی از یک برنامه ساخت تسلیحات هسته ای نیست.\




                    _________________
                    دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

                    نظر

                    • پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

                      #1375
                      روزبه پارساپور
                      از طرح شکست مذاکرات هسته ای تا تقابل نظامی در تنگه هرمز
                      پس از افزایش خواسته های نامشروع غرب به سرکردگی آمریکا در مذاکرات هسته ای و هدایت گفتگوها به سمت تقابل با ایران و به طبع آن بی نتیجه ماندن مذاکرات هسته ای استانبول و بغداد و مسکو، تحریم های نفتی اتحادیه اروپا برای عدم خرید نفت از ایران از 12 تیرماه سال جاری اجرایی شد.

                      سرویس بیداری اسلامی رویداد، پس از افزایش خواسته های نامشروع غرب به سرکردگی آمریکا در مذاکرات هسته ای و هدایت گفتگوها به سمت تقابل با ایران و به طبع آن بی نتیجه ماندن مذاکرات هسته ای استانبول و بغداد و مسکو، تحریم های نفتی اتحادیه اروپا برای عدم خرید نفت از ایران از 12 تیرماه سال جاری اجرایی شد. اتحادیه اروپا، تحریم های جدیدی را به مرحله اجرا گذاشته که به موجب آن کشورهای این اتحادیه، که مشتری حدود یک پنجم نفت صادراتی ایران بودند، از واردات نفت ایران خودداری خواهند کرد. اما ماجرا به اینجا ختم نشد و آمریکا با فشارهای بین المللی بر کشورهایی همچون چین و هند و کره جنوبی نیز سطح خرید نفتی بازارهای آسیایی ایران را نیز کاهش داده است. اولین پیش بینی در واکنش به تحریم نفتی ایران، افزایش چشم گیر بهای نفت در بازارهای جهانی و تاثیر آن بر اقتصاد وابسته به نفت کشورهای غربی بود که با توطئه کشورهای دست نشانده عربی حوزه خلیج فارس سطح صادرات نفت این کشورها با 2-3 میلیون بشکه افزایش در روز موجب کاهش شدید قیمت نفت از 120 دلار به 90 دلار شد و بستر را برای اقدامات خصمانه اروپا بر علیه ایران هموار نمود. آن زمان که استعمار انگلستان طرح تشکیل کشورهای کوچک نفتی خلیج فارس را در دهه 60-70 طراحی میکرد به خوبی میدانست که این کشورها پایگاهی دائمی مناسبی برای رسیدن به اهداف استعماری غرب در مهد انرژی دنیا یعنی خاورمیانه خواهند بود و این مهم در طی 40 سال گذشته به روشنی اثبات شده است.

                      در همین راستا امارات متحده عربی در آستانه افتتاح خط لوله ای فجیره قرار دارد که به یکی از بزرگترین بنادر این کشور در خلیج عمان منتهی می شود تا بدون نیاز به تنگه هرمز، نفت تولیدی امارات به بازار های جهانی برساند، عربستان نیز خط لوله قدیمی خود را دوباره فعال کرده تا در صورت تهدید تنگه هرمز ، راهی جایگزین برای انتقال نفت در اختیار داشته باشد.عربستان که در ماه های اخیر با افزایش سطح تولید خود غرب را در اعمال تحریم های مضاعف علیه ایران همراهی کرده تاکید دارد همچنان به تامین منابع مورد نیاز بازار ادامه می دهد، خط لوله نفت قدیمی که توسط عراق ساخته شده و خطوط کشتیرانی خلیج فارس توسط آن دور زده می شود را دوباره فعال کرده است. به این ترتیب ریاض می تواند مقادیر بیشتری نفت را از طریق ترمینال ها در دریای سرخ صادر کند و در مقابل احتمال بسته شدن تنگه هرمز توسط ایران، ایمن تر باشد. این خط لوله که از آن با نام اختصاری آی پی اس ای یاد می شود، در سال های 1980 توسط عراق در عربستان سعودی احداث شد.

                      جمهوری اسلامی ایران در مقابل موجی از کشورهای متحجر عربی منطقه که بر علیه ایران از هیچ تلاشی فروگذار نیستند و کشورهای متخاصم آمریکایی و اروپایی واکنشهای را به مرحله اجرا گذاشته است تا در مقابل آن ایستادگی کند. طرح اولیه انعقاد قراردادی 14میلیارد دلاری میان صندوق توسعه ملی و وزارت نفت بود تا با توسعه و تکمیل پالایشگاهها طرح تضعیف پالایشگاهای نفتی ایران خنثی شود.

                      اقدام بعدی جمهوری اسلامی ایران رزمایش موشکی هوافضای سپاه بود که در این رزمایش موشکهای دوربرد، میان برد و کوتاه برد برای شلیک به صد هدف از پیش تعیین شده به کار گرفته میشوند. ویژگی این مانور با رزمایشهای پیشین ایجاد پایگاههایی دانسته که مشابه پایگاه هوایی کشورهای آمریکا و انگلستان و سکوهای نفتی عربستان و امارات و ... ساخته شدهاند می باشد. این مانور سپاه پاسداران ایران در نخستین روز شروع تحریم نفتی ایران توسط اتحادیه اروپا آغاز شد و در آن موشکهایی با برد 2000 کیلومتر که میتوانند اسراییل را هدف گیرند مورد استفاده قرار گرفت. ارتش و سپاه ایران با تشدید تحریمها علیه این کشور بارها غرب را به مقابله به مثل در خارج از مرزهای ایران و بستن تنگه هرمز تهدید کردهاند. اهدافی شبیه سازی شده 'کشورهای فرامنطقهای' در کویر و دریا مورد هدف قرار می گرفت.
                      اما واکنش شدیدتر جمهوری اسلامی ایران که میتواند به تقابل نظامی منجر شود اقدام مجلس شورای اسلامی است که طرحی دو فوریتی را به امضا اکثریت در آورده است. سخنگوی این طرح ابراهیم آقامحمدی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران می باشد که عنوان کرد طرحی دو فوریتی با امضای 100 نماینده برای "مسدود کردن تنگه هرمز در پاسخ به تحریم های غرب" به مرحله اجرا در آمده است.

                      موضوع این طرح جلوگیری از تردد "نفتکشهایی که به کشورهای تحریمکننده ایران، نفت حمل میکنند" از تنگه هرمز است. مسئولان ایرانی تاکید کرده اند که اگر قادر به صدور نفت از تنگه هرمز نباشند، به سایر کشورهای عربی و غربی هم اجازه این کار را نمیدهند. متن طرح پیشنهادی نمایندگان مجلس ایران، به معنی توصیه به ممانعت ایران از صدور نفت کشورهای دیگر حاشیه خلیج فارس، به مصرف کنندگان نفت از جمله کشورهای تحریم کننده نفت ایران است.

                      این پیش نویس برای پاسخ دادن به تحریم نفتی ایران از سوی اتحادیه اروپا آماده شده است و تا کنون از تعداد 290 نماینده مجلس، 100 نماینده آن را امضا کرده اند. طرح مسدود کردن تنگه هرمز دارای یک ماده واحده است و مطابق این ماده واحده دولت جمهوری اسلامی ایران موظف است تا بر اساس حق حاکمیت خود از عبور نفتکشهایی که به کشورهای تحریمکننده ایران، نفت حمل میکنند، جلوگیری کند.

                      مصوبات مجلس، در صورت تصویب شورای نگهبان برای قوه مجریه الزام آور هستند و این در حالی است نیروهای مسلح، تحت فرماندهی رهبر جمهوری اسلامی قرار دارند. پس از تصویب فوریت طرح یا لایحه دو فوریتی، این طرح حداکثر ظرف مدت 6 ساعت چاپ و توزیع میشود و حداکثر 48 ساعت پس از چاپ و توزیع، در دستور کار مجلس قرار میگیرد.در صورت تصویب این طرح و افزایش پیش بینی تقابل نظامی ایران و کشورهای غربی مشخص نیست که در صورت تایید نهایی، نیروهای مسلح ایران تا چه حد ملزم به تبعیت از آن باشند.

                      "امام خامنه ای بارها تاکید فرموده اند که اگر آمریکا و متحدانش علیه جمهوری اسلامی ایران دست به حماقت بزنند، منافع آنان در هیچ نقطه دنیا از حمله و یورش رزمندگان و ملت پاکباخته و جان برکف این مرز و بوم در امان نخواهد بود"

                      باتوجه به حقوق مشروع ملت ایران در بدست آوردن فناوری هسته ای، هرگونه سازش با کشورهای متخاصم که عملکرد ضد انسانی آنها در طول تاریخ بارها به اثبات رسیده است، حسن نیت ایران منجر به توسعه طلبی بیشتر آنها میگردد لذا با این فرضیه که اگر از همه حقوق مسلم خود دست بکشیم، تکنولوژی و بازارهای جهانی به روی ایران گشوده می شود و بستر توسعه جمهوری اسلامی فراهم میگردد واقعیت نخواهد داشت زیرا هدف اصلی از تحریم ها و تهدیدهای 30 ساله بر علیه ایران توقف پیشرفت کشور است تا از توسعه علمی و سیاسی و ژئوپلتیکی ایران در منطقه جلوگیری شود. اما اگر مجلس شورای اسلامی دولت را ملزم به جلوگیری از صدور نفت به کشورهای تحریم کننده کرد و چنانچه این اقدام منجر به درگیری وسیع نظامی با ناوگان جنگی آمریکا و انگلیس شد بدون وقفه بایستی همه تاسیسات و سکوهای نفتی عربستان و قطر و امارات را با موشکهای متعدد خود نابود کند که جریان نفت جهانی برای درازمدت قطع و منجر به سقوط اقتصادهای شکننده اروپا و آمریکا شود. زیر هرگونه درگیری نظامی بر سر انسداد تنگه هرمز هزینه های بسیار گزافی بر اقتصاد و زیر ساختهای ایران خواهد گذاشت که از این تقابل نباید کشورهای متحجر عربی که زمینه ساز آن بوده اند در امان باشند و به صادرات خود ادامه دهند. باتوجه به تئوری "امنیت خلیج فارس یا برای همه یا هیچ کس" که بارها توسط مسئولین ایران اعلام شده است بایستی به این تئوری جامه عمل پوشاند و در صورت اقدام نظامی بر علیه ایران صادرات نفت به کلی قطع و سکوهای نفتی عربی نیز منهدم گردد.

                      نظر

                      • پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

                        #1376
                        امریکا نیروهای خود را تقویت می کند


                        تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۳ تير ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۲۲
                        کد مطلب: ۴۹۴۱۵

                        Share/Save/Bookmark

                        روزنامه نیویورک تایمز از اقدام آمریکا برای تقویت نیروهای نظامی این کشور در خلیج فارس خبر داد.
                        به گزارش ندای انقلاب به نقل از خبرگزاری مهر، نیویورک تایمز در مطلبی نوشت: آمریکا به آرامی به سوی تقویت نیروهای نظامی خود در خلیج فارس حرکت می کند تا بتواند مانع از بسته شدن احتمالی تنگه هرمز از سوی ایران شود.

                        نیویورک تایمز اقدام آمریکا را در پاسخ به اقدام نمایندگان مجلس ایران برای طرح بستن تنگه هرمز ارزیابی می کند.

                        این روزنامه نوشت: آمریکا برای این کار تعداد جت های جنگی خود را که قادر به حمله به عمق ایران هستند افزایش داده تا بتواند مانع از تنش های بیشتر در صورت به بن بست رسیدن مذاکرات هسته ای باشد.

                        نیویورک تایمز در ادامه آورده است: این تحولات بخشی از تلاش های بلند مدت در راستای تقویت حضور نظامی آمریکا در منطقه خلیج فارس بمنظور اطمینان بخشی به اسرائیل برای مقابله با ایران است.

                        نیویورک تایمز همچنین افزایش تعداد کشتی های جنگی آمریکا در منطقه را از دیگر اقدامات آمریکا برای ممانعت از بسته شدن تنگه هرمز عنوان کرده و می نویسد: آمریکا با این اقدام بر آن است تا درصورت بسته شدن این آبراه بین المللی و مین گذاری در آن، آن را بازگشایی کنند.

                        یک مقام ارشد پنتاگون که نامی از وی برده نشده درباره تقویت قوای آمریکا به این روزنامه می گوید: این اقدام پیامی را برای ایران دارد و آن این است که به هیچ وجه حتی فکر بستن این آبراه نباشد. ما مین ها را پاکسازی خواهیم کرد و حتی به فکر فرستادن قایق های تندرو خود برای ایجاد ترس برای کشتی های جنگی و بازرگانی ما هم نباشد؛ ما آنها را به ته آبها خواهیم فرستاد.

                        نظر

                        • alirezasa
                          عضو فعال
                          • Jun 2012
                          • 508

                          #1377
                          جنگ اتفاق می افتد اگر آمریکا در سه مورد به مقاصد خود دسترسی پیدا نکند :
                          1=در انتخابات مصر شکست بخورد و حذب اخوانالمسلمین پیروز شوند
                          2= در سوریه شکست بخورد و بشار اسد در قدرت باقی بماند
                          3= در عراق نتواند مهره چینی کند و نوری مالکی در قدرت باقی بماند
                          حالا اینهمه مذاکره وپیش شرط ادامه دارد اول بخاطر اینکه ذهن جامعه جهانی رو اماده کنه که ایران از راه گفتگو کوتاه نمیاد دوم اینکه اگه در 3مسئله بالا شکست بخوره در حمله به ایران کشورهای اروپایی کمکش کنن

                          نظر

                          • alirezasa
                            عضو فعال
                            • Jun 2012
                            • 508

                            #1378
                            http://forums.boursy.com/showthread.php?1744

                            دوستان مطالب سیاسی که تو ذهنتون هست بپرسید تا در سایت بالا پاسخ داده شود
                            آخرین ویرایش توسط alirezasa؛ 2012/07/03, 18:09.

                            نظر

                            • پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

                              #1379
                              پرویز مشرف: سال 2004 به ایران رفتم تا احمدی نژاد را از ساخت سلاح هسته ای منصرف کنم، اما او به حرف هایم گوش نداد!



                              پرویز مشرف رئیس جمهور سابق پاکستان مدعی شد: ایرانی ها مصمم به توسعه زرادخانه ای هسته ای خود هستند و فکر نمی کنم که انها دلیلی برای این اقدام داشته باشند.
                              پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

                              پرویز مشرف رئیس جمهور اسبق پاکستان در گفتگو با "آتلانتیک" مدعی شد که ایران مصمم به تولید سلاح هسته ای است.

                              به گزارش سرویس بین الملل انتخاب Entekhab.ir ، وی در طول این گفتگو به سفرش به ایران در سال 2004 و دیدار با احمدی نژاد در تلاش برای منصرف کردن او از تولید سلاح هسته ای اشاره کرد و گفت: به احمدی نژاد گفتم، شما نباید رویکرد رویارویی را اتخاذ کنید، بلکه باید رویکردی اشتی جویانه را به خاطر جهان و منطقه دنبال کنید.

                              پرویر مشرف اضافه کرد: اما احمدی نژاد به سخنان من گوش نکرد.

                              وی گفت: به رئیس جمهور ایران گفتم، واقعیت وجود دولت اسرائیل را بپذیرید.

                              ژنرال پیر پاکستان که گویا قصد دارد با اتفاقات اخیر در صحنه سیاسی کشورش دوباره سودای قدرت در سر بپروراند ، بصورت مبتدیانه نقش میانجی گرایانه ی خود را در تقابل میان ایران وغرب مطرح می کند تا جایگاهی در فضای حال حاضر پاکستان دست و پا کند. وی برای ادعاهای مضحک خود شاهد مثال های جالبی هم آورده است ، از جمله مدعی شده : ایرانی ها مصمم به توسعه زرادخانه ای هسته ای خود هستند و فکر نمی کنم که انها دلیلی برای این اقدام داشته باشند.

                              نظر

                              • مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

                                #1380
                                پايان دور اول مذاکرات استانبول/ تكرار درخواست هاي قبليدور اول مذاکرات هستهای بين ايران و گروه 1+5 در استانبول به پايان رسيد.

                                به گزارش باشگاه خبرنگاران ، اين نشست كه در سطح کارشناسان فنی میان ایران و گروه 1+5، برگزار شد، ساعتی پیش به پایان رسید.

                                منابع آگاه اعلام كردند گروه 1+5 درخواستهای قبلی در مذاکرات پیشین را تکرار کرده است.

                                اين نشست بدور از رسانه ها برگزار شده است.
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X