آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • parham 82
    Banned
    • Sep 2011
    • 259

    #1321
    در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
    معاون اول رئیس جمهور:

    به تحریمهای نفتی سلام میکنیم
    خبرگزاری فارس: معاون اول رئیس جمهور در آستانه اول جولای و موعد اعمال تحریمهای غرب علیه صادرات نفت ایران گفت:باید به تحریمهای نفتی سلام کنیم مشروط بر اینکه با هم باشیم.


    به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمدرضا رحیمی در مراسم روز ملی صنعت و معدن با اشاره به سهم 40 درصدی بخش صنعت و تجارت در تولید ناخالص ملی اظهار داشت: ارزش صادرات غیرنفتی در سال 83 حدود 7.5 میلیارد دلار بود که در سال 90 به 53 میلیارد دلار رسید. وی با بیان اینکه ایران هفدهمین اقتصاد جهان و در رده 20 کشور برتر اقتصادی دنیا است،تصریح کرد: در بسیاری از موارد در رتبههای برتر قرار داریم،در صنعت نفت بیش از 70 درصد از قطعات را داخلیسازی کردهایم و علاوه بر این در تولید شیشه نیز از شیشه ساعت تا شیشه هواپیما تولید و صادرات داریم. وی با تاکید بر لزوم استفاده از تولیدات داخلی اظهار داشت: تحریمهای شدید نشان دهنده بزرگی ایران است. وی با اشاره به وقتی که دولت برای حل مشکلات تولید اختصاص داده است، اظهار داشت: من در واقع به عنوان یکی از معاونین وزیر صنعت عمل میکنم و اکثر اوقات اداری را بابت امور بخشهای صنعتی صرف میکنیم. رحیمی تصریح کرد: ما باید به تحریمهای نفتی سلام کنیم مشروط بر اینکه با هم باشیم. وی افزود: روزی را به عنوان روز آسایش نداریم و حتی جمعهها و روزهای تعطیل نیز مشغول کاریم،به طوری که اکثر کارهای اداری در روز جمعه انجام میشود و بقیه روزها نیز جلساتی بابت پیشبرد کارها و گاهی اوقات بابت کارهای کوچک برگزار میشود. وی با اشاره به برنامهریزی انجام شده برای اختصاص 37 درصد از منابع بانکی به تولید گفت: تا به حال این بانکها را در راههای مصالح کشور به ثبت کنیم میبینیم بسیاری از ساختمانهای مرغوب را برای شعب خود گرفتهاند که منابع لازم برای این ساختمانها از محل افزایش سود تسهیلات صورت میگیرد که باید جلوی آن گرفته شود. (این گفته رحیمی با تشویق حاضرین همراه شد). وی با تاکید بر اینکه بانکها باید مصالح کشور را در نظر داشته باشند، اظهار داشت: اجرای طرح میزان به منظور فروش محصولات ایرانی از طریق کارتهای اعتباری باید انجام شود تا به این ترتیب شاهد رونق و خرید تولیدات ایرانی باشیم. وی ادامه داد: برای تامین صنایع و حل مشکل تولیدکنندگان باید اقدام شود تا بتوانیم بر تحریمهای ناجوانمرانه غلبه کنیم.


    آره سلام کن !!!
    کجا می تونیم باهم باشیم
    تو و ما !!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
    تو چه میدونی مرغ 7000تومنی چیه
    7 میلیونم بشه عین خیالت نیست !!!!!
    مهدی جان بیاااااااااااااااااااااااااااااااااااا !!!
    آخرین ویرایش توسط parham 82؛ 2012/06/30, 15:55.

    نظر

    • پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

      #1322
      در خصوص تحریم 1 جولای:
      جزئیاتی از ماهیت تحریم اتحادیه اروپا
      تحریم های اتحادیه اروپا علیه بیمه نفتکش های ایرانی میرود تا به زودی به اجرا درآید. نگاهی به جزئیات این تحریم میتواند ابعاد مختلفی از ماهیت و نحوه اجرای آن را مشخص سازد. و اینکه آیا ایران قادر به دور زدن این تحریم ها است یا خیر؟
      کد خبر: ۲۵۴۷۴۳
      تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۱
      تحریم های اتحادیه اروپا علیه بیمه نفتکش های ایرانی میرود تا به زودی به اجرا درآید. نگاهی به جزئیات این تحریم میتواند ابعاد مختلفی از ماهیت و نحوه اجرای آن را مشخص سازد. و اینکه آیا ایران قادر به دور زدن این تحریم ها است یا خیر؟

      به گزارش تابناک، تحریم های ایالات متحده بر علیه سیستم بانکی و مالی کشور، تا 2 روز دیگر با تحریم اتحادیه اروپا بر علیه بیمه نفت کش های ایرانی تکمیل خواهد شد. هرچند تحریم ایالات متحده عمیق تر و مخرب تر از تحریم اتحادیه اروپا است، اما در این میان نگاهی به جزئیات تحریم اتحادیه اروپا میتواند تصویری صحیح از این تحریم ها بدست دهد.

      برخلاف تحریم های ایالات متحده که مستقیما درآمد نفتی کشور را هدف قرار داده است، تحریم اتحادیه اروپا معطوف به ایجاد خلل در فروش نفت ایران است. این تحریم ها با برداشتن بیمه نفت کشهای ایرانی و جلوگیری از خدمات رسانی بیمه ای به نفتکش ها از سوی شرکتهای اروپایی درنظر دارد که محموله های نفتی کشور را با چالشی جدی مواجه سازد. چند نکته اساسی در خصوص این تحریم بایستی مورد توجه واقع شود:

      اول: بر اساس قوانین بین الملل، عبور و مرور نفتکشها و شناورهای حامل محموله گاز و نفت، به دلیل خطراتی که متوجه این شناورها است بدون در اختیار داشتن بیمه نامه ممنوع است.

      دوم: این بیمه نامه شامل خدمات وسیع و دربرگیرنده اتفاقات احتمالی از جمله خطرات مرتبط با بیمه حامل در خصوص خسارات وارده به محموله، خطرات مربوط به تصادم حامل و محموله، ریسک متوجه آلودگی زیست محیطی و ریسک مربوط با خطرات جنگ است.

      سوم: بیش از 90 درصد شرکتهای بیمه کننده تانکر های نفت کش، مستقر در اروپا و درواقع شرکتهای اروپایی همچون، «نوا تانکر» «مائرسک تانکر» و «فرانتلاین» هستند که از طریق تفاهم نامه های دوجانبه اقدام به خدمات رسانی و پوشش بیمه تانکرهای نفت کش از سراسر جهان میکنند، که با شروع تحریم ها هیچ کدام از این شرکتها نخواهند توانست تانکرهای ایرانی را پوشش دهند.

      چهارم: ماده دوازدهم موافقت نامه تحریم اتحادیه اروپا، مستقیما و با نص صریح، بیمه اولیه و ثانویه هرکدام از شرکتهای حمل و نقل نفتی دولتی و خصوصی در سراسر جهان را که در حدود صلاحیت ایران فعالیت میکنند را ممنوع کرده است، اما درخصوص قراردادهای جاری و درحال اجرا سکوت کرده است.

      با توجه به نکات فوق باید اشاره کرد که این تحریم ها میتواند تاثیری مهم در خصوص فروش و نقل و انتقال محموله های نفتی کشور داشته باشد. درواقع همانگونه که بسیاری از تحلیلگران پیش از این عنوان کرده اند، تحریمهای غرب در دو جهت همزمان جریان دارد: اول محدودیت شدید در خصوص فروش و صادرات نفت ایران، دوم: محدودیت شدید برای دریافت درآمد حاصل از فروش با تحریم موسسات مالی و بانکی، در شرایطی که ایران با دور زدن تحریمهای معطوف به فروش، قادر به ادامه مراوده نفتی باشد.

      در این شرایط، اتخاذ دید متناسب با این مسائل میتواند بخش زیادی از رویکرد ایران طی ماههای آینده را برای خنثی کردن این تحریم ها دربرگیرد.

      از آنجایی که بیمه نامه نفتکشها بر اساس قانون منحصر به شرکت یا کنسرسیومی از شرکتهای خاص نیست، این امکان وجود دارد که ایران بتواند با استفاده از بیمه های سایر شرکتها همچنان به مراودات نفتی ادامه دهد. از جمله آنکه ژاپن اخیرا با تصویب طرحی در پارلمان این کشور اقدام به بیمه نفت کش های ایرانی کرده است و پیشنهادی به کره جنوبی برای ارائه بیمه نامه ایرانی برای نفت کش ها ارائه شده است.

      باید توجه داشت که این تحریم شرکتهای اروپایی را از بیمه کردن تانکر های ایرانی منع کرده و هنوز راه هایی برای جبرن این تحریم وجود دارد. این امر نیازمند در اختیار داشتن حداقلی از استانداردهای بین المللی است که شرکتهای داخلی نیز در صورت دراختیار داشتن این استانداردها میتوانند مستقیما به این امر اقدام کنند که تاحد زیادی مشکل فروش نفت را حل خواهد کرد.

      اما هنوز مشکل اصلی که ناشی از تحریم های ایالات متحده است و معطوف به تحریم موسسات بانکی کشور است پابرجا میماند. در واقع هرچند میتوان با کمی تلاش از تحریم اول اجتناب کرد، اجتناب از تحریم دوم بسیار دشوار است و این تحریم به مراتب خطرناک تر از تحریم نخست است. زیرا درنهایت از ورود درآمد نفتی به کشور جلوگیری میکند. این تحریم قبل از این با خارج کردن بانکهای کشور از سیستم سوییفت عملا شروع شده است.

      از سویی یک سناریوی فرضی را نیز میتوان در این میان مطرح کرد،: از آنجایی که بخشی مهمی از بیمه نامه تانکرهای نفتی مربوط به بیمه خسارات ناشی از جنگ یا خسارات وارده به خود تانکرها است و نه محموله آنها، بعید به نظر نمیرسد که در آینده حتی اگر ایران خود اقدام به بیمه تانکرها کند یا با شرکتهای غیر اروپایی وارد مراوده شود، خطرات عمدی متوجه تانکرهای ایرانی شود.

      به عبارتی غرب با متوجه کردن خطرات مستقیم به تانکرهای نفت کش ایرانی – مثلا از طریق دزدان دریایی - ریسک عبور و مرور این شناورها را در آبراههای بین المللی افزایش دهند و شرکتهای طرف قرارداد با ایران را از این طریق متضرر سازند. البته این فقط یک سناریوی فرضی است و نمیتوان به وضوح و مستدل در خصوص آن صحبت کرد.

      با این شرایط، از همکنون مسئولین کشور و سیاستگذاران بایستی ابعاد مختلف تحریم اتحادیه اروپا را بررسی کنند و در خصوص آن چاره اندیشی نمایند. صرف تهدید کردن اروپا و سخن گفتن از اینکه با تحریم قیمت نفت به بالای 160 دلار خواهد رسید مشکلی را در این میان حل نخواهد کرد. مسلما غرب و آمریکا اجازه صعود بهای نفت را به این رقم نخواهند داد و برای این کار از هر ابزاری استفاده خواهند کرد.

      به نظر میرسد، بایستی از آنجایی که این تحریم ها شروع شده و به زودی کامل نیز میشود، و با در نظر گرفتن وابستگی مستقیم اقتصاد کشور به درآمد نفتی با دیدی وسیع و منطقی، با درنظر گرفتن همه سناریوهای محتمل در این خصوص چاره اندیشی شود و به شعار و تهدید بسنده نشود.

      نظر

      • پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

        #1323
        در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        باشد منافع شما با روسیه وچین کره شمالی و.....اینها جمع شود اصراری نداریم..

        در مورد ترکیه هم خوب باهم پیمان بستن ...این پیشمان فقط برا روز های خوش خوشان نیست ..در ضمن با حکومت ترکیه انگاری خیلی نزدیک هستید..

        پس خدا رو شکر جای ترکیه نیستید .. می نشستید نگاه می کردید حکومت جنایتکار بزنه بابای مردم رو در بیاره ..مردم هم تاحدی توان دارن می تونن مقابل جنایتکار بایستن ..همه مردم که صلاح ومهمات ندارن..ناتو وارد لیبی نمیشد ..الان قذافی گوش تا گوش مردم رو بریده بود والان یک کره شمالی دیگه تو جهان ایجاد میشد...اگر چین پشت کره شمالی در نمی ومد الان مردم کره شمالی مثل مردم کره جنوبی در ارمش بودن..

        حتما مردم کره شمالی خودشون این بدبختی رو انتخاب کردن ..زورشون به حکومت نرسید..

        الان تو سوریه اگر کسی پشت مردم در نیاد همین بشار گوش تا گوش مردم رو میبره وچنان ترسی تو مردم بندازه مثل موش برن تو سوراخ موش....مردم در کشوری معنا داره که ازادی باشه .نه دیکتاتوری اونم از نوع وحشیانه...اگر دنیا پشت مردم سوریه در نیاد این رو مطمئن باشید داین برا دنیا لکه ننگی خواهد بود در تاریخ بشریت....

        در مورد بقیه حرفاتون هم باز همون حرف قبلی از ترس قطع رابطه کنید ارزش نداره همون دیوار بکشید بهتره...
        چقدر نظرات به هم نزدیکه ....
        این کوفی عنان ادم خوبیه ..ازش خوشم میاد ...

        عنان:
        در صورت شکست مذاکرات سوريه قدرتهاي جهان مسئول کشته شدن مردم هستند
        خبرگزاري فرانسه از ژنو گزارش داد: کوفي عنان فرستاده ويژه سازمان ملل متحد و اتحاديه عرب در امور سوريه امروز شنبه به قدرتهاي جهان هشدار داد اگر براي پايان دادن به خونريزيها در سوريه و طرح انتقال قدرت در اين کشور توافقي حاصل نشود تاريخ درباره همه ما با شدت هر چه تمامتر قضاوت خواهد کرد.
        به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري فرانس پرس ؛ کوفي عنان در نشست ژنو گفت اگر مذاکرات سوريه براي يافتن نقشه راه به شکست بينجامد قدرت هاي جهان به نوبه خود در کشتار مردم سوريه سهم خواهند داشت.

        وي گفت:« اين مردم سوريه هستند که قرباني مي شوند و نه تنها شورشيان بلکه ناتواني شما در کم کردن اختلافات بين خودتان و يافتن راه حلي براي اين بحران عامل کشتار آنها خواهد بود.» او افزود:« تاريخ در اين باره قضاوت خواهد کرد و اگر ما نتوانيم امروز به راه حلي درست دست يابيم تاريخ درباره ما با شدت هر چه تمامتر قضاوت خواهد کرد.»

        کوفي عنان اين سخنان را در جمع وزراي امور خارجه پنج عضو دائم شوراي امنيت سازمان مالل متحد - شامل آمريکا، انگليس ، روسيه، فرانسه و چين - و همچنين قدرتهاي منطقه اي از جمله قطر، ترکيه، کويت و عراق بيان کرد. اين نشست بدون حضور ايران و عربستان برگزار شد. نکته کليدي اين نشست طرح کوفي عنان درباره چگونگي انتقال قدرت در سوريه بود جايي که خشونت ها از ماه مارس سال گذشته تاکنون سبب کشته شدن پانزده هزار و هشتصد تن شده است.
        مسکو و پکن با طرح کوفي عنان درباره انتقال قدرت به يک تيم موقت در سوريه مخالف هستند، ايده اي که غرب با آن موافق است.

        روسيه تأکيد مي کند سرنوشت اسد « بايد در چارچوب گفتگو ميان احزاب سوري و توسط مردم سوريه تعيين شود.»

        ويليام هيگ وزير امور خارجه انگليس که دراين نشست حضور داشت گفت کم کردن اختلافات « همچنان بسيار دشوار است » و « من نمي دانم ايا اين امر امکان پذير خواهد بود يا نه.»
        يک مقام آمريکايي نيز امروز گفت يافتن راه حلي سياسي براي پايان دادن به جنگ در سوريه همچنان يم موضوع چالشي است. نشست ژنو با هدف نجات طرح صلح کوفي عنان برگزار شد که از زمان اجرايي شدن آن در روز دوازدهم ماه آوريل هم از سوي رژيم حاکم و هم از سوي مخالفان ناديده گرفته شده است.

        درگيريها در سوريه در هفته هاي اخير شدت گرفت گروه هاي حقوق بشري مي گويند امروز شنبه يازده نفر در سراسر سوريه کشته شدند.

        نظر

        • مخبرالدوله
          عضو فعال
          • May 2012
          • 5228

          #1324
          بخشی از مطالب سیاسیون در مورد روند تحریمها

          آمریکاییها در نظر دارند با تحریم بانک مرکزی دو سیستم فرماندهی اقتصادی ایران (Command & Control) را از کار بیاندازند که اثرات آن مانند سیستم عصبی در تمام مسائل کشور دیده شود.

          مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #1325
            کشورهای تحریمکننده نفت ایران را تحریم میکنیم


            وزیر نفت درحالی کشورهای تحریم کننده نفت را تهدید می کند که فردا موعد آغاز تحریم های نفتی اروپا است. پیش از این نیز در زمان تصویب این تحریم در اتحادیه اروپا، وزارت نفت تحریم زودهنگام این بار از طرف ایران را برای مدتی در دستور کار قرار داد.


            ایلنا: وزیر نفت دولت دهم تاکید کرد اگر کشوری قصد تحریم ایران اسلامی را داشته باشد یقین بدانید ایران نیز آن کشور را تحریم میکند.

            رستم قاسمی در گفتوگوبا خبرنگار ایلنا در یاسوج گفت: هر کشوری بخواهد وارد بحث تحریم علیه ما شود بدون شک ما نیز آن را مورد تحریم نفتی قرار میدهیم تا آنان نیز در این بخش تحریم شوند.

            وی در پاسخ به سوال دیگری که آیا گرانیهای کنونی ناشی از همین تحریمها و یا نوسانات بازار نفت نیست؟ اظهارداشت: دولت برنامههای خوبی برای کنترل بازار در آینده نزدیک دارد که بزودی آنها را اجرایی و گرانیها را متوقف میکند.

            وزیر نفت درحالی کشورهای تحریم کننده نفت را تهدید می کند که فردا موعد آغاز تحریم های نفتی اروپا است. پیش از این نیز در زمان تصویب این تحریم در اتحادیه اروپا، وزارت نفت تحریم زودهنگام این بار از طرف ایران را برای مدتی در دستور کار قرار داد که این موضوع افزایش قیمت نفت را نیز در آن مقطع در پی داشت.

            کشورهای اروپایی به غیر از اعمال این تحریم ها فشارهایی را به خریداران آسیایی نفت ایران آورده اند تا آنها نیز به این تحریم ها پایبند بمانند هرچند که هند، چین، ژاپن و حتی کرده جنوبی بدون توجه به این فشارها همچنان به واردات نفت از ایران ادامه می دهند.

            چند روز پیش که زمزمه هایی از پیوستن کره جنوبی به جمع کشورهای تحریم کننده نفت ایران به گوش رسید با واکنش سختی از سوی ایران مواجه شد. سفیر ایران در سئول بلافاصله از احتمال قطع واردات کالاهای کره ای توسط ایران خبر داد تا نشان دهد ایران در برابر این اقدامات سکوت نخواهد کرد.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #1326
              فرمانده ارشد ارتش امريکا اعلام کرده است که واشنگتن و رژيم تل آويو قصد دارند در ماههاي اکتبر يا نوامبر به منظور آماده سازي خود براي مقابله با ايران، رزمايش نظامي مشترک برگزار کنند.

              به گزارش پرس تی وی ژنرال مارتين دمپسي، فرمانده ستاد مشترک ارتش امريکا، روز جمعه (۹ تير) گفت، اين رزمايش را در دوره زماني اکتبر و نوامبر برگزار ميکنيم.

              اين رزمايش که "چالش سخت ۱۲" نام دارد، ابتدا قرار بود در ماه آوريل برگزار شود اما به خاطر اظهارات مقامات اسرائيلي درباره حمله به ايران، به تعويق افتاده است.

              گزارشها حاکي از آن است که هدف اين رزمايش، آزمايش توان سيستم دفاع هوايي در مقابل موشکها و راکتهاي شليک شده از نقاط نسبتا دوردست نظير ايران است.

              همچنين سناي امريکا اخيرا با هدف تقويت روابط اقتصادي و امنيتي ميان واشنگتن و تل آويو، قانون همکاري امنيتي گسترده ۲۰۱۲ را تصويب کرد.

              براساس اين قانون، امريکا تعهدات جديدي براي حفاظت از رژيم اسرائيل و تقويت همکاريهاي استراتژيک دو جانبه را متقبل شده است. اين قانون همچنين از "حق طبيعي اسرائيل براي دفاع از خود" حمايت ميکند.

              اين قانون از امريکا ميخواهد تا اسرائيل را با هواپيماهاي سوخت رسان، توانمنديهاي دفاع موشکي و تسليحات ويژه نظير بمبهاي سنگرکوب (بانکر باستر) تجهيز کند.

              امريکا و اسرائيل در تلاش جهت فشارآوردن به جمهوري اسلامي براي توقف برنامه انرژي اتمياش، بارها ايران به حمله نظامي تهديد کردهاند.

              واشنگتن و تل آويو ادعا ميکنند که ايران اهداف نظامي را در برنامه انرژي اتمياش دنبال ميکند.

              ايران ضمن رد اين ادعاها تاکيد دارد که به عنوان امضا کننده متعهد پيمان منع گسترش تسليحات اتمي (انپيتي) و يکي از اعضاي آژانس بين المللي انرژي اتمي حق استفاده از فناوري اتمي براي اهداف صلح آميز را دارد.

              در همين حال مقامات تهران بارها درباره هر گونه حمله به ايران شديدا هشدار داده و تاکيد کردهاند که هر گونه حمله به کشور با پاسخي دندانشکن روبرو خواهد شد.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #1327
                در خصوص تحریم 1 جولای:
                تحریمهای اتحادیه اروپا علیه بیمه نفتکشهای ایرانی، میرود تا به زودی به اجرا درآید. نگاهی به جزییات این تحریم، میتواند ابعادی از ماهیت و نحوه اجرای آن را مشخص سازد و اینکه آیا ایران قادر به دور زدن این تحریمهاست یا خیر؟!


                تحریمهای اتحادیه اروپا علیه بیمه نفتکشهای ایرانی، میرود تا به زودی به اجرا درآید. نگاهی به جزییات این تحریم، میتواند ابعادی از ماهیت و نحوه اجرای آن را مشخص سازد و اینکه آیا ایران قادر به دور زدن این تحریمهاست یا خیر؟!

                به گزارش «تابناک»، تحریمهای ایالات متحده علیه سیستم بانکی و مالی کشور، تا دو روز دیگر با تحریم اتحادیه اروپا علیه بیمه نفتکشهای ایرانی تکمیل خواهد شد؛ البته هرچند تحریم ایالات متحده، عمیقتر و مخربتر از تحریم اتحادیه اروپاست، در این میان، نگاهی به جزییات تحریم اتحادیه اروپا، میتواند تصویری درست از این تحریمها به دست دهد.

                بنا بر این گزارش، بر خلاف تحریمهای ایالات متحده ـ که مستقیم درآمد نفتی کشور را هدف قرار داده است ـ تحریم اتحادیه اروپا، معطوف به ایجاد خلل در فروش نفت ایران است. این تحریمها با برداشتن بیمه نفتکشهای ایرانی و جلوگیری از خدمات رسانی بیمهای به نفتکشها از سوی شرکتهای اروپایی، در نظر دارد محمولههای نفتی کشور را با چالشی جدی روبهرو سازد.

                و اما درباره این تحریم باید به چند نکته اساسی توجه شود:

                نخست: بر پایه قوانین جهانی، عبور و مرور نفتکشها و شناورهای حامل محموله گاز و نفت، به دلیل خطراتی که متوجه این شناورهاست، بدون در اختیار داشتن بیمه نامه ممنوع است.

                دوم: این بیمهنامه شامل خدمات وسیع و دربرگیرنده رویدادهای احتمالی از جمله خطرات مرتبط با بیمه حامل درباره خسارات وارده به محموله، خطرات مربوط به تصادم حامل و محموله، ریسک متوجه آلودگی زیست محیطی و ریسک مربوط با خطرات جنگ است.

                سوم: بیش از ۹۰ درصد شرکتهای بیمه کننده تانکرهای نفتکش، مستقر در اروپا و درواقع شرکتهای اروپایی همچون، «نوا تانکر» «مائرسک تانکر» و «فرانتلاین» هستند که از طریق تفاهمنامههای دوجانبه اقدام به خدمات رسانی و پوشش بیمه تانکرهای نفتکش از سراسر جهان میکنند، که با آغاز تحریمها، هیچ کدام از این شرکتها نخواهند توانست تانکرهای ایرانی را پوشش دهند.

                چهارم:ماده دوازدهم موافقت نامه تحریم اتحادیه اروپا، مستقیم و با نص صریح، بیمه اولیه و ثانویه هر کدام از شرکتهای حمل و نقل نفتی دولتی و خصوصی در سراسر جهان را که در حدود صلاحیت ایران فعالیت میکنند، ممنوع کرده است؛ اما درباره قراردادهای جاری و در حال اجرا سکوت کرده است.

                با توجه به نکات یادشده، باید اشاره کرد که این تحریمها میتواند تأثیری مهم در فروش و نقل و انتقال محمولههای نفتی کشور داشته باشد. در واقع، همان گونه که بسیاری از تحلیلگران پیش از این گفتهاند، تحریمهای غرب در دو جهت همزمان جریان دارد: نخست محدودیت شدید در خصوص فروش و صادرات نفت ایران و دوم: محدودیت شدید برای دریافت درآمد به دست آمده از فروش با تحریم مؤسسات مالی و بانکی؛ آن هم در شرایطی که ایران با دور زدن تحریمهای معطوف به فروش، قادر به ادامه مراوده نفتی باشد.

                در این شرایط، دید متناسب با این مسائل، میتواند بخش زیادی از رویکرد ایران در ماههای آینده را برای خنثی کردن این تحریمها دربرگیرد.

                از آنجایی که بنا بر قانون، بیمهنامه نفتکشها، منحصر به شرکت یا کنسرسیومی از شرکتهای خاص نیست، این امکان هست که ایران بتواند با بیمههای دیگر شرکتها، همچنان به مراودات نفتی ادامه دهد؛ از جمله این که ژاپن به تازگی با تصویب طرحی در پارلمان این کشور اقدام به بیمه نفت کشهای ایرانی کرده است و پیشنهادی به کره جنوبی برای ارائه بیمه نامه ایرانی برای نفتکشها داده شده است.

                باید توجه داشت که این تحریم، شرکتهای اروپایی را از بیمه کردن تانکرهای ایرانی منع کرده و هنوز راههایی برای جبرن این تحریم هست. این امر نیازمند داشتن حداقلی از استانداردهای جهانی است که شرکتهای داخلی نیز در صورت داشتن این استانداردها، میتوانند مستقیم به این امر اقدام کنند که تا اندازه بسیاری مشکل فروش نفت را حل خواهد کرد.

                اما هنوز مشکل اصلی که ناشی از تحریمهای ایالات متحده و معطوف به تحریم موسسات بانکی کشور است، پابرجا میماند. در واقع هرچند میتوان با کمی تلاش از تحریم اول دوری کرد، اجتناب از تحریم دوم بسیار دشوار است و این تحریم به مراتب خطرناکتر از تحریم نخست است، زیرا سرانجام از ورود درآمد نفتی به کشور جلوگیری میکند. این تحریم پیش از این با خارج کردن بانکهای کشور از سیستم سوییفت عملا آغاز شده است.

                از سویی یک سناریوی فرضی را نیز میتوان در این میان مطرح کرد: از آنجایی که بخش مهمی از بیمهنامه تانکرهای نفتی، مربوط به بیمه خسارات ناشی از جنگ یا خسارات وارده به خود تانکرهاست و نه محموله آنها، بعید به نظر نمیرسد که در آینده حتی اگر ایران خود اقدام به بیمه تانکرها کند یا با شرکتهای غیر اروپایی وارد مراوده شود، خطرات عمدی متوجه تانکرهای ایرانی شود.

                به عبارتی، غرب با متوجه کردن خطرات مستقیم به تانکرهای نفتکش ایرانی ـ مثلا از طریق دزدان دریایی ـ ریسک رفتوآمد این شناورها را در آبراههای بینالمللی افزایش میدهند و شرکتهای طرف قرارداد با ایران را از این راه متضرر میسازند. البته این تنها یک سناریوی فرضی است و نمیتوان به روشنی و مستدل درباره آن سخن گفت.

                با این شرایط، از هماکنون مسئولین کشور و سیاستگذاران باید ابعاد گوناگون تحریم اتحادیه اروپا را بررسی و درباره آن چاره اندیشی کنند. صرف تهدید کردن اروپا و سخن گفتن از اینکه با تحریم بهای نفت به بالای ۱۶۰ دلار خواهد رسید، مشکلی را در این میان حل نخواهد کرد. مسلما غرب و آمریکا اجازه صعود بهای نفت را به این رقم نخواهند داد و برای این کار از هر ابزاری بهره خواهد گرفت.

                گویا باید از آنجایی که این تحریمها آغاز شده و به زودی کامل نیز میشود و با در نظر گرفتن وابستگی مستقیم اقتصاد کشور به درآمد نفتی با دیدی وسیع و منطقی و نیز توجه به همه سناریوهای محتمل در این باره، چارهاندیشی شود و به شعار و تهدید بسنده نشود.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • کیان
                  کاربر فعال
                  • May 2012
                  • 634

                  #1328
                  در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post


                  روسيه تأکيد مي کند سرنوشت اسد « بايد در چارچوب گفتگو ميان احزاب سوري و توسط مردم سوريه تعيين شود.».
                  یکی این روسها رو حالی کنه که اخه بابا جان اینا اگه گفتگو و احزاب و مردم حالیشون بود کار مملکتشون به اینجا کشیده نمیشد. پدر و پسر چهل ساله سوار یه مشت ملت بدبخت شدن و کشور رو ملک شخصی کردن ... ازرو هم نمیرن
                  علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

                  نظر

                  • naruto
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 1879

                    #1329
                    در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                    کشورهای تحریمکننده نفت ایران را تحریم میکنیم


                    وزیر نفت درحالی کشورهای تحریم کننده نفت را تهدید می کند که فردا موعد آغاز تحریم های نفتی اروپا است. پیش از این نیز در زمان تصویب این تحریم در اتحادیه اروپا، وزارت نفت تحریم زودهنگام این بار از طرف ایران را برای مدتی در دستور کار قرار داد.


                    ایلنا: وزیر نفت دولت دهم تاکید کرد اگر کشوری قصد تحریم ایران اسلامی را داشته باشد یقین بدانید ایران نیز آن کشور را تحریم میکند.

                    رستم قاسمی در گفتوگوبا خبرنگار ایلنا در یاسوج گفت: هر کشوری بخواهد وارد بحث تحریم علیه ما شود بدون شک ما نیز آن را مورد تحریم نفتی قرار میدهیم تا آنان نیز در این بخش تحریم شوند.

                    وی در پاسخ به سوال دیگری که آیا گرانیهای کنونی ناشی از همین تحریمها و یا نوسانات بازار نفت نیست؟ اظهارداشت: دولت برنامههای خوبی برای کنترل بازار در آینده نزدیک دارد که بزودی آنها را اجرایی و گرانیها را متوقف میکند.

                    وزیر نفت درحالی کشورهای تحریم کننده نفت را تهدید می کند که فردا موعد آغاز تحریم های نفتی اروپا است. پیش از این نیز در زمان تصویب این تحریم در اتحادیه اروپا، وزارت نفت تحریم زودهنگام این بار از طرف ایران را برای مدتی در دستور کار قرار داد که این موضوع افزایش قیمت نفت را نیز در آن مقطع در پی داشت.

                    کشورهای اروپایی به غیر از اعمال این تحریم ها فشارهایی را به خریداران آسیایی نفت ایران آورده اند تا آنها نیز به این تحریم ها پایبند بمانند هرچند که هند، چین، ژاپن و حتی کرده جنوبی بدون توجه به این فشارها همچنان به واردات نفت از ایران ادامه می دهند.

                    چند روز پیش که زمزمه هایی از پیوستن کره جنوبی به جمع کشورهای تحریم کننده نفت ایران به گوش رسید با واکنش سختی از سوی ایران مواجه شد. سفیر ایران در سئول بلافاصله از احتمال قطع واردات کالاهای کره ای توسط ایران خبر داد تا نشان دهد ایران در برابر این اقدامات سکوت نخواهد کرد.
                    باز سردارو جو گرفت!
                    وزارت نفتو با سپاه اشتباهی گرفته:))
                    گذشت اون زمون که با ....گردو میشکستین!
                    الان جزایر کومور و آنگولا و......هم براتون تره هم خورد نمیکنن
                    یکی اینا رو از خواب غفلت بیدار بکنه)

                    نظر

                    • meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

                      #1330
                      در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                      معاون اول رئیس جمهور:

                      به تحریمهای نفتی سلام میکنیم
                      خبرگزاری فارس: معاون اول رئیس جمهور در آستانه اول جولای و موعد اعمال تحریمهای غرب علیه صادرات نفت ایران گفت:باید به تحریمهای نفتی سلام کنیم مشروط بر اینکه با هم باشیم.


                      به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمدرضا رحیمی در مراسم روز ملی صنعت و معدن با اشاره به سهم 40 درصدی بخش صنعت و تجارت در تولید ناخالص ملی اظهار داشت: ارزش صادرات غیرنفتی در سال 83 حدود 7.5 میلیارد دلار بود که در سال 90 به 53 میلیارد دلار رسید. وی با بیان اینکه ایران هفدهمین اقتصاد جهان و در رده 20 کشور برتر اقتصادی دنیا است،تصریح کرد: در بسیاری از موارد در رتبههای برتر قرار داریم،در صنعت نفت بیش از 70 درصد از قطعات را داخلیسازی کردهایم و علاوه بر این در تولید شیشه نیز از شیشه ساعت تا شیشه هواپیما تولید و صادرات داریم. وی با تاکید بر لزوم استفاده از تولیدات داخلی اظهار داشت: تحریمهای شدید نشان دهنده بزرگی ایران است. وی با اشاره به وقتی که دولت برای حل مشکلات تولید اختصاص داده است، اظهار داشت: من در واقع به عنوان یکی از معاونین وزیر صنعت عمل میکنم و اکثر اوقات اداری را بابت امور بخشهای صنعتی صرف میکنیم. رحیمی تصریح کرد: ما باید به تحریمهای نفتی سلام کنیم مشروط بر اینکه با هم باشیم. وی افزود: روزی را به عنوان روز آسایش نداریم و حتی جمعهها و روزهای تعطیل نیز مشغول کاریم،به طوری که اکثر کارهای اداری در روز جمعه انجام میشود و بقیه روزها نیز جلساتی بابت پیشبرد کارها و گاهی اوقات بابت کارهای کوچک برگزار میشود. وی با اشاره به برنامهریزی انجام شده برای اختصاص 37 درصد از منابع بانکی به تولید گفت: تا به حال این بانکها را در راههای مصالح کشور به ثبت کنیم میبینیم بسیاری از ساختمانهای مرغوب را برای شعب خود گرفتهاند که منابع لازم برای این ساختمانها از محل افزایش سود تسهیلات صورت میگیرد که باید جلوی آن گرفته شود. (این گفته رحیمی با تشویق حاضرین همراه شد). وی با تاکید بر اینکه بانکها باید مصالح کشور را در نظر داشته باشند، اظهار داشت: اجرای طرح میزان به منظور فروش محصولات ایرانی از طریق کارتهای اعتباری باید انجام شود تا به این ترتیب شاهد رونق و خرید تولیدات ایرانی باشیم. وی ادامه داد: برای تامین صنایع و حل مشکل تولیدکنندگان باید اقدام شود تا بتوانیم بر تحریمهای ناجوانمرانه غلبه کنیم.
                      به به اقای معاون. سلام علیکممممممممممممممم.

                      عجب سوژه ی خنده ای بود. ما که 5 دقیقست داریم میخندیم به این تیتر =))=)) د...............سرویس ............
                      اقا سلام نکنی چی کار می خوای بکنی یا اینکه اینو نگی چی بگی ......

                      اقا دمت گرم مارو خندوندی......
                      ///

                      نظر

                      • meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

                        #1331
                        الان یاد اون موقعی اقتادم که قیمت نقت به بالاترین حدش رسیده بود و اخبار ما و تلویزیون ما دائم از سر و صدای شهروندان اروپایی و امریکایی از بالارفتن قیمت ینزین گزارش میداد ...............

                        اما اونا برای حل این مشکلشون چه کردن ؟؟؟ سریع اقداماتی کردن و قیمت نفت رو پایین اوردن ........................وسلام نامه تمام .............سر وصدا ها هم خوابید و حداقل این که فشار بر روی ملتشون کم شد ........

                        ------------------------------------------------
                        و اما مسئولین ما دارن چه میکنن؟؟
                        متاسفانه اینا فقط بلدن به ملت رکب بزنن ................ بابا یه رکب هم به اون ور ابی ها بزنید .........شر این فشار رو بکنید بره .............پرس شدیم........ البته من به ضررمه دلار بیاد پایین:d
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/30, 19:35.
                        ///

                        نظر

                        • bahary
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 2510

                          #1332
                          در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                          کشورهای تحریمکننده نفت ایران را تحریم میکنیم


                          وزیر نفت درحالی کشورهای تحریم کننده نفت را تهدید می کند که فردا موعد آغاز تحریم های نفتی اروپا است. پیش از این نیز در زمان تصویب این تحریم در اتحادیه اروپا، وزارت نفت تحریم زودهنگام این بار از طرف ایران را برای مدتی در دستور کار قرار داد.


                          ایلنا: وزیر نفت دولت دهم تاکید کرد اگر کشوری قصد تحریم ایران اسلامی را داشته باشد یقین بدانید ایران نیز آن کشور را تحریم میکند.

                          رستم قاسمی در گفتوگوبا خبرنگار ایلنا در یاسوج گفت: هر کشوری بخواهد وارد بحث تحریم علیه ما شود بدون شک ما نیز آن را مورد تحریم نفتی قرار میدهیم تا آنان نیز در این بخش تحریم شوند.

                          وی در پاسخ به سوال دیگری که آیا گرانیهای کنونی ناشی از همین تحریمها و یا نوسانات بازار نفت نیست؟ اظهارداشت: دولت برنامههای خوبی برای کنترل بازار در آینده نزدیک دارد که بزودی آنها را اجرایی و گرانیها را متوقف میکند.

                          وزیر نفت درحالی کشورهای تحریم کننده نفت را تهدید می کند که فردا موعد آغاز تحریم های نفتی اروپا است. پیش از این نیز در زمان تصویب این تحریم در اتحادیه اروپا، وزارت نفت تحریم زودهنگام این بار از طرف ایران را برای مدتی در دستور کار قرار داد که این موضوع افزایش قیمت نفت را نیز در آن مقطع در پی داشت.

                          کشورهای اروپایی به غیر از اعمال این تحریم ها فشارهایی را به خریداران آسیایی نفت ایران آورده اند تا آنها نیز به این تحریم ها پایبند بمانند هرچند که هند، چین، ژاپن و حتی کرده جنوبی بدون توجه به این فشارها همچنان به واردات نفت از ایران ادامه می دهند.

                          چند روز پیش که زمزمه هایی از پیوستن کره جنوبی به جمع کشورهای تحریم کننده نفت ایران به گوش رسید با واکنش سختی از سوی ایران مواجه شد. سفیر ایران در سئول بلافاصله از احتمال قطع واردات کالاهای کره ای توسط ایران خبر داد تا نشان دهد ایران در برابر این اقدامات سکوت نخواهد کرد.
                          لابد حالا که اونا از شما نفت نمی خرند شما هم به اونا نفت نمی فروشید=))=))=))

                          نظر

                          • پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

                            #1333
                            شرایط جنگی ....؟

                            تحریم؛ نفتی بر آتش بحران پرونده هستهای!
                            [تحریم؛ نفتی بر آتش بحران پرونده هستهای!] پیام نفت:مردم ایران ضمن اینکه خواهان حفظ حق هستهای خود میباشند، انتظار دارند که ایران از ابزارهای در اختیار، جهت مهار کشورهای منطقه بهره ببرد.


                            «تحریم نفتی بر آتش بحران پرونده هستهای!»عنوان سرمقاله روزنامه ابتکار به قلم محمدعلی وکیلی است که در آن میخوانید؛

                            روز پنجشنبه تحریم بانک مرکزی جمهوری اسلامی به اجرا گذاشته شد. فردا نیز نوبت اجرایی کردن تحریم خرید نفت ایران توسط اروپاییها میباشد. البته تحریم بانک مرکزی خود دربرگیرنده تحریم نفت نیز به حساب میآید و حتی دامنه تحریم نفت را به کل جهان سرایت میدهد. این در حالی است که مطابق توافقات برآمده از مذاکرات مسکو، بنا بود مذاکرات به منظور رسیدن به راه حل مرضیالطرفین در سطح کارشناسان ادامه پیدا کند.

                            اکنون که تحریم بانک مرکزی و نفت به عنوان آخرین سطح تحریمهای یکجانبه به اجرا درآمده، سوال مهم اینست که روی میز غربیها و آمریکا دیگر چه گزینهای باقی ماندهاست؟ آیا میتوان همچنان از گزینه دیپلماسی سخن گفت؟ با نگاهی به روند طی شده در پرونده هستهای ایران، معلوم میشود که هیچگاه”دیپلماسی" برای حل مسئله روی میز غربیها مطرح نبوده بلکه تنها دستاویزی برای گرفتن وقت جهت به اجرا گذاشتن ابزارهای پلکانی فشار بودهاست. دیپلماسی باید عاری از روح جنگاوری باشد؛ دیپلماسی باید از نقطهنظر سایر دولتها به صحنه سیاسی بنگرد؛ یعنی حدود امنیت ملی طرف مقابل را به رسمیت بشناسد اما اقدامات دولت آمریکا در این مدت هیچکدام از این دو شاخص را در بر نداشت.

                            برای طرف غربی، زمان لازم بود تا زمینه تحقق و تأثیرگذاری فشارهای خود را فراهم آورد؛ این مهم در مقطع مذاکرات استانبول یک، از طریق همین قلم تذکر داده شد که برنده طولانی شدن مذاکرات پرونده هستهای، نه ایران که غربیها هستند ولی در فضای شانتاژ رسانهای عکس آن القا میشد. طرف غربی به سه دلیل نیازمند زمان بود تا پازل فشار خود علیه ایران را تکمیل نماید و ظاهراً اکنون پازلهایش کامل شدهاست. آن سه دلیل عبارتند از:

                            1-تحریم نفت و بانک مرکزی جمهوری اسلامی پیش از این میتوانست همچون نفتی بر آتش بحران اقتصادی دنیا باشد و به دلیل بیم از انفجار قیمت نفت، کشورها حاضر به پذیرش چنین ریسکی نبودند بنابراین زمان لازم بود تا آمریکا بتواند از طریق لولههای نفت عربستان، بازار را اشباع نماید و پس از اطمینان نسبت به تأثیر حداقلی این سطح از تحریمها، آنهارا به اجرا بگذارد. چنانچه شاهد بودیم ظرف یک ماه گذشته، چگونه سفره پهن عربستان سعودی به عنوان پشتوانه تحریمها علیه ایران توانست قیمت نفت را از یکصد و بیست دلار به زیر هشتاد دلار برساند؛ به عبارتی عربستان حاضر شدهاست هزینه تحریم ملت ایران را از جیب خود بپردازد.

                            2-انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به منزله ترمزی برای رفتار رادیکال دولتمردان آن کشور عمل میکند. آنان برای مصونیتبخشی به نتیجه انتخابات، مجبور بودند که با احتیاط و البته در قالب مذاکره، اهداف خود را پیش ببرند چرا که تجربه تأثیرگذاری مسائل ایران بر ناکامی جیمی کارتر دموکرات در مقابل ریگان جمهوریخواه، پیش روی رئیسجمهور دموکرات فعلی است و در نگاه کارشناسان سیاسی، هرگونه بیاحتیاطی میتواند اوباما را به سرنوشت جیمی کارتر گرفتار آورد.

                            3- مدتهاست که مسئله سوریه در اولویت سیاست خارجی غربیها قرار گرفته و تمام تمرکز غرب و تعدادی از کشورهای منطقه از جمله عربستان، ترکیه و قطر بر حل مسئله سوریه و حذف بشار اسد متمرکز شدهاست. در نگاه غربیها موضوع سوریه و پرونده هستهای ایران با یک عینک دیده میشود و بهزعم آنان، حل مسئله سوریه پیششرط حل پرونده هستهای ایران به شمار میرود.

                            به عبارتی، آنان خود قبول دارند که دعوا بر سر پرونده هستهای ایران، فنی و تکنیکی نیست بلکه منازعه هژمونی است و اصل اختلاف بر سر حوزه قدرت است. مطابق این نگاه، سوریه یکی از برگهای قدرت ایران به حساب میآید چنانچه عراق و لبنان نیز از دیگر شاخصهای نفوذ قدرت ایران برشمرده میشوند. از این روی، غربیها و کشورهای همسوی آنان در منطقه تلاش دارند با حذف بشار اسد، هژمونی منطقه را تغییر دهند. در گمان نگارنده، این عزم با معلوم شدن نتیجه انتخابات مصر دوچندان شدهاست.

                            درنتیجه پیشبینی میشود که در صورت موفقیت غربیها در حل دلخواه مسئله سوریه، فشار بر ایران دوچندان گردد، چنانچه نمونهای از ابعاد این فشارها را در قالب جنگهای سایبری و اعلان حمایت رسمی دولت آمریکا از مواضع غیراصولی و غیرقانونی کشور امارات در مسئله جزایر سهگانه میتوان مشاهده کرد. تصویر ارائه شده، چشمانداز پرونده هستهای را در کشاکش منازعات منطقهای و فرامنطقهای نشان میدهد ضمن اینکه بارها و بارها تجربه شده که سیاست خارجی دولتها نه بر اساس آرمانشهر که با واقعگرایی- به معنی ماکیاولی آن- همراه است و اینکه روابط بینالملل همچنان از ویژگی آنارشیک برخوردار میباشد.

                            این واقعگرایی است که بر اساس آن، اخلاق، تعهد و توافقات منطقهای فاقد هرگونه اثر و تضمین هستند و محور آن، منافع ملی هر کشور است. در خبرها آمده بود که مواضع نماینده روسیه در مذاکرات هستهای شدیدتر و تندتر از مواضع آمریکا و فرانسه میباشد.

                            به نظر میرسد از سیاست بیش از این نباید انتظار داشت؛ اگر روسها صادقانه رفتار میکردند، میتوانستند همچون آمریکا که شرط حضور خود در مذاکرات ژنو پیرامون مسئله سوریه را عدم حضور ایران قرار داد آنان هم شرط حضور خود را به حضور ایران منوط میکردند. ولی این انتظارات در سیاستهای آرمانگراها جای دارد نه در سیاست واقعگراها. به هر حال روند کنونی هیچ نشانی از امیدواری برای حل و فصل مسالمتآمیز و صلحجویانه در پرونده هستهای ندارد و طرف غربی بالاترین سطح ممکن در تحریم را به کار بستهاست.

                            در چنین شرایطی نیز دو نوع نگاه در داخل کشور پیرامون ادامه یا قطع مذاکرات وجود دارد؛ گروهی معتقدند که ادامه مذاکرات، حرکت در میدان دلخواه غرب میباشد بنابراین میبایست مذاکرات را قطع کرد و اجازه نداد که سود مذاکرات بیحاصل به جیب غربیها برود. در مقابل هم عدهای همچنان با این ادعا که دفع شر حداکثری به شر حداقلی اقتضا دارد که روزنه مذاکرات را نباید بست.

                            اما مردم ایران ضمن اینکه خواهان حفظ حق هستهای خود میباشند، انتظار دارند که جمهوری اسلامی از ابزارهای در اختیار، جهت مهار کشورهای منطقه که اکنون به سر پل تقابل علیه منافع ملت تبدیل شدهاند، بهره ببرد. در این شرایط حرکتهای خطی، ثابت و بدون سطحبندی، چندان موجه و تأثیرگذار نمیباشد.

                            همچنین به نظر میرسد متناسب با حجم تأثیری که تحریمها بر زندگی مردم دارد، تبیین اقناعی از طرف مسئولین مربوطه صورت نمیپذیرد. اگر کشور در حالت جنگی قرار گرفتهاست، لطفاً سیاستهای تبلیغی را متناسب با این وضعیت کنید. اگر هم امیدی به راه حل وجود دارد پس متناسب آن، رفتار نمایید. در شرایط فعلی ثابت بودن روشهای تبلیغی با تنوع اتفاقات چندان منطقی به نظر نمیرسد.

                            نظر

                            • پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

                              #1334
                              گزارش ویژه
                              ایران برای پاسخ غیر منتظره و جدی به تحریم ها آماده می شود
                              ایران هسته ای- شنیده های «ایران هسته ای» حکایت از آن دارد که ایران خود را برای ارائه یک پاسخ غیر منتظره و بسیار جدی به تحریم های 28 ژوئن و اول ژوئیه آماده می کند.
                              به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه مطالعات استراتژیک برنامه هسته ای ایران، دکتر سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی و مسئول پرونده هسته ای ایران در پایان مذاکرات مسکو تاکید کرده بود که اعمال تحریم ها با پاسخ مقتضی ایران مواجه خواهد شد. اکنون برخی اطلاعات حکایت از آن دارد که ایران برای این کار مهیا شده و سناریوها مختلفی را در دست مطالعه دارد. حدس زده می شود که ایران در حوزه های فنی، حقوقی و یا حتی سیاسی به این تحریم ها پاسخ دهد. امریکا از روز 28 ژوئن (پنج شنبه، 8 تیر 1391) اعمال تحریم علیه خرید نفت و بانک مرکزی ایران را آغاز کرده و اروپایی ها هم از روز یکشنبه 11 تیر (اول ژوئیه) تحریم های ادعایی خود را اعمال خواهند کرد. این درحالی است که کارشناسان ایران و 1+5 روز سه شنبه 13 تیر (3 ژوئیه) در استانبول با یکدیگر دیدار و مذاکره خواهند کرد. کارشناسان در تهران می گویند اعمال تحریم های جدید صدمه جدی به ادامه روند مذاکرات ایران و 1+5 خواهد زد.

                              نظر

                              • پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

                                #1335
                                این مقام مسئول در پاسخ به این سئوال که آیا امکان فروش نفت خام ایران به شرکتهای واسطه ای وجود دارد؟ توضیح داد: اگر شرکت ملی نفت ایران از مقصد صادرات نفت مطمئن باشد فروش نفت به این شرکت ها مانعی ندارد.

                                رستم قاسمی وزیر نفت با صدور بخشنامهای خواستار بسیج همگانی تمامی مدیران و کارکنان وزارت نفت برای مقابله با تحریمهای غیر قانونی نفتی اتحادیه اروپا شد.


                                از امروز اول جولای 2012 میلادی 27 کشور عضو اتحادیه اروپا واردات نفت خام از ایران را تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درآورده اند.

                                با این وجود با موافقت آمریکا، در شرایط فعلی 20 کشور بزرگ واردکننده نفت ایران شامل هند، چین، سنگاپور، سریلانکا، ژاپن، تایوان، آفریقای جنوبی، ترکیه و کره جنوبی از طرح تحریم نفت خام ایران معاف شده اند.

                                از سوی دیگر به منظور اعمال مدیریت بحران تحریمهای نفتی، رستم قاسمی وزیر نفت با صدور دستورات جدیدی خواستار بسیج همگانی تمامی مدیران و کارکنان وزارت نفت برای مقابله با تحریمهای غیر قانونی نفتی اتحادیه اروپا شده است.

                                بر این اساس این روزها با حضور مدیران ارشد و کارشناسان بین المللی صنعت نفت، تدابیر جدیدی برای مقابله با تحریمهای خرید نفت خام ایران همچون تامین بیمه کشتیهای نفتکش، افزایش ظرفیت ذخیره سازی نفت، بازاریابی برای فروش نفت به پالایشگاههای جدید و نحوه صادرات دریایی نفت خام اتخاذ می شود.

                                پیگیری خبرنگار مهر از شرکت ملی نفت ایران حاکی از آن است که در حال حاضر با وجود اعمال تحریمهای رسمی اتحادیه اروپا و برخی از کشورهای آسیایی همچون ژاپن و کره جنوبی، ایران نفت بدون مشتری در پایانههای نفتی حاشیه خلیج فارس ندارد.

                                محسن قمصری مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران هم با بیان اینکه با توقف کامل صادرات نفت ایران به اروپا، مشتری های جدید برای فروش نفت خام شناسایی شده است، اعلام کرد: با وجود اعمال این تحریمها اما تدابیر لازم برای مقابله با آنها در سطح وزارت نفت اتخاذ شده است.

                                این مقام مسئول در پاسخ به این سئوال که آیا امکان فروش نفت خام ایران به شرکتهای واسطه ای وجود دارد؟ توضیح داد: اگر شرکت ملی نفت ایران از مقصد صادرات نفت مطمئن باشد فروش نفت به این شرکت ها مانعی ندارد.

                                وی همچنین از دریافت تضامین لازم برای فروش نفت خام به شرکتهای واسطه ای خبر داد و افزود: در مجموع دریافت تضامین لازم برای پرداخت پول نفت و شناسایی مقصد نهایی از مهمترین شروط فروش نفت به این شرکتها است.

                                در حال حاضر ظرفیت صادرات نفت ایران روزانه بین 2 تا 2.2 میلیون بشکه است که بر اساس اعلام احمد قلعهبانی مدیرعامل شرکت ملی نفت، بهزودی صادرات نفت کشور حدود 30 درصد کاهش پیدا میکند.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X